K-report
 

Archiv do 02.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Osobní vozy » Staré archivy » Archiv do 02.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.47.17.146
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 15:58:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vozy bývalé kategorie IR, tuším, že jezdí,jezdily, na Mnichov
Ps:Vozy Bmto lze reko ala S-Bahn DB. Myslím, že vcelku podařená reko pro příměstskou dopravu. Dokázal bych si představit reko Bmto + laminátka v okolí Brna.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 16:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozy Bmto rekonstruovat či zlikvidovat

Zlikvidovat? Proč? Vždyť jsou to výborné nízkopodlažní vozy. Že je Č(S)D, pro mě nepochopitelně, poslaly živořit na vedlejší tratě, je jiná věc. Viděl jste jejich rumunské nebo polské rekonstrukce?
(obrázek z internetu, rumunská rekonstrukce)
 
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2649
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 16:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad živoření:
Není to kvůli vmax.=100 km/h?

ad laminátka:
Doufám, že s něčím jiným. Laminátku bych už raději potkával jen v muzeích a na nostalgických jízdách.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.47.17.146
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 16:16:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

toho se jen tak nedočkáš

v Německu měly Bmto téměř stejné a pochybuju, že S-Bahn jezdí max 100 km/hNové podvozky tam mají...
Martyni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 16:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...ale každopádně jsou to dobré vozy, lepší než naše reko...

Jojo, můžu potvrdit. Jezdíval na Kafkovi do Mnichova a teď jezdí podobnej na něčem do Berlína a i nyní je lze vidět na německých vnitro IC. Jsou i na 200 km/h a kombinace oddílů a velkoprostotu. Když by se přidala klima a v lepším případě i posuvné dveře, tak jsou perfektní.
Buďto všichni nebo nikdo... a nebo jenom já
Johnyxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 16:55:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíte (A)Bimz??
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 17:01:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bmto mám rád a o těch reko vím a kolikrát sem je tu prosazoval,ale musíte uznat,že v této podobě nemají na kolejích co dělat.jezdím s tím kolem Jihlavy a některé kousky jsou opravdu super.To se zamatláte,ani nevíte jak.Na vstupní dveře potřebujete sílu,což u chabé důchodkyně nehrozí a nízkopodlažnost je k ničemu,protože zatím nikoho nenapadlo dát pryč to středové zábradlí,které akorát zavazí.Staré podvozky nevadí,teda alespoň ne na Vysočině,Jižních čechách a na pacifiku.Ale je fakt,že pro doplnění příměstských linek je to slabota a ta 100 zcela nedostačuje (i když vidět bobinu,jak s tím jede 120 tak zdrhám).

Tak hledám fota a zatím nic :-( .Jen doufám ,že to na něčem nestroskotá.To už je zde patrně všem jasné,že asi jiné možnosti není než koupit ojetiny ze zahraničí.Když už se koupily ty vraky 053 ze Slovenska,tak se může nakupovat u našich sousedů na západě.Ještě by se možná mohly koupit nějaké starší motoráky.... ;)
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 17:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad: Vystoupil jsem v Kralupech, protože tu bydlím :-) U nás ten vůz Ampz jel jen jako náhrada za Bmz. Jinak v Rakousku jezdí běžně na EC a za Bussines oddíly je k jízdence 1.třídy ještě příplatek 15 Euro. Zde foto zvenku.
 
 
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3671
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 17:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rekonstrukce vozů Bmto už tady jednou byla, zůstala ale pouze u prototypu. Už si ani nepamatuji, jestli se to zaseklo na nějakých technických obtížích, anebo na tom, že by to byla konkurence řadě 471.
Maximální rychlost 100 km/h není u zastávkových vlaků problém. Navíc jsou mnohé příměstské tratě, kde se ani (příliš) rychleji jezdit nedá (např. v okolí Brna, či Ostravy).


Z těch ojetin DB bych zase tam odvázaný nebyl. Není důvod si myslet, že i v rámci ojetin by sem DB poslaly to nejlepší, co mají, a jestli by to tedy mělo být něco v tom stylu, co jezdí na Kopernikovi, tak by to příliš velký pokrok nebyl.
A hlavně jedna věc. Nákup "nových" vozů bez rozsáhlejších změn v rámci ČD je celkem na nic, resp. zabetonováním stávajícího, už tak dost neutěšeného stavu, může situaci ještě více zhoršit.

A také bych si nedělal iluze, že stovka vozů bude znamenat konec béček na rychlíkách. Jednak těch béček tam jezdí poněkud víc (víkendové posily nepočítaje), a jednak se dají očekávat nové spoje, tímto směrem by tyto vozy směřovaly přednostně.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3673
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 18:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proto ZSSK od takto rozsáhlých modernizací upustila a radši si koupí nové tlakotěsné pro 200 km/h za šedesát milionů.

Podle nějakých drbů tak daleko ještě súdruhovia vo Vrútkách nejsou, takže (na první pokus) mají být netlakotěsné a pro 160 km/h.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2650
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 18:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli maj ty německé vozy stejný sedačky jako ty co jezdily loni na Vindoboně nebo letos na Antihungárce (174/5), tak potěš . A to doslova.

Bkp:
Kolem Ostravy i Brna je mnohde i 160, 120 není neobvyklé. Myslím, že něco lepšího než Bmto není na škodu.

OFF TOPIC: Včera jsem viděl odstavené ve Vršovicích minimálně dvě slovenské 053 v docela slušném stavu. (Myslel jsem, že jdou všechny na reko...)

T 679.1: toho se jen tak nedočkáš
My si tykáme? Že vás neznám. Anebo to bylo směřováno na někoho jiného? (Pak sorry.)
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1196
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 18:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stále lepší,než si pařit zadek v ušmudlaném béčku na něčem,co před třiceti léty dostalo označení koženka.

Ad BKP:Není důvod si myslet, že i v rámci ojetin by sem DB poslaly to nejlepší, co mají, a jestli by to tedy mělo být něco v tom stylu, co jezdí na Kopernikovi, tak by to příliš velký pokrok nebyl.

Cokoliv čemu se říká v západní Evropě říká vagon je lepší než naše B250,B.Neočekávám zázrak,ale čekám něco,co aspoň bylo moderní před 15ti lety.Navíc není snad problém si ty vozy trošku vyšperkovat.

A hlavně jedna věc. Nákup "nových" vozů bez rozsáhlejších změn v rámci ČD je celkem na nic, resp. zabetonováním stávajícího, už tak dost neutěšeného stavu, může situaci ještě více zhoršit.

Tak tomu nerozumím.....
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 18:45:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak bacha: dnes na EC Vindobona řazeny jako 2. třída 2 vozy Ampz ÖBB, móc lituju, že jsme jeli na vzdělávací program a já neměl sebou foťák.
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 18:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Kdyz ten Bmto rekovali tak to jen tak polechtali. oplysovali a dostal CZE(myslim)
Tady to je:http://zeleznice.e-metro.cz/rady/rada_b_o_nov.htm

Jinak ty jejich reka bych videl spis na neel. trate kde by nahradily Bdmtee a Bdt a Bt(ostatne nevim proc to tak neni uz ted).
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33884
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 19:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maximální rychlost 100 km/h není u zastávkových vlaků problém. Navíc jsou mnohé příměstské tratě, kde se ani (příliš) rychleji jezdit nedá (např. v okolí Brna, či Ostravy).

A jde i (ne)dostatek brzdicích procent (krátké soupravy mají na mnoha úsecích problém mít i těch 100).


Jinak ty jejich reka bych videl spis na neel. trate kde by nahradily Bdmtee a Bdt a Bt(ostatne nevim proc to tak neni uz ted).

Protože jich mj. není neomezený počet (a při jejich stažení ze současných výkonlů by je muselo něco nahradit).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 19:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vůz Bg jsem několikrát potkal na os Plzen-Horaždovice Předměstí
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 20:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

IR vozy DB jsou myslím velice atraktivní sousto a bylo by opravdu skvělé, kdyby se jejich odkup podařil. Mmch si je půjčují i NS. Moderní jsou i dnes a v provozu v Německu zůstaly, akorát už je nepoznáte podle barvy. Otázka je, co se s těmito pohodlnými vozy stane ve vlastnictví ČD - bez úklidu a údržby dopadnou jako vozy ř. B. Tak například včera jsem jel 810, kde pod oknem byly malé rzí vzniklé díry, do nichž stékala voda. Pro nějaké 5 cm vysoké liliputány by to byla turisticky atraktivní soustava železitých jezírek.

Bmto bylo myslím 50 ks. Nevím, jestli ta rychlost byla omezující, ale u DR tvořily páteř dopravy kolem Berlína v až osmivozových soupravách na dvoukolejných elektrifikovaných tratích, tak to spíš vidím na šlendrián ČSD.

Livingproof:
Vím, že tam bydlíte, proto jsem psal, že vás chápu. Ale sám bych si to přes den asi užíval až do Prahy. Ještě otázka: proč je to vůz Apmz, když je tam žlutý pruh jen nad jednou polovinou vozu?
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 21:34:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@Hroch: A nebyly ty 053 zachovalé jenom z jedné strany? Ono to tak u těch dovozních povětšinou je. V Praze a jinde by snad měly být jenom na výzisk ND. Někdo taky říkal, že mají nějaké úpravy neschválené naším DÚ, ale nevím kolik na tom je pravdy.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3676
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 21:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Kolem Ostravy i Brna je mnohde i 160, 120 není neobvyklé.

No jak kde. Viz. Brno - Tišnov/Letovice/Vyškov/Třebíč, Ostrava - Opava/Český Těšín, Praha - Řevnice - Beroun atp...

Happy:
Cokoliv čemu se říká v západní Evropě říká vagon je lepší než naše B250,B.

Však když se ČD budou "snažit", tak rozdíly se smažou. Viz. Bmz ČD první série, resp. jejich (některých) dnešní stav.

Tak tomu nerozumím.....

Já vím.
Asi takto: Když se někde nedaří nějaké řekněme škole (studenti i učitelé jsou nespokojení, rodiče ji považují jako nouzovou možnost, když jinde není místo...), tak výměna dřevěných oken za plastová, či dřevěných tabulí za whiteboardy to příliš nezlepší.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Zdenek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 00:57:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"nové" staré vozy od db by byly určitě super, ale na rychlíky by se stejně asi moc nedostaly, každým rokem přibývají vlaky ec - a nejsou k nim vozy, viz. ic moravia nebo navrhované 3 nové ec do žiliny ve složení 1. třída + jídelňák + 2x bee + 1 bpee. nové vozy samozřejmě nejsou vše, ale bez nich nebudou mít čd (až se někdy v budoucnu konečně otevřou české koleje pro konkurenci) žádnou šanci. prostě nakoupit starší vozy db a rekonstruovat nějaká béčka pro rychlíky, nakoupit nová ampz/bmz pro ec a v ostatních vozech pro začátek aspoň vyměnit sedadla za plyš a 3+3 v kupé
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 09:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove, priznejte se.
Informacni zdroje hlasi, ze jednomu novemu vozu zn. Siemens bylo asi zima a tak si zatopil, udajne od zablokovane brzdy ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1362
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 09:14:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upresneni - misto udalosti v Jiznich Cechach ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2651
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 12:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp:
Pokud máme na mysli to samé, tak o tom se už před časem psalo myslím v diskuzi 220/1 (příp. ČB a okolí).

Bugear:
To nevím. Viděl jsem je z panťáku na Benešov.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1363
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 12:24:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, zdroj datum nekonkretizoval. V kazdem pripade dekuji a nasel jsem.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 945
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 13:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No třeba rekonstruované B na Slovensku. Nové sedačky 6 ks v kupé, vakuovaný hayzly (zytím) bez zažraný špíny. Majlant to asi nestálo a vypadá to mnohem líp. To se můžou jít Bee243 nebo kolik (ty budějický co uprostřed sedadla nemaj ani opěrku na ruku zakopat.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 14:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_vlček: ano, pravda, jsou to parádní vozy, kdyby měly ještě nové podvozky, tak by to bylo paráda. Na slovensku mají také vozy se sedačkami ala B potažené červenou či do fialova zbravenou textílii. Viděl jsem také červeno- žlutou, no vše se dělá z příspěvků (resp. půjček) od Eurofimy.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2653
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 15:04:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Vlček, Ris:
Jj. To jsou fakt pěkné vozy. Kam se hrabou Bee243. Ještě ten podvozek by to chtělo...ale na nekoridorových tratích by mohly stačit i ty původní.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 15:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Vlček: Myslite Bd???
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 822
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 16:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alorovec: Asi ano, Bd (s jedním místem na kola). Šetsisedačky B snad na slovensku ani nejsou, jen ty, co popisuje ris (po osmi).
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2655
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 16:51:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil:
Na Slovensku jsem 100% viděl reko B s šesti místy v kupé. Dokonce jsme to tu už někde kdysi řešili.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Johnyxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 16:53:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co tohle? odkaz
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 17:09:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: no, já byl v dubnu v Bratislavě a pak jsem skutečně jel Ex, na kterém bylo řazeno Bmee, BDshmee a jedno B v novém ZSSK nátěru se 6 sedačkami v kupé ve vínové barvě.Takže parádní svezení.Jsou to obdobné sedačky, jako ve vozech Beer ZSKK- akorát o něco měkčí Na voze bylo také napsáno "Eurofima"
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 17:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johnyxxx: pekny, to klidne mohlo jezdit jako jednicka!!!
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33909
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 17:25:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bee243 mají opěrku zadělanou, aby nebyly (papírově) pro osm lidí, ale pouze pro šest. U vozů BDs a AB se opěrky nechaly a jsou v tomto ohledu mnohem lepší.

Jináč nevím, kdo (a kde) psal, že u nových Bmz jsou sedačky polohovatelné, ale nějak se mi na to dneska nedařilo přijít, tak jsem šel radši do starýho.
A zajímavé bylo, že už na hlaváku chyběl hajzlpapír a mísa též známky úklidu nevykazovala.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 17:35:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S těma B se omlouvám, s něčím takovým jsem se na slovensku ještě nesetkal.

btw: neví prosím vás někdo, zda na Sp 1931/1932 jezdí ex Amee nebo obyčejné Bmee (se sedadly dle Bee)?
Ď.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 17:38:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: no já tímto spojem jednou jel, ale sedačky tam byly z původních vozů.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 17:43:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: teď jsem se koukal do papírů, tak v Budějicích jsou deponovány bývalé Amee, kterým sedačky zůstaly, takže ty tam pravděpodobně budou jezdit. Vozům Bmee byly sedačky vyměněny za ala Bee a ty jsou zřejmě deponovány v Praze. Jinak Bmee z bývalých Amee má občas index 248.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33916
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 17:58:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten index mají vozy nejspíš zcela náhodně. V ČB jsou ex-Amee, část s novými potahy.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 18:10:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad: Ampz byl jen ten první vůz. Ten druhý od konce byl ABmz (v jedničce kupé po 6 také s koženými sedadly jako v Ampz, ve dvojce s plyšovými).
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2656
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 20:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil, Ris, ad.:
Na Sp 1931/2 si troufám tvrdit pojedou jedině vozy ex-Amee, bo v Budějovicích jiné nemaj.
V Praze jich také pár zůstalo (jeden např. včera na EC 128), ale naprostá většina jich je se sedáky alá Bee. (A tak na EC jezdí horší vozy než na Sp. Ten kdo tohle vymyslel fakt myslel .)
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 20:13:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: jednoho rána jsem jel na Ostravsku na osobáku vozem Bpee
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2658
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 20:25:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris:
Jj. Zahlédl jsem, že tam nějaký takový obrat je.
Nicméně to je spíš využití jinak stojících vozů. V případě Bmee nevim, co dotyčného vedlo k jeho (píp) rozhodnutí.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
michawel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.70.154.18
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 22:02:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle asi zna lip Martin, ale v Budejkach maj co si pamatuju vozy Bmee dvojky ale se sedakama s Amee. Pozna se to podle toho ze tam je NESKUTECNE malo mista pro nohy, pomalu maj problem si dva lidi sednout proti sobe. Jel jsem tim nekolikrat do Linze.
Expres
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 22:24:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: můžeš konkretizovat, kterým Ex jsi to jel, "na kterém bylo řazeno Bmee, BDshmee a jedno B v novém ZSSK nátěru se 6 sedačkami v kupé ve vínové barvě"?
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 00:43:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za odpovědi, potěšili jste mě :-) ex Amee jsou mnohem pohodlnější, s místem na nohy uvidíme...
Mahel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 6-2004
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 08:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil a další:

Bmee ex Amee se dají poznat podle inventárního čísla - protože nízká čísla Bmee byla přidělena na Slovensko, při přeznačení z Amee na Bmee se u ČD zachovávalo inventární číslo (tedy do 040) a měnil se jen číselný interval z 11-38 na 21-70 (a pochopitelně se měnila kontrolní číslice). Nevylučuji, že z tohoto pravidla mohla být nějaká výjimka, ale nevím o ní...
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 18:21:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris,Hroch:Jsou to vozy myslím z Olzy a jezdí na osobáku myslím do Hodonína nebo kam a zpět....na želpage je to dobře ukázane ..
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 18:50:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalis: jj, byl to tusím os 3305. Jinak na obratu R Brno - Ostrava - Bohumín (- Český Těšín - Žilina) jezdí nyní 2 Aee147 (Aeel) a sice 19-70 004 a 19-70 010.
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 19:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty vozy na/z Olše by měly jezdit pouze do/z Bohumína jako uzamčené. Do Bohumína na Os 3320, do Českého Těšína na Os 3305.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 21:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek ráno jsem je viděl v Bohumíně a byly odemčené a jeli už na tom osobáku od jinud(ostrav,přerov...nevím ale v bohumíně je nepřipojovali...)
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 21:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem v nich jel, tak byly odemčené (to je i celkem logické ) a jednou jsem jel R 441 a viděl jsem také v těchto vozech cestující.
Expres
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 21:51:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: co to teda bylo za expres? Nebo se ti to taky jenom zdálo, jako většina toho, co sem píšeš?
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 22:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Expresi opravdu v tom bylo pár lidí takže asi zamčené nebyly.....
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 22:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Expres: co to bylo za Expres- číslo už fakt nevím, ale mám foto:
 jo a jinak sem nepíšu, jen to, co se mi zdá, takže
Expres
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 22:30:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A víš aspoň kam nebo odkuď jsi s ním jel?
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 22:36:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Expres: sorry jsem se nějak zamotal do toho tak sorry
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 22:49:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Expres: zo stanice Bratislava- Petržalka- stáli jsme tam a on přijel, tak jsme nasedli a jeli... stačí ? Zítra se Ti podívám i na číslo, vím, že to byl 100% nějaký zrychlený vlak, či EX, byly tam vozy Bmee, B s novými sedadly a vůz Bpeer a Apeer.
Expres
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 10:44:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: no mě by zajímalo, který slovenský Ex (nebo Zr, ale to je teda dost rozdíl, když nepoznáš expres od spěšňáku ) jezdí řazen s vozy Bmee, BDshmee, "nové" B a teď ještě Bpeer a Apeer.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 22:43:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska po Olomouci posunovala 749.121 2 (ex-?)slovenské vozy 053 Bnp. Konkrétně 053.316 a 053.313. Jsou to ty odkoupené od Slováků na modernizaci?
 
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33947
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 12:53:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indexování všeho možného (i nemožného) zřejmě pokračuje - na Plečce se teď objevilo Bmz245 RIC 023.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace