K-report
 

Archiv do 12.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » Lodě v hromadné dopravě osob » Archiv do 12.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Beniczech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 19:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: V Blesku napsali totální nesmysly. Jednak co se týče rozměrů toho kolosu ale taky trasy. Nejede se přes Třebíč ale přes Jihlavu. No prostě Blesk. Jinak na mých stránkách už jsou i videa a přidám za chvíli i další fotky Dyje, která byla teď odstavená v Kasárnách na křižovatce na trase Jihlava - Znojmo. Takže www.ondrabenicek.com :-)
Beniczech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 19:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mám další fotky Dyje(Vysočiny) z kasárenské křižovatky u silnice Jihlava - Znojmo.
 
 
 
Další fotky a videa na http://www.ondrabenicek.com/vysocina.html
Pozdě večer pak přidám fotky z průjezdu Jihlavou
Farian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 21:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty rozměry uvádějí všechny i tzv. seriózní periodika, ale tentokrát můžeme být k tomu novinářskýmu póvlu shovívavější, protože 36m délky, 70 t váhy, znamenají délku a váhu celé soupravy. . Tak je trochu zmátlo, no. Tak si potom představte, jak musí být vyčerpávající "vyrobit" článek z nějaký tiskovky
Beniczech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 17:51:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli to někoho zajímá tak mám další videa a fotky z přepravy Dyje přes noční Jihlavu, a taky díky mýmu kámošovi i letecké snímky Dyje, když byla odstavena včera na kasárenské křižovatce
 
Další fotky a videa na www.ondrabenicek.com/vysocina.html
Farian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 16:06:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dalešice, čtvrtek 28. 6. 2007
 
 
 
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2871
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 16:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Farian: Při pohledu na ty krásné fotky mě napadl dotaz: Nebude lodnímu provozu v Dalešicích vadit rychlé kolísání vodní hladiny při akumulačním provozu elektrárny? Mám na mysli přístavní můstky.

Během pár hodin se změní i o půl metru. Ale nevím, kolik je maximální rozdíl, aby nepřeteklo Mohelno.
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 17:26:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: Půl metru by nemělo vadit ani během dne, taky jsem zažil kolísání na Orlíku a můstek se jen jednoduše posune o pár schodů a nebo je trochu nakloněn.
Farian: Nádhera, dobrá věc se povedla a můžou bejt klidně další fotky. Jak tak koukám tak budeš asi i v neděli při zahájení.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Farian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 19:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsme to tam celkem podrobně řešili s lidma z ČEZu a majitelem lodě. To kolísání by mohl být problém, protože dochází v extrémních případech k poklesu až o 2m (na sloupec) během 24 hod. 0,5m - 0,75m se dá ustát, ale 1,5m by už byl problém např. s můstkem v Koněšíně, kde není tak příkrá břehová hrana.
Na zahájení budu i s kapitánem, který odjezdil na Vranově všechny lodě, kromě těch úplně prvních a DYJE byla tzv. jeho loď 13 sezón, než přišla MOSKVA.
Farian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 11:53:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další foto z Dalešic
 
 
 
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 10:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další foto...z Vranova, přesněji z Fruty u Bítova (Cornštejn naproti), rok 1979 :

 
Farian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 12:35:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dalešická přehrada 1. 7. 2007
 
 
 
 
Beniczech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 19:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já přidám taky pár fotek z neděle ze křtu Vysočiny. Tady je interiér a kapitánský "můstek"
 
 

Víc fotek na www.ondrabenicek.com/vysocina.html
Pef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 08:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Farian: moc pěkný fotky. Takhle naloženou maďarku už jsem dlouho neviděl (naposledy snad na Vranově). Škoda, že to neoroštovali ještě o trošku víc....
Ferda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.4.149
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 12:07:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to hezký, že na přehradě něco jezdí. Ale domnívám se že to není dobré řešení na dlouhou dobu. Každý to omrkne a postupem času bude jezdít míň a míň lidí, už vzhledem k tomu, že k můstkům vedou ve většině případů cyklostezky. Myslím si, že takovou popularitu jako na Vranovské přehradě už mít nebude. Škoda.
Farian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 12:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Pef: asi 1 km jsme jeli na 1800 ot/min , v kormidelně nás bylo šest "Vranováků" , takže jsme nemohli jet jak šneci :-)))
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 888
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 09:42:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jesem chtěl jet na Orlík z Týna nad Vltavou a jaké bylo překvapení cedule:
Pro nízký stav vody doprava do Týna nad Vltavou zastavena, nejbližší přístaviště pro nástup je Podolsko. A na internetu nic.
Já, když už jsem byl v Týně a nechtělo se mi vracet, tak jsem jel z Podolska.
N Orlíku byl zajímavý spoj ve 12.45 do Zvíkova kde čekalo zhruba asi 250 lidí a z toho asi tak 50 cyklistů, vyjela posilová loď Orlík , zde video. Na videu je vidět že měla opravdu naspěch. Dále ještě fotka cyklolodi Vltava, která obdržela nový nátěr po vzoru ostatních lodí, dříve měla spodek červený.

 

Nedá mi abych sem nedal fotku Malše.

 
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Ferda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.4.97.129
Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 17:45:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že Lodní doprava Vranov dohání aspoň kousek historie lodní dopravy. Na lodi Viktorii začíná tajuplnost Moskvy a zahájila úterní večerní jízdu s živou hudbou. Více na odkaz
Pef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 00:44:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: to je typické pro Quarter. Loni byly na internetu do půlky sezóny jiné jízdní řády pro Slapy, než na zastávkách (oba ale dle data aktuální). Byl jsem tam 4.7., že se svezu (dle netu měli začít 1.7., ale lodě nejely. Volal jsem tam a prý že začnou od 5.7. no a nakonec prý to rozjeli až v půlce července. Jinak co se toho Týna týče, nechápu, proč nejezdí alespoň vyhlídkové plavby po Kořensku k soutoku, tam musí být vody dost. Jednu loď si mohli nechat v Týně a basta...
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 06:54:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pef: Loni jsem na Slapech taky byl a byla klika, že jsem jel až později a už jsem to chtěl taky vzdát, neboť na přístavišti žádný jř, loď měla odjíždět v 8.45 a nikde nikdo, už jsem s odvozem málem odjížděl a jaké bylo překvapení když po 9 hodině loď přijela, bylo to 17.července a taky jsem nevěřil vlastním očím, že je to teprve první letošní plavba do Solenic. Tam to prý ale nebylo vinou Quarteru. Jinak cesta Blanicí, je děs běs, jaké bylo překvapení ani neprovozní Bar na lodi.
Letos je vše v pořádku, byl jsem až na přehradě Orlík a Blanice ve čtvrtek dorazila do Solenic.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 891
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 08:50:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty vyhlídkové plavby v Týně byla taky jedna velká fraška, jelikož je tam konkurence, která jede už při počtu 5 osob, vyhlídkové plavby Quarterem zde byly pro nerentabilnost zrušeny, zde byl požadován počet 15 osob a málokdy se stalo že okruh jel.
Taky pozor na stránky Quarteru, je tam přístup ze dvou odkazů a jeden je neaktualizovaný. Aktuální info i o tom že se nejezdí do Týna je na tomhle odkazu: http://www.lodnidopravaorlikslapy.cz/
Tento odkaz není aktualizován:
http://www.lodnidopravaquarter.cz/
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2878
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 13:24:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Jaká hladina znamená "nízký stav vody"? Kořensko má aktuálně hladinu 352,5 m n.m. a Orlík 347,5 m n.m., viz PVL, tedy spád 5 metrů. Myslel jsem, že tohle je normální provozní stav, kdy se dá přes plavební komoru plout i s větší lodí. Podle tohoto sdělení SPS je při hladině 348 m n.m. plavební hloubka 2,7 m, takže pro osobní lodě by snad i 347,5 m n.m. mělo stačit. To tam jsou nějaké nové naplaveniny?
K.K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.149.65
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 13:48:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádný naplaveniny, prostě ty dlouhý linky nejsou zajímavý ......, hlavně pro provozovatele a kapitáni z nich taky nejsou zrovna odvázaní
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1390
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 15:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nedají si pokoj:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/scotland/edinburgh_and_east/6896128.stm

Člověk by si na první pohled myslel, že roupama (a přebytkem peněz) nevědí, co dělat. Jenže podle http://news.bbc.co.uk/1/hi/scotland/6246258.stm na tom zas tak dobře nejsou, ba dokonce jim chybí i na tramvaj.
K.K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.149.65
Odesláno Středa, 18. července 2007 - 22:08:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak vážení, ta supermoderní jachta Viktorie zvládá ty vyhlídkové plavby za následující časy: Vranov-Bítov-Vranov(34 km) 2:35-40 hod. , Vranov-Chvalatice-Vranov(17 km) 1:10-15 hod., takže si můžete snadno tyto údaje dosadit do vzorce a vypočítat si průměrnou rychlost, která se už moc neliší od maximální možné rychlosti této "lodě".
Beniczech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 05:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To K.K.: Rychlost je dostačující ne? Nemá cenu to valit rychleji. By pasažéři pak neviděli krásy Vranovské přehrady :-)
K.K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.149.65
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 13:48:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém je ten, že to rychleji už ani nejede. Navíc ta "malá okružní" se otáčí už u Petrových skal, nejede to ani ke Canaveralu jako dřív, protože by to znamenalo další časovej propad cca 5 min. Je to dost otravný, alespoň co mě říkali známí, když s tím jeli na Bítov, s nastupováním , odbavením 3 hod. času, právě oni byli naštvaní, protože počítali, že jim to zabere 2 hoďky, jak je uvedeno všude v jízdních řádech.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34839
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 22:25:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lepší rubriku jsem nenašel:
Lodičky a šlapadla na Světě stále v kempu Ostende u Třeboně fungují, a to za 50 Kč/hod. Dneska to v tom vichru a vlnách docela stálo za to.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 20:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná jsem netrefil rubriku, ale snad to nebude vadit.

Jako velmi úspěšný se mi jeví nový přívoz P3 v Praze z Podolí na Smíchov. I večer si podle mých zkušeností najde dostatek zákazníků. Dokonce jsem v něm potkal i chlápka s notebookem. Akorát přístup k němu je trochu krkolomný, hlavně v Podolí. Coby naprostý laik bych se chtěl zeptat, čím je loď na tomto přívozu poháněna.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2588
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 21:13:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No projeti to neni spatny, akorat v predni casti u baru je to spise sauna/sklenik. A lod je silne nevyvetratelna. V tomhle ma starsi lod velkou vyhodu. Sice nevypada hypermoderne ,ale je pouzitelna podstatne vic.
Akorat na vyhlidky doporucuju rezervovat listky osobne , nebo telefonem, na nocni plavbu se na nas nedostalo a na vyhlidku malem taky ne.
Edtt: jedna se o vranov a kocabku viktorie

(Příspěvek byl editován uživatelem pvvs.)
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Beniczech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 05:34:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Pvvs: Tak to si asi nejel hydrobusem, třeba Dyjí nebo Blanicí. Pokud praží slunko, tak je v její zadní části na chcípnutí. Takže si nevybereš :-)
Pef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 09:26:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Beniczech: právě hydrobusy mi přijdou pěkně odvětraný, ty kulatý 311 mají krom shrnovacích okýnek na boku také vepředu i vzadu výklopná okna a tak to pěkně profukuje. Na chcípnutí je akorát v kormidelně. Hranatý uzavřený 3011 (Blanice, Plzeň) jsou odvětraný ještě líp včetně kormidelny, a u "plachťáků", tam je to vůbec nejlepší :-))
Ještě k rychlostem: byl jsem na Lipně (malý okruh Lipno) a zatím v současnosti asi nejrychleji provozovaný maďarky. Rychlost cca 18 - 20km/h, točí to tak na 1600ot.
Beniczech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 11:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Pef: No já když jel Dyjí po Orlíku v létě před pár lety, tak jsem si připadal jak v sauně. Seděl jsem téměř vzadu. A tam okýnka vůbec nepomohli. Hrůza. Na předku bylo ale lépe to je fakt.
B.P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 13:09:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte někdo podrobnosti o nehodě parníku Vyšehrad v neděli 29.7.2007 večer v plavební komoře Roztoky ?
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 15:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde by se nechaly sehnat starší lodní registry? Předpokládám, že když měla na sobě loď v šedesátých letech nějaké to značení - PN 020-1, tak musí od ní být někde papíry.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 17:10:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: zkus Cesky lodni a prumyslovy registr. Take uz jsem tam zkousel sehnat papiry od jedny lodi, ale odkazali me tam na provozovatele plavidla, ze oni nic takoveho nemaji. Trochu me to prekvapilo, ale budiz..
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 07:29:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pef.
No mě pro jistotu dodnes neodpověděli....Ale když je to registr, tak snad registruje, že nějaká taková loď existovala. Ona totiž asi dávno fyzicky neexistuje. Jednalo se loď převážející turisty na Boleveckém rybníku u Plzně.

(Příspěvek byl editován uživatelem M_K.)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Farian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 08:22:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych pátral v rejstříku plavidel SPS,resp. v jejich archívech, protože pokud to nebude tam, tak to nebude nikde. Pokud je známý poslední provozovatel lodě a jednalo by se o státní podnik, mohou být záznamy (nikoli osvědčení,registrační karta apod.) o plavidle, jeho provozu, fotodokumentace apod. v příslušném Státním archívu - podle spádové oblasti.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 08:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SPS....Was is das??

V městském archivu jsem se ke složkám věnovaným tomuto zatím nedopracoval.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Farian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 08:31:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Das ist Státní plavební správa, verstehest du ??
Pef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 08:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M-k: zkus na ten registr zavolat. Mně taky na mail neodpověděli, tak jsem je uháněl telefonicky. To je spolehlivější. Jinak souhlas s Farianem - SPS by mohla také lecos mít.
chatař
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.202.47.1
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 12:38:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako malý kluk jsem zažil celou vranovskou flotilu lodí v plné své síle a kráse do roku cca 1992, nynější stav se tomu nemůže rovnat, ale buďme rádi za něj, hlavně pro velký zájem veřejnosti! Škoda, že bývalý hydrobus Dyje skončil na Dalešické přehradě a ne zpět na Vranově. Jak původně zamýšleli majitelé lodní dopravy. Jízdní doby by se zkrátily a přepravní kapacita zvětšila a vodní hladina by opět byla pořádně zčeřená.
Pef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 08:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už tady Chatař nakousnul zčeřenou hladinu na Vranově, tak se ptám, jestli vůbec existuje nějaké omezení rychlosti na nádržích a řekách v OLD mimo přístavy? I v těch přístavech pojem "... aby nedocházelo k vlnobití a sání" je dost nekonkrétní. Pamatuju, že na Vranově lodě vytvářely hodně velký vlny, což vadilo některým rybářům a majitelům chat, že jim to ničilo mola a loďky, dokonce se mluvilo i o erozi a podemílání břehů...
Farian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 10:33:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš to bylo tak, že někteří sobečtí pitomci, tu břehovou abrazi sváděli na lodní dopravu - což byl absolutní nesmysl. Přehradní nádrž je umělé jezero, většinou vytvořené v hlubokém údolí s příkrými stráněmi, a pokud není tato lemována skálou, tak si ta voda tzv. "razí cestu" a za několik let to vapadá tak, že v kótě nejčastějšího kolísání hladiny úplně zmizí břehová hrana a vytvoří se převis. Nádherným důkazem toho je např. Znojemská přehrada, nádrž na pitnou vodu, uvedená do provozu r. 1967, na kterou je vstup zcela zakázán, abraze je tam na mnohých místech ve větším rozsahu naž na Vranově.
Rychlost plavby je obecně řešena vyhl. 241/2002 Sb., dále pak ustanoveními 6.20 a 9.08 Řádu plavební bezpečnosti, např. ve vzdálenosti manší než 25 o břehu je povolena plavba rychlostí max. 15 km/h aj.
chatař
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.202.47.1
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:14:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když srovnám erozi břehů na Vranově s léty kdy lodě jezdily na hranici svého max. výkonu (rychlosti) s aktuálním stavem, tak výjde srovnatelně. Je pravda, že si dříve plno lidí stěžovalo, ale pokud je dobře zbudovaný udržovaný taras podemílání nehrozí. Co se týče plavebního řádu tak na Vranově místy kapitáni projížděli natěsno kolem břehu a vše co nebylo dobře uchycené pěkně spláchlo!
Jinak v současnosti postrádám bóje a značky pro řádný provoz? Snad u čerpačky pro Třebíčsko je zrezivělá značka "zákaz vytváření vlnobití" v každém směru.
Farian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Značení je povinností správce vodní cesty. K rychlosti lodí - ty lodě tehdy nejezdily naplno, ale zhruba na 2/3 - 3/4 výkonu motorů, tzn. pořád v ekonomickém pásmu, občas to někdo hnal i víc, ale v průměru se jezdilo kolem 22 km/h.
chatař
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.202.47.1
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 11:42:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdo vlastně v tomto případě je správcem, povodí Moravy, nebo Správa přehrady? Jaký byl-je výkon bývalých hydrobusů přepočtený na kW, existuje na síti přístupná dokumentace? Díky..
Pef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 14:14:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chatař: mrkni na http://www.papernet.hu/?l=groupoflist&lang=eng&i=A/III.
kategorie 301 a 3011 class water bus obsahují jednotlivé hydrobusy podle původního jména, najdeš tam mj. všechny, co jezdily na Vranově. Teď už údaje více-méně sedí a jsou dále zpřesňovány fanoušky těchto báječných lodí :-))
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 574
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 14:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco k tomuto typu je i zde:
http://www.spvd.cz/?p=ruzne/hracholusky/hracholusky.html&m=menu_ruzne.html
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 09:07:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trošku to tady vytapetuju fotkama z vranovské přehrady:

Na přehradě jsou v provozu dvě lodě:
Valentýna (od loňského roku)
 
 
 

a zbrusu nová Viktorie.
 
 

Obě lodě jsou denně v provozu - jedna na pravidelné lince a druhá na vyhlídkové plavbě. Zda se lodi na linkách střídají nevím, zaznamenal jsem na pravidelné plavbě vždy starší Valentýnu.
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
Chatař
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.146.250
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 13:51:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jednou dík za info k hydrobusům. Co se týče Valentýny a Viktorie jestli se střídají na linkové nebo vyhlídkové palvbě, není to možné. Každá z lodí má jinak vysokou nástupní hranu. Přístavní mola od Lančova po Bítov jsou uzpůsobeny pro starší z lodí. Osobně nevím proč?!
Ferda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.4.149
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 11:11:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už jste to slyšeli? Třetí loď na Vranově. Více na http://znojemsky.denik.cz/zpravy_region/vranov_treti_lod.html
a na Dalešické přehradě prý taky uvažují o další ...
Beniczech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 10:19:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že panu Dufkovi ta lodní doprava slušně vydělává, když chce postavit už třetí loď. Škoda, že se zatím nepovedlo vrátit na Vranov jednu z lodí, co tam kdysi jezdila, třeba tu Dyji.
Pef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 14:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jestli tohle třicetimetrový hovado bude mít zase závěšáky a žádný kýl, tak to bych také 100x raději na Vranově viděl něco starého ale osvědčeného.
chatař
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.202.47.1
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 15:04:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaká bude nová loď na Vranclu se musíme nechat všichni překvapit...., každopádně budu rád, když mi někdo zodpoví na otázku ohledně výšky nástupních dveří a od toho se odvíjející nemožnosti použít Viktorii na linkovou dopravu.
Zabrousím teď trochu do historie, nevíte někdo proč hydrobus Dunaj tak dlouho chátral a byl odstaven z pravidelného provozu?? Týká se to vykořistění náhr.dílů?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35102
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 21:25:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

My se tam nakonec svezli akorát na šlapadle (resp. já byl pohonnou jednotkou ), protože loď u mostu staví jen ve středu a sobotu a z jiné zastávky bychom se sice dostali do Vranclu, ale již ne zpět.
Obsazenost lodě, kterou jsme se šlapadlem potkali, byla bídná (nás bylo na šlapadle jen o tři méně - 5), na sobě měla reklamy na plzeňský. Fotky možná budou časem.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 15:38:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se svezl Viktorií na Vranově a není to zas tak hrozný, jak jsem si myslel. Pominu-li nepříjemný hluk motorů na otevřené záďové palubě (mimochodem jinak velmi příjemné místo) a vzhled lodě (interiéry jsou naopak povedené, i to odvětrání kajuty celkem v pohodě), tak se to dalo. Škoda, že díky rychlosti Viktorie je obrátka Chvalatice realizována poněkud předčasně v ústí Chvalatické zátoky a nikoli na obvyklém místě u bývalého přístavu....

chatař: Co se týče rozdílné výšky nástupní hrany, fakt netuším, proč je jiná, než u Valentýny. Všiml jsem si ale, že můstek Viktorie nápadně připomíná bývalé vranovské můstky vyladěné na hydrobusy - i ta výška :-))
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 01:06:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je na tom ten parník (Plzeň), co jezdí na hracholuskách?

na spvd.cz nic nejni
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Pef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 09:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řekl bych, že loď Plzeň je na tom velice dobře, jezdí a díky perfektní údržbě i ve velmi dobrém technickém stavu: http://www.spvd.cz/?p=ruzne/hracholusky/hracholusky.html&m=menu_ruzne.html

Ještě k tomu odstavení Dunaje na Vranově - přesné informace proč k tomu došlo nemám, to je spíš otázka na Fariana :-))) ale řekl bych, že to byla kombinace zdroje náhradních dílů a příkladu socialistického nakládání s majetkem. Dunaj stál nějdříve již bez motorů několik let u břehu v Granátové zátoce a posléze pak na výtahu na pláži. Přiložené foto je z roku 1989. Nyní je již jen jeho trup jako součást restaurace na nádrži v Kudlově ve Zlíně.
 
Chatař
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.146.250
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 17:15:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, taky jsem už někde slyšel, že trup Dunaje slouží jakop základ restaurace... Můstek pro Viktorii opravdu připomíná dřívější. Dnes přikládám fota z konce srpna.
 
 
 
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 20:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá lodička z Dubrovníku.
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace