Diskuse K-report » Archiv 2016 » Vzkazy pro redakci, dotazy, připomínky apod. » Otázky, odpovědi, rady, upozornění atp. | předcházející | další |
Otázky, odpovědi, rady, upozornění atp.dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 207 Registrován: 7-2014 |
Dobrý večer Chcel som pridať nejaké fotky s dnešnej prezentácie fy PSŽ v Leviciach ale stránka mi vypíše toto:A template problem or error occurred for the following reason: Invalid index #32 for array definition @reklamy! Vôbec tomu nerozumiem. Poprosím o radu, je to chyba stránky alebo niekde u mňa? Ďakujem Vlado |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 730 Registrován: 8-2009 |
Je to chyba stránky, mám to samé. |
Fandaprudič
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2596 Registrován: 3-2009 |
Do některých diskuzí nelze reagovat. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3123 Registrován: 9-2006 |
Měl bych zdvořilý dotaz: Kam se mi z tohoto příspěvku ztratily obrázky? https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=3508608 (přikládám pro možné znovuvložení adminem)
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1839 Registrován: 8-2008 |
Pročistěte prosím sekci posázavského pacifiku od urážek. Děkuju
Jsme jen lidi...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1270 Registrován: 10-2005 |
Jak mohu napsat článek?
Punk's not dead!
|
Administrátor Číslo příspěvku: 8226 Registrován: 6-2002 |
Ross: Článek stačí poslat redakci mailem a my jej zpracujeme do webové podoby. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 186 Registrován: 1-2010 |
Zdravím. Přišla mi prosím Vás soukromá zpráva. Kde a jak si ji vyzvednu, nebo přečtu? Děkuji. |
Administrátor Číslo příspěvku: 71778 Registrován: 4-2003 |
Pokud přišla, je její obsah součástí upozornění na ni (oboje je zasíláno na e-mail uvedený v registraci). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 187 Registrován: 1-2010 |
Děkuji :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 38 Registrován: 7-2015 |
To, že administrátor upraví můj příspěvek z důvodu údajného porušení pravidel o zveřejňování RZ bych ještě nějak pochopil, ale že místo odpovědi na slušný dotaz všechny příspěvky smaže a nedá mi jediné vysvětlení, se mě rozhodně nezdá v pořádku. Jak mám dodržovat pravidla, když jeden z příspěvků se stejným obsahem je ponechán, druhý je smazán a následná diskuze je opět smazána? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3354 Registrován: 5-2002 |
Z jakého důvodu zde na K-reportu neexistuje jednoduché zrušení uživatelského profilu a jak lze vlastně zrušení provést? Děkuji. |
PTDJ-KTJS
|
|
Neregistrovaný host 82.208.5.170 |
Vypadá to, že se musí požádat o blokaci a po nějaké době to zanikne. Prostě - proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. |
Administrátor Číslo příspěvku: 8290 Registrován: 6-2002 |
Ivo: Stačí napsat na redakční adresu nebo někomu z moderátorů. Již odeslané příspěvky samozřejmě zůstávají."Z jakého důvodu zde na K-reportu neexistuje jednoduché zrušení uživatelského profilu a jak lze vlastně zrušení provést? Děkuji." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3355 Registrován: 5-2002 |
dík za odpověď |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 530 Registrován: 1-2012 |
Vždycky jsem žil v domnění, že formát .png je aktuálně nejvíc "in" a zrovna u něj nemusím přemýšlet, jestli ho mohu či nemohu použít ... K-report je vůbec první medium, které odmítá s .png spolupráci a protežuje .jpg. - nešlo by s tím (nemělo by) se s tím něco dělat?
"A přijde novej, mladej, a to bude sekáč pánové, ten se nezakecá."
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3149 Registrován: 5-2005 |
Není náhodou jpg daleko menší velikostně než právě png? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2297 Registrován: 8-2010 |
Dobrý den, je možná změna uživatelského jméno u současného profilu ? Děkuji. |
Administrátor Číslo příspěvku: 8300 Registrován: 6-2002 |
vizionář: Na převládající obsah obrázků, tj. fotky, je nejlepší právě jpg. Výhledově plánujeme zavedení možnosti nahrávat formáty gif a png, ale na seznamu priorit je to docela daleko. "K-report je vůbec první medium, které odmítá s .png spolupráci a protežuje .jpg. - nešlo by s tím (nemělo by) se s tím něco dělat?" Honza7887: Ne, uživatelské jméno se měnit nedá. Maximálně založit nový účet a opustit starý."Dobrý den, je možná změna uživatelského jméno u současného profilu ? Děkuji." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4943 Registrován: 7-2003 |
Bude se nejak jeste ladit novej vzhled? Cast fora mam na uzko uprostred, zbytek nasiroko..
8bity vseho sveta spojte se .
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 392 Registrován: 6-2015 |
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, dají se někde najít archivy diskuzí před rokem 2006, tj. před tím, než to, co je za poslední archivovaný rok "zde"? Hledal jsem, ale nějak jsem nenašel. Děkuji.
Vítejte v DOBĚ INTERNETOVÉ.
|
Administrátor Číslo příspěvku: 71901 Registrován: 4-2003 |
Jsem sám, komu to dělá tohle? |
Administrátor Číslo příspěvku: 71902 Registrován: 4-2003 |
Jirka_E: Bohužel asi zbejvá jedině zkusit archiv gůglu, nebo doufat, že si to někdo uložil někam."Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, dají se někde najít archivy diskuzí před rokem 2006, tj. před tím, než to, co je za poslední archivovaný rok "zde"?" |
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13209 Registrován: 5-2002 |
dotaz: asi po změně vzhledu k-r mi to ne-dělá následující: napíšu příspěvek, pod něj vyplnim ID a heslo. dřív si to přihlášení pamatovalo pro další kec, nyní musim vyplnovat ID dycky. dělá mi to v íé, v lišce se mi přihlášení zapamatuje. přitom označení příspěvku vidim. je chyba na mém přijímači? nějaká aktualizace íé u mě proběhla zhruba v době změny vzhledu k-r, na lyšku sem nesáhl hodně let
kolisti = piráti chodníků
<font color="ffff00">neosvětlený cyklista = žádný cyklista</font> jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno http://www.stopkoureni.cz/ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3279 Registrován: 5-2005 |
Chyba musí být u tebe. Mimochodem proč používat IE, když je kupa daleko lepších prohlížečů? |
Suchol
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 95 Registrován: 5-2016 |
Zajímá se nějaký moderátor/administrátor o zdejší diskusi na vláknech VRT a ŽUB ?? Asdf to v 17:21 popletl a celý večer se s výjimkou přísp. Vládi42 1000 diskutovalo na VRT o ŽUB. Žádal jsem M.zlivského, Quexe a Masinku, aby to přesunuli z VRT na ŽUB a nic se nestalo. Jak si představujete další diskusi o ŽUB ? |
Administrátor Číslo příspěvku: 8377 Registrován: 6-2002 |
Moderátoři tu nejsou na hlavní pracovní poměr, tak hlavně klid |
Suchol
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 102 Registrován: 5-2016 |
Masinko, díky, příště budu trpělivější. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 93 Registrován: 9-2012 |
Najdu prosím pěkně někde u svého profilu, jaké příspěvky a do jakých diskuzí jsem psal? Díky za info. |
Administrátor Číslo příspěvku: 8398 Registrován: 6-2002 |
Lovosičák: Ne, tohle v profilu není. V hledání můžete najít své příspěvky za poslední rok. Další v archivu už přes Google."Najdu prosím pěkně někde u svého profilu, jaké příspěvky a do jakých diskuzí jsem psal? Díky za info." |