Diskuse K-report » Archiv 2016 » Autobusy a trolejbusy » Literatura (prospekty apod.) | předcházející | další |
Literatura (prospekty apod.)dolů |
autor | příspěvek | |
---|---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 433 Registrován: 11-2009 |
5211: Ano, v bývalých podnicích ČSAD byly vydávány tyto zaváděcí rozkazy v každé provozovně. Já osobně mám zaváděcí rozkazy provozovny Úpice(která spadala stejně jako provozovna Dvůr Králové) pod ČSAD Hradec Králové n.p., dopravní závod 502 Trutnov. Nejstarší mám 1988/89, poslední pak z roku 2003(od 1998 už Osnado). Bohužel, pár mi jich chybí, aby sbírka byla kompletní. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5016 Registrován: 6-2005 |
Přátelé, nechtěl by to někdo prosím oscanovat a zpřístupnit pro nás, kteří podobné rozkazy neznáme, pro rozšíření obzorů?
Makrelu neumeješ.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 435 Registrován: 11-2009 |
9___tr: Já některý zaváďák naskenovat můžu, ale je to více než 30 stránek formátu A4, takže by nebylo moc vhodné dávat to sem... | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5021 Registrován: 6-2005 |
Peoza, tak: a) můžem se domluvit po mailu, mám ho pod nikem b) může to být na uložto a zde odkaz c) může to být na rajčeti a zde odkaz d) jiný způsob
Makrelu neumeješ.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 437 Registrován: 11-2009 |
zkusím sem dát jednu stranu Zaváděcího rozkazu provozovny Úpice z roku 1988-89. Je to jeden z těch lépe čitelnějších listů celého sešitu. .
(Příspěvek byl editován uživatelem Peoza.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1209 Registrován: 2-2007 |
Nafotil som kompletné zavádzacie rozkazy prevádzkarne ČSAD Dvůr Králové nad Labem z rokov 1990-1991 a 1991-1992 ak má niekto záujem. Heslo je dknl. Mimochodom, keď tak pozerám na turnus, ktorý sem pridal Peoza v predchádzajúcom príspevku, zaujímalo by ma, ako vyzeralo týždenné zadelenie pre vodiča tejto smeny, keďže začína o 4:01 a končí 22:47. Predpokladám, že nepracoval štýlom dva dni jazda a dva dni voľno. (Příspěvek byl editován uživatelem 5211.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 439 Registrován: 11-2009 |
5211: Tehdy byly turnusy v Úpici děleny na tři(jeden turnus) a čtyři(tři turnusy) dny pracovní a dva dny volna. Praha se jezdila 2+2. Ten pracovní den, který jsem vložil, byl poslední den třídenního turnusu, po něm obvykle následovaly dva dny volna. Ovšem v době dovolených, nemocí či neplánovaných událostí bylo toto volno zkráceno pouze na jeden den nebo úplně zrušeno... | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 440 Registrován: 11-2009 |
Jen ještě pro úplnost, turnus Ikarusy měl 5(po-pá)+2(so,ne)dní. A dále byly asi tři nebo čtyři turnusy jednodenní(po-pá). | |
J.M.P.
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 50 Registrován: 8-2012 |
Neúplné jízdní řády pravidelné autobusové dopravy jižních Čech (chybí některé okresy):89-90 a 94-95
Jedu dokud se kola točí.
Dej tam nejt a nech to bejt. |
|
J.M.P.
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 51 Registrován: 8-2012 |
A ještě jeden kompletní z let 92-93. A pozor! Je to tročku větší soubor. (Příspěvek byl editován uživatelem j.m.p..) (Příspěvek byl editován uživatelem j.m.p..)
Jedu dokud se kola točí.
Dej tam nejt a nech to bejt. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 188 Registrován: 8-2007 |
Chtěl bych se zeptat, zda nemá tu někdo jakékoliv materiály prospekty a fotky k autobusům Chavdar. Na internetu se mi toho moc najít nepodařilo. Díky. |
|
AD 725
|
||
Neregistrovaný host 46.39.172.217 |
Dá se toho najít dost,ale je potřeba to do googlu zadávat v azbuce např. Автобусите на Ботевград nebo автобус чавдар a podobné kombinace včetně zadání konkrétních typů autobusů. Hodně věcí je také na forum.gtsofia.info. Stačí to důkladně projít a různých prospektů a fotek je tam relativně hodně. Jinak před dvěma lety napsal Ivan Kolev krásnou knihu o Chavdaru :Автобусите на Ботевград - 100 години история . |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 192 Registrován: 8-2007 |
Díky za radu. Nekupoval si někdo z vás tu knihu? Měl bych o ni zájem, ale mám trochu obavy posílat peníze do nějakého neznámého bulharského e-shopu. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2764 Registrován: 12-2005 |
Nevěděl by někdo, kde bych mohl sehnat knihu Revizor 42 od Zdeňka Hudíka. Díky. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1385 Registrován: 11-2007 |
švarc: sehnat nelze, pokud ti ji neprodá někdo, kdo ji již má | |