K-report
 

Archiv do 10. března 2009  

Diskuse K-report » Archiv 2009 » Železnice » Železniční muzea a spolky » Archiv do 10. března 2009 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 10-2004

Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 11:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

... se nedávno dohadoval s jedním rádoby nostalgikem a pamětníkem nad tím, jak má prý nevěrohodný nátěr, tak byla velmi pěkná reakce, když jsem mu sdělil, nechť si jde stěžovat právě za Tebou..

Promiňte, ale to je jak u spolku mentálně postiženejch. Hlavně že má spolek prezidenta, víceprezidenta...ale když Vás to baví.
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 10-2004

Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 12:00:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

...Ovšem na Vaší osobu jsem v poslední době neslyšel moc kladné ohlasy...

Ještě se tady taky můžete dohadovat, kdo ho má většího. To tady ještě nebylo.

echci tady plenit nějakou diškuzi nesmyslama, ale znám až moc a právě Váš tón

Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 12:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chocholoušek: Dobrej nápad, alespoň nějaké odreagování. Lepší by bylo dohadování, kolik kdo zvládne piv

Petruška: Když by se sešly peníze na přepravu, prohlídky před přepravou a majitel souhlasil, tak proč ne
. Ale to by někdo musel rozbít prasátko, které taky není bezedné, nebo přijít nějaký velkorysý šotouš, co by přispěl...
"vlečky na kladensku mají ještě budoucnost"
www.siky-zeleznice.nafoceno.cz
Brutuss
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 14:13:51    Odkaz na tento příspěvek  

Mloko: Díky Milane i všem ostatním, kteří jakkoliv pomohli (tzn.i Lancelotovi) a kterým nebyla existence karkule 0078 lhostejná. Nikdo není dokonalý a i přes problémy, které jsou, se na mém vztahu k T444.0078 ohledně jakéjkoliv pomoci a rady nezměnilo nic. Víš dobře Milane, že jsem říkal, že dveře mohu otevřít tomu, kdo na ně slušně zaklepe. Ahoj a zdar všem v MDT.
P.S. Milane, ozvi se mi, ohledně kardanů mě ještě něco napadlo, kde by mohly být nějaké z jiné mašiny.
Brutuss
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 14:32:29    Odkaz na tento příspěvek  

Lokoška: No já Ti nějak nevím, že bych něco takovýho, co ty tady o mě tvrdíš, někdy řekl, už proto, že každý má o dostatečné či nedostatečné úrovni kvality práce chtete-li restaurování různou představu. Co jsem však řekl na adresu Loun je to, že neumějí udělat kvalitní muzejní opravu. Možná ostatním přiopadá, že mám veliké nároky na kvalitu opravy, to připouštím, ale čím můžeš Ty dokázat, že Tvoje řeči o kvalitě práce nejsou jen hospodský plky z UDH ? Já na rozdíl od Tebe mám co ukázat, jak má asi vypadat oprava muzejní a již brzy provozní byť motorové lokomotivy. Stačí se podívat na stránky: http://kpzs.logout.cz/kronika/2006.html
A na to, jak má vypadat kvalitní oprava parní, se můžeš přiučit hned vedle v Lužný u Michala Š. Důkazů je tady dost a dost. A kdyby ani to nestačilo, tak mužeš u kluků v Bratislavě na 498.104. Jestli letos bude na Rendezu, tak spousta rádobymuzejníků padne na . No a jinak jsi potvdil, že pasuješ opravdu do z UDH jako víno. Ale buď v klidu. To není nemoc, to už je diagnoza...
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 9-2007

Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 15:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ano, ano. Není nad dobrou radu.
Návštěva výstavy v Pečkách prodloužila jízdu do Slaného o 2 roky a nechybělo mnoho, aby mašina nedojela vůbec. Byl v tom úmysl nebo čistě hloupost?
Barvení přispělo k zadlužení spolku, který místo starosti o svůj majetek věnoval pozornost dobrému jménu pořadatele výstavy. Byl v tom úmysl nebo čistě hloupost?
Najednou se objevily kardany, které jsou nabízeny Koksteinovi, který není vlastníkem lokomotivy v očekávání, že bude dělat, že je mašina jeho. Byl v tom úmysl nebo čistě hloupost?
V té pohádce je to Pavle obráceně. Klepat má vlk, né kůzlátka.

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Kolemjdoucí
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 7-2008
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 15:36:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Brutuss: jo jo ten příklad s 498.104 je opravdu dost dobrej... Jen to,že při opravě nebylo šáhnuto na parní stroj,ty návalky na hnacích nápravách jsou taky dost dobrý, ložiska (kluzný) taky nic. Přičemž při přepravě z Vrútek do Bratislavy málem jedno vytavili, až museli sundat spojnici,aby mohli pokračovat dál. To fak nevím,z čeho si muzejníci sednou na prdel. To že jsou tam trubičky na mazání podle pravítka, svařenej nožní rám,vyvařenej tendr a napatláno barvičkama neznamená,že mašina po provozní stránce bude OK. Je pravda,že pro šotouše to bude k sežrání......
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 10-2004

Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 16:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

které jsou nabízeny Koksteinovi, který není vlastníkem lokomotivy v očekávání

Proboha, kdo je tedy vlastníkem tý nabarvený lokomotivy ?

V tom aby se vyznalo.
Brutuss
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.15.31
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 17:48:04    Odkaz na tento příspěvek  

Žmz:
1) Milý Tomáši pleteš tady zase hruška a jablka dohromady, ale vzhledek k obsáhlosti to tady tobě jako "zasloužilému demagogovi" nemá cenu vysvětlovat.
2)Já tady žádný kardany Milanovi K. nenabízím, jen jsem napsal, aby se ozval, že bych měl tip na majitele T444, který by mohl mít ještě náhradní. Ty už neumíš číst? Co Tě to v tý práci naučili ? Takhle jednáte s cestujícími ? Nikoho jinýho osobně z MDT neznám.
3) Kardany shání MDT nebo já ? Tak proč bych se měl "dědečku hříbečku" kůzlátkám ozývat já ?
4) Tím jsem neřekl, že ačkoliv mě tady Lancelot umýval , že bych MDT nepopmohl nějaké sehnat. Řekl bych, že jsem jeden z mála, který má trochu o tom přehled.
5) Na rozdíl o Tebe, mě šlo vždy o věc ne o reklamu na múúúúúúzeum. Tím ale proboha demagogu neříkám, že si práce Žmz a Tvé snahy udělat velmi zajímavou muzejní sbírku nevážím. To abys to zase nepřekrucoval. Oddělul laskavě zrno od plev.

Kolemjdoucí:
Zase další "chytrej". Tak rozhodně když je něco rozebraný do šroubku se to nepodaří dát dohromady vždy OK. Na tom se asi shodneme. Tudíž vytavené ložisko není žádná ostuda. Už jsi ho někdy vyléval ? To není žádná sranda, aby se to povedlo akorát a stává se to i v "lepších rodinách". Myslím, že t.č. je osobou nejpovolanější ohledně vylévání ložisek je Michal Š. v Lužný. Užil si s tím své a na rozdíl od vás ložiska umí nejen vylévat, ale i opracovávat. Myslím, že může potvrdit i to, že ikdyž se budete snažit, tak se to může po.... A proto má Michal mojí hlubokou poklonu, že to umí. Stačí, aby se kompozice na jednom místě trochu "odpařila" a je vystaráno... Apropós kolik jsi věnoval ze své výplaty peněz na opravu 104. Řekl bych, že právě TY ležeš do muzea v Lužný dírou v plotě jako krtek.
A ještě poslední. Já opravuji za své peníze. Za své peníze jsem koupil vzácný tendr, který by již podruhé a tentokráte však definitivně skončil pod plamenem autogenu. Za své si také budu rozhodovat, co a jak a dělají i Ti, kterým to patří nebo je jim svěřeno do péče.
Brutuss
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.15.31
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 18:09:50    Odkaz na tento příspěvek  

Děkuji Petruško za uznání, nyní si dokázala, že opravdu přemýšlíš. Já tady nejsem často, protože na to nemám čas a musím se snažit, čas letí. Ale vidíš, jak je všechno relativní. Je to TADY jako v televizi. Tam nám taky valej do hlavy tu "pravdu" a lidi tomu věří až do chvíle, kdy přijde někdo, kdo o tom opravdu něco ví a má důkazy...
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 9-2007

Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 18:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pane doktore, vlatníkem lokomotivy je najisto majitel.
Pavle, když se vlci po ocelotovi sápali, hyena spala. Teď, když vlky lev zahnal, cítí hyena ocelotovy nezahojené rány a vystrkuje čenich. Proč hyena nečinila nic poslední rok? Páč je hyena. Také nic osobního, jen, že to abych nechal MDT vypláznout deset tisíc za jízdu v dubnu do Zlonic, bych já považoval za dojení vydojené stračeny, nikoli za zásluhu. Ale to je asi ta má demagogie.
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Kolemjdoucí
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 7-2008
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 18:51:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Brutuss: No vylejt je jedna věc a odměřit a opracovat druhá věc...Mimochodem nebavíme se o Lužný a o Michalovi Š, ale o 498.104. Ostuda vytavený ložisko není, ale o něčem to svědčí, že je jisto jistě něco špatně. Na opravu 104 jsem nevěnoval ani korunu a ani nebudu, neříká mi pane, ale o její opravě vím určitě víc než ty, možná by si se asi divil. No a jestli jsi koupil tendr tím samým způsobem,jako klacky na Mikádo,tak tím bych se tu moc nechlubil, ty za prachy nebyly, Jindra R. by mohl vyprávět, když už jsi tu začal osočovat. Nevím,proč si bereš do úst mě,když já o tobě nepsal ani slovo...pouze o tom,jak se opravuje 104.Važ slova blonďáku...
Brutuss
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.15.31
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 19:27:46    Odkaz na tento příspěvek  

Kolemjdoucí:
1) No nestačím se divit, Tobě taky leží taky klacky na mikádo v žaludku ? Já vím jen to, že jejich původ je podložen a hlavně se souhlasem původního majetele IB. Na takový kecy tedy ale pozor, mohlo by tě to mrzet. S tím není legrace panáčku... Věř, že mám dobrýho právníka... A co se týče Jindry R. tak ten o tom ví jen to, co ví a dozvěděl se až z druhé ruky a taky ode mně. V tu dobu to bylo každému úplně fuck co bude s ojnicema a když najednou někdo vidí dál, než na špičku svýho usmolenýho frňáku, tak je hned špatnej včetně toho, že začnou ty "nasraný" hned zpochybňovat, proč a jak to získal. Takový jako TY mají asi v podstatě problém a měl bys vyhledat pomoc...
2)No samozřejmě, plivat, plivat, plivat. Zase jeden uvozřenej čecháček. Fakt hnus fialovej. Buď ale v klídku "hombre", mám na to fakturu. Ty by jsi za to nedal ani tisícovku krkoune. No a tak teď ještě nezapomeň tvrdit, že jsem platil bramborama, páč tě v podstatě sere, že nejsou ve sklepě u Tebe. Ale to už jsem tady jednou řešil. Takže skutečnost, že tady v tom zku..veným státě něco člověk zachraňuje za svý peníze, je vlastně špatně, protože okolní " nepřející sliz" mu tradičně jen závidí. Pak se lidi divte, že samosoudci z lidu za bývalého režimu byli ti nejhorší... Samosoudci věděli vždy všechno nejlépe. Jako v případě M.Horákové,kde byli také přítomni že ?
Brutuss
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.15.31
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 19:39:15    Odkaz na tento příspěvek  

Žmz: S tím lze Tomáši opravdu jen souhlasit. Ale nevím tedy proč kritizuješ a spekuluješ tady o tom, co se Ti dnes "zdá", že v roce 2006 jsem klukům z MDT pomohl a "dokopal" je podle tebe nesprávně k tomu, aby bylo to co bylo tzn. aby mašinu co nejdříve zapřáhli a přivezli, než bude pozdě nebo si to bývalý majitel rozmyslí ? To myslíš vážně, že je špatně ? Podle toho co jsi napsal výše tak jo. V tom případě nemám co bych dodal...
Brutuss
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.15.31
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 19:46:29    Odkaz na tento příspěvek  

Takže když to shrnu. Vlastně se na nějaký shánění kardanů můžu vy...., protože když neznám majitele, který mě vlastně ani nechce oslovit (potažmo KŽMZ nebo samý Lancelot), tak je to zbytečný. A proč je to vlastně tak tajný, když je to přece tak spravedlivý ne ? Takže čágo bágo súdruhovia a pomozte si jak umíte. Alespoň nebudu mít starosti za někoho, kdo to vlastně vůbec nechce zbytečný.

Petruška: Tak vidíš opět, jak to vlastně nejde.
Pořád říkám, že lidi si všechno většinou zk...í sami.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 9-2007

Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 19:55:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Brutuss: Já chtěl jen vědět odpověď. Stačilo napsat "byl v tom úmysl". Aspoň vím, jak to dělaj profíci.
Mimochodem, když je řeč o Metransu, netušíte někdo, kdo u něj "vyzvedl pro MDT" papíry od karkulky?...
... a ještě tedy Pavle, když Ti tak jde o čistou pomoc konkrétní lokomotivě, co s tím má společného majitel?

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Brutuss
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.15.31
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 20:11:13    Odkaz na tento příspěvek  

Protože musím Tomáši logicky vědět s kým mám mluvit a koho pro ty kardany případně kam poslat (nemyslím do ), aby to nedopadlo tak, jak jsi tady podsouval výše, že tu nabízím kardany někomu, komu karkule vlastně nepatří... Jinak je to totiž bezpředmětný, že ?
přednosta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.40.144
Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 21:30:56    Odkaz na tento příspěvek  

Chvíli tady člověk není a už je to tady zase na nože, vyhrožování právníkem...brrr Hezká tady byla ta myšlenka ohnout to na téma "kdo ho má většího", ale chápu, že to bylo ujetý, jak by k tomu přece přišla Petruška
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 9-2007

Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 22:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavle, já to nemyslím nijak zle. Tedy, stran toho, kdo potřebuje kardany, papíry a podobně použiji citát, abych nebyl za provokatéra a rozumný člověk to mohl vyčíst.
Sbírkový fond Železničního muzea Zlonice (výňatek - celé znění je na našich stránkách):
Článek 4. Práva a povinnosti
4.1. Správce má právo exponát opravit a rekonstruovat v rozsahu dohodnutém se zařaditelem, využít exponát k vlastním akcím a akcích na kterých se podílí. ...
Tedy pro upřesnění, správcem SF ŽMZ je občanské sdružení Klub Železničního muzea Zlonice, za které jedná samostatně předseda.
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 9-2007

Odesláno Čtvrtek, 05. března 2009 - 23:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak nevím, zda chápu otázku. Nicméně, jestli Pavel chce pomoci karkulce, musí se obrátit na mne, jako statutární orgán KŽMZ (stačí zmáčknout to zelené Žmz a poslat zprávu). Ale fakt jsou teď důležitější ty "vyzvednuté" papíry, než kardany.
Co se týče přirovnání - otázek. Já myslím, že když něco koupím, odvezu to domů a teprve pak dělám cokoli jiného. Nemám-li na dopravu, nekupuju barvu a nejezdím opravovat "exponát na cestě". Asi povahový rys hamouna.
Jde-li o bajku, tak je to dvojí výklad, ale vlastně ten samý.
1) Když bylo potřeba se zastat MDT, ležel leckdo v klidu a dělal mrtvého brouka, aby si neuškodil. Když maj pravdu a Radimovi nedluží, jsou hned předsvatební tanečky kolem karkulky.
2) Když Radim vypadal, že má navrch a likvidoval Lancelota, bylo k němu vzhlíženo. A teď? Snad mi promine příměr, ale já "do mrtvol nekopu". Na to zase přispěchali jiní. Ať je to, jak chce, já s Radimem běžně spolupracoval a jsme domluveni, že bude 25.4.2009 mít zdické muzeum ve Zlonicích na topírně stánek stejně, jako loni. A běda, že by se na něj někdo divně podíval. Je to v tu chvíli můj host a ani členové našeho spolku s tím nepolemizují. Navíc mám stále chuť věřit, že se s tím, kdo mu dluží vozík, spletl. Pravda je, že bych čekal: "Promiň Lancelote, spletl jsem se".

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Pivrnec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 11:34:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já nevím co se tady furt řeší nějací pacoši mají neprovozní karkuli, kterou se jim za 3 roky nepodařilo zprovoznit a ani neví kdo je majitel. A ted´k věci: Je pravda že občanské sdružení, když má obrat do 100 tisíc nemusí podávat daňové přiznání, nebo´t tím nevzniká daňová povinnost?
lyrik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.58.232
Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 11:35:09    Odkaz na tento příspěvek  

ad Petruška: Do těch klacků nevidím, ale rozhodně je dobře, že se zachránili.
Nejde o barvu vlasů, ale zrovna v souvislosti s termínem "klacek" (poměrně blízko od poklopce)je důležitější než kdy jindy pracovat dobře s českým jazykem - tady češtinou mluvenou a psanou , ne jazýčkem sličné brunetky např. z Moravy. Proto pozor na rod životný a neživotný : Je-li podmětem jméno mužského rodu neživotného v množném čísle nebo jméno rodu ženského v množném čísle, píše se v koncovkách příčestí a jmenných tvarů přídavných jmen -y. Např. Motory automobilů se na znamení rozběhly. Počítače se staly součástí našeho života. Na poradě vedoucích pracovníků se stanovily nové výrobní programy. Učitelky nám připravily hezký výlet. Otepi slámy se vršily ve stoh. Bezručovy Slezské písně byly přeloženy do několika cizích jazyků.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 9-2007

Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 12:14:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pivrnec: Podat daňové přiznání se musí. Když jde o neziskovku (je tam okýnko a je třeba si to přečíst - já to nečtu, jsme ve ztrátě), prvních 100 tisíc se nedaní. Ale to už najdete, až to přiznání budete psát. Taky se to mohlo změnit, ale povinnost přiznání podat určitě je.
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 10-2004

Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 12:19:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pane doktore, vlatníkem lokomotivy je najisto majitel.

No a jakej ? Pedajn ? Šikýř ? Kokstein ? MTD ? ŽMZ ? SAXI ?

Sorry, ale já už v tom mám ice-hockey.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 9-2007

Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 12:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

lyrik: Nic proti, ale byla to odpověď Brutussovi, který několikrát nepoznal ve větě podmět a většinu podstatných jmen, díky slohu, je nucen nahrazovat obrázky nebo kombinací písmen a teček. A nechci ani hodnotit Vaši "důvodovou zprávu", která je dobrým podnětem k zásahu sexuologa.
Nic ve zlém.

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 12:46:25    Odkaz na tento příspěvek  

To už by snad bylo lepší, místo tématiky gramatické a sexuologické, vrátit se k tomu drbání různých nepoctivců a podrazáků. Mluvením o morálce se z podvodníka sice poctivec nestane, ale hovořit o ní se má z jednoduchého důvodu: Aby se v dnešní zvlčilé době nezapomnělo, že něco takového vůbec je a že mezi švindlem a poctivostí je nějaký rozdíl. Když se o něčem vůbec nemluví, může vzniknout dojem, že nic takového neexistuje. Proto tu raději dále rozebírejte charakterové vlastnosti "poctivých nostalgiků", nebo např. Davida Masera, Radomíra Halančíka a jiných odpuzujících či tragikomických postav českého železničního muzejnictví.
Pivrnec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 14:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad: ŽMZ díky snad se s tím nějak poperem.
Petr_barchánek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 16:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Teda to je síla, co se zde předvádí. Jeden by měl po přečtení pocit, že železniční muzea = Karkule ve Slaném. Navrhuju tuto diskuzi na nějaký čas zablokovat jako kdysi "kočky", aby "nezávislí šotomuzejníci" trochu vychladli. Třeba by si mohli v té pauze vyjasnit vlastnické vztahy, vrátit Radimovi vozejček, zaplatit dluhy, sehnat papíry od mašiny a slušně poprosit Pavla o zprostředkování kardanů.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 9-2007

Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 19:17:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Páne Bachránku, zatím jste to asi nepochpil. Jako nevěrohodný se zatím ukázal Radim ač věřím, že se to vysvětlí, zda je nějaký dluh není jasné, papíry někdo ukrad, když se vydával za MDT a pan Lášek žádné kardany nemá.
Tak si to laskavě odpusťte, když jste dosud zachovával slušnost.
Dík
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1318
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 20:06:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Milé Žmz, ty vaše problémy zajímají odhadem tři, možná čtyři účastníky této diskuse, kteří jsou zároveň aktéři zde popsaných transakcí. Ostatní to NEZAJÍMÁ ( 3 x podtrženo!!! ), takže to tu laskavět přestaňte vašimi problémy zasírat. Řešte si to osobně, telefonicky, mailem, nebo třeba přes právníky, možností je docela dost. Tahle diskuse se jmenuje Železniční muzea a spolky, nikoliv ŽMZ a MDT versus další jiní. Kdyžtak si na to vaše kydání hnoje založte vlastní diskusi,pokud vám to budou moderátoři trpět, ale odsuď už s tím laskavě vypadněte. Pár lidí, včetně mne, vám to tu již několikrát dalo najevo a vy to pořád ignorujete. Do kdy tomu tak bude? Do soudného dne, nebo ještě déle?
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 9-2007

Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 20:44:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Brame, Vy jste spolek, muzeum nebo moderátor? Když to nemá být o ŽMZ a MDT, tak napište něco o sobě, tedy k tématu. Naposledy byl dotaz na daně a já odpověděl, jen tak, že někdo potřebuje poradit. Měl jsem se na to vykašlat jako ty dvě stovky lidí, kteří sem chodí? Je to diskuse!
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 20:50:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Bram: Tesat do kamene, resp. do harddisku! Když už tady aktéři akce touží vytahovat na veřejnost špinavé prádlo a donekonečna jej tu propírat, tak ať se pod to také podepíší. Jinak je informační hodnota těchto příspěvků nulová. A musím připomenout nemuzejnické veřejnosti, že se muzejnictví odehrává i jinde než ve Zlonicích, Slaném a Zdicích, jen ti aktéři holt nemají potřebu s každým prdem hned běžet na diskusi.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 9-2007

Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 20:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No vždyť. Tak to ukončete. Kdo jste vyjel na Lancelota, tak se omluvte. No a je to. Můžeme sem už všichni chodit jen šmírovat, zda sem někdo něco dal, že.
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 06. března 2009 - 21:57:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No, já se nerad zapojuju do těhle nesmyslných hádek, ale inu dobrá.

Martin Kašpar:Ale vůbec ne, to jsem nikdy neřekl, že muzea a spolky jsou pouze Zlonice, my a Zdice. Jen sem nikdo jiný bohužel nepíše no, co k tomu říci více? Vaší snahu v Zubrnicích sleduji a jsem jeden z těch, kteří Vám přejí jen a jen úspěch..

Petr_barchánek: To by se to tady muselo zablokovat celý, protože v dost diskusích se debatí o úplně něčem jiným, než o tématu, např. někd ejsem tu v tématu určité řady četl, jak se tam rozebíralo, že ten a ten viděl toho a toho, ten a ten jestli by nešel na pivo s tím a tím, je třeba myslet, než se něco takového napíše, nebo prolejzat i ostatní diskuse...

3,14 ča: Ach jo, co na to říct, radši bez komentáře, závist, nebo netuším co je koukám všude...

Bram: To, že to tu nikoho nebaví bych sem nepsal. Kdyby to nikoho nebavilo, tak sem nikdo nepíše, nemyslíte? Ale jelikož se tu neustále ozývají potrefené husy a další hlasy, nemyslím si, že je nezájem o tuto diskusi..

ŽMZ: Jo, omluva. Tohle slovo většina lidí tady nezná. Nebo si z člověka dělajía když se snaží o nějakou mašinu, tak se kdosi z Pardubic schová pod anonymní přezdívku a napíše, že s eta mašinka druhej den převáží na šrotaci o 40 km dále a ještě přesný čas. Ovšem když někdo jako já zpanikaří, tak zjistí, že ve stanici žádná depeše není, takže ze sebe udělá vola leda tak. Jo, lidi jsou lidi. Stejně se omluvy od nikoho nedočkám, dyt to by se musela omlouvat pomaul půlka káčka, která ryla do MDT tady, či v 725 a do mě obzvláště, to nemá smysl, co si budeme povídat..

Přeji všem hezký den
Petr Šikýř
"vlečky na kladensku mají ještě budoucnost"
www.siky-zeleznice.nafoceno.cz
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 4507
Registrován: 6-2002

Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 02:03:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chovejte se laskavě jako lidi. Zejména jedinec se jmény Petruška, Lokoška a dalšími by si mohl odpustit svou snahu ukázat světu nepěknou úroveň železničního muzejnictví, na kterém se ráčí podílet.

K-report neslouží jako hlásná trouba pro vaše splašky.
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.30.15
Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 06:32:08    Odkaz na tento příspěvek  

No,je to tady pěkně zaondaté...
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1319
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 08:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Žmz: Nejsem spolek, muzeum ani moderátor. Jen v jednom spolku působím, sice ne až zas tak aktivně, protože jsem vytížen dost pracovně a také rád sportuji, ale to je už moje věc.
Nějak jste si ve své zaslepenosti vašimi nezajímavými spory nevšiml, že já nemám nic proti tomu, když se zde informuje o dění ve Zlonicích ve stylu: Udělali jsme to a to pro muzeum, máme ten a ten nový exponát, dali jsme toto dohromady, byly s tím ty a ty problémy, máme zájem se rozvíjet tímto směrem atd.. Prostě něco zajímavého pro zájemce o dění v železničním muzejnictví. Ale opravdu a nejen mne už lezou krkem informace typu: Ten dluží mne, ten je šmejd a já nic, to on atd. To si fakt řešte někde jinde. Koho to tu zajímá: Pokud dobře pozoruji: Žmz, Lancelot, Mloko, Petruška, Brutuss, Koky a možná ještě někdo další. Takže tedy nikoliv tři, čtyři lidé, ale už minimálně šest. Laskavě si ale uvědomte, že na tenhle server chodí valná část veřejnosti, co je potrefená zájmem o dění na železnici, takže si o vašich "aktivitách" udělá pěkný obrázek a pomyslí si cosi o blbcích, kteří se nalepili na železniční muzejnictví. Konečně už pochopte, že si děláte dost negativní reklamu a dusíte tuhle diskusi, protože do záplavy příspěvků na výše zmíněné téma nemá nikdo jiný zájem cokoliv psát, protože se to tu v té záplavě vašich "příspěvků" ztratí. Snad jsem to napsal dost polopatě, aby to všechny "husy potrefené" konečně pochopily.
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 08:39:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bram: Je zajímavý, že dokud se o sporu MDT vs SAXI vědělo jenom to, že my jsme mu ukradli vozejk a dlužíme mu ho, jakej je chudák poškozenej atd., tak jste nebečel a nic neříkal. Až když se člověk obhájí, tak to najednou vadí,ale budiž názor. O té reklamě? Ono je to přesně naopak- dost lidí už obrátilo list, protože v momentální chvíli je jasný, kdo je vlk a kdo kůzlata a naopak nás lidi podporují a to tak, že dosti. Nebudu to tady více rozvádět, ale v tomto pravdu nemáte...
"vlečky na kladensku mají ještě budoucnost"
www.siky-zeleznice.nafoceno.cz
P.Zitko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.211.114
Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 10:31:04    Odkaz na tento příspěvek  

Já bych jen dodal,že kdo se neustále obhajuje,tak asi nemá čistý svědomí....
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3117
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 10:56:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

LJeden by měl po přečtení pocit, že železniční muzea = Karkule ve Slaném.

No a když jim patří, tak jak jim jí může sebrat nějaký Radim-SAXI ? To jako nemaj vobčanky a nebo jsou nesvéprávný, nebo co ?

Já jsem přečetl asi 3 strany dozadu a:

- Po přečtení této debaty (+tématu Mladějov) by muzejnictví sponzoroval jenom debil. Hádky kvůli pár korunám, respů kvůli pár kg šrotu, to je naprosto tristní, zoufalé, ubohé. Navíc to dělá neskutečnou ostudu i těm slušným a schopným.

- Celou dobu se tady řeší nějaký nátěr T444.078. Proboha, co je na tom zásadního/důležitýho/světobornýho, to je práce za pár kaček - nikdo to přeci nestrkal do Olpasu na optryskání, vytmelení a komplet PUR.

- Pohled někam jinam - klukovi (co má naprosto normální povolání a příjem) se líbí Fiátek 500, no tak si ho za nějakých 200 tisíc zrestauruje, no. No a když má někdo na veteránkým srzu blbý hemzy, že barva má o tři promile jinej odstín, tak si může trhnout končetinou. či políbit . Podobně to koneckonců funguje i u éroplánů. No a u dráhy - viz. první odrážka.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1320
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 11:13:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lancelot: Já se nehodlám míchat do vašich sporů s Radimem. Nevidím do nich, absolutně nevím, kde je pravda a nezajímají mne. A NEJEN MNE!!!!! KONEČNĚ TO POCHOPTE!
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 9-2007

Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 12:40:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

IP Mašinko: Třeba je to blbost, ale dovedete si představit, že jsou rodiny? Ne-normálně táta, máma, děti. A chudé rodiny, jako ta moje, mají jen jeden počítač s připojením. Možná máte pravdu, že je Petruška a Lokoška jedinec, ale třeba je to táta s dcerou, podle registrace to tak vypadá.
A ještě pro všechny - ty úchylárny o klaccích a jazýčcích, to nepoškozuje muzejnictví a nikomu to nevadí?
Obé jsou to jen řečnické otázky, netřeba to více pitvat .
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 9-2007

Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 16:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Milé MDT a všichni, které opravdu zajímá historie železniční dopravy. Našel jsem zde (možná v jiné sekci) poptávané obrázky z jízdy na části místní dráhy Zvoleněves - Kladno-Dubí a z Loun. Lepšími archiv ŽMZ nedisponuje, ale určitě je má někdo další, který rád pomůže.

Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Černovléska
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.38.23
Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 20:04:41    Odkaz na tento příspěvek  

Lancelot! Nikdo neřek,že jsi ukradl vozejček tak brzdi.Tvoje tmavá blbá:
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 9-2007

Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 20:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nechceš toho nechat Černovlezko (nebo Černovlásko)? Budeme teď diškutýrovat nad rozdílem pojmů ukrást a zpronevěřit? Navíc mi přišlo, že moderátor požádal o příklon ke slušnosti, za kterýmž cílem některé vyblokoval.
Byl bych fakt moc rád, kdyby se ozvali Ti, kteří mají fotky z těch jízd na zrušenou lokálku z Dubí na jaře 1997 nebo něco vědí o té pohřešované lokomotivní knize nového exponátu našeho sbírkového fondu. Tak aby to vůbec našli.
Děkuji za pochopení.

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Černovláska.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.38.23
Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 21:04:24    Odkaz na tento příspěvek  

Proč furt obhajujete Lancelota,nebyl jste náhodou členem MDT? Vše nejlepší k svátku.
Valis88
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 6-2007

Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 21:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stejně by ležel ve Zdicích na hromadě bordelu tak co
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 9-2007

Odesláno Sobota, 07. března 2009 - 23:36:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak vida, přeci jen existuje v železničním muzejnictví slušnost a komunikace .
"Černovláska" mi popřála k svátku a "Ten, co už nesmí psát" dokonce dárek. A abych nezůstal pozadu, podělím se o něj se všemi a popřeji Petrušce k Mezinárodnímu dni žen, aby i šotoušové našli schopnost komunikovat se ženami ...

... a ještě, o půlnoci, dám poslední sbohem jednomu nešťastně ukradenému pravoúhlému rovnostrannému čtyřúhelníku .

Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Trainzaklancelot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 08. března 2009 - 00:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ŽMZ: Skvělý, fotky z tý akce v roce 1997 sháním už přes rok, ale nikdo je nemá. Šukec na Tuháni- paráda. Ještě tam mám tu m131, ale nejsem autorem, musel bych požádat autora o svolení, sice mi fotky věnoval, ale musel bych ho požádat. Jinak za tu 714.002 díky taky.
"vlečky na kladensku mají ještě budoucnost"
www.siky-zeleznice.nafoceno.cz
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 08. března 2009 - 01:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ocelote, fotky z Tuhaně má plno lidí. To Ti klidně prokážu tím, že Ti to vypálím hejbací na dívkolečko. Mnozí z nich sem chodí, ale jen na čumendu, ne na spolupráci .
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Franta_z_pp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 1-2009

Odesláno Neděle, 08. března 2009 - 02:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tady se spolupracuje?

Věřte, že velmi nerad prohodím pár slov. Právě jsem strávil 20min života nad čtením této diskuse. Není mi z toho zrovna dobře kolem žaludku. Pokud nyní ke konci někdo začal psát něco k uklidnění byl okamžitě napadnut protiútokem, takže čekám něco podobného!
Páni kolejníci: ( neříkám ani šotouši ani muzejníci) Troufli by jste si na tohle někde z očí do očí? To je frajeřina sedět u PC a mlátit svoje emoce do klávesnice! Po příštím otevření téhle diskuse si prosím nejdřív dojděte zapnout rychlovarku a zalejt kávu ať Vám voní pěkně pod nos, zhluboka se nadechněte (cítíte tu vůni kávy?) a pak třeba něco napište...
Přitom prosím omezte na minimum sprosté nadávání, napadání někoho o kom možná ani přesně nevíte kdo je, pište sem věci o kterých víte že jsou pravdivé, nepleťte si dojmy s fakty a pokud třeba píšete "že se někde zviditelňoval organizátor" zkuste si nejdřív zjistit, kdo to vlastně byl atd, atd. Potom bude nám všem mezi tím starým železem líp!
Samozřejmě je pravdou, že tato diskuse slouží mimo jiné k varování před nečestným jednáním některých železničních spolků a asi za to můžeme být tomuto prostoru i vděčni, ale neseriózním pomlouváním za každou cenu, tady tuto devizu nezískáme!
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 08. března 2009 - 11:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Franto, nemyslím, že by se nedalo spolupracovat i tady. Když jste představili mašinu, běžel jsem hledat v diácích. No nenašel jsem nic. Když MDT shánělo fotku 714 002 za provozu, že jde do šrotu, tak jsem ji našel.
Ale číst se to fakt nedá. Nejen pro úroveň, ale též, když se část vymaže a pak jsem za vola, který odpovídá, aniž by bylo poznat proč. Ale teď už to utichne. Všeználci komentující děje pro ně neznámé se oklepou a tak za týden to přejde v debatu jinou, kde - žel Bohu - budou tito opět komentovat děje jim neznámé...
...a hlavně se nikdo nikdy (pamatuji světlou výjimku -aa-) neomluví za výlevy, které mě až po celém roce donutily se ozvat (až letos v únoru). Možná je to mou arogancí a možná tím, že... však víš .
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3118
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 09. března 2009 - 08:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

...že tato diskuse slouží mimo jiné k varování před nečestným jednáním některých železničních spolků a asi za to můžeme být tomuto prostoru i vděčni, ale neseriózním pomlouváním za každou cenu...

Prosímvás, většinu normálních lidí nezajímají obchodně-šotoušké spory pana Kokštajna a Říhy - já jsme stejně napochopil kdo komu co dluží/pučil/ukradl/ztratil, atd a věřte mi, že je mi to úplně jedno. Stejně tak neřeší, kdo kde komu šlápl na kuří oko a tak podobně. Ubožáci, který se vyžívají v takovýchto rádoby sporech zaslouží leda politování.

O tom co je novýho, zajímavýho, co by stálo za shlídnutí - to se tady člověk nedozví bohužel NIC .
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 3-2006

Odesláno Pondělí, 09. března 2009 - 09:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Radku, ale jo, dá se tu najít i to co je nové, jen to trochu pozapadalo v těch disputacích.Takže sem tam něco nového ve sbírkovém fondu ŽMZ, nová mašina do stáje Pacifiků posázavských a kvapem se blížící výročí zlíchováků s jízdama po Semmeringu pražském.
Ad Bram - jo, ne každýho baví tohle všecko číst, ale je to veřejné fórum, tak nikomu neberu možnost sem napsat.Taky vím že vám Radim posháněl ve Zdicích uhlí do čoudičky když jste mu nad rámec dohody zaskakovali za jinou mašinu.Což beru jako vcelku férové jednání.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1322
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 09. března 2009 - 21:50:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kovářmirek: Já Radima nepomlouvám. Já jsem jen napsal, že mne nezajímají spory, které s ním vede MDT a spol. Já o těch sporech nic nevím a není to nic, co by se mne týkalo a zajímalo. Hlavně do toho vůbec nevidím.
M. Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.230.4
Odesláno Pondělí, 09. března 2009 - 22:00:07    Odkaz na tento příspěvek  

dá se tu najít i to co je nové Ani bych neřekl. Viz např. nějaké informace o http://www.ntm.cz/cs/aktivity/archiv-zprav/2009/169 (zde ani slovo).
Jinak v Technisches Museum Wien byla otevřena nová železniční expozice. Stručný článek o tom v Acri News od Ing. Zeithammera. Jinak http://www.bahnorama.tv/news/index.php/news,216,TECHNISCHES%20MUS EUM%20WIEN%20-%20Die%20R%C3%BCckkehr%20der%20Schwergewichter
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 9-2007

Odesláno Pondělí, 09. března 2009 - 23:06:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nezlobte se, ale u diskuze na téma semináře v NTM, kde "hlavním tématem setkání bylo představení nového systému výpůjčních a nájemních smluv na vozidla", bych se skoro bál, že některé vozidlo není dosud řádně smluvně ošetřeno a vznikne debata ne nepodobná té, která tu trvala rok .
Tak dám radši jeden obrázek z dávných časů .


(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
Železniční muzeum Zlonice - víc než jedna železnice
http://zmzlonice.draha.net
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2594
Registrován: 2-2005

Odesláno Úterý, 10. března 2009 - 07:54:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  




Švestková dráha - Lokálky Českého středohoří
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet, nebo chválit. (K.H.B.)

ICQ 264305638
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 10. března 2009 - 09:14:41    Odkaz na tento příspěvek  

Hezké Lovosice - brzy to tam asi začne vypadat lépe, než za hospodaření "majoritního" dopravce.
Co aktivity ing. Linharta - dělá se tam něco? (Když tak ho ode mne aspoň pozdravujte.)
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 10. března 2009 - 09:46:51    Odkaz na tento příspěvek  

Ještě trochu optimismu - jeden odkaz: http://www.nmld.nl/index.php?page=start jaký příkladný pořádek mají v dopravním muzejnictví v Holandsku.