Autor |
Příspěvek |
Vojtik Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1784 Registrován: 2-2007
| Odesláno Sobota, 11. října 2008 - 18:31:11 |
|
Když do pravopisu, tak Desira byla zapůjčena
Můj Skype: Vojtik48 Popřípadě posílejte SZ (ikonka obálky). Snažím se dokumentovat přestavbu ŽUB, více v příslušné diskusi. |
|
Letec
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 116 Registrován: 7-2007
| Odesláno Neděle, 12. října 2008 - 19:11:42 |
|
V době, kdy se ve Viamontu připravovala nabídka na nějaké rychlíky (už si nepamatuju na jaké) jsem byl ing. Františkem Kozlem ředitelem osobní dopravy a členem představenstva spollečnosti Viamont a.s. požádán o nějaké fotografie nebo cokoliv, co by šlo použít na titulní stránku do výběrového řízení. Při té příležitosti vzniklo pár návrhů a jedním z nich byl i tenhle. Další osudy fotografií jsem již nesledoval, protože jsem od vlaků a Viamontu odešel na rok do jiného sektoru, než jsem se zase tak trochu vrátil. Fotka na K-REP mě potěšila, vidím, že se něco skutečně použilo. Milan Hrudka |
Letec
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 117 Registrován: 7-2007
| Odesláno Neděle, 12. října 2008 - 19:13:58 |
|
Šlo o výběrové řízení na trať Most-Plzeň. MH |
Skoro_eisboňák Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 117 Registrován: 11-2007
| Odesláno Pondělí, 13. října 2008 - 21:08:30 |
|
Letec: A máte nějaké další snímky? Rád bych se na to podíval na vaše návrhy.
|
David_jaša
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 745 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 13:46:14 |
|
Tak se open-access nákaza šíří z Itálie na sever do Rakous, kde byl ohlášen start soukromého dopravce mezi Vídní a Salcburkem s případným rozšířením na Blavu a Mnichov, bude-li společnost vydělávat. http://www.railwaygazette.com/news_view/article/2008/10//open_acc ess_operator_to_take_on_oebb.html |
Canfranc Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 89 Registrován: 1-2004
| Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 16:37:36 |
|
Proč "nákaza"? Konečně bude cenová alternativa k téměř monopolu rádoby soukromých (s.r.o.) ale přesto státních "molochů"... |
David_jaša
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 746 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 20:08:55 |
|
Nákaza proto, že by se mohla z Rakous šířit dál na sever. |
Bebop Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 273 Registrován: 10-2005
| Odesláno Pátek, 24. října 2008 - 18:41:33 |
|
Nákaza proto, že by se mohla z Rakous šířit dál na sever. To si nemyslím. Cituji: RAIL Holding would set up an operating company called WESTbahn GmbH and invest a total of €120m A to je jenom počáteční investice. Pak je také potřeba platit každodenní provoz. |
Chocholoušek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 279 Registrován: 10-2004
| Odesláno Sobota, 25. října 2008 - 07:07:37 |
|
Cituji: RAIL Holding would set up an operating company called WESTbahn GmbH Jasně, British Airways nemůžou přeci taky lítat do Prahy. Pak je také potřeba platit každodenní provoz To myslíte fakt vážně ? To je na návštěvu v našem odd. |
Bebop Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 274 Registrován: 10-2005
| Odesláno Sobota, 25. října 2008 - 12:58:07 |
|
Jasně, British Airways nemůžou přeci taky lítat do Prahy. ?? Nechápu. To myslíte fakt vážně ? To je na návštěvu v našem odd. Ona je v Rakousku dopravní cesta, elektrická energie a pracovní síla železničního personálu zdarma? Jestli byste neměl provést nějakou sebediagnózu, pane doktore. Jak vás tady tak delší dobu pozoruju, tak vám zjevně z vašeho chytrolínského stírání ostatních diskutujících už asi trochu kape na karbid, jak se tak říká. |
Mcbain Administrátor
Číslo příspěvku: 13563 Registrován: 5-2002
| Odesláno Sobota, 25. října 2008 - 14:32:49 |
|
Jasně, British Airways nemůžou přeci taky lítat do Prahy. Tak tuhle poznámku jsem též nepochopil . Pokud bychom už takovéhle projekty měli snad srovnávat s leteckou dopravou, tak určitě ne se zavedenými dopravci typu BA, ale třeba spíš s mojí "oblíbenou" SkyEurope, která nám už asi šestým rokem v řadě svým výsledky ukazuje, čeho že je podnikání v osobní dopravě loket.
|
Glagol
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 118 Registrován: 10-2006
| Odesláno Neděle, 26. října 2008 - 02:18:54 |
|
Do roka a do dne, Sky Europe. |
Chocholoušek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 281 Registrován: 10-2004
| Odesláno Neděle, 26. října 2008 - 07:55:35 |
|
?? Nechápu. Tak v tom nechápu taky (Vás a co teda chcete říct) Rakousku dopravní cesta, elektrická energie a pracovní síla železničního personálu zdarma? Neni. Ale furt mi nedochází Vaše dedukce, když z A odvozujete rovnou Y či Z. ale třeba spíš s mojí "oblíbenou" SkyEurope, která nám už asi šestým rokem v řadě svým výsledky ukazuje Jak dopadá extrémní příklad. Taky jí dávám tak rok. |
Harald
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 21 Registrován: 5-2003
| Odesláno Úterý, 28. října 2008 - 12:50:15 |
|
Milé přátele, neví někdo, zda jsou i soukromé dopravci s ambicemi na mezinárodní dálkovou, případně i noční dopravu? Podle posledných zpráv se mi zdá, že momentálně sice relativně květou soukromé projekty komerční železniční dopravy, to ale vždy jen na hlavních vnitrostátních relacích jako Praha-Ostrava, Milano-Roma-Napoli nebo Wien-Salzburg (podle novin uvažuje Rail Holding s Bratislavou a Mníchovem až výhledově). Měl bych o tom zájem, a tak nechci, aby mi něco uteklo... díky, Harald |
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1301 Registrován: 1-2007
| Odesláno Středa, 31. prosince 2008 - 23:11:54 |
|
Viamont jezdí furt do Žacléře namísto Lubawky, ale, že by ČD vywebili jízdní řád? Proč by se otravovali, když je to jinej dopravce. Tabeláry zde |