K-report
 

Archiv do 09.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ - RZ » Registrační značky - diskuse » Archiv do 09.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 11:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stránky - zatím jsem zaplatil jen 150 MB na jeden rok, asi není problém to připlatit a je nastavený odkaz přímo na k-rep.Stránky by měly mít dva primární cíle - fungovat jako informační server o SPZ (jak pro nás (třeba přes heslo) tak pro širokou veřejnost. Navíc by tam měly být dostupné odkazy pohromadě.

Kdo bude mít zájem stránky dělat, nechť se ozve, ale primární je založení občanského sdružení s dostatkem funkcí Je tady mezi námi někdo, kdo má svoje stránky moc pěkné.

Ross: ASP v Praze nebylo a PHP tuším taky ne.

Mimo téma: dnes jsem viděl 010 CD 01
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3760
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 12:29:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ideálně by na těch stránkách mělo být to co je pro tématiku stěžejní a končí na K-repu v propadlišti dějin (archivu).

Do toho počítám např i Rulovu reportáž z Evropy. A fajn by bylo, kdybychom si ujasnili strukturu webu a na jeho plnění bychom se podíleli všichni.

Dovedu si představit např. jakýsi editovatelný muster pro Régiomap... Pro každý kraj by byl pověřený správce Régiomap.
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 25.10.2007 (xls)

Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1836
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 13:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Plzeňském kraji už máme (jako první a zatím jedinou) svoji regiomapu v podobě internetové stránky. Nám by tedy úplně stačilo ji začlenit do stránek czech-plate.cz a případně vybavit nějakými jednotícími prvky a sladit (barevně, písmem) s celkovou koncepcí stránek.

Co se týče dalších témat, tak zde bude třeba široká spolupráce - například 3260ova stránka o metodách regioanalýzy je výborná, ale z mého pohledu by potřebovala doplnit o některá fakta: Například mi na západě Čech spíše používáme "TZZ" než "pošťáka", "smíšenou soupravu" namísto "pří.-voz.-ná." atd...

Pokud jde o stránku, která laicky a srozumitelně vysvětluje, co jsou to ty číselné typy, tak její základ už jsem sepsal a mohu samozřejmě poskytnout.

Součástí projektu by dle mého názoru měla být i galerie značek ve stylu "Olav", pro začátek českých, později zahraničních viděných v ČR a nesporně i Vámosův článek o PZ v českých zemích.
Technologie zítřka vás naučíme už dnes! ČVUT v Praze Navštivte Fakultu stavební: Den otevřených dveří 18.1.2008

RegioMap Plzeňského kraje
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2166
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 18:16:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, koukám,...podle dosavadního zájmu aby pomalu "Klokočník" a "Kaldera" začali přikupovat stoly a židle...

První nabídka byly švestky z Dědkovy zahrádky (mražené nebo snad destilované?
Proč hned mrazit nebo destilovat? Doby, kdy se nedaly v lednu obstarat čerstvé jahody už jsou snad dávno pryč...padla opona, takže mám teď pro tyto korupční účely jednu takovou malou,...šikovnou,...zahrádku,...
...v Africe...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3773
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 19:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dědek:
a co pštrosí farma? nebo fabrika na zpracování kakaa?

jubilejní bobyk #8000:
když pokladník dost vybere, může klokočníka třeba i pronajmout
záleží jen na platební kázni členstva a jeho ochotě přispívat :-)
dědkovo A.Á.čko :-)
stav k 27.10.2007
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 22:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úkol pro nejbližší dny: Je potřeba začít vymýšlet název sdružení. Tak, aby mohla být používána nějaká zkratka jako mají jiné SPZ fans organizace po světě.
Funkce příjdou až později, ale taky pouvažujte o tom, kolik a jakých kdo bude chtít.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1401
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 22:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda (909):

CZLPCA - Czech License Plates Collectors Association
ASČPZ - Asociace sberatelů českých poznávacích značek

(Příspěvek byl editován uživatelem rul.)
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 00:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul: CZLPCA se mi líbí, ale co nesběratelé. Aby se necítili odstrčení.
I když to by mělo být ošetřeno ve stanovách.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1402
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 00:27:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda (910):
Tak v tym připadku to trocha pozměnime...
SPČPZ - Svaz přátel českých poznávacích značek
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 00:30:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CZLPFA Czech License Plates Fans Association
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3775
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 02:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je jak SČSP
ale jinak ok, to by i šlo :-)
dědkovo A.Á.čko :-)
stav k 27.10.2007
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 06:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K názvu:
Mimo ČESKÝCH značek, mám také zálem o MORAVSKÉ, SLEZSKÉ a také historické ĆESKOSLOVENSKÉ. Zahraničí už je něco jiného, to je pohled ven z místního dvorečku. Takže o ně se také zajímám, ale jsou pro mně inspirací a srovnáním s předmětem zájmu - značkami z CS/CZ.
A musí být sdružení omezeno na poznávací značky? Co také značky dopravní?
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3762
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 07:12:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PPZ - Přátelé poznávacích značek
KPZ - Klub poznávacích značek
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 25.10.2007 (xls)

Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 07:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že by: dopravní značky? Nic proti, je tady někdo další?

3260: KPPZ ?
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2112
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 10:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda 912:
Mě něco takového připadá nejsrozumnější - KPPZ nebo nějak tak podobně. Prostě "něco" (klub, sdružení,....) přátel poznávacích značek.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 10:54:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos: SPPZ by byla nejstylovější česká zkratka
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2113
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 11:13:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda: Jo SPPZ je hezké
A co třeba Sdružení přátel značek rozličných zaměření (SPZ - RZ)
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 19:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlasuji pro SPPZ.
Je to vtipně vymyšlené.
Pavluscha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 20:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jak jsem si sám dnes ověřil, něco jako průkazky budou nutné. Jel jsem od zákazníka a najednou vidím zaparkované auto s RZ 5T3 1999. Bylo to BMW, no jo ,ale jaké...? Takže jsem zacouval k autu, vystoupil a vyfotil si rz. Protože v zadu nebyl uveden model tak jsem si auto obešel a vyfotil zepředu. No a v tom vystoupil z jiného auta týpek a ptal se mě, jestli jsem tajný a nebo tipař. Těžko se to vysvětluje, zvlášť když fotíte BMW M3 coupé, a fungl nové. To spíše pak vypadá fakt na toho tipaře. Napadla mě jediná výmluva a to ta, že jsem od hasičů a auto parkuje na požární ploše. S tímto vysvětlením jsem usedl do mého polepeného auta Pilsner Urquell a odjel. Myslím, že mi to nesežral, takže se teď modlím aby to BMW nikdo neodcizil a pán si nazapamatoval mou RZ. Protože co kdyby byla vypsaná odměna za jakoukoliv informaci vedenou k odhalení pachatele? Byla by to extrémní situace, ale život je plný extrémů, že?
Pavluscha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 20:52:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V této souvislosti mě napadla ještě jedna věc: Na Čro 1 Rádiožurnál , se každý den vysílá pořad Motožurnál. Myslím si, že kdyby někdo hezky a srozumitelně sestylizoval o čem to naše amatérské sbíraní informací je a přidal odkaz na tyto stránky, tak je velká naděje , že by to jako zajímavost odvysílali a tím pádem řidčům a majitelům vozů i vysvětlili, že jsme jen "poloblázni" a analityci. Pokud je tady mezi námi nějaký dopravní zpravodaj, byla by šance na úspěch o to větší. Prostě prostřednictvím vlivného média by jsme o sobě mohli dát zadarmo vědět.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 21:49:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavluscha: A proč jsi fotku té 5T3 1999 nedal do rekordů?
Pavluscha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 22:30:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louňák (579): Dobrá připomínka, musel jsem ji oříznout měla 590 Kb. Už je tam
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2823
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 05. prosince 2007 - 22:42:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevim jestli to k necemu bude, ale dneska sem si prepisoval igk a prochazely okolo me serie 5B2 (dal sem nevidel.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1405
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 00:16:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavluscha (14):

Vždycky říkej na rovinu, že se zajímáš o RZ a že děláš pro jisté internetové stránky a jestli to je totální blbec, který to nechápe, tak ho příště rovnou pošli do s argumentem, že žiješ v demokratickém státě a můžeš si fotit co chceš. Já už měl za svůj život tolik výstupů majitelů aut, že bych mohl sepsat knihu. Holt ono se opravdu špatně fotí ve státě, kde má každý vsugerovanou myšlenku, že je každý druhý zloděj, proto je radost fotit na západ od našich hranic, kde to vůbec nikdo neřeší.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3782
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 10:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pavluscha:
na rovinu bych mu řekl, že má pěknýho bavora s hezkou spz a že tě prostě zaujal, taxis ho vyfotil, protože takový auto se často nevidí :-)
jak říká Rul trestný to nejni, stál na veřejným pozemku, tak co...

horší případ je když přijedeš do libovolnýho maloměsta typu domažlice, horažďovice, stříbro, sušice atp. a začneš pobíhat po sídlišti s blokem, foťákem a viditelně opisovat spz

to bys nevěřil kolik všímavých očí tě z okolních paneláků/bytovek sleduje. někteří jsou schopní vyběhnout v pantoflích ven a vyřídit si to s tebou osobně

stále platí heslo expedice Adam '84 ze seriálu Návštěvníci: HLAVNĚ NENÁPADNĚ
dědkovo A.Á.čko :-)
stav k 27.10.2007
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 19:52:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2113
Pajda: Jo SPPZ je hezké

Zdrvím kolegové a zdravím z Jesenicka. Rovněž hlasuji pro SPPZ! Je to jednoduché, snadno zapamatovatelné a hlavně výstižné. Rozdělování funkcí? Já a Tomcat (ev.Bobyk) zástupci M-kraje, atd. Mějte se
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8018
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 09:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Frl: Já se jakékoli olomoucké funkce dobrovolně vzdávám, během čtyř dnů v měsíci, kdy tam pobývám, nestihnu v podstatě nic :-(

Jinak po SMS konzultaci s Prof. Dědkem si dovoluji navrhnout posezení ve společnosti pana Klokočníka, a sice ve středu 19.12. od 18 hodin.

Možná by nebylo od věci zjistit přibližný počet posezovačů a objednat tam dopředu odpovídající stůl. Když jsem tam teď v neděli byl na večeři (neboj, Dědku, nejedl jsem tě), bylo poměrně velmi plno.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8023
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 14:36:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz na odborníky. Jak moc riskantní je jezdit bez jedné tabulky RZ (s autem, ne na motorce :-) )? Resp. jak velká je šance na ukecání v případě silniční kontroly, pokud u sebe budu mít půlku té chybějící a místo ní nalepený papír na zadním skle?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5121
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 16:21:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni ti tu Fábku za trest nechali?
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8024
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 16:25:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám, že ne. Ale pojedu přespříští týden do Prahy, tak pojedu s ní, aby se v Brandýse udělala přeregistrace, resp. výměna RZ.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 16:55:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: A nechceš, abych Ti tu značku vytisknoul? Je to sice jen fólie na plastu, ale docela věrná napodobenina - to jsi viděl i v reálu, ne?
:-)
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 20:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve středu už jedno posezení v restauraci mám
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2171
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 13:47:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...si dovoluji navrhnout posezení ve společnosti pana Klokočníka, a sice ve středu 19.12. od 18 hodin.

Ano, po návratu z dalekých středočeských cest konečně mohu tuto informaci v jejím plném rozsahu potvrdit.

To potvrzení považuju za poměrně důležité už proto, že mě návrh Hlavního organizátora, Dr.Bobyka, zastihl zcela nepřipraveného,
v pozdních večerních hodinách, pod vlivem návykových látek a ještě k tomu na tribuně fotbalového klubu FC Mladá Boleslav.
Ty tři kelímkáče, co jsem měl v té době už v sobě, by ani tolik nevadily, jako to, že moje odpověď byla zvažována a následně psána útržkovitě a nesoustředěně, vždy v pauzách mezi zprvu nadšenými výkřiky :
"Jedééém...!" a "Nóóó...!", následně zklamaným "Jééé...!" , rozzlobeným "Fůůůj!" , "...!" ,"...!" ,... - (atakpodobně).

Kdyby zhruba do konce příštího týdne projevil zájem o toto "KRP" ("Krátké restaurační posezení" ) někdo další
z potencionálních členů (ale i nečlenů!) budoucího "SPPZ" ("Sdružení přátel poznávacích značek" ), nechť se pokud možno včas jakýmkoli možným způsobem ozve, ať potom netrpíme nedostatkem stolů a židlí.
Pokud nemá Hlavní organizátor jiný návrh, příští neděli nebo nejpozději následné pondělí se "U K." v zájmu kolektivu obětavě stavím () a při té příležitosti pro nás předpokládaný počet kusů nábytku zamluvím.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1853
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 14:01:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Kdyby zhruba do konce příštího týdne projevil zájem o toto "KRP" ("Krátké restaurační posezení" ) někdo další
z potencionálních členů (ale i nečlenů!) budoucího "SPPZ" ("Sdružení přátel poznávacích značek" ), nechť se pokud možno včas jakýmkoli možným způsobem ozve


Já, jakožto potencionální předseda plzeňské krajské organizace () mohu zodpovědně prohlásit, že na "předustavujícím předsněmu" ve středu 19.12. budou mít západní Čechy alespoň jednoho zástupce. Jirka_Š momentálně žongluje s mnoha míčky najednou (práce, škola, bydlení, svatba), že se nejspíše neobjeví, Pavel2 nechť se vyjádří sám. Rád bych se osobně poznal i s Ajzim.

Zkratka SPPZ se mi v zásadě líbí, jen bych se přimlouval za to, aby S znamenalo "sdružení" a ne poněkud archaicky znějící "svaz".
Technologie zítřka vás naučíme už dnes! ČVUT v Praze Navštivte Fakultu stavební: Den otevřených dveří 18.1.2008

RegioMap Plzeňského kraje
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 15:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení kolegové,
vzhledem k tomu, že (zatím velmi vlažně) se objevují zájemci i o dopravní značky, navrhuji zkratku SPPZ zkrátit na SPZ, což by znamenalo "Spolek přátel značek" s podtitulem Poznávací a dopravní značky CS a CZ. Přikládám i návrh loga. Vycházel jsem z toho, že parafráze MPZ jasně ukazuje o čem je řeč. Označení CS a CZ v podtitulu ve spojení se vzhledem blízkým MPZ je (alespoň z mého pohledu) srozumitelná i v zahraničí - je jasné, že je to něco se vztahem ke značkám a k CS a CZ.
Je pravda, že svou přízeň k dopravním značkám zatím projevilo málo kolegů, ale je to zatím velmi čerstvé, proto nečekám, že se jich hned objeví stovky.

Jaké jsou vaše reakce? Můžete se ozvat sem nebo na e-mail zeby007(zavináč)centrum.cz.
 
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 15:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Logo je mooooooooooc pěkné, to se mi líbí.

Fakt by nešlo termín přeložit? Aspoň o den dál...
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2172
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 15:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fakt by nešlo termín přeložit? Aspoň o den dál...

To musí posoudit Hlavní organizátor - mám obavu, že když to nebude takhle, bude to bez něj. To by od nás nebylo pěkné, když uvážíme, jak vzácně se teď v Praze vyskytuje...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2173
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 17:02:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad "zkratka pro Sdružení" :

Když už to musí být zkratka, tak ať je pokud možno krátká a to, co je pod ní ukryto, ať je co nejvíce výstižné.
Se zkratkami typu "SPPZ" a "SPZ" bych se samozřejmě dokázal smířit, ačkoliv mně velice připomínají zejména dobu socialistickou předlistopadovou (SČSP, ČSSŽ) , ale nakonec i tu současnou úřednickou ( PSSZ - Pražská správa sociálního zabezpečení ).
Jenže bez zkratky to čistě z praktických důvodů asi nepůjde,...kdyby přecejen, tak jaxi "malebnější" by podle mě byl název ve tvaru slovního spojení - třeba :
Občanské sdružení "Vámosovi zaručeně značkoví studenti"...nebo tak nějak podobně rafinovaně.
Teprve jako podtext bych pak uvedl zkratku OS VZZS.

Začlenění tématiky dopravního značení k poznávacím a registračním značkám mě nechává trochu vlažným, ale nebráním se mu. Jen mám obavu, aby později nedošlo díky tomu ke štěpení.
Na rozdíl od SPZ a RZ je vlažný i můj vztah k dopravním značkám, náš půlroční pes na ně dokonce zuřivě štěká... Ale to je můj problém.
Pavluscha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 11-2007


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 17:20:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že_by (361): logo se mi líbí, je to hezké a myslím , že i ta zkratka je celkem výstižná a také je z toho jasné o co jde.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1409
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 19:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že_by (361):

No, netušil jsem, že do toho zatáhneš i přátele dopravních značek, jsem pro spolek, který se budě věnovat výhradně poznávacím a registračním značkám. Tvůj návrh loga se mi velmi líbí, ale mnoho lidí by si jej mohlo splést s oválnou MPZ vozidla (pokud by se tento znak ovšem kdy vydal jakožto samolepka).

A jelikož se teď RUL v práci trochu nudil, tak taky sesmolil nějaké to logo.
 
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 19:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul (1409):
Taky pěkné logo
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1410
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 19:56:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louňák (619):

Dík, splácal jsem to za 10 minut v malování. Myslím, že nejlepší logo by uměl navrhnout Feudal, jakožto skvělý grafik.
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 21:46:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spolek přátel.....

Davam k dispozici velmi hruby nastrel, jak by mohly vypadat stanovy obcanskeho sdruzeni. Organizacni kapitoly jsou samozrejme prazdne, protoze kazde sdruzeni si to reguluje jak chce...

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ Sxxxxxxxxx
I. Název, logo a heslo
Sdružení přátel registračních tabulek silničních vozidel (Sxxxxxxxx)
….zde logo…
„Registrační tabulky nemají logiku“
II. Sídlo
110 00 Praha 1, Česká 1, Česká republika
III. Obsah a zaměření činnosti
Sxxxxxx je volné sdružení osob, které:
a)sbírají registrační tabulky silničních vozidel, přihlašovací doklady k registračním tabulkám a další s tím spojené předměty (sběratelé),
b)analyzují historické i současné registrační tabulky vč. jejich emisního vývoje v místě a čase (analytici),
c)navrhují nové systémy registračních tabulek a jejich uplatnění v praxi (návrháři)
a za tím účelem se pravidelně scházejí, pořádají výměnné burzy, vydávají periodické i neperiodické tiskoviny a provozují informační média o své činnosti. Rovněž udržují kontakty se stejně zaměřenými organizacemi v zahraničí a pomáhají veřejným a neveřejným subjektům svými návrhy a analýzami k lepšímu poznání tématiky a celkové osvětě v silniční dopravě.
IV. Členství
Členem sdružení se může stát každá osoba, která souhlasí a podporuje zaměření činnosti sdružení a požádá o členství. Členství vzniká dnem zapsání do seznamu a zaniká dnem výmazu ze seznamu členů sdružení. Členství lze ukončit vlastním rozhodnutí člena nebo rozhodnutím dvoutřetinové většiny přítomných členů na členském zasedání sdružení. Takové rozhodnutí se může opírat pouze o prokazatelné porušení povinností člena sdružení, které jsou vyjmenovány v odstavci VI. Práva a povinnosti člena sdružení. Členství automaticky zaniká, jestliže člen sdružení neuhradí do 31. března běžného roku svůj členský příspěvek.
V. Členský příspěvek
Výši členského příspěvku na příští kalendářní rok navrhuje vedení sdružení na pravidelném členském zasedání sdružení. Definitivní výši členského příspěvku schvaluje dvoutřetinová většina přítomných členů na členském zasedání sdružení.
VI. Práva a povinnosti člena sdružení
:::::
Každý člen sdružení se zavazuje že:
- nebude žádné registrační tabulky nebo doklady k nim falšovat, pozměňovat nebo restaurovat tak, aby vyhlížely jako autentické,
- nebude uvádět do oběhu repliky registračních tabulek nebo dokladů k nim bez toho, že by osoby, kterým je nabídne dopředu sdělil, že se jedná o repliky,
- nebude odcizovat na veřejných i neveřejných místech registrační tabulky ze zaparkovaných vozidel,
- bude získávat registrační tabulky na vrakovištích jedině se souhlasem jejich personálu nebo majitele.
V případě porušení těchto zásad hrozí každému členu okamžité vyloučení ze sdružení.
::::
VII. Orgány sdružení, jejich ustanovení a osoby oprávněné jednat za sdružení
Zakládající členské zasedání sdružení na své ustavující schůzi zvolí předsedu sdružení, prvního a druhého zástupce předsedy sdružení, pokladníka a redaktora mediálních aktivit. Ke zvolení do funkce je u všech vyjmenovaných funkcí nutná dvoutřetinovou většina hlasů přítomných osob. Na ustavující schůzi je zvolený předseda pověřen provést všechny právní kroky nezbytné k legalizaci sdružení u státní správy.
Funkční období všech funkcionářů sdružení činí 24 měsíců.
VIII. Hospodaření sdružení
::::
IX. Zánik sdružení a vypořádání jeho majetku
::::
X. Závěrečná ustanovení
::::
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 22:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad nástřel stanov:
psát do stanov věci jako že členové nebudou falšovat nebo krást je nesmysl, neboť to vyplývá z platného právního řádu. Základní zaměření by bylo podle mého dostatečné jen jako popularizují, sbírají a analyzují. (snad to vnitru nebude vadit)
Logo MPZ by ukazovalo i na možnost přístupu sběratelů MPZ, kteří také jsou a mohli by k nám.

na tomto místě jsou vzorové stanovy a kromě toho další informace o zakládání občasného sdružení.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1267
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 23:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda: Naprostý souhlas. Já se onehdy u K. tak trochu zavázal stanovy pomoct sesmolit a řekl bych, že z toho vzoru na těchh stránkách můžeme vyjít - nic jako "žádný člen sdružení nebude vraždit držitele technických průkazů" apod. bych tam určitě nepsal, takže zbývá jen dohodnout se, jaké orgány (a funkce) si tam upravit...
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 00:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můj názor je - jeden předseda a dostatečný počet místopředsedů a podpředsedů. Ostatní mimo stanovy, jinak se zblázníme ze zápisů.
Otázka pokladníka je s otazníkem. .
Pak vyřešit adresu a hurá na to.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8025
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 10:03:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda a spol.: Klidně to můžem šoupnout na úterý či čtvrtek, mně je to vcelku jedno. Budu v Praze asi celý týden.

že by: Díky za nabídku, problémem je ovšem možnost předání, protože nevím, jestli se ještě do odjezdu do Prahy zjevím na Hané. A taky nevím, jestli bych se (i tebe) tím nezdiskreditoval v rámci stanov SPZ, neboť Minorův zákaz falšování je v hrubém rozporu s tvou nabídkou a mým pokušením do toho jít :-) Každopádně se ozvu a ještě jednou dík.

Dědek: FK Mladá Boleslav :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 10:50:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk ....Minorův zákaz falšování je v hrubém rozporu...

Ten pasus o zakazech falsovani, kradeni apod. je tam zduraznen umyslne. Uvazuje-li se na tomto miste take osloveni sberatelu z cele republiky a predevsim pak otevreni kontaktu do zahranici, je myslim klicovy. Netreba rozebirat proc...Dovolil jsem si to jen nadhodit, vic nic.

Pajda vzorove stanovy AZP
MV ma naprostou volnost v tom, jake stanovy uzna a prijme a jake ne, nefunguji tu mantinely zivnostenskeho a obchodniho zakoniku, zadny precendens nepomuze (v tomto pripade ani neni). Tematika sberatelstvi registracnich znacek, ac prevazne sberatelskych a zahranicnich neni bezstarostne pruchodna opsanim nejakeho mustru, mimochodem nejen ta.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2174
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 11:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klidně to můžem šoupnout na úterý či čtvrtek
Takže úterý nebo čtvrtek?
Ňák se do konce příštího týdne dohodněte, mě je to fuk - ptám se "pouze" kvůli rezervaci.

FK Mladá Boleslav
A jo....
Tímto se omlouvám všem fotbalovým a zvláště mladoboleslavským fanouškům, funkcionářům a sponzorům za fópáčko, kterého jsem se dopustil při psaní názvu jejich clubu.

(Příspěvek byl editován uživatelem Dědek.)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8031
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 11:14:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědku, v poho, já myslím, že ti bude odpuštěno. Jak je snad odpuštěno mně, který si rovněž pod vlivem návykové látky neuvědomil, že Pohár UEFA se už nějaký ten pátek hraje ve skupinách...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 13:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda
...psát do stanov věci jako že členové nebudou falšovat nebo krást je nesmysl, neboť to vyplývá z platného právního řádu...

Jaka vyhlaska nebo zakon postihuje toho kdo nabidne ci vyrobi padelek neplatne (historicke) registracni znacky, prip. papiru k ni, a nabidne ji jako clen sdruzeni na burze sberatelu nebo dokonce prostrednictvim nejakeho media sdruzeni (website)? Vzdyt v dukazni nouzi nejvyssi se vzdy vyvlikne tvrzenim ze zdroj tvrdil ze je prava nebo ze on prodavajicimu rekl ze to muze byt replika.
Jakou zaruku poskytne sdruzeni zahranicnim partnerum a sberatelum, ze pod hlavickou sdruzeni se nebudou nabizet falza, pozmenene tabulky, apod. - jedinou - bude to mit ve stanovach a kdo bude podobnou lukrativni cinnost provozovat nebude smet byt clenem sdruzeni. Neni vubec zac se stydet - je to absolutni zaklad duvery a maji to i v zahranici.
Nezkuseni sberatele US cisel kazdorocne nalitnou zdarilym "neoriginalum" sejdiru, co tabulky legalne nakoupi v Italii jako repliky (v CR nedavno v siti cerpadel ONO) a dal prodali jako originaly.
Samostatnou kapitolou jsou pak kradeze na objednavku zajimavych platnych PZ, to je samozrejme tr. cin.
Vyjmenovani vseho toho, co clen sdruzeni nesmi ac to ze zakona neni vzdy sankcionovano, se vyplati z hlediska ziskani zadouciho kreditu slusnosti sdruzeni. Je to muj soukromy nazor, ktery ovsem nikomu nevnucuji jako jediny spravny.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2176
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 14:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v poho, já myslím, že ti bude odpuštěno.

Óóó, děkuji vám, Velebný Pane...!
Jinak-kolega "dědek" Rivaldo už sice občas nestačí s dechem, ale v těch svejch nohách to pořád zatraceně má...
"A vo tom to je..."

Teď ale ať už nerušíme při práci náš legislativní výbor,...však to všechno proberem :
 
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8035
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 14:49:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na zahrádku teda nejdu...
(Je bez obsluhy)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 15:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul (1410) : Myslím, že nejlepší logo by uměl navrhnout Feudal ...

Díky za přehnanou důvěru, ale Feudal teď nemůže moc tvořit, protože má recidivní problém se slinivkou a nemůže moc vysedávat u compu. A není ani v dobré konstelaci na nějaké vymýšlení, neb se mu hlavou honí ouplně jiný myšlenky. A z toho občasného poposedávání vzniklo pouze pár typografických hrátek pro hrubou selekci k další práci, ale spíš k zahození ... Ale aby se vlk nažral a koza zůstala celá, něco z těch nástřelových skic sem tedy dám.

 
 
 

Ještě večer zkusím, pokud to půjde se odreagovat, třeba taky nějakou průkazku, či co ...
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 16:42:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Rul (a ostatní) - dopravní značky.
Ano, považuji za logické vtažení zájemců o dopravní značky do budoucího SPZ. Myslím, že tam patří stejně jako MPZ (jak jsem byl kdysi rád, když jsem si koupil ve Skotsku samolepku SCO). Je totiž nevhodné, aby vzniklo x spolků, které se věnují nějakým plechům okolo silnic a aut. Tím se situace stává nepřehledná pro širokou veřejnost laickou i odbornou - profesionální.
Pokud bychom např. v budoucnosti chtěli přicházet i s nějakými podněty k provedení RZ či dopravbích značek, tak je dobré, aby podněty vycházely od zavedeného a tradičního spolku.

Tradiční - no, to ještě potrvá... Ale je dobré, aby vystupoval na veřejnosti pokud možno jeden nerozhádaný a konstruktivní spolek. Tím lze alespoň získat tu nálepku zavedený - když zatím ne tradiční.

P.S.
Z Feudalových návrhů se mi líbí jeho "Europroužek". Považuji za vhodné, aby logo mělo grafický odkaz ke svému odbornému záběru. Proto jsem nadhodil onu parafrázi MPZ (viz výše).
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 16:48:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bobyk, Minor - tištěná RZ
Toto není žádné falzum, protože nevyužívá odpovídající technologii - prolisovaný Al-plech.
To je jen první pomoc, která ve více či méně zdařilých formách po našich silnicích jezdí v (až moc) častých případech.
Bobyk - více případně e-mailem.
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 16:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Feudal - logo:
Jak je to v případě použití Evropského symbolu v logu? Myslím, že pokud by logo SPZ mělo být registrované (R), tak může být se symbolikou EU (12 hvězdiček na modrém poli) problém. Nebo se mýlím?
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 17:17:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problematiku evropského (-kých) symbolů jsem z těchto důvodů dosud nestudoval a asi by to možná problém byl i když ... „erko” se mi líbí jako doplňující grafický prvek (vypadá to „hezčejc”). A proč by se mělo logo budoucího SPZ registrovat? To budou příspěvky tak velký, že na to bude organisace mít?
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 17:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Feudal - erko
No, mám obavu, že i použití erka v króžku na logu má nějaké právní regule... Ale to si nechme, až se někde potkáme :-)
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2124
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 17:23:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minor:
VI. Práva a povinnosti člena sdružení
Když už vymýšlíš krávoviny, tak co tam třeba přidat:
- nebude používat cizí autorská díla bez předchozího souhlasu autora
- nebude publikovat obrázky značek z cizích sbírek bez předchozího souhlasu majitele
(a podobně)
Co ty na to? Líbilo by se Ti to?

Já myslím, že se tvorba stanov bez Tvých návrhů spolehlivě obejde.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace