K-report
 

Archiv do 19.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Osobní vozy » Staré archivy » Archiv do 19.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 19:49:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč nejde jedno z Bmee z Ex520 na Prahu?Vždyt je to EC jezdí tam horší vozy než na některých R
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno dovezli do Svitav Bds,2xA,asi 3-4xBg vše DKV Praha na sešrotování.Teď už stojí v SD kovošrotu......
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 839
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, nevíte někdo, jak je tohle Bmee odlišné od neindexovaných vagonů?
 
Johnyxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 17:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: Mělo by to být ex Amee, které má původní sedačky. Původní řada Bmee měla 8 míst v kupé a v ní byly sedačky vyměněny. Takhle vypadá vevnitř http://www.vagonweb.ic.cz/fotogalerie/CD/PICT0150.jpg, Bmee bez indexu vypadá takhle http://www.railfaneurope.net/pix/cz/car/express/B/bmee_compartment.jpg
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 17:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis : Vozy Bmee z 520/521 nedáme Víte jak dlouho trvalo než jsme se jich dočkali? A co jsme se najezdili v modrých Bc?
Kubze
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 18:07:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Citátor Předpisový, resp. Ing. Jiří Hanuš :

Pane Inženýre, prosím, jako laikovi mi vysvětlete, jaký problém mají vozy WLABmz s uzavřeným systémem odpadového zařízení vůči tratím SŽDC a zvláště tlakosněsnosti skříně. Vůz tlakotěsný není a toalety jsou vakuové. Jediné, co "vytéká" do kolejí je odpadní voda z umyvadel a sprch, která asi nějak těžcě nezatěžuje ekologické nároky tratí SŽDC. Dále by mě zajímalo, jaký vliv má údajná (nemohoucí) netlakotěsnost skříně a neodpovídající odpadní zařízení vozu na maximální rychlost vozu na tratích SŽDC, když na DB Netz je vůz denodenně provozován rychlostí 200 Km/h.

Nechci být za blbce, vyhlášku Ministerstva dopravy č. 173/1995 Sb. jsem nečetl - I tak. Pokud Autor "Citátor Předpisový" zveřejní email na pana Hanuše, rád mu příspěvek přepošlu.

Co se týče návratku rezervací, cestující má bohužel smůlu. Věškeré návratky - jak jsem se dozvěděl od kompetentích - řeší pokladna, která rezervaci vydala, bez ohledu na servisní společnost nebo železnici, která daný kurz provozuje. Ve zkratce. Nevyužitý lůžkový lístek z Drážďan do Brna (na vůz MÁV), zakoupený v pokladně v Drážďanech, řešíte s pokladnou v Drážďanech. Kdybyste si lístek koupil třeba v Lyonu, řešíte reklamaci v Lyonu a ne třeba na zastoupení SNCF v Praze.

A nakonec perlička. WLABmz 006 je již přes měsíc kanibalizován, aby se ostatní WLABmz (001 - 005) udržely v provozu. Vůz ani neměl TBZ.
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:20:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Richar:Ale vy neplatíte příplatek za "vyšší kvalitu" Nechápu proč tam nedali aspon nějaké Beery vždyt těch jezdí spoustu na R....To je obnova vozového parku ala ČD ..tenhle stav je jeden z nejhorších za x let podle mě..VŽYT MÁME KRÁSNOU TEPLOU ZIMU!!!....KDE TY VOZY JSOU????
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:06:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis : Beery nám jezdí na Galánovi Tak od expresu chceme něco víc
Jinak vážně, se stavem vozů ČD je to bída už dlouho a je to čím dál horší. Já jsem se už taky svezl v Béčku na EC ... ale myslím že v tomhle případě je nárok na vrácení příplatku, ne ?
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím že boužel ne ale pokud vím tak existovalo něco jako určité věci co by měli splňovat vlaky kategorie EC(nemyslím jako mezi železnicemi,ty si navzájem schváli všecko možné,ale ČD to psali myslím někde v Magazinu pro Vás nebo jak se jmenuje (jmenoval) takový časopis co je občas vee vlaku) ..jako je klimatizované vozy,6 mist v kupé,nějaké požadavky na wc.... no prostě B by tam nemělovůbec co dělat....
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Richard: nebo Beery na IC MORAVIA . To je taky solidní.......
A eště tam jede indexové Aee
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já bych rozdělil vozy asi takto:

SC: jednotky řady 680 (příplatek bych vybíral ve voze, kdyby náhodou souprava nejela...)

EC: Bmz, Ampz

IC: Bmz, Ampz, možná i Bpee, Bee RIC, Aee, Apee

Ex: úplně ideální pro Bee jak RIC, tak neRIC, Bpee, Beer, Aee, Apee, BDbm(r)see

R: vozy Bee neRIC, Beer..., BDbmrsee, BDbmsee, Aee, Apee...

přeprava fanoušků a jiného dobytka: B250, Bg, Bt, Bt277, vozy řady 010, 020, 021...

... tak si představuji řazení vlaků dle kvality (R, EC, IC, Ex, SC..)... na některých R jsou Bpee a na EC klasika B... to je teda opravdu úroveň...
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šary: co máš proti Beer, jsou to celkem slušné vozy (ještě kdyby se lépe udržovaly a o tom to je...), jak jsem ale psal asi před měsícem- z IC Moravia bych udělal Ex Moravia... ... a o tom to je- někde jezdí Beer na R a tady s příplatkem na IC a jsou to ty samé (údržbou zanedbané) vozy (ještě kdyby dobře topily, tak by mi vůbec nevadily)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4079
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:41:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari:
Co ti vadí na indexovém Aee neRIC? Mnohdy je lepší jak neindexové Aee RIC.
ICQ: 202 888 377
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 08:09:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Richard: Někde jsem četl, že pokud jede na EC/IC vůz neodpovídající standardu EC/IC (který vůz B bezesporu nemá), pak má cestující nárok na vrácení příplatku. Otázkou by pak ale bylo, které vozy kromě Ampz,Bmz ten standard splňují
Jspetrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 10:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes - 14.2.2007. - na nádraží Praha-Vršovice v soupravě nějakého nákladu řazen čerstvě nalakovaný indexovaný 20-70 Bee246 s ev.č. 525.

Jo a jaké Bpee242 mají klimatizaci? Myslím, že první byl 018?!? Na Haškovi teď jezdí druhý exemplář Bpee242.024
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 13:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní Galileo směr Dresden:HKV 180 009 DB,WLABmee ZSSK,WLABmee ČD (002),WLABmz MÁV,Bc MÁV,2* Beer ZSSK
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 15:31:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris :Mám pocit že to bude tím že u ČD nemá nic logiku Jěštěže neprovozují letadlovou dopravu....to bych jim do toho letadla ani za nic nesedl
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2272
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 15:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ris a rozdělení vozů:
Vcelku bych souhlasil. Snad jen ty modernizované B(p)ee bych se snažil vytěsnit i z IC. Ono 160-ka jim nedělá moc dobře, resp. cestujícím se při ní občas nedělá moc dobře.

Co se Beerů týče, tak mám dojem, že mnohé B-čko je v lepším stavu než tyto vozy. Nechutně zažraná špína v oknech, záclonky minus, koše taky občas minus, plyš často špinavý nebo minimálně vydřený...
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 16:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: já když jsem s tím jel poprvé v roce 1996, tak jsem byl šťastný jako blecha, v roce 2000 to byla asi něco, jako je dnes Bpee, ale tou údržbou jsou tyto vozy dnes na nule... je to škoda, kdyby to vydrhli, přečalounili sedáky, vyprali záclonky... tak by to byly vozy ideál na Ex...(zdají se mi celkem pohodlné)

jó, kdyby Béry vypadaly jak v roce 1996...
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 17:21:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně A ty uprávy by nebyly zas tak drahé...a dojem by hned byL výborný Ono by stačilo trošku propustit nějaké ty zaměstnance a hned bychom se proháněli v lepších vozech....sice to tu nepatří ale kolik ČD dávají na mzdy zaměstnanců?A prakticky všichni mají jisté místo,to se pak pěkně pracuje když vám za vaši "odvedenou práci" nehrozí vyhazov...Pro mě je celkem vzor DPO OSTRAVA...autobusy pěkně čisté,sedadla s novýmy potahy,poměrně přijemní zaměstnanci...a to i přesto že to je pořád veřejným vlastnictvím....
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 18:12:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof : Tak o tom příplatku jsem četl nejspíš totéž, proto mi to utkvělo v paměti
Z Moravie bych udělal Ex a v opačném směru by nemusel být špatný rychlík Břeclav (možná i Bratislava) - Přerov - Bohumín a zpět.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 18:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak Beery jsou podle mně daleko lepší a pohodlnější než Bee a srovnatelné s Bpee.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 20:51:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Michalis přesná čísla nevím,ale v ročence bylo číslo okolo 20 tis. brutto jako průměr všech včetně generálního.A k propouštění,ono se propouští sice nenějak drasticky,ale jak kde a hlavně se propouští furt a to nejen za závady v práci.

(Příspěvek byl editován uživatelem JPNK.)
http://www.darujkrev.cz/
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

20 000 krát 12 krát pokud vím 60 000 tisíc zaměstnanců je 14 400 000 000 kč pokud sedí počet zaměstnanců..nejsem si tím jistý ale myslím že to tak je.... No vyhazuje se,ale přece jen zaměstnání u ČD je poměrně dost jisté díky odborům,kterých se vedení bojí...nedávno jsem četl že ČD chtejí po státu nějaké peníze na ztrátu kvůli odpojení Carga z toho důvodu že jizdené zdražovat už nemůžou a že propouštet kvůli odborům taky víc nemůžou...
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:46:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by jich ubyla třetina tak bychom měli za jejich plat desítky nových vozů....
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 22:11:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis: kdyby vyhodili, resp. neplatili lidi, kteří se jen flákají a nic nedělají, tak by možná nějaký vůz hned byl... (když se někdy koukám, co dělají vyšší sféry a kolik za to berou, tak by za to možná bylo i Pendolino ... nechci nikomu křivdit, ale...)
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 22:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale když se na to podíváte tak je to totálně přezaměstnaná firma....já prostě nechápu jak tam může dělat 57 tisíc lidí.....
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2273
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 22:26:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris, Michalis:
Kdyby se od začátku udržovaly, tak se dnes nemusí přečalouňovat atd.

Uspořádáním sedadel a všeobecně interiérem sedí každému něco jiného. Mě osobně třeba vyhovují Bmz, Bmee, BeeneRIC nebo Bp. Beery mi ale vadí především kvůli jejich naprosté podudržovanosti ve spojení s jejich relativně nízkým stářím a tím pádem vydáváním je za vozy vyšší kvality.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 22:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO Beery jsou modernizace někdy ze začátku 90 let takže myslím že to přečalounění by už nevadilo...ale jinak je to opravdu hlavně údržbou....hlavně ty okna a záclonky...a nejlepší je když ty vozy jezdi někde na rychlících a vyřádí se na nich sprejeři a pak jsou nasazeny na připlatkový vlak...
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:01:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: tak já si myslím, že 12-14 let očalouněný sedák se semtam hodí přečalounit, ale jak jsem psal výše- Beer by byly velice dobré vozy, kdyby se udržovali- chtělo by to opravdu jen vzít hadr, kterým by se utřela jen okna, ne vše od podlahy přes sedáky po okna... do pračky hodit ty ne moc vzhledné závěsy, vzít látku a celkem pohodlné sedačky přečalounit, ovšem ne ala Bee neRIc, to by tam moc nezapadlo...

jen tak pro zajímavost Vám popíšu údržbu rychlíků na trase Brno-Plzeň:

vůz přijede z Plzně, lidé vystoupí, vůz přesunou na konec nástupiště, do vozu AB (jiný vůz se nečistí, resp. jsem nikdy neviděl, že by se s jiným vozem namáhali) vleze jedna ženská se smetákem a hadrem, který používá od začátku služby, vytře pomočené WC, pak chodbičku a oddíly 1. třídy (víc se neuklízí) , takže ve voze je hrozný smrad- je tam cítit typický zápach WC, prostě humus... koše apod se nevynáší, což je docela síla, jelikož rychlík Plzeň-Brno-Plzeň jede okolo 11 hodin a pokud rychlík nemá velké zpoždění, tak je v Brně okolo hodiny=přiměřený čas na základní údržbu (vynesení odpadků z košů, úklid, vytření pomočených WC)...

udělejte si obrázek o údržbě, kdyby ČD neměly firmu na uklízení, tak bychom to asi ani nepoznali...

mj jsem jel v prosinci EC Moravan z Brna do Přerova- vůz stál v Brně několik hodin a nikdo se neobtěžoval ani vynést odpadky z koše, navíc byl ve voze docela slušný nepořádek (PET lahve poházené po voze...)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2275
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris:
EC Moravan Brno-Přerov?

oba:
Sem tam přečalounit ano. Kdyby se ale třeba na opěrku hlavy dávaly nějaké vyměnitelné, vypratelné hadříky (nebo koženka) - to myslím i u jiných plyšových sedaček, mohlo by to být daleko lepší.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:54:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: myslel jsem Ex Moravan, ale napsal jsem EC ...
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: látkové opěrky hlavy moc nepodporuji- několik let na to nikdo ani nesáhne (myslím uklízečka), takže kdybys viděl co je v látkových opěrkách za humus (třeba na vozech A- lupy, prach a x let stará špína)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2277
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já znám ty hadříky ze slovenských reko-dvojek (Beer,Bpeer) a zatím mám jen pozitivní zkušenosti. Ale uznávám, že koženková opěrka hlavy alá Bmz je the best.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1022
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 20:40:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm, Johnyxxx, 13. února 2007:
S těmi sedačkami v Bmee248 a Bmee (bez indexu) bych si nebyl tak jistý. Na R 207 (Praha - Č. B. - Salzburg) jezdí Bmee248 074 a Bmee 085 a obě mají úplně stejné sedačky a to ty co jsou podle fotografií v tom neindexovaném Bmee.

Podle kartotéky osobních vozů jsou bývalá Amee dnešní vozy Bmee 025 až 040.
Ten index 248 neznamená, že je to bývalé Amee. Bude to něco jiného.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30522
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 20:52:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě to neznamená druh sedaček - v ČB jezdí s indexem 248 38. kousek (nové potahy + možná i sedák, nicméně to mají i neindexované).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 09:40:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bmee248: Škoda, že jsem si nevšiml, jaké v to vagonu byly sedačky. Mě spíše napadlo, jestli to neznamená, že je ve vagonu jedno kupé určeno pro vlakovou četu, jako je např. index 283 u Bt. Ale to asi nebude ono.
Jinak ohledně čistoty R Plzeň-Brno-Plzeň. V Plzni jsou ti uklízeči vidět, že tam něco dělají a projdou celou soupravou a z Plzně se většinou vyjede v poměrně čistém stavu. Většinou jsem jel rychlíkem z ČB do Plzně a tak jsem si myslel, že ten bordel udělají cestující za ten úsek z Brna do ČB, ale co jsem jel párkrát celou trasu z Brna do Plzně, tak ten bordel už je opravdu z Brna. Kdybych nebyl fanda, tak bych jel z Brna do Plzně asi busem a nebo vlakem přes Prahu.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 01:21:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se dají poznat vozy Bmee, které byly původně první třídy od těch ostatních?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30619
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 01:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle čísla a sedaček („křesel”). Jinak nejspíš ne.

A taky dle domovské stanice, valná většina je jich v Budějcích, v Praze asi už jen pár posledních.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30622
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 03:11:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někde jsem četl, že pokud jede na EC/IC vůz neodpovídající standardu EC/IC (který vůz B bezesporu nemá), pak má cestující nárok na vrácení příplatku. Otázkou by pak ale bylo, které vozy kromě Ampz,Bmz ten standard splňují


Stačí si pročíst SPPO:

310. Pokud je ve vlaku vyšší kvality náhradně řazen vůz s nižší kvalitou, potvrdí cestujícímu tuto skutečnost pověřený zaměstnanec ČD ve vlaku. Cestující má právo na vrácení ceny zaplacené za příplatek pro vlaky vyšší kvality EC nebo IC v plné výši nebo návratek ve výši 20 % zaplaceného jízdného SC, minimálně 20 Kč, nebo návratek ze zaplacené místenky SC za předpokladu, že cestujícího nelze umístit v tomtéž vlaku do vozu vyšší kvality, který odpovídá vozové třídě dle jízdního dokladu. Toto ustanovení neplatí u jízdenek se slevou SC+ nebo u jízdenek s akviziční slevou pro vlaky SC.
Za vůz s nižší kvalitou se rozumí:

* vůz s více než šesti místy k sezení v oddíle 2. vozové třídy, vyjma velkoprostorového vozu a
* vůz s neprodyšným materiálem na povrchu sedadel (např. koženka).

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30623
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 03:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Na Slovensku se objevují podhlaníky i ve druhé třídě, což lze jen chválit.
Nicméně POZOR! - Pouze ve vlacích s příplatkem, v ostatních vlacích být nemusí (a často ani nejsou), a to ani v první třídě. (Aspoň tak zní oficiální odpověď ŽSSK.)

Zda jsou na Slovensku považovány za nadstandard, za nějž je třeba si připlácet (když byl po letech konečně zrušen rychlíkový příplatek), i záclonky, případně jiné součásti vozu, nevím.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 08:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: To jsou v SPPO jen ty dva body, kdy se nejedná o vůz vyšší kvality? To by pak za náhradní jízdu v plyší přetažené 810 mohli taky vybírat příplatek :-)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2289
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 12:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Ano. Nejdřív napěchovat ostatní, moderní, vozy a pak teprve vracení příplatku.

Pokud jsou na Slovensku hadříky jen v EC/IC, neznamená to, že u nás v R být nemohou...stačí chtít. A to se u nás nechce ani v těch EC/IC.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30626
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 12:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejdřív napěchovat ostatní, moderní, vozy a pak teprve vracení příplatku.

Samozřejmě. Jedině pokud má někdo místenku, tak má právo si říct, kde (ne)chce sedět, a na návratek.

Livingproof:
Ano, mělo by to tak být. :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 15:58:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Bylo by to hezké, ale jak bys chtěl instalovat hadříky do takových Bček?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30635
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 16:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co Suchyho zip? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2290
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 16:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil:
Pokud umíte číst, tak jste si jistě přečetl, že jsme mluvili o Beerech, příp. dalších plyšových sedačkách (,což B-čko není ).
Jinak viz MZ. Navíc koženka se dá, narozdíl od plyše, celkem snadno setřít. (Samozřejmě když se chce.)
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30639
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 16:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bčko možná ne (kdžy nebudeme brát Bee243, ač to B ±jsou), ale BDs v hadru jsou. A tam by to jako návlek asi moc nešlo...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2291
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 17:08:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
A že těch hadrovejch BDs je ... Já jsem třeba ještě žádný nepotkal.
Ale i ty by šly na suchý zip. On i na jiných seslích musí být, aby tam pořádně ten hadřík držel.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 17:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
To jistě ano.
Otázka je, jak často jsou hadříky na opěrkách hlavy ve slovenských Beer/Bpeer, případně v našich Bmz241.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 17:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: no, ale někdy se nestírá, např. skvosty, které teď jezdí na konci 654 nebo 756 (v podobě B "čtyřistaněco" - nevím, jestli 411 nebo 479), kde jsou v místě hlav černé lesklé fleky, v kupé tmavě šedé umaštěné záclonky a kde jsem si na sedáku ušpinil tmavě modré rifle přes výběr "nejčistšího" kupé - nedivím se, že se lidi mačkali na chodbičkách vagónů vepředu a poslední dva vozy byly poloprázdné. Komicky působilo vynadání průvodčí mé spolucestující, že si opřela boty o odpadkový koš a při podávání jízdenky se dotkla boku sedáku. :-)

Ale jinak ten vůz byl v pořádku - klidný, celkem tichý, topil... Jen ta příšerná špína a smrad (ne WC, ale ta špína). Ale možná už by nepomohlo ani savo, zředěná kyselina chlorovodíková to ale jistí.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 17:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta:
Taktak, mně taky přijde, že koženka strašně klame - ona sice působí tím otíratelným dojmem, ale ve skutečnosti už to tak neskutečně páchne, až mě to před týdnem přeqapilo...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30641
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 17:53:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejen BDs, ale i AB (v B-části). :-) Ale je jich bohužel málo. Ono i BDbmsee (neRIC) by to ale zasloužily, protože ty opěrky jsou takhle docela humus. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4120
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 18:35:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303:
zředěná kyselina chlorovodíková to ale jistí

Jenom by ta kyselina nesežrala celé to Bčko

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
ICQ: 202 888 377
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 20:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo,jaké vozy dnes přijely z Warszavy na EC 106 Praha???
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 20:50:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Kde jsou ty hadrové BDs deponované, případně kde jezdí? Též jsem ještě na žádné nenarazil.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 22:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik: Bp (nebo jiný plyšák) to jistí, tam vidím, do čeho si sedám...škoda, že jich na "mýych" vlacích jezdí méně a méně a lidi na to přišli taky... ;-)

Ale už jsem jel i napůl zeleným, napůl červeným B s několika barvami interiéru kupé. Bylo to zajímavé a vůz dobrý. :-)

Na červené kožence je buďto špína vidět méně, než na zelené, nebo se zelené pečlivěji myjí, případně na nich méně ulpívá. :-)

Garfield: kdyby se použila jen na sedačky, bylo by to OK - navíc vůz jinak dobrý a kromě sedaček a záclonek i celkem čistý...

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2292
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 22:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil:
Ve slovenských Beer/Bpeer jsem se s hadříky setkal zatím pokaždé.

Peta303: no, ale někdy se nestírá
Viz můj příspěvek č.2290: Navíc koženka se dá, narozdíl od plyše, celkem snadno setřít. (Samozřejmě když se chce.)
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 23:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Omlouvám se, už mě hrabe.
Chtěl jsem napsat, že otázkou zůstává, jak často jsou hadříky na opěrkách hlavy měněny.
Ve slovenských Beer/Bpeer samozřejmě jsou pokaždé, alespoň v těch, které křižují naše území (Galileo Galilei, bývalá Slovenská Strela...). Na slovensku jsem tím jel v IC Kriváň, ale toto už si nepamatuju...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30654
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 08:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil:
Z hlavy vím akorát budějcké BDs RIC 435 a 436, pak ještě AB RIC 028, 032 a 033.
Bohužel asi někomu vadilo, že těmi BDs jezdilo moc lidí, tak místo noční vozby Sp 1838//1831 (převzala Praha humusnými Bčky od R 207) stojí celou noc bez využití. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace