Diskuse K-report » Archiv 2016 » Železnice » Tratě kolem Mladé Boleslavi » Archiv diskuse Tratě kolem Mladé Boleslavi do 19. 09. 2016 | předcházející | další |
Archiv diskuse Tratě kolem Mladé Boleslavi do 19. 09. 2016dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1014 Registrován: 2-2012 |
Když tu máme teď samé rekonstrukce,tak co si dát nějakou vzpomínku na provoz "Fujar" v MB Zde na YT . Je to sice již notoricky známé,tak proč si to nepřipomenout. Stejně bude dneska u trati moc vedro
753 301
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 649 Registrován: 3-2009 |
Stránov byl zrušený někdy v letech 96-97. Myslím , že liberecké větve pražských vlaků byly zrušeny o něco později. Poslední 1-2 roky před zrušením byl obsazený pouze výpravčím. Předtím 1-2 roky byl obsazen výpravčím nonstop a výhybkářem pouze na 1 směnu. Pravidelné křižování rychlíků na Stránově skončilo někdy v letech 92-94... Kdy bylo zrušeno Krnsko jako stanice ? Jeden bývalý kolega , kterému je 65 let a vyrůstal v Krnsku zde pamatuje ještě výpravčího.. |
vlečka
|
|
Neregistrovaný host 185.15.111.26 |
pamatuju si,že motorem,od Paky který na podvečerní osobák na Prahu přivazovali,vozili na Stránov balení pitné vody |
vlečka
|
|
ad Koki...nojooo...to je klasika...na to se dá dívat furt..kus mého mládí.... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 275 Registrován: 8-2013 |
742 217 a 742 317 Řepov Preymesser 11.9.2016 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1114 Registrován: 6-2002 |
Ještě k tomu nešťastnému 1142 v pátek. Fakt to hoši modří byla vostuda na kvadrát. Měl jsem to štěstí být nalepen na dveře k prasknutí nacpaného vleku. Smutné bylo například poslouchat tatínka s předškolním synem, který seděl na zemi někde pod stojícími lidmi, opřen o dveře na záchod, který podle odposlechnutého rozhovoru dlouho vlakem nejel a původně se těšil, že k Mácháčí nepojedou autem, ale vlakem. Možná že to byl jeho první vlak. Na druhou stranu, když ho otec přemluví opět jet vlakem a nic horšího asi zažít nemůže. Rozumím, že je výluka, ale pátek odpoledne, směr Máchovo jezoro, Jizerky, víkend podle předpovědi tropický. Nešlo to opravdu ošéfovat jinak?
Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizardnějšího a nevysvětlitelnějšího.
Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se stalo. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11951 Registrován: 5-2002 |
Naroznej: Myslím, že liberecké větve pražských vlaků byly zrušeny o něco později. Taky mám ten pocit, nějak si matně vzpomínám, že jsme už křižovali v MB. Otázkou je, proč to najednou šlo - buď se zkrátily soupravy, nebo poklesem nákladky bylo víc kolejí pro osobku, nebo se prolomilo dogma "nikdy se to tak nedělalo", nebo od všeho trochu...? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 454 Registrován: 11-2007 |
Tak mně to přijde, že je snaha modráků vyhnat i ty poslední kaštany co ještě jezdí vlakem. Když sou schopný dát v sobotu ráno na hradečáky 4 vz, z toho jedno AB a jedno BDs tak je to skutečná prasečina. A totéž na rumburáky v sobotu ráno už nedávaj tu posilovou dvojku do Lípy. Fakt se nedivím, že ty lidi přestávaj jezdit a utíkaj ke konkurenci či do aut. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 650 Registrován: 3-2009 |
Hajnej: Já jsem byl na praxi v Chotětově někdy v roce 1992. Už tehdy nebyla nákladní doprava po 070 nic moc. Jezdily 2 páry manipuláků (někdy dost plné) a z těch dálkových vlaků jezdilo pouze uhlí a jakési Sn vlaky Praha-Liberec. Jinak něco dalšího pravidelného ...nic.. Jinak Chotětov byl dříve po stránce nákladní dopravy super silný. Vlečka do cukrovaru Brodce, ZENA, a také se tam nakládaly (v roce 92 už nikoliv) vlaky s auty. Zdětín byl díky Carbu také hodně silný. V roce 92 tam byl ve službě výpravčí , signalista , výhybkář , staniční dělník , vozový disponent a nákladní pokladník. Tam jezdilo hodně vagónů , někdy i ucelené vlaky s bauxitem. No a během 90-tých let to šlo hodně razantně s místní nákladní dopravou dolů. Nákladní doprava obecně začala klesat a z hlediska optimalizací byla snaha ponechat ranžír Nymburk v provozu tak , aby jel na plný výkon. Takže se vše hnalo přes Nymburk. V letech 95-96 co jsem brigádničil v Dobrovicích jelo denně nějakých 5 párů Pn vlaků Liberec-Nymburk.Tehdy to bylo ještě o Sergejích a ty vlaky byly hmotnostně našlehané na normu. Žádné vláčky se šesti vagónky , které člověk vidí dnes. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1614 Registrován: 12-2009 |
No jo, ono v sobotu ráno by neměla být frekvence, jenže lidi se naučili jezdit už za brzkeho rána na výlet a ČD to zatím akceptují jen o prázdninách. Ale co jsem 950, 934 vozil tak se to vždy vešlo a sedělo se..... Ale jezdí to plný, spíš by to kurňa chtělo propagovat hlášení skupin ty jsou v tomto tesnem vození už o ústa. A klidně bychvten formulář hlášení zprovoznil třeba od 5 lidí. (Příspěvek byl editován uživatelem Honnzok.)
Upozorňujeme cestující, že vlak nebude opožděn!
|
55p
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1589 Registrován: 6-2009 |
Honnzok: Jo, nahlásil jsem skupinu a ještě mi za odměnu naúčtovali 40 Kč za nějaké "vícepráce"... Na to se příště můžu vykašlat, když ani na stížnost nedokáží za 2 měsíce odpovědět. Formulář nepružný, když jede o člověka méně, tak to průvodčí vypisoval na POPce přes 5 minut... Myšlenka předhlašování není špatná (a považoval bych to od skupin za slušnost), ale potřebuje doladit a zpříjemnit pro "substrát". Jinak se na to totiž substrát vykašle. Upřímně - když na mě dráhy kašlou (místenky nám do jednoho vlaku nedali, do druhého nám dali do vozu, který v soupravě ani nebyl řazen) a ještě mi plivou do xichtu (poplatek na víc), tak nevidím důvod, proč se předhlašovat, když to na pokladně mám 5 minut před odjezdem vlaku a při změně v počtu osob bez komplikací na straně mé i průvodčích...
Sledovačky nasazení skoro všeho na http://sledovani.55p.cz/.
Průjezdy vlaků přes stanice na http://stanice.55p.cz/. Co to jsou stanice? Sledovačky pro konkrétní trať či spíš stanici. |
55p
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1591 Registrován: 6-2009 |
*navíc ;-)
Průjezdy vlaků přes stanice na http://stanice.55p.cz/. Co to jsou stanice? Sledovačky pro konkrétní trať či spíš stanici. |
Ghost
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1647 Registrován: 1-2011 |
No nedávno jsem zažil situaci: R 12** z Prahy směr České Budějovice přes Písek, veden 854+054. Pět minut před odjezdem se přihnala cca 60/70-ti hlavá skupina mládeže s vedoucími jedoucí někam k Březnici. Zjevně nebyla skupina nahlášená, zřejmé i z komunikace jedné vedoucí s průvodčím. Jednalo se o ranní spoj ve všední den, z poloprázdného vlaku se stal okamžitě narvaný vlak a pravidelní cestující v Praze na Smíchově to měli na stojáka. Takhle to také dělat nejde. Ještě uvedu hrubý nástin komunikace průvodčího s jednou z vedoucích: Prosím Vás, příště bych vám naléhavě doporučil se nahlásit dopředu a rezervovat místa No jo, jsme vám to tu trochu u zaplnili co (nezájem) (Příspěvek byl editován uživatelem Ghost.) |
J. Kučera nereg.
|
|
Neregistrovaný host 89.203.212.123 |
55p: Nedá mi to nereagovat, byť by to samozřejmě patřilo spíše do Tarifu, ale když už píšete tady... 40,- jste měl naúčtováno za jednoho cestujícího s "jiným jízdným" - za vlaky Sp (20,-/osoba/vlak). Tuto kolonku si ve formuláři přáli sami cestující - především učitelé. K místenkám - místenky se dávají do standardně rezervovatelných vlaků. Avšak i v Sp vlacích jste místa měl mít - a sice vyhrazená (používá se u vlaků mimo rezervační systém), dokonce na Vás ty dráhy tak kašlaly, že Vám to napsaly do "Poznámky pro uživatele" Při snížení počtu cestujících není účtován žádný storno poplatek (dříve byl a je i u jednotlivců - v den jízdy 50%, min. však 100,-). Předhlašování skupin? Ano, to funguje v 50% procentech tak, že se skupina jen předhlásí, my zajistíme nezřídka navíc vůz, či přímo autobus/y(!) a skupina nedorazí... No to je tedy úžasný nápad K místenkám do vozu, který nebyl řazen - ten nebyl řazen mimořádně, za to se omlouvám, byť to není na moje triko. Na ostatní záležitosti jsem však již malý pán... |
Lukfi
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1903 Registrován: 10-2010 |
40,- jste měl naúčtováno za jednoho cestujícího s "jiným jízdným" - za vlaky Sp (20,-/osoba/vlak). Tuto kolonku si ve formuláři přáli sami cestující - především učitelé. Cestující si téměr určitě nepřáli platit nějaké záhadné manipulační poplatky. |
J. Kučera nereg.
|
|
Ale no tak, to není žádný záhadný man. poplatek... je to standardní poplatek dle TR10 - Ceník 3C... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 276 Registrován: 8-2013 |
Dnešní Os 8541 v Řepově. |
Lukfi
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1904 Registrován: 10-2010 |
=>J. Kučera nereg.: Asi máte na mysli tenhle - "Poplatek za vyhrazení místa ve 2. vozové třídě pro cestující 6 a více osob, kteří nevyužili objednávkový systém pro přepravu skupin, ve vlacích nebo vozech, které nejsou zařazeny v rezervačním systému". Autor původního příspěvku očividně nechápal, proč mu těch 40 Kč naúčtovali (já ostatně taky ne), takže úplně průhledné to zjevně nebude. |
J. Kučera nereg.
|
|
Ano. A to je právě to, s čím souvisí můj závěr a sice, že "na ostatní záležitosti jsem však již malý pán", více to tady rozebírat nemůžu, ale věřte, že to štve i mě. |
55p
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1592 Registrován: 6-2009 |
více to tady rozebírat nemůžu, ale věřte, že to štve i mě. Proč mi teda nikdo za 2 měsíce neodepsal na e-mail? 40,- jste měl naúčtováno za jednoho cestujícího s "jiným jízdným" - za vlaky Sp (20,-/osoba/vlak). Tuto kolonku si ve formuláři přáli sami cestující - především učitelé. Aha, no já jsem původně čekal, že za osobu s jiným jízdným dostaneme taky místenku zadarmo. Jinak bych ji tam nedal, případně ji pak odebral (kdyby to třeba šlo, proč to nejde?). Na stránce s předhlášením ani jedna z těchto dvou informací o poplatcích není? Proč se ten servisní poplatek nezobrazí v předpokládaném odhadu ceny? Avšak i v Sp vlacích jste místa měl mít - a sice vyhrazená Až v tom na cestu zpět (že by se jen někdo mezi tím chytil za nos?), ale na cestu tam nikolivěk... Informaci musíte holt příště podat tak, aby ji pochopil i tarifně nevzdělaný substrát, protože "požádejte o místa průvodčího" nezní jako třeba text "do Sp vlaků místenky nelze vystavit, vaše místa budou mít ve vlaku vyhrazena/označena v tom a tom voze." V mém oboru platí, že když někdo informaci ode mě pochopí špatně či nepochopí, je to moje chyba, ne toho druhého. Je na mě, abych vše podal srozumitelně, protože já jsem ten znalý ve svém oboru. Ono by možná stačilo jen odpovědět na můj e-mail. Jinak prostě platí ta věta, co jsem v něm psal: Vycházím z toho, že předhlašování skupin potřebujete hlavně vy jako dopravce. Kdybychom jeli na 4 jízdenky po 5 osobách (jak se systém původně loni zavedl), tak sice zaplatíme víc, ale kapacitní problémy souprav to zmenšit nepomůže...
J. Kučera nereg.
|
|
Na stránce s předhlášením ani jedna z těchto dvou informací o poplatcích není? ... "Upozornění – cestující, kteří cestují v rámci skupiny ale za jiné jízdné, jsou odbaveni dle standardního tarifu, tj. bez skupinové slevy, bez bezplatné místenky a bez bezplatného zajištění vyhrazení míst popř. rezervací pro kola!" Dále by nemusel být problém zavolat na infolinku, nebo napsat mail na info@cd.cz kde by Vám jistě někdo odpověděl na to, proč a za co platíte ty vícenáklady, jestli místa budou vyhrazena jen v jednom Sp vlaku nebo to platí pro všechny vlaky v objednávce uvedené.. normálně nám takové dotazy chodí... K Vaší stížnosti nejsem však kompetentní se vyjadřovat, ani nevím, proč na ní nebylo odpovězeno, to už jde mimo mě. K té formulaci "při nástupu do spěšného vlaku ..." a Vaší reakci se snad nemá cenu vyjadřovat :- Prosím, neberte tohle jako nějakou aroganci, či neschopnost, viz Vaše "Informaci musíte holt příště podat tak, aby ji pochopil i tarifně nevzdělaný substrát ... když někdo informaci ode mě pochopí špatně či nepochopí, je to moje chyba, ne toho druhého ... " - ale kdyby jsme šli v tomto do důsledku, tak Vám tam ještě budeme psát, kde je jaký vůz (číslo) řazen apod., kde a jak nastoupíte do vlaku atd.? No to snad ne... Jen doplním, že u drtivé většiny objednávek tyto problémy neregistrujeme, a nemají je ani cestující, osobně jsem u několika přeprav skupin byl (včetně složitějších s koly apod.). |
55p
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1593 Registrován: 6-2009 |
Dále by nemusel být problém zavolat na infolinku, nebo napsat mail na info@cd.cz kde by Vám jistě někdo odpověděl na to, proč a za co platíte ty vícenáklady, jestli místa budou vyhrazena jen v jednom Sp vlaku nebo to platí pro všechny vlaky v objednávce uvedené.. normálně nám takové dotazy chodí... Vždyť jsem to tam psal a nikdo mi neodpověděl. To je jako kolovrátek... K té formulaci "při nástupu do spěšného vlaku ..." a Vaší reakci se snad nemá cenu vyjadřovat :-[sad] Tu formulaci napsala osoba, která objednávku vyřizovala. Vyznělo to pro mě slovy "místenky vám do Sp nedáme, řekněte si průvodčímu, on vás někam posadí." V propagaci se furt slibují místenky a vyhrazení místa, jak se dozvím, že mi jsou místa vyhrazena, když se mi napíše tohle a nemám na to žádný doklad? ...ale kdyby jsme šli v tomto do důsledku, tak Vám tam ještě budeme psát, kde je jaký vůz (číslo) řazen apod., kde a jak nastoupíte do vlaku atd.? No to snad ne... " A proč je špatné napsat, že místa jsou ve 3. voze ze 6, než aby skupina lítala kolem vlaku a hledala, kde asi bude vůz 367? To taky zdrží nástup... Představte si tábor se 20 dětmi s krosnami, co přijdou ke 3. vozu, ten to není, tak jdou k začátku (dav se hrne za vedoucím přirozeně), tam ale ten vůz taky není, tak jdou všichni zpět (číslo vozu s místenkami si pamatuje jen jeden vedoucí, co ho má na místence, takže se čeká, až projde) a zjistí, že je to poslední vůz, všichni už jsou nalezlí a připravení, jen skupina v ten okamžik začne nastupovat jedněmi dveřmi. Co je vlastně špatného na podání informace srozumitelně? Jen doplním, že u drtivé většiny objednávek tyto problémy neregistrujeme, a nemají je ani cestující, osobně jsem u několika přeprav skupin byl (včetně složitějších s koly apod.). Taky jsme předtím problémy neměl, ale když mi jednou naúčtují "poplatek za zajištění přepravy skupiny" a ani mi ho nevysvětlí, když se emailem zeptám, tak co udělám příště? Pomluvím a vykašlu se na hlášení skupiny. Navíc, když se mi všichni ostatní vedoucí diví se slovy "proč to chceš předhlašovat, když to není povinné?" Ono to je asi taky díky tomu, že to zatím není povinné, se tomu velká část lidí vyhne. A ti, co to martyrium podstoupí, asi nebudou ti problémoví, když to dělají vlastně dobrovolně a navíc. Ha, teď mě pobavila představa na skupinu 60 osob, co nastupuje do vlaku se 12 skupinovými jízdenkami pro 5 osob (a představa té pokladní, co to vydává a průvodčího, co musí orazit 12 jízdenek a pak ještě musí všichni počítat, kolik těch jízdenek má být...) A ještě se vrátím k poznámce: Ano, to funguje v 50% procentech tak, že se skupina jen předhlásí, my zajistíme nezřídka navíc vůz, či přímo autobus/y(!) a skupina nedorazí... Nj, ona si to tak skupina mohla naplánovat, ale po cestě se může stát věcí... ujetí návazného autobusu, špatný údaj na rozcestníku, vyndavá se několik klíšťat, přívoz nefunguje, jdeš pomaleji, než jsi čekal... (Příspěvek byl editován uživatelem 55p.)
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 131 Registrován: 9-2007 |
Zvláštní vlak na Mělnické vinobraní pojede kvůli výluce přes Mšeno |
vlečka
|
|
paráda,mimochodem ten motor nemusel být zrcadlově obrácený |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18603 Registrován: 3-2005 |
A jede tedy i 820
www.MBZS.net
|
Chary
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2202 Registrován: 3-2010 |
To jen použili nějakou katalogovou fotku náhodně vybranou, a zrovna je tam anglickej model s řízením vlevo. To je tak, když se někdo při koukání na fotku nepodívá na SPZ a vybere první, na co narazí.
Varování: Může obsahovat chyby a překlepy Solidní nechť se věnují obsahu, blbci nimrání se v písmenkách.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1615 Registrován: 12-2009 |
Občas se nemusí vše zadarit. S predhlasem skupin je to jednoduche pokud to uděláte ČD o tom ví, fajn, pokud ne jste sám proti sobě a eiskujete viz níže. Zbytek příspěvku zněl dost arogantně a namyšleně.... Věřte nebo ne ona ta skupina taky vůbec nemusí dojet. Taková skupina 55 lidí v přikladu by se třeba do zaplněnější 810 nevešla, dokonce by měla být odmítnuta.... Což se všichni snaží nedělat (Příspěvek byl editován uživatelem Honnzok.)
Upozorňujeme cestující, že vlak nebude opožděn!
|
55p
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1594 Registrován: 6-2009 |
Honnzok: Občas se nemusí vše zadarit. Pochopím. Ale aspoň se k tomu postavím čelem, a ne, že na mejl 2 měsíce nikdo neodpoví... Nehledě na to, že přístup ČD mi taky nepřišel zrovna fér ("poplatek za zajištění přepravy skupiny") a slibované místenky nikde, stejně jako ta věta kopírovaná z mejlu.
J. Kučera nereg.
|
|
55p: Jak jsem naznačoval, já jsem se vyjádřil k tomu, k čemu jsem mohl, myslím tady na káčku. Proč Vám na oficiální stížnost nebylo odpovězeno, to nevím, jak říkám, jde to mimo mě. Já jsem se k ní měl vyjádřit ohledně kalkulace ceny za rezervace a vyhrazení míst, to jsem si obhájil. Kam se pak poděla, to fakt nevím. A pátrat po tom rozhodně nebudu, což si prosím neberte osobně. Nezlobte se na mě, ale ten "poplatek za zajištění přepravy skupiny" jsem Vám už osvětlil a myslím, že nemá cenu se k tomu vracet - i na objednávkovém formuláři se o tom píše. Nicméně rozhodně nemám žádný zájem na tom, abyste (nejen Vy) s námi přestal cestovat. Věřte, že sám se snažím dělat pro dráhu leccos, i věci, které nejsou mou povinností, které mí nepřímí nadřízení třeba vůbec neřeší apod. Ale jestli mohu poprosit příště, když Vám ještě něco nebude jasné, napište (ještě před cestou, ideálně před zaplacením) na info@cd.cz (přímo z mailu, nikoliv přes web), nebo zavolejte na 840 112 113 a věřte, že Vám rádi odpovíme. Mimochodem, když Vám to už předtím bylo divné, za co je ten poplatek a že místa máte jen v jednom Sp vlaku, proč jste se neozval hned? Jiné skupiny to tak dělají... |
55p
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1596 Registrován: 6-2009 |
Jasné, díky za to... Poplatek za zajištění -> Kdyby tam bylo napsáno "Poplatek za vyhrazení míst", tak bych pochopil hned, za co to platím. Ozval jsem se asi druhý den, nevím už přesně. To, že místa na cestu tam vlastně nemáme, jsem zjistil při nástupu do vlaku. Když skupinu do Os/Sp předhlašuju prvně, tak nevím, zda se na vyhrazení místa dává doklad nebo ne (onehdy jsem něco takového řešil na kola a papír jsem v ruce měl) a jak to teda bude probíhat. Cesta zpět byla bez problémů, místa jsme měli označené, ale hrnuli jsme se na druhý konec vlaku, protože jsme nevěděli kde (a i zda, když to cestou tam nevyšlo).
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18608 Registrován: 3-2005 |
dneska to nějak vázne s nákl. dopravou mezi žst Dobrovice a MB
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 277 Registrován: 8-2013 |
854 na Os 8520 a Os 8541 (trať 064) 12.-13. 2016 VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=AAaKuuxAopE |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 197 Registrován: 8-2014 |
Slyšel jsem, že včera večer vykolejila v Bousově nějaká Regionova, nevíte někdo něco víc?
Auta stojí, vlaky jedou...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 114 Registrován: 8-2014 |
Ještě k tomu Stránovu, výhybna zatím ne ale AH už brzo. |
vlečka
|
|
253 - říká se to...jel tam před chvílí nehoďák...dneska se nějak rojej... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 198 Registrován: 8-2014 |
A co jelo na tom nehoďáku?
Auta stojí, vlaky jedou...
|
vlečka
|
|
brejlák...viděl jsem jen střechu.. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18610 Registrován: 3-2005 |
749.253 Koukni do sekce nehody, tam je noční snímek z místa činu s 814 078 dneska odpoledne byla za pomocí jeřábu nakolejena zpět a v noci se vydá s nehoďák za loko 754 007 do Kolína.Takže i Brejláka tady máš A dneska v Lomnici nad Popelkou Mn s 742 216+422
www.MBZS.net
|
z Dolního Bousova
|
|
Neregistrovaný host 85.70.19.232 |
Foto z Dolního Bousova,snad někdo doplní více. |
vlečka
|
|
hmm...je to tam nějaký okousaný.... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18611 Registrován: 3-2005 |
a už se slimačí ku MB, Kolínu...
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 280 Registrován: 8-2013 |
Nehodový vlak s 754 007-3 nakolejování 814 078-2 v Dolním Bousově VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=zpBb0C7bmaw |
Dobrák Karel
|
|
Neregistrovaný host 213.168.178.221 |
Nemá prosím někdo info o zítřejší jízdě KDS do Dětenic? Rád bych se někde podíval na kus vlaku. Podle stránek mají jet přes Bakov a Bousov,ale když probíhá do neděle výluka z Neratovic do Bolky,kudy by se tam z Kladna dostali? Díky za jakékoli info. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 573 Registrován: 2-2013 |
Ta výluka je taky pěknej porod.... Každý rychlík směr Turnov +30min a dnešní R 1142 necelých +50min. |
Mirek55
|
|
Neregistrovaný host 88.146.158.144 |
K tomu ještě dnes: Mimořádnost v provozu Trať 070 | Praha - Turnov (a zpět) Úsek: Mladá Boleslav hlavní nádraží - Mladá Boleslav-Debř Počátek: 16.09.2016 18:45 Plánovaný konec: 16.09.2016 20:00 Příčina: technická závada na trati Provoz ve 20:00 hod. obnoven bez omezení. R1140 +93 R1102 +79 R1111 +69 Vliv i na další vlaky včetně Mělník, Mladějov. Ještě, že měli v Boleslavi k dispozici autobusy z plánované výluky. Bohužel za technickou závadou se muselo čekat, až přijede z opačného směru nějaká ta souprava. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 574 Registrován: 2-2013 |
R 1151 měl v Měšicích u Phy +83 Když se daří tak se daří |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11141 Registrován: 9-2007 |
Lomnice byla výživná, především ten čas jízdy, který se shodou okolností povedl. Na pískovně potom 2.239. Nezbývá nic jiného než
s Ropidem na věčné časy...ámen...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18613 Registrován: 3-2005 |
750 371 Ale je škoda, že nikdo nenumí dopředu aspoň napsat Nebo, se aspoň pak někdo pochlubit s foty..ona ta poděl. dráha už také neni, to co bývalo dříve
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11142 Registrován: 9-2007 |
Ono se to dopředu ani moc neví, pokud se nezeptáš přímo u Carga. V TUR žádné vozy pro Lomnici nebyly a ráno najednou v soupisu Mn ano, takže se to vytáhlo z deponye. Dvojče na Paku jezdí často, protože chodí dřevo do Horky. Každopádně to máš blíž než já, abys to tam zkoukl nebo se zeptal.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18614 Registrován: 3-2005 |
včera tam třeba byli 4ložené Eas se dřevem
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11995 Registrován: 5-2002 |
0.371: chodí dřevo do Horky Na Horka, pane kolego, na Horka... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11143 Registrován: 9-2007 |
H: nj Horka se už zde před lety řešila, podobně se pod Jedlovou každoročně řeší Kytlice. M: tak víš, že v PO Mn pojede...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10550 Registrován: 5-2004 |
Já ho nikdy neviděl chodit ani na horka - dycky vlakem nebo autama |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18615 Registrován: 3-2005 |
750 371 To je pěkné, že pojede, ale já také občas musím i do školy a občas i do zaměstnání, že
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 929 Registrován: 2-2010 |
Dnes se vydala 730 firmy KDS Kladno vydala na cestu až do Kopidlna. Zde je video v úseku Dětenice-Kopidlno: https://www.youtube.com/watch?v=XzQVu8mevkc&feature=youtu.be
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí na konci tunelu světlo.Realista vidí světla vlaku.A strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Youtube kanál: https://www.youtube.com/user/TravelTrainProd |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 283 Registrován: 8-2013 |
KDS 730 624-4 Zážitkovým vlakem do středověku - Dětenice 17.9.2016 VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=1XO4UjzTias |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11144 Registrován: 9-2007 |
M: tak si nestěžuj, ty máš furt nějaké výmluvy, rejžáku ! Stejně má pršet, aneb jak říká kapacita: kdo nedal, už nedá...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18620 Registrován: 3-2005 |
750 371 A to vadí, že pršívčera nám také na Ponorku pršelo Tak jedna jízda na "MĚLNICKÉ VINOBRANÍ " zpět se dokonce jelo přes Všetaty,Nbk.. No a ještě doladím něco z 730 624
www.MBZS.net
|
750
|
|
Neregistrovaný host 37.48.33.147 |
Neví někdo náhodou prosím,jak to vypadá se 750 277?Jestli už je po zahoření v pořádku a jezdí třeba na nějakých výkonech?Děkuji moc za odpověď. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11150 Registrován: 9-2007 |
Martine, počasí nevadí, ale mám obavu, že ta mladá slečna ten Mn asi neukočíruje. Co je to cargu platný, když zaměstnává takový matroš s foťákem za desítky tisíc, když není personál, který by Mn včas odvezl.
|