K-report
 

Archive through 28.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archive through 28.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4605
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 11:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: To je 345. Jinak, ta předchozí 14Tr pro Pardubice (341) zatím stojí ve vozovně v Pcích a čeká na papíry. Prý to tentokrát nebude trvat dva měsíce, jako u té první.
(Jo, a čtyřiadvacítky už tu máme taky, přijely v neděli, od středy jezdí cvičné jízdy, instruktora dělá někdo z Plzně. Já jsem se s tím učil jezdit včera, docela mě překvapily brzdy. Pedál se musí mačkat jemně špičkou palce, jinak proletím předním sklem já i cestující. A ještě tlačítko "antivýhybka" - to tady nikdy nebylo, ani v 21 Tr.)
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 12:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin J.
Antivyhybka - co zapomeneš,to si zaplatíš,bohužel.
Ten pán,co vás učí jezdit,nejmenuje se R.Pašek???
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1847
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 13:02:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo, o zkušebním řidiči Robertu Paškovi je článek v Plzeňských novinách s mojí fotkou a popiskem, že je to obrázek z archivu Škodovky...

pan Karban se trochu spletl, omluvil se mi do telefonu a teď ještě aby se veřejně omluvil na stránkách novin, jak slíbil.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 14:22:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omluva, ta by mi netrápila, ale nějaký many by poslat mohli. Mě tedy kdysi z MF peníz poslali.
Hledám jakékoliv materiály, archiválie, jízdní řády a fotky z lokálky z Pňovan do Bezdružic. Pište na: eurostar@email.cz
Předem za všechno díky.

James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.144
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 14:54:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí na trolejbusové lince 14 nějaký garantovaný NP spoj, nebo ne? Myslím, že při počtu NP vozů by tam 1 mohl jezdit celý den. Na autobusové lince 40 nějaké NP jezdí, mohly by se přesunout na jinou linku, třeba příměstskou, kde NP vozy nejsou (Chrást, Valcha...), neboť v úseku Muzeum - Košutka jezdí NP vozy na 33, zatímco jinde není žádný. Na 22 jezdí NP vůz jen ve špičkách.
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 15:15:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

007: NP na a-40 - mám pocit, že to jsou přejezdy z a-33.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4610
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 19:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Antivyhybka - co zapomeneš,to si zaplatíš, bohužel.

1) A to se na to nevztahuje ani "pojistka na blbost"?
2) A jak často se stává, že někdo nějakou tu pojistku zničí?

Ten pán,co vás učí jezdit,nejmenuje se R.Pašek???

Nevím, on se nám nepředstavil. Pošlu fotku.

James BondJezdí na trolejbusové lince 14 nějaký garantovaný NP spoj, nebo ne?

Nejezdí - co by tam dělal? Čtrnáctka kopíruje trasu tináctky a tam jich jezdí víc než dost, ve zbytku trasy kopíruje třicítku, tam jsou taky nějaké, krom toho nemám pocit, že by ta 14 byla nějak extra využívaná linka.

Na autobusové lince 40 nějaké NP jezdí, mohly by se přesunout na jinou linku, třeba příměstskou, kde NP vozy nejsou (Chrást, Valcha...)

Za prvé - to jsou přejezdy z 33.
Za druhé - a to jako proč? To jako město Plzeň nakoupí drahé nízkopodlažní autobusy, aby se v nich vozili nějaci vesničané? Jestli ty vesnice budou chtít provoz nízkopodlažních autobusů, ať si ho zaplatí. V Praze třeba taky nízkopodlažní autobusy za hranice města vůbec nevyjíždějí. (Tohle je podle mě ten pravý důvod, proč tam ty NP autobusy nejezdí - nebo se pletu?)
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1848
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 19:52:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zrno>> $$$ jsou samozrejme slibeny, necham se preqapit :-)

rozepiste se malinko o ty antivyhybce. jak to vypada, jak se to pouziva, jak to funguje? dik:-)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 22:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavle a Vatikánskou měnu bereš?
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 00:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel 2 :Bylo nám řečeno,že nové vozy ,pokud brzdíš el.brzdou,rekuperujou,a to furt,pokud je málo proudu,ty jako řidič poznáš kulový,jestli rekuperuješ nebo ne,a proto před každým souběhem,výhykou atd.,kde to pípá,laicky řečeno,musíš použít tlačítko anti,kterým přerušíš rekuperaci do troleje na 10 vteřin a můžeš brzdit plynule,bez sundavání polobotky z pedálu.Pokud zapomeneš,jsou dvě možnosti:
1. Máš štěstí,bylo proudu dost a vůz nerekuperoval a hovno se stalo.
2.Vůz rekuperoval,ozvou se dvě tlumené rány jako když spadne na zem zářivka a dál už nic,jen čekáš na tahač.

Podle mého selského rozumu je to na hlavu postavený!!! Odjakživa je pojistka na ochranu něčeho,v tomto případě elektrovýzbroje vozu,ale proč když zapomenu zmáčknout,mám platit 12.000 kapříků???
Asi to soudruzi ve škodě electric ňák nedomysleli,nebo se mýlím????
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1180
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 18:59:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jsem dnes cestou na pouť potkal až chorobně bílý trolejbus, dle předchozí diskuze zřejmě pardubický č. 345. Až na tu bílou moc pěkný.



Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4617
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 21:08:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta bílá je - doufejme - jen dočasná. Pan ředitel totiž na pardubické diskuzi K-Reportu vyhlásil výběrové řízení na návrh nového nátěru pro pardubická vozidla. Nějaké ty návrhy si pak vybral a už se to snad i prezentovalo někde v DP.

Zadání výběrového řízení je na ../2484/73597.html
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 09:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč už se vlastně nedává klimatizace pro řidiče do modernizovaných vozů, jako se např. instalovala do 425, 433, 449, 452 ?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21602
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 11:25:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta bílá ale M(M)kům opravdu docela sluší, když je opravdu bílá...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1182
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 20:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Netušíte co tohle bylo za akci? Ve Skvrňanech jsem dnes viděl jet za sebou dva autobusy linky č. 55 a zrovna u téhle linky se nestává, že by se vozy dojížděly. To byl nějaká speciání posila?

Oba vozy zastavovaly i v zastávce Internáty a mám dojem že jeden měl na panelu Vejprnice a druhý Tlučná.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4624
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 21:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není třeba ve Vejprnicích nějaká pouť? Berte to jen jako tip...
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Hop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 22:25:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj. Ve Vejprnicích byla o víkendu pouť. Přiznám se, že bez tipu Martina bych na důvod dvou 55 za sebou asi nepřišel, a to jsem na té pouti dokonce byl.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1852
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 23:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

milanm a klima ridice v trolejbusech:
zaslechl jsem cosi o nespolehlivosti a poruchovosti, ale nakolik je to pravdivy (a jeste dnes aktualni) netusim.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 08:35:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Loni při pouti jel do Vejprnic Solaris a nepobíral, tak proto ty 2 vozy. Že by klimatizace pro obyvatele Plzně dost nóbl? Pak řidič z vedra zkolabuje a někam nabourá a dost lidí zraní (jako lékařská fakulta před 2,5 lety, když bylo 35 stupňů ve stínu). To v Istanbulu najednou nakoupili 55 nízkopodlažních klimatizovaných tramvají Bombardier a na klimatizaci zbylo.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 09:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klimatizace rozhodně zbytečná není a přinejmenším pro prostor řidiče by měla být samozřejmostí. Ostatně je chvályhodné, že v Praze se v poslední době montují při opravách i na B741, přestože tyhle kloubáky už mají převážnou část životnosti za sebou. Nejsem řidič ale umím si představit, jak v té kabince starších autobusů bez klima a bez skel s ochrannou vrstvou musí v letním parnu být.
www.fotodoprava.com
T-B-C
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 09:25:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravní fandové a přátelé se sejdou již tento čtvrtek 27. dubna 2006 od 17 hodin na pravidelném posezení Tram-Bus-Clubu v plzeňské Cukrovarské ulici. Zajímavosti z oboru MHD vítány!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4630
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 12:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, ono stačí, když je autobus přes dopoledne odstaven ve vozovně v takovém počasí, jaké je venku právě teď a když pak do něj v jednu odpoledne vlezu, teploměr v kabině ukazujue 40. Takže v tu chvíli je jediné řešení otevřít okno kabiny řidiče (slušnější řidiči otevřou i okna ve voze) a počkat, než se to tam aspoň trošku ochladí. No a sedět v kabině, to je jako ve skleníku, obzvlášť přes léto. Jednu lahvičku s pitím mám ve voze, druhou na konečné v lednici, každé kolo je musím jít vymněnit. Denní spotřeba pití je tak 3 - 4 litry na 8 hodin. Řidiči u nás pak běžně jezdí v napůl rozepnuté košili s mokrým ručníkem kolem krku.

Klimatizace se tam u nás objevila na těch plzeňských modernizacích a na nových 24 Tr, vedení podniku uvádí, že půjde o nový standard. Takže já jsem docela zvědavej, jak moc to bude účinné.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 7-2004
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 14:03:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska pri ceste do Plzne jsme pred Kralovicema potkali 24Tr asi pro Teplice.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 5-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 14:29:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo tak to bylo pro Teplice a už tam dorazil
Systém MHD DP Teplice = šance kvalitní IDS v regionu Teplice - Ústí n.L.
České nezávislé dopravní sdružení http://www.ustecketramvaje.com
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.118
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 14:52:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chudý Vilnius koupil polský nízkopodlažní trolejbus Solaris Trollino, ve kterém je klimatizován jak prostor pro řidiče, tak i pro cestující. Holt Vilnius nenakupoval projekt elektronické karty za 200 milionů a tak si mohl dovolit potřebnější věci.
Problém je, že v létě může být v prostoru pro cestující klidně těch 40 stupňů. Co na to kardiaci, je nasnadě.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1168
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 14:57:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, byla pouť a bylo hezky. O víkendu by jeden vůz dojížděl sám sebe dost těžko,:-) jinak v prac. dnech se to občas stát může. Jinak hafo lidí na to přijelo taky vlakem od Nýřan.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 15:18:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klimatizace prostoru pro cestující mně přijde trochu problém. Pokud člověk rychle střídá horko s klimatizovaným prostorem, tak je to horší než lepší.
Něco jiného je prostor pro řidiče. Tam smysl určitě má. A bylo by na řidiči, jestli by ji zapínal či nikoliv Já osobně klimatizaci nemusím. Pokaždé, když jedu klimatizovaným autem, tak mi z toho pálí v krku.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 15:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klimatizaci je třeba používat s citem, regulovat teplotu podle počasí. Za velkých letních veder není zdravý mít v autě nebo autobuse zimu jak v ledničce. Když bude venku 35°C, bude se zdát ve voze příjemně i při 25-26 stupních a nebude přitom velký teplotní skok při častějším opouštění kabiny.
www.fotodoprava.com
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 18:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co na to kardiaci, je nasnadě.

Upřímně řečeno, kardiaci by v takovém počasí neměli ani vycházet ven, natož se vozit MHD.

Pozn.: Maximální doporučený teplotní rozdíl mezi exteriérem a klimatizovaným interiérem je 6 - 8 stupňů Celsia.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 19:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně klimatizaci nemusím. Pokaždé, když jedu klimatizovaným autem, tak mi z toho pálí v krku.
Já sem si jí pustil v sobotu když sem jel do Touškova páč auto bylo dosti příliš přetopený od sluníčka no a docela sem pak klepal kosu....a večer sem skoro nemoh mluvit a i teď mě ještě malinko škrábe v krku.
Ale jinak squlá věc.
MUHEHE
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1853
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 23:18:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

klima uz se tady kdysi resila a doslo se k tomu, ze pro ridice rozhodne ano, pro cestujici ne, protoze BIG penize, malej efekt, provozni problemy.

cestujici tu pulhodinu v rozpalenym voze nejak prezijou, s ridicem a jeho 8mi i 11ti hodinama za volantem ve skleniku je to horsi.

jinak jaxe vam libi banner v aktualitach pohyblivy reklamni?
http://www.pohyblivareklamni.cz/img/flash/banner2.swf
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4640
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 23:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 21:37:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak jaxe vam libi banner v aktualitach pohyblivy reklamni?
No potěš koště
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 22:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hele,nemáte někdo tušení,zda bude letos den votevřenejch vrat v Pmdp ???
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 22:47:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevim ale v cukrovarský je jen řetízek a na slovanech sou skoro furt dokořán
Určitě to bude zas v nějakej tuze nevhodnej termín aby se to krylo s Bahnama 2006 nebo tak něco
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1857
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 00:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k banneru: pan grafik by mel prijit o premie plus dostat pokarani, ze takto si praci ulehcovat opravdu nelze a jeho sef by mel dostat pojeb od reditele.
ale tady v PM si nedelam iluze...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1858
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 06:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se to po ranu deje? ona nejezdi 16ka a 53ka zastavuje v tesinsky?
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 08:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle rádia a mojí mamky:
Ahoj, teď poslouchám, že na konečné 16 v Doubravce je nabouraný trolejbus. Nějaký chodec mu tam vběhl, trolejbusák to strhl, narazil do sloupu, předek je zdemolovaný, sloup ohnutý, 4 zranění. Trolejbusy do teď nejezdí, stalo se to prý po šesté hodině. JEden nepozorný chodec a taková mela...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1859
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 13:43:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no to je pekny.......
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 16:32:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jsem ráno kolem sedmý kolem, 15Tr #473 nabořená čumákem do sloupu (naštěstí v pravé části, takže mimo kabinu řidiče), dráteníci spravovali trolejové křížení a přijížděl tam tahač PMDP. Musela to bejt pěkná šlupka, podle toho, jak ten sloup vypadal. Křižovatka zablokovaná, jezdila NAD na 16tce a trolejbusy otáčely Na Dlouhých
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 16:33:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel jsem neměl foťák a v práci jsme se zastavil až teď, abych to sem aspoň napsal.
A pak že učitelé pracujou 5 hodin denně. Ale to je OT...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1861
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 17:13:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nojo. kdekdo si mozna mysli, ze se u pocitace valim v pohodlnym kresle a rejpu se prstem v nose...

na zabelsky je sloup trakcniho vedeni vyvracenej ze zakladu, musela to byt velka rana. stoji sikmo, asi jen silou vule. ridic z toho uz urcite stacil zesedivet. tohle fakt nikomu nezavidim.

rano jsem zaznamenal minimalne 3 autobusy NAD. a lidi o5 nekoukaji co se deje. v tesinsky skoro prazdnej kloubak smer centrum, za nim zastavi narvanej NAD bus, 60% lidi si preleze do kloubaku o 11 metru dopredu, zbytek cumi, debatuje, posleze ceka 7 minut na dalsi trolejbus.

tuhle jsem se motal kolem zimaku u docasne prelozeny zastavky. prijde normalne vypadajici holka (ne takova zmalovana rostenka :-)), koukne na jizdni rad, ceka na trolejbus, kouka na me jak pero, co si tam asi tak muzu fotit, kdyz zvecnuju oznacnik s A3 ceduli o posunuti zastavky na pozadi rozkopany ulice
posleze se pridal cca 40letej chlapik. oba cekaji na 13ku do cernic. odchazim, kdyz se blizim ke krizovatce doudlevecky s cukrovarskou, prijizdi trolejbus, samozrejme nezastavuje, oba lidi vejraji, ze ridic nezastavil. prectou si ceduli na oznacniku a poslusne popojdou 100 metru z5 a cekaji deset minut na dalsi spoj.

jó když jsou lidi blbí a neumí si ani přečíst ceduli...
proste k americanum, co susi kocku v mikrovlnce se blizime milovymi kroky
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 19:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně je otázka jestli jet pořád rovně a brzdit, když tam někdo skočí a nebo takhle ztrhnou řízení? Jde o to, že když se to řízení ztrhne, tak může být větší masakr, než potencionálně ten jeden blbec.
A zrovna jeden z nejlepších kloubů.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 19:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milanm:
Asi zapracoval pud sebezáchovy,protože tě tvůj instinkt velí odvrátit dopravní nehodu.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 20:05:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: To máš asi pravdu s tím instinktem...ale ten samý instinkt právě někdy zapříčiní horší následky než rozum.
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 20:57:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: pode toho, co to udělalo se sloupem, byl ten instinkt tentokrát správný ... i blbec je člověk ...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 21:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K nehodě- Teď je těžký až skoro nemožný tu vykřikovat co měl dělat Vím z vlastní zkušenosti že v krizovce za volantem reaguju ůplně jinak než když to pak zpětně promejšlim...je to mžik a něco prostě udělat musíš...následky??? ty se řeší až potom.

OT prijde normalne vypadajici holka (ne takova zmalovana rostenka :-)), koukne na jizdni rad, ceka na trolejbus, kouka na me jak pero, co si tam asi tak muzu fotit
A už máš její číslo uložený v mobilu? Přeci jako správnej gentlemam přijdu oslovím a slečně poradím.
A né jako buran s foťákem si jí fotit a pak se za rohem vysmívat...
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1863
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 07:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100: A už máš její číslo uložený v mobilu?
nene, zadny cislo nemam
chtel jsem si otestovat jestli je to skutecne pravda, ze jsou lidi tak blbi, jak jsem si myslel a jak jsem slysel :-)
a muzu te ubezpecit - je to tak. bohuzel
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 09:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: nojo, to je bohužel pravda, že mezi lidstvem je nějakých 80% tupců. Ale čekání na zastávce jsem kdysi viděl ještě lepší - v Praze na Újezdě čekala taková klasická barbína na tramvaj, pořád se dívala na hodinky a žádná .Jenže to mělo háček - kromě obří cedule o výluce tam byl v místě tramvajových kolejí asi metrový výkop
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 13:26:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Tm: No ale třeba místo té tramvaje přijel alespoň bagr, ona se posadila bagristovi na klín a celá story mohla mít krásný romantický konec....
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4935
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 13:42:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... za 9 měsíců
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 14:10:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jde o to, jestli ten chodec byl tak slepý, že trolejbus přehlédl, nebo to byl sebevrah, jako je to časté v pražském metru. U prokázaných sebevrahů jsem proto, aby zaplatili opravu trolejbusu, sloupu a léčení zraněných lidí a sebevrazi by si pak rozmysleli, zda-li jim ten čin stojí za to.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 14:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sebevrazi by si pak rozmysleli, zda-li jim ten čin stojí za to


Sebevrahvi to bude jedno. Když se jeden trolejbus vyhne, tak to dřív nebo později zkusí znovu a pro jistotu radši před tramvaj, ta se vyhnout nemůže. A hrozba případného soudu a placení škod jen urychlí jeho rozhodnutí udělat to znovu a důkladně.
www.fotodoprava.com
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4936
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 14:25:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to jako na nuseláku by stál člověk, kterej by po sebevrahovi požadoval potvrzení o zaplacení následně vzniklé škody? když by měl, mohl by skočit, jinak by ho vyhnal?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 15:17:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krásný romantický konec ... je vidět, že jsi ho ještě nezažil, protože pak už vůbec není krásný, ani romanitický
Jen tak na okraj, dnes na poledne jsem se v prostoru Doudlevecké vyskytoval a spatřil jsem dvě věci:
1) jistý z*rd s karlovarskou RZ klidně jede přes zákaz vjezdu a červenou proti trolejbusu a ještě se rozčiluje, jak ta socka mu brání ve svobodném demogratickém pohybu. Potkali se někde v půlce, trolejbusák byl nepochopitelně měkkej a vycouval ...
2) na zastávce, jak se o ni zmiňuje Pavel2, sedí na lavičce chlap. Vypadá docela inleligentně, když jsem přišel blíž, tak se zeptal, co se děje, že už projel 2. trolejbus kolem .... Řekl jsem mu něco o ceduli a on, že to nečet ... No jo, USA náš vzor, chudáci kočky v mikrovlnce
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4939
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 20:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jééééééé, nenapíšem nějakej scénář pro USAfilm? s tím správným romantickým USA koncem? (který jsem naštěstí nezažil)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21718
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:35:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To teď byl v Metru nádhernej vtip(?).

To je tak blbej scénář, že vám takový film natočit nemůžeme.
...
Natočíme rovnou seriál!

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 23:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi máme dva nové kousky,pokus č.2
z
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 23:53:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

yyy
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1865
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 08:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

libore, uz to tak bude. i pan K. to vcera potvrdil na t-b-c, takze to na 99,99999999% sedi

t_m: jistý z*rd s karlovarskou RZ klidně jede přes zákaz vjezdu a červenou proti trolejbusu a ještě se rozčiluje, jak ta socka mu brání ve svobodném demogratickém pohybu. Potkali se někde v půlce, trolejbusák byl nepochopitelně měkkej a vycouval...

tady bych jednoznacne uplatnil prosty pravo silnejsiho. kdyz vjel do uzky ulicky pres zakaz vjezdu a cervenou, at se pan zmrd pose*e a klidne uhne se svym osobakem do vykopu. starsi trolejbus ma vpredu takovej tvarovanej kus asi 3mm plechu (rika se mu naraznik) a pan osobakoridic serouci na dopravni znaceni by ho jiste nechtel mit obtisklej na kapote. mohl by vylezt, nadavat, kopat do trolejbusu, ridic by pouze sedel za volantem a rehtal by se na cely kolo, pripadne by delal, ze ho nevidi

a ja bych jeste klidne vytahnul fotak, zvecnil ho s prestupkem, autem, spz a jeho xichtem a zavolal vysilackou mestskou policii :-)

btw kolik beznych ridicu osobaku vi, ze trolejbus umi couvat?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace