Autor |
Příspěvek |
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3102 Registrován: 4-2003
| Odesláno Neděle, 04. července 2010 - 17:47:20 |
|
Jinak mechanika na lince zůstane už jen pro lidi. A šotouše? Tohle jsem nějak nepochopil... Jako že šotouši nejsou lidi? A když mechanika pro lidi a šotouše, tak co mají pro ty ostatní (NElidi a NEšotouše) ? |
6120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2156 Registrován: 4-2005
| Odesláno Neděle, 04. července 2010 - 17:54:31 |
|
Poeza:na klíčově byli na tohle vubec experti snad největší "elita" z celý republiky ale to už sem zase nepatří.
AV 15-30 http://www.youtube.com/watch?v=rYqifHHBvM0 |
|
Špáňa
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3532 Registrován: 9-2007
| Odesláno Neděle, 04. července 2010 - 18:50:05 |
|
A proto mě udivuje dnešní stav hlavně o víkendech. Ještě víc mě udivuje vlak Březnice-Rožmitál o průměrné vytíženosti 0-2 lidí jezdící od 90.let stále v rozsahu 8 párů denně. Holt jsou věci, který vždycky půjdou a který nikdy nepůjdou... Zrovna co se týče busů Praha-Rožmitál, dalo by se využít D9x a vést je jako přímé spoje s D31, zvlášť když spoje Veolie D98 jezdí v Příbrami horem přes Kladenskou, ale nevim zda je to prakticky realizovatelné.
|
6120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2157 Registrován: 4-2005
| Odesláno Neděle, 04. července 2010 - 18:55:26 |
|
Udajně nezajem ze strany kraje o více přímých spoju.Myslim že dvojnásobek by na škodu nebyl a minimálně jeden pár v 6 a jeden v +
AV 15-30 http://www.youtube.com/watch?v=rYqifHHBvM0 |
|
Rosťav
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 23 Registrován: 3-2009
| Odesláno Pondělí, 05. července 2010 - 12:46:54 |
|
Karlshaus: Stejně jako Jenda z HK ani já jsem nepochopil tvůj přispěvek ze 4.7. 17:11. Jinak děkuji za odpověď ohledně špatně vydaného lístku. |
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4496 Registrován: 12-2007
| Odesláno Sobota, 10. července 2010 - 16:34:09 |
|
Starý JŘ linky z Kraslic do Phy v porovnání s novým: a nový - odkaz
|
Kopřivničák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 139 Registrován: 4-2009
| Odesláno Středa, 14. července 2010 - 19:55:16 |
|
http://portal.jizdnirady.cz/Data/pdf/L880691_100809_93124.pdf co to má být? |
Langa Neregistrovaný host Odeslán z: 84.42.166.198
| Odesláno Středa, 14. července 2010 - 22:42:04 |
|
Přidávám fotky z dnešní přípravy na vypravení Naší 936 na linku 350980 PRAHA , VLAŠIM ,pelhřimov |
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3104 Registrován: 4-2003
| Odesláno Středa, 14. července 2010 - 22:50:56 |
|
Langa: Pěkná... Jak se lince daří? Při pohledu do JŘ mám obavy, zda to frekvence do Benešova a Vlašimi dokáže uživit, když ten spoj zpátky do Prahy je takový víceméně plonkový... Zajímavější by to mohlo být tak od října, až začnou jezdit studenti - pak by mohlo být docela lukrativní zavést spoje v pátky a neděle ve stejný čas. |
| Odesláno Středa, 14. července 2010 - 23:04:05 |
|
Jenda_z_hk : No je znát, že jsou prázdniny takže jezdí míň lidí. Ta linka uživý naštěstí to ,,nedotujeme,,. O víkendu a v pátek nám to nejezdí naschvál jelikož na tu samou linku až do Vlašimy jezdí jiný dopravci tak že by bylo málo lidí. |
Zzz
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2040 Registrován: 12-2004
| Odesláno Čtvrtek, 15. července 2010 - 07:34:56 |
|
Kopřivničák. To je prosím tzv. NAD za šukaphón. |
Kopřivničák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 140 Registrován: 4-2009
| Odesláno Čtvrtek, 15. července 2010 - 19:09:31 |
|
ZZZ : tak to jsem taky pochopil, ale nejde mi do hlavy proč, nikde není vypsaná žádná výluka |
Mirek Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1915 Registrován: 5-2002
| Odesláno Čtvrtek, 15. července 2010 - 19:17:45 |
|
Kopřivničák: abych se styděl, že mám předky tam z Tvého kraje . Jako, kde by měla být teď vypsaná, když bude skoro až za měsíc? Trvá delší dobu, tak je na licenci. |
Bovafhd
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 158 Registrován: 7-2007
| Odesláno Čtvrtek, 15. července 2010 - 22:47:59 |
|
Langa: Rád vidím snahu menších dopravců proniknout do nedotovaných dálkových linek. Bohužel dnes takovéto linky větší společnosti ruší. Je to riziko a pravidelné peníze ze státní kapsy jsou lepší. Tak snad touto formou se některé linky povede zachovat. Ještě takové dva dotazy. To ani teď v sezoně nemáte na LC 936 využití. Zadruhé: kde to parkujete? Přesněji čí Karosy jsou na fotce trochu vidět. Z jiného soudku: Jak je to vlastně s tou cyklobusovou linkou co má jezdit Kovářik(KODISP)? Na portálu CIS JŘ je udržovací jř, IDOS to nenajde, ale v brožurce cyklotrans píší že to jede. Kdo tedy dělá z lidí debily? Co vím, nebyli jsme jediní, kdo čekal na zastávce a nic. Buď to opravdu nejede, anebo si řidič dělá co chce a jř neřeší. Myslím, že by o tom měl něco vědět minimálně zde diskutující Karlshaus, protože jř Kovářika jsou prý jeho práce. Dobrou noc |
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 302 Registrován: 6-2003
| Odesláno Pátek, 16. července 2010 - 10:05:00 |
|
Langa: ad linka 350980: takhle zvláštní linku (jeden večerní pár spojů jen od pondělí do čtvrtka) jsem ještě neviděl, pochopil jsem, že se zřejmě jedná o využití vozidla, které by jinak stálo, ale zajímalo by mě, kde jezdí během dne, a kde od pátku do neděle. (Příspěvek byl editován uživatelem Tomáš Hradecký.) |
| Odesláno Pátek, 16. července 2010 - 14:29:10 |
|
Bovafhd: Autobus patří panu Petru Langhamerovi nemá jenom tenhle bus má jich víc! Ta Linka je postavěná časově tak aby to ,,nepřekáželo,, v tom aby jsme na ní zbytečně nescháněli jiný busy. Samozřejmě že jezdí v týdnu nějaký Transfery nebo Poznávačky jezdí jezdí. Vozový park máme V Praze. Tomáš hradecký: Musim Vás zklamat vůz nestojí celý dny a jenom jezdí linku vůz právě furt jezdí ten čas je postaven na to, aby z našich busů to alespoň jeden stíhal. V pátek,sobotu a v neděli to nejezdí proto, že by jsme museli schánět autobus, jelikož se teď jezdí pendly. |
fero Neregistrovaný host Odeslán z: 81.90.174.49
| Odesláno Pátek, 16. července 2010 - 18:50:14 |
|
A langa je na tom tak dobře a výnosně,že už jeden prodává u FD Busu. |
fero Neregistrovaný host Odeslán z: 81.90.174.49
| Odesláno Pátek, 16. července 2010 - 18:51:58 |
|
http://www.fdbus.cz/prodej-autobusu.php?ref_cislo=422 ze nekecam,je to tentyz vuz |
Fedos Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2941 Registrován: 7-2006
| Odesláno Pátek, 16. července 2010 - 19:44:32 |
|
Langa:
www.autobusovenadrazi.wbs.cz http://fedos.rajce.idnes.cz/
|
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 303 Registrován: 6-2003
| Odesláno Pátek, 16. července 2010 - 22:11:48 |
|
Langa: No mě je jasné, že to celé dny nestojí, spíš to vypadá, že dopravce normálně jezdí zájezdy a od pondělí do čtvrtka večer má bus volno, tak aby nestál, vymyslela se pro něj linka. Já jen, že linka s takovýmto rozsahem provozu se málokdy vidí :-) |
| Odesláno Pátek, 16. července 2010 - 23:02:54 |
|
Tomáš hradecký: Jasný ta linka je pro nás takové zpestření :-) Fero: Ano Naše 936 se prodává je to kvůli tomu že nemá WC a cizinci na transfery chtějí už LUX busy tak se jí snažíme prodat, aby jsme mohli koupit mladší autobus :-) Fedos: Děkuju za fotky Našeho Sprintera na konci léta jde na nový lak :-) |
Zzz
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2045 Registrován: 12-2004
| Odesláno Úterý, 20. července 2010 - 19:20:51 |
|
Všiml jsem si, že na zlínském autobusáku chybí na rozdíl od všech jiných dopravců JŘ SA. Stejně tak nejsou její spojevypsány na odje. stanovišti. To je ale náhoda. Kluci Vsetínští byli vždycky féroví. |
Mirbusak
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1391 Registrován: 5-2005
| Odesláno Úterý, 20. července 2010 - 19:26:59 |
|
Nechci obhajovat, ale SA JŘ poštou neposílá, zasílá PDF z portal.idos.cz - ze zkušenosti. Většina dopravců/ze zkušenosti/, potřebuje primární data, která se používají pro tvorbu odjezdových relací - sám je také dělám. Vždy, si musím JŘ "udělat", což zabere nějaký čas.....
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik... |
|
Magiq
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7862 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 20. července 2010 - 19:29:07 |
|
Jak to není v souboru .isy, následuje ruční práce a také zvýšená možnost chyb. |
Mirbusak
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1392 Registrován: 5-2005
| Odesláno Úterý, 20. července 2010 - 20:28:21 |
|
To mi povídej, stačí i JDF, to také načteš do isybusu - a to by měl mít, když to předkládá do CISu. Když jsem se odpovědné osoby /od žluťáka/ dotázal, zda mi nemůže zaslat jř v jdf, tak se zeptala co to je, a poslala wewbou stránku CISu
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik... |
|
Magiq
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7863 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 20. července 2010 - 21:24:55 |
|
|
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6516 Registrován: 4-2006
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 22:03:37 |
|
Icom vypsal Vř na 33 autobusů. Vítěz sice znám předem, ale co kdyby......
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat,snažte se me předběhnout.... www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
|
|
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4602 Registrován: 12-2007
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 22:06:35 |
|
Mercedes?
|
Kuzl Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 934 Registrován: 9-2006
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 08:40:16 |
|
s tim MB je to jasny, zajímvější bude spíš, jestli pujde o doplnění 600 kusové zásilky dalšími Intoury nebo tam jsou uvedena nějaká specifika př. nizkopodlaha nebo tak něco
|
-ds- Neregistrovaný host Odeslán z: 62.204.246.18
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 10:25:59 |
|
ad SA tak tak, linky SA se musí hezky přeťukat z pdf, když se mají objevit na nějakém souhrnu, či odjezdníku. ad ICOM že by třeba nějaká menší vozidla? V KHK mají mít nějaká nasazená a dá se očekávat, že podobný požadavek bude zanedlouho i v Pardubickém kraji... |
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6518 Registrován: 4-2006
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 10:48:44 |
|
Dodávka 33 ks linkových bezbariérových autobusů a 2 ks městských nízkopodlažních autobusů v roce 2010 a 2011. no spíše potřebují LE busy. Takže domácí výrobci šanci mají.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat,snažte se me předběhnout.... www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
|
|
Číslo příspěvku: 935 Registrován: 9-2006
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 12:37:08 |
|
Cross LE volá . to určitě budou vozy na doplnění norem nízkopodlažních vozů v Ústeckém kraji. Pak možná i do středních Čech, obzvlášť když v ČSAD Benešov už cross LE je. ostatní z dotčených krajů myslím nemají v závazku LE vozy, tak tam bych s tím moc nepočítal i když 33 je solidní množství a v Ústí n. O. se třeba taky dočkají. A malokapacitní vozy ICOM kupovat přeci neumí
|
-ds- Neregistrovaný host Odeslán z: 62.204.246.18
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 15:13:53 |
|
A malokapacitní vozy ICOM kupovat přeci neumí třeba si už spočítali, že jezdit s velkým busem za cenu malého se příliš nevyplatí. :-))) |
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4607 Registrován: 12-2007
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 15:43:15 |
|
Napadá mne, jestli se DPÚK vyplatí udržovat takové ohromné množství linek na jediném spoji jednou v roce nebo jestli by nebylo lepší si nechat jen ty linky, na kterých opravdu jezdí (a třeba jen pár těch výhledově nejlepších).
|
Petr_k Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5644 Registrován: 4-2003
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 21:18:06 |
|
a) každá platná licence se hodí, v různým rozsahu to dělá hodně dopravců, b) vyplatí se to, protože se za to v podstatě neplatí , naopak zrušení licence by už něco stálo - takže se to prostě nechá dožít, c) i když se do jízdního řádu napíše nějakej ten spoj, většinou se kombinací negativních značek jeho jízda vyloučí, čímž se koza nažere, vlk zůstane celej a není třeba se nějak extra vzrušovat. (Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
Až chcípneš, tak tě vykopu a obrátím ksichtem dolů. |
|
Mazda_6
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 656 Registrován: 5-2007
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 22:19:43 |
|
Ad MMM & Petr_k: Každá platná licence se sice hodí, ale výsledek je ten, že jsou na zastávkách tabule s jízdními řády (a také ostatní volné plochy ) zaplácané nadbytečnými plachtami jízdních řádů, a nebo tam některé úplně chybí, protože je není kam nalepit (viz třeba jeden významný dopravce v KV kraji). Myslím si, že zde je pro dopravní úřady "pole neorané" v tom smyslu, aby od dopravců žádaly vysvětlení, proč mají třeba souběžné spoje na více jízdních řádech, a přinutili je učesat JŘ pro lepší přehled. Páky na to jistě mají - třeba by dopravce vydusili za špatné výlepy apod. Jsem přesvědčen, že by se hůl našla... Jinak se toho plevele mezi seriózně vedenými linkami nezbavíme. |
Huples
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 395 Registrován: 2-2005
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 13:27:56 |
|
Mazda_6: Ano, toto a ježdění mezinárodních linek na 2 licence (Žlutý mor) by mělo ministerstvo řešit a ne nesmysly, že se nesmí přepravovat přednostně cestující do vzdálenějších zastávek. Na Slovensku se cestující do vzdálenějších zastávek přednostně přepravují a funguje to dobře. |
Lsd
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 97 Registrován: 11-2009
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 16:26:06 |
|
Huples: To uz to dlouho nebylo... Obavam se, ze je to kazdemu uplne jedno a proto to taky dlouha leta funguje. Predostni preprava cestujicich do vzdalenejsich zastavek je nesmysl v ceskych pomerech. Na slovensku, kde jezdi i linky kolem 12 hodin, to nejake opodstatneni ma, ale rozhodne ne v CR, to ze neco co se ti libi funguje na slovensku neznamena, ze je to aplikovatelne i tady. |
Jww
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 123 Registrován: 12-2008
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 20:16:51 |
|
Predostni preprava cestujicich do vzdalenejsich zastavek je nesmysl v ceskych pomerech. No já myslím, že to takovej nesmysl není - z pohledu toho kdo platí naftu,řidiče, opravy, inestice do nových vozů apod. Na tržbě je to znát. A z pohledu cestujícího je to taky rozumný. Já jezdil před cca 18lety z Poděbrad do Špindlu a kdyby řidič nás a na Vrchlabí nevzal před těma do Senice, Kopidlna apod tak sem se neměl jak dostat domů nebo čekat 2 nebo 6hodin na další bus. |
Mazda_6
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 657 Registrován: 5-2007
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 20:34:38 |
|
Huples & Jww: naprosto souhlasím. Na komerčních (dálkových) linkách to smysl jistě má, i když cestujícím se to asi nelíbí. |
Lsd
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 98 Registrován: 11-2009
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 20:45:21 |
|
Mazda_6: Smysl to z pohledu dopravce samozrejme ma, ale pri dnesni vytizenosti a vyuzivani autobusove dopravy se stejne uz jedna o marginalni zalezitost. Jww: Jenze to co bylo pred 18 lety uz dnes proste neplati :-) Pri dnesni kupni sile = dostupnosti invididualni automobilove dopravy jsou autobusy na delsi vzdalenosti uz spis takovy doplnek. A nakonec se da jeste podoktnout, ze existuje system rezervaci :D |
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6519 Registrován: 4-2006
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 20:45:39 |
|
Naprosto normální a nevím co je na tom divného. Pamatuju kolikrát když řidič v Brně vylezl a řekl nejdřív místenky a pak Dvůr a vzdálenější.Oni tam pak lezou i ty kteří jedou 30 km a mají spoustu alternativ. Navíc tohle bylo v Jř už před 30 lety takže nevím, že se někdo diví.
|
|
Jww
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 124 Registrován: 12-2008
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 21:30:07 |
|
LSD: no vidíš a já to dneska používám (hlavně tedy pondělky ráno) z MH do Prahy :-) A ještě vloni (příkaz vedoucího) Praha - Trutnov. |
Vojta Kiriz Neregistrovaný host Odeslán z: 85.207.18.54
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 22:27:29 |
|
Ahoj dneska jel linku Kunžak Praha Roztyly pro fu H F tour dopravce Jiří voleman nevíte o něm něco ? poslal krásnou karosu lc 73x |
Huples
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 396 Registrován: 2-2005
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 22:30:50 |
|
Ares1: Jenže někoho na ministerstvu dopravy, kdo viděl autobus tak maximálně z okna své služební limuzíny napadlo, že je to diskriminační a že se to nesmí a zatrh to. Mockrát jsem se o tom bavil u nás na Florenci s řidiči Turancaru, Antona Klimčíka nebo SAD Humenné, kteří si ač neradi musí obsadit sedačky frekvencí do Brna, protože tam "byli dřív" a ty, co chtějí do Banské Bystrice, Námestova nebo Prešova v Praze potom musí nechat. Z toho by se člověk poXXal! |
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6520 Registrován: 4-2006
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 22:47:23 |
|
ad Huples hm co ti na to mám říci. Radši nic musel bych použít slovo pro ....... Kdyby je raději v rámci úspor vyházeli. Beztak je jich tam 50% na nic.
|
|
Huples
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 397 Registrován: 2-2005
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 22:57:31 |
|
Ares1: Pravdu díž :-) |
Lsd
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 99 Registrován: 11-2009
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 22:58:06 |
|
Huples: Tak jet treba na Slovensko bez rezervace malinko hazard, ale ta klientela vychodniarskych lopat z fabrik a skladu ma jine mysleni no... Misto podobnych starosti by si treba mel trochu trvat na zakazu koureni v prostoru UAN, u odjezdu linek na vychod a na balkan je to nejake tolerovane :-) To ti koukam ani v nejmensim nevadi... |
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6521 Registrován: 4-2006
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 23:16:25 |
|
Lsd nemyslíš, že na tyto věci má dbát slavná Policie? Já ano. Od toho je platíme jako represivní složku. "klientela vychodniarskych lopat z fabrik a skladu ma jine mysleni no..." Nešlo by se vyjadřovat citlivěji.? Oni jsou to lidé jako my, jen dělají práci, která nám čechům nevoní...
|
|
Huples
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 398 Registrován: 2-2005
| Odesláno Neděle, 25. července 2010 - 23:36:53 |
|
Misto podobnych starosti by si treba mel trochu trvat na zakazu koureni v prostoru UAN - Budeš se divit, ale ač to nemám přímo v popisu práce, tak nemám problém napomenout kohokoli a důsledně to dělám Zrovna nedávno u autobusu Eurolines Romania z Berlina do Bukurešti jsem napomenul 2 lidi, kteří nejen že hned poslechli, ale ještě se mi perfektní němčinou omluvili a požádali mě, ať se nezlobím (vzhledem k tomu, že spolu mluvili rumunsky, usuzuji, že to byli Rumuni). Za to u vedlejšího ČSAD Tišnov do Zurichu jsem dědka doprovázejícího manželku upozornil 3 krát a po třetí začal mít kecy o omezování osobnáí svobody a podobné bláboly. Já na to, že ti Rumuni na vedlejším nástupišti jsou podstatně slušnější než on, což se "čecháčkovi" samozřejmě nelíbilo. Musel jsem mu pohrozit přivoláním ochranky a městské policie, aby zkrotnul. A "včil mudruj". ta klientela vychodniarskych lopat z fabrik a skladu ma jine mysleni no... - budeš se divit, ale jako zarytý Čechoslovakista je považuju za úplně stejné lidi jako tebe a co když je to tak, že jsou ze Slovenska zvyklí právě na ten pro mě civilizovanější způsob přednostní přepravy do vzdálenějších zastávek a sami kolikrát nevědí, jak stihnou z práce na ubytovnu a který spoj jim bude vyhovovat, tak proto si nerezervují. |
Číslo příspěvku: 942 Registrován: 9-2006
| Odesláno Středa, 28. července 2010 - 10:40:08 |
|
zajímavá linka v idosu odkaz
|
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3106 Registrován: 4-2003
| Odesláno Středa, 28. července 2010 - 13:30:01 |
|
Huples: Já bych se Rumunů až tak nezastával... To, co píšeš, je světlá výjimka. Většinou s nimi mám špatné zkušenosti. Třeba jednou jsem byl u toho, kdy se Rumunka policistovi doslova vysmála, když jí chtěl pokutovat za kouření. Myslela si, že když jí za chvíli odjíždí autobus a nemá u sebe české koruny, tak jí policista nemůže nic udělat. Ovšem to se spletla. Až když jí bylo vysvětleno, že nikam nepojede a místo toho půjde s policistou na služebnu, sklaplo jí a nakonec pokutu ještě ráda zaplatila. |
Huples
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 400 Registrován: 2-2005
| Odesláno Sobota, 31. července 2010 - 20:48:30 |
|
Jenda_z_hk: Ono asi po pár takových incidentech je cepují sami řidiči - když jsem s nima jel, tak před každou přestávkou hlásil řidič do mikrofonu něco o toaletách a kouření, nakolik jsem to z rumunštiny pochopil. Navíc sám bulharský řidič Eurolines (spoj z Varny do Hamburgu) mi říkal, že jim to taky říkají a oni si z toho nic nedělají, dokud je neseřve přímo někdo s personálu nádraží a jedním dechem dodal, že by měla být pokuta za kouření minimálně 100€, aby si to zapamatovali. |
Macek007 Neregistrovaný host Odeslán z: 81.90.174.49
| Odesláno Neděle, 01. srpna 2010 - 16:15:01 |
|
http://bus.zastavka.net/za-nepid_dopravce/karel_baumruk.phtml Slavný H.F. Tour alias Roman Látal a spol. |
Kulík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 404 Registrován: 4-2004
| Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 18:13:55 |
|
Skromný dotaz. Komu patří tato plynová SORka? a) ČSAD Česká Lípa b) DP Ústeckého kraje c) je nasazována na linky obou dopravců dle potřeby...
http://cyclura.cz/fotodop/index.php |
|
Tomik6
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 151 Registrován: 11-2009
| Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 18:17:58 |
|
Kulík: b - ČSAD Ústeckého kraje
http://autobusy-karvina.webgarden.cz Web o Karvinské dopravě.Fotky,videa,informace atd.. Autobusy Karosa C934/C934E nej vozy |
|
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6540 Registrován: 4-2006
| Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 20:29:20 |
|
ad Kulík je u ČSAD Česká Lípa.
|
|
Jebo
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 294 Registrován: 12-2007
| Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 22:18:13 |
|
Souhlas s Aresem. Pokud je tam nálepka ČSAD ČL, tak není co řešit. Nehledě na to, že DPUK jezdí do Prahy míň než v minulosti. |
Kulík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 407 Registrován: 4-2004
| Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 09:13:27 |
|
Pánové díky za informace. Pokud tomu rozumím, tak pokud je na voze nálepka ČSAD Česká Lípa platí tato bez ohledu na ponechané nálepky DPUK. Inu zajímavý způsob řešení situace.
http://cyclura.cz/fotodop/index.php |
|
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6541 Registrován: 4-2006
| Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 11:41:21 |
|
Kulík U Dpúk je možné vše. Jenže zrovna minulý týden jsem se díval u tebou zobrazeného vozu na cedulku a jezdí na lince do Nového Boru, to jest linka ČSAD ČL. Oni ty vozy jim z Dpúk spíše pronajali, nebo spíše půjčili. Je jich na Českolipsku víc.
|
|