Diskuse K-report » Archiv 2016 » Železnice » RegioJet » Archiv diskuse RegioJet do 12. 05. 2016 předcházející | další

Archiv diskuse RegioJet do 12. 05. 2016

dolů
   autor příspěvek
H0nza&**&
Pondělí, 09. května 2016 - 00:07:10  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Zkuste jet s Arrivou do Koutů a uhrát to tam na Skupinovou víkendovou. A nebo u Vogtlandbahnu to uhrát na Skupinovou víkendovou koupenou přes net, protože 1bod má dnes hodnotu až 20% ceny a vám přišlo, že když se vám ze 670Kč vrátí 134 Kč jako kredit na budoucí jízdenky, že to pro vás jsou peníze.

Hlavně prostě, že tu dokola opakujete, jak jste pro liberalizaci. Můj problém s vámi je přesně to, co tu píšu... sice se tváříte, že Jančuru nemáte rád, ale nejste jednoznačně vymezen proti liberalizaci a pak si rozumět nebudeme. Mně se líbí názory Videovlaka, Petra Vlčka, vaše ne.

PS: Tak mě nahlašte, ať zasáhne censůra, jsem zvědavej, co v mém příspěvku shledá jako závadné. [happy]
Pondělí, 09. května 2016 - 00:21:14  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2098
Registrován: 8-2010
Zkuste jet s Arrivou do Koutů a uhrát to tam na Skupinovou víkendovou. A nebo u Vogtlandbahnu to uhrát na Skupinovou víkendovou koupenou přes net, protože 1bod má dnes hodnotu až 20% ceny a vám přišlo, že když se vám ze 670Kč vrátí 134 Kč jako kredit na budoucí jízdenky, že to pro vás jsou peníze.


To všechno je pouze otázka dohody mezi dopravci. Kdyby se chtělo, už to dávno mohlo jít.

Hlavně prostě, že tu dokola opakujete, jak jste pro liberalizaci. Můj problém s vámi je přesně to, co tu píšu... sice se tváříte, že Jančuru nemáte rád, ale nejste jednoznačně vymezen proti liberalizaci a pak si rozumět nebudeme. Mně se líbí názory Videovlaka, Petra Vlčka, vaše ne.

To je mi s prominutím úplně jedno jestli se Vám moje názory líbí nebo ne. Nemusíte mé příspěvky číst. A každý kdo nemá rád Jančuru tak musí nesnášet i ostatní soukromníky a být proti liberalizaci ? Já jsem rozhodně PRO liberalizaci když budou pevně stanovené tarifní podmínky, uznávání jízdenek (i těch síťových) atd. Naopak jsem PROTI liberalizaci která by způsobila tarifní chaos jako třeba v Polsku.

Dobře provedená liberalizace naopak nakonec pomůže i Českým drahám.
H0nza&**&
Pondělí, 09. května 2016 - 00:40:33  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Proč by se sakra měly ČD chtít dohodnout? Proč by někomu měly platit za uznávání jejich jízdenek? Soukromník je potřebuje víc, než ČD jeho, pokud ČD mají páteřní trať a soukromník jen navazující lokálku, či nižší rychlíkovou linku.

Proč by měly ČD pomáhat své konkurenci? Pepsi pomáhá Coca Cole? Albert Bille? Tesco Kauflandu?

Opravdu nevidím žádnou výhodu pro ČD, vytvářet si konkurenci a dát ji prostor posílit.

Pro ČD je dobré házet klacky liberalizaci pod nohy, ať veřejnost vidí, že liberalizace přinese jen rozesrání tarifů a sníží se veřejná podpora pro liberalizaci a ČSSD má možnost přitvrdit v odporu proti ní. Je potřeba ze zastavení liberalizace vytvořit pro veřejnost téma obdobné "neprodáme Budwar a naše Lesy". Až se to povede, bude "stop liberalizaci" taky o politických bodech u části voličů a bude na tom Radimek hůř než dnes.

To je, o co mi jde.

Jak správně píšete, vám může být jedno co si o vás myslím. Mně zase je naprosto jedno, co je ve vašem zájmu. V mém zájmu je liberalizovat špatně a otočit veřejnost proti liberalizaci a udělám pro to cokoliv.

Sůra o tom zatím může napsat konspirační článek. [happy] (pokud se teda k novináři s 5 Pulitzery hodí konspirační články [happy] )
Pondělí, 09. května 2016 - 07:31:19  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 564
Registrován: 5-2014
Honzalb: Ano, je tam spousta "odkláněčů". Nicméně pokud se jasně definuje hranice penězovodu, tak kromě těchto odkláněčů mohou být všichni spokojeni. Pokud tady bude atmosféra toho, že "stát to kdyžtak zacvaká", tak i nadále budou mít tito odkláněči žně. Pokud nebude mít stát možnost akciovce finančně pomoci, tak bude zde jasná odpovědnost managementu (nikoliv alibistická). Ale tento kočkopes, kdy je ČD otloukánek ze všech stran, už mě štve. Ať ukáží, co v nich je a nebo ať odpadnou. Ale ať je to plnohodnotná akciovka, a ať ukáže, co v ní je. Nebo si nehrajme na pololiberalizaci a ať jsou ČD státní podnik se všemi výhodami a nevýhodmi, které z toho plynou.
Leinad
Pondělí, 09. května 2016 - 09:53:50  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 640
Registrován: 8-2009
Tu je zas nabordeleno. Tak chápu že někdo liberalizaci chce a někdo je proti - ale že někdo chce liberalizaci sabotovat. To bude asi nějaký soudruh režimkář.

Souhlasím s BoH, že ČD by měly být a.s.
Pondělí, 09. května 2016 - 10:41:43  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8
Registrován: 5-2016
BoH: Hlavne, to ze se to liberalizuje, neni zadna zaruka proti korupci cehokoliv [happy]
Pondělí, 09. května 2016 - 10:58:59  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 565
Registrován: 5-2014
harry_x: To určitě není. Ale rozhodnutí o liberalizaci padlo, tak je to potřeba alespoň dotáhnout do nějakého použitelného stavu a ne nyní, kdy na jednou stranu si hrajeme na liberalizaci, ale stát není schopen nastavit podmínky pro tuto liberalizaci (náhodný pokusy liberalizovat jednotlivé tratě bez jednotné koncepce a bez toho, aby ČD měly volné ruce (s tím ale jde i odpovědnost) při rozhodování na volném trhu).
Pondělí, 09. května 2016 - 11:06:45  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 5-2007
Honzalb: To že 1,5 roku po uvedení do provozu je ostuda se s vámi 100% shodnu. Protože se dnes spousta lidí rozhoduje vlak/auto právě na základě wifi a zásuvka.

ALE

Když už se oháníte fakty, kde je máte vy, že se kradlo?

ÚOHS totiž řekl, že SOUTĚŽ nebyla v pořádku, o nějakém odklánění nebyla vůbec řeč a ani nemůže, protože to má na starosti někdo jiný a není to účelem ÚOHS. Ten hlídá pouze férovost trhu.

Navíc rozhodnutí není pravomocné a myslet si, že ÚOHS se rozhoduje vždy správně, tak taky není 100%, protože jeho rozhodnutí už několikrát soud zrušil, dokonce i pro podjatost!!

O tom jestli se v daném případě kradlo rozhoduje policie a míru zavinění určuje soud. Pakliže máte důkazy, že se kradlo, které nemá ani ÚOHS, jinak by musel konat, pak jste s nimi jistě byl už na nejbližší služebně POLICIE, kde s vámi sepsali protokol.

Pakliže ne, vystavujete se dvojímu ohrožení a to jednak povinnosti ze zákona informovat policii o nezákoném jednání a nebo pokud jen blbě kecáte, tak zase žalobě za pomluvu, dobré jméno, atd.

Tohle buď víte a báví vás si z některých tady dělat srandu, nebo nevíte a pak to cosi vypovídá...

Co se liberizace týče, tak dokud tady nebude nějaký "super úřad" který by určoval, kdo kdy a kde bude mít přednost a za jasných podmínek a kontrolovat, zda všichni plní podmínky na 100%, tak tady bude vždy jen paskvil místo liberizace.
Honzalb
Pondělí, 09. května 2016 - 15:09:41  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1048
Registrován: 11-2010
spelcr: děkuji za rady. zjevně jste nikdy nepřišel do styku s policí. koukat dvě hodiny z okna je efektivnější, než jim vysvětlovat, že se na ČD v zakázce na wifi kradlo.
Pondělí, 09. května 2016 - 16:28:07  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 140
Registrován: 2-2016
ad BoH : ve Švýcarsku i Německu je liberalizováno. Ve Švýcarech se jezdí podle jedněch přepravních podmínek - včetně ceny jízdného, uznávají se Interraily, bez ohledu na dopravce ... podobně v Německu, leč jiní dopravci působicí na tratích, na nichž dříve jezdily DB, akceptují jízdenky vydané v automatu dopravce DB a podobně až na nepatrné výjimky InterRail ... dokonce i dopravci jezdící na "vlastní" infrastruktuře ... doprovodný personál má stejný typ POP, resp. pracuje se stejnými daty ... t.č. jsou zaměstnanci DB vybaveni novým typem POP, mají ho i zaměstnanci jiných dopravců, jiní mají ještě "minulou" verzi POP ...
Prostě zadavatel "soutěže" na dopravce si patrně do podmínek zadá takovou uznávací podmínku a není to považováno za diskriminaci... a na mnoha nádražích je vedle automatu DB i automat místního dopravce ... v obou se jízdenka kupuje za stejnou cenu ...
Pondělí, 09. května 2016 - 16:30:51  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3266
Registrován: 8-2012
a to jednak povinnosti ze zákona informovat policii o nezákoném jednání
To je prosím v kterém zákoně a kde? Já chápu nejen vaši neutuchající potřebu se neustále vysírat do p. Sůry, nicméně kde a v jakém zákoně najdu oznamovací povinnost v případě trestného činu "kradení" (§205 tr.zák.)? Nebo jen blbě kecáte?
(BTW: na ČD zúčastnění "kradou" a odklání, že ani poledne nedrží - to tu doufám nehodláte rozporovat.)

Excusez-moi, jestli jsem nějak naboural vaše právní bezvědomí osvětou, ale opakuje se to tu poněkolikáté.
informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
žlutý anděl
Pondělí, 09. května 2016 - 17:39:41  
Neregistrovaný host
46.135.238.252
Ad T.h. tak pokud nevíš, že o nezákonném jednání musíš informovat policii, tak hledej chybu především u sebe chlapče. Neznalost zákona neomlouvá. Ale šokuje mě, že to takový chytrolín neví! Doslova mě to děsí. Teď sis utrhl z ostudy kabát. Jaj to je situace co?
Nowak Jan
Pondělí, 09. května 2016 - 17:41:27  
Neregistrovaný host
128.0.179.99
§ 368 Neoznámení trestného činu
(1) Kdo se hodnověrným způsobem dozví, že jiný spáchal trestný čin vraždy (§ 140), těžkého ublížení na zdraví (§ 145), mučení a jiného nelidského a krutého zacházení (§ 149), obchodování s lidmi (§ 168), zbavení osobní svobody (§ 170), braní rukojmí (§ 174), zneužití dítěte k výrobě pornografie (§ 193), týrání svěřené osoby (§ 198), padělání a pozměnění peněz (§ 233), neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku (§ 234), neoprávněné výroby peněz (§ 237), porušení předpisů o kontrole vývozu zboží a technologií dvojího užití (§ 262), porušení povinností při vývozu zboží a technologií dvojího užití (§ 263), provedení zahraničního obchodu s vojenským materiálem bez povolení nebo licence (§ 265), porušení povinnosti v souvislosti s vydáním povolení a licence pro zahraniční obchod s vojenským materiálem (§ 266), obecného ohrožení (§ 272), vývoje, výroby a držení zakázaných bojových prostředků (§ 280), nedovolené výroby a držení radioaktivní látky a vysoce nebezpečné látky (§ 281), nedovolené výroby a držení jaderného materiálu a zvláštního štěpného materiálu (§ 282), získání kontroly nad vzdušným dopravním prostředkem, civilním plavidlem a pevnou plošinou (§ 290), zavlečení vzdušného dopravního prostředku do ciziny (§ 292), vlastizrady (§ 309), rozvracení republiky (§ 310), teroristického útoku (§ 311), teroru (§ 312), sabotáže (§ 314), vyzvědačství (§ 316), ohrožení utajované informace (§ 317), válečné zrady (§ 320), přijetí úplatku (§ 331), podplacení (§ 332), účasti na organizované zločinecké skupině podle § 361 odst. 2 a 3, genocidia (§ 400), útoku proti lidskosti (§ 401), apartheidu a diskriminace skupiny lidí (§ 402), přípravy útočné války (§ 406), použití zakázaného bojového prostředku a nedovoleného vedení boje (§ 411), válečné krutosti (§ 412), perzekuce obyvatelstva (§ 413), plenění v prostoru válečných operací (§ 414) nebo zneužití mezinárodně uznávaných a státních znaků podle § 415 odst. 3, a takový trestný čin neoznámí bez odkladu státnímu zástupci nebo policejnímu orgánu bude potrestán odnětím svobody až na tři léta; stanoví-li tento zákon na některý z těchto trestných činů trest mírnější, bude potrestán oním trestem mírnějším.
Nowak Jan
Pondělí, 09. května 2016 - 17:52:11  
Neregistrovaný host
128.0.179.99
Nebo se dozvíte, že váš známý, pan Matouš, byl pokladníkem nějakého spolku a byl kdysi zavřen pro defraudaci. Velmi vás to překvapí, protože jste se domnívali, že pan Matouš je čestný člověk, řídící se příslovím s poctivostí nejdál dojdeš. Setkáte se s jiným svým známým, panem Markem, a ten se zapřísahá, že zná Matouše celý život, a tvrdí, že je to lež a že nikdy zavřen nebyl. Tak co, byl, nebo nebyl? Jste na rozpacích, ale už vám přichází na pomoc přísloví, že není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. Z toho plyne, že aspoň trochu pana Matouše bylo zavřeno.
Později si zjistíte, že to všechno vzniklo špatným pochopením přísloví. Pan Matouš řekl před několika lety malému chlapci Jeníku Lukášovi, že děti nosí vrána. Průběhem dalšího života si ten chlapec ověřil, že pan Matouš lhal, a za několik let potom ho křivě obvinil z defraudace, dokládaje to oslnivě logickou úvahou, že kdo lže, ten i krade.
Honzalb
Pondělí, 09. května 2016 - 18:57:48  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 11-2010
Fajn,takže čekám, ze každý uživatel tohoto fóra již podal patřičné trestni oznámení. Ale jako odbočení od tématu od místních gumidku fakt hezký pokus.
Léto je tady
Pondělí, 09. května 2016 - 19:17:31  
Neregistrovaný host
46.135.23.15
Dneska tady máte opravdu velké horko! 😓 chce to trochu vzduchu 😁
Pondělí, 09. května 2016 - 20:13:07  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 469
Registrován: 2-2007
jen se zeptám: nezměnili se mezitím zákony, když se dělala wifi do pendolina a ted wifi do rajletu?
žlutý anděl
Pondělí, 09. května 2016 - 21:38:56  
Neregistrovaný host
91.218.190.228
ad Nowak Jan tohle si neměl dělat. Místo aby si to ti chudáci našli, tak si jim to dal na zlatém podnosu.
U Jeníka mě to nepřekvapuje, jeho znalosti práva jsou žalostné až žádné. I když rád vyhrožuje soudy, za což jednou mu ten jeho ksicht někdo poopraví.
U T.H. jsem čekal, že když tady tak rád machruje, že ty základní znalosti má. Bohužel jsem se mýlil. Ví úplně stejný hovno, jako Jeník. Vy dva jste tedy dvojce.
Pondělí, 09. května 2016 - 22:00:22  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3267
Registrován: 8-2012
tak pokud nevíš, že o nezákonném jednání musíš informovat policii, tak hledej chybu především u sebe chlapče
Tak pokud nevíš, že se "oznamovací povinnost" týká jen několika vyjmenovaných trestných činů, mezi které "kradení" (krádež podle §205 tr.zák.) rozhodně nepatří (ostatně "Nowak Jan" ti tu §368 tr.zák. otapetoval - jde především o závažné trestné činy proti lidskosti, životu a zdraví, teror apod.), tak hledej chybu především u sebe, hochu.
Každopádně mě vůbec nešokuje, že nemáš ani ty základní znalosti a víš úplný hovno a ještě na to jseš hrdej.
informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
žlutý anděl
Pondělí, 09. května 2016 - 22:37:10  
Neregistrovaný host
91.218.190.228
bohužel si chlapečku vedle jak jedle.
Ale chápu, teď kopeš jak mimino, co si posralo do kalhot,.
Pondělí, 09. května 2016 - 22:52:07  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6494
Registrován: 5-2007
T_._H_.: Ja už som sa tu v tom stratil, ale čisto technicky, ono to snáď začalo tým, že Honzalb obvinil prof. Cempírka z prijatia úplatku a Škodu z úplatkárstva a celé sa to točilo okolo toho. A to na tom zozname je. Alebo si to už pletiem s vedľajším vláknom? No, ono to je beztak jedno.
Pondělí, 09. května 2016 - 23:23:50  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3269
Registrován: 8-2012
čisto technicky, ono to snáď začalo tým
To už si hledejte výkrut jak potřebujete. Já jsem ZCELA JASNĚ v příspěvku 3266 citoval a tudíž vycházel z tohoto: "O tom jestli se v daném případě kradlo rozhoduje policie a míru zavinění určuje soud. Pakliže máte důkazy, že se kradlo, které nemá ani ÚOHS, jinak by musel konat, pak jste s nimi jistě byl už na nejbližší služebně POLICIE, kde s vámi sepsali protokol.
Pakliže ne, vystavujete se dvojímu ohrožení a to jednak povinnosti ze zákona informovat policii o nezákoném jednání a nebo pokud jen blbě kecáte, tak zase žalobě za pomluvu, dobré jméno, atd."

To je prostě blábolení a právní bezvědomí a dál se v tom hovně kvůli potřebě potřít T.H. rejpejte sami, zas tak moc mi zdejší chudáci s celoživotním posláním jančurobijců za ponocování nestojí.
informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
Pondělí, 09. května 2016 - 23:47:25  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 55
Registrován: 1-2016
Žlutý anděl - něco k věci by bylo nebo jen obvyklé trapné urážky a vulgarity na všechny co nejsou dostatečně "nežlutí"?
Pondělí, 09. května 2016 - 23:53:30  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6497
Registrován: 5-2007
T_._H_.: Ja výkrut hľadať nepotrebujem, píšem, že som sa tu v tom nejak stratil. Len som si pamätal, že sa tu riešil niekde prof. Cempírek, jeho zmena názoru, finančná motivácia tejto zmeny a hodne vecí sa točilo okolo toho. Ale ak Vám šlo len o toto, tak "kradení" tam naozaj nie je.
Censůra
Úterý, 10. května 2016 - 01:01:08  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Nekrmte Trollující Hovno!

Je nesmyslné tomu člověku na jakékoli jeho provokace odpovídat, jedině tak od něj bude klid.
Úterý, 10. května 2016 - 07:25:41  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 566
Registrován: 5-2014
TN26: Stejně tak vidím ale jen trapné urážky a vulgarity od "profesionálů" na ty, kteří nejsou dosti "žlutí" [happy]
Honzalb
Úterý, 10. května 2016 - 07:43:51  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 11-2010
Mohu jen malý obecný dotaz: proč se tu většina uživatelů stydí za své jméno? bez ohledu na barvu...
ES 499.6001/383.001
Úterý, 10. května 2016 - 08:26:18  
Neregistrovaný host
77.95.40.64
Já vám odpovím, pane Sůro. Spousta lidí na pracovních pozicích dole u ČD a ČD Cargo, potažmo SŽDC byla na koberečku za své názory na K-reportu za údajné poškozování renomé firmy, proto je v anonymitě větší jistota. I u soukromníka jsem zažil kobereček (ne u své osoby). Pokud budu psát pod svým jménem, nemůžu naplno ventilovat své názory, neboť se mi to vrátí zpět jako bumerang. A že tu píše lidí od železnice...
Honzalb
Úterý, 10. května 2016 - 09:26:07  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1051
Registrován: 11-2010
Es499: to chápu..ale já nerozumím těm anonymům, co jsou tu největší hrdinové v urážení...
Úterý, 10. května 2016 - 10:45:41  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 44
Registrován: 5-2015
Honzalb: Vy jste tu taky anonymně, kontakt zde na Vás uveden není. Pokud by Vaše jméno nebylo prozrazeno, tak jste tu stejně anonymně jako spousty dalších. [wink]

Předem říkám, že rande si s Vámi nedám. [biggrin]
Censůra
Úterý, 10. května 2016 - 15:16:18  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Přesně důvod, proč NE státní půjčovně vlaků!

http://zpravy.e15.cz/byznys/doprava-a-logistika/agentura-moody-s- zvysila-draham-rating-prohrana-arbitraz-vliv-nemela-1294027

Mít lepší rating a umět si levněji půjčit, je prostě ukázková konkurenční výhoda a není žádný důvod, aby ji malým firmám zajišťoval stát a ničil tím konkurenční soutěž.

Pokud Jančura nedokáže zlepšit svůj rating a zlevnit si půjčky, je to jeho smůla.

I když Jirka Sůra by mu to nejradši v rámci likvidace státních firme umožnil.
Friedrich.S
Úterý, 10. května 2016 - 15:32:13  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 59
Registrován: 1-2013
Dobře, tak ať stát neničí konkurenční soutěž a odebere od ČD nádražní budovy za tolik, za kolik je dostaly (plus investice mínus opotřebení).
Anebo tohle je dobře, protože podpora modrým je správně a podpora ostatním je špatně?
Leinad
Úterý, 10. května 2016 - 16:22:21  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 643
Registrován: 8-2009
Anebo tohle je dobře, protože podpora modrým je správně a podpora ostatním je špatně? - samozřejmě.

Mít lepší rating a umět si levněji půjčit, je prostě ukázková konkurenční výhoda a není žádný důvod, aby ji malým firmám zajišťoval stát a ničil tím konkurenční soutěž. - Soutěž tím není zničena. Dále může někdo schopný si půjčit ve výběrku nabízet pozdější data splatnosti nebo jiné výhody. A předpokládám, že i státní půjčovna taky nebude zadarmo.
Úterý, 10. května 2016 - 18:56:47  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2104
Registrován: 8-2010
ZSSK: Ak bude posledný večerný vlak spoločnosti RegioJet (v Košiciach 22.43 h) v cieľovej stanici meškať, regionálny expres (REX Poloniny) ZSSK na trase z Košíc (22:53 h /23.04 h) do Humenného počká v Košiciach do 10 minút. Pri vyšších meškaniach večerného vlaku RJ budú dispečeri riešiť prestup cestujúcich medzi vlakmi podľa operatívnych možností. #vlak #cestovanie

[ok] Vstřícný krok ve prospěch cestujících. I když vím, že různí Mimoňové to zase zkritizují [crazy]
Slim
Úterý, 10. května 2016 - 23:34:01  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5407
Registrován: 2-2005
Sůra příspěvek 1033:
Zapomínáte, že největší zlo sídlí přímo na nábřeží v podobě některých vyžírků, kteří si ze státního dopravce udělali laciný zdroj příjmů.

Tady máme:

1) evidentně korupci, která spadá do výčtu trestných činů s povinným oznamováním, páč že by vyžírka tuneloval ČD svou vlastní firmou, to by snad nahlas nevyslovil ani ekonom a kriminalista Sůrova typu

2) pozitivní konstruktivní kritiku ((R)Zdeněk Svěrák), která velmi ladí s jeho příspěvkem 1039 Ja fakt nemám problém ČD za x věcí chválit, když je za co. Ale tady kritika = zaujatost,sermovani babisem atd

Pak je ještě dobrý, že nerozumím těm anonymům, co jsou tu největší hrdinové v urážení (příspěvek 1051), což hezky ladí s tím, že ten novodobý Mirek Dušín v každé reakci na můj příspěvek uvádí mé jméno. Asi nějaká obsese, jejíž důsledek krásně vystihl K6S310DR v příspěvku 44 Předem říkám, že rande si s Vámi nedám.

A ještě jedna věcná k tématu wifi v railjetech - Sůro, jakpak dlouho trvalo Radimovi, než zprovoznil klimatizaci, tak, aby jakž takž fungovala v největších parnech? Moc-li ho omezovaly tendry? Už je to po těch pěti letech hotový? A bude se o tom letos u Bureše psát? Letos bys mohl, Jančura vypověděl poslušnost...co? Zkus se pak zeptat lidí, kteří tam kolabujou v 50 stupních, jestli jsou v pohodě, že jejich jakž takž jdoucí wifi je lepší než žádné v railjetu.
Censůra
Úterý, 10. května 2016 - 23:39:09  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Proč by měli cestující v ZDO vlacích ZSSK čekat na cestují ze zpožděné komerční linky?

Co brání lidem, co chtějí jet REX Poloniny přijet k němu vlakem ZSSK?

Tak ale hlavně že žlutej Honzík je spokojen. Jančurovi se zas ustoupil, to je pro vás žluťásky super.
Úterý, 10. května 2016 - 23:51:59  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2105
Registrován: 8-2010
Potrefená husa se ozvala [rofl] Přesně jak jsem předpokládal [biggrin]
Honzalb
Středa, 11. května 2016 - 00:17:39  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 11-2010
Pane Hubený z RTO klubu, to není obscese. Jen legitimní způsob obrany vůči vašemu chování. ale dál analyzujte, je hned větší zábava:-)
Jeho Vysost
Středa, 11. května 2016 - 00:18:46  
Neregistrovaný host
147.32.94.144
Pretoze posledny rychlik z Bratislavy odchadza pred 4 poobede a nic dalsie mimo RJ uz do Kosic nejde. Nehovoriac, ze teraz nepriklad ZSSK umyselne posunule posledny Os vlak do Presova, takze v Kysaku sa ludia teperia na autobus/taxik/individualnu dopravu...
Censůra
Středa, 11. května 2016 - 00:34:43  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
To je fakt neuvěřitelné, co tu prochází za zveřejňování osobních dat. On chodí vyloženě jen napadat lidi, porušuje pravidla serveru o osobních informacích a toleruje se mu to...

Slime, od nás normálních máte podporu. Ona si jednou ta novinářská žumpoidní kreatura ten čumák namele. Boží mlýny melou pomalu, ale melou.

Ten člověk má velkej mindrák v životě, tak si sebevědomí dohání psaním vysíracích článků o železnici do novin a chození sem koukat, kdo ho za ty články jak nazve. Asi mu to dělá dobře.
Friedrich.S
Středa, 11. května 2016 - 09:18:33  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 61
Registrován: 1-2013
Slime, od nás normálních teda podporu nemáte, máte jí jen sám od sebe (musíte se podpořit sám, nikdo jiný to za vás neudělá).
Středa, 11. května 2016 - 10:22:50  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2106
Registrován: 8-2010
Mimoň: od nás normálních

[coze][lol][biggrin][rofl]
bandita
Středa, 11. května 2016 - 10:34:52  
Neregistrovaný host
83.136.204.66
od nás normálních máte podporu
tak tohle je nejlepší joke za poslední půl rok!!!!
napište ještě něco, pište víc...

Ten člověk má velkej mindrák v životě
mindrák maji osoby co žijou v přesvědčení že černá díra je nejlepší akciovka sluneční soustavy a čím více státních zaopatřovacích ústavů podobného formátu tím lépe.
Středa, 11. května 2016 - 14:43:59  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2389
Registrován: 8-2012
Censůra: To by pak ale neměly čekat ani vlaky na pomezí krajů, protože každej si platí někdo jinej. Že je tam stejný dopravce až tak důležitý přeci není.
Censůra
Středa, 11. května 2016 - 16:03:23  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
bandita:
Proč by mindrák měli mít lidé, co v podstatě vládnou a nevypadá to, že se to nějak výrazně změní? Babiš bez ČSSD vládu těžko složí, takže ČD jsou v klidu. Možná budou muset obětovat pár tratí do zprzněných tendrů (neuznávání jízdenek) na oko, ale to je jen to nažrání vlka a nechání celé kozy.

Honza7887:
Jsme rádi, že jste se zastal svého oblíbeného žlutého novináře, proti jeho zlým kritikům. Ještě by chudák bez vašeho zastání měl depku. Nebojte, Regiojet se udrží. Budete mít i nadále s kým jezdit, Honzo. [happy]
žlutý anděl
Středa, 11. května 2016 - 19:27:39  
Neregistrovaný host
46.135.24.18
Tn26 hele nějak ses mi zapoměl omluvit. Posledně si mi tu říkal, jak tě urážím. Jen si nějak zapoměl kdy. Pak už si raději neodpověděl. To jsi tedy charakter. Nebudu ti zatím sdělovat co si o tobě myslím. Čekám, jestli se k tomu postavíš jako chlap, nebo děcko.
Středa, 11. května 2016 - 20:25:02  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2107
Registrován: 8-2010
Mimoň: Až na to, že jako "zastánce žlutých" jezdím skoro výhradně jen modrými vlaky [proud]
kpt.Hejl
Středa, 11. května 2016 - 21:03:33  
Neregistrovaný host
79.127.245.180
Zcenzurovaný Mimoň:Hlavně nás tu v žádném případě neopouštějte,vážený kabaretiére![ok]
Čtvrtek, 12. května 2016 - 06:23:25  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2109
Registrován: 8-2010
100% obsazenost která stále stoupá [biggrin]



Kpt.Hejl: [ok][proud] Kabaret je to ovšem velice zdařilý [biggrin]
Čtvrtek, 12. května 2016 - 08:26:51  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5790
Registrován: 5-2002
A stejně žádnej RegioJet není... To studentům daj kilo, a režisér to řídi!!

(Nejsmutnovtipnější je že i v originálu to je "Rozhovor s nádražákem" [happy] )
honza ÝÁÁÝ
Čtvrtek, 12. května 2016 - 08:59:20  
Neregistrovaný host
94.124.185.2
Až na to, že jako "zastánce žlutých" jezdím skoro výhradně jen modrými vlaky
a ještě si sebou beru kolo a velkého čokla
Čtvrtek, 12. května 2016 - 09:26:04  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2110
Registrován: 8-2010
Přesně tak [proud]
Čtvrtek, 12. května 2016 - 09:57:18  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 508
Registrován: 9-2012
Honza7887 Muzu vedet jaky spoj ?
Čtvrtek, 12. května 2016 - 10:01:33  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2111
Registrován: 8-2010
Mlaďas: Byl to dnešní RJ 1020 z Košic do Prahy [wink]
Čtvrtek, 12. května 2016 - 10:03:59  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 509
Registrován: 9-2012
Tyto nocni Kosice nevozim ale co se tyce obsazenosti tak musite snad i vy pochopit, ze jsou spoje kde pres tyden to neni nijak slavne a spoje ktere jezdi i pres tyden skoro furt vyprodane. Typicky prikladem je treba 1011/1008 nebo 1013/1016.
Čtvrtek, 12. května 2016 - 10:12:52  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2112
Registrován: 8-2010
Mlaďas: Jo jo tento spoj na tom s obsazeností moc dobře není, ale to ani noční vlaky ČD. V pátek a neděli to bude jiné. To chápu. Já spíš nechápu, proč jízdenky do RJ 1020 jsou suverénně nejdražší (já platil se studentským průkazem 198 Kč do Relaxu) i když je vlak v podstatě prázdný.
Čtvrtek, 12. května 2016 - 10:17:14  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 510
Registrován: 9-2012
V patek a nedeli je plne uplne vse a je jedno jestli to je modre zlute nebo cerne. Co se tyce ceny tak to musite se poptat nekde vejš [happy]
Čtvrtek, 12. května 2016 - 10:24:15  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5791
Registrován: 5-2002
Tak to jsem rád, protože pojedu do Košic v sobotu ve dne a tváří se to skoro vyprodaně taky... A v pondělí zpátky nočním, při porovnání ceny dvojky pendolína nám přišlo lepší mít (pro dva) za stejný peníze lůžko / kupé...

Mmch na Košice hodně zlevnila bussines, 500 mimo špičku... (Např. v tu sobotu)
Čtvrtek, 12. května 2016 - 10:37:00  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8162
Registrován: 12-2009
proč jízdenky do RJ 1020 jsou suverénně nejdražší
Kdybych zapojil logiku, tak mi vychází, že pokud má vlak nějaké náklady na tu trasu a nejezdí tolik lidí, aby mohla být cena mírná, tak ten malý počet lidí musí zaplatit dražší jízdné.
Čtvrtek, 12. května 2016 - 10:44:44  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2113
Registrován: 8-2010
Ohl: [ok] Na druhou stranu, kdyby to bylo levnější tak by se mohlo přetáhnout pár lidí z Bohemie nebo Slovakie nebo by mohla být větší motivace využít spíš noční spoj do Košic než denní [wink]