K-report
 

Archiv do 9. července 2010  

Diskuse K-report » Archiv 2010 » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Archiv do 9. července 2010 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 12:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.: Loni jsem jel s dětmi na výlet vlakem z Prahy do Kouřimi. Tedy, chtěl jsem jet. Výpravčí v Pečkách nechal motorák KŽC odjet i když mohl předpokládat, že vlakem od Prahy opožděným o 7 min. by mohli přijet cestující, kteří by se chtěli svézt motorákem.
Na můj dotaz, zda nemohl chvíli s odjezdem počkat mi arogantně odpověděl, že ho to nezajímá, že KŽC je soukromník a že mám jezdit vlakem o hodinu dřív, protože je nesmysl spoléhat na 3min. přestupní čas hrana / hrana a zamkl se v dopravní kanceláři. Výlet se nám hezky vydařil.

Vždyť je to ostuda vás všech od železnice, jak se na vás potom ti normální cestující dívají. To je síla, to je teda ksindl.... Co bude dál? Od té doby jsem si řekl, že s takovým stádem dobytka na železnici nechci mít nic společného....

Naštěstí nejsem zabedněná modrá guma a beru to jako selhání jednotlivce, na kterého si můžu stěžovat a nemusím přitom dávat do klatby celou dráhu.

Příklad s výletem je prkotinou ve srovnání třeba s tím, když se v důsledku nedůsledně vykonávané služby fíry či výpravčího někde vyklopí vlak a ještě k tomu to někdy odnesou na životě lidé. Nečetl jsem zde či v novinách podobný slovní "průjem" na adresu železnice jako zde předvádíš Ty na adresu šotoušů.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 12:46:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.: Ještě k tomu Bečovu, který Tě odradil od šocení v tuzemsku. Měl bys napsat jak to bylo po pravdě. Byl jsem tam taky a dobře si na to vzpomínám. Navíc mezi přítomnými byli němečtí šotouši a jejich "scheisse mensch" mi i při chabé znalosti němčiny nezní jako pochvala.

Ale možná to byli šotouši z bývalé NDR a Ty jezdíš s těmi z bývalé NSR a ti jsou zcela jiní.

Nech si ty báchorky o Rychlých šípech mezi šotouši z Německa pro své kamarády a nekrm s nimi tady.
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 12:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Přesně tak-zabedněný modrý gumy.
Já už mám těch ODSáků taky plný kecky.

Tedy musím si přiznat, že tento tvůj politický názor, zvláště takto veřejně presentovaný, mě opravdu dosti překvapil
"Detailní znalost předpisů, grafikonů a služebních pomůcek ke každému uprdnutí nenahradí všeobecný politicko-společensko-ekonomický rozhled" - Kuzma Atomovič Malomozkov, vedoucí noční směny JE Černobyl, 26.4.1986.
Pershink
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pro obhájce jednoho bezmozku, který je navíc šotouš - Je fakt lepší nechat při té rychlobrzdě někoho v tom vlaku potlouct a vylekat? Navíc každé zranění cestujícího se počítá jako nehoda. Proč mají někteří furt snahu obhajovat podobné pacienty, proč sakra neřeknete, že od jejich chování dávate ruce pryč a tečka?...
Miloslav_kolář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič:

To srovnání trochu kulhá, nemyslíte? Srovnávat ujetý přípoj s popílením stromu na hřbitově, zdůrazňuju na hřbitově!
Zajímalo by mne, jak byste se tvářil, kdybyste přišel na hřbitov a tam by Vám přes hrob Vaší rodiny ležel ten smrk. Byl byste asi opravdu nadšen. Mně by v takové situaci uklouzlo i to Vámi kritizované slovo. Věřte tomu, že většina normálních lidí, když tohle zjistí a pak se dozví, že to udělal fotograf, co si tam fotil vlak, tak to nebude brát jako selhání jednotlivce, ale použije kolektivní vinu a bude nadávat na "ty idioty, co běhaj kolem kolejí s foťákama". A já tam potom přijedu, budu si chtít něco vyfotit a budou tam na mne koukat jako na vraha, byť s tím nemám nic společného. Jen proto, že tam přede mnou byl nějaký exot. A to je to, co mi na tom vadí!

(Příspěvek byl editován uživatelem miloslav_kolář.)
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pershink: Já jsem si nevšiml, že by zde někdo obhajoval zdivočelé šotouše. Jenom zde pár jedinců vede marný boj s úpornou snahou jiných jedinců, kteří všechny cpou do jednoho pytle bez rozdílu.
Hyvrysák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1261
Registrován: 3-2007

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:13:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič: já ti synu nevím, ale ten motorák jistě nenechal ujet jen zlej výpravčí, ale musel u toho být také někdo z doporovodu KŽC, ne?...Ten podle mě rozhoduje, jestli svůj vlak opozdí nebo ne. Ale možná jen můj blbej názor..
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.158
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:16:39    Odkaz na tento příspěvek  

Topič: Chlape, vy jste opravdu mimořádný blb:
a, Máte problém s kauzalitou, vámi popisované jevy nemají žádnou souvislost.
b, Vy si můžete vzpomínat na cokoliv, protože fotoakcí už tam proběhla celá řada. Ale vy určitě víte nejlépe na který jsem byl zrovna já, že? To už je opravdu na dvouciferný IQ....
Mimochodem já si totiž na žádné cizince nevzpomínám, čili je dost pravděpodobné, že jste naháněli jindy něco jiného. Osobně je mi to zcela fuk.
Ale možná to byli šotouši z bývalé NDR a Ty jezdíš s těmi z bývalé NSR a ti jsou zcela jiní.
Nech si ty báchorky o Rychlých šípech mezi šotouši z Německa pro své kamarády a nekrm s nimi tady.

Hele vy s tím máte dost osobní problém, že to zde furt omíláte, ne?
Já jezdím fotit železnici po světě už nějakých 15 let a dokážu kázeň místních posoudit zcela určitě lépe než nějaký hulvát Topič. Pokud byste totiž měl alespoň nějakou představu jak to chodí ve skutečnosti, tak snad jedinej národ, kterej se chová hůř než my jsou Poláci. Ale klidně si dál rejte do našich západních sousedů, odpovídá to zcela Vaší inteligenci.
Ještě poznámka na závěr. Zážitek z roku 2001 z jedné parní jízdy kdesi mezi Koščianem a Gostyní. Každý zaplatil za účast nějakých 1500Kč (gumokolní méně). Jeden český vychcánek náháněl vlak ojetou škodovkou a myslel si jak ujede a nezaplatí. Legrace začala v okamžiku, kdy si ho organizátoři chytili na pustém místě, v souběhu se silnicí. Milý chlapec trval na tom, že je tam "náhodou" Tak ho tuším Witkowský chytil pod krkem a přimáčknul do plechů tý škodovky. A z milého šotouška vypadla hned tisícovka. Ač nejsem přítelem násilí, tak na podobné zjevy jako Jakuza s pilou na hřbitově, vjíždějící šotouši gumokolem přes PZZ ve výstraze, hulváti nadávající místním, neplatiči na fotoakcích a podobný odpad co dělá železnici ostudu je toto jediným možným řešením.
Miloslav_kolář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:18:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič:

Ukažte mi prosím, kde cpu všechny do jednoho pytle bez rozdílu. To bych se tam musel nacpat také, protože pokud umíte pořádně číst, tak jistě v mých příspěvcích víckrát najdete, že také fotím, byť teď už sporadicky kvůli nedostatku času.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:22:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Miloslav kolář: Nic nekulhá, Přirovnání není v tom jestli jde o strom či výlet, ale přirovnávám reakci těch co pořád dokola tvrdí, že šotouši jsou jedna banda hovad a vůbec se nenamáhají rozlišovat. To je, do prdele, to, co Ty a další asi nejste schopný chápat. Nikoho jmenovitě nehodlám obhajovat, ale zároveň nehodlám přistoupit na stanovisko, že jsou všichni stejný. Ať už mezi šotouši nebo mezi železničáři nebo mezi doktory nebo mezi obchodníky nebo mezi policisty nebo mezi kýmkoliv. Kurvafix, to jste všichni tak natvrdlí?
Samozřejmě, že extrémně se chovající jedinec či jedinci vrhají špatné světlo na ostatní příslušníky komunity, ale pokud má někdo trochu rozumu, tak se nesnaží vše jednoduše paušalizovat, protože máloco v životě je jednoduše zaškatulkovatelné a vhodné ke zevšeobecnění.

(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)

(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4157
Registrován: 11-2005

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:24:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Už se mi stalo, že podél vlaku mě pronásledovalo auto a těsně předemnou si to střihlo před vlakem přes přejezd. Samozřejmě jsem se předem chytl ovladače BSE a položil se na houkačku, přičemž řidič troubení opětoval. Nepopírám kapičky potu na tváři, ale udržel jsem se a rychlobrzdu nespustil.

Pokud pojedu s vlakem k přejezdu, ke kterému se bude velkou rychlostí blížit auto a bude jasné, že nemá v úmyslu zpomalit a nebrzdí a že to taky nemusí vyjít, JÁ OSOBNĚ rozhodně budu brzdit, podle okolností i rychlobrzdou. Rozhodně nebudu čekat na to, až to do něj křachnu. Rozhodně není pravidlo, že při každé rychlobrzdě musí být ve vlaku zranění! V 90% není a celkem se prd děje. Ale trefení auta je vždy MU a nevím jak vy, ale já rozhodně o vysvětlování na policii, do protokolu, detailní rozbory proužku a já nevím, co ještě, nestojím. A jako přijatejnější riziko beru ta hranatá kola a spadlý kufry.
Zvířata jednají pudově a proto po vás pudou...
Když chceš něco udělat pořádně, musíš to udělat sám.
ICQ 311-297-744
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.158
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:26:33    Odkaz na tento příspěvek  

nehodlám přistoupit na stanovisko, že jsou všichni stejný.
To všichni dobře víme a o tom ani diskuze není.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:30:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.: O tom právě diskuse je, jenže jsi na to doposud zatím nepřišel.
Miloslav_kolář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič:

Když tykání, tak tykání. Krista, máš asi problém s pochopením psaného textu. Přečti si laskavě tuhle větu:

Vždyť je to ostuda nás všech, jak se na nás potom ti normální lidé dívají. Jestli Vám to nevadí, tak mně ano.

Pokud sis všiml, tak je tam nás - čili mně vadí, že i na mě se potom díky takovýmu exotovi může člověk mimo dráhu koukat jako na idiota, protože taky fotím, víme. Jestli tobě nevadí, že díky takovým excesům pár bezmozků si o tobě můžou lidi myslet kdovíco, tak mně jo. Konec!
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.158
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:44:29    Odkaz na tento příspěvek  

Topič: Celá diskuze je o chování šotoušků a to je na hromadných akcích problematické. Proč - viz. poslední příspěvek M. Koláře, nechci se opakovat. Jste schopen to pochopit?
Asi těžko, když jen tak z hlavy přesně víte, kdy jsem stál v Bečově u vjezdu, ačkoliv jsme se nikdy neviděli a neznáme se...
Arctia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 6-2010

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Miroslav Kolar: Amen!
Utúlien aurë...
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 13:56:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Miloslav kolář: Jak se na nás potom ti normální lidi dívají? Já bych to tolik nedramatizoval. Tak často se setkáváme s nevhodným chováním jedinců v denním životě, že pokud bychom takto zevšeobecňovali, pak bychom museli za bandu hovad považovat skoro všechny lidi. Copak Tě ještě nikdy nenasral nevhodným chováním policajt, prodavačka, řidič tramvaje, číšník, taxikář, učitel, děti atd. Určitě ano. Vstupuješ tedy do obchodu pokaždé s podvědomím, že všichni prodavači jsou šmejdi, nastupuješ pokaždé do trmavaje s tím, že řidič stejně pojede jako prase a bude nadávat cestujícím, myslíš si pokaždé, když potkáš policajta, že je to stejně gauner úplatnej apod.? Asi ne. Nebo se mýlím?
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 14:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.: Aha, to je zase nějaká novota. Takže bychom mohli zavést dvě kategorie šotoušů. Ty z hromadných akcí (to jsou ti zlobiví) a pak sólisty čo dvojice operující samostatně.
Zdá se, že takový "sólista" či dvojice jezdící na kole či autem za dodržování pravidel silničního provozu a fotící v bezpečné vzdálenosti od trati aniž by kácel nějaké stromy nebo ničil úrodu či jinak poškozoval cizí majetek by byl přijatelný.
Problém je, že se obě množiny šotoušů na hromadných akcích prolínají a jak potom oddělit zrno od plev? Raději všechny nazveš dobytkem, hovady či nějak podobně, jak jsi už několikrát udělal a je vymalováno, že?

(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.158
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 14:14:24    Odkaz na tento příspěvek  

Takže bychom mohli zavést dvě kategorie šotoušů. Ty z hromadných akí a pak sólisty čo dvojice operující samostatně.
Na takovou blbost jste zase přišel jak? Jak to vyplývá z mého předchozího příspěvku? S logickým myšlením máte trochu problém, ne?
Raději všechny nazveš dobytkem, hovady či nějak podobně
Hulvátem nazývám zde zásadně vás a to kvůli buranskýmu tykání každému. To už umí i malý děti (z těch slušnějších rodin).
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 14:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.: Jakou blbost? To sis vymyslel Ty, že je celá diskuse o chování šotoušů při hromadných akcích. Tak se ptám, jak chceš oddělit ty slušně se chovající od těch nepřizpůsobivých. Snad nechceš tvrdit, že šotouš, který se chová slušně při focení na vlastní pěst se jenom tím, že přijede na hromadnou akci stane nepřizpůsobivým hovadem? Výrazy hajzl, hovado, dobytek, zjev, odpad, trouba, ksindl apod. zde jako označení šotoušů používáš téměř výhradně Ty. Stačí se podívat do Tvých příspěvků na této a předchozí stránce. Proti tomu je tykání nevinná legrácka, pouhý navoněný kapesníček.
Komedoš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.78.148.5
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 15:30:58    Odkaz na tento příspěvek  

Nejlepším řešením by bylo tuto debatu,která stejně nikam nevede ukončit a věnovat se raději zábavnějšímu tématu PONOŽKY V SANDÁLECH!!!
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 16:09:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pánové Topič/W. - nechcete si to vyříkat v hospodě u piva nebo v boxerském ringu? Už jste tím zaplevelily dvě stránky. Máte přeci SZ.... a můj osobní názor - za to co se děje na takových akcích bych s chutí o některé šotouše přerazil svý berle.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Bobi680
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 1-2009

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 16:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Luboš_ct- Rád bych vám dal za pravdu v příspěvku 9754
Někteří šotouši mají vůbec problém si najít přítelkini,a někteří můžou být rádi za podprůměrné slečny.Pač to co potkávám je opravdu síla.
Dále k chování,na akci SPP mě nejvíc naštvalo když jsem pomáhal sundávat malou holčičku z parní lokomotivy a nějakej debi* na mě mával ať zalezu,že si chce vyfotit lokomotivu.Měl jsem sto chudí k němu dojít a dát mu takovou ranu,že by se neprobral.Mohly by si konečně uvědomit,že taková akce není jen pro ně,ale taky pro lidi kteří chcou zavzpomínat,podívat se,vyfotit se u mašinky. Rozhodně malý kluk který si lokomotivu prohlédne,zahouká si tak z toho bude mít víc než nějaký šotoušek z jedné fotky.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.158
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 17:12:02    Odkaz na tento příspěvek  

Ok1xng: Uznávám, moudřejší ustoupí. I nadále se ovšem budu hlídat, abych se tlupám podobně postižených šotoušků zdaleka vyhnul. Naštěstí jsem z kraje, kde
725,726
Neregistrovaný host
Odeslán z: 93.99.64.251
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 18:44:59    Odkaz na tento příspěvek  

Je mi z toho tady smutno.O čem to tu vlastně je?Kde je úroveň dřívějších příspěvků.Kam zmizla řada uživatelů,kteří o něčem psali?Dnes je to jen samé napadání,skoro na všech vláknech člověk najde nějakou averzi.Tím klesá i úroveň tohoto webu.To přece nebylo smyslem při jeho vytváření.Vzpomenete ještě na tištěný?Aktuality člověk neměl,ale reportáže byly parádní.
Poljaq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 18:58:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad W: k příspěvku už někdy dávno, bohudík jsem neměl čas reagovat dřív. Můžu se zeptat čím lžu, když napíšu, že znám i tvé okolí. Asi mám problém s kauzalitou Je to to slovo, co rád používáš v diskuzích aby jsi nás tady oslnil svojí inteligencí. Já jsem přímo oslepen, možná úplně ozářen.
Prosim tě W., když napíšu znám i jeho okolí, neznamená to, že znám celé tvé okolí. To opravdu neznám. Zkusit pochopit psaný text, pak obviňovat. Logika výroků se bere už v prváku, asi už jsi zapomněl, zkusil bych pročíst staré poznámky
A jinak kvalitní debata, škoda, že na netu je každej vzor cnosti, ale v reálném životě.... Ale jest pravdou, že stejně malí lidé jsou bohužel u nás v Česku všude ve všech oborech a pod rouškou anonymity kritizují, udávají a dělají i jiné sviňárny a pak se klidně smějí do tváře. Už Heydrich o češích řekl "Smějící se bestie" a asi měl pravdu, smutné. Třeba za 20, za 50 let to bude lepší.
Ad: Topič, je to marný, je to marný, je to marný. To máš z toho, že bereš úplatky - ironie - použil jsem citát z filmu, nikdy jsem ho neviděl žádný úplatek vzít - raději píšu, s pochopením textu tu mají mnozí problém ;-)
Mono_mono
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 9-2009
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 19:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dětičky se hádají !
ICQ: 580-130-194
//RegioJet 4Ever!!!


W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.158
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 20:07:33    Odkaz na tento příspěvek  

Tak naposledy pro Poljaq:
a, je to kratší než "příčinná souvislost" a nepotřebuji nikoho oslňovat. Už vůbec ne lidi typu Topič
b, znám i jeho okolí, neznamená to, že znám celé tvé okolí Aha. A proto dovodíme z jedné osoby celou množinu. tak nevím kdo při té logice chyběl...
A jinak kvalitní debata, škoda, že na netu je každej vzor cnosti, ale v reálném životě....
Souhlasím. V reálném životě když jde o fotku, tak se kácí stromy, leze po návěstidlech a smaží se to autem obcí 80... atd. atd. atd.
Viděl jsem to mnohokrát a nemusím.
Ale jest pravdou, že stejně malí lidé jsou bohužel u nás v Česku všude ve všech oborech a pod rouškou anonymity kritizují, udávají a dělají i jiné sviňárny a pak se klidně smějí do tváře.
To má být narážka na mě?
Ostatním se omlouvám za žumpu.
725,726: No jo, to byly časy.
Sajtr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 11-2006

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 20:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Joooo děcka, a to ještě s těma šotoušema bude hůř.
Podívejte se na dnešní šesnáctileté ověnčené Nikonem v ceně mého měsíčního platu a vybavené benefity programu čédes. Pokud takoví nespadnou pod vlak nebo nedostanou rozum, tak se ještě máme na co těšit....
úzkorozchodná železnice Třemešná ve Slezsku - Osoblaha
lokomotivy U57.001, U46.002, TU38.001
Slezské zemské dráhy - www.osoblazsko.com
Šari
Moderátor

Číslo příspěvku: 8031
Registrován: 11-2005

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 21:27:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sajtr: Jo, to je naše kindersmetánka
1. 6. 2010 - 3 roky FZF s Vámi
Děkujeme
Poljaq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 22:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad W. A vzhledem k tomu, že znám i okolí pana W., tak si říkám, že ten popis s batohem a koupáním, jako by to vypadlo z oka jednému jeho známému
?? o jaké dovozování množin z jedné osoby je řeč, když popisuji jen a pouze jednu konkrétní osobu a o dalších tam není ani slovo, když je ani všechny neznám ??
Prosím tě, zkus si to reději nejdřív přečíst, popřemýšlet, pochopit, vychladnout a pak teprve psát cizí slova.
To má být narážka na mě?
Ty jsi ale vztahovačnej, já psal všeobecně, neboj nejsi středem vesmíru o kterém všichni píšou
Arctia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 6-2010

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 22:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

"... škoda, že na netu je každej vzor cnosti."

No nevim. Z pozorovani a i prubehu teto diskuse usuzuji o opaku. Za klavesnici se z normalnich lidi, kteri by se jinak bez problemu A SLUSNE domluvili, stavaji neskutecna hovada.

Preberte si to, jak chcete. Me to uz tady stacilo. :-(
Utúlien aurë...
Pokerna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2091
Registrován: 7-2007

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 22:33:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič: S tím KŽC ste mě opravdu pobavil
Hyvrysák: Sem téhož názoru. Já mám na KŽC svůj názor a to negativní. Ale zde ho teda opravdu projevovat nebudu

Ale jinak je celkem sranda tu číst. Jen mě tak trochu zaráží jedna věc, a to slovo neplatič na foto akci! To že doháje může 13letej fracek běhat s nikonem po poli, neznamená že já jakožto 18letej puberťák chodím s teleskopem za 200 000,-. Tohle mě dokáže akorát nasrat
faktická poznámka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.203.82
Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 22:41:03    Odkaz na tento příspěvek  

Za klavesnici se z normalnich lidi, kteri by se jinak bez problemu A SLUSNE domluvili

Nikoliv - intermet zlidověl a dorazil už i mezi polointeligentní socky
Šari
Moderátor

Číslo příspěvku: 8036
Registrován: 11-2005

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 22:44:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokerna: Ty máš teleskop za 200 táců?
To sem teda netušil
1. 6. 2010 - 3 roky FZF s Vámi
Děkujeme
Bobi680
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 1-2009

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 22:53:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sajtr- Celkem máte pravdu,ale je pravda,že někteří jsou fakta neřeší nic jinýho,něž co kde kdy jak projelo,focení a aby toho projezdily co nejvíc,ale jsou taky lidi kteří mají stipendium ČéDés a nakládají s benefitama rozumně,a nejsou takový magoř* do vlaků.

(Příspěvek byl editován uživatelem Bobi680.)
Sajtr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 11-2006

Odesláno Čtvrtek, 08. července 2010 - 23:15:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bobi680 > Jo, já ti to neberu, jenomže takoví nejsou díky tomu vidět a tudíž nikoho nena*erou, jako ti magoři.
úzkorozchodná železnice Třemešná ve Slezsku - Osoblaha
lokomotivy U57.001, U46.002, TU38.001
Slezské zemské dráhy - www.osoblazsko.com
Petr_fajgl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 11:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

725, 726:
No ne, papírovej k-report, vzpomínám si, jak jsme to hltali.... A ono je to už 15 let. Život utíká...
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4525
Registrován: 4-2003

Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 12:07:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kdo máte doma papírovej Krp tak si přečtete třeba něco z reportu na Liberecko.
To se ani nechce věřit,že toho tolik jezdilo

A musím se přiznat,včera jsem se vracel z dovolené v Českém ráji a písek z Libuně jsme sledovaly až do Všetat. Dodržovat předpisy se dalo ,ale u semaforu u K. Vrutice jsem zestárnul o deset let

Fíra na 753 187 na mě mával před Turnovem z mašiny do auta to mě také pobavilo)))
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.158
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 12:46:42    Odkaz na tento příspěvek  

Jojo, před časem jsem řešil, jestli ty starý čísla vyhodit nebo založit, zatřídit apod. Nakonec jsem tak zhruba polovinu vyhodil, nicméně furt mám srovnáno v šanonu asi 10cm čísel, který mají i dnes po letech nějakou informační hodnotu.
Zejména popisy východoněmeckých tramvajových systémů od J.R. jsou velmi čtivé a zajímavé, takže je pravidelně přibaluju ke Strassenbahnatlasu a dalším šotomasturbačním pomůckám
Ale byla taková doba. I Dráhu jsem odebíral a četl pravidelně, dnes už jí kupuju jen občas... Internet holt dost věcí zpřístupnil a donesl až domů.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 13:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Šari, Pokerna: Mládenci, až uvidíte někoho pobíhat po poli s teleskopem (nemusí být vůbec za 200.000, stačí i levnější) a fotit vláčky, buďte tak laskavi a vyfoťte ho a vylepte sem fotku. Hrozně rád se na takovou vzácnost podívám. Předem děkuji.
Hyvrysák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1267
Registrován: 3-2007

Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 13:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topiči, myslíš, že se tu dočkáme, já a Pokerna, tvého vyjádření, jestli to s tím ujetým vlakem KŽC vidíš nakonec stejně jako my nebo ne?..
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 13:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A co bych měl vidět stejně? Nevhodně a arogantně se choval výpravčí ČD.

(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
Hyvrysák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1268
Registrován: 3-2007

Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 13:36:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale tím ti asi nezkazil výlet, ne? Psal jsi o tom, jak ti zkazil výlet..Takže by mě opravdu zajímalo, jestli si myslíš, že za nečekáním vlaku KŽC je opravdu jen on... Tak jak jsi to tu prezentoval.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 14:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Když někdo prohlásí, že ho nějaký soukromník nezajímá a že když je čas odjezdu, tak mu "dá barvu" a že ho nezajímá nějaký opožděný vlak od Prahy (ČD) a k tomu dodá, že máme jet o hodinu dříve (zřejmě nepovažuje JŘ za nic závazného) a navíc tohle celé podá s arogancí, ze které čiší jak jsou mu cestující ukradení, tak mi opravdu zkazí výlet, protože dcera se rozbrečela a ptala se proč ten pán na nás tak křičel.
Jestli Ti dosud nedošlo, že jsem to psal jako příklad toho, že v každé společnosti (profesní, zájmové) narazíš na lidi neslušné a slušné, což jsem i v původním komentáři výslovně uvedl a chceš tady vyšetřovat, kdo může za ujetí vlaku, tak seš teda dost natvrdlej.

(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
Hyvrysák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1269
Registrován: 3-2007

Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 14:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

U tebe mi toho nedochází trošku víc, ale to neřeš . S natvrdlostí bych se na tvém místě taky moc neunáhloval
Je mi jasný, že jsi to psal jako příklad, ale snažím se ti vysvětlit, že je to špatný příklad, protože o tom jestli vlak KŽC bude čekat nebo ne rozhoduje především jeho doprovod. Tak zkus příště radši najít lepší příměr.
Stejně tak je mi jasný,že ty jsi s panem výpravčím mluvil v naprostém klidu a ve vší slušnosti..Asi tak jako tady
Jinak už mi to stačí, nemám dalších otázek
Mad_noodle2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 2-2009
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 14:16:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mohl by mi někdo ze zasvěcených, třeba pan W., blíže definovat pojem šotouš - socka ?? Fotím vlaky už dvaačtyřicátý rok ale tento pojem je mi cizí.
Ani moji známí a kámoši, fotící taky tak dlouho, mi ho nedokáží uspokojivě objasnit...
Jinak vskutku výživná diskuse.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.158
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 14:24:29    Odkaz na tento příspěvek  

Inu především platí, že šotouš nerovná se socka a naopak.
Řekl bych, že socka je neustálený pojem, obecně se používá spíš mezi mladou generací pro někoho kdo nemá moc peněz a je to na něm vidět. A to bych řekl, že se šotouši nesouvisí přímo vůbec. Což ale neznamená, že někdo nemůže označovat šotouše jako socky; nicméně to nelze jakkoliv paušalizovat (pro Poljaqa: zevšeobecnit!).
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 14:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hyvrysák: To je dobrý příklad. Přečti si můj původní příspěvek č.333 ještě jednou. Uvedl jsem to jako příklad nevhodného chování zaměstnance ČD vůči cestujícímu a jasně jsem psal, že kvůli jedinci hned nezatracuji celou dráhu, což zde naopak je lidmi od dráhy činěno, když prohlašují že šotouši jsou jedna banda ač někteří mezi ně patří také.
Hyvrysák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1270
Registrován: 3-2007

Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 14:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič: ať čtu příspěvek jak čtu, prvotní "průser" výpravčího byl ten, že nechal vlak ujet. Teď ti asi došlo, že píšeš kraviny tak zase tradičně otočíš... Mohl jsi rovnou napsat jen o tom, že tvoje "slušné" chování výpravčí opětoval nadávkama a vůbec jsi se tam nemusel rozepisovat, jak vám ujetím přípoje zkazil výlet . Pak bych s tebou mohl aspoň jednou, zcela výjimečně, souhlasit
Mad_noodle2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1326
Registrován: 2-2009
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 14:59:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nuže ,pane W. mě tento výraz připadá značně pejorativní, zvlášť ve Vámi uvedených souvislostech. Méně peněz není ani choroba, ani tělesná vada.
A do přírody a ke kolejím bych si smoking nevzal. Natolik mi mozek věkem dosud nezměknul.
Na SPP jsem nebyl ale byl jsem třeba v Lužné a tam smrděli odpoledne všichni stejně . Italové, Němci,Angličané, Češi - totiž potem a kouřem. Z uhlí. A kupodivu tam vládla pohoda, verbálních útoků minimum.
A rozhodně se nepředstavovali stylem: ,,Hrabě XY, těší mne, socka YZ "
Jsem rád, že nepatřím do společnosti těch, kteří někoho vydělují nebo dokonce někým opovrhují kvůli movitosti nebo úboru....
A děkuji za objasnění, člověk si má rozšiřovat obzory.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.158
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 15:28:59    Odkaz na tento příspěvek  

Máte pravdu v tom, že je to vnímané spíš jako nadávka. Ale já si to nevymyslel. Podobně se např. na jistém webu cyklisté systematicky označují jako "pumpičky" a určitě jim to nelichotí...
Méně peněz není ani choroba, ani tělesná vada.
Samozřejmě, o tom není sporu.
A do přírody a ke kolejím bych si smoking nevzal. Natolik mi mozek věkem dosud nezměknul.
Já taky ne. Zvlášť v těch dnešních vedrech.
a tam smrděli odpoledne všichni stejně
Ono to ani jinak nejde. Když třeba celej den naháníte nějaký fotovlak, lezete po náspech, mostech apod., tak se prostě zapotí každej. Já, ale narážel na jedno individum, co mi vlezlo ráno do auta a smrdělo od cigeret tak, že nepomáhalo ani intenzivní větrání a klimatizace. To nesouvistí s tím, že je někdo šotouš nebo jede někam na výlet do přírody fotit vlaky, ale s absencí základní hygieny.
Jsem rád, že nepatřím do společnosti těch, kteří někoho vydělují nebo dokonce někým opovrhují kvůli movitosti nebo úboru....
Já též ne.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 15:57:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.: To jsou mi novoty, že nikoho nevyděluješ. A co si mám představit pod označením: hajzl, hovado, dobytek, zjev, odpad, trouba, ksindl apod., což jsou Tvé výrazy pro ty, jež se pohybují s fotoaprátem kolem trati, samozřejmě vyjma Tebe a Tvého okolí?
Proč si bereš smraďocha do auta? Ten je taky z Tvého okolí?
Jak souvisí zápach z cigaret s absencí základní hygieny? To chceš říct, že se kuřáci nemyjí a nepřevlékají spodní prádlo?
Nějak se v těch "kauzalitách" zamotáváš.
Pokerna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2092
Registrován: 7-2007

Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 20:04:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Šari: Jestli to mám dobře pochopit tak jsi nepochodil na smyslu mého příspěvku, psal sem že to neznamená že já budu mít teleskop ale to je jedno.
Topič: To bylo přirovnání, já např. nemám ani podělanej nikon, mám v plánu že si časem pořídím něco lepšího co mě bude stačit. Ale abych dal 2000,- za akci na které udělám 100 fotek, a z toho je více jak polovina neostrá, jak jste sám řekl a máte pravdu na ŽP 751 001 v rovné Divišov, tak je to trochu divné. Jedinkrát sem to zkoušel na více fotek za sebou a to bych z toho měl kulové o to mi jde. Je rozdíl jestli si uděláte jednu fotečku či vy jich při jednom rozjezdu uděláte 50. Když někdo nafotí 200mb a někdo 16GB je to krapet rozdíl ono s Olympus MJU 1010 toho člověk asi moc neudělá
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 21:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokerna: Z Tvého trochu zmateného textu není moc jasné cos chtěl sdělit. Ovšem jestli mohu poradit, tak teleskop si na focení mašinek opravdu nepořizuj. Dalekohledem se vláčky fotí dost blbě. Lepší je zkusit teleobjektiv. Výborný teleobjektiv se zoomem se dá třeba u Canona pořídit od 15 do 60tis., přičemž ten za 15 bohatě vyhoví a je to už profesionální sklo, které není nutné vlastnit do začátku. Delší teleobjektivy s pevným ohniskem, které stojí cca od 150tis výše jsou na mašinky zbytečný luxus, který se nevyužije.
Proč 50 fotek při rozjezdu? Stačí jich mnohem méně a jsou lidi co se zrcadlovkou fotí taky na "jednu dobrou". Záleží na tom, co jim vyhovuje.
Stesky nad tím, že někdo běhá po poli s drahou výbavou jsou trochu mimo. To by ses divil, kolik fotek pořízených zrcadlovkami nám chodí do galerie a jsou dobré leda tak na vyhození. Ono je potřeba také umět ty fotky ze zrcadlovky zeditovat (vyvolat), ale pššššt, to se tady nesmí říkat.
Pošetilost, že pořízením zrcadlovky, budu mít fotky jako víno, jsem si myslel taky. Jedno sobotní dopoledne u trati mě přesvědčilo o opaku. Jak tak pozoruji u nás v galerii, je nutné, aby si takhle "nabil hubu" každý sám. Apropó, někteří z těch mládíků co běhají po poli se zrcadlovkami (teleskopy fakt nemají) si na foťáky vydělali na brigádách.
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.238.178
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 21:23:10    Odkaz na tento příspěvek  

Tady moc fotek není.Tak vám jednu přidávám třebas jako námět:
Kdo udělá fotku oceněnou jak SŽDC,tak třebas ČD...či jakoukoli dcerou,tak by měl dostat do péče bonsai,s certifikátem místa a kilometráží kde se nacházela.Dále třebas volnou vstupenku na vysekávání zarostlých míst.
Stenly
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.174.13
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 21:33:48    Odkaz na tento příspěvek  

262:
Tato fotka mi připimíná,jak jsem cca.před měsícem viděl u Valtic u přejezdu dost urostlý kaktus přímo v kolejích.(nechápu,jak tam mohl přežít zimu....)
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.148.209
Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 22:05:05    Odkaz na tento příspěvek  

S šotouši to také trochu souvisí: http://www.novinky.cz/mff-kv-2010/na-kus-reci/205575-nechci-nikoh o-soudit-rika-reziser-dokumentu-o-trinactiletem-paparazzi.html
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1930
Registrován: 10-2007

Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 22:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kdopak dneska fotil SC v Pardubicích?
Ten v těch Crocsech to zabíjí


www.pokolejich.cz

Do školy buď první třídou , nebo vestoje!!!
Pryč s WR a WRm z vlaků IC a EC
Cisalpino
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 09. července 2010 - 22:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jeden kindermafián fotí jiný kindermafiány to je opravdu inteligentní To je přesně ono co píše výše Sajtr
Don't take life too seriously. You'll never get out alive.