K-report
 

Archiv diskuse LEO Express do 28. 02. 2012  

Diskuse K-report » Archiv 2012 » Železnice » LEO Express » Archiv diskuse LEO Express do 28. 02. 2012 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 784
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 01:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Happy: No s tím škatulkováním se nemusím namáhat, to jsi zvládnul sám, když ses tady veřejně přiznal, že se škodolibou radostí si do Jančury rád kdykoliv kopneš a LN jsi vyhlásil za svého guru. Tvojí hysterii s jakou jsi tady vykřikoval, že žádáš aby Jančura odtajnil své finance si dobře pamatuji. Ostatně i teď se o tom zmiňuješ.
RJ tvrdí, že má peníze ze svého podnikání a LN tvrdí, že je má půjčené. Jsi schopen obojí hodnověrně doložit či vyvrátit? Ty jsi viděl smlouvy LN s bankami, že to tvrdíš jako tutovku?

Srovnání s T.H. mě potěšilo. Je to jeden z mála lidí v této diskusi, který o železniční dopravě něco ví, vidí dál než nakonec vlastního nosu, dokáže věcně argumentovat a jeho příspěvky mají hlavu a patu.
Má můj obdiv za to, že dokáže tak dlouho odpovídat na neuvěřitelné blbosti, které zde Slimta, ty a další dokážete psát pořád dokola.
Zvídavý_člověk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 1-2011
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 08:16:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jestli tomu dobře rozumím, ke třem dopravcům je třeba dialekticky přistupovat takto:
1) Jančurův žvást - rozebrat na prvočinitele, každé slovo obrátit třikrát, chápat jako krvopřísežný slib a dlouhá léta potom mu ho připomínat.
2) Novotného žvást - Rozhodně nechápat doslova, je třeba číst mezi řádky, všechno jsou to takové nezávazné proklamace, aby nepoděsil konkurenci, se kterou bude podnikat ruku v ruce - férově.
3) Žvásty GŘ ČD - nekritizovat, nekomentovat, být pokorně rád, že se pánové pro nás obětují a přistaví nám k perónu aspoň něco, co má alespoň čtyři kola.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2044
Registrován: 2-2004

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 08:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jinak jsem si nevšiml, že by LN dostal igelitku penízků od tatínka. Vše má nasmlouváno z bank a banky věří jeho projektu.

Velká část prostředků, kterou má, pochází z prodeje Hamé. Momentálně jsou ty peníze uloženy v Aakon Capital a Leo k nim hledá (nebo už našel) spolufinancování ze strany bank, tak jak to normálně chodí.
Takže není tomu tak, že by měl vše nasmlouváno z bank.
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 10-2011
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 09:21:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zababa: Číslo příspěvku: 257

Hezká pohádka. To ČSAD je jako ta dobrá strana, ten hodný král, nebo jakou roli v tom království zastává?
Šiřte ji dál, alespoň bude v království veselo
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 10-2011
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 09:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zvídavý_člověk Číslo příspěvku: 227
odkaz



(Příspěvek byl editován uživatelem jregent.)
Zvídavý_člověk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 1-2011
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 09:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jregent: odkaz mě odkazuje zpět na tuto stránku - nerozumím...
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2493
Registrován: 2-2005

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 10:04:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič:
Ten druhej si to zatím musel cálovat ze svýho. Z toho co vydělal v "praxi". Třeba se mu taky podaří někoho pumpnout
Sorry, ale u Vás je s tím porozuměním psaného textu (notabene vlastní rukou) notorickej problém.
Když mluvím o dvou konkrentech, jdnom bohatým a druhým chudým, a napíšu, že se tomu chudýmu třeba podaří takyněkoho pumpnout, nedává to jinou možnost výkladu, než že ten bohatý někoho pumpl. je fakt, že při Vašem slovníku to nemusí nutně být urážka nebo obvinění, ale nesuďte svět je podle sebe.

A ještě k tomu škatulkování - je tady jen minimum lidí, kteří podle svých příspěvků mají právo se nazvat nestrannými nebo objektivními. Z těch, co sem chodíme pravidelně, ani jeden. Každý z nás dívá na svět buď z pohledu žlutého nebo modrého. A jen imbecil se za to označení stydí a brání se mu. Je to, jako by se levičák styděl za označení levičák.

A jinak jeden sebekritický postřeh (Vás to nepotěší, ale když už mě máte tak moc na háku, je to jedno, jiné to možná překvapí): Až na záplavě hovadin, kterou jste tady rozpoutal v posledních dnech, kdy se vůbec nebavíte o podstatě problému, ale jako idiot se tady chytáte slovíček, překrucujete a popíráte, co jste řekl a jak jste to myslel, jsme si zpětně uvědomil, že v minulosti jsem se tady nejspíš mnohdy choval podobně a co se týká diskuse s Vámi, činím to i teď. Takže díky za školení a ostatním se omlouvám, na Vás o téhle chvíle budu reagovat jen pokud to bude k věci a nebude to spojeno s osobními výpady a urážkami.
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1567
Registrován: 11-2009

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 10:34:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Happy#4197 > Nedělej, že nerozumíš.

Ja prave rozumim

-kdyz modri napisou, ze prave porizene vozy nasadi na Plzen a vyrazne tim zlepsi kulturu cestovani - v realu skutek utek - tak mlzi (nebo se spletli) ... pritom jsem nezanamenal, ze by verejne rekli, ze byl zamer prehodnocen (je mozny ze mi to uniklo)

-kdyz R.J. chtel rozjet projekt HighJet s jednotkami a sesti tridami - v realu skutek utek a bylo verejne receno, ze projekt byl zastaven (a ze se soucasnym RJ ma spolecnou jen barvu a to, ze jezdi po kolejich) - je lhar!

-kdyz Leo nechce prozradit podrobnosti o projektu pul roku pred vyjetim, tak mlzi

-kdyz CD v zari prohlasi, ze vozy Arriva ABvmz budou od noveho grafikonu nahrazeny - a skutek utek - tak mlzi

-kdyz RJ v zari prohlasi, ze vozy exOBB ABmz budou od noveho grafikonu nahrazeny - a skutek utek - tak lhal a nezaslouzi si slitovani!

-kdyz RJ poridi ojetiny a provozuje je jako repasovane ojetiny, tak jsou to svine, co slibi a nesplni nove vozy

-kdyz CD necha zrepasovat Sukafon na Vondrackovou a prohlasuje o tom, ze je to novy vlak, tak mlzi

-kdyz RJ slibuji novostavby nasazovane v prubehu roku 2012 a na zacatku tohoto roku skutek utek, je to svinstvo, takhle tahat cestujici za nos a vozit je v tech rozvrzanych ojetinach, ktere nasi jizni sousede chteli sesrotovat

-kdyz CD slibuji nahrazeni vsech zabaku esusy a jepejecky a zaby stale jezdi, je to logicke prehodnoceni planu, protoze se zmenily provozni potreby

-kdyz MD neobjedna prvni a posledni rychlik na Plzen a CD ho prestanou provozovat, je to logicke, protoze vozil vzduch

-kdyz RJ nasadi mimo spicku jen tri vagony, je previt, protoze trivozovy vlak neni vlak

-kdyz CD nasadi "Breznicke desiro" v podobe Barca/Brejle se tremi, je to logicke, protoze to odpovida poptavce a nahrada motorakem by se nerentovala

-kdyz CD s velkou slavou predstavuji 380, ktera nema potrebna razitka, sysla, kterej neridi, RN trio, ktera nevyjede kopec, kvuli kteremu byla vymyslena nebo slona ci 840 prezentuje na tratich, kam je neplanuje nasazovat, je to drobny technicky problem, ktery zpusobil dodavatel vozu nebo objednavatel dopravy

-kdyz RJ nakoupi prakticky to nejlepsi, co u modrych na stejnosmeru vlastni a provozuji CD (jak ve vagonech, tak v lokomotivach), je to rakousko- italskej sběr a drzost povazovat to za revoluci na zeleznici na lince, kde do te doby byla bezna kozenka i na vlaku nejvyssi urovne.

-kdyz to same nakoupi nebo delaji na to reko CD, je to pokrok, na ktery tady lidi cekaji

-kdyz R.J. prohlasi, ze na dotacich nedostava ani korunu, lze protoze dostava nahradu za slevu na studenstkem jizdnem

-kdyz CD prohlasi, ze od zmeny jizdniho radu provozuje dosavadni IC/EC bez dotaci,ma pravdu, protozee je preci prevedla do kategorie EX kde dotace dostavat muze a u mezinarodnich EC preci nejde o dotace, ale o uhradu a to je preci neco uplne jineho

-kdyz R.J. mluvil rok pred vyjetim, ze vyjede, byly to pohadky ovci babicky, bo nemel s cim jezdit; kdyz koupil masiny, nemohl jezdit, bo nemel vagony; kdyz koupil ojetiny, menohl jezdit, bo nemel novostavby; kdyz vyjel, byl nebezpecny, bo nemel proskoleny personal a projizdel stuj a perony a nemohl jezdit ... a kafevarka nedokazala udelat brzdu

-kdyz L.N. mluvil rok pred vyjetim, ze vyjede, byla to pravda, protoze preci spolupracuje se svycarskym Stadlerem a mel za sebou silnou rodinnou spolecnost, kdyz napise, ze bude mit nizke naklady ale pritom pro cestujiciho levnejsi nebude, mlzi, protoze bude pro cestujiciho nejlevnejsi a jen nechce vyvolat paniku predcasne

Pro skatulkare neni dulezite co se rika, ale kdo to rika!

... nebo je to snad jinak?

edit: naprosto dokonale to vystihl Zvídavý_člověk#227

edit2: Slim#2493 >

... nedává to jinou možnost výkladu, než že ten bohatý někoho pumpl ...

Takze vy tvrdite, ze si Leo penize na financovani vlacku v meritku 1:1 vycucal z prstu a ze tam nenapumpoval rodinne penize?

Jo ja vim, to je nespravne to takhle rikat ... on neni spodina jako Radim, on penize nepumpuje, on je pouzije!

Z těch, co sem chodíme pravidelně, ani jeden. Každý z nás dívá na svět buď z pohledu žlutého nebo modrého.

Jo, je to blby, kdyz se clovek nedokaze odprostit od pohledu do zrcadla ... a nutnost kazdeho nekam zaskatulkovat, predepsat mu, co ma chtit, cim se ma ridit a prekladat mu do lidstiny to, co rikaji jini, aby z toho naprosto jasne pochopil, kdo lze a kdo ne ... to je proste zpusob mysleni, ktery z nekterych jedincu nebude mozne vyhnat nikdy.

A ta predstava, ze na to nekdo nekouka ani z pozice zeleneho, ani blede fialoveho, ale z pozice zakaznika, ktery se rozhoduje, komu sverit sve penize a kde za to dostane nejvic toho, co vyuzije ... to je vylozene nocni mura!

A jen imbecil se za to označení stydí a brání se mu.
Pravda pravdouci! Slime, ty demente(= diagnoza, nikoliv nadavka), ty bys na tohle oznaceni mel byt hrdy a verejne se tim chlubit, protoze jen imbecil se za to oznaceni stydi a brani se mu.

(Příspěvek byl editován uživatelem Sim.)
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Babilon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1227
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 11:30:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

někoho pumpl ... ze tam nenapumpoval
Nevím, jak u vás, ale u nás slova pumpnout a napumpovat znamenají úplně něco jiného.
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1569
Registrován: 11-2009

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 12:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Babilon#1227 > lokalni rozdily jsou samosebou mozne ... a tak jak to pisete vy je to v mem vnimani totez, jen opacnym smerem (rozdil mezi pumpujicim a pumpovanym)

pokud ja napumpuju neco nekam, jde to smerem ode mne, takze to je ekvivalent toho, kdyz mne nekdo pumpne

v jakem smyslu to vnimate vy?
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Johnson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 12:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tady to zase jede....
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4200
Registrován: 9-2005

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 13:11:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sime! Laskavě mně nepodsouvej něco, co jsem nikde a nikdy netvrdil a ani si to nemyslím. Zvláště že toleruji modrý bordel! To je nehorázné, nestydaté!

Jestli jsem něčím vinen, tak to jsou sympatie k LN a antipatie k RJ (za které si může RJ sám). Ano tím jsem vinen a je vidět, že někteří byste za moje smýšlení mě nejraději ukamenovali. Já mám alespoň tolik soudnosti, že si to dokiáži přiznat, že je mně někdo sympatický. Nicméně brutální ryk žlutých (i když oni sami sebe považují za "nezávislé" a jsou nestydatě pokrytečtí vůči sobě, že to nedokáží ani přiznat) mě utvrzuje v tom, že LEx bude dobrou konkurencí. Dále si zahraji na delfskou věštírnu a řeknu, že boj mezi RJ a LEx bude mít soudní dohru. Protože Jančura se umí jen a jen soudit a to o kdejaký prd. Bude leštit kliky na MD ostošest.
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1571
Registrován: 11-2009

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 13:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Happy#4200 > Laskavě mně nepodsouvej něco, co jsem nikde a nikdy netvrdil a ani si to nemyslím.

To je sice hezky receny, ale tim se vracime k memu prispevku 1565, kde jsem jen a pouze citoval ... takze to je podsouvani neceho, co si nemyslite a nikdy jste to netvrdil

Ja nemam nic proti tomu, kdyz je nekomu nekdo sympaticky, aby s nim jezdil nebo ho klidne "pomahal propagovat z vlastniho presvedceni", pokud k tomu bude pouzivat realna fakta.

A takovymto faktem je, ze R.J. (at uz vam je jakkoliv nesympaticky) mnohokrat verejne uvedl, ze 6 trid projektu HighJet bylo v danou dobu nerealne a ze to se soucasnym projektem RegioJet nema spolecneho nic.

Proto vase hlaska ve stylu "je to lhar, protoze sliboval 6 trid v rychlovlaku a ma jednu v klasice" ma vlastne prakticky stejnou hodnotu, jako kdyz spousta jedincu nerozlisuje mezi RT-ex a RJ ... coz mi zrovna od cloveka vaseho formatu a zeleznicniho prehledu prijde detinske.

Ja vas v zadnym pripade nehodlam narknout z bezbreheho obhajovani modrych nebo jakychkoliv jinych; pouze (dost mozna podvedome) sam sobe informace filtrujete smerem, ktery je vam mily a v teto podobe je poustite ven, coz nekdy (a na ten pripad jsem prave upozornoval) neodpovida realite.

Ja vim, ze je obcas zatracene tezke si pripustit, ze by "ten previt mohl udelat neco, co mi bude vyhovovat" ... ale klidne se to stat muze. A pokud k tomu dojde, je blbej ten uzivatel, kterej slepe bude verit jednobarevne retorice sveho "boha" a diky tomu nedokaze vnimat barevne.

A je to tu videt neustale - tim nemyslim konkretne vas - pokud nekdo kritizuje modre, je oznacen za zluteho, bez ohledu na to, zda je to kritika opravnena ci nikoliv. To same naopak.

Ja vas nemam zarazeneho v modre skatuli, zrovna tak tam nemam babilona, CSAD a spoustu dalsich, kteri zde CD obhajuji, pokud jsou narceni nepravem. Zrovna tak nema smysl resit, jestli T.H., Petr Simral a dneska i Honza Paroubek jsou "zluti nebo modri"

Jenze s tim hold nic nenadelam. Pro "bratrstvo kocicich pracek" (Slime, vidite se zde?) jsme proste vsichni "Vontove", co si nezaslouzi slitovani ... jen se divim, ze jeste nikdo neudelal skandal proto, ze vetsina smajliku je tu zlutych; navic ten jediny modry moc pozitivne nevypada

p.s. pekny cislo prispevku :-)

edit: jeste mne tak napada ... o jaky boj mezi RJ a LN ma jit? Judo? Sachy? Serm nebo treba cyklistika? Nebo je to mysleno obrazne, jako ze se perou o jednu babu a tak o ni bojuji, i kdyz nebojuji?

(Příspěvek byl editován uživatelem Sim.)
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 10-2011
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 13:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Happy: si zahraji na delfskou věštírnu a řeknu, že boj mezi RJ a LEx bude mít soudní dohru

Taky zavěštím:
- nebudou se soudit
- Leo zlikviduje placené místenky v Pendolinu
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2495
Registrován: 2-2005

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 15:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sim: Toho dementa jsem sice od Vás nečekal, ale nerozhodil mě. Je to úměrné panice, kterou začínají žlutí prožívat s postupem příprav LN, zejména proto, že zatím to vpadá, že naprostou většinu slibů a termínů LN plní...I ten přechod na tykání ve stylu a na úrovni Topiče signalizuje ztrátu nervů...
Ale daleko větším obrázkem Vaší úrovně je demagogie, se kterou umíte překroutit slovo pumpnout v napumpovat...
Rozbor Vašeho srovnání prohlášení a reality ČD vs RJ vs LN je zbytečný, Vaším způsobem si překroutíte kdykoli cokoli a polemika s tím je jen ztráta času.

http://www.google.cz/search?hl=cs&source=hp&q=pumpnout&gbv=2&oq=pumpnout&aq=f&aqi=g-vL1&aql=&gs_sm=3&gs_upl=46750l48202l0l48358l8l8l0l0l0l0l141l939l2.6l8l0

http://www.google.cz/search?q=napumpovat&hl=cs&source=hp&gbv=2&gs_sm=3&gs_upl=46750l48202l0l48358l8l8l0l0l0l0l141l939l2.6l8l0&oq=napumpovat&aq=f&aqi=&aql=

(Příspěvek byl editován uživatelem Slim.)
T. H.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.181.56.8
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 16:04:36    Odkaz na tento příspěvek  

Delfy, Řecko potřetí: do devíti měsíců se rétorika dnešních modrých zvěstovatelů "férové konkurence" otočí o 180 stupňů, protože Leo začne reálně jezdit, vymezovat se na trhu a tím zavile utiskovat a útočit na jejich "jistotu" :-) Pak už to nebude obhajoba "mlžení před konkurencí", ale bude tvrdě stíhán za "lhaní", přičemž se vytáhnou stejné výroky, které jsou dnes nezávaznými proklamacemi
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1572
Registrován: 11-2009

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 16:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim#2495 > ja to povazoval za uzavrene, ale kdyz se v tom bahne chcete rochat ...

je demagogie, se kterou umíte překroutit slovo pumpnout v napumpovat...

Nikoliv. Demagogie je vase snaha vnutit mi vyse uvedene, prestoze jsem o par radek vyse vysvetlil, ze jsou to protiklady. Synonymem pro "pumpnout" ve vyznamu, jak ho chapu ja, by bylo "odpumpovat", coz - jestli vam to jeste nedoslo - je presny opak vyznamu "napumpovat".

Je to úměrné panice, kterou začínají žlutí prožívat s postupem příprav LN, zejména proto, že zatím to vpadá, že naprostou většinu slibů a termínů LN plní...

Ja u zlutych zadnou paniku nevidim, pokud vy ano, prosim, ukazte mi ji ... i kdyby tu nejaky naznak byl, nic to neni proti tomu, jaka panika zavladne na nabrezi (a v okruhu priznivcu tohoto socialniho tabora), az vyjede - presne podle prognozy TH o par radek vyse.

Pokud sebe povazujete za "lehce modreho a lehce leo, zato tezce protizluteho", prosim, jaky bude rozdil u modrych, pokud prijde o dva cestujici, kdyz jednoho z nich pretahnou zluti a druheho cerni? Bude to take o tom, ze cerni si ho zaslouzi, protoze jsou lepsi, ale zluti ne, bo jen hloupe kecaji a maji stare ojetiny?

A nebo to bude "ten previt, co nam pretahuje substrat a bere nam ksefty", bez ohledu na barvu?

(Příspěvek byl editován uživatelem Sim.)
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Babilon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 17:17:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Synonymem pro "pumpnout"
... je vyloudit, vymámit, podojit, tedy v podstatě podvést a okrást. Zfalšuji daňové přiznání, abych pumpnul stát, nakecám rodičům, že studuji, abych je pumpnul, udělám klamavou reklamu, abych pumpnul zákazníka.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2498
Registrován: 2-2005

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 17:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sim: Neřekl jsem nic o tom, že jsem modrý lehce nebo těžce, ale můžete s tímto mým tvrzením klidně polemizovat, jak to máte ve zvyku.

Neřešil se tady rozdíl mezi výrazy napumpovat a pumpnout, pouze Vy jste použití slova pumpnout odůvodnil činností odpovídající slovu napumpovat.

Můžete rozvíjet další teorie o rozdílu a protikladech těchto slov, s původním tématem to nemá nic společného. Ale hezky to budí dojem, že jste mě zase rozboural na kusy...

A co do těch přetažených cestujících - to je normální jev ve férové konkurenci a nemám s tím vůbec problém, ani pokud se to děje ČD. Problém mám s tím, že to dělá někdo, kdo nehraje fér. U LN to tak nevnímám. Ale obojí je můj názor, klidně mě nechce žít v bludu a viďte to jinak. Už jen to, že jste s tímhle dotazem přišel, je pro mne potvrzením té rostoucí paniky ve Vašem táboře objektivních.
Všiml jste si, že jestli tady někdo útočí na LN, jsou to žlutí? A že to je přesně totéž, co jste tady celou dobu vyčítali námm, modrým, že děláme Jančurovi?
Tupoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.184.250
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 17:56:02    Odkaz na tento příspěvek  

Sim, T.H.: Souhlas
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 11-2009

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 18:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Babilon > a ve ktere casti republiky je vase lokace? Ja jen, abych si na tohle daval bacha ... bo u nas je proste normalni hovor ve stylu:
- nemas dva litry v kesi? Potrebuju zajet do servisu a nejde tam platit kartou.
- ja nemam, ale zkus pumpnout brachu, ten vcera podojil bankomat, takze by moh mit


Slim > ze jste modry lehce jsem konstatoval ja, nikde netvrdim, ze jsou to vase slova.

Problém mám s tím, že to dělá někdo, kdo nehraje fér.
A jaksi automaticky si myslite, ze zatimco Leo a CD fer hraji a budou hrat, u RJ to tak neni ... (a tady je prave ten rozdil - vy resite medialni b(l)itky, kde spiny je vsude hafo, ja resim provoz, kde toho svinstva vuci cestujicimu je u modrych podstatne vic).

A pokud uz zminujete "utok zlutych na Lea", ja ho nevidim - vidim ale snahu "pestrych" vyvratit modrym predstavu Lea jakozto Jancurobijce.

Nebo snad chcete tvrdit, ze T.H., ja nebo treba Zvidavy clovek jsme odpurci Lea?

Ale klidne dal onanujte nad tim, jak je ten Leo hodny a poctivy konkurent i kdyz zakaznika pretahne, zatimco Radim zly smejd, ktery zakazniky krade. Za pul roku se ukaze, ze T.H. ma pravdu, bo to jinak ani byt nemuze.

A pokud si uz mam hrat na vestce, ja si na rozdil od Honzy Regenta myslim, ze plackarty do Pendolina (resp. jejich ceny) padnou jeste pred prichodem erotickeho vlaku.
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Babilon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 18:39:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ve ktere casti republiky je vase lokace?
Leckde. :-) Jinak například osmidílný Slovník spisovného jazyka českého.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2287
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 19:33:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Budou (musí?) mít FLIRTy nějaké číselné označení? Pendolino je ř.680, elefant je ř.471 a jak to bude u FLIRTů?
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2499
Registrován: 2-2005

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 19:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sim: Ve vaší lokaci evidentně používáte výraz "pumpnout" v naprosto správných souvislostech. Takže nevědomost ve Vašem případě můžeme vyloučit. Tak asi selektivní tupost...Tomu by odpovídalo i to, že proti výroku o fér konkurenci v podnikání vytáhnete s argumentem ohledně chování k cestujícím, což je naprosto mimo mísu. Ale zase jste mi to nandal...

(Příspěvek byl editován uživatelem Slim.)
M152_0045
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 12-2011

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 19:48:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čelakovičan - Ano, jak jinak by zaměstnanci SŽDC psaly do dopravního deníku, Flirt 1 ? Předpokládám číslo 66X... To asi zaleží na DU jaký číslo přiřadí podle daných kritérií.
T. H.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.181.56.8
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 20:09:55    Odkaz na tento příspěvek  

jak jinak by zaměstnanci SŽDC psaly do dopravního deníku
Ano, to je ten nejzásadnější problém :-). Bez ohledu na to, že zaměstnankyně SŽDC nepsaly čísla vozidel do dopravního deníku nikdy...
P.S. Vzhledem k tomu, že LEOflirt bude jednosystémový, tipnul bych si na řadu 480 (ale je to na rozhodnutí DÚ a v tomto je nevyzpytatelný, "herkulům" ER20 přiřadil v ČR řadu 761, přitom žádná řada 760 neexistuje). Pokud tedy bude zařazen v ČR.
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1574
Registrován: 11-2009

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 20:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim > proti výroku o fér konkurenci v podnikání vytáhnete s argumentem ohledně chování k cestujícím, což je naprosto mimo mísu.

... a vuci komu jinemu, nez zakaznikovi by mohl byt podnikatel neferovy?

Me napadaji jen dve moznosti; vuci konkurentovi (a tady si modri muzou se zlutymi podat ruce) a vuci regulatorovi (v tomhle pripade statni aparat) ... vy mate nejake dukazy, ze treba krati dane nebo falsuji dokumenty ci uplaci pri vyberovych rizenich? Pokud ano, proc je nepredlozite a misto toho tady plkate o tom, ze je to zlorad, protoze nosi cerveny nos v televizi?
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Tupoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.184.250
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 21:01:12    Odkaz na tento příspěvek  

T.H.: Podle mě to řada 480 nebude, tohle číslo by mělo dostat případně stejnosměrné Pendolino
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 21:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Babilon: Leckde? Třeba Slovník nespisovné češtiny, 2.rozšířené vydání z r.2006, kolektiv autorů, uvádí na str.314 toto, cituji: pumpnout - získat od někoho peníze, jen někdy ve smyslu ošidit - Budu muset fotra pumpnout o další tisícovku konec citace

Tebou uvedené příklady použití slova -pumpnout osmidílný slovník ČJ neuvádí a výklad významu slova je čistě tvojí interpretací.



(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
M152_0045
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 12-2011

Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 22:17:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

T.H. - V Trutnově hl.n. píší zaměstnanci SŽDC dopravní deník, kde se píše.
1. Typ vlaku a číslo.
2. Odjezd/příjezd z/do sousední stanice, odjezd/příjezd z/do Trutnova hl.n.
3. Hnací vozidlo.
4. Strojedoucí.
5. Počet náprav.
6. Poznámka pokud v čele vlaku byl řídící vůz.
A píší jej operátorky.

(Příspěvek byl editován uživatelem M152_0045.)
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 786
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 22:20:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Babilon: Šmírbuch jazyka českého, Patrik Ouředník, 1.vydání Paříž 1988, Praha 1992 uvádí pro slovo

-pumpnout

následující významy:

str.56 - užívat drogy
str.154 - okrást
str.169 - vypůjčit si peníze
str.273 - vymámit

Ani v jednom ze slovníků, včetně tebou odkazovaného není uvedeno, že význam slova pumpnout je v podstatě podvést nebo okrást jak se nám snažíš namluvit.
Sim-talovi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 93.114.40.114
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 22:22:30    Odkaz na tento příspěvek  

A zase je tady přesimtáno pologramotným grafomanem.
Tohle se už vyléčit nedá. Odsouzen k doživotní blbosti.
T. H.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.181.56.8
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2012 - 23:27:03    Odkaz na tento příspěvek  

píší zaměstnanci SŽDC dopravní deník ... A píší jej operátorky
Ty kokso, to je vskutku neotřelé řešení, výpravčí má sekretářku na vedení dopravního deníku... kdo pak za ty zápisy odpovídá? A proč tam píšou spoustu kravin, ale nezapisují tam nabídku, přijetí a odhlášku, ani určenou dopravní kolej a hlášení jejího správného postavení a volnosti?
Anebo si to s něčím pletete a není řeč o dopravním deníku?
Babilon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 00:42:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

str.154 - okrást
Ani v jednom ze slovníků ... není uvedeno, že význam slova pumpnout je v podstatě podvést nebo okrást

Asi budu muset k očaři.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 08:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Babilon: K očaři nemusíš, ale měl by ses naučit chápat význam slov.
Napsal jsi toto: Synonymem pro "pumpnout"
... je vyloudit, vymámit, podojit, tedy v podstatě podvést a okrást


To je zcela jednoznačné tvrzení, že slovo pumpnout znamená pouze a jen podvést a okrást.

Ouředníkův slovník uvádí čtyři způsoby užití výrazu a Slovník nespisovné češtiny uvádí, že slovo pumpnout ve významu ošidit se používá jen někdy. Ani tebou uváděný slovník slovo pumpnout jednoznačně nevykládá jako slovo označující nekalou činnost.

Tvé tvrzení je založeno na tom, že sis vybral jen jeden z možných výkladů slova a to ten méně frekventovaný a snažíš se nám vnutit názor, že je to ten jediný, který existuje a který je správný.

Navíc slova vyloudit, vymámit a podojit explicitně neoznačují činnost podovodnou. Vymámit či vyloudit peníze mohu třeba na rodičích tím, že budu tak dlouho prosit, žebrat, kňourat, naříkat, skučet, somrovat, žadonit a prudit až mi je dají. Tím jsem je podojil aniž bych je podvedl nebo okradl.

Očaře nepotřebuješ, stačí používat to co máš mezi ušima k přemýšlení a nepsat kraviny.
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2281
Registrován: 12-2009
Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 10:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

LEOflirt bude jednosystémový, tipnul bych si...Pokud tedy bude zařazen v ČR.
Že by tedy podle země původu : LE-PL EN75 ?
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2502
Registrován: 2-2005

Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 11:07:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Babilon: Držte mi místo v čekárně.
Sim: Tak jo, zase jste mě dostal. Na tuhle Vaši logiku fakt nemám odpověď ve které by se nevyskytovalo slovo, které bych v souvislosti se zde diskutujícím použil nerad. Férovost je jen krácení daní nebo falšování dokumentů? pro civilizovaného se pod férovostí rozumí třeba neklamavá reklama nelživé PR, nepomlouvání a neútočení na konkurenta lží atd...ale proč Vám to vlastně vysvětluju, dyť vy to moc dobře víte. Žasnu víc a víc, kam až jste schopen klesnout...
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2503
Registrován: 2-2005

Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 11:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

. Pokud dráhy zůstanou, naše vlaky začnou jezdit příští rok na podzim. Proti Českým drahám. Stát tedy bude muset dotovat o to větší ztrátu,“ zdůraznil Jančura.
Nezavání Vám to trošku vyhrožováním, že když tam ČD zůstanou a nezabalí to, budou muset chudácí občani vytáhnout z kapsy víc? A nesouvisí vono to nějak z tím tvrzením Hospodářských novin, že kam Jančura vstoupí, tam mizejí konkurenti? Sime, tady máte třeba ukázkovou lekci férovosti...Argument, že to budeme platit my všichni si můžete opustit, o tom to není.
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1582
Registrován: 11-2009

Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 12:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim#2502 > ano, vzdyt to tak je ... (ne)ferovost je bud vuci zakaznikovi (klamava reklama) nebo konkurentovi (lzi, pomluvy), pripadne regulatorovi ... jina varianta v podstate neni.

Kdyz to tedy zopakuju, tak vuci konkurentovi si modri se zlutyma nemaj co vycitat (nebo vam vas vstupni filtr odstranil Zaludovu hlasku „Žluté vlaky jsem nikdy neviděl a nikdy neuvidím.“ jako spam?) a co se deje vuci zakaznikum, to by zrovna vam mohlo byt uplne u dvou pulek, kdyz vlakem (libovolne barvy) necestujete a ani to v planu nemate... takze to laskave nechte na cestujicich, co si vyberou a kdo je sere vic nebo min

Slim#2503 > ukazka ferovosti? Zajimave ... pokud argument (= neberte nam dotace na "rychliky" na Ovu, jinak budeme chtit vic jinde) pouziji modri, je to v poradku, kdyz to pouziji zluti (= sebereme modrym cestujici a oni pak budou chtit vetsi dotace), je to ukazka nefer jednani?

Nevim, me osobne tohle prijde jako logika a matematika zaroven. Ze to zni jako vyhruzka? To je samosebou mozne, ale co kdyz to je pravda? Co v tom pripade je soubor SPPO ... soupis vyhruzek?
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2506
Registrován: 2-2005

Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 15:39:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sim. Diskuse s Vámi pro mne definitivně ztratila smysl. Vy jste opravdu demagog na kvadrát.
Argumentovat v diskusi o férovosti v podnikání vůči konkurentům férovost vůči zákazníkům...jakže jste to včera říkal s tím dementem? že se za to není třeba stydět?

jen tak pro připomenutí: Tohle byl začátek diskuse o férovosti konkurence:
A co do těch přetažených cestujících - to je normální jev ve férové konkurenci a nemám s tím vůbec problém, ani pokud se to děje ČD. Problém mám s tím, že to dělá někdo, kdo nehraje fér. U LN to tak nevnímám.
Vaše reakce v kostce je, že RJ se chová férově k cestujícím. A evidentně máte radost, jak jstze mne roznesl.
Aneb osobo nešly tudy dvě děti? Pleju len. Takováhle diskuse je fakt jen ztráta času.
Trupak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 5-2003

Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 15:52:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: A že ho ztrácíš docela dost už dost dlouho...
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2507
Registrován: 2-2005

Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 16:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Trupak: No čím dál víc na to přicházím...;-)
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 790
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 17:20:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Před malou chvílí byla zveřejněna zajímavá zpráva:

Cestujícím vlaku IC 1008 se dnes krátce před 14. hodinou naskytl před stanicí Český Brod šokující pohled. Při prudkém brzdění vlaku se jim mihl před okny vagonů autobus Škoda typ ŠD 11 v zelenokrémové kombinaci barev jedoucí po nulté koleji v protisměru vlaku IC 1008.
Po zastavení vlaku byli cestující palubním rozhlasem informováni, že za 2-3 minuty se pokračuje v jízdě. Nestalo se tak a celý případ je v šetření Drážní inspekce a Policie ČR.
Zatím víme následující. Vlak i autobus se těsně minuly a podle předběžných výsledků se tak stalo jen díky duchapřítomnosti signalistky Františky H., která pracuje u dráhy již téměř 40 let.
Ta nám řekla toto: "Dělám na dráze celej život. Za tu dobu jsem viděla neuvěřitelný věci. Naposledy třeba narvaný pendolino, ale autobus a k tomu ještě takhle starej na kolejích to je moc i na mě. Vůbec nevím, kde se vzal. Zalejvala jsem si zrovna kafe, když jsem slyšela podivné zvuky. Vykouknu z hradla a vidím jak směrem na Kolín se po nesprávné koleji drkotá autobus. Blesklo mi hlavou, že v protisměru má postaveno IC 1008 a že by mohlo dojít k nehodě. Rychle jsem přehodila poslední veksli v obvodu stanice a nasměrovala autobus na nultou kolej. Vzápětí se přihnal ten žlutej vlak co jezdí pořád prázdnej a zastavil kousek od mýho hradla. Bylo to jen fous." Tolik Františka H.
Podařilo se také získat vyjádření vyšetřovatele Policie ČR, por. Žaloudka. Ten řekl: "Policejní hlídka, která přijela na místo jako první mi hlásila, že obklíčila autobus a poté násilím otevřela dveře. Za volantem seděl šokovaný řidič a tloukl hlavou do volantu a přitom křičel: "Nepovedlo se mi to, minul jsem ho, minul jsem ho, nepovedlo se mi to ....". Policistě ho museli násilím vyvléct z autobusu a nasadit mu pouta, protože projevoval silné známnky agresivity. Řidič u sebe neměl žádní doklady.
Někdo z přítomných cestujících, častý uživatel jakéhosi železničního diskusního webu vyslovil myšlenku, že by se mohlo jednat podle všech známek o člověka, který na webu vystupuje pod přezdívkou Slim. Ten je prý znám silnou a neskrývanou averzí vůči společnosti RJ, kterou prý verbálně projevuje již více téměř 1/2 roku. Také autobus je prý identický s fotografií, kterou má u své přezdívky na webu.
Police toto bere zatím jako pracovní verzi, která se však jeví jako nejpravděpodobnější.

Také další chování agresívního řidiče tomu nasvědčuje. Protože se i po spoutání projevoval agresívně a vykřikoval podivné věty, byl místo do cely předběžného zadržení odeslán sanitkou na vyšetření do Psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích.
Po cestě prý neustále zvracel a křičel přitom "To jsou Jančurovy blitky, toho šmejda a lháře". V přestávkách mezi zvracením propadal záchvatům křečovitého smíchu a kopal kolem sebe. Posádce, která ho chtěla uklidnit vyhrožoval tím, že je pokouše a nakazí žloutenkou typu RJ.
Při příjmu v léčebně se choval také agresívně a vykřikoval něco o nějaké žluté místnosti, o žlutém vyzobovi, projetém návěstidle, nekalé konkurenci. Neustále také vyžadoval croissant a když mu byl podán, tak ho rozdupal a křičel, že je to podvod, protože je to prý bageta.

Při potyčce se zřízenci si všiml jmenovky jednoho z nich a jako zázrakem se uklidnil. Leoš Novotný, tak se jmenoval onen zřízenec, nám řekl že, pacient náhle zkrotl, začal ho hladit po hlavě a neustále opakoval. "Ty kluku šikovná, ty tomu žloutenkáři zatopíš. Já tě mám tak rád."
Pacient Slim pak zcela rezignoval, když se s ním zřízenec Leoš Novotný rozdělil o svačinu, rohlík s máslem a paštikou. Žvýkal rohlík a neustále opakoval: "To je to správná bašta. To bude cattering, z toho se žlutej poblije." Smutným stínem byla však následující potyčka se zřízencem Novotným, který se odmítl nechat Slimem pumpnout o druhou půlku rohlíku. "To by byl pěknej podovod a krádež." prohlásil Novotný.

Další překvapení zažil vyšetřující sexuolog při příjmu pacienta. Předložil zadrženému několik ohmataných erotických časopisů Leo Express a nevycházel z údivu nad reakcí pacienta. Udajný Slim si v časopisech s vyplazeným jazykem za velkého zájmu listoval, slimtal a tiše si pobrukoval: "Ano, ano, to je ta správná, férová konkurence. To se mi líbí. Už se na to těším". Se zvláštním zalíbením si prohlížel fotografie obnažených černošek a asiatek a mumlal přitom, že maj ty správný barvy."
Policie zvažuje pro zadrženého obvinění pro hanobení rasy.

Konzilium přijímajících lékařů se shoduje, že se pravděpodobně jedná o zešílení způsobené ztrátou schopnosti vnímat realitu v důsledku nemírné účasti v diskusi na internetu. "Takoví lidé jsou schopni strávit i značnou část pracovní doby tím, že píší delší a delší komentáře do diskusí na internetu až si navodí pocit, že v takto vytvořené umělé realitě žijí. Je to společensky velmi nebezpečné. Přirovnal bych jejich chování ke psovi, který se honí za vlastním ocasem a zdánlivě ignoruje okolí. Stačí však nějaký podnět, nastane zkrat v jejich jednání a následky mohou být až tragické. Zatím nevíme co bylo spouštěcím mechnanismem u tohoto pacienta" řekl primář léčebny.
Je možné, že se podezřelý ze spáchání útoku autobusem na vlak RJ vyhne odpovědnosti, pokud bude uznám jako psychicky nemocný.

Celý případ media nadále sledují a jistě se brzy dozvíme další podrobnosti.
Němec_z_ova
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1895
Registrován: 4-2009

Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 21:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič: Nezlobte se na mne, ale jako pacient mi tady připadáte Vy. Tyhle vlákna Vám prostě nesedí.
Policie má na práci důležitější úkoly, než kompletaci osob Praha - České Budějovice.

Už nikdy nezapomenu na Boblicka!!!
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 792
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 24. února 2012 - 22:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Němec_z_Ova: Chyba lávka, mě nesedí lidi, kteří zde kádrují účastníky, třídí je na modré, žluté a jinakbarevné, překrucují jejich výroky, podosuvají jim tvrzení, která nidky nenapsali. Lidi, kteří neustále o někom tvrdí, že je šmejd, lhář, podvodník, hajzl a mamrd. Lidi, kteří své diskusní "soupeře" častují nadávkami, jako je idiot, debil apod.
Pokud to ovšem považuješ za běžnou formu zdejší diskuse, pak asi můžeš mít dojem, že mi toto vlákno nesedí a že jsem pacient já.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2509
Registrován: 2-2005

Odesláno Sobota, 25. února 2012 - 00:23:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič: ...cattering... vy jste prostě čurák. tím končím své aktivity zde, opravdu nestojím o to pohybovat se ve stejných místnostech s ubožáky a duševními naháči jako jste Vy. V čase ušetřeném útoky na mne můžete obecenstvo bavit přednáškami o tom, jak moc mě máte na háku a jak totálně volná Vám je moje osoba. Ve zbývajících chvílích si někde zjistěte význam slovního spojení "chudák zamindrákovanej," abyste ho propříště uměl používat ve správných souvislostech.

Mějte se tady fajn, Vy ostatní normální.

(Příspěvek byl editován uživatelem Slim.)
takyfira
Neregistrovaný host
Odeslán z: 93.114.40.114
Odesláno Sobota, 25. února 2012 - 02:46:19    Odkaz na tento příspěvek  

Slim:"Topič: ...cattering...vy jste prostě čurák. tím končím své aktivity zde"

Na to jsi přišel nepochybně při koukání do zrcadla.
Nebudeme litovat, když tu bude méně naslimtáno. Vem si s sebou i toho druhého grafomana, co mu akorát oproti tobě chybí "l", ať se šance na modrožluté hranici vyrovnají.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2288
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 25. února 2012 - 06:58:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak ono, když pozměním dopravce na ČD a RJ, tak to sedí na spoustu dalších lidí. Je úžasný, jak vyhranění se proti RJ vadí, ale vyhranění se proti ČD "najednou" ne. Já tady čtu, že tu nejsou žádný útoky na Novotnýho a zároveň čtu, že Novotný neumí mluvit, blekotá a používá 2-3 slovní spojení pořád dokola. Novotný bude přebírat cestující z modrovlaků, ač tu někteří lidi jezdící žlutovlakama sami říkají, že určitě FLIRT vyzkouší. Pokud ano, tak nepojedou ŽLUTOVLAKEM, ale LEO-ex. Jaký dopravce v tomto případě přijde o cestující??
fsd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.133.67
Odesláno Sobota, 25. února 2012 - 12:37:26    Odkaz na tento příspěvek  

Zpět k tématu... LE bude mít pět(?) souprav. Kolik párů spojů s nimi bude denně schopen nasadit? Díky
Ekholmmesotitsch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 661
Registrován: 12-2009
Odesláno Sobota, 25. února 2012 - 13:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

fsd: Já bych řekl, že osm.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.60.158
Odesláno Sobota, 25. února 2012 - 15:39:31    Odkaz na tento příspěvek  

Topič (č.790): Fakt žumpa. Tvářilo se to jako něco vtipného a chytrého, leč blbé a ubohé. Pumpnul jste mne o čas. O co pumply sudičky Vás nekomentuju. Navrhuji zde zřídit oplocenou rezervaci pro určitý typ diskutujících (Topič, T.H., Sim...). Odcházím, ale budu Vás sem chodit krmit.
Trupak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 5-2003

Odesláno Sobota, 25. února 2012 - 21:21:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pánové Topič, T.H. a Sim jako veřejní nepřátelé.:-)
Až budete zakládat klub, tak se hlásím jako přidružený člen (pokud mě vezmete).:-)
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 26. února 2012 - 06:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič+Slim: mě nesedí lidi...,kteří své diskusní "soupeře" častují nadávkami, jako je idiot, debil apod.................vy jste prostě čurák
Opravdu diskuze na "úrovni".

Křivi: Navrhuji zde zřídit oplocenou rezervaci pro určitý typ diskutujících...
Ono se říká, že ten plot má dvě strany, jen nevíte, na které straně jste.
PS: V zdejší diskuzi už nebudete dávát pod příspěvek rádoby vtipné slogany v barvách dopravce, tak jak to děláte u RegioJetu?

Ale zpět k tématu. Možná mi to uniklo, ale jelikož vyjetí je už na spadnutí, měl bych pár dotazů:
1) kde bude LE mít zázemí pro soupravy?
2) kde bude LE mýt soupravy?
3) kde bude LE zbrojit vodu?
4) kde bude LE doplňovat proviant?
5) kde bude LE vyprazňovat WC?
6) bude mít LE smlouvu o použití plošin pro vozíčkáře?
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2291
Registrován: 12-2009
Odesláno Neděle, 26. února 2012 - 07:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bohumín. Pokud nepůjde ve šlépějích žlutého:-)
Jestliže nemá plošinu, nevadí. Jinde, než u nástupišť přizpůsobených dnešním vlakům nebude zastavovat.
T. H.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.181.56.8
Odesláno Neděle, 26. února 2012 - 09:00:23    Odkaz na tento příspěvek  

Trupak: já žádný klub zakládat nebudu. Ono to škatulkování vypovídá spíš o škatulkujících, že nejsou schopni se s mými příspěvky vypořádat jinak než ad personam. Nehledě na to, že do roka a do dne bude pro ultrašotouše Leo stejným třídním nepřítelem jako Regiojet, to jen ty dnešní teze o "férové konkurenci" jsou dané tím, že je to "nepřítel mého nepřítele" (Jančury).
flatt1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.161.231.39
Odesláno Neděle, 26. února 2012 - 11:44:29    Odkaz na tento příspěvek  

Vikijous : Nejsem si úplně jist, ale mám pocit, že dokonce jsem už někde četl o dohodě s ČD na ONJ a na Bohumíně.
Miroslav Zikmund
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Neděle, 26. února 2012 - 17:49:22    Odkaz na tento příspěvek  

flatt1 : ANO - LEO hodlá využívat technického zázemí konkurence za předpokladu seriozní cenové nabídky a ČD by byly hloupé, kdyby svých kapacit nevyužily, když pro ně nemají vlastní využití.
Pan Novotný nedělá v médiích z ČD neschopné pitomce, kterým ukáže, zač je toho loket a nemá problém s ČD spolupracovat ...

Na ONJ je třeba certifikovaná opravna "uzavřených okruhů WC", takže i této služby může LEO využívat ...
Zacker
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 1-2012
Odesláno Neděle, 26. února 2012 - 23:55:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To by ho rovnou mohl Vícha přemluvit k protáhnutí prvních a posledních spojů až do Bohumína. Třeba by vyjednávání netrvalo tak dlouho jako kdysi u pendolina
takyfira
Neregistrovaný host
Odeslán z: 93.114.40.114
Odesláno Pondělí, 27. února 2012 - 00:59:14    Odkaz na tento příspěvek  

MZ - nabídka? Ale noták. To se tak tváří jen navenek pro šotouše. De facto bude vše v režii CD a paštičkář jim to bude jenom půjčovat/pronajímat. Malý dispolok po česku.
Bkv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 28. února 2012 - 08:53:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pro Slima o férovosti v podnikání:

Jeden z největších českých výrobců jídla, společnost Hamé, má za sebou sérii prohřešků s šizeným obsahem ve svých potravinách. Například vepřového masa bylo v konzervě skoro o dvacet procent méně, než uváděla etiketa. A v kečupu bylo méně rajčat, než přikazuje zákon. Přišli na to kontroloři potravinářské inspekce.

Polepšíme se. Výrobky nebudeme šidit, slibuje nový šéf Hamé

Ostatním se omlouvám za OT.