Diskuse K-report » Archiv 2016 » Autobusy a trolejbusy » Autobusy Karosa Ares, Arway, Crossway, Evadys a Midway » Archiv diskuse Autobusy Karosa Ares, Arway, Cro... do 10. 06. 2016 | předcházející | další |
Archiv diskuse Autobusy Karosa Ares, Arway, Cro... do 10. 06. 2016dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 242 Registrován: 2-2010 |
Prvá časť dovezených Retter Linien Crosswayov v Arriva NZ
www.mestskadoprava.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 387 Registrován: 6-2011 |
Nové Crosswaye u ČSAD Česká Lípa: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6444 Registrován: 3-2007 |
Magelys, ktorý prišiel na Liptov v polke decembra tento týždeň dostal značky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1299 Registrován: 12-2007 |
SAD Dunajská Streda si zajtra ide pre 8x Cross 10,8, 4 pre DS, 4 pre GA. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1300 Registrován: 12-2007 |
Tomino: Prvé dve fotky patria k sebe ... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6446 Registrován: 3-2007 |
Dík, dopĺňam zvyšné 4: odkaz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 389 Registrován: 6-2011 |
5/5 Crossway €6 ČSAD Česká Lípa: DP CITY: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 768 Registrován: 12-2010 |
ČD Cargo má první autobus, tušíte někdo původního majitele? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 243 Registrován: 2-2010 |
Zopár ďalších foto privezených Iveco Crossway od Retter Linien a Bundeswehr v ARRIVA Nové Zámky.
www.mestskadoprava.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9825 Registrován: 4-2006 |
Slfi že by Bundeswehr?
pyrotechnik:uvidíte-li m? utíkat,snažte se m? p?edb?hnout....
www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních ?echách a nejen tam |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13666 Registrován: 8-2002 |
slfi: pravděpodobně bude z ORP Vysoké Mýto |
Tomas25
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2962 Registrován: 12-2007 |
Dobrý večer, který dopravce očekává Crossway 12M Récréo? Dnes projíždělo jedno bílé Přerovem a značka byla Z 3549. |
Lukša
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 425 Registrován: 11-2005 |
nový přírůstek do Boskovic |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13915 Registrován: 8-2002 |
VM 49, Iveco Crossway bílý, 15.04.16, II/268 Soleček (poblíž Kněžmostu), značka zelená zkušební F 0x-xx autobus mi nepřišel ničím zvláštní. zřejmě prototyp. |
Pavell1
|
|
Neregistrovaný host 66.249.93.110 |
Takové crosswaye potkávám s F spz často. Jsou to jak euro 6, tak i karoserie euro 5. Podle mě testují mimo jiné různé díly jako třebas převodovky, rozvodovky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 393 Registrován: 6-2011 |
Arriva Východní Čechy koupila ve „výprodeji“ VM 37, potvrzeno pouze vizuálně Třínápravový Crossway LE se zkouší ve velkém a částečně i se zátěží Druhá část pro Norský Nettbuss Jeden z X vozů pro PKS Zielona Góra Pro Španělský Arrecife Bus, bude jich několik a znovu dva typy Další posila pro Brig (PostAuto) „Celkem osmi vozy (6 ks Crossway13 m, 2x Crossway LE 12 m) obohatila svůj vozový park společnost Arrecife Bus. Necelých 300 km odtud se nachází jediný letošní Crossway u společností Global, letos firma obnoví svůj park 10 Iveco Daily. Na příští rok by měl dopravce obnovit až 60 autobusů, tak doufejme, že Crosswayů tam budeme moci potkat více. “ tak to vyšlo Já jsem viděl tři a jsou to 10,8m a několik dalších jich bylo v areálech Iveca. Na náměstí probíhal „Den země“ a Iveco se stánekm "Třiďte s námi" a samozřejmě s Crosswayem DB OVF už má také vyroben letošní vůz, ale když projížděl, tak se mi do záběru připletla paní A za Slovinsko s bordó PRO, je to Izletnik A včerejší třešnička na dortu je VM 49. Takže H má brášku v 13m provedení a s novou pusou. Podle samolepky je možnost naložit vozíčkáře. (Příspěvek byl editován uživatelem Ivecoing.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9948 Registrován: 4-2006 |
Pokud by si někdo chtěl vyfotit crossway čd cargo tak jezdí na výluce Trutnov Svoboda nad úpou. Čekal jsem tam něco od Jihotransu a místo toho tam je tento vůz.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 622 Registrován: 7-2006 |
V Bergene v tuneli chytil Crossway LE http://mobil.ba.no/nyheter/brann/laksevag/dette-kunne-fatt-dramat iske-konsekvenser/s/5-8-333643 (galeria je pod clankom)
ondrejsokol.rajce.net
Ako som vozil Norov: http://www.dailymale.sk/author/slsp |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6497 Registrován: 3-2007 |
Nové Crosswaye SAD ZV. |
Mhdfmov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 265 Registrován: 2-2011 |
Crossway VM37 má motor Euro 6? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6501 Registrován: 3-2007 |
6ks SAD DS Tector 235kW, automatické prevodovky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 827 Registrován: 2-2007 |
Ivecoing Ta VM 49 je nějaký facelift ?
TRAMVAJE V ČESKÉ REPUBLICE NA FACEBOOKU
MÁME NOVÉ LOGO } |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 591 Registrován: 8-2008 |
Rhomosapienc: Koukám se, ale nic tomu nenasvědčuje, spíš bych to tipnul spíš na ochranu proti šutrům, ale souhlasím, tahle folie se dává na znemožnění (ochranu) tvaru připravované novinky...
www.mhd-modely.wbs -nové stránky o modelech MHD
Práce šlechtí člověka, kdyby ho taky živila... (Příspěvek byl editován uživatelem 6117) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 394 Registrován: 6-2011 |
Mhdfmov: Tak už mě to nebaví, tak odpovím ti sám. Myslel jsem, že odpoví někdo místní. To vozidlo, když bylo ve Vysokém Mýtě ještě v „bílé“ barvě tak u nápisu Crossway bylo EEV. To zůstalo i po nástřiku do Arrivy. Na 100% jsi, nejsem jistý, ale zvuk €6 to nebyl. Autobus přijel na autobusák, po výstupu lidí ihned najel na stanoviště a zas zdrhnul. Takže jsem hledal znaky, jak poznat o jaké vozidlo se jedná. Jelikož to nebylo tak jednoduché jako v Praze, kde dodnes má vozidlo na zadním skle VM 32. Během návštěvy VM mi projel tento malý Crossway a ještě jeho brácha pro Târgu-Mureș (Rumunsko), zatím je tam pouze pětina vozidel z dvaceti kousků. Možná se tam ještě nějaký vůz objeví v budoucnu, jelikož by chtěli ještě více obnovit svůj park. Z druhé strany by bylo vidět, že se jedná se o třídveřový vůz s poptávkovým otevíráním. Jinak od včera Poláci v počtu 10 ks, už jezdí. 5E6 4873 je teď na květen půjčený do Litvy na zkoušky k dopravcům. Rhomosapienc: Když porovnáš masku tak je opravdu jiná. Bude nejspíš pro to H. Dolní světla jsou daná jinak a nejsou součástí „světlometů“. Porovnej si to s fotkou u Pro od Izletnika, tam to je vidět. A jinak je rozdělená maska dole (je to vidět na tom detailu masky). A za další u kol jsou jiné pechy u prvního H byly pouze delší. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9968 Registrován: 4-2006 |
Ad ivecoing koukal jsem že se v okolí Žitavy pohybuje hodně crossů. Víš kterémun dopravci patří?
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 82 Registrován: 11-2012 |
Nevím jestli se už tady někdo zmínil.. Ale okolí Mýta brázdí krátký béžový Crossway H s uspořádáním dveří jako LC Karosy, tedy druhé až za zadní nápravou. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 395 Registrován: 6-2011 |
Ares1: Barva sedí? VTSMKcz : Ne, nikdo to tady nezmínil. Je to tedy H 10.8m? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9970 Registrován: 4-2006 |
ad Ivecoing jj přesně to je ono. Také mě mohlo napadnout a kouknout se tam. Jeden jsem viděl přímo v Žitavě druhý jsme potkali v Seifhennesdorfu. Konečně Němci přišli kde se vyrábějí pořádné vozy. asi je viděli u AKV. ad ty dveře to je zajímavý koncept.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 396 Registrován: 6-2011 |
Ares1: Já znám taky oba. Tady je vidět bus lépe, ten druhý znám ze zpráv a tak stojí před ním lidé. Skupina Rhenus Veniro. Jestli znáš jiné tak mi, když tak napiš na mail. Podle mě jich mají víc, jeden má dveře city, druhý line. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 83 Registrován: 11-2012 |
Ivecoing: Pokud jsem správně viděl, tak ano. Rozměrově by to sedělo. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 397 Registrován: 6-2011 |
VTSMKcz: Tak to je dobrá zpráva, podle Italů neměl být malý v provedení H. Ale přesto je tam ještě další H. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1347 Registrován: 12-2007 |
Predvadzacka Cross 5E5 9148 sa monentalne nachadza v Galante a ma sa ukazovat na zmluvnej doprave Samsung |
Neregistrovaný host 213.226.220.122 |
Dobrý den, z posledních zpráv z vývoje IVECO BUS Vysoké Mýto, bude nový autobus s označením CROSSWAY H nástupcem EVADYSU, tento autobus už je možné vidět kolem a ve Vysokém Mýtě jako testovací první vůz. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6505 Registrován: 3-2007 |
Jo jo, jeho fotka tu prebehla už pred niečo vyše rokom |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6510 Registrován: 3-2007 |
9ks SAD DS |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6513 Registrován: 3-2007 |
2ks SKAND Skalica |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 400 Registrován: 6-2011 |
Tomino: Několik informací k evidenci. Tak Crossway 5E5 9148 je Line 13m. Dále Crossway Marpromu MB HZ 592 má ev. číslo 812. A když jsem u Marpromu tak je/byl půjčen jejich minibus na MHD Púchov, který tam byl zařazen teprve letos. Dále nedodělané vozy na evidenci 5E0 0258, 5E0 7186, 5E1 2397. Pak byl 4E9 0865 zařazen v 10/2013, aby stihl BUSWORLD 2013. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6517 Registrován: 3-2007 |
Ivecoing: Díky, zapracujeme to. Teraz sa mi však vynorili vo Zvolene štyri predvádzačky, všetky majú najazdené 1000-4000km a sú z februára, biele. Nevieš čo to môžu byť za busy, na aký účel, prípadne RZ? ...LEčka a 294kW PRO majú biele plastové puklice, 265kW PRO má nerezové (Příspěvek byl editován uživatelem tomino.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 186 Registrován: 8-2014 |
DP Mladá Boleslav má od ledna zapůjčený tento Crossway LE 12,8 Auta stojí, vlaky jedou... Hjondé = a |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6519 Registrován: 3-2007 |
685FF, 434FG a 452FG nové u SAD DS |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 266 Registrován: 12-2008 |
Netuší někdo kde je aktuálně předváděčka cros LE 5E5 8973?? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6520 Registrován: 3-2007 |
Akej dßzky bol? Biely, s platovymi puklicami? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 267 Registrován: 12-2008 |
JJ |
Šroubič
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17 Registrován: 4-2016 |
V Nachode?
Jakub Kovář, nejlepší brankář který byl v Českých Budějovicích!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6522 Registrován: 3-2007 |
Jww: Sorry, za preklep, otazka mala zniet, ci bol 10,8M dlhy, alebo 12M. Diky za odpoved, na 99% je to jeden zo zvolenskych. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 268 Registrován: 12-2008 |
12m, |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6523 Registrován: 3-2007 |
Super, to je on. Poslal som ti sukromnu spravu. Ďalší z tých štyroch je ex. 5E5 8992, ale vôbec neviem ktorý, ani či LE, alebo PRO. Náhodou ste niekto nevideli tento Cross? (Příspěvek byl editován uživatelem tomino.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6524 Registrován: 3-2007 |
No, skúsil som to dať nejako dokopy, malo by to byť správne. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3191 Registrován: 11-2004 |
Nebude tady někde chyba? |
Šroubič
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19 Registrován: 4-2016 |
Prvni je v.c. 15826 a na druhy fotce je 15836, takze asi 2 vozy?
Jakub Kovář, nejlepší brankář který byl v Českých Budějovicích!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1142 Registrován: 8-2004 |
Ale stejná RZ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 401 Registrován: 6-2011 |
Na nové vozy se mohou těšit v: Ve Španělsku v barvách CTAS: Dánsko, několik modrých pro dopravní oblast Midttrafik, přesně komu to bude Busimport doručovat zatím nevím. Už při minulé návštěvě VM jsem viděl ve výdejním skladu Crosswaye s delfínem. Takže jako vždy jsou pro dopravce Surgutneftegas (ОАО "Сургутнефтегаз"). První Crossway je s výrobním číslem 27272. A otázka, co je špatně u třetí fotografie jejich vozu? Tento víkend je ve VM akce, kde má Iveco představit bezpečnost svých vozidel. Očekával jsem několik vozidel s „černým jazykem v puse Crosswaye“. Upgrade VM 46, dveře jsou stejné, přesto maskované. Nějaký tmavý Crossway PRO s adaptivním tempomatem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 280 Registrován: 2-2014 |
špatně je nové logo??
SWAGER
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 402 Registrován: 6-2011 |
mufiklo: Ano. |
Pavell1
|
|
Neregistrovaný host 94.112.218.52 |
Ivecoing: Ten modrý crosswayi s logem delfína má motor euro 5 nebo euro 6? Proč nemá karoserii euro 6, ale má euro 5? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 403 Registrován: 6-2011 |
Pavell1: Vozidla jdou do Ruska, tedy trh mimo EU, kde není požadavek na emise EURO 6. Dopravce má už přes dvě stovky Irisbusů Crossway, takže i pro ně je výhodnější mít starší typ. Všude na internetu se píše, že Irisbus Crossway se už nevyrábí, což není pravda, pokud je to někdo mimo EU, lze to dodat. Ve zprávě Iveca za minulý rok se píše, že se dodal i bus s EURO 3. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6527 Registrován: 3-2007 |
Áno, Euro 3 je stále v ponuke k podvozkovým platformám, ale celý bus? (Příspěvek byl editován uživatelem tomino.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3205 Registrován: 11-2004 |
Vzpomeň, že i v době, kdy byla dávno rozjeta výroba C 954 (roky 2001, 2 ...) se do Ruska naprosto běžně dodávaly C 934E ... tady bych to viděl obdobně. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6528 Registrován: 3-2007 |
fma: no dokonca aj 2003... to je samozrejme porovnateľné s 950kami v 2007 atd., ale Euro 3 si neviem predstaviť v čom by mohlo výjsť von, ak nie len na podvozku |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3207 Registrován: 11-2004 |
No teď nechci kecat, ale mám pocit že právě tyto Cw do Ruska šly ve verzi Euro 3, snad hned někdy z počátku výroby. Tuším o tom někde byl i článek ... |