Diskuse K-report » Archiv 2016 » Autobusy a trolejbusy » Doprava na střední Moravě | předcházející | další |
Doprava na střední Moravědolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse Doprava na střední Moravě do 09. 02. 2016 | Tomas25 | 60 | 1 | 09-02-16 23:04 | |
Archiv diskuse Doprava na střední Moravě do 27. 02. 2016 | Aresák | 60 | 1 | 27-02-16 21:03 | |
Archiv diskuse Doprava na střední Moravě do 26. 05. 2016 | Tomas25 | 60 | 1 | 26-05-16 00:58 | |
Archiv diskuse Doprava na střední Moravě do 12. 11. 2016 | Kapitán | 60 | 1 | 12-11-16 18:47 |
autor | příspěvek |
---|---|
950104
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1626 Registrován: 2-2010 |
Spíš bych řekl, že to, že o víkendu nezajížděl do Jeseníku, ale jezdil z Bruntálu přes Malou Morávku a Karlovu Studánku byl poslední zoufalý pokus o udržení. A ani ten nevyšel. |
Kapitán
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2332 Registrován: 6-2012 |
Já se celkově divím, že celý okres ještě neprodali Polsku. Autobusem se odtud člověk téměř nikam nedostane, vlaky západním směrem nejezdí, ČHS zavřené, II/450 (jedna z posledních cest směr krajské město) se v zimě neudržuje, nově zvolený senátor na Jesenicko se*e..
Neustále toužíme po nových zážitcích a brzy se k nim staneme lhostejnými. Včerejší zázraky jsou dnes běžné jevy. (Nikola Tesla)
|
Drjekyll_and_mrhyde
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 294 Registrován: 12-2008 |
Já bych celému Jesenicku nakopal do prdele. Mám Jeseníky neskutečně rád, ale vytáčí mě tady ty jejich ublíženecké kecy. Cpe se tam investic z Unie, opravují silnice, i ta veřejná doprava tam v porovnání je velmi slušná, ale oni budou pořád naříkat a rukou nepohnou. |
Kapitán
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2334 Registrován: 6-2012 |
Tak se sem přestěhuj a uvidíš. Zpoza kopců se to hezky kritizuje. A peníze z Unie? To je výsměch, protože v reálu to vidět není.. Teda kromě sociálních programů, z toho tu Čunkovi přistěhovalci žijí. Ale to už moc s dopravou nesouvisí. EDIT: Když to doženu do absurdna, mrkni tady na K-Report. Nejsme ani "Doprava na střední Moravě", ani "Doprava v Moravskoslezském kraji". Takže? (Příspěvek byl editován uživatelem kapitán.)
Neustále toužíme po nových zážitcích a brzy se k nim staneme lhostejnými. Včerejší zázraky jsou dnes běžné jevy. (Nikola Tesla)
|
Litovel
|
|
Neregistrovaný host 89.176.136.14 |
Jenze ta zeleznice a silnice jsou uzavrene proto, ze se liji do oblasti dalsi miliardy na zlepseni dopravni dostupnosti. Ten Valmezak nebude jezdit ani na uzemi MSK? |
Kapitán
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2335 Registrován: 6-2012 |
Celá linka bude zrušena, takže i na území Moravskoslezského kraje. Železnice, to bude pěšky, jako za vozem. Běžní obyvatelé smysl rekonstrukce moc nevnímají. Co ale vnímají je, že jediná přístupová cesta na Šumpersko byla po celé léto rozdrbána, plná STOPek a semaforů, přičemž s nejhorším přejezdem na této trase se neudělalo vůbec nic. A rekonstrukce ČHS je plivanec do ksichtu celému Jesenicku. Neboť i když tam bude 5 pruhů každým směrem, tak s první sněhovou vločkou kamiony opět zůstanou stát. Tedy nejen kamiony, ale za nimi i autobusy, dodávky, osobní auta.. Jen tedy ne v jednom, ale pěti pruzích s novým povrchem a lávkou pro pěší (která by v případě odklonění tranzitní dopravy do tunelu stejně nebyla potřeba). Touto nákladnou, nic neřešící rekonstrukcí je osud Jesenicka zpečetěn na dlouhou dobu a tunelu se jistě nedočká nikdo, kdo dnes tento příspěvek čte.
|
950104
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1631 Registrován: 2-2010 |
Tato LC736 stojí v obci Horní Moštěnice v blízkosti vlakové zastávky bez tabulek RZ. Je vidět i ze silnice I/55 od Říkovic na Přerov. Evidentně je pojízdná, protože se s ní hýbe. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13618 Registrován: 11-2004 |
Dojela na těsnění pod hlavou někdy v létě, z Kožušan se táhla domů, ale začala se opravovat. |
Tomas25
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3057 Registrován: 12-2007 |
Dnes nasazen na linky MHD Přerov tento SOR BN 10,5. |
Jva
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3830 Registrován: 6-2002 |
https://www.kr-olomoucky.cz/olomoucky-kraj-poridil-specialni-auto bus-vyuziji-ho-hlavne-prispevkove-organizace-a-neziskovky-aktuali ty-6210.html
Cynik - tak říká optimista realistovi...
|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 501 Registrován: 6-2015 |
V krajském unifiku. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 323 Registrován: 2-2014 |
Pajzák - Kde vidíš ten krajský unifik?? Asi jsem slepej, ale já vidím jen bílou :D
SWAGER
|
Jva
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3831 Registrován: 6-2002 |
No právě, za bílou se ušetří, aby se pak dalo někomu polepem vydělat... Něco z rychloprůletu Prostějovem:
Cynik - tak říká optimista realistovi...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 324 Registrován: 2-2014 |
No, ale když je to bílý, tak pak to není krajský unifik, to je jak kdybych viděl třeba bílej zájezdovej man a řekl, že má krajský idsok unifik :D Ale s tím, že se na tom pak vydělá tím polepováním máš pravdu.. a co se mi nelíbí je to barevný idsok logo na panelech, nejen, že zabírá místo, ale je to i nevzhledné a skoro nikomu to nic neřekne, lepší by byli samolepky ze všech stran vozu jako to má většina ids, třeba PID nebo DÚK
SWAGER
|
Synergy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 943 Registrován: 8-2005 |
"nejen, že zabírá místo" - ale nezabírá, tato tabla jsou třísegmentová. A je to o level výše než orvané a vybledlé samolepky. |
jkl
|
|
Neregistrovaný host 188.175.182.33 |
Tak už rozumím proč v úterý stál před krajským úřadem tento Cross.. Díky za odkaz.. |
jkl
|
|
Neregistrovaný host 188.175.182.33 |
Synergy: A je to o level výše než orvané a vybledlé samolepky. Problém je ten, že kvůli tomuto logu není někdy vidět celý název konečné zastávky. Název konečné není zkrácen, ale "ustřihnut" logem IDSOK.. A člověk by řekl, že logo na table bude opravdu o level výše.. Mám dojem, že jsem toto logo viděl na table i s nápisem "Služební jízda".. |
Synergy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 944 Registrován: 8-2005 |
Název konečné není zcela jistě zkrácen kvůli logu. Tablo má tři segmenty a logo je na samostatném. |