Autor |
Příspěvek |
Pavel2 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8264 Registrován: 8-2002
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 13:07:57 |
|
m_100: prd za x litrů? třeba přední sklo na transita bude cca za CZK 7.000... a to pro mě už končí legrace. zadní vokno na masařku bude předpokládám o něco mastnější...
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4049 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 13:12:17 |
|
No furt je lepší vyměnit si vokno (nejspíš z havárka) než mít zrdátovanou držku. Jako dostat takovou dobře na rypák tak nejeden lehne a už se nezvedne. To jako zlatý vokno. Prej to mělo dohru taxál sehnal kamarády taxály a pána s mečem si prej našli a trochu mu upravili fasádu.
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí. Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop) |
|
Číslo příspěvku: 8265 Registrován: 8-2002
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 16:06:13 |
|
m_100: furt je lepší vyměnit vokno než mít zrdátovanou držku panebože... i když je to taky pravda... tyhle prasata by zasloužili postavit ke zdi a popravit jednou kulkou do čela. protože tohle ...sehnal kamarády taxály a pána s mečem si prej našli a trochu mu upravili fasádu normální člověk neudělá. jef: ...pretěkársky spuosob jazdy... snad se ten milej mladík časem uklidní. ale u skupiny viz výše si nedělám žádný iluze na zlepšení pokřivenýho charakteru.
|
Tr_man
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2429 Registrován: 1-2005
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 18:52:56 |
|
Vás to překvapuje? Mě po tom, co jsem málem dostal přes držku za to, že jsem rukávem škrtnul o auto zaparkované v křižovatce takovým způsobem, že šlo obejít jen přes trávník plný hoven, nepřekvapí asi nic. Jednalo se o starou Octavii (do roku 2000), špinavou jako prase, v ní frajírek v košili a kravatě okolo 30 let a bez vlasů. Nejdřív se mě zeptal, jestli mu budu mlátit do auta, tak jsem odpověděl že jsem do něj nebouchl a ať se teda podívá kde stojí. Pořád držkoval až se mě nakonec zeptal, jestli vím, s kým mluvím. A kupodivu ho nejvíc naštvala odpověď "A ty víš s kým mluvíš?" To už nevydržel a vyběhl z auta přes silnici ke mně, kde ho málem srazilo rozjeté SUV a jen to, že přiběhl z blízkého baráku jeho stejně debilní kamarád a oba hrozně spěchali, mě zachránilo od toho, že jsem fakt jednu nedostal... Asi před 2 lety na mě najížděl taky s octávií nějakej blbeček tak okolo 25 let za to, že o chvíli dřív přecházel mimo přechod a já jsem si dovolil na kole zabrzdit až těsně před ním smykem. Tak kam ten svět spěje?
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4051 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 19:29:35 |
|
Já chci k vánocům měč.
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí. Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop) |
|
6120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2324 Registrován: 4-2005
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 19:38:44 |
|
nevim ale já mám takovej dojem že to sklo na tom mercedesu prdlo díky boxeru protože ten taxikář se pro něco vrací do auta rychle odběhne v tom chce rytíř odjet a najedno prask. Na strankách taxi speedcars je oficielní vyjádření a popsaní celého incidentu ale je v mnohém zavádějící a nelogické takže bych nevěřil že to bylo zrovna tak jak se tam uvádí.Každopádně nebejt toho videa tak to nikdo neví podobných šarvátek se po praze a nejen tam dějí desítky denně.
AV 15-30 http://www.youtube.com/watch?v=rYqifHHBvM0 |
|
Hynek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 552 Registrován: 11-2007
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 19:57:40 |
|
Na podobné blbečky jako jsou na videu vozím v autě montpáku... |
Peto5220
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3631 Registrován: 5-2005
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 20:01:45 |
|
Bolo to aj v spravach na markize, bol tam aj rozhovor s vodičom taxiku, mal porezane rameno od meča a sklo rozbil boxerom. Ale stale sa mi nechce verit čo všetko ludia v aute nosia na obranu (Příspěvek byl editován uživatelem peto5220.)
Karosa ŠD 11 2040 T - 1978 e-mail: peto5220@centrum.sk - - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - - |
|
Mauricio Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5174 Registrován: 4-2005
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 20:13:42 |
|
Hynek Já bejsbolku. A ani ne tak kvůli takovým blbečkům, ale v noci po Brně člověk neví, na koho narazí. A zamykání se v autě moc nepomůže. All A teď mi řekněte, kde ten meč vzal To vykradl muzeum? |
Hynek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 554 Registrován: 11-2007
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 20:19:06 |
|
Mauricio: je připraven tak, jako my |
Číslo příspěvku: 5175 Registrován: 4-2005
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 20:21:09 |
|
No já osobně spoléhám na to, že kdyby k něčemu došlo, tak bude stačit jen motiv zastrašení (aneb tady tím tě praštím, jestli nepřestaneš). Ani si neumím představit, zda bych to byl schopen použít. Ale kdyby na to došlo, asi jo. |
Hynek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 555 Registrován: 11-2007
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 20:29:35 |
|
Když na tebe půjde s kudlou, tak ho tou baseballkou utlučeš a vůbec o tom nebudeš přemýšlet... Já to do auta dal kdysi spíš na dobývání lidí z aut při DN (švédskou sekyru jsem zatím za rozumné peníze nesehnal), je to tak trochu moje profesionální deformace - lékárnu mám taky jak doktor - ale postupem času jsem došel k tomu, že se pajsřík může hodit i v jiné situaci... |
Číslo příspěvku: 8267 Registrován: 8-2002
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 21:51:34 |
|
aha. takže okno rozbil boxerem. to teda pan teplákoffka není až taková korba jaxem si myslel, ale obyčejný prase s IQ houpacího koně. a přitom stačilo tak málo... nereagovat na fakováky a jít si po svým. ale ego pana prasete je bohužel větší než míra jeho inteligence a sebeovládání. měl by jít šupem do Bohnic prohlášení majitele taxifirmy beru s docela velkou rezervou.
|
Verusha Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4240 Registrován: 5-2005
| Odesláno Pondělí, 04. října 2010 - 22:05:27 |
|
Přátelé, dovolím si jeden link na galerii, snad se nebudete zlobit. V sobotu jsem byl přítomen velice podařené akci, které se jmenovala "alianční vyjížďka Route 35". Akce spočívala v tom, že přes US forum se domluvila banda brňáků na tom, že se vezmou americký kraksny a pojede se na vejlet do Svitav, kam nám naproti pojede stejně "postižená" banda pardubičáků a hradečáků. Přestože akce vznikala tak nějak spontánně a nebyla defakto nijak zásadně organizována, sjelo se nakonec 66 auťáků! Počasí přálo na výbornou, kolona aut byla mocná a přitom spořádaná a provoz nenarušující, atmosféra skvělá, pro mě jednoznačně jedna z nejhezčích letošních US Cars akcí, kde jsem byl. Fotek se sešlo všude možně spousta, asi nejlepší galerie je od našeho kámoše z Pardubic, který fotí vždycky všechno a všude, takže link: http://picasaweb.google.com/caddy.rb/AliancniVyjizdkaBrnoPardubic eSvitavy# Jediná humorná chybka vznikla ve Svitavách, kde celá kolona pod vedením našeho kamaráda (ne jeho vinou) najela na špatnou silnici a všicni brňáci jsme se museli otáčet:
|
Karosa_b731 Moderátor
Číslo příspěvku: 3026 Registrován: 2-2007
| Odesláno Úterý, 05. října 2010 - 06:18:27 |
|
Taky vozim v autě nůž a někde bych tam měl mít železnou trubku. A to fakt jen kvůli tomu, že člověk narazí na leckoho...
|
Mirous
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 390 Registrován: 11-2006
| Odesláno Úterý, 05. října 2010 - 10:53:12 |
|
No spíš je smutný, že v dnešní době musíme v autech vozit pálky, boxery, nože abychom uchránili sebe i svůj majetek..opravdu, kam ten svět spěje? co všechno se změnilo za posledních 10 let? a co bude za dalších deset? To budem jezdit v tanku..
,,Tam kde ostatní končí, Tatra začíná..." |
|
Jef Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2623 Registrován: 5-2002
| Odesláno Úterý, 05. října 2010 - 12:45:15 |
|
Mirous: Je to síla, ale tolik bych to zase nedramatizoval. Zrovna konflikty mezi taxikáři a taxikářů s řidiči v Praze byly před deseti lety, stejně jako před dvaceti... jen to nikdo tak pohotově nenatočil, protože nenosil skoro každý v kapse jedno až dvě kapesní nahrávací zařízení |
Abrum Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 139 Registrován: 4-2006
| Odesláno Úterý, 05. října 2010 - 17:51:06 |
|
nejsou pošahanci pouze v Praze http://www.regionplzen.cz/zpravodajstvi/?vystoupil-v-plzni-z-auta -a-zmlatil-ridice-pred-sebou |
6120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2325 Registrován: 4-2005
| Odesláno Úterý, 05. října 2010 - 19:09:15 |
|
A teď mi řekněte, kde ten meč vzal :-) To vykradl muzeum? co jsem četl tak majitel meče je divadelní herec který se přesouval z představení do jiného divadla měl u sebe tuto rekvizitu.On ten meče zřejmě moc ostrý nebyl kdyby jo tak jak píše pavel 2 pan teplakoffka by dopadl mnohem huř s tou rukou!
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4054 Registrován: 12-2005
| Odesláno Úterý, 05. října 2010 - 19:32:42 |
|
V pohodě kamarád vozil měsíc meč v autě.... prostě filmař. Jinak po plzni chodí dost lidu s mečema po ulici takže se nedivim že měl v prahee v atě taky jeden.
|
Jef Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2624 Registrován: 5-2002
| Odesláno Úterý, 05. října 2010 - 20:20:41 |
|
Výjiemčně jsem byl doma na zprávy a N@va šermíře ukazovala - měl na tváři namalovanej žlutej flek, jako že teda asi musel vyhledat ošetření po ráně od taxikáře, ale jinak působil velmi civilně... a že prý dělá "středověké divadlo"... Taky si myslím, že meč nebyl vůbec ostrej, jen asi holt dost těžkej. To, co psal Martin 100 o "upravení fasády" od bandy taxikářů, byla zjevně fáma, ale stejně mi přijde nesmírně riskantní dostat se do takovéhohle veřejného konfliktu s taxikářem. Minimálně má šermíř nejvyšší čas pořídit jiný auto, protože tenhle mercedes teď asi bude každou chvíli "čirou náhodou" vytlačovat z cesty nebo blokovat nějakej taxík... Jinak samozřejmě pokud taxikářovi švihnul vší silou mečem do oktávky, tak je jednání toho čerevného vazbiče o dost pochopitelnější, ale stejně si myslím, že by profesionální řidič neměl takhle reagovat na vztyčený prostředník... No a "prohlášení" na stránkách speedcars.cz považuju za velice čtivé, viz třeba Řidič SC na Mercedes 2x zatroubil, ten ihned nereagoval a věnoval se dále svým záležitostem. Po chvilce se rozhodl cestu uvolnit, při odjezdu vztyčil na řidiče SC prostředníček a začal ho slovně urážet. Toto si řidič SC nenechal líbit a po nějaké chvilce řidiče Mercedesu dojel a zablokoval mu cestu, aby si s ním urážky vyříkal. Řidič Mercedesu pokračoval v urážení i nadále. Toto jednání mu řidič SC oplatil fackou s tím, že ho urážet nebude. I při vší snaze firmy taxikářovo jednání vysvětlit mi ani z prohlášení speedcars nevychází taxikář jako svatoušek.. |
Číslo příspěvku: 5183 Registrován: 4-2005
| Odesláno Úterý, 05. října 2010 - 20:28:03 |
|
Já bych to už uzavřel - nikdo z nás tam nebyl a nikdo tudíž neví, jak k tomu došlo a už vůbec ne, čí je to vina. A ani speedcars či TV neví, jak to bylo. Takže bych tyto informace a citace bral s velkou rezervou. |
3260
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6488 Registrován: 10-2003
| Odesláno Úterý, 05. října 2010 - 20:29:22 |
|
I při vší snaze firmy taxikářovo jednání vysvětlit mi ani z prohlášení speedcars nevychází taxikář jako svatoušek.. Vypadal spíš jak soused Pařízek z filmu Vrchní prchni
|
Stanley
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4752 Registrován: 2-2005
| Odesláno Úterý, 05. října 2010 - 21:24:39 |
|
Obzvláště vypečená je "povinnost" ihned reagovat na zatroubení drožkaře.
Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!! |
|
3260
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6489 Registrován: 10-2003
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 06:30:28 |
|
Stejně jako povinnost ihned troubit
|
Abrum Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 140 Registrován: 4-2006
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 15:54:53 |
|
použít tuto myčku doporučím snad pouze úhlavnímu nepříteli :-) http://www.stream.cz/video/371525-mam-novou-mycku-na-auta |
Číslo příspěvku: 8271 Registrován: 8-2002
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 17:08:37 |
|
ještě že nemám set-top box a tudíž nekoukám na TV... nějak jí prostě k životu nepotřebuju a žumpoidní tv noha mě v tom právě utvrdila. vyjádření chlapa s mečem, pusťte si i druhej díl: http://www.youtube.com/watch?v=fsDSw8c7uUU&feature=related obdivuju ho za to, jak mluví klidně a bez emocí a zášti vůči partičce taxikářských prasat měl štěstí, že cajty zavolali (a oni dorazili) VČAS, jinak skončil s o hodně víc pošramocenou fasádou. íkvé tykve, dílem špekoun, dílem hora svalů a hlavně sebevědomí v nebeských výšinách - toť obraz dnešního typickýho (zvlášť pražskýho) taxikáře. to aby ty bohnice 3x zvětšili, jinak se tam všichni nevejdou
|
Swe
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2088 Registrován: 3-2005
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 19:57:40 |
|
A je to tam
|
Magiq
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8061 Registrován: 3-2005
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 20:05:03 |
|
ad.Swe: To je tak akorát po záběhu. |
M__r Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4554 Registrován: 12-2004
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 20:18:51 |
|
Swe: Vidíš, já ráno cestou do práce dosáhl čísla o 11 111 vyššího .
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus Věřím své značce... Karosa |
|
Petr_k Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5959 Registrován: 4-2003
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 20:23:10 |
|
P2 - kdyby teplákoffka narazil na podobnýho magora, jako je on sám, dopadnul by mnohem hůř. To jen tak na okraj...
Pracuji pouze do výše svého platu. |
|
6120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2326 Registrován: 4-2005
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 20:33:36 |
|
ono samo vyplave najevo kde je pravda stačí se podívat na vedoucího speedcars a vyjadření pana kukačky (příjmení teplákofky) v tv..soudnému člověku musí být jasno..
|
Risan
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 159 Registrován: 10-2007
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 20:42:03 |
|
Já teda do té kauzy moc nevidím, ale připadá mi, že k agresivitě přispívá dnešní přístup téměř všech řidičů, kdy každý potřebuje to auto postavit přesně tam, kam zrovna jde. Místo aby se trochu zamyslel, jestli opravdu nebude rozumnější zaparkovat někde, kde auto nebude překážet, a zybtek cesty dojít pěšky. A to "rozumné" ne pouze bezohledně pro něj, ale taky pro ostatní účastníky provozu. Ano, někdy je opravdu potřeba zastavit na místě, kde auto poněkud překáží a nelze to jednoduše vyřešit jinak. Jenže ani v takovém případě už dneska nikdo neuvěří, že to není jen kapric sebevědomého pána tvorstva, ale momentálně nutnost, kterou mu pro jednou odpustíme. Protože norma je stavět ty plechové kraksny, kde se mi zrovna zachce. Myslím, že to už se těžko bude měnit. Na postavení auta kdekoliv člověk potřebuje bude brzy "nárok" nebo "právo". Už je to tak daleko, že lidem už připadá normální, že jim má město nebo stát zajistit parkování pro jejich auto, když jsou zrovna doma. Když si chce někdo koupit skříň, tak se nejdřív podívá doma, jestli se mu tam vejde. Když ne, tak si ji nekoupí a nebo když ji opravdu potřebuje, sežene si větší byt nebo dům. Jenže když si koupí auto, tak ho ani nenapadne, aby se podíval, jestli má na pozemku místo nebo volnou garáž. Bere se za samozřejmé, že se auto postaví na veřejné prostranství. Když tam není místo - no to je ale brodel, lidi - co dělá stát nebo město, že není dost parkovacích míst? No, trochu jsem ujel od vytočeného chlápka s mečem a vytočeného taxikáře. Ale myslím si, že problém, který končí šermováním na ulici, začíná někde tady. |
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4057 Registrován: 12-2005
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 21:06:25 |
|
Jenže když si koupí auto, tak ho ani nenapadne, aby se podíval, jestli má na pozemku místo nebo volnou garáž. Tak zrovna tuto je pěkná kravina hele. Jakej je poměr lidí s vlastnim pozemkem proti těm co maj jen byt...mnohdy nájemní? Kdyby měl mít každej svuj pozemek tak zachvíli nemáme jedinej kus pole ani lesa. To bych rovnou moh napsat že pokud chci jít na procházku měl bych se nejdřív rozmyslet jestli mam svuj chodník či pěšinu a pokud ne tak sedět doma na
|
Verusha Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4243 Registrován: 5-2005
| Odesláno Středa, 06. října 2010 - 22:51:06 |
|
Já nevím, dva idioti si dali do budky a jsou toho plný fóra a noviny. |
Martin_zlivský
Administrátor
Číslo příspěvku: 57556 Registrován: 4-2003
| Odesláno Čtvrtek, 07. října 2010 - 03:40:36 |
|
Martine, srovnáváš nesrovnatelné. Nebo Ty snad tu pěšinu zalehneš tak, že už ji pak nikdo nemůže využít?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid! Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
|
|
Risan
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 160 Registrován: 10-2007
| Odesláno Čtvrtek, 07. října 2010 - 10:15:02 |
|
Martin_zlivský: díky, žes mu to zkusil vysvětlit. No Martin_100 v podstatě krásně potvrdil to, co jsem napsal. Lidem připadá pobuřující, že by po nich někdo mohl chtít, aby si svoje auto odkládali na svůj pozemek. S tím, že za chvíli nemáme ani kus lesa nebo pole, to jsem nepochopil. Vždyť ta auta by zabírala stejné místo, akorát by se o to místo musel každý postarat sám. |
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4974 Registrován: 12-2007
| Odesláno Čtvrtek, 07. října 2010 - 11:16:11 |
|
Když to tady tak čtu, tak si říkám, že pepřák a boxer je už v sebeobraně na nic, asi to bude chtít koupit brokovnici Mě stačí železnej teleskop, kdyby náhodou...
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4058 Registrován: 12-2005
| Odesláno Čtvrtek, 07. října 2010 - 11:21:05 |
|
Nepochopil No asi tolik bych ti k tomu řek. v paneláku budeš mít 24 rodin na stejně velkym pozemku jako maj pod rodinnýma domkama 2 rodiny. Takže pokud by každej měl mít svuj pozemek aby měl kde zaparkovat tak by to opravdu sežralo většinu krajiny. Ty buď nemáš auto a nebo bydlíš v rodinnym domku takže se ti to kecá. Nehledě na to proč by se měly stavit silnice? Když má podle tebe mít každej svoje auto zaparkovaný na svym pozemku tak proč by neměl mít i vlastní silnici. Podle tvýho tvrzení chceš mít auto zajisti si vlastní parkoviště by se dalo říct chceš jezdit postav si svou silnici.
|
Karosa_b731 Moderátor
Číslo příspěvku: 3029 Registrován: 2-2007
| Odesláno Čtvrtek, 07. října 2010 - 13:45:43 |
|
Omlouvám se, že vám to tu narušuji, ale mám takovou otázku... ... dneska jsem z křižovatky zatáčel doleva a skoro jsem tím směrem pokračoval dál, protože se mi kola odmítla vrátit zpátky do roviny. Když jsem pokračoval dál a chtěl zatočit doleva, tak to šlo ztuha - ale jen na určitém místě a taky se to na určitém místě nevracelo. Na jedný točně jsem se právě motal dokola, protože jsem zkoušel, jak to (ne)chodí a prostě odmítalo to zatáčet a vracet se. Zastavil jsem, k autu se vrátil asi po půl hodině. Na místě a bez nastartovaného motoru jsem to vyzkoušel a najednou to bylo ok. Tak jsem nastartoval, že pojedu domů, cestou jsem to ještě vyzkoušel a najednou - problém pryč. Náhodou někdo nevíte, co to mohlo znamenat, abych věděl, na co se eventuelně zaměřit? ramena a čepy jsou po výměně a žádnou dírou jsem neprolít
|
Peto5220
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3633 Registrován: 5-2005
| Odesláno Čtvrtek, 07. října 2010 - 14:33:56 |
|
Karosa: Ja by som povedal, že odišlo servo čerpadlo pripadne maš zavzdušneny system, malo oleja...
Karosa ŠD 11 2040 T - 1978 e-mail: peto5220@centrum.sk - - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - - |
|
Swe
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2089 Registrován: 3-2005
| Odesláno Čtvrtek, 07. října 2010 - 19:32:52 |
|
Karosa_b731: Ne že bych věděl, co tomu je, ale jen zkus doplnit, co máš za auto, ať si můžu odvodit, co máš za posilovač, máš-li (hydraulický, elektrohydraulický, elektrický...nebo že by vzduchový? :-) ). Takovou závadu jsem měl naposledy na Š120 se šnekovým řízením, ale ta byla trvalá, nešlo zatáčet, ani se nevracel volant |
Comfort
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 561 Registrován: 5-2008
| Odesláno Čtvrtek, 07. října 2010 - 22:38:14 |
|
Tak pokračujeme v "novinkách" VW Eos. (Je to pekné a pekné je aj to, že sa všetko unifikuje. Ale všetky modely s rovnakým xichtom... Nechcel by som.)
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4061 Registrován: 12-2005
| Odesláno Čtvrtek, 07. října 2010 - 23:19:56 |
|
Nádhera. Líbí se mi návrat hnědý barvy do nabídky aut. v půlce devadesátek ta barva v podstatě vymizela a nyní se vrací.
|
Mcbain Administrátor
Číslo příspěvku: 18555 Registrován: 5-2002
| Odesláno Čtvrtek, 07. října 2010 - 23:45:01 |
|
Nevíte, kdy byl do ČSSR ukončen dovoz Trabantů? Někdy kolem roku 1985?
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4062 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 00:08:45 |
|
Jj 1985 pak už jen tu a tam nějakej individuál kdyz příbuzný ze západu koupili někomu trabanta a poslalil sem. Ostatní "nový" trabanti se sem dostali až po revoluci. Ať už legál s papírama nebo to co skopčáci zahodili a čech si to postavil na svý noty.
|
Tomino
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2346 Registrován: 3-2007
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 03:16:35 |
|
Comfort: No tak to je skutočne krása. Keď si vezmeme, aký hnus to bol v minulom podaní, je toto Picasova tvorba! Konečne pekné auto, po pár desiatkách hnusných "noviniek"
|
Karosa_b731 Moderátor
Číslo příspěvku: 3031 Registrován: 2-2007
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 08:31:27 |
|
Swe: jásně, za to se omlouvám - po popsání problémů ta další hlavní věc, co by příspěvek měl obsahovat. Je to III. Fiesta, konkrétně '92, bez posilovače. Ale včera jsem s tím najezdil zase dost kilometrů a absolutně to zase bylo v pořádku. Takže nevim, jestli se někam nedostal jen bordel, či něco. Anebo jestli závadá čeká na další překvapivý vpád...
|
Comfort
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 562 Registrován: 5-2008
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 16:17:53 |
|
No áno, ten Eos je pekný ale ako hovorím, každý VW je teraz rovnaký... Samozrejme s tou hnedou farbou súhlasím. Hlavne na BMW 5 GT vyzerá dobre.
|
Tomino
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2351 Registrován: 3-2007
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 17:36:01 |
|
Ešte k minulej debate: ukážka toho, čo som dnes prevzal. Dunlop SP Wintersport 3D 205/55 R16 94H XL
|
Janatak
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5017 Registrován: 9-2004
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 18:36:06 |
|
Převratná novinka pro stavění aut zahubí plechy a svářečky
Prakticky každý člověk, který jezdí na kole, je sportovec - i když jede pouze na nákup nebo do zaměstnání. |
|
Comfort
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 563 Registrován: 5-2008
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 21:46:45 |
|
Rýchla hádanka: Aké auto je na obrázku?
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4065 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 21:51:50 |
|
Polo variant? G6 variant?
|
Hladík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1543 Registrován: 10-2008
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 23:00:50 |
|
Golf PLUS variant? Niečo nové pre Ameriku?
|
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4983 Registrován: 12-2007
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 23:03:47 |
|
Polo Variant.
|
Comfort
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 564 Registrován: 5-2008
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 23:14:02 |
|
Nápoveda: Nieje to pre Európu (to je jasné). Ešte sa pokúste hľadať v menších autách od VW. Či sa vzdávate? (Příspěvek byl editován uživatelem comfort.)
|
Hladík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1544 Registrován: 10-2008
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 23:43:57 |
|
POLO to není. GOLF? - né . FOX? - žeby? (malé auto jako Fabie, co se tváří jako malé MPV?)
|
Comfort
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 566 Registrován: 5-2008
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 23:48:33 |
|
Blízko. Takže je to novinka SpaceFox z Južnej Ameriky. Žiadny Variant. (Příspěvek byl editován uživatelem comfort.)
|
Hladík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1545 Registrován: 10-2008
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 23:51:16 |
|
Comfort: nevypadá to špatně. Jen by mě zajímalo, jestli to mám porovnávat s Fábií nebo to brát jako MPV.
|
Comfort
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 567 Registrován: 5-2008
| Odesláno Pátek, 08. října 2010 - 23:52:08 |
|
Niečo medzi Fabiou a Fabiou kombi.
|