K-report
 

Archiv do 30.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ - RZ » Registrační značky - diskuse » Staré archivy » Archiv do 30.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 20:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když už tak dnes tepu do nedůslednosti úřednictva, tak ještě na potvrzení okřídleného hesla "Značky nemají logiku."

Zaměřil jsem se na jednotabulkové značky o rozměru 280 x 200 mm, o nichž jsme zde diskutovali, že v jednotabulkovém provedení chybí pro přívěsy místo ne vždy vhodné "megakrávy" 104 o rozměru 340 x 200 mm.

Minimálně jedna taková značka v republice existuje.... Viz rekordy V :4418 je použitá na autobusové vlečce. Protože veteránské, diplomatické, exportní a manipulační značky nerozlišují barvu podkladu, tak lze traktorovou "317" použít pro autobusovou vlečku či cokoliv jiného.
Dále stojí za povšimnutí, že traktorové (žluté) značky nemají EU-proužek. Avšak, pokud bude tentýž traktor opatřen značkou manipulační, diplomatickou či veteránskou, tak už EU-proužek bude mít.....
NE, značky nesmí mít logiku! Tedy pokud neprovedeme palácovou revoluci a nechopíme se designu a výdeje značek sami.
:-)
Úlet, nelze. Byl by pořádek a nebylo by v čem bádat.
Zpátky na stromy...
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 20:26:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Biju do úředníků a sám chybuji...
Ta veteránská autobusovovleková je V :4481 ne 4418. Pardon.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1994
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 20:48:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak na tu vyhlášku koukám, tak je to divné:
V §18 je vyjmenováno 22 písmen, v příloze k ní ovšem ve "vyobrazení alfanumerických znaků" je písmen jen 20, I a N skutečně chybí
Doufám, že nemám nějakou chybnou verzi. Oficiální verzi nemůžu nikde najít, na stránkách MD aktuální znění NENÍ!!!
Skutečně kvalitní práce úředníků.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1995
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 20:51:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám to z tohoto odkazu Tak doufám, že to nemají blbě tam. Po volně dostupné oficiální verzi pátrám marně
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 21:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle to mají na portálu veřejné správy (portal.gov.cz):
§ 18
(1) Pro znaky vyjádřené velkým písmenem latinské abecedy, které se přidávají za kód kraje nebo za první povinný znak, se použijí písmena A, B, C, D, E, F, H, I, J, K, L, M, N, P, R, S, T, U, V, X, Y, Z.
(2) Pro znaky vyjádřené arabskou číslicí se použijí číslice 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0.

Tedy s I a N.
Odkaz: Portál veřejné správy
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2077
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 21:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos, že_by: Neutahuju si Já právě vycházím z obrazové přílohy alfanumerických znaků, kde to I a N chybí. Že se textová část §18 za celou dobu nezměnila... no nevím co si o tom mám myslet a co teda platí? Nicméně třeba tvar vzorového písmene R se v té současné 334/2006 oproti předchozí 291/2004 změnil a v reálu skutečně odpovídá tomuto vzoru.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 21:25:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, je to pravda, v příslušné částce sbírky v příloze 13 písmena I a N skutečně chybí.

§ 25, (10) Vzory jednotlivých tabulek registračních značek a vzory alfanumerických znaků užívaných na tabulkách registračních značek jsou uvedeny v příloze č. 13...
Takže podle mě z toho plyne mírně absurdní závěr, že písmena I a N se používat mohou, ale zároveň musí odpovídat svému vzoru v příloze (kde není). Jejich použití tedy formálně možné je, ale technicky ne, protože výrobce značky neví, jak by měla ta písmena vypadat.
Teoreticky by se ale asi dalo i argumentovat tak, že když tam není vzor, tak lze použít libovolná písmena. Tak se třeba dočkáme značky 1An 1000
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 00:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znaky
Detailni tvar pouzivanych znaku urcuje prislusna norma CSN. Zda je verejnosti dostupna a hlavne jeji rozkreslene detaily je otazka, ja pochybuji, jinak by HICON bezne provadel zajemce vyrobni linkou. Na zaklade teto normy vyrobi UTSCH clanky raznice a doda HICONu ktery z nich macka tabulky.
Pismena I a N
Pokud jsou definovana v norme CSN (jsou tvarove identicke se vz. 1994) tak nevidim duvod proc by nebyla pouzitelna - vyrobce dodava celou pozadovanou alfanumerickou sadu.
Pouziti pismen
Jaka pismena a v jakych kombinacich se pouzijou, tak s tim se asi moc neparou. Kraj Vysocina mel logicky dostat V a dostal J, zda proto, ze V bylo rezervovano pro veterany? Mozna, pak by sport musel byt S a ne R co zbylo vedle dalsich, ale bylo to cele v nejakem casovem sledu, tak se bralo, kde se dalo.
Emblemy kraju, mest a obci
Je fakt, ze s tim je v Cesku trochu problem diky prerusenemu vyvoji o mrveni heraldiky v letech 1945-1989. V podobne situaci se ocitli i Slovinci a zda se, ze se jim samotnym libi. Je opravdu nutne koukat hodne daleko dopredu a priklad Slovaku, kteri nechteji zaniknout v uniformite EU je inspirující. Obce se snazi ziskavat kvalitni znaky vzdor tomu, ze ty krajske jsou opravdu namnoze podivne. Kazdopadne by vsak opticke vylepsovani nemelo jit na ukor citelnosti a vyhradne slouzit lepsimu laickemu rozpoznavani znacek.
že_by "minimalisticka" verze MMI
Ja bych to "minimalisticka" vypustil,muze to byt chybne vnimano - je to kazdopadne vylepseni a tedy neco, co se musi nabidnout jako alternativni volba pro zastance tehle formy. Trochu jsme zapomneli na nalepky STK+E, ty bych se vubec nebal dat do hry. Tak jak se bude tlacit na poctivost STK budou se resit mj. i ochranne prvky. A tam nalepky myslim zmeni stanoviste z tabulky na predni sklo a budou mit treba stejne provedeni jako dalnicni znamka vc. kontrolniho ustrizku.
Brezen 2009
Dost casu na kvalitni vykreovani nekolika navrhu novych PZ aby verejnost mela na vyber urcite nechybi. Kdyz je "spolecensky zajem" je vyhlaska ci zakon pres noc hotov a bleskove schvalen. Ten spolecensky zajem muze vzejit od osobnosti-jednotlivce, firmy proste odkudkoliv, kde to zaujme a bude to vnimano jako smysluplna investice. A propos investice. Hezke a prakticke znacky si lide radi koupi a MMI zahodi. Stat nikdy nemuze na pretabulkovani prodelat, ledaze by to byl zamer (korupce). Do celkove ceny paru tabulek ve vydejne lze zahrnout i vylepseni SW a HW vc. vsech nezbytnych s tim spojenych administrativne-technickych operaci = 1 par novych PZ klidne za 1.000 Kč. Kdyz vidim co plati lide za vedeni beznych uctu v bance ve srovnani se zahranicim tak je to prijatelna suma takze akceptanci vidim optimisticky.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1692
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 01:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že_by: nechápu, kam míříte reaktivací PN, HR nebo CE pro příslušné ORP

Já si přechod k ORP kódování představuji jako návrat k systému 1960 s formátem ppp čččč. "Okresní" ORP by v číselné řadě navázaly tam, kde skončily, tzn. že Plzeň, která jako poslední značku vydala PMV 65-95, by začala na PMV 6600 (příp. PMV 7000 nebo PMX 0001). Při svém tempu výdeje by brzy došla k PMZ 9999 a pak musí následovat PNA, PNB. Nově startující ORP by tak musely dostat kód neobsažený v systému 1960, protože druhé "pozapomenuté" by byly k zapotřebí (Plzeň by s rozsahem PMX - PMZ nevydržela ani tři roky). A začínaly by samozřejmě bez seriový písmen (např. Horšovský Týn HT 0001 - 9999, HTA 0001...).

Spojení kódů kraje s kódy ORP po polském způsobu je podle mě v našich končinách těžko aplikovatelné, stejně jako třípísmenné zkratky obecně.

Nějak si F :1234 v systému MMI nevybavuji

Existuje. Dědek sem před určitým časem dával fotku bílé Fabie s "efkovým" číslem a dokonce europroužkem.

A k vašemu příspěvku č.240:
Důvodem, proč na traktorových značkách není europroužek je podle mého názoru typ 158, na který se ono modré pole nevejde, protože má stoosmapedesátka oproti motoznačkám (se kterými sdílí rozměr) o znak více. Osobně si myslím, že traktorová číselná řada měla být jen šestimístná, takové serie A00 či K00 tady budou strašit ještě deset let a A99 se snad nedočká ani tato planeta...

A europroužek nemají jen veteránské, ale i diplomatické a konzulární traktory...

218: Vzory jednotlivých tabulek registračních značek a vzory alfanumerických znaků užívaných na tabulkách registračních značek jsou uvedeny v příloze č. 13...

Zajímavé ovšem je, že vyhláška považuje za registrační značku i papírovku typu 400, ta ale používá úplně jiný font, než jaký je vyobrazen v příloze...

Minor: Kraj Vysocina mel logicky dostat V a dostal J, zda proto, ze V bylo rezervovano pro veterany?

Původně se všechny kraje kromě Středočeského jmenovaly podle svého krajského města a písmena tak více odpovídala (J - Jihlavský, B - Brněnský...). Pak se ale některé kraje z vlastní iniciativy přejmenovaly a tak bylo vyhlášeno, že krajský kód musí být obsažen v názvu krajského města, nikoliv kraje. V pro veterány nebylo rezervováno, ale vzniklo zároveň s tím.

A ještě k veteránským a sportovním vzoru 2006. Podle mě použitý formát nebyl z nejšťastnějších, už jen proto, že zavádí další způsob identifikace kraje (čísla). Já bych se vydal jednou z těchto cest:
Inspirace exportními: Poslední znak má pevnou podobu a pozici 1A0 000V, 1B0 000R (A00 001V, B00 001R)
Inspirace diplomatickými: Protože účel má oproti běžným značkám nikoliv jedno, ale dvojice písmen a ta je za mezerou 010 AV01, 010 BR01
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 14:13:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Minor:

"J" vs. "V":
Myslím, že nejpřesnější je odpověď - nedošlo k legislativní provázanosti mezi změnou názvu kraje Jihlavského na Vysočina. Ostatně, totéž je v případě Moravskoslezského (ex Ostravského) kraje - "T".

Březen 2009:
Domnívám se - při znalostech, které mám, že je zoufale málo času. 9A9 9999 můžeme očekávat v 03/09, ale počítejme s jistou rezervou - tedy 01/09. Takže další značky MUSÍ být vyrobené a dodané výdejnám nejpozději v 12/08, lépe v 11/08.
A teď od začátku. I kdybychom chtěli prosadit nějakou zásadní změnu, tak ji coby "potulní navrhovatelé" předložíme úřednictvu v nějakém solidním stavu a štábní kultuře nejdříve v 11/07. A zůstává rok od návrhu z ulice po dodávku značek od výrobce. Za tento rok ten návrh z ulice musí úřednictvo projednat a vůbec chtít projednat, přepracovat do podoby úřednických dokumentů a prohnat legislativním procesem. V případě nějakých změn vizáže značky také musí nastat technická příprava, výroba jiných přípravků, odsouhlasení "prototypů", schválení a pak výroba. Vše se musí dělat postupně, žádný krok nelze urychlit nebo vynechat - toto není skautský tábor. Proto MMIX-minimal, protože v daném termínu jsou možné pouze minimální změny.
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 15:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin l. - traktorové značky:
Máte pravdu. 7 znaků na traktorových značkách je nesmysl, který mohl připustit jedině nemyslící úředník. To byl krok 1. Tím se spustil řetez dalších nesystémových kroků:
- V základní řadě jsou traktorové značky žluté, v ostatních řadách se barevně neodlišují. Logické vysvětlení chybí.
- Formát 155 má prolis na známku STK, 158 ho nepotřebuje. Neco bude blbě, že.
- Základní traktorové značky se kvůli místu na formátu 158 dělají, bez EU-pruhu, veteránské či diplomatické s EU-pruhem. Nejednotné, podivné - jedná se o důležité atributy.
- Starší veteránské značky ( jednotně pětiznakové) měly společný formát značek (318) pro motocykly (ekvivalent ke 118) a traktory (ekvivalent 158). Logicky existoval i formát 317 jako ekvivalent ke 117. Po zavedení krajského kódování na veteránských značkách došlo k doplnění na 6. resp. 7 znaků. Z formátu 317 se stal 417 a z formátu 318 je formát 418. 417 i 418 jsou oba použitelné pro traktory. A tak jsme se dobrali komické situace, že veteránský traktor může mít šesti- nebo sedmiznakovou značku.
Vím, že je to v celkovém systému podprahová prkotina, ale ukazuje to, že se vývojem značek nikdo systematicky nezabývá, systém se novelizuje po vzoru vlaštovčího hnízda a jednotná idea mu chybí. Pardon, jednotná idea existuje - lze ji formulovat:
"Pořádek? Tak ten u nás nehledejte!"
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 13:07:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že_by Březen 2009
Mate pravdu, nez se ukolebavat predstavou, ze casu je dost, tak je lepsi vychazet z opaku.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2008
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 17:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad dotazy Že_byho k posledním použitým sériím SPZ a k formátu F 12-34 & F 1234 :

V této souvislosti především patří moje díky za zastoupení v nepřítomnosti a za vyčerpávající odpovědi Aussigerovi a Martinovi l.

K existenci / neexistenci formátu F 1234 bych jen dodal, že existovat musí už z toho důvodu, že jistá
F 2083 typ 351 a F 5059 typ 357 v současnosti trůní v naší Tabulce nejvyšších spatřených RZ (nikoli SPZ).

Ilustrační foto :
( Prozatím rekordní "351" / F 2083 už jsem sice smazal, ale vím o ní v reálu, naposled jsem jí viděl před pár dny - už nebyla na Fabii, ale pro změnu na Roomsteru...)
 
 

...tohle už tady sice taky kdysi bylo, nicméně pro zajímavost :
 
= jakási "recyklace"? Rozhodně se zdá, že už asi nebude existovat "mezistupeň" - formát F 1234 bez europroužku...
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 797
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 21:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viděl jsem 102 asi o 30 nižší než je pražský rekord na návěsu za kamionem. Jenže značka byla vlevo v rámečku s řádným osvětlením značky a vedle byl ještě jeden rámeček rovněž s osvětlením, zatím bez druhé PZ. Zřejmě příprava na Itálii?
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 08:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dědek - F - MMI:
Děkuji, není co dodat.
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat v "nejvyšší spatřené komoře" umístil foto motocyklového dvojřádku M 1076 se sněhulákem naplacato. Prosím, je to novinka, nebo vzhledem k vysoké univerzalitě trvale manipulačních značek se jedná o standard? Pokud je to pro někoho dávno známé, tak se omlouvám. Z hlediska vývojářského jsem si toho nikdy nevšiml, navíc motocyklové zelené značky se každý den nevidí...
Zároveň mě zajímá, do jaké míry považujete toho ležícího sněhuláka na (nejen) motoznačce za vhodného - či odpovídajícího grafické příloze platného předpisu. Ď.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:56:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že_by:
Podle té vyhlášky, kterou mám staženou já (243/2001 Sb. ve znění 334/2006 Sb.), by na motoformátu mělo být jen jedno kolečko. Tedy takový půlsněhulák.
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 17:00:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 218:
No právě.
Takže v rámci anarchistických vylepšení jsme se dočkali dalšího zlepšováku MMI. Že_by příště nastalo vylepšení třeba s fonty v podobě azbuky nebo sypaného čaje...?
:-)
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 17:17:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, chystá se novinka: "písmo na přání", kdy si motorista vybere, zda chce mít značku standardním písmem, Arialem, Courierem, Times New Roman, Tahomou nebo Garamondem. Nabídka písem se bude samozřejmě průběžně rozšiřovat... Dalšími novinkami bude možnost lepit STK a emise z druhé strany značky, aby ji nehyzdily nebo vydávání značek na univerzálním formátu 600×600mm, který si každý ustřihne nůžkami na plech přesně podle své potřeby a vkusu:-).
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 17:32:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218 (954) : ... kterou mám staženou já (243/2001 Sb. ve znění 334/2006 Sb.)

To musíš mít ale původní vyhlášku a tam je to v příloze víc než jasné ...

 
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Článeček je také "zajímavý", ale co říkáte SPZ? Divné fonty a půlka shořelá či co... hlavně že je to taková "pěkná", symetrická...

http://www.novinky.cz/krimi/horici-audi-blokovalo-silnici-u-hradce...
Klv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 14:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na MSV v Brně...
 
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 10:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky něco přihodím.Včera na magistrále
 ,
odpoledne před ZOO
 
 
a takhle vypadají "kvalitní" výrobky firmy Škoda
 
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 08:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem zrovna znalec automobilů, prosím o identifikaci podle fotek (to červené je zřejmě Ferrari ?); díky !
 
 
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1206
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 09:41:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To druhé je zběsile "vytuněná" Honda Civic jedné z předchozích generací, cca z půlky 90. let (http://auta5p.eu/katalog/honda/civic_34.htm)
a to červené je skutečně Ferrari, asi některý ze současných modelů (do superexkluzivit tolik nedělám).
Ajzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 06:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat: "To" červené je Ferrari 599 GTB Fiorano. Model ze současné produkce.
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 10:31:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé omlouvám se za můj výpadek,ještě ase prokousávám přídělem od TOMCATa, už třídím smrtící úsek PV - 2M9 :-)
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 13:53:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: FREELANDER (348)

AHOJ, v třídění dále pokračuj ; nacházej chyby a doplňky, o nichž si můžeme osobně pokecat. Ozvi se EMILEM, kde (asi Jeseník), kdy (ne víkendové dny, to by mne manželka asi zadávila) a v kolik ; nejdříve asi v 10.30 - to je příjezd jakéhosi rychlíku od nás do Jeseníku). Všechno můžeme upřesnit.
Mám sice mobajl, ale je to pro mne jakési dost zbytečné doplněk, často tento aparát zapomínám otvírat; tak radši EMILEM !
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 19:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: JEF (1206); AJZI (156)

Díky oběma kolegům; pomohli jste mi v regionální evidenci !
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2026
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 19:09:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem mimojiné nasměroval svůj zvědavý frňák směrem k parkovišti STK Chodovec, jestli se tam nepovaluje naše rekordní F 2083.
Povalovala, pro změnu na nové Fabii :
 
Pomalu můžeme uzavírat sázky, v kterém příštím století se v této kategorii pohne číselná řada směrem vzhůru. (Jestli někdy).
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 13:23:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Pokud platí jakési rozdělení pro různé firmy/instituce, tak asi velký pohyb nebude nikdy. Leda by je dostala nějaká nová automobilka.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Zdeny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 20:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kámoš si chce kupovat nějaký teréní přibližovadlo tak jsme se dneska u nás koukali na net a mému pozornému oku neuniklo pár pěkných detailů...
 
 
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1724
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 22:18:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda: Leda by je dostala nějaká nová automobilka

Možná nějaké dostane Hyundai Nošovice. Ale pokud se tam bude jen vyrábět bez vývoje, tak asi těžko.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2132
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 22:29:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výrobci her konečně už také myslí na RZ/SPZ šotouše - to mi aktuálně jezdí v PC (v europroužku je D, ale to přežiju):
 
 
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Moskvič 412 - kdo jednou zkusí, už nechce jinak!
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 844
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 11:20:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na aukru se objevilo množství starých SPZ z motorek. Je to vůbec všechno pravé?
třeba tady
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 11:46:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: PAJDA (844)

417 Č-DY opravdu vypadá staře; mohly by to být DOKSY z období 1949-1953. Podezřelá je však úprava horní části tabulky (černý nátěr)- nic takového tehdy neexistovalo.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 14:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda (844) : Je to vůbec všechno pravé?

Na shlédnutých fotografiích vypadají značky celkem dost věrohodně. Navíc je nabízí jeden subjekt, tak to vypadá i na možnou sbírku.
Ty Doksy bych vzal i pro první uspořádání (1945-1948) a tabulka mohla pocházet např. z protektorátního provedení nějaké evidenční značky, kterou si „národní umělec” upravil tak, jak se mu líbilo. Správně by, podle úředního doporučení, měla být dvouřádková, ale ono se to zase, hlavně v prvních poválečných měsících či 2-3 letech, až tak leckdy nectilo (podle různých dochovaných fotografií) ...

S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 14:54:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: FEUDAL (246)

Dovolím si nenápadně oponovat: DOKSY nebyly v období 1945-1948 okresním městem, staly se jím až od 1.1.1949 po zavedení krajů.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat (533) : DOKSY nebyly v období 1945-1948 okresním městem ...

Ano, ano, beru zpět. Podle § 7 (Kraj Liberecký), odstavce (2) Vládního nařízení ze dne 18. ledna 1949 „O územní organisaci okresů v českých zemích” se tedy jasně píše: Sídlo okresního národního výboru dosavadního okresu Dubá se přenáší do Doks a název tohoto okresu se mění na okres Doksy ... Malinko jsem se „upsal”, pardon.
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2093
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:21:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden časosběrný údaj z U kraje: 4U7 2897 (typ 101, ORP UL)- vydáno během posledních 7 dnů, tabulky vyrobeny v Hiconu 26.7.2007.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36595
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 07:36:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na magorstrále spatřena čtverečková 377 8472.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Dixo02
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 21:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dva nové kousky...
 
Tahle je vážně super!
 
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2049
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 22:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dixo02 :
2J8 3131...to je lehce protekční HB, výdej zhruba tak únor letošního roku
6A5 6565...z.m.p. jak Šlapanice u Brna (kdybys náhodou chtěl vysvětlit, proč zrovna Šlapanice, tak je to na hóódně dlouhé povídání...)

PS : Ještě se ti musím omluvit za chybu a müstifikaci, kterou jsem spáchal vedle v RZ-ORP. Od 2J9 2866 není jihlavský, nýbrž humpolecký typ 101. To ale nic nemění na tom, že nová série je u vás takříkajíc "naspadnutí".
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3691
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 10:30:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Též by se mohlo ujat přísloví:

Má zásoby jak šlapanickej...

či

Třepe se jak šlapanickej před Silvestrem 2007
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 25.10.2007 (xls)

Dixo02
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 12:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek >>> panejo super info!:-)

Jinak jak se vám líbí tahle SPZka???Mě osobně se takhle složená kombinace mooc líbí!
 
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3695
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 07:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda jen, že Praotec Bobyk nezůstal se svojí družinou a věrným Aussigerem blíže moravským luhům a hájům.

U nás vařijó čechr taky za 13 vočí .

STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 25.10.2007 (xls)

Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7690
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 08:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Soráč, ale zácvik do brněnské hokny jsem měl v Práglu. :-( Ale včil už su přímo v hercně štatlu.

P.S. O té věrnosti bych si dovolil pochybovat
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 17:52:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 3260 a další:
Sice momentálně VŮBEC nestíhám, ale ponoukat k nějakému moravskoslezskému zaklokotání mohu, ne? Pochopitelně také vzniknou problémy s rozjezy do vzálených koutů Země moravskoslezské, ale možná by šlo něco spáchat ve vhodnou sobotu s rozjezdem okolo 19. až 20. hodiny. To by mohli přijet i zástupci Země české...
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2098
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 17:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: No popravdě řečeno já taky

3260: Však už za to Bobyk (určitě krutě) pyká - holt to už MHDéčkem za půl hodiny nepůjde
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7699
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 17:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger: Pykal jsem, pykám a pykat budu.

žeby: Den i čas je to krásný, jde o to, jaké je míněno místo :-) Třeba ze Šumperka nebo Zlína je to pro mě zabité :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 18:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bobyk:
Podle toho, odkud by se přihlásili potenciální účastníci, lze zvolit místo. Přirozenými centry Moravy jsou Brno a Olomouc. Mezi nimi např. VY a PV. Trasa BM-OC mi připadá jako vhodná vzledem k dobrému silničnímu spojení a snad i trochu ucházejícímu spojení busem či vlakem.
PV-kolegové už nějakou menší sešlost konali, ne?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7701
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 18:21:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, menší, jak se to vezme :-) Schůzí bylo, že bych promile nespočítal...

Pro mě je dostupné v podstatě cokoli z toho, ať domovský PV, nebo nepříliš vzdálená OL, popř. bych zůstal v práci v BM, kam je večer spojení i z VY.
Problémem ovšem je dostat se v sobotu z VY do PV po 20. hodině (do OL lze přes PR), nebo také z OL do VY, popř. z BM do PV či OL.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3701
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta Holomóc be šla nebo Přerof
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 25.10.2007 (xls)

že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bobyk:
Nabízí se 2 varianty:
a) Birel (nebo jak se to Pito píše)
b) podvečerní oficiální konec, protože Connex to po 20. hodině nevytrhne..

Connex konců, nemusí se chlastat do půlnoci :-)
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:46:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: BOBYK, ŽE BY, 3260 ...

K vašé diskusi o možnym (středo)moravskym sněmu se nevyjadřuju. Je mně to jedno, su už staré, po alkoholu vrhnu, v hospodě sem nebyl ani nepamatuju. Třeba takové BOBYK to potvrdi. Ale kdyby se neco takovyho uskutečnilo, risknu to a včas se ozvite, v zásadě je mně to jedno, kde to bude. Moc rád bych se s vama setkal.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 21:54:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dul Moravy včil nemožu, bo je klemra jak cyp a moju filcku třa zazimovať. Ale chlopiska, jak budě na jaře fajně valit slunko, tuž to ja tam za vami přivalim a ze tři birely s vami rad poslimpu. Taky moravskochacharsky scuk može byt fajny. Přismyčim s sebu i tu svoju brožuru a možu při jednym zrobiť aj tu regioanlayzu.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1751
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někteří diskutující ze západnějších koutů naší republiky si dovolují připomenout, že některým příspěvkům ne zcela rozumějí.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3595
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul = ostravak co sepsal ty fajne knižky?

martin_l: že tě huba nebolí :-)
vodstěhujem tě do Germanistánu a budeš se učit lepčí hatmatilku
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3703
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 07:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já teď su taky levandula. Ugriloval sem svišťa a mutra hlási, že mám pecnit v domášově a valit pagátlovi chálku do masky.
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 25.10.2007 (xls)

Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7704
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 08:19:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: A už ho v přestávkách mezi krmením zaučuješ na Regiomap?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace