Autor |
Příspěvek |
M_k Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2249 Registrován: 9-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 13:08:06 |
|
navíc zapomínáš, že každej člověk je jinej. někomu vyhovuje tohle a někomu zas tamto. Nezapomínám - pořád je tu možnost vozit v lomu šutr, než ve městě lidi.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz www.bezdruzickalokalka.cz
|
|
vencek Neregistrovaný host Odeslán z: 90.180.107.128
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 13:23:53 |
|
27tr už vyjelo, dnes viděno u vozovny. |
Pavel2 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8001 Registrován: 8-2002
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 14:17:07 |
|
m_k: děláš jak kdyby tebe nikdo nikdy nevytočil.
|
Číslo příspěvku: 2250 Registrován: 9-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 14:31:12 |
|
ad Pavel2: Vytočil, samozřejmě že ano...Ale vždy jsem to bral jako své profesionální selhání, pokud jsem to dal vzápětí někomu třetímu a nebo "zákazníku" najevo.
|
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3828 Registrován: 12-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 14:46:05 |
|
Čéče míro ty si na sebe trvdej jak tibetskej mnich
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí. Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop) |
|
Bahňák63
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 148 Registrován: 6-2008
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 16:12:43 |
|
Vážení, bude tady někdo ochotný a vysvětlí mne někdo, tedy pokud to není tajné, pojem přítel dopravy???Co to obnáší??? Předpokládám, že se zde schází a diskutují inteligentní studenti, ale i učni atd,atd, prostě přátelé dopravy???Nebo ne?Nebo že by to byla jen kamufláž pro škudce dopravy???....Já podle těch některých příspěvků mám někdy dojem, že jste někdy horší jak člověk onehdá co stál vedle mne u dveří v autobuse a řval na řidiče....K...ÁÁ, tak ty D...ÉÉ, votevřeš ty dveřéé, nebo si mám pro tebe dojít....Pak jak jsem stál vedle něj tak se podíval na mne a něco komentoval jak to vše stojí za h...o a na řidiče jakej to je magor atd, atd.....tak jsem jen odvětil ...a copak pane kdyby jste zmáčkl to druhé a správné tlačítko, to je totiž na otevření dveří, no a pak jsem dovětil, že předpokládm že se půjde řidiči omluvit .....no jen odvětil....kreténi si to pořád mění, kdo se v tom má vyznat..... Víte chlapci a chlapi, položil jsem pár lidem otz. koho, nebo co si představují, když se řekne "Přítel dopravy"....Nemyslím si, že jsem slyšel co jsem chtěl....neni to ani publikovatelné.... Takže můj zcela subjektivní názor je, že přemýšlejte co píšete, o čem diskutujete a hlavně pokud chcete něco kritizovat / což bohužel je v povaze české nejvíce zastoupený sport/tak si napřed zjistěte informace.Protože kritizovat umí každý,ale vymyslet řešení,přijít s nápadem a pak ten nápad zrealizovat není jen tak a neumí to jen tak někdo. Mohl bych tady psát litánie, ale to není účelem a asi by Vás to nebralo.Ale pár set let :-)) v dopravě se pohybuji a někdy Vaše názory číst....noo prostě jsou to někdy názory a vyjádření na otcovský pohlavek. Apropoo...jsem přístupný jakkékoli diskusi o čemkoli v dopravě,klidně kdykoli,z očí do očí, pokud bude mít hlavu,patu a logiku. Mějte se hezky (Příspěvek byl editován uživatelem Bahňák63.)
Kdo maže je mazanej,kdo je chytrej je......:-)) Ovšem řada věcí není tak,jak vypadá na první pohled....:-)) |
|
1612 Neregistrovaný host Odeslán z: 78.136.135.107
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 16:13:06 |
|
Zdeněk_k: Díky, ta zkušební jízda 21Tr 493 (viz foto) proběhla dnes a byl to tedy první trolejbus na Teslově? |
motoGP Neregistrovaný host Odeslán z: 89.102.225.242
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 16:47:12 |
|
Já ti řeknu, kdo je přítel dopravy - MHD. Je to člověk, který si neumí najít ženskou, většinou je neoblíben pro svoji úchylku, ukájet se nad fotkami vozů MHD. Je to člověk, co nemá žádné normální zájmy, tak se vozí ve vozech MHD jako bukvice, sledujíc chování řidičů a všeho kolem a občas vyplivne nějaký pamflet na vedení PmDP. |
Libor_hh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1284 Registrován: 2-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:03:45 |
|
motoGP: no, souhlasím s tebou tak na 95.5 % mám za to, že ve zbytku se najdou vyjímky ad M_K: a tom něco je. Mám svýho šéfa tři metry od sebe a dennodenně mi to tak stresuje, že dělám neustálé chyby a jsem vzteklý na zákazníky.... pane polokolego, tak jděte do kanceláře do lomu, třeba Letkova, to kamení nenadává a Vy budete mít klid a dobrý pocit z osobního neselhávání p.s. teplej kancl je teplej kancl,co?
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další....... |
|
Číslo příspěvku: 2252 Registrován: 9-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:04:12 |
|
motoGP: normální zájmy Prosím o definici normálních zájmů.... teplej kancl je teplej kancl,co? Momentálně až moc teplej. Na druhou stranu co jsem slyšel na PMDP Libore - ono kdyby jsi tak furt nesyčel, už ti taky jeden chtěli nabídnout. Seděl bys tam, dal si kafe a koukal na K_report... (Příspěvek byl editován uživatelem M_k.)
|
|
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:09:17 |
|
M_k přesně jsem čekal, že zrovna ty se ozveš jako první...vem Nohavce za ruku a jděte na procházku, třeba na Mikulášský a neobtěžuj mě takovou blbou otázkou... |
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3249 Registrován: 2-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:15:34 |
|
P2: Taky jsem ten "horší případ." Maturitu mám, na výšce jsem taky chvíli byl...ale dycky jsem chtěl jezdit a dělám to proto, že mě to baví. A i přes relativně málo peněz bych neměnil M_k: Tvoje definice řidiče je naprosto přesná! Na druhou stranu, já se nikde neschovávám. A za poslední dva dny jsem byl 26 hodin v práci s přestávkou dohromady 2 hodiny (jedna včera mezi 5-6 v Budějovicích, druhá dneska mezi 11-12 v Plzni) Co se týká GPS, v autě ji nemám a jsem za to rád. Můj oblastní šéf, když něco potřebuju, všechno schválí a "generální" nemusí vědět všechno. V Ostravě jsme měli jednu GPSku přenosnou a nikdo nevěděl, kdo ji má zrovna na autě. A pak taky, když se jezdilo na černo a přišlo by se na to, dostali bychom zákaz brát si auta domů (a v jednu ráno na šichtu bych nechtěl jet busem) A bohatě to stačí. Bahňák63: Mi třeba dycky zajímala technika okolo dopravy a baví mě systém jako celek, co jak a proč jezdí tak, jak jezdí. Na extrémy, na které narážíš (a jenž poměrně přesně vystihl i MotoGp), si extrémisti sami vymysleli slovo "šotouš" Toť můj názor MotoGp: Co považuješ za "normální zájmy?"
|
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:15:55 |
|
a teď se do mě pusťte...určitě tě tady na Diskuzi podpoří další tvoji přihřátí přátelé....však oni se sami ozvou, nebudu jmenovat.... hahahaha |
Číslo příspěvku: 2253 Registrován: 9-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:16:11 |
|
ad motoGP: Přesně takovou věcnou odpověď jsem čekal. Akorát nevím kdo je Nohavec...
|
|
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3250 Registrován: 2-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:19:07 |
|
Já se nehodlám do nikoho pouštět, kdybys byl co k čemu, odpovíš mě i M_k a normálně diskutuješ...
|
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:19:11 |
|
M-k: nevíš? myslím, že má nick Kendy a nedá se přehlídnout... |
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:25:39 |
|
Trolino: já ti tady nebudu radit, co je normální a co ne...pokud máš na to věk, měl bys to vědět sám...to taky můžeš monitorovat popelářský auta a sledovat jejich svozy, počítat popelnice nebo fotit psí výkaly ...je to skoro stejný.. :-) Mě je fakt jedno, co Tebe zajímá...Myslím, kdyby jsme se vrátili do komunismu, dost lidí tady by se přihlásilo do PS VB nebo Šedýho Moru. |
Číslo příspěvku: 2254 Registrován: 9-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:27:47 |
|
ad motoGP: Aha.... Jestli se Kendy vodí za ruku s řidičema či řidičkama je mi jedno a taky mi do toho nic není. Stejně jako tobě.... Tímto končím debatu o ničem a jdu si prohlížet na Bolevák...... Mě je fakt jedno, co Tebe zajímá.......Pak se toho drž i u těch ostatních.... (Příspěvek byl editován uživatelem M_k.)
|
|
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:29:51 |
|
M-k okok |
Číslo příspěvku: 8003 Registrován: 8-2002
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 17:53:30 |
|
m_k: Libore - ono kdyby jsi tak furt nesyčel, už ti taky jeden chtěli nabídnout. Seděl bys tam, dal si kafe a koukal na K_report... sice to není na mně, ale reakci si neodpustím: takovejch keců už jsem slyšel... a o tom pánovi co ho tady zmínil motoGP ti můžu povyprávět motoGP: mě by taky zajímalo, co považuješ za normální. já říkám, že každej ulítává na něčem jiným
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3830 Registrován: 12-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 18:53:48 |
|
já říkám, že každej ulítává na něčem jiným Jojo takovej kvalitní zelenej matroš....tý brďo na to je často pořádnej úlet.
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí. Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop) |
|
Adalbertinum
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 881 Registrován: 1-2010
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 19:52:05 |
|
Tak nevím nevím, ale je snad každýho věc, o co se zajímá.. Já se rád vozím MHD v HK, a v Plzni, rád se projíždím vlaky po republice, poslouchám lokomotivy, fotím stanice, zastávky, evidenční čísla.. A přitom mám i rodinu.. Myslím si, že když se chce, dá se zvládat vše :-)) |
H_k
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3442 Registrován: 5-2002
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 19:55:53 |
|
Mohl bych tady psát litánie Už se stalo. Jenom na okraj - nevím proč pitvat termín "přátelé dopravy"... Tady je diskuze pro každýho... K internetu se taky každej dostane, dneska už s tim uměj děti v 5 letech, mám pocit, že je to vidět i tady... Je to spíš smutný, ale nic s tim neuděláme, tady není setkání kaizenářů dopravního podniku. |
Milanm
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1504 Registrován: 9-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 20:14:10 |
|
motoGP: Někdo se ukájí nad motorkama, že?...A jiného třeba zajímá veřejná doprava. Každý jsme nějaký...tak ať ti ty motorky přinesou mnoho slastných orgasmů. |
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 20:36:51 |
|
Milanm: no ono se projet na mašině s litrem obsah a projet se v tramvaji je krapítek rozdíl, ale baví tě to tak je to v pohodě... :-) |
6120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2185 Registrován: 4-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 20:43:11 |
|
normální zajmy je jako co?jezdit 150 km/h na motorce po městě machrovat a občas se přerazit o autobus? kdyby jsme se vrátili do komunismu, dost lidí tady by se přihlásilo do PS VB nebo Šedýho Moru. hadej koho prvního bych si podal?! ..běž už se svejma trapnejma názorama do a radši vubec nemysli když nemáš čim
AV 15-30 http://www.youtube.com/watch?v=rYqifHHBvM0 |
|
Vladimír_b
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1609 Registrován: 6-2008
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 20:48:02 |
|
"...Předpokládám, že se zde schází a diskutují inteligentní studenti, ale i učni atd,atd,..." No ne, spíš tací "fotříci"(30+)(příp. věční studenti) a jedna "mamina". Tahle sorta si to tu dokázala uhlídat (unudit, upsat) před studenstvem svými nejen OT ((po)hlavně) řešením co je v životě postihlo. To jen občas naruší 30- zoufalými pokusy o natočení kormidla z5 k MHD (např. fotkami...) neúspěšně. Ale potěšili jste mě - dle Vaší definice nejsem přítel dopravy jééé jůůů já jsem vlastně "normální". prohlížet na Bolevák vyplavené vorvaně já jel jednou okolo busem a na to se dívat nedalo
|
6120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2186 Registrován: 4-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 20:48:14 |
|
Jojo takovej kvalitní zelenej matroš....tý brďo na to je často pořádnej úlet. no a hlavně pak číst ty příspěvky
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3831 Registrován: 12-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 20:53:26 |
|
6120 - Zahulíme uvidíme brácho...ježíš tě miluje motoGP - Já měl furt za to že obsah je plošná míra a určuje se v metrech na druhou. Nevadí zejtra si koupim dvě kila piva který vypiju na naší 500 litrový zahradě (Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)
|
6120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2187 Registrován: 4-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 21:09:33 |
|
Nevadí zejtra si koupim dvě kila piva který vypiju na naší 500 litrový zahradě hlavně sem pak nic nepiš stačí motogp
|
Johny512
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 412 Registrován: 10-2008
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 21:21:20 |
|
Moje hobby.. autobusy.. Kdo mě nezná.. nepochopí.. Od září 2009 nenávidím ty keply PLF, T3- 190+191 4ever |
|
Adalbertinum
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 885 Registrován: 1-2010
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 22:29:23 |
|
Johny512: Moc hezký fotky .. Něco z třicítky by nebylo, prosím? |
Veverka
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 654 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 23:01:29 |
|
Vladimír_b: spíš tací "fotříci"(30+)(příp. věční studenti) a jedna "mamina" Nedráždi Veverku bosou nohou Podobné (nic nového nepřinášející) výkřiky mě (zvlášť v tuto chvíli) poněkud iritují a svádí k dalším nic nového nepřinášejícím příspěvkům. Jen ať tu někdo definuje "normální" zájem (víc než 50% populace? takových zájmů se asi moc nenajde). A pak ať ještě vysvětlí, co je špatného na tom věnovat se menšinovému zájmu. A navíc řekla jsem já někdy něco proti tomu, když se tu zvřejňují informace typu, která tramvaj s kterou, která na které lince, fotky "na jedno brdo" ... ? Těžko ... Já to beru, že co moc nezaujme mě, může zajímat někoho jiného, k tématu to patří (což se o tomto mém příspěvku říct nedá, ale jak jsem zmínila ve vedlejší dizkusi, v mém podroušeném stavu mám větší nutkání podobné příspěvky generovat ). |
Adalbertinum
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 887 Registrován: 1-2010
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 23:12:25 |
|
já jsem za všechny informace týkající se Plzeňské MHD rád.. Ač někdy moje dotazy mohou vypadat blbě, není to tím, že bych někoho chtěl naštvat, jen se snažím dozvědět co nejvíc.. |
Libor_hh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1285 Registrován: 2-2005
| Odesláno Čtvrtek, 22. července 2010 - 23:25:44 |
|
ad M_K: Přijedeme ochcaný potem ze Strašic, pustím počítač a musím ti poděkovat za krasný konec dnešního dne: Na druhou stranu co jsem slyšel na PMDP Libore - ono kdyby jsi tak furt nesyčel, už ti taky jeden chtěli nabídnout. Seděl bys tam, dal si kafe a koukal na K_report... Mohu tě ubezpečit, že jsem ten poslední pucflek u našeho podniku, a přesto, že si občas popovídám s lidmi z vyšších pater, minimálně několika desítkám? lidí zase ležím v žaludku, mám jednu blbou vlastnost: říkat vše na rovinu a zpříma do očí, občas to bolí,ale mě to nevadí a própo můj vztah k cestujícím, zjisti si, kolik za 13 let jízdy s paroháčem na mne přišlo stížností. docela by jsi se divil, i když je fakt, že se snažím konfliktním situacím předcházet. Přesně,jak většina či menšina cestující veřejnosti pohrdá řidičema, tak já mám to samé smýšlení o cestujícím substrátu, ale byl jsem odmala si myslím slušně vychován a to mi snad zůstalo, to že zde občas dám průchod emočním proslovům, tak to už lepší nebude, s tím se musíš smířit, mne fascinuje, jak někoho sere přehřátej palubák a píše pamflety na řidiče , tak já tě naťuknu, že zrovna mě neskutečně teď S E R E, že se na vozy od firmy INEL namontovaly klimatizace, které nejenže nefungujou, ale nikdy fungovat nebudou, hlavně že jsou ruce v rukávě, INEL si vydělal a řidiči se zakázalo otevírat přední dveře, pokud má klimatizaci - sankce 1.500 - 3.000 kč soudě dle posledních informací se o problému ví a bude se někdy řešit, a dyť sám víš, kde se máš koho zeptat.
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další....... |
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3838 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 00:00:58 |
|
Smarjá jako bys zrovna ty neuměl vysadit sklo ze dveří a nakonec šichty ho tam zas nastrčit.... si musíš umět poradit.
|
Libor_hh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1286 Registrován: 2-2005
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 00:28:39 |
|
ad Martin 100: Hm, dobrá rada nad zlato víš co by mi řekli? Neoprávněný zásah do konstrukce vozidla
|
Johny512
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 415 Registrován: 10-2008
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 01:40:16 |
|
Adalbertinum: Něco speciálně pro tebe by se určitě našlo Máš to seřazený podle typu vz No a to stačí, nebudu Vám tu přeci zasírat diskuzi nějakýma amatérskýma fotkama, stejně to nikoho nezajímá, že (Příspěvek byl editován uživatelem johny512.)
Moje hobby.. autobusy.. Kdo mě nezná.. nepochopí.. Od září 2009 nenávidím ty keply PLF, T3- 190+191 4ever |
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3840 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 10:43:47 |
|
nebudu Vám tu přeci zasírat diskuzi nějakýma amatérskýma fotkama, stejně to nikoho nezajímá, že Jo a ještě ke všemu starýma a neaktuálníma Ta s hašišema je pěkná..copak se tam dělo?
|
Číslo příspěvku: 8005 Registrován: 8-2002
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 11:33:53 |
|
klimatizace inel: divil bych se spíš kdyby to bylo naopak, kdyby Kraus neznal Zemana... takže věřím tomu, že se nefukčnost klimatizací bude "řešit" kdyby se udělalo normální VŘ a nakoupily se klimatizace od světový firmy, která je má jako jeden z hlavních produktů a dělá je už 30 let, mělo by to pro vedení obou firem jeden zásadní nedostatek: jeden ředitel by neměl práci pro svý lidi a vejvar a druhej všimný v kapse... m_100: doporučoval bych ti držet se hesla mlčeti zlato.
|
Breník J. Neregistrovaný host Odeslán z: 89.102.243.59
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 12:20:52 |
|
ad 1612: první zkušební jízda (MANIPULAČNÍ JÍZDA) vozem 21TrACI č. 493 proběhla skutečně včera po 10.hodině do Teslovy. Testovala se funkčnost trolejového vedení včetně výhybek.Trolejbus projel trasu od Jižníko předměstí,Folmavskou,U Nové Hospody na točku Teslova.Dále pak dvakrát projel trasu ke kruháku na Domažlické a zpět a odjel poté zase k Jižnímu předměstí. Začátkem příštího týdne teprve proběhne oficiální zkušební jízda pro schválení trati DÚ a poté začnou běžné zkušební jízdy řidičů. |
H_k
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3443 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 12:25:51 |
|
Před 15 minutami se po BP projížděl zelený kloubový Solaris, tykadla nahoře... |
Číslo příspěvku: 8007 Registrován: 8-2002
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 12:26:59 |
|
tohle už tu dlouho nebylo: pchongjangskej trolejbus, jehož základem je nejspíš Karosa
|
Malý_fotograf Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3523 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 12:30:09 |
|
H_k: Což znamená, že Solaris pro Plzeň lítá po městě. Byl jsem na dovolené, tak ani nevím jestli už nějaké zkušebky po městě s ním byly, nebo né, každopádně za ohradou jsem včera z vlaku viděl jednu rigu a jinak samé Teplice 12 i 15 metrů.
Každý je šotouš, ale v jiné věci... poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net |
|
Zdeněk_k Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 32 Registrován: 5-2009
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 13:47:36 |
|
Přidám jednu fotku Solarisího trolejbusu.
|
Ú.Di.Š. Neregistrovaný host Odeslán z: 90.176.22.62
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 15:12:55 |
|
Ostře sledovaný autobus *TAJNÉ*, který stál na *TAJNÉ*, v ulici *TAJNÉ* už tam nestojí. Tak doufáme, že se ocitl v těch správných rukách, držíme palce a těšíme se na výsledek. |
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3842 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 16:38:39 |
|
Zdeněk_k - Fešák sluší mu to.
|
Adalbertinum
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 890 Registrován: 1-2010
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 19:31:16 |
|
Johny512: Opět moc hezký fotky :-) Jsem potěšenej :-) Kdyby se našlo ještě něco, klidně lze posílat na mejl... Nebudu se zlobit |
ja7 Neregistrovaný host Odeslán z: 81.201.60.169
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 20:42:43 |
|
nevíte někdo jestli budou vybaveny plzenské 27tr dieselagregátorem ? |
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 20:50:10 |
|
ja7: ne, není ho kam dát, nemá motorovou šachtu. Z té fotky to je vidět. Ty diesly v City parohatých kloubech jsou jen vyhazováním peněz... |
Martin_l
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3708 Registrován: 5-2004
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 21:33:44 |
|
Ú.Di.Š: Ty diesly v City parohatých kloubech jsou jen vyhazováním peněz... Když před časem hořela kabelová šachta u Hydra a trolejbusový provoz v centru stál, tak bylo krásně vidět, jak se lidé za ty "vyhozené peníze" mohli vozit alespoň ve dvou spojích linky 16... Takže bych prosil nepsat hlouposti.
|
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 22:05:08 |
|
Zvláštní odstavec určený hlavně Martinu Leškojc(, aby se potom zase tuze nedivil): Ano, diesl má v trolejbusu význam pokud má dostatečný výkon, do cityparohatýchkloubů se totiž montují ty samé (výkonově) co do 12m cityparoháčů, kteří se na něj sotva vlečou (do kopce). A protože jsi stavař (nedovařený), tak ti tu pointu raději taky napíšu. Prostě se s kloubovým cityparoháčem poloplným substrátem do mírného vršku skoro nerozjedeš a pokud ano, tak se sotva povlečeš a předjede tě i Trejsina (=21Tr). Např. od Mraku k Práci bys nevyjel. Takže bych prosil nepsat hlouposti, když neznáš podrobnosti A schizoidní spoluobčany upozorňuji že nejsem L.H.! To bych se nevypisoval a poslal ho k šípku hned. |
Libor_hh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1287 Registrován: 2-2005
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 22:43:46 |
|
ad údiš: můžeš mi písmout na mejl,ať tu neotravujem diskusi? čistě soukromě,dík.
|
Breník J. Neregistrovaný host Odeslán z: 89.102.243.59
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 23:04:18 |
|
Byl jsem potěšen, když nedávno dal T_m odkaz na schémata České republiky na www.doprava.unas.cz , dosud jsem o nich nevěděl a jsou docela pěkně zpracovaná.Na trolejbusovém schématu pro Plzeň teď bude zapotřebí doplnit novou trolejbusovou trať na Borská pole. Když byl nedávno v pátek večer ten výpadek proudu na Americké, jel jsem v 25Tr č. 521 od nádraží k Práci na dieselagregát a nezdálo se mi, že by plně obsazený vůz jel líně pomalu. |
Martin_l
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3710 Registrován: 5-2004
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 23:07:14 |
|
Ú.Di.Š: Ano, diesl má v trolejbusu význam pokud má dostatečný výkon, do cityparohatýchkloubů se totiž montují ty samé (výkonově) co do 12m cityparoháčů, kteří se na něj sotva vlečou (do kopce). Takže znovu: Pokud ve městě stojí téměř veškerá trolejbusová doprava, tak je pro cestujícího mnohem lepší, když se může alespoň vléci trolejbusem do kopce, než aby seděl na zastávce. A schizoidní spoluobčany upozorňuji že nejsem L.H.! A kdo teda jsi? Myslím, že podobné spekulace bys jednou provždy ukončil tím, že by jsi se představil a nevystupoval pod nicenříkající zkratkou.
|
Jirka_Š
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 467 Registrován: 6-2003
| Odesláno Pátek, 23. července 2010 - 23:12:16 |
|
Zdeněk_k: Pěkné fotky, pěkné stránky, jen tak dál |
Malý_fotograf Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3524 Registrován: 5-2002
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 00:27:57 |
|
martin_l: Údiš? Ústřední dirigence šotoušů, nebo jak to bylo? ja7: První dva agregát mít nebudou, některé další ano...
Každý je šotouš, ale v jiné věci... poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net |
|
6120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2188 Registrován: 4-2005
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 08:42:06 |
|
Zdeněk_k: Pěkné fotky, pěkné stránky, jen tak dál to teda jo fakt pěkný stránky o MHD v Plzni
|
H_k
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3446 Registrován: 5-2002
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 10:09:01 |
|
Úděs: Např. od Mraku k Práci bys nevyjel. pan Breník: Když byl nedávno v pátek večer ten výpadek proudu na Americké, jel jsem v 25Tr č. 521 od nádraží k Práci na dieselagregát Tak se pánové domluvte. Podle jednoho to k Práci nevyjede, a druhý s tím jel! Možná by nám mohl poradit třeba Bahňák, vždycky tady má spoustu konkrétních příspěvků k věci... |
Prvek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2622 Registrován: 5-2002
| Odesláno Sobota, 24. července 2010 - 11:03:41 |
|
Ačkoliv jinak 25 Tr nemám rád, tak ten diesel je zde dostačující. Také jsem jel plným vozem na diesel a jelo to rozhodně lépe než Trejsina se svým slabším agregátem. Můj názor je ale takový, že už bych je všude nedával. Pro občasné výluky už ten počet vybavených vozů stačí a dávat to do všech vozů jako zálohu pro případné nenadálé události mi to přijde až jako zbytečný luxus, zase tak často se tyto události nestávají.
|