K-report
 

Archiv do 15.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ - RZ » Registrační značky - diskuse » Archiv do 15.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2125
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 17:32:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feudal - R v kroužku:
R v kroužku označuje, že se jedná o registrovanou ochrannou známku. Mám obavy, že použití tohoto symbolu "jen tak", bez skutečné registrace, by bylo v rozporu se zákonem.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 17:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad „erko”

To jsem si jen tak hrál (jako s „čudlíkem”), jak mi to okolnosti dovolily. Návrhy zatím vůbec neměly jakoukoliv finální či „právní” podobu (jak jsem upozorňoval). Chtěl jsem rozcupovat a zatratit jinak ...

Ad Vámos (2124)

Jasný souhlas ...
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 17:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R v kroužku nebo TM se namůže používat bez právního titulu, ale taky pro podobné zna(č)ky mám slabost.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2144
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 18:17:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feudal - nástřelové skici:
Mně osobně se z těch tří líbí také EU proužkové. Druhá skupina mi evokuje spíš něco s politikou (hlavně asi použitím barev trikolóry) a třetí skupina zase firemní loga.
Já bych v logu třeba rád viděl nějak zakomponovanou tabulku RZ, ovšem pak by z toho bylo zase jen logo přísně pro SPZ/RZ frakci a co pak s těmi dopravními značkami? Ono už takto, použitím EU pruhu, je to hlavně o SPZ/RZ.
RegioMap Ústeckého kraje (xls)
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 18:25:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vámos 2124/feudal 277
Urcite - staci pridat odkaz na autorsky zakon a souvisejici mezinarodni umluvy. Nemam nejmesi ctizadost se vam do rozjezdu tohodle kseftu panove plest, jen jsem vyjadril nazor....}
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 18:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feudal (275):

Skvělé
- ad 1. obrázek - přikláním se k var. č. 2;
- ad 2. a 3. obrázek - v obou případech u mě vyhrává var. č. 4, dokonce bych si i dokázal představit vizitky s těmito znaky, paráda!
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 19:54:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze znaků mě zatím nejvíc oslovil SPZ ve tvaru MPZ a Feudálův europroužek v.2
Oboje si dovedu představit.
Dokonce bych měl ještě jeden návrh, ale neumím ho graficky zpracovat. Feudálův v.2 proužek na značce dvouřádek, kde nahoře bude SPZ a dole členské číslo. Vše RZ fontem. To by bylo dokonalé.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37808
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 20:37:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sraz: Mohl bych ve čtvrtek, snad někdy po osmé večerní bych se dostaviti ráčil. Ostatní dny těžko.
Ale určitě se ještě ozvu, takže zatím perverzaci místa pro mne radši nezařizujte.

PS:
Pajdův 922. příspěvek byl 11 111. příspěvkem SPZkové diskuse.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1415
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 21:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ (37808):

Pajda si nejspíše umí dobře stoupnout do fronty.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8037
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 10:18:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasný PMP...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1857
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 15:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda: Mimo téma: dnes jsem viděl 010 CD 01

Já taky, je to VW Passat Variant

na téma logo
Europroužkové návrhy se mi celkem líbí, ale zároveň se obávám, že znak EU mohou skutečně používat jen členské státy a unijní organizace. Každopádně se mi zamlouvá provedení písmen "SPZ" a dovedl bych si ho představit i v jiném, než europroužkovém logu. Zároveň si myslím, že kombinace písmen SPZ a europroužku naprosto jednoznačně a podvědomě v každém vyvolá asociaci na registrační značky a na ty dopravní si ani nevzpomene. Měli bychom si tedy hned na začátku ujasnit, jak to s těmi dopravními značkami bude. Já vidím tyto možnosti:
- Společnost přátel značek jako unitární celek příznivců registračních i dopravních značek (pak jsou ale loga na bázi europroužku nevyvážená)
- Společnost přátel (výhradně) poznávacích značek a zájmovou organizaci dopravních značek vytvořit nezávisle a jiném čase
- SPZ jako dvoukomorovou organizaci (komora značek poznávacích a komora značek dopravních, logo by tuto dualitu mělo reflektovat)
Já bych se přikláněl k variantě třetí, přijde mi jako nejzdařilejší.
Technologie zítřka vás naučíme už dnes! ČVUT v Praze Navštivte Fakultu stavební: Den otevřených dveří 18.1.2008

RegioMap Plzeňského kraje
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 15:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych byl pro organizaci zatím jedinou a jednotnou s možností dalšího vnitřního členění. Je nás zatím pět a půl, takže bych to nehrotil.
Koneckonců jsme se všichni sešli na diskuzi o SPZ-RZ, tudíž to je naše jednotící téma.
Logo SPZ jako MPZ se dá dát na sloupek a je z toho dopravní značka, v základním provedení je to MPZ a logicky to patří k SPZ.

Za značkaře jednotné (nechci parafrázovat jakýsi výkřik o proletářích - viz Pelíšky)
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1270
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 14:43:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zase z trochu jiného soudku - našel jsem u sebe před domem jen mírně rozježděnou tabulku 5A9 5543, datum výroby 12//02/06. Nahlédnutím do ČKP jsem zjistil (kromě toho, že ji zřejmě ztratil vůz oblíbené značky 1.4), že pojištěn byl od 20.3.2006 - takže rozdíl mezi výrobou a přidělením poměrně malý, to je v Praze běžné?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8047
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 15:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda: A já jsem včera viděl sedmičkového bavoráka s 010 HC01 :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 18:33:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím přátelé, v nejbliží době na sebe budu muset přepsat moji Š120L, (mám ji už víc než půl roku) a chci tak trošku zaexperimentovat. Jaký formát RZ by jste mi doporučili do zadu? Mám tam ty klasické světla,ty velké. Mám si říct o 103,106 nebo 116? Škoda 120 US by byla zajímaván stejně jako "náklaďák"... Čekám na vaše návrhy...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37869
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:46:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se to má se srazem?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5156
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Freelander: A co třeba vyzkoušet 102 ?
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:11:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi je nepřesvědčím,že když to v zimě nestartuje, mohlo by se zdát že to je přívěs za Favorita..
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8048
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:20:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Já s tvým termínem souhlasím. A také bych rád věděl, kolik nás teda bude.

Frl: Odmontuj výfuk a zkus si říct o typ 155, že je to traktor :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:28:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To asi taky nee

Tak co? 103,106 nebo 116?
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Frl: Jestli je hodně stará, tak si řekni o 403,406 nebo 416
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2184
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:45:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jef :
...rozdíl mezi výrobou a přidělením poměrně malý, to je v Praze běžné?

Dík za cenný příspěvek do analýzy...
Ano, čtyři až šest týdnů - to je pražský standard pro začátek výdeje bloku stojedniček. Směrem k jeho konci se samozřejmě ta lhůta relativně prodlužuje. Píšu "relativně", neboť podle zatím získaných údajů se pražské objednávky razí v Hiconu nejméně ve dvou velkých dávkách, tedy zhruba "napůl" a cca měsíc po sobě. Nevím, jestli každá, ale existují důkazy, že pár už jich bylo.
Tvoje 5A9 5543 má zrovna to "štěstí", že je v čase vzdálená přibližně jenom 14 dní od začátku výdeje bloku
5A9 1546 až 6A2 1575. Proto ten malý rozdíl, přičemž samozřejmě platí, že leckterá RZ ze samotného začátku tohoto intervalu se pak "pyšní" rozdílem mezi výrobou a přidělením ještě o 14 dní kratším.
Jinak - pro zajímavost a pro porovnání s údajem z ČKP - malý výřez z řady nejvyšších spatřených :
5A9 5265
5A9 5895...oboje spatřeno dne 18. 3. 2006
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7A7 8325 typ 101 vyrobeno 12.6.2007
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2185
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já s tvým termínem souhlasím. A také bych rád věděl, kolik nás teda bude

Jaxem už psal - v neděli nebo nejpozději v pondělí to tam urchitě dojdu zamluvit.
Óóffšem do té doby by to samozřejmě chtělo vybrousit termín a počet židlí.
Pokud mně nic neuniklo, tak aktuální stav broušení v této chvíli je :
Čtvrtek 18.00 + tři jisté a dvě nejisté židle.
Uvidíme.
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve čtvrtek se nějak pokusím dorazit, ale určitě později
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37875
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:47:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako až příští tejden?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8053
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:57:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tys chtěl dojet už pozítří?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 22:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teď jsem zcela zmaten. Prosím o info, kdy že je tedy sraz.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3813
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 00:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsem dnes viděl Tatru 138 nebo 148 tahač ve vojenským provedení v klasický khaki barvě se značkou 10V 0033. neviděl jsem ale zadní tabulku, pouze přední, takže si ani netroufám odhadovat jestli je to typ 401 nebo třeba 406...

dokonce si ani nejsem jistej, jestli tatra byla 4x4 nebo 6x6

pouze odhaduju, že by mohla bydlet v muzeu na demarkační linii v rokycanech, tam takový vozítka mají. táhla návěs - podvalník s černožlutou starou tabulkou AC xx-xx.
dědkovo A.Á.čko :-)
stav k 27.10.2007
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 657
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 07:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Dej to do rekordů, byl to typ 401 (10V 0001-10V 0105 je typ 401).
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8054
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 08:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže znova: Sraz je plánován na příští týden, psal jsem to již ve svém prvním příspěvku k tomu, kde jsem navrhoval středu 19.12., což se někomu z vás nehodilo, a tak jsem navrhl o den dřívě či později. a přiznám se, že teď už ani já nevím, kdy to bude... :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37881
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:11:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:
Příští tejden bych mohl i ve středu, tenhle už jen ve čtvrtek.
S příštím čtvrtkem ale souhlasím a dostaviti bych se měl někdy kolem půl osmý až půl devátý.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2130
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se možná objevím taky
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8056
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 15:44:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Tak to, prosím, zarezervuj na čtvrtek 20.12.2007 v 18:00. Počet lidí zatím vypadá na min. 6 ks, takže bych preventivně vzal ten stůl vpravo v zadním rohu.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1860
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 17:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já můžu svoji účast příští čtvrtek taky potvrdit.
Technologie zítřka vás naučíme už dnes! ČVUT v Praze Navštivte Fakultu stavební: Den otevřených dveří 18.1.2008

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1862
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 18:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Freelander, č.376: Já bych zkusil následující taktiku: Začal bych s prosbou o typ 116, protože to je jediný tvar, který se tam nejlépe vejde (pohádka, samozřejmě). Pokud by se úřednice přeci jen nenechala ukecat (například v Plzni se dávají U.S. jen na auta, co to mají výslovně napsáno v TP), tak bych to uhrával alespoň na nějaký jiný dvouřádek 103/106.
Technologie zítřka vás naučíme už dnes! ČVUT v Praze Navštivte Fakultu stavební: Den otevřených dveří 18.1.2008

RegioMap Plzeňského kraje
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2190
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 21:29:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to, prosím, zarezervuj na čtvrtek 20.12.2007 v 18:00. Počet lidí zatím vypadá na min. 6 ks, takže bych preventivně vzal ten stůl vpravo v zadním rohu.

Jasně, neustále sleduju vývoj situace a musím říct, že je to občas docela napínavý...
Ještě teda chvíli počkám, jestli nebudou nějaké podstatné změny ( například ve stylu : "...Včera, dnes a zítra..." -
nebo :"...V sobotu večer a v neděli ráno..." )
, paxi dám doma něco řádně mastného a zajdu to tam zamluvit .
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 08:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1862
Registrován: 5-2004


Díky za jediný rozumný návrh. Vyzkouším to hned po vánocích (teďka nemám prachy na zbyt)
Zdeny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 15:45:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá perlička: Už je to teda nějakej ten pátek nazpět. Do Tišnova na úřad přišel chlápek, že chce přihlásit starší motorku kterou koupil. K motorce koupil i přívěsný vozík PAV (předpokládám, že všichni víme co to je ..). Tento typ vozíku se nemusí vůbec registrovat. Jaké bylo však překvapení, když se zjistilo, že na úřadě v Olomouci, kde vozík přihlašoval předchozí majitel, byla vozíku přidělena RZ typu 102!!!
Komická představa toho, jak budu takovou plachtu vozit na ta malém vozíčku.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 16:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to komická představa, ale celkem snadno si umím představit, jak to vzniklo... "dobrý den, chtěl bych přihlásit ten, no, takovej ten přípojnej vozejk, no..."
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 17:02:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeny:
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 17:09:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zdeny:
Pochopitelně, je to blbost vydat značku na vozidlo, na které se značka nevydává.
Ještě větší blbost však je mít ještě v roce 2007 vozidla, která smí být tažena po silnici 80 km/h rychlostí - a pro která neexistují RZ.

V minulosti jsem nějakého Páva viděl, lak měl dlouhou (tedy "stodvojku") značku samodomo v podobě OL-1-čč-čč. V německu jsem také viděl vozík za motorkou se značkou formátu 102. 52 cm na šířku není pro ten vozík nic tragického.

Co mně na tom však štve, že takou pozoruhodnost asi nikdo nevyfotil.
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 640
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 19:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: FREELANDER (374)

Pokud Ti mohu poradit, tak nespěchej. Počkej si, zhruba za čtvrt roku vyběhne 3M3 3333 a když si dobře stoupneš do fronty, budeš ji mít. Je to sice "jen" typ 101, ale jinou Ti stejně nedají !

K americkým tabulkám: že seš to Ty, tak Ti nějaké z let 1969-71 odkážu v pozůstalosti !
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 09:41:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat:

Díky..

Šetřením jsem zjistil,že JE sériee 1M7 6803-6845 je vlastně 1M7 6803-6837,což odpovídá 1 krabici z ORP Litovel. Takže Litovel rozdávala značky na všechny strany (JE a UN).

Kdy pojedeš do Jesu?
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 09:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: FREELANDER (382)

Díky za informaci o 1M7 6803-6837 .
Do JESU bych chtěl jet ještě před Vánocemi, ale na příští týden toho budu mít víc - sobota 22.12. Šumperk, v týdnu možná ještě Rýmařov a kdo ví, co si ještě vymyslí manželka ...
Pokud pojedu, pošlu Ti den předem SMS.
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 11:33:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat:

Sobota 22.12.? To by šlo, na 99,99 procent tam pojedu taky! Mám tam babičku, kterou bereme na Vánoce k nám. Takže by jsme mohli dát sraz. však se ještě domluvíme.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3778
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 09:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minor:
VI. Práva a povinnosti člena sdružení
Když už vymýšlíš krávoviny, tak co tam třeba přidat:
- nebude používat cizí autorská díla bez předchozího souhlasu autora
- nebude publikovat obrázky značek z cizích sbírek bez předchozího souhlasu majitele
(a podobně)
Co ty na to? Líbilo by se Ti to?

Já myslím, že se tvorba stanov bez Tvých návrhů spolehlivě obejde.


Nechápu, kde se bere v Minorovi ta drzost... Ale už nepíchejme do vosího hnízda.


Ad Logo:
Velmi se mi líbí Feudalův návrh europroužkové varianty. Vystihuje podstatu zájmu.

K stanovám a ostatním věcem zůstanu stranou a nechám na klokočnické frakci

Každopádně vznik Občanského sdružení bude znamenat možnost se více zviditelnit a spolupodílet se na určitých věcech.
RegioMap Jihomoravského kraje (xls) - 6.12.2007
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4674
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 19:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reportáž o další sérii RZ na nově.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 19:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Praha 0AA 0000
snad od 2009 budou poslední 4 znaky na přání za cca 15 000,- Kč
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 19:46:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí na Nově:

v Praze by prý měla naběhnout po vyčerpání současného systému kombinace 0AA 0000 (vzor ukazovali), už kalkulují s vypuštěním kombinace SS (nevím proč) a uvažují za poplatek 15 000 Kč možnost osobního čísla (tři ze čtyř číslic v koncovce lze nahradit písmeny; uváděli vzor EVA3.
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 19:48:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

0AA 0000
Ve vysilani NOVA z 15.12.2007 p. Pokorny osobne potvrdil, co se jevilo pro mnohe jako nepravdepodobne ale nakonec jedine logicke...
Zacina nova etapa systemu MMI, tedy jeho postupne rozmelnovani...
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 19:52:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat
...už kalkulují s vypuštěním kombinace SS (nevím proč)

Vsude, kde udelali zkusenost s posadkami automobilu ktere mely alfanumer SS + cislo to tak je. Az zemre posledni pametnik, tak se to mozna zmeni...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4675
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:03:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat ... už kalkulují s vypuštěním kombinace SS (nevím proč)

Já bych SS na značce nechtěl mít.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Majitel JEB tam komentoval, že se mu ta SPZ nelíbí.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: MINOR (250)

Nevím, na jakou zkušenost narážíš. Kód SS byl používán v období systému 1953-60 na motocyklech ve Středočeském, možná předtím i v Pražském kraji (viděl jsem na vlastní oči), v dřívějším španělském systému v provincii Guipúzcoa (San Sebastian), v současnosti jako sériová písmena např. na Slovensku a v Polsku. To bychom museli také zavrhnout např. kódy SA, SD (byly u nás také používány na motocyklech). Na Slovensku existuje okresní kód SA = Šaľa a zřejmě to nikomu až tak moc nevadí.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1434
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:13:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tomu říkám zlom! I když většina z nás to skrytě tušila, všichni jsme spíše doufali o posunu písmene doprava, jenže soudruhové na ministersvu při bádání nejspíše dospěli k tomu, že pokud by se písmeno posunulo doprava, pak by po vyčerpání 99A 9999 muselo následovat ono 1AA 0001 (nebo 0AA 0001) a už by se nevědělo, které že to písmeno je vlastně krajské. Třebas středočeskou 1SA 0001 by někdo považoval za pražskou a 1AS 0001 zase za středočeskou.
Z této zprávy je mi už teď jasné, že po vyčerpání 9AZ 9999 bude následovat AAA 0001, protože automobilů přibývá a nezbývá, než řešit kapacitu RZ písmeny, koneckonců, čísel je jen 9 a písmenek o trochu více, že?
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1435
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:23:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S touto reportáží přišlo mnoho otázek:

1. Jak budou vypadat budoucí exportní a mopedové značky, kde je již běžný posun písmene o pozici doprava?
2. Znamená to tedy, že znak na druhé pozici bude vždy krajský i do budoucna?
3. Jak se nám analytikům budou nové série analyzovat? 7MD 5101 - 7MD 5416 (ORP Konice)
4. Co ona kultovní záměna čísla 8 s písmenem B, popř. 1 s I nebo 5 s S?
5. Začne se skutečně od 0AA 0001 nebo od 1AA 0001? (Mějte na paměti, že značky nemají logiku a ouřadové si dělají, co chcou...)
6. Po vyčerpání 1AA 9999 bude následovat 1AB 0001 nebo 2AA 0001? (Vím, že to říkali v reportáži, ale...značky nemají logiku)

...a to nepočítám další kupu otázek, které časem jistě přijdou...

A navíc, dokážete se představit ten bordel se zavedením tabulek na přání? 1AA OOO0, 1AA SSS5...hnus!

(Příspěvek byl editován uživatelem rul.)
Msm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.22.2
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:25:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo nestihl reportáž přímo v TV, může ji nalézt zde:
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=15.12.2007&238m=d&238p=TNOVINY&238v=124129
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1436
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další velká otázka, která písmena budou vynechaná? F, G, I, O, Q, W? Bude rozlišena 0 od O přetnutím čísla po německém vzoru?
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4676
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaké obrázky ze zpráv:
 
 
 
 
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace