K-report
 

Archiv do 23.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Všeobecná tramvajová diskuse » Archiv do 23.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1383
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 08:55:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty fotky (i v železniční sekci) mi připadají "ukradené". Fotograf je asi kradl, aby ho nikdo neviděl. No třeba se najdou v té 3000 lepší záběry.

Dále je vlastně tramvajový provoz v KLDR svým způsobem nezajímavý proto, že tam nejezdí původní asijská vozidla jako jezdila či jezdí v blízkých čínských tramvajových provozech v Dalianu, Changchunu, Anshanu a Charbinu. No na druhou stranu jde o ten export a reexport ČKD vozidel okořenění i nějakou domací rádobysamovýrobou podle dovezených vzorů, takže to pro někoho může být magnet.

A ještě vozidla původbě dodaná z Číny pro metro pro Pyongyang je možné dnes vyfotit na nadzemce v Pekingu. Nevím zda nějaká zůstala, protože i v metru se vsadilo na exlidodemo vozidla z Evropy.
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 18:22:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 10. 5. 20:31:Mpenc:
Mohu se s dovolením zeptat, proč to píšeš sem? Tady to nemá žádnou cenu. Proč to nepošleš na DP-arenu nebo přímu panu doktorovi?


S mistrem doktorem jednak nemám kontakt a za druhé s těmi, kteří jsou přesvědčeni, že mají pravdu ve věci, které vůbec nerozumí, nemám chuť komunikovat.

DP-arena je podle mne příliš bulvární a to není můj styl.
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 19:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro tupce jako Borovička a spol jsem nevyhodil 140 tis za cestu (teda za 2 lidi), po které jsem docela toužil. Měl jsem jet už loni, ale ChinaTour nejel. Jo pro dokreslení, z 22 účastníků (+23 průvodce) byli 3 novináři z MF a nejznámější fotograf s přítelkyní z Reflexu. Já patřil k těm 17 dalším, co naopak vylovili z kapsy prachy, odevzdali na 2 měsíce pasy a doufali, že dostanou víza. Ono totiž když se pak dohodneš s "průvodcem", každý večer s ním chlastáš pomalu do bezvědomí, tak se dozvíš i jiné informace, než napsali do MF. Fotek mám 6GB jen z Koreji, ale bohužel patřím k těm dost vytíženým, takže než je zpracuju, poletím jak doufám na antiizraelský okruh. Z ruky je zatím nedám, neb z prestižních důvodů se domlouvám s několika časopisy, kdo co bude chtít a pak to klidně zveřejním všechno (když budou ruce a čas, kdo to udělá). Pokud mě máš za blázna, mrkni se do mailu a na náš web, musím makat spíš na tom, než na hobby aktivitách (i když cestování je další hobby, které mě stojí cca 0,5mil Kč ročně. Ostatním sorry za diskusi, ale tato malost mě fakt sere.
 
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1384
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 21:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezlob se zbytečně a slova o tupcích a malosti klidně vynech - jde o DF. Sám uznáš, že tady zatím zveřejněné záběry nepatří k těm in (výřez soupravy či fotka zdálky přes sochu) a píšu, že snad máš lepší. Samozřejmě chápu, že kvalita přijde prioritně pro nějaký časopis (třeba i neželezniční, protože tam spíše něco z nákladů zaplatí).

Severní Korea je jistě exotika, ale hlavně díky tomu, že to je ta totalitní Korea. Bohužel mi tam chybí stará originální vozidla - ale ta pochopitelně v takové zemi asi neměla šanci přežít. Kačeny a téčka jsou samozřejmě také exotickým cílem, ale i přes tu vzdálenost ne až tolik. V nejbližších oblastech Číny se dá dnes pohybovat bez průvodce
a originální vozidla ze 40. let japonského původu (byť už čím dál méňě původní)tam stále jezdí stejně jako v samotném Japonsku.

Opít asiata snad nebyl zas takový problém. Rasou to jsou indiáni a ti ohnivou vodu snáší špatně, ale jestli jen to stačilo k rozvázání jazyku, tak pak to má totalitní Korea sečtené .-)
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2909
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 15:18:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mpenc:
Mně dp-arena také vadí svým bulvárním nádechem. To ovšem nic nemění na tom, že tady na k-reportu pravdu známe a že přestřelka mezi Schwarzem a tramvajema vznikla na dp-areně. Jen jsem chtěl naznačit, že tvá snaha je tady na krepu k ničemu a jestli máš chuť osvětlit pravdu, kontaktuj raději Mladou Frontu. Věřím, že by ti prostor dali.
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 17:39:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já to tu, jestli dovolíte, trochu ulehčím. Po více, než půl roce jsem si otevřel a prolistoval časopis TIME IN. Hodně mě tam zaujala pasáž "100 ikon světového designu" a "16 ikon českého designu". A dva obrázky mě zaujaly natolik, že se s nimi tady s vámi podělím. Text u tramvaje je hodně výstižný. Tak tady jsou:
 
http://www.22.wz.cz - alt se nechápe, alt se přijímá
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 18:56:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add Borovička, OK odpuštěno. O prachy mě nejde, v těchto rozpočtech už jde jen o hec. Volná cesta se shodou okolností v PyongYangu podařila jen jednomu člověku na 10 minut a to byl shodou okolností fotograf Reflexu Honza Šibík. Prostě metro zavřelo dveře a odjelo (nestihnul vystoupit). No nepřijet hned protijedoucí soupravou zpátky, asi by zastavili provoz.
U těchto dalších fotek jsme si prozpěvovali Pražákům, těm je tu hej... Jízdní rychlost souprav byla asi 5-15km/h, trať na české poměry určená k okamžitému zastavení provozu. No jo tady se po poskakujících úsecích běžně jezdí.
 
 
 
 
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 19:03:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další foto, spíš je pozoruhodný ten časový sled fotek, byť jsem je trošku zpřeházel. Je vidět, jak vzdálenost max 500m jede tramvaj opravdu dost pomalu.
 
 
 
P.S: Další fotky jsou ještě v autobusech, ttolejbusech, metru, Pendolinu a vlacích.
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 19:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechcete o tom napsat nějaký článek?
Nodes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 22:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ARAKAIN: Ked pisete o stave trati, mate aj nejake fotky z trati, nejake detaily? Aspon by som mohol porovnat s Kosicami.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 01:08:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale v cyklostezkách budou zřejmě soudruzi daleko před námi, jak tak koukám
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1346
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 08:51:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arakain: Víte, kdybyste se vyjádřil trošku bez toho "syndromu vícecennosti", tak asi nikoho nenapadne se tady do Vás navážet... takhle to působí, že jste ten "velkej king" co jel za hromadu peněz podívat se na komunismus a nacvakal tam svým digitálem hromadu giga fotek, ze kterých se 90 procent vyhodí a zbytek prodá do časopisů. Ostatním sorry za diskusi, ale Vaše malost mě překvapuje, my nejsme novináři, ale obyčejní zájemci o MHD, potěší nás pár řádek o tom, co jste tam viděl (třebas 5-15 km/h) a jakýkoli (i nekvalitní) obrázek, ale ne sebechvalné kecy.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
no toto
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 17:01:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Absolut.
Neznám Vás, neznám ani Arakaina, ale chápu ho, že je plný dojmů z cesty, kam asi většina z nás nikdy nepojede. Tak zamachroval. Možná bych se na jeho místě zachoval podobně, ale nechystám se tam (nezastírám, na tohle volné peníze zatím nemám).
Možná bych si dovolil Váš text přeložit asi takto:
Ty fotky nejsou nic moc, ale nevím jestli bych nafotil lepší. Asi bych měl v kalhotech, když bych v takovém totáči fotil něco, co se tam moc nemá. Sám mám zkušenost s patáliema, když jsem fotil té-trojky v krivojrožském metru nebo s problémy, když jsem fotil v Jugoslávii během státního převratu. V obou případech museli místní milici chlácholit domorodci, kteří mě doprovázeli.
Takže jsetli by to šlo, mohl byste, Arakaine, ještě pustit nějakou fotku, nebo alespoň informace - postřehy z provozu?
Dík.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 20:36:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arakain se s prominutím chová jako blb.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 11:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem trošku ulít - reagoval jsem jen na ten první příspěvek.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 19:02:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Mpenc:
Jen jsem chtěl naznačit, že tvá snaha je tady na krepu k ničemu a jestli máš chuť osvětlit pravdu, kontaktuj raději Mladou Frontu. Věřím, že by ti prostor dali.


Jen jsem si chtěl ulevit a podělit se s fotkami (myslím, že i leckterý znalý něco z toho ještě neviděl). Mladej Franta už leccos mého otisknout nechtěl. Pravda, byla to většinou kritika jejich úděsných článků o dopravě, takže chápu, že se jim to nehodilo do krámu. Novináři připustí ve svých tiscích jen kritiku druhých.
pleš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.155.122
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 12:45:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nazdar plyši.

pleš
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 15:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení, potřeboval bych pomoci, kdybyste mi někdo mohl pomoci, budu vděčný. Je v přípravě jedna akce, na kterou bychom potřebovali instruktážní video, CD nebo DVD s bezpečností práce řidiče tramvají. Pokud něco takového existuje, kde se dá sehnat, popřípadě zapůjčit.
Dále bych byl rád, kdybyste si vzpoměli na jakýkoliv film, kde se často vyskytují tramvaje, zdali byste mi jeho název poslali mailem, který je pod nickem.
Dále jakékoliv film, dokument mapující historii tramvají, jak provozu, tak výroby apod. Taktéž k zapůjčení.
Všem, kteří mi nějak mohou pomoci bych byl moc vděčný, kdyby se ozvali.
Případným díky moc a jsem ochoten sdělit i podrobnosti o co se jedná.

(Příspěvek byl editován uživatelem Tommy82.)
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
catzita
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.73.221
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 17:39:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Kresta
Nějak jsem nepochopil zda ten příspěvek je míněn vážně nebo jako rádobysranda. Podle mne je tramvaj T3 jeden z designérsky nejlepších vozů, po nich byly už jen škaredý hranatý plecháče viz KT8. A co se týče sedaček tak v těch plastových se stále sedí lépe naž v KT (letitá zkušenost 190 cm 140 kg). A rekonstruované T3 nemají z hlediska pohodlí chybu, zatímco KT rekonstrukce moc nepomohla. Vržou a drnčí stejně. No a ty nové hranáče - mně nevadí ale stařenky se musí do té sloní výšky vynášet v rukách.
KT8DT DO ŠROTU NEJHNUSNĚJŠÍ TRAMWAY
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 20:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bylo míněno zcela vážně, bez jakékoli srandy, a to jak u mě, tak i v tom časopise. Napsal jsem "ulehčit" ve smyslu odbočit k jinému tématu protože to tu bylo takové napjaté. Nic zlého jsem tím nemyslel a s časopisem, který toto zveřejnil, plně souhlasím. Jen mě pobavily věty typu "vyhřívané sedačky je luxus, který nám odebral pan Porche s novým stříbrným modelem" a že tažidle, když neuspěla v domácnostech, narvali ji soudruzi do tramvaje T3 (to v tom smyslu, že je to realita).
http://www.22.wz.cz - alt se nechápe, alt se přijímá
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 21:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páč v tramvajích není sekce "Staré fotografie" tak jako v Železnici, jednu starou fotografii vložím sem. Tramvaj linky č.3, Praha ul. V Holešovičkách, 27.5.1942. A kdopak bude vědět, čí je vozudlo odstavené vpravo?
 
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Leviathan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 22:52:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I když to snad každý ví:
SS-Obergruppenführer Reinhard Heydrich
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 23:17:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tak. Ale obávám se, že ne každý to ví. Bohužel znalosti a povědomí o historii naší vlasti, byť historii novodobé, jsou u značné části Čechů tristní. Nedělám si iluze, že by mladším ročníkům atentát na Heydricha něco říkal. A pivním fotrům jakkoliv starým jakbysmet. Všem doporučuji návštěvu Vojenského historického ústavu s výkladem kpt. Speychala. Nepřekonatelný zážitek.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 09:21:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomuto atentátu je nějaká výstavka i v Libeňském zámku. Otevřeno ale mají jen v pracovní dny dle úředních hodin Úřadu MČ Praha 8. Lze též najít na www.praha8.cz
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 16:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vystavované tramvaje na Czech Raildays 2007 v Ostravě:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotky vystavovaných vlaků najdete ve všeobecné diskusi o železnici.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1585
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 09:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Varšavě jezdí zmrzlinové tramvaje (foto pouze ilustrační):
http://gurman.centrum.cz/tipy/horke-aktuality/clanek.phtml?id=451666
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1401
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 13:57:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Doktor: Jsem ročník 1980 a leckdy čumím, co moji vrstevníci nevědí. Za maturitu dějepisu, která byla způsobena mým osobním konfliktem s fyzikářem, jsem rok od roku radši...
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1589
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 20:52:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na IDNES se objevila zajímavá anketa. Zdá se mi tam třeba zbytečně např třikrát Kačena, ale jinak jsem zvědav na výsledky, když to hodnotí ne-šotouši.
odkaz
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1479
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 00:16:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kachna jak kachna, alespon je vidět mezi nimi rozdíl, ale upřímně rozlišit mezi T3 a T3SU neumím ani já (ještě tak v Ostravě podle ev.č. ale na Pražských tramvajích?)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 00:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HŠ: Nešotouši jsou zblbnutí medii, tak všichni klikají na 14T...
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 09:54:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: V Praze je rozdíl snadno viditelnej, ale to co prezentujou na idnes není "Vůz T3SU", ale souprava vozů T3, na snímku s názvem "Typ KT8D5R.N1" je vůz KT8D5.RN2P....

Když pominu, že je tam uvedená RT6N1, která už delší dobu není "v Česku jezdící", tak tam úplně chybí hojně zastoupený vozy T3M, K2 ve všech variantách (K2M, K2R, K2T, K2P... - designově odlišné, protože o design tady jde v první řadě), K3, K3R-N, KT8D5N, KT8D5R.N1, T2 i letošní novinka VarioLF2.

No, ale aspoň je o čem psát...
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4370
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 11:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Tak v Praze se poznají taky podle ev. č. (T3 - 6xxx, T3SU - 7xxx) a třeba podle tvaru žaluzií u MG.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 16:53:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Další rozlišovací znak je třeba ten, že stupačky na střechu jsou u T3SU/CS umístěny u zadních dveří.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2542
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 17:42:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm bloumam po ruskym webu a na co nenarazim.
http://www.vagonmash.ru/products-10-3.htm
http://www.trams.ru/models/lvs2005/

Az na nehnanej stredni (ovsem ten je zas NP) bych rekl lepsi jak zizala na prochazce (2wana).
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Nodes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 18:43:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaujimava tram.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 23:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč každej ruskej výplod vypadá, jako kdyby designéři byly totálně zchlastaní?
I seek you: 246-442-983
Markýz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 21:55:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Netuší tu někdo, kde se natáčel televizní film "Kožené slunce" (uvedla dnes ČT)? Přesněji kde se natáčeli fotbalové šatny a tribuna ve filmovém "Záhoří", v němž se odehrával rozhodující fotbalový mač celého filmu?
Vypadalo to, jako by šatny byly udělány z vysloužilého vlečňáku, nejspíš některého z pražských krasinů , tak by mě zajímalo, v jaké vísce mají čutálisti takové pěkné zázemí.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2453
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 23:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v titulcích je uvedeno několik Sokolů z okolí Prahy (vzpomínám si jenom na Zličín). Mmch. ten film se natáčel někdy v roce 2001, takže od tý doby se mohlo leccos změnit.

Každopádně je to filmeček moooc podařenej
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Chmelda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 23:38:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to v Dobříči u Prahy. Moc tam toho ale neuvidíš, protože oba krasiny (1324 a 1535) jsou vetknuty do zděnejch domečků.
Markýz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 11:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chmelda: díky. Je škoda, že jsou obezděné, holt tramvaj asi není nejlepší zázemí pro sport - v létě vedro, v zimě zima. Mám to kousek od domova, tak tam i tak někdy nasměruji cyklovýlet. Ostatně nedaleko od Dobříče, když se jede z Kuchaře k Roblínu, tak stojí u remízku další tramvaj, bohužel v dost zuboženém stavu.

Petr_k: kritika ten film kdysi dost sundala, přitom pěkně vystihl atmosféru amatérského fotbalu :o)
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 18:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak už jsou tu výsledky té ankety.
docela zajímavé jsou nešotoušské texty jako Škoda T14, Moderní vzhled s mezinárodně oceňovaným interiérem, Ocenil sice promyšlený interiér vozu, ale zkritizoval čelo soupravy. (14T), atd.
taky ta diskuse pod tím je zajímavá...
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
|Retry|Abort|Ignore|Fail|
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1594
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 22:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V té diskuzi pod článkem jsou zajímavé příspěvky od "normálních" lidí. Sice anketa byla o designu, ale mnozí si postěžovali. Např: Já volil T3 klasickou, ale i pražská renovace je moc povedená. Vítězná tramvaj strašně haraší, rezonuje tam cosi ve skříni, a to nejen na křižovatkách, ale i na sebemenší nerovnosti na kolejích. To je ale ostuda, takovýhle žebřiňák (zvukem) vypustit do ulic. Copak to nikdo kromě mě neslyší?
Nebo:
Taky mě napadlo, jestli ti šílenci, co hlasují pro Porche, s tím už někdy ve špičce cestovali...
... ja taky, az na to, ze jsem si naivne sedl na dvojsedacku k oknu, a pak se nahrnulo hafo lidi a ja nestihl vystoupit, nacez jsem se pri vystupovani o dalsi zastavku dal, nemel ceho chytit, neb tyc u stropu k drzeni je temer az nad sedackou u okna, takovou tlacenici uz zazit nechci, navic muselo spousta lidi vzdy vystoupit, protoze uhnout neni kam. Dalsi blbost je kabina pro ridice, kde snim muzou pohodlne jed dalsi dva pomocnici, ale cestujici kvuli tomu musi jit az druhymi dvermi. Celkove je pomala, v zastavkach hodne zdrzuje nastupovani a vystupovani ...

Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2556
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 11:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://forum.tr.ru/read.php?1,534770 ruskej desing s ceskou pomoci, a bude to i seriovy ...
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4599
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 16:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No proboha. Oni ti rusáci fakt nemají vkus. Kotas se asi zblázní, jak tohle uvidí. Takhle zmršit povedený design.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Nodes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 23:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejde mi ta stranka. Zobrazuje sa mi len uvodna stranka fora.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1487
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 01:07:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Nodes: neklikej a zkopiruj si link do pole adresa :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 640
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 06:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak to je hnus velebnosti...
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1412
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 10:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tykrávo. Tak to je opravdu drsné.

Sice mám předsevzetí už na Káčko nepsat, ale tomuhle nešlo odolat.

(Příspěvek byl editován uživatelem Absolut.)
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 12:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Holt nikdy neříkej nikdy...
A předsevzetí jsou přece primárně určený k tomu, aby se porušovala.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2313
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 18:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abs: A proč???
Budoucnost patří bagrům!
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1421
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 11:28:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Žere to čas. Nemůžu si dovolit dvě fóra. Na TF mám víc přátel.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
tramvaj v litovli
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.62
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 22:41:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byla v Litovli (ve městě, mimo R35) spatřena na tahači skříň nějaké T3 v základovém nátěru. Netuší někdo, co by to mohlo být? Bohužel to byl mžik, takže nevím, jestli to byla Var, LF nebo repas.
Ondrej Ha
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.79.36
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 14:29:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady by mela nizkopodlazni tramvaj nevyhodu...

http://kolob.amerikos.ru/tverflood/1.jpg
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 13:57:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minulý čtvrtek (12.7.) jsem viděl u Olomouce směrem od Ostravy na návěsu naložený asi Trio. Kompletně pod plachtou, jako luxusní auta :-)
Ví někdo, co a kam to bylo?
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 13:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl bych poprosit příslušné znalce, jestli by mi napsali, co za kamerový systém mají v Praze Poršestry? Buď je-li to celek, tak dodavatele, nebo je-li to basltleno, tak z čeho. Díky předem.
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 14:48:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hlavní displej se zabudovaným PC je od PIXY AG (INC-70.01), ale netuším, jestli to je i dodavatel celého systému
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2448
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 10:22:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlámalík : Seattle 1 do přístavu Vlissingen.
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 13:45:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz a možná jsem již ho zde prezentoval (na tramfóru určitě), tak mi příp. promiňte za duplicitu.
1) Jaké typy vozů měli ev. č. 8007, 8008 a 0023 zkušebních vozů ČKD, byla-li vůbec obsazena?
2) Jaké ev. č. zkušebních vozů ČKD měli vozy (prototypy vozů) B3, K5 a T6C5, pokud tedy nějaká ta čísla měly přiřazeny?
3) Někde bylo, že vůz K5 měl ev. č. 3001,ale nebylo toto číslo přiřazeno už jako číslo vozu do evidence v Egyptě (Káhiře)?
Předem Ď. za případné odpovědi.
http://www.22.wz.cz - alt se nechápe, alt se přijímá
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 00:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radek31, Jenki:
Citytrans
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.195.92
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 09:32:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zahájen zkušební provoz fotogalerie www.citytrans.info

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace