Diskuse K-report » Archiv 2016 » Inzeráty » Autobusy | předcházející | další |
Autobusydolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 1-2016 |
Koupím nízké koženkové dvousedačky do autobusu Škoda 706 RTO.Potřebuju pět kusů pravých,šest levých a dvě čtyřsedačky nad zadní kola.Kontakt na Petr-rto@seznam.cz |
autobusy
|
|
Neregistrovaný host 93.153.9.121 |
Kůň jsou tam i jízdní řady autobusů které jezdí přes opatovec ? Všiml jsem si že tam zajíždělo i MHD Svitavy. |
Kůň
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1455 Registrován: 1-2012 |
Tady je 1978/79, MHD Svitavy je na této stránce výše. Na K-Reportu již od 09/2005. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 2-2016 |
Dobrý den, jsem fanoušek metra a dopravního podniku obecně. Měl bych asi takovej neobvyklej dotaz. Neměli byste náhodou někdo doma (samozřejmě za nějakou finanční čásku :D) přebytečnou dopraváckou čepici - kšiltovku (s logem dpp). Moc by se mi hodila. Pokud ano napište mi prosím na mail stribrny.petr@centrum.cz a nebo tady do fóra. Děkuju |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 619 Registrován: 8-2008 |
Zdravím, sháním 4 dvojsedačky pro typ B731/ B732 možno i z C734. Podmínkou ale je, aby byla koženková. Cenu nabídněte, odvoz si zajistím. Předem díky za případnou nabídku. marty.bil@seznam.cz
www.mhd-modely.wbs -nové stránky o modelech MHD
Práce šlechtí člověka, kdyby ho taky živila... (Příspěvek byl editován uživatelem 6117) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 83 Registrován: 12-2009 |
Koupím tuto přístrojovou desku, může být i bez tlačítek. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 11-2016 |
Koupím přístrojovou desku, volant k autobusu, mypol. Cenu respektuji. Za nabídky děkuji. } |