Autor |
Příspěvek |
Hajnej
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1362 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 30. května 2008 - 19:11:32 |
|
Nevím, kdo zas roztrušuje "zaručené zprávy" jakémsi snížení citlivosti, ale zjevně pustě žvaní a navíc neví o čem. KO 4300, které jsou použity na staničních kolejích v Moravanech, mají stále tytéž regulační tabulky už asi 30 let. Zmiňovaná přeregulace pro zkušební provoz Pendolina se: * netýkala obvodů tohoto typu, * dělala na úplně jiné trati, * před více než rokem vrátila do původního stavu |
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1105 Registrován: 4-2007
| Odesláno Pátek, 30. května 2008 - 19:30:46 |
|
Hrbedrbe, jestli jsi skutečně neviděl ty detailní fotky obručí obalených vlhkým pískem, ani silnou vrstvu písku na koleji pod vlakem, pak raději mlč. Jo a zopákni si gramatiku, děláš naší profesi ostudu.....
S optimismem nejdál dojdeš.....pesimisté již teď přesně vědí kam. |
|
IQ výš Neregistrovaný host Odeslán z: 89.102.95.185
| Odesláno Pátek, 30. května 2008 - 19:59:40 |
|
Hrbdrb...pravdu máš, Drn,Lorenzo...Amperovi jste to napsali dobře Amper...tebe bít už je pozdě,netušil bys za co... |
Hrbdrb
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 32 Registrován: 6-2007
| Odesláno Pátek, 30. května 2008 - 21:10:55 |
|
Hajnej: Díky za vysvětlenou to víš na dráze se toho nakecá určitě to nebylo prezentováno jako zaručená zpráva. Drn:Nevím a je mi to jedno za kolik jsi maturoval nebo jak jsi silný f gramatice,ale f jedné stanici tvrdí že strojvedoucí neumějí číst ani psát, takže s tou gramatikou sorry |
QQQQ Neregistrovaný host Odeslán z: 193.165.12.98
| Odesláno Pátek, 30. května 2008 - 22:17:17 |
|
Vážení ten osobák musel projet dvě srdcovky, nevěřím, že se písek udržel i na srdcovkách při průjezdu 16 náprav. |
výpravčí1 Neregistrovaný host Odeslán z: 85.70.84.180
| Odesláno Pátek, 30. května 2008 - 22:28:46 |
|
ad QQQQ : To se ví, že se neudržel, tam ho nebyla ještě tak silná vrstva, protože rychlost jízdy byla větší. Ale čím více Os 5011 zpomaloval, tím větší vrstava písku na koleji byla až ho bylo tolik, že se vlak "stratil". Mimochodem, když někdy v odpoledních hodinách nehoďák odvezl tu nabouranou Lv a jeden vůz, tak sezbylé dva vozy, které na koleji zůstaly, opět stratily, co pod nima bylo ještě písku .... |
QQQQ Neregistrovaný host Odeslán z: 193.165.12.98
| Odesláno Pátek, 30. května 2008 - 22:38:16 |
|
Dobře, ale to znamená že alespoň jeden kolejový obvod musel být obsazen. Ze staré ruské reléovky mám zkušenost, že v tomto případě zůstal kolejový obvod zapevněn a musel být nouzově zrušen závěr výměn - nebylo možné přes tento obvod znovu postavit vlakovou cestu. |
výpravčí1 Neregistrovaný host Odeslán z: 85.70.84.180
| Odesláno Pátek, 30. května 2008 - 22:59:30 |
|
Všechny obvody na zhlaví se postupně jízdou vlaku obsadily a uvolnily ( tam ještě nebylo toho písku tak velké množství ), to znamená, že se vlaková cesta normálně rozpadla. Vlak se "ztratil" až na staniční koleji. Kdyby zůstal některý úsek "nevybaven", tak se vlaková cesta nerozpadla a musela se nouzově rušit. A to trvá nejméně tři minuty, to by stačil ten osobák v poho odjet .... |
Lorenzo Neregistrovaný host Odeslán z: 88.101.123.229
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 04:19:10 |
|
Hrbdrb: Jestli ta stanice náhodou není Most n.n., tam už dost dlouho píší rozkazy v "šifrách". Pa§ se @o ve)mi 7obř- čt?. Ale asi to vadí jen strojvedoucím, protože se to stále opakuje. Nebo tam naopak neumějí číst výpravčí a nepoznají to. Nebo tam neumějí ovládat PC, aby si to přepnuli. |
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1108 Registrován: 4-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 08:18:14 |
|
Blokovací západka strojovny 163(2), 363(2) Někdo to chtěl vidět, tak má možnost. V odblokované poloze dochází po otevření dveří k výpadku HV, stažení sběračů a uzemnění lok. v době kratší než 1 s. Změřeno několikrát.
|
Oldcerry
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1085 Registrován: 7-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 08:25:20 |
|
Drn : raní ptáče splnilo domácí úkol :-)) Jěště tě nepřepadl pocit marnosti? Na koho co je ta žaloba? |
Honzík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 416 Registrován: 12-2003
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 10:02:10 |
|
Nechci tady moc do této diskuze vnášet další rozumy, stačilo jen si přečíst celej sloupek, ale jedna poznámka mi leží v hlavě. Pořád se tady mluví o ventilu, který zůstal "sepnutý". Proč ale písečník tolik pískoval? Proč jsou na lokomotivách, trysky na písečnících (přesněji na pís.kolenu) seřízeny, jak každý uzná za vhodné a povětšinou na max, že to pak dělá ty hromady? Bohužel vím, že jsou mezi strojvedoucími jedinci, kteří toto požadují. Myslí si snad někdo, že čím více písku, tím stejně více adheze? Bohužel O 012 vydal rozkaz o kontrole všech písečníků, ale nikde nepíšou, jakou hromadu to má dělat. Takže až přijde zase ňákej strojvedoucí, že se mu zdá, že ta hromada je malá, tak se mu to zase povolí na max. Mám ale jednu otázku. Jak je možné, že se ztratí vlak, neobjeví se na jiné koleji/oddíle a nikoho/nic to nezajímá? Na tohle si jaksi nedokážu odpovědět.Dík.
|
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 11:31:11 |
|
Honzík: Abych řekl pravdu, tak mne osobně nikdy nenapadlo řešit kolik písečník sype. Ať už na hromady nebo kila na metr. Zhruba se asi dá odhadnout jesli to sype málo a určitě je vidět, že to nesype vůbec. Nevím jestli se toto řeší, snad někdo moudřejší a zkušenější bude vědět víc. A na druhou otázku asi nezná odpověď či tuto situaci nechápe víc lidí, stačí ze začíst trochu zpět. Nejhorší je na tom to, že to evidentně moc netrápí odpovědné kravaťáky. |
750371
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1083 Registrován: 9-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 11:32:12 |
|
Pominu-li obsah příspěvků této ds. tak mě docala uchvátilo,to jak někdo může používat víc IP adres a s tím spojené přezdívky.(to jsem zas zabrousil do tajů techniky a internetu ) Teď už opravdu schází,aby si zde někdy začal dopisovat sám ze sebou. Jinak se omlouvám za odbočení od tématu... |
Iiii Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1325 Registrován: 5-2002
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 12:36:25 |
|
U Příbrami muže srazil vlak. Nehodu přežil |
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1109 Registrován: 4-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 13:12:53 |
|
Oldcerry: Na koho co je ta žaloba? Žaloba je na neznámého pachatele v souvislosti s "bezpečnostní dírou" v systému zab. zař.
|
Bevelo
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1522 Registrován: 12-2003
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 13:13:15 |
|
Co se děje v traťovém úseku Praha-Kolín (koridor)? Já jen že po 231 je docela hustý provoz SC, IC ap. Je to s výlikama v Kyjích?
ICQ: 328251980 SCT - magazín žel. modelářství http://www.modely.firenet.cz |
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 42820 Registrován: 4-2003
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 13:27:48 |
|
Stržená trolej (převěs?) v Ouvalech.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid! Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
|
|
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1111 Registrován: 4-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 13:29:42 |
|
Honzík: Proč ale písečník tolik pískoval? Řekl bych, že hodně záleželo na zrnitosti písku. Zkus si stejným "fukem" fouknout do hladké mouky a pak do cukru krystalu. Jaké množství odfoukneš. V písečákách té mašiny byl písek konzistencí tak na úrovni pudru. To se také řeší....měl být předepsanou zrnitost, která je o řád hrubší, než to, co tam bylo.
|
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 14:18:54 |
|
Drn: toť pravda, jen jestli tu zrnitost v tom množství IŽD, techniků, skladníků, nákupčích a bůh ví koho ještě neřešili do nekonečna a hlavně bez následků pro odpovědné! |
Honzík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 418 Registrován: 12-2003
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 14:41:54 |
|
Drn:souhlasím s tebou, pokud to bylo jak říkáš, tak věř, že zase někdo chtěl ušetřit drážní peníze do vlastní kapsy a písek se koupil od "spřátelené" firmy. Toto jednání by mne ani nepřekvapovalo. Moje úvaha o množství písku byla z vlastních zkušeností, přeci jenom jsem nějaký ten rok na těchto řadách prožil a vím kolik se vždy na konci týdne muselo vyklízet písku po revizích z kanálu. Přesto ale variantě "Písečník" nevěřím, pokud tedy byl písek správné zrnitosti a kvality. Jestli to teda byla mouka, jak říkáš, tak se nechám přesvědčit, ale pořád nerozumím tomu, jak je možné, že se vlak ztratil, nikde jinde se neobjevil a nikomu/ničemu to nevadilo. Docela je to dobré téma na scénář "Smrtonosná past V". Taková situace, že v tunelech pod Vítkovem(až budou funkční) se ztratí vlak, nikdo ho neuvidí, tak tam budou posílat jeden vlak za druhým a nikomu nebude nic divný, dokud se tam všechny vejdou. A z celých Čech se budou sjíždět sběrači kovů a rozebírat tu 2km dlouhou hromadu. Hned to píšu do Hollywoodu, takovej strojvedoucí Bruce Willis na loko 151...
|
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1119 Registrován: 4-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 14:58:19 |
|
Lorenzo:toť pravda, jen jestli tu zrnitost v tom množství IŽD, techniků, skladníků, nákupčích a bůh ví koho ještě neřešili do nekonečna a hlavně bez následků pro odpovědné! Nevím, ale mluvilo se o tom, že se to zjišťuje. Nicméně, ještě to celé je v běhu a vyšetřování pokračuje. Necháme se překvapit.
|
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1121 Registrován: 4-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 15:07:43 |
|
Lorenzo, Honzík: Mašin jsem se něco napískoval a všiml jsem si, že když se někde pískovalo pomocí konví (ne ze zásobníku přímo u pískárny), byl na dně skladovacích nádob vždy o hodně jemnější písek, než se sypával ze zásobníku v depech. Asi tím, že dlouhodobým skladováním ty jemnější částečky propadávají níž a pak se ve "spodních patrech" bedny s pískem zrnistost mění, až fíra nabere plnou konev mouky, když "hladina" v bedně klesne. Ale tohle by taky měl někdo hlídat. Fíra přeci nebude kontrolovat měrkou zrna písku někde na výzbrojním místě......
|
Corllin
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1022 Registrován: 12-2006
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 16:04:47 |
|
Všichni tu plácáte kraviny,ale můžu konstatovat,že pískem to rozhodně nebylo.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu. http://www.draha.webz.cz |
|
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1122 Registrován: 4-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 16:13:08 |
|
Corllin: Všichni tu plácáte kraviny,ale můžu konstatovat,že pískem to rozhodně nebylo. Hmm, a čím tedy? Pouč nás, vyšetřovateli.
|
Corllin
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1023 Registrován: 12-2006
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 16:53:37 |
|
Ad Drn:Ty mi pak hodláš platit obhájce za šíření poplašné zprávy ikdyž je to pravda???
|
Fýra
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2040 Registrován: 6-2006
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 18:20:46 |
|
Všichni tu plácáte kraviny,ale můžu konstatovat,že pískem to rozhodně nebylo. podpis James Bond
Příspěvek byl meditován klokanem Skippy, Sněhurkou a babičkou Mary. Protesty a reklamace názorů posílejte na lampárnu.
|
|
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1123 Registrován: 4-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 18:28:40 |
|
Corllin: Ty mi pak hodláš platit obhájce za šíření poplašné zprávy ikdyž je to pravda??? Vsutp do FS a máš právníka zadara, srabe...
|
Hajnej
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1363 Registrován: 5-2002
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 21:37:04 |
|
Honzík: písek se v Moravanech vyskytoval nezávisle tom, jestli tomu někdo věří... Corrlin: na Tebe jsme tu čekali. Drn: aha, a já o čem to dnes Z&W mluvil. Přečetli jste si předtím aspoň tu EN 50 126...? |
Hajnej
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1365 Registrován: 5-2002
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 22:08:43 |
|
Honzík a Lorenzo: maximální množství sypaného písku je definováno v TSI - 400 gramů za minutu nebo tak nějak. |
Martin_cz Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 198 Registrován: 12-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 22:11:58 |
|
Corllin: A byl jste na místě události, že tohle tvrdíte? |
Rex
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 86 Registrován: 12-2007
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 22:23:13 |
|
pískem to nebylo... to ví corllin naprosto přesně, protože v tu chvíli čoroval kabely od kolejí k releovce JOKE |
| Odesláno Sobota, 31. května 2008 - 22:30:02 |
|
Všichni tu ......... To je výrok do pranice! Holt jsme tu jeden blb vedle druhého. Asi už se nesmí říkat vlastní názor či zkušenosti ze života. A můžu jen říci spolu s Járou Cimrmanem: "Když něco vítě, tak to řekněte nebo aspoň naznačte". Hajnej: Já to myslel spíš z hlediska provozu, že to množství reálně nikdo nekontroloval a neřešil. |
Jka2005
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 343 Registrován: 12-2006
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 00:36:48 |
|
Kdyby z nebe padal známý kyselý déšt tak se to asi nestalo. Písek je nevodivý a čistá dešťovka se blíží chemicky vodě destilované a ta je velice špatně vodivá. Napětí, které má náprava zkratovat je malé. Napětí v řádu desítek voltů by si možná našlo slabé místo k průrazu a bylo by vše v pořádku, ale minimálně z bezpečnostních důvodů tam tolik nebude. |
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1126 Registrován: 4-2007
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 00:52:53 |
|
Hajnej: To nevím, jestli zrovna tohle četli. Pochybuju. Jsou laici. Tak jim jistě erudovaní soudní znalci skrzevá soudce řeknou, že je vše v nejlepším pořádku a že i z matematického počtu pravděpodobnosti jasně plyne, že ztráty jsou povoleny. Byť 1x za 1000 let. :-(
|
Hrady
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 81 Registrován: 10-2007
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 00:56:00 |
|
ad napětí: Proč tam vlastně pouštějí 2-3 volty, proč tam nemohou pustit třeba 50-100 V? To nikoho nezabije, ale šimrá to dost na to, aby to odradilo výrostky s kusem lanka zastavující auta na přejezdech... |
Pes38
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1540 Registrován: 11-2005
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 11:55:33 |
|
Často se teda hovořilo a nějakých fotkách, kde jsou obalené obruče kaší... Proč je nikdo neukáže? Corlin: Já tomu taky neveřím. Čím to SKUTEČNĚ bylo, nevím. Psalo se tu i, že odpor mezi kolejnicemi a soupravou byl 1 Mohm=blbost Kdo a čím to kdy měřil? Je o tom protokol? 16 náprav a ani jedna to nepropojila so šuntu? Blbost. Mrzí mě, že to musím říct, ale pokud se vyšetřování uzavře s tím, že písek odizoloval všechy nápravy a v důsledku toho..., tak té zprávě prostě nebudu věřit. Jediné, co by nejen(!) mě přesvědčilo, by byl vyšetřovací pokus, u kterého bych byl osobně přítomen. Nyní mě můžete všichni cupovat na kousky, je mi to fuk :-)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč... ICQ 311-297-744 |
|
Fýra
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2048 Registrován: 6-2006
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 12:24:14 |
|
Jediné, co by nejen(!) mě přesvědčilo, by byl vyšetřovací pokus, u kterého bych byl osobně přítomen To máte asi těžkej život, trváte na svém třeba i u účinnosti atomové bomby?
Příspěvek byl meditován klokanem Skippy, Sněhurkou a babičkou Mary. Protesty a reklamace názorů posílejte na lampárnu.
|
|
Zdeněk
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2503 Registrován: 11-2003
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 12:28:42 |
|
Já teorii o písku taky moc nevěřím... Respektive - nikdo mně zatím nepřesvědčil...
Edite bibite post mortem nulla voluptas |
|
Číslo příspěvku: 200 Registrován: 12-2007
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 12:35:06 |
|
Pes38: Tohle měření si vyžádala DI na místě a zpráva samozřejmě existuje. Že tomu nevěříte, je Váš boj. |
Pes38
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1541 Registrován: 11-2005
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 12:41:19 |
|
To máte asi těžkej život, trváte na svém třeba i u účinnosti atomové bomby? Jako vždy všechno do extrému a nadoraz Viz kočky...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč... ICQ 311-297-744 |
|
Corllin
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1024 Registrován: 12-2006
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 12:55:42 |
|
Když přijel nehodový pomocný vlak na vedlejší kolej,tak se taky ztratil a nebyl vidět.Bylo to na koleji kde pískováno nebylo.Čím to tedy mohlo být jiným, když ne pískem???? Odpověď si jistě odvodíte sami. Při přejíždění mašiny mašina opět nebyla a nebylo to jen v Moravanech, ale i v jiných stanicích. Takže písek se může vynechat. Čím to může být, když ne pískem. Čekám vaše fundované inteligentní odpovědi. Včil sa ukažte.
|
Zdeněk
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2505 Registrován: 11-2003
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 13:03:22 |
|
A takové informace se dozvídám teprve teď... No - kde asi mohl být problém? Moc na ty počítače spoléháme a věříme jim... To je bohužel celý problém...
|
Fýra
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2049 Registrován: 6-2006
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 13:05:10 |
|
Když přijel nehodový pomocný vlak na vedlejší kolej,tak se taky ztratil a nebyl vidět Tuto informaci jste získal kde? Je někde uvedena a nebo JPP po čtvrtém pivo v restauraci čtvrté cenové skupiny? Pes no jo, nahrávky na smeč nikdy neodmítám
|
|
Corllin
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1025 Registrován: 12-2006
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 13:32:04 |
|
Ad Fýra: Kéž bych ti mohl napsat, že to bylo po čtvrtém pivku nebo JPP.
|
Zdeněk
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2506 Registrován: 11-2003
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 13:33:28 |
|
Informace o písku je taky nikde nedoložená - a přesto jí věří většina diskuterstva...
|
Corllin
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1026 Registrován: 12-2006
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 13:41:44 |
|
Ad Zdeněk: Mě by docela zajímalo kdo přišel s tím nápadem, že to byl písek??A co takle selhání zabezpečovacího zařízení??Tím by to nemohlo být??To je snad neomylné?Na Titaniku taky všichni věřili, že to je nepotopitelná loď a jak dopadli.
|
Číslo příspěvku: 201 Registrován: 12-2007
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 13:44:57 |
|
Když přijel nehodový pomocný vlak na vedlejší kolej,tak se taky ztratil a nebyl vidět.Bylo to na koleji kde pískováno nebylo. Proč nic takového není v archivu??? |
Corllin
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1027 Registrován: 12-2006
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 13:49:36 |
|
Ad Martin_cz: Protože o tom nikdo nemluvil a nikdo o tom nevěděl. Každý se chytil teorie z pískem a totální selhání zab. zař. nikdo neřešil.
|
Pavel_B Neregistrovaný host Odeslán z: 85.160.74.84
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 13:50:26 |
|
Když přijel nehodový pomocný vlak na vedlejší kolej,tak se taky ztratil a nebyl vidět Můžeš prosím upřesnit v kolik hodin to bylo ? Těch vlaků se tam vystřídalo víc. |
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 42872 Registrován: 4-2003
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 13:53:12 |
|
Corllin: Jen jestli Martin nemyslí archiv zabzař.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid! Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
|
|
Zdeněk
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2508 Registrován: 11-2003
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 13:54:30 |
|
Btw - a proč tu není ani jedna fotografie hromady toho písku??? To, že se o ní neustále jen dokola mluví, potvrzuje pořekadlo, že stokrát omílaná lež se nakonec stane pravdou...
|
Corllin
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1028 Registrován: 12-2006
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 14:01:40 |
|
Ad Pavel_B: Nehodový pomocný vlak dorazil cca 1,5 hodiny po nehodě. Ad Martin_zlivský: Nevím jak je na tom archiv zab.zař,ale rychloměrný proužek ukazoval, že měl návěst volno.
|
Pavel_B Neregistrovaný host Odeslán z: 85.160.71.98
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 14:13:22 |
|
Ad Corllin: Myslíš rychloměrný proužek toho nehodového vlaku ? |
Corllin
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1029 Registrován: 12-2006
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 14:42:16 |
|
Ad Pavel_B: Rychloměrný proužek z toho nabouraného peršinga.Jen jsem se špatně vyjádřil.
|
Pavel_B Neregistrovaný host Odeslán z: 85.160.70.212
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 15:23:45 |
|
Ad Corllin: Samozřejmě, že měl volno, na odjezdu z první koleje bylo taky volno a vlak na první koleji nebyl pro ZZ vidět. Ale začal jsi mluvit o ztracení toho nehodového vlaku. Martin se ptal, proč to ztracení nehodového vlaku není v archivu ZZ. Začínáš to nějak zamotávat :-) |
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1127 Registrován: 4-2007
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 15:28:33 |
|
PES38:tak té zprávě prostě nebudu věřit. No a to je asi tek jediný, co s tím můžeš dělat. Ten nafocený písek jsem viděl osobně já, ale snímky kolovaly jen chvíli. Byly z místa nehody. V el. podobě ani fyzicky je nemám, jinak by tu už byly. Tak mi věř.
|
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1129 Registrován: 4-2007
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 15:34:35 |
|
Zdeněk:A takové informace se dozvídám teprve teď... No - kde asi mohl být problém? Moc na ty počítače spoléháme a věříme jim... To je bohužel celý problém... Otázka je, jestli jsou takové "informace" pravdivé....čemu všemu vy tady nepostavíte pomník?
|
Zdeněk
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2513 Registrován: 11-2003
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 15:49:04 |
|
Ničemu pomník nestavím... Jen je mi podivný, že v dnešní době - kdy navíc nejen DI pořizuje snímky digitálními fotoaparáty, neexistujou v elektronické formě... To se mi prostě nezdá... Navíc na soupravu, která by se ztratila celá kvůli nějaké hromadě písku - tomu opravdu věřit nebudu. Možná MUVka, ale i u té se to stane hodně zřídka (ale taky je lehká a krátká proti soupravě Lv + vozy). HOWG
|
Drn
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1133 Registrován: 4-2007
| Odesláno Neděle, 01. června 2008 - 16:08:38 |
|
neexistujou v elektronické formě...Navíc na soupravu, která by se ztratila celá kvůli nějaké hromadě písku - tomu opravdu věřit nebudu "Já sem vašu piču taky neviděl a věřím, že ju máte".....citát - Bohumil - Kurvahoši gutntág. Možná by sis měl z něho vzít příklad. Kdo tvrdí,že NEJSOU V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ? Jen jsem napsal, že já je nemám. Ale jejich vytištěnou podobu jsem viděl a proto věřím, zvlášť, když jsem zažil zmizení lok s hytlákem ale i celé soupravy ložených nákl vozů ve výtahu zálohy, také na písku....
|