K-report
 

Archiv do 02.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ - RZ » Registrační značky - diskuse » Staré archivy » Archiv do 02.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Nexus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 13:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem žádný odborník na RZ, ale myslel jsem si, že číselné řady začínají 0001. Asi jsem se mylil... Foceno dnes v Novém Bydžově.
 
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1838
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 14:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Dík za žluté BO, cenný úlovek
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1839
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 14:34:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nexus:
Staré SPZ skutečně začínaly od 00-01. Nové registrační značky ale používají celou číslenou řadu 0000 až 9999.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 13:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si zde trochu uvolnit atmosféru...
Při grafické přípravě ZEBY 007 jsem si pohrál také s US formátem. Zvítězila u mně varianta se sedmi znaky motocyklového formátu, ale zkusil jsem i značky s klasickými automobilovými fonty. Značka může mít max. 5 znaků a líbí se mi. Ale problém nastává se "116" - předním jednořádkem, protože nechci jiné než sedmiznakové jednořádky.
Pětiznakové značky samozřejmě znamenají rychlejší vyčerpání systému. To by pochopitelně u skutečných US vozů nevadilo, ale v okamžiku, kdyby část vozů takto měla pětiznakové RZ, tak by se mohly stát celkem rychle žádaným zbožím pro protekce a tak by se urychlilo případné nežádoucí vyčerpání systému. Nevěřím tomu, že by byly značky vydávány pouze potřebným vozům - známe příklad Octavie s US formátem někde u Ústecka. Myslím, že neexistuje páka, která by přinutila vydávat vždy pouze správné formáty.
Proto posílám pouze něco nereálného na čumendo.
 
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 19:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Že By (92)

Nekomentuji systém, ale fonty jsou SKVĚLÉ; "trhané" nuly, "patkové" jedničky a "zalomené" sedmičky. Je to perfektní trefa do mého vkusu (i když spousta kolegů může mít jiný názor).
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1120
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 21:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by (92): Jo, pěkné, připomíná mi to značky Andorry (mám na mysli rozměrem tabulky). Upgradované fonty jsou taky pěkné, souhlasím s Tomcatem.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9668
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 21:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několikrát se tu diskutovaly motorky s typem 400. Toto jsem dnes potkal u Hlavního nádra v Brně:

 
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3375
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 08:30:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcb: a viděl jsi tam i nákladní vlak?
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 3.7.2007 (xls)

Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9673
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 08:34:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už dlouho .
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34701
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 18:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já posledně jo, ale bylo to ráno z Panonky...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34711
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 22:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrátím se trochu k předchozím diskusím/hádkám:

Je treba si uvedomit, ze k-report neni tvurci platforma ale vylucne pozorovatelska. Navrhuje tu snad nekdo nove oznaceni silnic, vagonu apod. Pouze se pozoruje a nad vypozorovanym debatuje. Ucastnici techto debat nemaji nejmensi zajem, a to neni vytka, neco noveho vymyslet - k cemu?

Až takhle striktně bych to asi nepsal. Z větší části je to pravda, nicméně právě na základě takového poznání již mnoho slušných návrhů, nebo aspoň dílčích myšlenek vzniklo, a část se dočkala i realizace v provozu.

Co se týče moderování, tak pokud jde o stránku odbornou, tak se obávám, že tu není taková kapacita (a to kapacita zcela nezaujatá), která by to na zdejší poměrně žhavé půdě zvládla.
Jinak se až na pár úletů (dva kohouti na jednom smetišti) dá říci, že zde není moc co moderovat, protože uživatelé se chovají slušně.

(Ale poslední měsíc jsem četl jen zběžně, i tak mi to zabralo mnoho hodin, takže jsem mohl samozřejmě mnohé přehlédnout.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34712
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 22:53:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ke srazům:
Krom pravidelných náhodných čtvrtečních srazů u Klokočníka se chystá slezení se na zahradě protivínského Platanu v rámci tamních slavností a DOD (příští sobota, tedy 28. července t. r.). Přesnější program zatím neexistuje (nikdo se toho neujal a já se toho dobrovolně vzdal), nicméně krom posezení u dobrého moku a jídla se jistě zajde i do pivovaru na prohlídku.
Dotazy směřujte do tradiční srazové diskuse (Setkání členů Diskuzní skupiny).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1126
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 23:39:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při dnešní návštěvě Českého Těšína mě trkla jedna věc: proč se Český Těšín jmenuje Český Těšín?
Narážím na kód CS, popř CT, které jste (myslím, že to byl kolega že_by) uvedli ve své "regiogame". Na polské straně je město Cieszyn a to na české se jmenuje tak jak se jmenuje a to jen proro, aby si ho lidé nespletli s tím polským, tak mu dali přídomek "Český". Proto navrhuji přidělit Těšínu kód TS.
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 23:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Rul:
Předpokládám, že proto, aby se odlišily názvy měst. Český Těšín je nyní již rozvinuté "nádražní předměstí" Cieszyna a je plodem poměrně horkého dělení Těšínska r. 1920. Československo tehdy získalo nové území, které si od r. 1918/19 nárokovalo, a tak přídomek "český" je takové psí občurání patníku na získaném území. Doporučuji knihu Těšínský konflikt vydanou cca před 7 lety - více podrobností nesdělím, neb jsem ji půjčil a z hlavy více nevím.
Vzhledem k historickým okolnostem mi označení CS pro ORP Č. Těšín připadá příhodné.
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 11:47:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivsky moderator
Minor
Je treba si uvedomit, ze k-report neni tvurci platforma ale vylucne pozorovatelska. Navrhuje tu snad nekdo nove oznaceni silnic, vagonu apod. Pouze se pozoruje a nad vypozorovanym debatuje. Ucastnici techto debat nemaji nejmensi zajem, a to neni vytka, neco noveho vymyslet - k cemu?

Až takhle striktně bych to asi nepsal. Z větší části je to pravda, nicméně právě na základě takového poznání již mnoho slušných návrhů, nebo aspoň dílčích myšlenek vzniklo, a část se dočkala i realizace v provozu.

Prima ze se + - shodneme v hodnoceni, skoda ze jste se neaktivoval (se do toho vlozil) v nejhorsi casti debaty nemuselo to tak vyhrotit. Pro povzbuzeni mozna i ostatnich vas pozadam o nejaky konkretni priklad navrhu z tohoto serveru, ktery se v praxi realizoval. Dekuji.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34717
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 16:21:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktivovat jsem se nemohl, protože jsem neměl přístup k internetu (a i kdybych měl, tak bych všech zhruba tisíc příspěvků denně nesledoval, protože jsem si chtěl odpočinout ).
Konkrétní uplatněný návrh? Např. „vytaktění” Os 8013/5, aby vzniknul přípoj na Plečnika a rovnoměrnější interval mezi spoji.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9682
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 16:22:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že by - Československo tehdy získalo nové území, které si od r. 1918/19 nárokovalo, a tak přídomek "český" je takové psí občurání patníku na získaném území.

Přesněji řečeno tehdy získalo nové území Polsko. Celé Těšínsko až k Bílsku patřilo historicky k českým zemím, což se dnes už moc neví.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 18:14:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by byl někdo v Protivíně, uvažoval bych o účasti též. Tchán bydlí co by kamenem dohodil odtamtud.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 22:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Černé Hoře stojí rolba Lavina s kabinou T815. Původní SPZ je vyznačena na boku a byla traktorového formátu. Nová je vidět na zádi.
 
 

Jedna z lesa:

 
 
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 19:30:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady jedna momentka z naší ulice:
 
3H2 1661,1H4 1661,2H2 6116 ( všechno auta jedny rodiny )
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Dan_g
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 10:48:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxwilien: To je klika, to si holt někdo umí stoupnout do fronty.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34781
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 15:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsem vedle zmínil jistou tekutinu - nemáte zejtra někdo chuť zajít ke K.? Mám v podvečer cestu přes Prahu, tak že bych se chvilku zdržel.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1465
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 22:39:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jeli to rekord nebo ne, kdyžtak to přesuňte.

Dneska v garážích NC Olympia si maník nandaval funglový značky ještě v igelitu takže asi dneska vydaný.
3P3 8884 typ 10 na Citroen ZX

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34815
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 12:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq:
Pozdrav vyřízen, právě si předseda po náročném obědu vzpomněl. :-O

Protože se nikdo ohledně piva neozval, tak svoji účast odříkám bez náhrady a k nalezení budu až v sobotu v Platanu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3022
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 12:37:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se musím zase do těch Pardubic vypravit.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34816
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 15:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není to tu až tak zlý, ale radši zase zmizím na jih, dlouhodobý pobyt zde škodí duševnímu zdraví, případně játrům. :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 00:22:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj pratele!
Posilam pozdrav ze Deutschlandu, at vite ze ziji. Tomcate dik za e-mail, je skvele ze jeste nekdo sbira ol.kraj stylem jako ja! Dneska jsem tu videl ceske auto,tak si piste:
3T9 3093 bila Skoda Octavia www.autowojcik.cz Pribor . Spatreno 26.7.2007 - Scharbeutz (Shleswig Holstein, Kreis Ostholstein). Mistni maji vsichni OH, uz eviduju :-) Vsiml jsem si ze se nam tabulka nejvyssich spatrenych docela posunula,a nejen v Ol.kraji.. Jak je na tom Jesenik,nevite nekdo? Zrovna jdu z prace,je tady docela zima,16 stupnu a pres den max.25! Nic moc. Hanacti kolegove, delate mi poznamky ohledne ol.kraje?
Zrovna tady pred verejnym internetem stoji cerny Range Rover Sport OH:GD 113 2xjednoradek,ale to patri do skatulky zahranicni SPZ,ne? Tomcate, az prijedu tak dame sraz, zatim se mejte a hodne ulovku!!!!!!! Grüss Gott! Auf Wiedersehen! Tschüss!
PS: Omlouvam se, ale na teto klavesnici neni interpunkce
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1142
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 08:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Frl: Zdravím kolego do pořádkumilovného Německa! Díky za příborskou značku, v tamních končinách to je docela kuriozita (asi něco podobného, jako vidět Konici na francouzské riviéře ). Až přijdu domů, hned otevírám mapu, abych si zjistil, kde že se to pohybuješ. Tak hodně úlovků a pěkný zahraniční pobyt přeji!
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1482
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 18:07:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100, č.1465: Patří to do sousední diskuze RZ - ORP a tak ti odpovím jen stručně: 3P3 8xxx by měla být úplně nejčerstvější Plzeň.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7088
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 20:55:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příliš mnoho poznávacích značek...

 

Dobře umístěná poznávací značka:

 

Je normální, že má tohle auto bílou 1+2 vzor 87?

 

A ještě jedna plzně-jižní motorková:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3251
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 22:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
na avie furgony se za komančů dávaly žlutý, po roce 89 pak bílý a posléze možná s příchodem vzoru 94 se to zas (asi povinně) měnilo na žlutý. tohle buď bude nějakej podfu(c)k anebo nějaká avie zapomenutá/dlouhodobě uskladněná v garáži/100dole :-)

podobný zmatky byly s favoritama a feliciema pickup a vanplus, razdvatrojkama a jinýma dodávkama, bylo to k vidění i na multikárách. podrobnějc to bude vědět vámos a možná dědek, McB & spol.

co na to ČKP? já tu značku z fotky nepřečtu.

ten skútr simson nebocotoje - BH prej byly Blovice.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 22:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílá na Avii - ano, to jsme tu párkrát řešili, že:

1) do konce 80. let víceméně fungovalo dělení na "osobní" a "nákladní" (byť neříkám, že vždy přehledně a srozumitelně pro pozorovatele - třeba 1203 měly bílé SPZ kromě sanitek a pohřebáků, ale taková Čs. televize měla se žlutou SPZ nejen dodávkové 1203, ale dokonce i Volhu kombi...zřejmě registrované jako nějaké speciály(?)),

2) počátkem 90. let začaly pronikat bílé i na lehčí náklaďáky (nevím, možná proto, že byly "soukromé"...?), ale

3) krátce nato začalo přibývat žlutých, které se pak objevovaly i na osobácích kategorie N1 (se žlutou tak lze potkat i 3dv. Opely Corsa nebo Peugeoty 206).
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9733
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 02:17:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen na ukázku - takhle to bude vypadat, až začnou značky začínat osmičkou:

 
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1487
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 13:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: BH prej byly Blovice

V systému 1945 - 1953 měly Blovice kód Č-BH, v dalších systémech se pak tento kód už bez Č používal pro celý okres Plzeň - jih. Podobné to bylo na severu: Plzeň - sever používal PX (Č-PX = Plasy), v Plzni - městě PL.

K Avii: Podle mě se žádná povinná výměna těchto bílých za žluté nekonala. Prostě byly tyto značky přiděleny za určitých podmínek a to že tyto podmínky pominuly není důvodem k výměně tabulek. Stejně jako se duplicitní žluté nemusely povinně měnit za neduplicitní. V Plzni vím o dvou případech: Škoda Pick-up I společnosti Stavpran a hřbitovní Multicar M25.

Televizní Volhu na žlutých číslech si vysvětluju jako nějakou speciální přestavbu, stejně jako mezi speciály patřily sanitky a pohřebáky.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 18:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TV Volhu pamatuju, měla veliký střešní poklop a ten se dal úplně vyndat. Jezdila na přenosy.

Barva snad šedo-modrá kombinace.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7098
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 18:14:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co na to ČKP? já tu značku z fotky nepřečtu.

PUK 41-30 -> tak to zkus prověřit.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3259
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 01:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
avie je pojištěná minimálně od 01.01.2000. nevím s jak moc velkou historií pracujou data v ČKP.
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 693
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 08:00:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Existovala ČKP za starého systému jediné pojišťovny s povinným ručením??
A od kdy vlastně nový systém platí?
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4396
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 08:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda: Ne, nebyl ani důvod. Existovalo zákonné pojištění (tzn. vznikající přímo ze zákona u jediné pojišťovny), takže ani nemohla existovat nepojištěná auta. Od roku 2000 máme povinné smluvní pojištění, kdy provozovatel má teprve povinnost pojištění uzavřít na základě svého právního úkonu a ČKP je tu tedy pro případy, kdy škodu způsobí nepojištěné vozidlo.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Dan_g
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 09:31:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem na Praze 6 v ulici Na Dlouhém lánu viděl něco, co mě praštilo do očí.

Před poliklinikou tam stála souprava nákladní IVECO (alespoň myslím, že to bylo IVECO) s přívěsem a na tom přívěsu byla žlutočerná SPZ AKC 00-98. Rozměrově odpovídala klasické 101.

Pamatuji si, že žlutočerně byla vyvedena celá série AKA, ovšem to byly párové značky, tady se jednalo jen o jednu značku pro přívěs. Nevzpomínám si, že bych někdy na přívěsu viděl žlutočernou AKC.

Je to, co jsem viděl, úplně normální nebo jsem narazil na nějakou anomálii?
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4401
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 09:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dan_g: Normální, byla to již neduplicitní jednořádková série pro návěsy vzoru 94, následující po předcházející jednořádkové sérii AE.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34953
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 10:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260 z rekordů (nebo někdo jiný):
To není typ 103?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6869
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 10:12:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pochybuju, že by dozadu narvali dvouřádek. A tato série zrovna 103 nezavání. Je to klasická 101.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34955
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 10:29:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budu si to muset za dlouhých podzimních večerů pořádně nastudovat, až do teď jsem si myslel, že autobusy mají vždy 103...
Však to tu bylo doskrát, že značky nemají logiku.

Z rekordů to odstraním, s dovolením včetně reakce 3260.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4402
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 10:38:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

až do teď jsem si myslel, že autobusy mají vždy 103...

To už dlouho ne, spíš naopak...
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34958
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 10:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslet znamená h***o vědět, to platí od pradávna... Už to čtu, některá má zjednodušení ale kupodivu přibližně platí. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3264
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 11:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
přibližně platí, to je hezky řečeno

mělo by to být tak, že na karosu 7xx a starší 9xx s kulatým zadkem bys měl dostat typ 103 (širokej 2řádek), někdy se ale vyskytujou i 106ky (úzkej 2řádek), jsou však k vidění i klasický 101čky. vypadá to pak jak pěst na voko

na zánovních karosách 95x pak věsměs bývají už stojedničky, ale tam je celkem jedno jestli máš vzadu jedno- nebo dvouřádek.
Pětišroub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 21:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud byste někdo někde, kdekoliv, třeba na butze nebo na vratech od stodoly, spatřil značku ABC-71-15, tak "majiteli dejte do huby i za mě, protože mi jí ukradli i s autem

odkaz
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4404
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 21:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

5šroub: To je škoda, takové hezké auto... Co to vlastně bylo? Ale zas je tu určitá naděje - tohoto bude v republice pár kousků a normálně to tudíž nikde nepůjde zaregistrovat...
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 21:42:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petisroub

To byl nastupce Kdf pro Bundeswehr, ze jo (r.v. 1965?). Obavam se, ze to je kradez na objednavku a cislo nekdo zaradi v Bavorsku do zajimave sbirky. Pry se v Cechach ukradne za rok uz "jen" 20.000 aut... Sekat vsem parchantum zlodejskym ruce nelze, jak by pak s volantem....
Dej tu kradez vedet v Nemecku!!! Nejlepe pres server sberatelu a tak - ja ti ten text muzu prelozit do jejich.
Oliver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 22:51:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pětišroub:
VW 181 ? Jsem rovněž názoru, že to musí jít někam do ciziny, poněvadž pro provoz v ČR by to mohl ukrást jen idiot, vzhledem k tomu počtu, který se tu vyskytuje. Kupříkladu i fiatů 850 kupé je tu sice podstatně více, ale přitom stále dost málo, takže se ukradený vůz během dvou týdnů našel. Sic s menším poškozením...
Mnoho zdaru
Pětišroub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 12:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ukradli mi jí v dubnu 2006, tak jsem se z toho už vyhrabal, ale mrzet mě to bude vždycky. O autě ví půlka"odborné" evropy, ale ani vidu ani slechu. Náhoda je však blbec. Já tipuju, že to auto zůstalo schované někde v soukromé sbírce v Čechách.

Vůz se vyráběl od roku 1969 zpočátku v Německu, následně se výroba přesunula do Mexika kde se montoval až do začátku 80. let.

(Příspěvek byl editován uživatelem Pětišroub.)
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 13:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pětišroub:
Držím palce k nalezení. Vzhledem k výrobě od r. 1969 je asi lepší čenichat přes kluby vojenské historie než přes veteránisty, že?
A promiňte mi všetečnost vyplývající ze zaměření K-reportu: To auto je ze kterého roku a od kdy na značkách ABC-71-15? Tato informace určitě nepovede k odhalení zloděje, poslouží však k objasňování postupného výdeje pražských SPZ.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1498
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 15:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se zdá, že serie ABC je v Praze už rok 1968.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3427
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 17:41:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To auto je ze kterého roku a od kdy na značkách ABC-71-15? Tato informace určitě nepovede k odhalení zloděje, poslouží však k objasňování postupného výdeje pražských SPZ.

Jak cynické

Něco jako když se v jiných komorách oplákává odřený nárazník brejlovce při smrtelné nehodě kdesi na trati.
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 3.7.2007 (xls)

Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 22:44:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se zdá, že serie ABC je v Praze už rok 1968
K sousedum dojizdi clovek s zigulem/fiat polski?a ten ma cizineckou ABC 71-70 (prvni pomlcka chybi). Zcela vazne se me vloni ptal, jestli by na ten vuz koupeny 1994 uz jako ojety mohl dostat veteranske cislo, ze ho to pojisteni ruinuje.
Je to jen par cisel od ukradnuteho kadoura a skoro 30 let rozdil!
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1501
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 23:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale modrožluté jely ve svojí číselné řadě, stejně jako každá barevná varianta značek. Připadá mi, že stejně jako Welek nemáte ponětí o duplicitě značek, která zde vládla v období 1960 - 1998.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2023
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 00:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pětišroub: Jen mě tak napadlo se zeptat - minulý rok jsem v Berouně natrefil na tohle
 
 
Letos už tam nebyl. Ví se třeba co se s ním stalo? Jestli ho nedává do cajku nějaký klub?

Jinak pardon za OT, ale když už se to vozidlo tady probíralo...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3268
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 00:22:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

5šroub:
bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí
tuto není to tvoje vozidlo?
http://slama.czechian.net/foto/vwodokrty/slides/DSC_5069.html
(předpokládám, že na veteránský značky to přihlásí kdokoli kdekoli v cz...)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3273
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 10:56:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady jsou další 2 fota toho kaďoura nebo jak tomu říkáte :-)
galerie www.vwbusforum.net

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace