K-report
 

Archiv do 01.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Osobní vozy » Staré archivy » Archiv do 01.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 09:57:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Hroch No sice tam jsou vzdy (to mohu potvrdit), ale kdyz jsem jel na Silvestra Kosicanem, tak jsem ji radsi odstranil, protoze vsechny v kupe byly kompletne nechutne. Takze nejen aby tam byly, ale aby se obcas i vymenily :-)))
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30656
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 11:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, na bílém je to dobře vidět. Taky jsem jednou váhal, zda v BDbsmhee (či jak se slovenské BDbflmpsvz zove) tu nechutnost nesundat... :-(

Ve vozech A jsem se setkal s čímsi, co vypadá jako jednorázové, po nějaké době vyměňované.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 12:14:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mel bych dotaz k razeni EC 279 Jaroslav Hasek. Podle zelpage by jako jednicka melo jezdit Apee a nove Ampz, tedy nekuracke vozy. Jak je to v realu ? Rad bych jel jednickou, ale do Bee fakt odbihat nechci, to si tam sednu rovnou :-) Diky

To MZ V tom Kosicanu to vypadalo jako neco mezi jednorazovkou a vymenitelnym hadrem, ale at to bylo co to bylo, bylo to nechutne cerne a mastne :-)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2294
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 20:27:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě je potřebná výměna - a to za jinou jednorázovou nebo za jinou vypranou.
Ovšem případná nechutnost těch hadříků není jejich fyzikální vlastnost. Jejich stav je čistě na vlastníkovi vozu (,příp. na čistotě cestujících). Celou sedačku budete měnit/prát těžko.

(Příspěvek byl editován uživatelem Hroch.)
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:21:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Hroch No to nepochybne, i kdyz zrovna v tomto pripade to je trosku jina situace :-) Leda ze by se do predpisu dopsalo, ze do techto vozu lze nastoupit pouze s cerstve umytou hlavou a zakazem poceni :-)
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1402
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 22:16:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AndrewM: Obávám se, že to Bee Vám taky moc nepomůže, protože velká část jich už také je kompletně nekuřácká.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 22:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AndrewM: Na Haškovi jezdí vozy podle řazení, tedy Apee i Ampz.

(Příspěvek byl editován uživatelem manil.)
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1403
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 22:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp tu 10.2. navrhl, abychom kritizovali sedačky v nových sériích vozů Ampz a Bmz. Měl jsem tu čest vyzkoušet si teď krátce po sobě několik vozů Ampz obou sérií a budu kolegovi Bkp oponovat.
ve velkoprostorových vozech jejich polohovatelnost (sklopení) pocítí i cestující na místě za takto upraveným sedadlem (tj. zmenší se mu prostor)
Opak je pravdou, místo na nohy za takto upravenou sedačkou se naopak zvětší.

Objektivně jsem na těchto sedačkách nenašel nic co by si zasloužilo kritiku a i subjektivně se mi na nich sedí lépe než na sedačkách z první série Ampz. Jediné co se mi nelíbí je šedý potah těchto sedaček, který mi k celkovému barevnému řešení vozů Ampz příliš nesedne.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 398
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 00:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ampz jsem se ještě nesvezl, ale nové Bmz241 jsou nic moc. Sedadla jsou stejná jako ve slovenském Beer (ikdyž jsou polohovatelná), ale tvrdá. Nejsou tam tuším ani lampičky na čtení... Jinak interiér vypadá hezky. Ale není nad rakouská, případně starší česká Bmz

btw: před časem jsem se někde dozvěděl, že do nových serii Bmz se mají instalovat stejné sedačky jako v pendolinech. Je to pravda?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2297
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 08:21:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil:
No, pokud je mi známo, tak sedačky jako v Pendolinu měly jít právě do nyní dodávané série Bmz241.

AndrewM:
Někteří cestující mají na hlavě (někdy i v hlavě) neskutečný humus...
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4156
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 14:47:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Které Bčka jsou kuřácké?
Nedávno to bylo tak, že bezindexové byly celé nekuřácké a B244 měly několik kuřáckých oddílů.
Ale teď se začly objevovat ještě B249, takže jak je to aktuálně?
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30785
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 15:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ty B249 už zase mizí, resp. některé bývalé B244 jsou již jen B. Takže je to nějaké divné.
A objevil se další Bmee248 - nejspíš 026 (stará křesla)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vláďa_2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 16:43:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, jak jsou na tom vozy, které minulý týden v sobotu vykolejily na Vítkově? Banán 151.027 už jezdí.
Javy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 18:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad M.Z.:
Podle posledního papíru by měly všechny B 244 být přepsány na B 249 neboli B (bez indexu). Samozřejmě se musí nejdřív označit všechny kupé jako nekuřácké.
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 22:12:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Správně, konečně skončí časy, kdy jsem byl ve vlaku nucen pasivně kouřit. Ještě by to chtělo zakázat kouření jako takové, závislé kuřáky "oblepit" náplastmi na odvykání kouření = a bude všem hej :-)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4161
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 22:16:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže už nebudou žádné Bčka kuřácké?
ICQ: 202 888 377
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 23:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bmee248: Bmee a Bmee248 se od sebe liší tak, že některý vůz má nápis Bmee + index 248 a jiný pouze Bmee.Rozdíl v sedačkách to není, je to spíše lidská tvořivost... to máte to stejné jako Beer a Beer273... nápis Beer273 jsem viděl pouze na jednom voze (mohl by být na všech) a vůbec se od ostatních piváčů nelišil (a špinavý byl stejně jako jeho kolegové)... ty indexy znamenají pouze kód řady v KOV.Ani pomalu nevíte kolik je B249 a neviděl jsem to napsáno na jediném...

asi tak- tvořivost indexů u ČD nemá hranic ani smysl a vyznat se v tom je mnohdy velký oříšek...
Johnyxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 12:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Nemá Beer273 služební oddíl?
Javy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 12:19:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimo snad několika posledních vozů Ampz a Bmz, které jezdí do Maďarska by všechny ostatní vozy, včetně jídelňáků, měly být nekuřácké.
Pikehead
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.101
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 13:10:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jsem minuly tyden Beer na Sohajovi a vuz byl nejak nove nalakovany i zevnitr pusobil docela ok. Odkdy se tomu delaji takove vetsi opravy? Positivne me to prekvapilo, Beery mozna nemaji ani deset let a to je na CD nic...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30809
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 03:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Správně, konečně skončí časy, kdy jsem byl ve vlaku nucen pasivně kouřit.

Hahaha. Zatímco nyní se kouř soustředil do kuřáckých kupé (resp. vozů), jimž se šlo vyhnout, tak nyní již se bude smrad linout z téměř každého WC (některá nemají ani otevíratelná okna...). (První projevy již lze sledovat, když se bez varování přestávají objevovat kuřácké vozy na relacích, kde zatím bývalo kouření povoleno.)
Při troše snahy mohli být spokojeni kuřáci i nekuřáci (krom chronických nespokojenců), takhle budou trpět všichni.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


michawel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.70.154.18
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 08:52:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kouření na záchodě zakázat(což asi je) a tvrdě pokutovat. Já jsem v tomhle dost nesmiřitelný. Chápu, že je docela těžké přestat a pro některé je i hodinka ve vlaku bez cigára prostě nepředstavitelná, ale pasivní kouření je snad horší než to aktivní. Nekuřácké vozy jsou jedině pozitivní, když si vzpomenu na to, co dokážou rakušáci udělat například i z restauračního vozu, kde mají povolené kouření, no hanba mluvit. Při jídle mi jedno hovado vyfukovalo kouř z doutníku přimo pod nos (seděl totiž na první sedačce v kuřácké části, která není oddělená ani sklem. Pokud by tedy v dálkových vlacích měly být oddíly kuřáků, tak jedině v oddělených vozech, speciálně k tomu účelu upravených, tj. klimatizace, popelníky, protože co má dělat mamina s dítětem ve voze A, když tam nějakej magor o kupé dál odpaluje jednu od druhé a ještě si dojde dát čouda na chodbu a lítá po voze=vlastní zkušenost.
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 09:46:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Michawel A jak si predstavujete, ze to bude ten pruvodci stihat ? :-) Priznam se, ze tohle opatreni me dost irituje. Jednou z mala vyhod jezdeni vlakem jsem dosud spatroval v moznosti si ve vlaku zapalit. Nikdy jsem tim nikoho neobtezoval, dvere do kupe jsem mel zavrene atd. Pro me to ted bohuzel znamena, ze prejdu na auto, nebot do Vidne, Bratislavy, Ostravy nebo Budapesti se skutecne bez cigarety trapit nebudu. Cd jdou z extremu do extremu. Zatimco drive zcela nesmyslne byly "polo"kuracke treba vozy Bpee a Apee (coz bylo skutecne nechutne), tak ted nebudou kuracke ani klimatizovane oddilove vozy, u kterych skutecne koureni v oddile neni problem (pokud tedy neni klima nastavena tak, ze ode mne to vytahne a v nekurackem to vyfoukne). Zatimco drive jsem treba na Holesovicich pokud jsem nechtel dostat pokutu, musel jsem kourit u vychodu z podchodu (kde musi vsichni projit), dnes si nemuzu zapalit ani na kraji nastupiste, kde nikdo neni, nebyl a ani nebude (i kdyz tohle je zakon). Pritom reseni je skutecne jednoduche, opravdu netusim, proc nelze kazdy paty (tipuju) vagon na celokuracky a na kazdy vlak na kraj soupravy takovy vagon umistit. Spokojeni by mohli byt vsichni, zatimco ted se proste bude hulit tam, kde se nema (viz zachody ap.) a bude to k nicemu. Skutecne genitalni rozhodnuti ...
J_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 10:26:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AndrewM: Spokojeni by mohli byt vsichni

Vsichni krome dopravce. Musely by se udelat obehy (+zalohy) zvlast pro kuracke vozy. A prave to je zrejme nejvetsi problem.
:-)
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 11:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že jediné řešení problému kouření je nasazování celého kuřáckého vozu v soupravě, a to pokud možno tak, aby se jím nemuselo procházet cestou do jídelního vozu. Měly by být řádně a viditelně označeny a vyznačeny v přehledech řazení vlaků. Pak si nebude moct nikdo stěžovat.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1429
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 12:11:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já si stěžovat budu. V kuřáckých vozech by pokud možno nemělo být větrání z okýnek, protože si tam stejně většina lidí chodí jenom zakouřit z nekuřáckého aby nenačuchli. Prostě kuřácká B fakt nepodporuju, chce to něco s odvětráváním, protože já když otevřu okno a o tři vozy vpřed si někdo zapálí tak vyvětrat zadýchané kupé nemůžu
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1094
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 12:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, na konec vlaku a poradne utesnit, ani atom smradu na zmar !!! A interier udelat snadno omyvatelny a recyklovatelny a umoznit tam i cestovani cestujicich s potrebou nicit a jinak se "realizovat" ... :-/
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2312
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 13:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_p:
Myslím, že jset trefil hřebíček na hlavičku.

AndrewM:
u kterych skutecne koureni v oddile neni problem (pokud tedy neni klima nastavena tak, ze ode mne to vytahne a v nekurackem to vyfoukne). No právě že jsem ještě nezažil vůz, který by měl oddělené odvětrávání kuřáckých a nekuřáckých kupé. Obvykle stačí jeden kuřák ve voze k totálnímu zasmrdění všech kupat i uličky. (Ono totiž mnoho kuřáků, co bychom si namlouvali, si nedělá hlavu ani s nějakým zavíráním dveří od kupé.)

Malý fotograf:
protože si tam stejně většina lidí chodí jenom zakouřit z nekuřáckého Jj. To je taky pravda. A potírá to do značné míry efekt odděleného vozu.

pár postřehů:
1) Ve středu jsem v EC 106 procházel z velkoprostorů (uprostřed) do jídeláku (vpředu) a skrz Bee to bylo opravdu o život. Ta "mlha" se dala krájet.
2) Loni jezdil kuřák na EC 120 a přestože ve zbytku soupravy bývala obsazenost často nad 90%, v kuřáku sotva 50%. Jednou jsem byl dokonce díky kuřákům nucen z Pardubek do Prahy stát (v EC!!!), bo k nim si fakt sednou nepudu.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2313
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 13:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmch na EC 279 jel včera jako předposlední vůz ř. Bpee242 číslo 024.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Kubze
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 13:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čistě kuřácké vozy jsou taky problém. Půlka vlaku vám bude courat do kuřáku a stejně roztáhnou cigaretové aroma po celé soupravě. Z tohoto důvodu před nedávnem ZSSK čistě kuřácké vozy zrušily, ale například ICE je stále mají. Problém vyřeší jedině klimatizované vozy s oddělenou klimatizací.

A něco k WLABmz:
Do provozu byly předány další tři WLABmz (006, 007, 008) a nasazují se na Wiesbaden, kurz 251. Včera vyjela 006ka, dnes by měla 007ka. Ušetřené temelíny se přesouvají na Vídeň, kde by se již neměly objevovat vozy WLAB. Banská Bystrica/Zvolen stále WLABy.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30820
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 14:33:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kouření na záchodě zakázat(což asi je) a tvrdě pokutovat.

To si v praxi absolutně nedokážu představit. WC je uzamčeno a pochybuji, že má průvodčí právo tam vtrhnout, když má podezření, že se tam kouří. A když pak dotyčný/á vyleze, tak už tam bude jen kouř, což nemusí nic znamenat.
Takže trvám na tom, že situace se bohužel spíše zhorší.

Samozřejmě, nasazování kuřáckého vozu způsobuje dopravci potíže. Ale to i hytláky (pro jejich vyhlazení již byly podniknuty příslušné kroky), první třída (kdo ví, jak s ní bude naloženo) a nakonec cestující jako celek.
Neměly by ČD radši vozit jen uhlí? Tomu stačí ke spokojenosti málo...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30825
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 15:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím to zde nikdo neuvedl - v provozu již bude poměrně vzácné potkat vůz řady 013 (Ddax). Původně měly být zrušeny (=přistaveny do Šumpru) všechny, ale nakonec bude jeden vůz této řady v Budějcích zachován.
Snad 013.075, ale za to neručím! Pokusím se časem upřesnit.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Výpravčíkařízek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 22:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět něco pro statistiku, ale z dps č. 216 z 6.2.2007 vyplývá opakovaná přeprava kolejových vozidel na základě žádosti DKV Praha v trase Praha ONJ - Tlumačov na fyzickou likvidaci, po příjezdu uvedená vozidla odstavte na vlečku Metalšrotu:
dne 10.2.2007 Zvl.Sv 1.nsl.1309 v řazení ř.130+vozy čísel 2080017-7 + 2080075-5 + 2080186-0 + 2080217-3 + 3940126-4 + 3940092-8 + 3940120-7 + 3940149-6 + 2080127-4 + 2041065-4 + 3940275-9.
dne 11.2.2007 Zvl.Sv 1.nsl.1309 v řazení ř.163+vozy čísel 8240003-1 + 8240171-6 + 2041025-8 + 2041034-0 + 2010253-3 + 2010271-5 + 2010327-5 + 2041058-8 + 2041168-6 + 2080096-1 + 2041005-0.
dále dle dps č. 217 z 6.2.2007 na základě žádosti DKV Praha přepravte kolejová vozidla určená k fyzické likvidaci v trase Praha ONJ - Svitavy, po příjezdu uvedená vozidla odstavte na vlečku Kovošrot:
dne 12.2.2007 Zvl.Sv 1.nsl.1309 v řazení ř.130+vozy čísel 2080205-8 + 2080039-1 + 1910120-7 + 2041033-2 + 8240168-2 + 2041165-2 + 1910090-2 + 2080093-8 + 2010387-9 + 2010408-3.
Kdyby někdo mohl napsat o jaké řady vozů vesměs šlo. Díky.
Vláďa_2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 08:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výpravčíkařízek:
20-80.....B250
20-41.....B250
20-10.....B250
82-40.....BDs (neRIC)
39-40.....AB350
19-10.....A150
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 09:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte nekdo prosim fotku ODDILU ve voze Beer ZSSK a fotku WC v techto vozech? Prosim.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 13:00:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní Galileo směr Dresden:180 010 DB,WLAB ZSSK,WLABmee ČD,WLAB MAV,Bc MAV,2*Beer ZSSK
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 13:08:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Belinea Neco je tady http://www.railfaneurope.net/pix/sk/car/EC-IC/B-BD/pix.html
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 14:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AndrewM: Diky moc!
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 15:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tím Galilem jsem jel z Bratislavy do Břeclavi.Původně jsem chtěl využít lůžko MAV do Děčína,ale pohled na ten hnus mi vzal chuť někam cestovat.Ti Maďaři se museli zbláznit když do Drážďan posílají takový humus.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 16:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea:
http://vagonweb.ic.cz/fotogalerie/ZSSK_Beer.php

2all: Máte někdo přehled, jak by se zhruba lišil příplatek při využití maďarského WLABmz v Gallileovi skrz naše území (např. v relaci Brno-Děčín) oproti běžnému příplatku za český lůžkáč?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2323
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 17:56:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: Mě to píše: "Nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku."

753006: Zlatý WLAB (nafta). ZSSK mě dokonale přesvědčily, že i novější vůz může znamenat daleko hrůznější cestu než vůz starší.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2326
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 19:01:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výpravčíkařízek, Vláďa_2:
Jen bych upřesnil, že vozy B250 série 20-41 jsou pouze kusy do ev.č.170. Dále se u série 20-41 jedná o běžná Bčka.

ad kouření:
Napadlo mě - co třeba zřídit ve vybraných vozech kuřárny? Když se mohou dělat kutlochy pro vlakové čety, nebyl by to snad takový problém...
Extra vozy prostě po výše popsané zkušenosti s Košičanem nepodporuji.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30900
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 10:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve slovenském Beeru jsem se teď (krom loupežníků - zámky v tomto voze lze otevřít i pouhou rukou a navíc nejsou slyšet) setkal i s chybějícími opěrkami, v celém kupé byla jediná.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 15:42:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Asi chvikový výpadek hostingu.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1410
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 17:46:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: To si v praxi absolutně nedokážu představit. WC je uzamčeno a pochybuji, že má průvodčí právo tam vtrhnout, když má podezření, že se tam kouří.
Ne že bych chtěl tuto diskusi znovu otevírat, ale pokud je mi známo, pak má průvodčí nikoliv právo ale přímo povinnost kontrolovat jízdenky i těch cestujících, kteří jsou zrovna na WC. Pravda, citlivě. Má-li ale podezření na porušování SPPO, pak to jistě může udělat i necitlivě
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Vláďa_2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 18:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: V předpisu je detailní postup pro průvodčí, jak mají postupovat. Nejdřív zaklepat, pokud nikdo neodpoví, tak mohou dveře od WC otevřít čtyřhranem. Potom lehce pootevřít a znovu se zeptat, jestli je někdo na WC a když nikdo neodpoví, tak tam mohou vejít.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30936
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 19:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...takže pokud tam bude někdo fajčit, stihne to krásně zhasit. (Pominu, že šance potkat průvodčího je poměrně nízká.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 20:24:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co tam dát detektor kouře? Obyčejný ječák.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2333
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 20:28:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ok1xng:
No, sice se teď prý dávají do lůžek, ale nevím, zda je to optimální nápad. To to bude ve vlaku "ječet" celou cestu.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 21:12:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemáte někdo foto modrých jídelních , lehátkových a lůžkových vozů???
díky
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2334
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 22:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modrých jídelních????
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Doudin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 23:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno bez urážky Hrochu, my starší ročníky si jídeláky, lůžka a lehátka pamatujeme ze dřívějška jedině celý modrý, faktem je, že pro některé diskutující to už je něco jako pravěk
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 00:01:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Joo bejvávalo..Souhlas Doudine,dobře jsi to napsal!Nejsme starší-jen více pamatujeme
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2335
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 10:00:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doudin, Alf:
No jo no... Nemůžou všichni tolik pamatovat. Kdo by pak vás důchodce živil. (Nic ve zlém. )
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 907
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 12:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebylo by lepší dát na hajzl místo ječáku rovnou něco samohasícího? Klidně i pěnovýho když ČD neuměj plnit vodou
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30952
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 12:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebylo by lepší (a hlavně levnější) kuřácký vůz řadit?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4203
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 13:47:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
A nebylo by lepší (a hlavně levnější) kuřácký vůz řadit?

Ne! Kuřáky je třeba z vlaků (ale i odjinud) dostat. A to, že si někdo zapálí na WC, bude podle mě celkem vzácné.
ICQ: 202 888 377
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 13:48:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové na http://hdtv1.cz/ se podívejte na film No smoking a uvidíte, že řešit v 2007 kouření je už myslím zbytečné.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30959
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 14:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
Ne, to bohužel už nyní není vůbec vzácné. A mnohem lépe působí nabídnutí možnosti (kuřácký oddíl/vůz), než pouhý zákaz. A minimálně na dálkových spojích to nemůže být problém zajistit.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2339
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 15:03:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin, Garfield:
Ne, po výše zmíněné zkušenosti s EC 120 říkám kuřáckému vozu rozhodně ne! Nevím, proč by takoví lidé měli mít více pohodlí než zbytek cestujících. Nehledě na to, že stejnak tam budou courat i kuřáci, kteří budou sedět v nekuřáku. To ať se raději couraj na nějaký ten vyhrazený hazjlik = "kuřárnu", ne do celého poloprázdného vozu.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace