Diskuse » Železnice » Tratě na Slánsku a pod Řípem | « předcházející | další » |
Tratě na Slánsku a pod Řípemdolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2514 Registrován: 9-2011 |
Asi to tu úplně nepatří, ale snad to nebude vadit: s izotermickými vozy jsem se v Opavě naposledy setkal v roce 2018. Od ukončení přepravy cukrovinek se povalovaly v různých stanicích kolem Opavy, až byly nakonec 25. července 2018 definitivně odvezeny (do Opatovic nad Labem), viz foto. Cukrovinky se do vozů nakládaly na koleji č. 6 (kolej nejblíž k fotografovi) s využitím rampy a skladiště (v pozadí vpravo). Mezi výrobním závodem a nádražím jezdily nákladní automobily. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 98 Registrován: 3-2020 |
M250.0018 navštívila trať 110 ve spolupráci s Výtopna Slaný. Tak něco málo fotek z této akce. |
Kpy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 205 Registrován: 1-2019 |
....a proto parkoval ten měřičák v Kralupech v tom šturcu |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 787 Registrován: 8-2010 |
Mostu ve Smečenské ulici ve Slaném zbývají poslední hodiny |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 788 Registrován: 8-2010 |
Návoz materiálu na demolici |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 789 Registrován: 8-2010 |
Demontáž mostu na Smečenské https://www.infacek.cz/zpravy-slansko/odstraneni_zeleznicniho_pre jezdu_v_ulici_smecenska_ve_slanem_prave_probehlo/ Odstraněn byl i most na cestě k hornímu závodu ČKD https://www.facebook.com/groups/110470649021874/permalink/8118226 264912899/ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 790 Registrován: 8-2010 |
Koleje jsou pryč i nad propustkem u přejezdu k zahrádkám, že by i ten doznal nějaké změny ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 791 Registrován: 8-2010 |
Propustek u přejezdu už kouše bagr, zbývá ho tak třetina. |
Kůčis
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 553 Registrován: 1-2013 |
Sám jsem zvědavý, jestli tato výluka nezatluče poslední hřebíček do rakve, nákladní dopravě ve Slaném, odříznout obsluhu vlečky na cca 3 měsíce, to je celkem síla
Nákladní doprava
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4402 Registrován: 12-2020 |
Nelze jezdit od Loun? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 258 Registrován: 9-2023 |
Pokud to je ten přejezd co myslím a pamatuju si ze Slanýho, tak ne. Ta vlečka je totiž kousek až za tím přejezdem
Punk nikdy neumírá. Punk až na věky!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 792 Registrován: 8-2010 |
Nelze, vlečka bývalého ČKD (pokud myslíte tu) je ve směru od Loun za sneseným mostem Smečenská a vybagrovaným propustkem. Ve směru od Podlešína brání další snesený most + rekonstrukce viaduktu Podlešín. To samé platí pro vlečku do sila. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1432 Registrován: 9-2013 |
https://youtu.be/mEG5-600y_U?si=cAv46gJ8NgNoECVU Jízda muzejního Dráteníku 893.018 ze Slaného přes Straškov do Lužce nad Vltavou a jedno překvapení ve Vraňanech. |
stoupa2000
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 93 Registrován: 8-2017 |
Dokumentačně foto jak se Metrostav co není Metrostav činí v Podlešíně |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11316 Registrován: 5-2007 |
Od nedele je aktivované pracovisko výpravčího DOZ v Podlešíně, kam bolo po ukončení dopravnej služby predané ovládanie Zvoleněvsi a takisto tam z Kralup předměstí bola predaná Olovnice. Plus samotný Podlešín, kde bolo spustené nové elektronické stavadlo Starmon K-2002 a v tej súvislosti ukončená dopravná služba na stavadlách. (Příspěvek byl editován uživatelem asdf.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 247 Registrován: 3-2021 |
Patnáctý díl příběhu o mé práci u KŽC Doprava právě vychází! https://trainphotosczech.blogspot.com/2024/10/jak-jsem-se-stal-vl akvedoucim-vsechny_25.html A nabízím také přečtení dílu dvanáctého, který taktéž pojednává o práci na Podřipském motoráčku! https://trainphotosczech.blogspot.com/2024/06/jak-jsem-se-stal-vl akvedoucim-nove.html |
Kubisek
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 122 Registrován: 9-2005 |
Dnešní slunečné odpoledne nešlo nechat být a bylo nutné při výluce trochu provětrat vrtule. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2404 Registrován: 7-2006 |
Kubisek: pěkný Měl bych dvě otázky: - na jakou je to točené techniku? - verandu/čekárnu pro cestující v Podlešíně už zbourali? Z videa to není patrné Díky!
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš !!
|
Kubisek
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 123 Registrován: 9-2005 |
Honzaloko: Díky "Kubisek: pěkný Měl bych dvě otázky: - na jakou je to točené techniku? - verandu/čekárnu pro cestující v Podlešíně už zbourali? Z videa to není patrné Díky!" Potensic Atom 4k (není to foťák, ale kamera, ale fotky jsou v zásadě OK), prostě malej čtvrtkilák Na čekárnu se podívám do surových záběrů, ale myslím, že jsem tak daleko neletěl takže spíš nic nenajdu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11322 Registrován: 5-2007 |
Honzaloko: Ak myslíte to čo je na fotke, tak to ešte stojí. |
Michal
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 740 Registrován: 5-2002 |
pondělní cyklohráček odklonem kolem Řípu v režii 743.213, na konci 814.106 vtipný byl odpolední návrat, kdy pod odfocení u Královic, jsem byl na kole v Kralupech o 20 min. dřív než on, než to objel... Jinak teda jsem si v cyklovoze připadal trochu nepatřičně, přesilovku hrál obsluhující personál a jejich doprovod, možná i ty 2 další kola byla jejich, mi přišlo. Moc profesionálně to teda nevypadalo. (Příspěvek byl editován uživatelem Michal.) |
Kpy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 216 Registrován: 1-2019 |
Takže v Podlešíně už datum nic neukazuje...........Doufám, že vybavení skončilo v dobrých rukou |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2875 Registrován: 8-2009 |
Koy: Doufám, že vybavení skončilo v dobrých rukou Snad jednou bude ŘP vystaven v železničním muzeu nedaleko Podlešína |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11329 Registrován: 5-2007 |
Kpy: Ukazujú ho tam minimálne 2 monitory, možno aj viac len som si neni istý |