Diskuse K-report » Archiv 2016 » Autobusy a trolejbusy » Volná dopravní diskuse | předcházející | další |
Volná dopravní diskusedolů |
autor | příspěvek |
---|---|
GR
|
|
Neregistrovaný host 94.74.252.108 |
V úterý 12.1.2016 na tel.kanálu Prima bude v 22 hod. cca 10min. šot v pořadu Ivana Klímy "Na stopě" o panu Příhodovi a jím vybudovaném muzeu automobilů Praga. Muzeum předal synovi Robertovi, ale ten zemřel a mladší členové rodiny starého pána z muzea nechutně vyhodili. Zatím mu pomocí právníků zakázali vstup - dům pomocí statika prohlásili za havarijní a vyměnili všechny zámky. Více v TV. Informujte další lidi. |
Fandaprudič
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2625 Registrován: 3-2009 |
Hned první reportáž ... Proč středočeský kraj sankce neuplatňuje ? Nějak jsem hnedal racionální odpověď na tuto otázku a nenašel jsem. Je SK laxní k plnění smluv dopravců ? Nebo to naopak s kontrolou plnění smluv ÚK přehání ? |
Neregistrovaný host 109.231.131.74 |
Nevíte prosím někdo, co znamená tato cedulka? Děkuji |
jkl
|
|
Neregistrovaný host 188.175.78.181 |
Domnívám se, že je to upozornění na dilataci- zvedni pluh. Ale ruku do ohně za to fakt nedám.. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 63 Registrován: 11-2013 |
Možno nejaký ventil? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5214 Registrován: 6-2005 |
A zvedni pluh bude i u té protihlukové stěny,ze?
Makrelu neumeješ.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 114 Registrován: 5-2013 |
Možno nejaký ventil? Ventil je to určitě, konkrétně by to mělo být tzv. šoupě
• Flickr • „Do tý želví bašty patří víc mušek, víc mušek. Mušek, né molů. Každej na to kašle." •
|
jkl
|
|
Neregistrovaný host 188.175.182.33 |
9tr: Cedulky u PHS jsem si nevšiml. Cedulka s šipkou ve mě evokovala to, že se jedná o odbočení.. |