K-report
 

Archiv do 05.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Restaurační, lůžkové, lehátkové, společenské a salonní vozy » Archiv do 05.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 21:03:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj : Pokud je mi známo, patří vozy ČD. Jenže sami o sobě, bez servisu, jsou jim jaksi na dvě věci. Objednavatel tohoto servisu je tak, podle mého, ČD. Cestující - zákazník pak tento servis při cestě vlakem využívá.

To, že pro většinu lidí je všechno dění na železnici spojeno s "logem" ČD je bohužel pravda a znám to z vlastní rodiny.
Kubze
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 01:45:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:

Docela dobře jste se trefil.
Němci na tomto výkonu mají úplně ty samé ceny jako na EC vlacích v německu.
Dál, lůžko do Zvolena či Humenného těch 30 eur vážně stojí. ČD se ZSSK ale mají vyjímku a uzavřeli mezi sebou smlouvu, že na lůžka a lehátka budou poskytovat slevu cca 70% z TCV tarifu. Proto neplatíme na Slovensko za lůžko 30 eur, ale jen 10. Kupříkladu lůžkový kurz do Vídně už takto ošetřen není, proto lůžkový připlatek stojí 30 euro.
Hansi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 09:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula a spol:

Firma Urblík bohužel žádné www stránky nemá, takže se ani neprezentuje veřejně své služby. Navíc není ani v registru ekonomických subjektů, takže zřejmě personál má své vlastní živnosťáky delší dobu. Jinak pokud nejsem spokojen se službami, obrátím se na jejich poskytovatele. V jídelních vozech poskytují služby buď JLV nebo Urblík (vynechávám zahraniční společnosti).
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 12:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hansi: Ale právě jde o to, kam se v případě Urblíka má člověk obrátit, když na ně nikde není žádný kontakt a firma jako celek pomalu ani neexistuje (viz. vlastní živnosťáky). Takže já bych řešil stížnost asi jedině prostřednictvím "obálky" na cd.cz.
Stížnost
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.207.3
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 13:42:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I kdyby pro Urblíka jezdil Rumcajs s Mankou na živnostňák a Cipísek jim nosil do soupravy kafe, smluvním partnerem pro ČD zůstává Urblík. Proto zašlete stížnost na ČD a oni mu ji postoupí.
Hansi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 14:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof, Stížnost:

Pravdu máte oba - žádná firma Urblík doopravdy podldle dostupných ekonomických informací neexistuje, tuším, že kdysi byly na jídelních lístcích kontaktní adresy dvou pánů odněkud ze severní Moravy, ale jak dalece je to ještě dnes aktuální si netroufám ani odhadnout, takže v tomto případě bych zvolil zřejmě Vámi naznačený postup
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2225
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 16:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubze:
Dle dostupných info jsou takřka do každé země jiné ceny. Do Maďarska nebo Polska se také neplatí 30,- EUR.
Jinak - je mi (jako cestujícímu) v zásadě jedno, jak bylo nižší ceny dosaženo, ale výše uvedené platí.
Mmch do Vídně již "jen" za 28,- EUR, ne?
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Stížnost
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.207.3
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 16:10:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesmíte hledat v obchodním rejstříku, ale v registru živnostenských oprávnění, neboť firma Urblík je soukromá osoba, podnikající jako osoba fyzická Pavel Urblík. kdsi platilo, že sídlem byla Kadaň, jak je to dnes těžko říci, neb je to takové podnikání, jak sami vidíte, odnikud nikam, nikdo o nich nic neví, webové stránky nejsou. Nebo si snad myslíte, že subjekt, hrdý na své služby, by tajil svou esixtenci a totožnost ? Vždyť ani neí kam se dovolat, což je v roce 2007 přinejmenším podivné.
Kubze
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 16:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:

V tomto máte pravdu, neplatí. Jde o to, jaké smlouvy mezi sebou železnice uzavřely. Když si koupíte v německu u pokladny DB rezervaci třeba na úsek Praha - Blava, stojí váslůžkový lístek "evropskou" cenu (bývalo 30 Euro), a nějaká smlouva mezi ČD a ZSSK pokladní nezajímá - ani o ní neví.
Do Vídně stále za 30.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2227
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 17:36:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubze:
Zajímavé... Jsem se pro jistotu kouknul na www.cd.cz, bo jsem měl dojem, že jsem těch 28 skutečně někde viděl, a ono to tam vážně je. Tak teď jsem z toho úplně jelen.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Kubze
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 19:04:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to já taky.
Na webu JLV je cena 30 Euro. Stejně tak nesouhlasí cena do Frankfurtu, kde se účtuje 34 Euro (web ČD 30), Do Mnichova lůžko nestojí 28 Euro, ale 40 (dle CNL), Do Dortmundu si DB účtují 40 Euro a ne 35 dle webu ČD - vše za T3. Navíc do Stuttgartu se z Prahy přímým lůžkovým ani lehátkovým vozem nedostaneme. Takže kde je chyba ?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2232
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 20:09:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubze: No uvidím, až budu mít nějakou šichtu.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3157
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 20:28:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže kde je chyba ?

Asi web ČD ještě nepřešel na nový JŘ.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Hansi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 12:26:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stížnost:

díky, já jsem se spolehl jenom na ARES a tam sice Pavel Urblík z Kadaně je, ale v kolonce RŽP-předměty podnikání je zapsána toliko "hostinská činnost", což je živnost volná a já si to vyložil tak, že jde o nějakého "plniče půllitrů" v onom městě. Takže nějaká prezentace s kontaktní adresou by opravdu nebyla na škodu, jinak je to na dnešní dobu doopravdy podivné.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 01:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Webové stránky URBLÍKA jsou zde:

http://urblik.euweb.cz/

Sice nic moc, ale aspoň něco.
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 09:01:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ptal jsem se zde před dvěmi týdny , ale nikdo nezareagoval.
Nevíte tedy někdo , kde právě jsou , případně k jakému účelu slouží dva jídelní vozy , které byly vyrobeny pro Vindobonu- jídelní vozy patřící k motorovým vlakům M.296.1 (ř.853)
Před cca 15 lety jednu dobu jezdily na rychlících Praha-Tanvald , jednu dobu pendlovaly mezi Tanvaldem a Harrachovem. Co se s nimi stalo ?
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 09:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naroznej:

Nejsem si jist, ale myslím, že byly rekontruovány na sedačky 056.
Ono to jednou půjde, jen za tím jít a hlavně VYTRVAT!
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 10:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Narozenej: Jeden jídelňák typu 05X jsem viděl v Lužné v Muzeu před asi třemi lety, tehdy fungoval jako bufet. Ale jestli je tam stále nebo to byla mimořádnost netuším.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 11:23:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Pes38: Díky za web urblíka. Nikdo ho tady nevědel.
Ještě jsem s urblíkem nejel, ale zdá se mi podle jídelního lístku dražší jak JLV. Nezdá se Vám to taky? Pití má +- stejné, ale to jídlo se mi zdá dražší. Nevím. Co si o tom myslíte Vy???
www.walachuv.blog.cz
ICQ: 378-775-919
SKYPE: panula007

Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 11:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To asi bude záležet na relaci vlaku, protože JLV mají své spoje "označeny":
1. skupina A: EC 172/173, EC 177/178, EC 370/371
1. skupina B: EC 70/71, Ex/EC 100/101
2. skupina A: EC 106/107, EC 278/279
2. skupina B: R 454/455
3. skupina A: EC 108/109, EC 120/121, EC 126/129, IC 518/519
3. skupina B: EC 127/128, IC 580/581, IC 582/583

Od toho se taky odvíjejí dané ceny.

(Příspěvek byl editován uživatelem Semolina.)
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 14:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák: já jsem byl v Lužné vloni a nějaký jídelňák tam byl a fungoval jako bufet, ale co to bylo za typ nevím
Uvezu to, pane Lorenc?
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 14:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Teda ty stranky Urblíka to je něco Hlavně ta fotogalerie
No odpovídají kvalitě vozů a služeb
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 15:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela mě zaujal jídelní lístek, připadám si jak v Praze na Staromáku
Uvezu to, pane Lorenc?
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 15:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ceny jsou v pohodě, ale ta fotogalerie je opravdu výmluvná
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30042
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 15:50:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi proto se tím odkazem nikde nechlubí
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2249
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 16:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdy na podzim jsem zahlédl jeden vindoboňácký jídelák v pěkném, novém nátěru v hale ONJ. Co tam dělal ale netuším.

Jinak oba dva zástupci řady 056 jsou rovněž původem z těchto jídeláků.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 16:18:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ceny by ještě šly, kdyby ty hospody měly úroveň. Ceny jako v putyce někde v maloměstě v jídelním voze asi těžko budou.
Horší je, že jako hlavní jídlo mají jen kuřecí.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 17:14:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, bůček by byl lepší
Uvezu to, pane Lorenc?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3171
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 23:39:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela mě zaujal jídelní lístek, připadám si jak v Praze na Staromáku

Čím?
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3172
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 23:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, bůček by byl lepší

Pro někoho nebyl.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 23:55:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horší je, že jako hlavní jídlo mají jen kuřecí.

To by ses divil, pokud je mi známo, má nyní Urblík asi 11 hospod WR (možná jednu WRm-lampičku) a na minimálně čtyřech z nich je v nabídce i vepřové. Dokonce jsem i několikrát zažil hotovku-tuším segedínský guláš, housk. kdendík za celkem asi 75Kč. (záleží hlavně na obsluze)

Ceny jsou sice vyšší, ale na jídelní vůz přijatelné-to přece není nějaká hospoda IV. skupiny v Horní Dolní...(čím nižší cena, tím víc klientu, to je pravda, ale např. za levným pivem se tam stáhne taková sebranka, až to hezký není...Pak bude u všech stolů po jednom santusákovi upíjejícím pomalu ze sklenice... (zčásti je to tak už dnes, vzpomínám na větu obsluhy jídelňkáku /taktéž WR/ z filmu Kalamita : "Pivo podáváme pouze k jídlu".)
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 08:46:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně přijdou Urblíkovy ceny jako velice přijatelné, jídla za cca 99+hranolky je běžná cena nejen v Praze, spousta restaurací to má i dráž. Podobně pivo za 30 je použitelné. Na to, že je to hospoda pojízdná si můžu občasný oběd u Urblíka dovolit i se svým akademickým platem :-)
Když bude pivo za 15, bude hospoda plná násosků, když za 50, nepřijde nikdo (akorát Němci), 30 je tak rozumná cena k jídlu.
Co se týče kvality, nikdy jsem u Urblíka nebyl nespokojen, obsluha ochotná a rychlá, jídlo dobré. Je ale pravda, že nemám srovnání, přiležitost použít JLV jsem měl pouze na EC vlacích do Německa, kde už ceny pro našince moc použitelné nejsou a loni na rannímch Hradčanech (5:18 z Prahy) zase nebyli schopni otevřít ani do Pardubic, kde jsem už vystupoval. Utasseláto je ještě dražší, Vindobona má taky "Německé ceny".
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 11:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K vozu v Lužné:já sem byl v Lužné na konci prázdnin v roce 2005 a byl tam modrý jídelňák s popiskami WR a číslem 51 54 88-80 013-4 a fugoval jako restaurace nebo neco podobného ...
Mrkněte se na muj blog:http://gasonuv.blog.cz...Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů.Díky...
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 11:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, že to co je na web-jídelním lístku je garantované. Pokud je někdo aktivnější a nabízí víc zboží, tak to je jedině dobře. Já zažil i zmrzlinový pohár, k pití i Cappi, hotovky, ...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30069
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 21:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I klobáska bejvá, a to poměrně často. Bohužel jen vařená. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 13:57:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně, aby byl gulášek. Ten musí být všude a vždy. Hlavně musí být pěkně dobrej nejlépe vepřový
www.walachuv.blog.cz
ICQ: 378-775-919
SKYPE: panula007

Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 11:41:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Ústí n/L.-západ včera viděl poměrně zachovalý vůz BRm. To tam čeká, až zahřmí, nebo se bude někam nasazovat?

(Pamatuju si, že minulý GVD jezdil BRm někdy na Zlínském expresu-bylo mi to divné tím spíš, že tam tehdy ještě dělala servis firma JLV.)
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2263
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 13:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud si dobře pamatuji, tak v současnosti jezdí turnusově BRm pouze do Mnichova. Náhradou za neschopný WRm ale může jet teoreticky taky. Co dělá ale v Ústí fakt netuším.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 23:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem jel na obrátku Praha-Ústí a tak jsem vyzkoušel Urblíka hned 2x. Ráno na Bečvě jsem si dal lehčí oběd, polévka byla sice instantní (což jsem pravda čekal), ale dobrá, čaj jsem dostal v konvičce i s citrńem, pravda za 29, což už je dost. Číšník byl ochotný, ale na můj vkus se málo nabízel ("další přání?"), ale každý jsme nějaký. Za mínus bych považoval mírně zadrobené ubrusy, celkově dávám za 2.

Zpět na Krušnohoru jela milá, ale ukecaná babča. Jelikož jsem byl jediný zákazník, tak se ochotně dala do rozhovoru a s radostí si zanadávala na vedení firmy, které jim prý hází klacky pod nohy, nedokáže udělat pořádné oběhy apod. Na druhou stranu už prý má i na severní větvi několik štamgastů. Na lístku měla i globásy, jinak standardní Urblíkovské menu.
Já jsem si dal svařák a rakvičku (resp. 2 rakovičky i s čokoládovou polevou) a byl jsem velmi spokojen. Celkově dávám za 1.
Mimochodem, v průběhu rozhovoru odbíhala babča míchat guláš. Takže zítra na Bečvě směr Vsetín bude gulášek se špekovými knedlíky.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 23:20:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hroch: To Brm stojí v Ústí už hodně dlouho, mám pocit, že jsem ho tam viděl už loni.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 10:20:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Babča na Urblíkovi...to tedy neznám :-)

Jinak to BRm se mi nezdálo, že by tam bylo douho, mělo velmi pěkný (zánovní) lak a bylo tam poměrně "na ráně".
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 12:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se nenajíte v Ec 174-jede bez jídeláku......
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 12:32:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na EC 176/179 začal cca před 10 dny pravidelně jezdit místo WRmz DB (BordRestaurant) Arkimbz (BordBistro).
MP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.18.204
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 15:52:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hroch: V Ústí n/L na Západě stojí vůz BRn. Je to přípojný vůz z bývalé Vindobony. Zřejmě se používá pouze při výjměčných příležitostech, proto je téměř pořád vidět na Západě. Jinak má Vmax 120 km/h, naftové topení. Má číselnou řadu 055. Až pojedu kolem, zkusím pořídit foto.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2271
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:30:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MP:
Díky, ale foto netřeba. Řadu 055 znám.

Edit: Leda, že by bylo zevnitř.

(Příspěvek byl editován uživatelem Hroch.)
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Tschastolowitzer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.247.12
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 08:26:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na ONJ v hale JLV je 055 001(BRam 000),prý historické vozidlo.Vevnitř je trochu rozkopaný,asi si ho nějací nadšenci dávají dohromady.V sousedství stojí M262.045.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 15:51:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo z té haly JLV fotky? Nebo aji s ONJ. Já se tam nedostanu pač su z Moravy, ale v létě se tam snad dostanu. Díky moc

Jo a nevíte někdo proč si stěžují lidé na obsluhu v pindích. (680) Četl jsem tu otázku, že jim to posílali redaktoři z Zelpage. To by mě opravdu zajímalo. Jo a JLV se nám pěkně rozrůstá. Sice to sem na 100% nepatří ale i tak. Mimo jejich vozy už se rozrůstají do prodejen, mají největší síť baget Dunde nebo jak se to píše (prý jim chcou konkurovat závody Hamé) pěknou síť prodejen a teď navíc začali s cateringovým servisem (rauty, svatby, rpomoce a další pořádání akcí). No doufám, že ČD odkoupí větší podíl, protože to vypadá, že tato firma solidně roste
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 22:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo ty dotazy už jsou zodpovězené tak je kdyby byl někdo tak ochotný tak je nemusí zodpovídat No mění náplň baget. Měli napsat bagetek, ale co by jste za tu cenu chtěli. Z té 100kč je beztak tak maximálně 15kč na tu bagetu
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 12:59:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove mel bych dotaz, chystam se navstivit jidelni vuz PKP na sude Polonii, jake jsou Vase zkusenosti (kvalita, cena, rychlost). Nebo je lepsi pockat si na Urblika na Zatopkovi (ted resim predevsim tu kvalitu) ?
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:33:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady nemůžu sloužit, zde jsem ještě nebyl a asi ani nebudu. Ty jídelňáky co jsem zatím viděl (PKP) podle mě hovoří za vše. U některých jsem viděl jak se jim tam kouří jako kdyby z komína. To je síla No raději bych jel urblíkem, ale na druhou stranu EC je rychlejší.
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:56:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Panula No ja pojedu obojim, Polonii z Breclavi do Prerova a Zatopkem z Prerova do Prahy :-)))
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 22:31:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Áha. TAk to jo. No každopádně vyzkoušetje vše a dejte vědet co kde kuchtí lépe. Hlavně ať Vám to neujede
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
ENrico
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.216.197.190
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 19:50:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neviete náhodou, prečo chodí na Košičane jedálenský vozeň ČD, keď inak celá súprava je ZSSK? Nemá ZSSK dostatok WR...vozňov alebo je to nejaký iný dôvod? Chodí vôbec nejaký ZSSK reštaurák do ČR (keď Slovenská strela už je Pendolino súprava)? Ozaj, WR vozne sa tiež započítavajú do vzájomnej vyrovnávky?
Prosím odpovedzte, kto viete. Ďakujem.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2307
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 23:29:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ENrico:
Jen dodám, že na Košičanovi (a Pernerovi) jezdí ještě české BDbm(r)see.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Kubze
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 19:07:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, podle mě ZSSK má WR vozů dostatek. Spíše bude nedostatek vhodných vozů 2. třídy u ČD. A určitě nasazení slovenských vozů bude mít nějakou souvislost s výrovnávkou vozových km, když jezdí ještě vnitro na Pernerovi. Proč ale zrovna na Košičanovi jezdí české WR tu asi nikdo netuší. To se musíte optat pánů na GŘ, kteří dohodli podmínky vozby tohoto EC. A pokud mě paměť neklame, od doby co vznikly ČD jezdí na Košičanovi jen jejich WR vůz.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2321
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 15:07:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MP:
Včera jsem ten BRn zaregistroval. Je to číslo 004.

Páňula; č.152:
Firma možná roste, ale zaměstnanci (alespoň někteří) to teda moc nepociťují. Na jidelácích se docela dost obměňují a komunikace mezi změstanci a vedením se velmi blíži bodu mrazu.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 16:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jsem tu čest svézt se v jídelním voze JLV během akce "Pod vrcholky Bílých Karpat". Byl to nezapomenutelný zážitek. Když jsem se do vozu po půlhodinovém čekání v nástupním prostoru dostal, ještě jsem netušil, že budu čekat dalších dvacet minut, než mě obsluha, chodící neustále kolem, zaregistruje. Chtěl jsem si objednat guláš, ale když jsem poslouchal hosty u vedlejšího stolu, tak jsem od tohoto záměru raději upustil. Nadávali totiž, že na guláš čekají už hodinu. Přešel jsem tedy k plánu B a objednal jsem si klobásu. Obsluha ji přinesla relativně rychle - už za čtvrt hodiny. Jaké ale bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že rohlíky, které jsem ke klobáse dostal, jsou minimálně týden staré a zcela tvrdé. Chléb vypadal podobně. Klobásu jsem urychleně snědl, protože jsem nechtěl čichat odporný zápach z kuchyně. Zaplatil jsem 45,- Kč a rychle odešel.
S JLV nikdy více.
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 18:16:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já jsem chtěl zde napsat trochu kladněji, ale to neva. Já jsem tam narazil na jedno místečko v totálně obsazeném jídelňáku (jak odjela rosňa z točny v bílnici) Tam jsem si odjednal kuřecí vývar za 25 a donesli mi ho na začátku vláry (to aj dříve). Potom jsem si objednal gulášek sice jsem čekal tak 40 min. ale to bylo z toho, že v tom měli .... kvůli mnoha lidem a málo prostoru. No hlavně že byl dobrý. Dále jsem si dal čokoládový dortík se šlehačkou (spíše trubička než dort) ale za 20 víc než dobré. No a nakonec colu za 20. Kdyby takové ceny jak byli včera byli i na Praze nebo na jiných IC a EC tak by ty jídelňáky museli jezdit možná dva, místo dnešního poloprázdného jednoho. Obsluha byla pěkná to k tomu patří a že občas na někoho zapomněli koho neměli na očích bych ještě bral. Aspoň jste si v tom hnusném počasí poseděli pěkně v klidu a pohodě (hlavně v teplu) když to mělo naftové topení. Taky jsem měl štestí na pána co seděl po jednych co se nechtěli smířit s tím, že když tam tlemyli z okna a slušně pili pivo vyhodil (protože už tam stejně nic nedělali, kromě sezení) kvůli tomu, že tam chcou sedět další a to ještě matky s dětmi. No s tou obsluhou. Když má nějaká na klasické soupravě pár lidí tak na něho nezapomene a plně se mu věnuje, ale když stále něco někdo chce v plném vagónu tak to už se hold nestíhá. Pečivo nevím jaké bylo to jsem nezkoušel. No můj závěr. Dobře sice pomalu (ale v tom počasí) jsem se naobědval, pokecal a poseděl.
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Bílá Karpata
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.207.3
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 09:40:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad peca:
ve fóru "Fotografování + fotografové + fotografie" jsem se o službách JLV dočetl např. toto:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
... A i já musím poděkovat dívkám, slečnám , mladým paním z JLV, obzvláště P. ...

... Ovšem i za sebe musím pochválit obsluhu od JLV, jež byla čilá, včas na svém místě a ač prostory kuchyňky byly stísněné a nával hladovců v sobotu velký, tak čekací doby na jídlo se nikterak závratně neprodloužily...

... A ještě pochvala kuchařům i servírkám za dobré výkony ve stísněních podmínkách ...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nuže tedy kdo má pravdu?
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 17:26:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych se přikláněl k těm kladným názorům. Já si dal jen čaj a topičovu bagetku, na čaj jsem čekal sotva 3 min. a na bagetku jsem byl upozorněn dopředu, že budu muset asi 15 min čekat a beztak mi ji už po nějakých 5 min. donesli.

Páňula:
že když tam tlemyli z okna a slušně pili pivo vyhodil (protože už tam stejně nic nedělali, kromě sezení) kvůli tomu, že tam chcou sedět další a to ještě matky s dětmi.

Pokud myslíš ty 4 ožralé prasata z Prahy (soudě dle přízvuku) co seděli hned u kuchyňky, tak ti měli ke slušnosti setsakramentsky daleko. Já jsem přišel do jídeláku kousek za Újezdcem a už byli pěkně napití, pořvávali na kdekoho (jak vevnitř tak venku), uráželi ostatní atd. Já bych je vyhodil hned a ne je tam nechávat tak dlouho. Tomu vyhazování (při zpáteční cestě, někde u Slavičína) jsem byl osobně přítomen, takže vím jak to probíhalo.

Já obsluhu chválím, v takových podmínkách to byl zcela jistě záhul (neustále plno, překážející lidé a fotiči, stísněné prostory atd....). Ceny sice mírně nadzvednuté, ale na takové akci ještě přijatelné.
ICQ: 155-617-186

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace