Diskuse K-report » Archiv 2016 » Autobusy a trolejbusy » Autobusy Karosa Ares, Arway, Crossway, Evadys a Midway » Archiv diskuse Autobusy Karosa Ares, Arway, Cro... do 07. 11. 2016 | předcházející | další |
Archiv diskuse Autobusy Karosa Ares, Arway, Cro... do 07. 11. 2016dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10197 Registrován: 4-2006 |
Ad study line? Zajímavé je že nikdo nehlásí 6 přírůstků na idsjmk? Hmhmhm
pyrotechnik:uvidíte-li m? utíkat,snažte se m? p?edb?hnout....
www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních ?echách a nejen tam |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 325 Registrován: 6-2015 |
Myslíš Kyjov? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10202 Registrován: 4-2006 |
ano myslím
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1921 Registrován: 1-2007 |
A to až se Ares1 dozví o 27878 - 1TC 4427... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10206 Registrován: 4-2006 |
ad Aresák ares1 o tom ví, jen neví podrobnosti.(A věří že Aresák splní svoji občanskou povinnost) Jen se diví že jeden pouze není to málo? A když už jsme u toho V Prag bylo registrováno 7 Crossů SFR 160. Jen nějak nevím ke komu. Když mi tohle řekneš Aresáku tak máš u mě čokoládu dle vlastního výběru.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3888 Registrován: 12-2004 |
O co konkrétně jde u Kyjova?6x 12m LE ? Předem díky za odpovědi.. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10207 Registrován: 4-2006 |
AD zzz podle mých kulolárních info právě NeLe. Zkusíme to vytlouct z Pajzáka. Však on nakonec promluví
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3891 Registrován: 12-2004 |
Ares: V tom případě nezapomeň na jednu lidovou moudrost: Tam, kde nepomůže hrubá síla, pomůže ještě větší hrubá síla... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1922 Registrován: 1-2007 |
Ares1: jsem milovníkem kvalitní bílé čokolády . Bohužel kdo zaregistroval tolik SFR netuším... Takže se vydám do Aldi sám. A neboj, ono se tu nějaké Iveco ještě objeví. Do konce roku daleko... . |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 326 Registrován: 6-2015 |
Ze mě nic nevytlučete, kde nic není, ani smrt nebere. A já víc nevím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 421 Registrován: 6-2011 |
Nový Evadys (Crossway H) už prezentován. Více fotek bude velice brzy! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 422 Registrován: 6-2011 |
Foto zepředu, druhé dveře = zadní dveře |
CW
|
|
Neregistrovaný host 91.219.240.4 |
Zavazadlový prostor rozdělen třema příčkama. To snad je možné u zájezdového autobusu jen i IVECA. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 113 Registrován: 5-2002 |
IVECO BUS PŘEDSTAVILO NOVÝ EVADYS http://www.cs-dopravak.cz/aktuality-1/2016/9/22/iveco-bus-pedstav ilo-nov-evadys |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3138 Registrován: 3-2005 |
CW: jo, zvyšovat tuhost je na prd. Při tom rozvoru bych to nechal bez příčky. A když už, tak třemi příčkami. |
CW
|
|
Swe: Tak to bude IVECO nejbezpečnější ze všech zájezďáků. Asi to nejde jinak? Nebo je to spíš nejjednodužší řešení? Čtyři kufry mezi nápravama to je opravdu krok vpřed. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 277 Registrován: 5-2012 |
Tohle na mě dneska baflo v Běchovicích. Byly dva, první na sobě VČ neměl, tento má VČ 28 330.
1789 Stenbus a 1837 ČSAD Polkost - nejlepší vozy!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1359 Registrován: 6-2010 |
CW: Zvyšovat tuhost lze i pomocí Viagry |
Petr_k
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11641 Registrován: 4-2003 |
Inu, daň za to, že to je jen rádoby nóbl převlečený linkáč, stejně jako předchozí generace (Evadys H). Nur selten kommt was besseres nach. (Franz Josef Karl von Österreich) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 103 Registrován: 5-2013 |
jen rádoby převlečený linkáč Tak on zas Evadys ani nemá být echt zájezďák, spíš něco jako nástupce aut typu LC936, ne? Na mě ten novej Evadys působí sympaticky. Jenom mi trochu příjde škoda, že ty přední světla z něj nejsou i na Crosswayi, hlavně na těch neLE ty jejich působí trochu stylu "co dům dal". Přitom ten světlomet samotný je totožný, mění se akorát jeho kryt a poloha mlhovky, která je tak aspoň níž. Vím že z provozního hlediska je to naprostej detail, ale já jsem holt na tohle pintlich.
• Flickr • „Do tý želví bašty patří víc mušek, víc mušek. Mušek, né molů. Každej na to kašle." •
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3139 Registrován: 3-2005 |
Nechápu ty negativní reakce. Je to prostě velkokapacitní univerzální vozidlo, které se v týdnu využije na dálkové linky a o víkendu a v sezóně zvládne zájezdovou dopravu, žádný luxusní autokar. Ideový nástupce 936/956. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1868 Registrován: 1-2009 |
Nesouvisí příčky v kufru s možnou variabilitou uspořádání dveří? (1+1/2+0 - 1+0+1) Jinak hezký "nevysoký (HD)" zajezdak; uvidíme jak obstojí v ČR/SK v konkurenci svého "bratrance" vybaveného GrossWaye :-) Samozřejmě by mne zajímalo cenové srovnání s "kombibus" konkurencí Setra,MB,Man... Za mne trochu minus za zavazedelniky v interiéru a typicky italsko/francouzský "lehce" udržitelné designové provedení plné záhybů :-( |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 423 Registrován: 6-2011 |
Crossway KE-201KD Carchye: Je to City a nátěr Eurobus City, který je hlavně jiný od jiných Crosswayů (SNV) na . Tomino: Tenhle v evidenci chybí. Dále jeden z Crosswayů od Jozefa Gajdy se objevil v Maďarsku. V Mladé Boleslavi je to ten s papírem v provozu od 11/2008. Podle těch nalepených čtverečků pod světly by to měl být tento. Z fotky se nedá poznat, pod kterým dopravcem to jezdí, ale koukl jsem se na databázi Ruska a tam je to napsáno na BuszRent což souhlasí i logo na voze. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5213 Registrován: 8-2006 |
Ivecoing: lebo pôvodne ten voz mal prímestský polep, proste to typek domrvil a tak i ho poslali z SNV do RV. Tam to potom prelepovali. SNV Crossy boli dodane uz roky dozadu. Je to novsia verzia polepu tak isto ako aj vozy dialkovej dopravy dostavaju novu grafiku. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 424 Registrován: 6-2011 |
Carchye: Mě bylo divné, že tenhle vůz byl koupen později než zbytek a ani jsem neviděl zde o něm zmínku. Mě se líbí vzadu ten šedý pruh, který ladí vepředu s nápisem IVECO. Jinak se ozvu do 14 dnů s přehledem Crosswayů u SAD Lučenec (ty nové nemají u sebe garáže). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5214 Registrován: 8-2006 |
Ivecoing: Crossy co su v SNV boli kupene v ramci velkej obnovy aj s firstami a citelisom naraz v jednom roku. SNV vsak uz dalsie nenakupovala a teraz sa obnovuje park SORmi, ktore si pochvaluju ovela viac navyse su plne nizkopodlazne. To co si fotil je nahrada za MHD Karosu v Roznave, kde sa tomu dlho branili a drzali tu Karosu zubami nechtami, ale riaditel povedal dost a musela skoncit. Kedze roznavska MHD je dost malo vytazena a vela primestskych liniek stoji po celom meste a supluje mhd, bol tam vhodnejsi Cross LE, ktory moze byt nasadeny aj na primestske linky a je viac vhodny ako napriklad NB12. Co sa tyka Lucenca, nieco najdes na mestskadoprava.net |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 459 Registrován: 12-2009 |
Lôžková úprava v crosse |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 633 Registrován: 7-2006 |
Carchye: Tak Sory si pochvaluju viac nez Crossy. Sotodeti teraz masovo kolabuju.
ondrejsokol.rajce.net
Ako som vozil Norov: http://www.dailymale.sk/author/slsp |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5215 Registrován: 8-2006 |
Irizar: tak v tych mensich mestach kde to nevozi 2x viac ludi ako je kapacita voza a neberie to vsetky jamy a maju to max 2 vodici, sa tie SORky nerozsypaju tak rychlo ako Crossy. Ale to sa tu uz riesilo, ze Spisska sa neda porovnavat s BA ci Prahou a tu spokojnost s nimi dokazali presadit do dalsich nakupov, aj ked Eurobus je vysostna zalezitost Iveca vdaka uzkej spatosti s Tempusom. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 634 Registrován: 7-2006 |
Napriklad Mikulastania zo svojich NB12 nadseni moc nie su. Ale moze to byt tym ze su to prve seriove kusy z este nevychytanymi muchami, a Tour de Prerov im asi tiez nepomohol...
ondrejsokol.rajce.net
Ako som vozil Norov: http://www.dailymale.sk/author/slsp |
Fedos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4190 Registrován: 7-2006 |
Ivecoing: Není toto, respektive tohle spíše jeden z těchto vozů? (Ještě jsem cosi posílal do mailu, byl šlo o nějaké zkušební vozy) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5218 Registrován: 8-2006 |
Mňa na tej fotke zaujala Iliada Eurobusu. Vraj sú všetky na predaj. (Příspěvek byl editován uživatelem carchye.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 425 Registrován: 6-2011 |
Podle mě ano, určitě by to potvrdila informace, jak jsou široké druhé dveře. Přesto, že těch 10 ks bylo objednáno částečně přes EU v rámci „Integrovaný operační program - název projektu: Zvýšení akceschopnosti Policie ČR k záchraně lidských životů a ochraně majetku při povodních, registrační číslo projektu: CZ 1.06/3.4.00/20.09256“ tak mají druhé dveře pouze 800 mm a ne 1200 mm jako Hasiči což pro evakuaci je rozumné a bílá barva bez popisu je při evakuaci podle mě málo (možná tam dají ty malé magnety s nápisem Policie). Nevím, že by něco bylo v registru. Teď jenom ta Armáda má těch 16 kusů co jsme tu řešili a Kejvačka dal fotky do „Autobusy pro zvláštní účely …“. Ty mají být dodány nejpozději 30. 11. 2016. Prosím, abys smazal toho nového Crosswaye, jelikož k němu nemohu. |
Fedos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4191 Registrován: 7-2006 |
Ivecoing: Díky za rychlou reakci, duplicitní vůz smazaný. Carchye: O té nic nevím, to bude muset říci Kejvačka nebo někdo další. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5219 Registrován: 8-2006 |
Fedos: diky, nevadi som sa uz pytal, vraj tam stoji druhy mesiac pre poruchu |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10275 Registrován: 4-2006 |
Ivecoing a ost. co sem to zase vyfotil.? stejně mě jednou zavřou. Když mi prozradíte na co to je řeknu vám kde to je. Já to asi tuším, ale chci se ujistit že to je to, co si myslím.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 209 Registrován: 9-2013 |
Ares: Nevidíš ty ďoury na stěrače? Podle mě čumák Crosswaye, ale Iveco je kouzelné takže to může být cokoli... (Příspěvek byl editován uživatelem Zdenek_Handl.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10278 Registrován: 4-2006 |
zdendo já to vidím já se jen ujišťuji. Jen je to focené dost z ruky z Mejta. Tam bych to nečekal. P.S. když tě vidím dovolil jsem si ti upravit jednu 934 z UH nalezenou v Polsku. Tak abych ti to nemusel psát.
Mr_proper
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1498 Registrován: 11-2006 |
Náhradní čela na Urbanway. Na přepravním rámu je vidět Annonay. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10279 Registrován: 4-2006 |
jj to sem se také dočetl na rámu. No a prozradím že se to válí po nádraží ve Dvoře Králové nad Labem. Že by to tam nějaká firma vyráběla? V Jutě to asi nešijou. Je jich tam více po rampě. také to tam třeba někdo složil náhodou. Nám také ve firmě jednou složili kamion materiálu a po 14 dnech se zjistilo že to patří Škodě auto. A to s nima nemáme nic společného až na ulici. Pokud tedy to čte někdo z Mejta máte to ve Dvoře Králové. (Příspěvek byl editován uživatelem ares1.)
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3953 Registrován: 12-2004 |
Sebus má new 12m (Tector) vysokopodlažní, prý bez klimy,zjistím. Pokud ano, tak. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10280 Registrován: 4-2006 |
Ad zzz nedávno ses nad tím podivoval a vidíš sám že to je možné. Ty Kyjovské ji také nemají. Osobně bych výrobcům zakázal takové vyrábět když dopravci nemají rozum
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 426 Registrován: 6-2011 |
Je to čumák Urbanwaye, v jejich hale mělo dojít k velkým změnám (část peněz z EU, proto zveřejněno na internetu). Takže tam nemusí výroba probíhat na 100%. Taktéž mě překvapilo, že nové Urbanwaye pro Italský ATAC (bordó vozy focené dříve v jižních Čechách) jsou "zatím" vyráběné ve Francii. |
CW
|
|
Ares1: Všiml jsem si že v téhle továrně nedaleko Dvora Králové https://mapy.cz/zakladni?x=15.8616595&y=50.4619443&z=18&l=0&base= ophoto se vyrábějí, nebo alespoň vyráběly na Euro 5 Crosswae zadní čela, takže je možné že odsud pocházejí i ty přední skelety. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10282 Registrován: 4-2006 |
ad Cw díky za zajímavý poznatek. Netušil jsem že až sem dosahuje Iveco.
CW
|
|
Ares1" Nejspíš jeden z dodavatelů pro IVECO |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3956 Registrován: 12-2004 |
Ares1: Já se podivuji i teď Hodně lidí nepochopilo dodnes, že už se nepíše r. 1984. A že bez cestujících ty autobusy tak nějak nemusí být... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10283 Registrován: 4-2006 |
Ad zzz hodně jsem přemýšlel co ti na to říci. Chtěl jsem to nechat i bez odpovědi. Ale ne odpovím. Co si napsal je pravda ale tady nese trošku vinu i ten kraj. Dopravce má být jen dopravcem. Podmínky určuje ten kdo platí. A tady trošku jihomoravský platič zaspal? Nebo co si myslíš ty.? To neobhajuje dopravce že to dělá špatně.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3957 Registrován: 12-2004 |
Samozřejmě, že v regionálce by se o to měl starat zejména ten, kdo objednává... |
CWLECNG
|
|
Neregistrovaný host 46.30.64.156 |
Už se těším... Pokus o fotošop, idea ale dle reálu. ANO CW LE CNG bude. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 388 Registrován: 6-2015 |
Zzz: Není to nějaká předváděčka nebo neodebraný kus odněkud z východu? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3961 Registrován: 12-2004 |
Pajzák:Zjistím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 427 Registrován: 6-2011 |
Tomino: ОАО "Сургутнефтегаз" bere teď Euro 5 A když jsme u toho severu, tak Crossway Pro SAD Prešov (PO-495FM) měl být pro Norsko nebo Finsko. Někde už se odřel a tak SAD Prešov by mohlo mít 50 odstínů zelené. A minulý týden začal být problém v Norsku a ve Švédsku. Dealer Iveco Bus firma Vest jde do konkurzu a propustila všechny zaměstnance: více zde |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3990 Registrován: 12-2004 |
Crossway 1BL 1165 12m Vysokopodlaha. E6 Tector. V barvách Sebusu.Bez klimatizace. IDS-JMK. (Příspěvek byl editován uživatelem zzz.) (Příspěvek byl editován uživatelem zzz.) (Příspěvek byl editován uživatelem zzz.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 460 Registrován: 12-2009 |
A bývalý Sebus u nového majiteľa Sad Agency odfotený v Nitre nasadzovaný na linku Dubnica -Nitra |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10301 Registrován: 4-2006 |
Jinak v Mýtě stojí i nějaké nové stroje pro SAD Žilina/Trenčín
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 429 Registrován: 6-2011 |
Ares1: Konečně, už je očekávám, minimálně bude nové vozy brát Žilina: plánujeme nákup 20 autobusov |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5223 Registrován: 8-2006 |
Už to chalani spomínali veľa krát na rôznych miestach a to, že prvých 30 ide pre Trenčín, až tak bude Žilina. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 329 Registrován: 8-2009 |
Stoja tam už nejaký čas navyše aj vraj kvôli tomu,že nemajú šoférov navyše, ktorí by ich prišli zobrať...
www.skodahome.cz www.octaviaclub.cz
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10302 Registrován: 4-2006 |
To se nám tedy ta skupina rozjede.