K-report
 

Archiv do 08.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 08.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Paganus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 15:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice pozdě, ale přece. Když se vás tu Izzy asi před měsícem ptal jestli saranče (14T) nebo Pento, tak mnozí z vás začli snít o Superioru. Dovolil jsem si vám dát takový malý dáreček
 
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2536
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 16:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3503 : mírně upřesním - do vozu určitého čísla se krajní články zjednosměrňovaly v Krnově, další se zjednosměrňují v Ostravě a v Krnově se pouze otryskají.

Dá se to docela dobře poznat - Krnov dělá okenní otvory nahrazující původní dveře takové hnusné hranaté á la wana, kdežto DPO je dělá pěkně kulaté jako ČKD.

Prostřední článek se na nízkopodlažní předělává pouze v KOSu. Z původních KT8 se využívá čelní partie + kloubové spojení, zbytek je nový. Protože si v KOSu do začátku opatřili minimálně 1ks střední článek navíc z Košice je zcela nevysledovatelné, z komponent kterého vozu je vyroben který střední článek. Nejednou se stalo, že np střední článek už přišel a vp střední článek ještě neodešel.
3503
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.70.170
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 18:17:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jenki:
Děkuji Vám za upřesnění
Spion_v_terenu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 12:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U VOZOVNY AUTO NA STRESE V KOLEJISTI.DOPRAVA STOJI V OBOU SMERECH



Zpráva odeslána 04.11.2007 12:51:01
Automatický robot přeposílající emaily z spionvterenu@seznam.cz do této diskusní skupiny. Verze 1.0
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4741
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 17:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle konečného návrhu ČD je do ODISU zaintegrován Havířov jako zóna 40. A teď se nabízí otázka. Zůstane jen u integrace ČD nebo se zaintegrují i busy?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1200
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 20:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je "konečný návrh Českých drah"?

(Příspěvek byl editován uživatelem Gakon.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36853
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 20:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna z verzí jízdního řádu. Konečný návrh se často již velmi podobá tiskové verzi, avšak může být i dost odlišný.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1668
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 20:57:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kvalitou fotek asi neohromím, popravdě jsou hnusné, ale znalí pochopí co vyjadřují. Sbohem banáne (i když to vlastně není banán)
 
 
za povšimnutí stojí že první vůz vyhrál ještě nějakou reklamu zatímco druhý vůz už si asi dlouho nezajezdí

U T6A5 jsou modre plenty za které se může řidič schovat aby ho nebylo vidět a nebo tam měl na zicherkách pověšený modrý ručník?
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750,770,749
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 968
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 21:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák: Aspoň tak, i když by to chtělo zaintegrovat i Karvinou, Orlovou, Český Těšín, nebál bych se zaintegrovat i Třinec.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 21:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:No ten Havířov je dobrý krok,navíc už bude "pod dratama" úsek z Kunčic na hlavák takže budou zavedeny vlaky Havířov-Ostrava Hlavák myslím i z Městskými Slony,takže to bude jak další zjednodušení lidem kteří dojíždí tak částečné "proražení "Berlínské zdi ODISem"" směrem na východ .

Ale...,je tam to slovíčko "návrh" a jak se zde už zmínil MZ tak se může ve skutečnosti změnit JŘ a Havířov může být jen plané přání.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4743
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 21:44:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale věřím tomu. Jen nechápu, proč nestojí vlaky Havířov - Ova hl.n. alespoň v Bartovicích a Šenově. Myslím, že by se zdejším obyvatelům také docela razantně zkrátila jízdní doba do centra.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 22:14:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud zóna 40 bude a bude v ní jezdit zatím pouze ČD, tak všechny penízky z této zóny shrábne, což si dráhy určitě dobře spočítaly. Je to podobná situace jako ve FM. Myslím, že se dá časem očekávat postupný přeliv cestujících z busu do vlaků, stejně jako se tomu již několik let děje na trase FM-Ova.
Ad Ostravák: Nezastavovat zrychlené vlaky "v polích u Šenova" vidím jako dobrý krok. Občané Havířova, pro které jsou ty vlaky určeny, získají rychlé spojení s centrem Ostravy. I přesto zůstanou ony zastávky celkem dobře obsluhovány, ve špičku v půlhodinovém intervalu, což je vzhledem k místnímu potenciálu nadprůměr.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 23:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: kolik je ještě ve stavu vozů T3 s původními laminátovými sedačkami?
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Poslední aktualizace: nová galerie ostravských tramvají - ucelený tématický přehled, celkem 260 fotografií.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1669
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 23:55:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Tramvaják: to se ptáš nesprávného já to nevím, udělám menší tip 75x, 76x a možná něco málo ze 77x plus nějaká K2 +- 2ks = celkem to je cca 20 vozu T3/K2
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750,770,749
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 23:58:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: K2 už by měla být podle mne jediná - 804, ale co se vozů T3 týká, tak se přiznám, že netuším. I tak ovšem děkuji.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Poslední aktualizace: nová galerie ostravských tramvají - ucelený tématický přehled, celkem 260 fotografií.
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 812
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 00:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajak :
T3 : 751, 752, 755, 757, 759, 761, 762, 763, 764, 767, 771 a 772 (753 je asi kaput)
K2G : 808 a 809

(Příspěvek byl editován uživatelem Martins.)
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)

http://foto.prazsketramvaje.cz - fotky z českých, slovenských i zahraničních tramvajových provozů
Spion_v_terenu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 06:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DNES NA D-2 759+755 BEZ REKLAM. TAKZE /CLIPART (FOTIC ). ANONYM.


Zpráva odeslána 05.11.2007 06:38:16
Automatický robot přeposílající emaily z spionvterenu@seznam.cz do této diskusní skupiny. Verze 1.0
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 08:55:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dada: Loni v "ČD pro Ně" psali, že tam má jezdit regiošuk, což by dneska asi byla hloupost no :o)
Taky tam psali cosik o okruhu Hl.n. - Kunčice - Vítkovice - Svinov - Hl.n.

Nevítě někdo jak je to vůbec s dodávkou dalších 471 ?
Když rajče tak rajské,když dě*ku tak z prajzské (ghetto týpek)
Z vás budou jednou konstruktéři pánové, vy ty tramvajky budete navrhovat ... (ing. Turay)
Hoši vy nemůžete spěchat, zvířata taky nespěchají.. a co gepart pane učiteli? .. jo gepart,ten spěchá (ing. Bednář)
Bacha p**o parník... a přijel Ares (zastávka Muglinovská)
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1201
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 12:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dada a další: No právě.... takových plánů a návrhů na zaintegrování bývalého okresu KI už tady bylo... Jsem zvědavý, za měsíc se uvidí.
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.206.82
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 13:30:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mayg:
toto nedělají řidiči pouze u T6tek stím ručníkem, ale ve všech vozech, je to jak bych to nazval, takové ochaňování soukromí, kdyby se mi někdo celou cestu díval přes rameno tak bych taky vrčel, a je to dobrá věc ten ručník, je v podnikových barvách tak mi nikdo říct nic nemůže...

A k vozům 759+755 - reklama sundána 22.10.2007
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4744
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 16:06:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxichtyl: No ten polokruh nyní jezdit nelze. Chybí infrastruktura v obvodu Ova hl.n. Zabezpečovák při průjezdu Ova hl.n. od F-M - Ova Mar. Hory.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 16:09:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxichtyl:Regiošuk je blbost bo 100% pod dratama,zbytečně,navíc v nich "naštěstí" není 1.třída,takže by tam ani nemohly/a.

Městští Sloni by "měly" dojít dva ale asi dojde jen jeden který bude mít jméno Bohumín nebo Český Těšín.

Gakon:Těch plánů fakt bylo hodně ale vše bylo ale vždy se spoluprácí ČSAD Karviná/Havířov,tedˇ ale "vsadili" na ČD která už má intergaci v KI na trase Hlavák-Bogumin tak možná jo ale přece jen uvidime za měsíc.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36889
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 16:27:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dada:
A pražská městská linka pod drátama kompletně není? :-)

Ostravák:
Ono to projet lze, ale nejspíš jen cestou posunu a zbytečně složitě.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1202
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 16:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dosti bude záležet na ceně... Což by mohla být teoreticky výhoda pro vlaky (i když Havířov bude asi jiná zóna než Šenov), ale na 2.stranu to bude trochu komplikované cestování pro havířovské, protože budou muset nejprve dojet busem na nádraží, tam přestoupit na vlak, dojet do Ovy a tam přestoupit/jít pěšky do centra Ostravy (což se mi zdá na sotva 20 km trasu dost)..., zatímco autobusem to mají z Havířova bez přestupu až na Gagariňák či ÚAN.
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 18:06:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:Ano zapoměl jsem ale zde by bylo i trochu nelogické dávat Regiošuk protože
1) Spojnice mezi dvěma velkými městy
Ostrava cca 320 000-Havířov cca 85 000-.
2) Na tuto trať (Těšín-Kunčice-Svinov) jsou nasazovány soupravy 460 které jsou někdy na hranici únosnosti,a ten Regiošuk by zničil na této trati kulturu cestování jelikož by se tam lidi mačkaly jak sardinky

Jak je to v Praze jestli vozidlo stačí či ne to nevím.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 18:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano z HLN od FM směr Mariánky lze projet jen na posun, ale jeden vyšší představitel ČD říkal, že se bude předělávat zabezpečovačka a mají v úmyslu jezdit HAV - Kunčice - HLN - Svinov
Joza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 20:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nákladní vlaky z Biocelu nebo od F.Místku se přetahují od O.Střed na levé přednádraží k posunu jak ??? Tak samo lokomotivy z Frýdlanského nástupiště do depa .Určitě to je nějak zabezpečeno ?????
521
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.15.64
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 20:03:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ale, pro havířováky to bude hrozné třikrát přesedat, ale, že prajzáci budou přestupovat na nesmyslné vlakotramvaji nikdo přiznat nechtěl.
Radar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 20:13:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, problém spojení Hlavák - Svinov se v dubnu probíral v Diskuzi Ostravsko. Více:../28/125102.html
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 21:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins: díky za upřesnění
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Poslední aktualizace: nová galerie ostravských tramvají - ucelený tématický přehled, celkem 260 fotografií.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 23:08:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radar: dík, pěkné počtení. žezniční diskusi zas až tak nesleduju a nikdy by mě nenapadl důvod proč toto napojení není realizované ano v nezávislé trakci.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 23:22:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gakon: No Frýdek takhle jezdí s přestupama mezi MHD a vlakem už několik let a nikdo si nestěžuje. A taky se to dá dojet busem.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 07:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Křivák: argument že ručník je ve firemních barvách a proto ti nikdo nic říct nemůže asi neobstojí. Pokud vím oficiální stanovisko je že pokud závěsem nebyla tramvaj vybavena od výroby nebo hromadně instalována podnikem (ASTRY) tak tam nesmí být! Nařízení cca 4-5 let staré leč stále v platnosti!
www.helax.cz dance music radio
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1203
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 08:01:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 521: Neříkej nikdo... .
Ad Jan Širc: To máš pravdu, ale přece jenom do FM je to jednou krát tak dále. To samé bys potom mohl říkat i např. o Opavě.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1204
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 08:28:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1.12 by měla být slavnostně otevřená dálnice mezi křiž. s Rudnou ul. a Bohumínem. Po tomto úseku by měly v tento den pendlovat pro zájemce i autobusy v 6 až 8 min. intervalech... Bude to zajišťovat DP?
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 08:45:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: jj
Když rajče tak rajské,když dě*ku tak z prajzské (ghetto týpek)
Z vás budou jednou konstruktéři pánové, vy ty tramvajky budete navrhovat ... (ing. Turay)
Hoši vy nemůžete spěchat, zvířata taky nespěchají.. a co gepart pane učiteli? .. jo gepart,ten spěchá (ing. Bednář)
Bacha p**o parník... a přijel Ares (zastávka Muglinovská)
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 08:47:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Gakon: ano bude,děláme na to grafikony právě v tuto chvíli. (cca 40 autobusů), dokonce se kvůli tomu bude dělat nějaké speciální hlášení které se potom bude na fiktivních zastávkách pouštět cestujícím. Budou tři linky:

linka IKEA-Rudná D47
linka Svinov mosty d.z. - Rudná D47
linka Rudná D47 - Antošovice D47 (vždy pojede pouze v jízdním pásu Bohumín obousměrně)

sorry za OT v tramvajovém foru
www.helax.cz dance music radio
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1205
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 10:07:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky. 40 busů? Hmm, tak to je dost.
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 11:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: Máš pravdu - je to blíž, ale né všichni jezdí do centra. Kdo dojíždí pravidelně třeba do Poruby, ten už spíš využije vlak v ODIS, kor studenti, kteří mají dlouhodobé jízdné za polovinu.
Magnetický rychlovlak Transrapid - http://jansirc.ic.cz/transrapid
Všechno jde, když se chce
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.206.82
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 14:42:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Denny:
chápu, slyšel sem něco jiného, omlouvám se za chybu...
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 15:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Křivák: jasně, nic se neděje, jen uvádím věc na pravou míru a případně ušetřím nepříjemnost :o))
www.helax.cz dance music radio
Thunderman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 17:29:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno byla Astra 1201 odstavená na trojúhelníku u Vítkovického nádraží.Bylo zajímavé vidět zadní spřahlo od Astry,fotografie pokud se rozhodnu zveřejnit tak na svém webu,který zatím není v provozu
Kde naši soudruzi neudělali chybu aneb
S VARIEM NA VĚČNÉ ČASY
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4563
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 18:05:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes bude v pořadu regiony na ČT1 info o zdražování v ostravské MHD.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 18:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: o kolik jdeme nahoru?
Když má vozidlo na délku 17m proč všichni stojí u dveří a uprostřed je plno místa???
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1405
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 18:21:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-145233.html
3223
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.67.131
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 20:28:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny,Křivák: D1 str.50 odst.4!
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 20:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdy z Báňského nádraží směr levé a pravé nádraží nejsou nijak zabezpečeny a jsou možné pouze formou posunu, jezdí se přitom přes ručně přestavované výhybky. Zabzepečení tohoto zhlaví mělo být vyřešeno současně s elektrizací Ostrava hl. n. - Ostrava-Kunčice, ale jedná se o jinou stavbu s jiným financováním, takže je otázkou, zda se na to našly peníze.
Jinak ve vztahu k železnici se rýsuje jiný problém. Od 9. prosince zdraží měsiční jízdenky ČD na běžné vzdálenosti o cca 60 % a to si už každý pravidelný cestující rozmyslí, zda je to ještě únosné. Já jen doufám, že bude brzy rozšířen ODIS nejlépe na všechny tratě v kroji, protože jinak by si měl kraj dobře rozmyslel, zda je dobré cpát dotace do chřtánu dopravci, který si dovolí takto výrazně zdražit. Na tom je vidět, že Českým drahám vůbec nejde o nějaké cestující, vystačí si s dotacemi.
Sirius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 20:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: na ČT řečeno: 15 minutová jízdenka za 10,- nemění svou cenu, ale 45 minutová ze 14,- na 15,-. Dlouhodobé jízdné se zvýší o 10 - 15 %.
Viz odkaz
Ov-Stodolní odkaz


(Příspěvek byl editován uživatelem Sirius.)
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 07:16:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3223: vida, ono se to dostalo i do D1,těší mě že jsem nepustil blud.díky za vyhledání a upřesnění.

(Příspěvek byl editován uživatelem denny.)
www.helax.cz dance music radio
ovanet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.99.142.89
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 09:32:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1602 s vytaženými kuply míří do Martinova.
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.206.82
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 14:02:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 3223:
ano včil na to čučím, ale jak se říká neznalost neomlouvá. Jak jsem již psal včera, omlouvám se za svou chybu...
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 22:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200: ba naopak tomuto dopravci o cestujicí jde a od 9. ledna zlevní!!!! (jde jen o to se v nabídce slev orientovat)
Když má vozidlo na délku 17m proč všichni stojí u dveří a uprostřed je plno místa???
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 09:56:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: Jezdím denně na trase Ostrava střed - Český Těšín. V nabídce slev se orientuji, a proto vím, že od 9. prosince pro mě jízdné zlevní jedině tehdy, pokud budu od tohoto data já nebo má žena zaměstnána u ČD.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 14:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neví někdo jestli už byla dodána kastle z Krnova pro vůz čísla 1326? Díky....
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 14:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, co se děje na ,,esíčku,, ve Vítkovicích?? Jsou tam na některých místech obkopané koleje.

Přibudou tento rok nějaké Wany ještě?? A o další Dvojwaně se nemluví??
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 892
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 14:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Inekon: jo dvě čísel 1324 a 1325 , wana 1326 vyjede zřejmě až příští....viz diskuze Tramvaje se skříní VarCB3.
A vůbec kolik wan plánuje DP pro příští rok?
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 15:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nin: Dík....a o Dvojwaně něco víš?
Dances
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 16:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na D-9 Wana a K2(807). Jaktože tam jezdí K2 to fakt nevím.
http://dancesovy-stranecky.xf.cz
kdo asi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.185.250.137
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 16:39:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dances: Proč? Asi proto, že je to 17/410, že
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 17:52:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco na oživení....
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace