Diskuse K-report » Archiv 2016 » Železnice » Tratě na jihu Čech » Archiv diskuse Tratě na jihu Čech do 02. 11. 2016 | předcházející | další |
Archiv diskuse Tratě na jihu Čech do 02. 11. 2016dolů |
autor | příspěvek | |
---|---|---|
Maršál
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5182 Registrován: 1-2010 |
No vidíš. Ty se i česky naučíš.
T 478 1.,2. nejlepší lokomotivy u ČSD.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 215 Registrován: 4-2016 |
No jo. Maršál-učitel češtiny | |
Maršál
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5183 Registrován: 1-2010 |
Ber to i z jiného hlediska. Až pozveš nějakou slečnu na rande po SMS a toto předvedeš v oblasti ČJ, bude si myslet, jak si chytrý, že ti stačilo pět tříd základní školy a ani neodpoví. Netvrdím, že jsem neomylný a třeba mne taky jednou nachytáš na Bertách.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 216 Registrován: 4-2016 |
Dobrá, díky za radu. Jinak zde je odkaz na dnešní šukafon v Týně: Jinak do páté nebo šesté třídy rozhodně nrchodím...Tak mimochodem https://www.youtube.com/watch?v=CN-uWgmUsxE (Příspěvek byl editován uživatelem pravyceskysotous.) |
|
Puma
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 547 Registrován: 4-2011 |
||
Maršál
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5184 Registrován: 1-2010 |
Si to nepochopil!
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 218 Registrován: 4-2016 |
Pochopil, myslel jsem to jako vtip. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6 Registrován: 5-2016 |
PČŠ: Nekopej okolo sebe. Oni se ti snaží pomoct,ale tak to asi pochopíš až se spáruješ s nějakou vypatlanou Romkou ze sídliště Máj. Jestli teda vůbec. Známe vlakofily,že?
Jsem obecně známý tím,že si svoje názory nenechávám pro sebe. Není můj problém,že se to někomu nelíbí.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 219 Registrován: 4-2016 |
Já to chápu. Přítelkyni mám se kterou jsem šťastnej. Takže romka...to fakt ne. Jinak vše chápu tak jak bylo myšleno. Pravopis sice není důležitý zde, ale tady Maršál to myslel tak že ať se ho snažím všude dodržovat protože kdybch podobným stylem napsal nějaký holce SMSku tak co si asi pomyslí... | |
Nystrom
|
||
Neregistrovaný host 88.100.34.225 |
Na úzkokolejce je dle nového JŘ tratě 229 do Nové Bystřice na r. 2017 zima do 30.6 a od 4.9. tak to je teda síla... | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 220 Registrován: 4-2016 |
Tam maj zimu asi hodně rádi. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17692 Registrován: 1-2006 |
Mn dnes - zatím ... 218 028 Jarošov - Veselí - Tábor - ČB 749 018 Veselí - Gmund - Borovany - Veselí 709 001 Protivín - Jetelín - Týn - Protivín
ICQ 191300062
|
|
MUFka
|
||
Neregistrovaný host 78.45.31.77 |
Není PČŠ náhodou Muf? | |
Odpor šotouš
|
||
Neregistrovaný host 188.120.197.95 |
MUFka: Řekl bych, že určitě ano. Nebo taky "Šukafon" nebo "Vydra98" nebo jaký exoti tu ještě byli... |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 221 Registrován: 4-2016 |
Buďte raději zticha. Pokud máte nějaký problém, pište alspoň z registrovaného účtu. Je docela dětinské psát z nějaké internetové sítě free. (Příspěvek byl editován uživatelem pravyceskysotous.) |
|
Koza
|
||
Neregistrovaný host 46.135.90.5 |
Opět se tu řeší demence některých přispěvovatelů...... Bože ja nemám slov.... | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14 Registrován: 3-2015 |
Zdravím, dnes jsem se byl podívat na našem Týnském nádraží a viděl jsem že jsou tam nové pražce. Mohl by se s námi někdo podělit o odpověď a sdělit nám které úseky se budou opravovat a kdy? Děkuji za odpověď |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 392 Registrován: 5-2010 |
- dnes v Nové Vsi nad Luž. Čas pod fotkou - 1 hod. (Příspěvek byl editován uživatelem pavel_379.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 222 Registrován: 4-2016 |
Výborný postřeh, včera jsem si jich všiml také, no podle vyjádření SŽDC čekají úsek Temelín-Týn nemalé opravy. Opravy vč výměny pražců, tzv značek probíhají již od léta. Já si myslím že opravy a výměny pražců apod budou probíhat tento týden. Jinak připomínám že tato zpráva je stará od Srpna. Proto nevylučuji drobné pozměnění ze strany SŽDC. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4689 Registrován: 5-2007 |
Opravy vč výměny pražců, tzv značek probíhají již od léta. Já si myslím že opravy a výměny pražců ..... No co je todle za píčovinu? (Příspěvek byl editován uživatelem paveldacicky.)
Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 224 Registrován: 4-2016 |
Tak mi prosím řekni jak nazvat rychlostníky a značení tratě jedním slovem. Ať se můžu z téhle chyby poučit | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15 Registrován: 3-2015 |
A kluci víte co nechápu oni zruší osobní dopravu a pak opravují trať až se z nich kouří. Nepamatuji kdy naposledy takhle prořezali trať jako nadávno. A když už sem jezdí nákladní doprava tak mě docela štve že vozí jen uhlí. A k té osobní dopravě tak oni zruší motoráčky a osobní dopravu obecně a pak dělají kulturní akce a diví se že lidi mají o to zájem. No hold musíme to brát jak to je. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 225 Registrován: 4-2016 |
Přesně, co to jezdilo tak se tam koplo jen občas a to jen kvůli tomu že to bylo zvlášť nutný, no a teď? Co procházím trať, samýnový pražce. Jinak neví nikdo zda se zbytek tratě tj Temelín-Týn osadí někdy návěstidly a výstažníky? Jednoduše kdy se zabezpečí něčim jiným než voláním do Temelína případně do Číčenic? | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16 Registrován: 3-2015 |
Jinak informace dnešní manipulák který dorazil do Týna nad Vltavou přivezl 1 vagón z Děčína hlavní nádraží plný briket. Což mě docela potěšilo. | |
BmbČ
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7219 Registrován: 1-2007 |
Gusas: bez záruky plán z 22. 9. 2016: 8. 11. Číčenice - Temelín TK vč. celé dopravny Záboří u Číčenic v době 07:10 - 13:30 (dotahování upevňovadel vč. jejich výměny a doplnění, OVP, oprava závad v GPK, odstranní nižší vegetace strojně). 10. 11. Temelín - Týn nad Vlt. TK včetně celé dopravny Týn nad Vlt. v době 07:30 - 14:00 (dotahování upevňovadel vč. jejich výměny a doplnění, OVP, oprava závad v GPK, odstranní nižší vegetace strojně).
Skutkové předkův buďtež chloubou i výstrahou potomkům!
|
|
BmbČ
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7220 Registrován: 1-2007 |
Gusas: Cákra to bude teplíčko. "přivezl 1 vagón z Děčína hlavní nádraží plný briket. Což mě docela potěšilo."
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4690 Registrován: 5-2007 |
PCS....já ti to povím jednoduše.Než sem něco napíšeš,tak si to nejdřív po sobě pořádně přečti,protože tomu,co vyplodíš,je někdy sotva z půli rozumět. Mmch.pro tvojí informaci-rychlostník a např.staničník neni jedno a to samé. . P.S.-Jak ty si můžeš pamatovat,co se na štrece z Temelína do Tejna dělalo třebas v r.2011,kdy jsem tam já osobně byl s pluhem a podbíječkou opravovat GPK? Nemít fotky,tak ani nevím,že jsme tam byli. Dokonce v r.1990 jsme byli v Tejně s čističkou DELČ 800 čistit jakousi vlečku do stanice. Howgh.
Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
|
|
BmbČ
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7221 Registrován: 1-2007 |
PCS: K tratím existuje např. Vyhláška č. 177/1995 Sb., což je Vyhláška Ministerstva dopravy, kterou se vydává stavební a technický řád drah. Třeba zde je její aktuální znění, kde je mnoho zajímavého čtení na dlouhé zimní večery.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17699 Registrován: 1-2006 |
Noční Mn Tábor - Branice, Tábor - Čepro a Tábor - Pacov vezla 742 137 ... Mn dnes - zatím ... 751 219 Veselí - Třeboň - ČB 709 001 Protivín - Jetelín a zpět (Příspěvek byl editován uživatelem Pépa_Rákos.)
ICQ 191300062
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17 Registrován: 3-2015 |
děkuji ti BmbČ a vysvětlení dané situace | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 226 Registrován: 4-2016 |
BmbČ: A nějaké zabezpečení Temlíelín-Týn se chystá? | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 177 Registrován: 2-2016 |
Pravyceskysotous: Tam už to "zabezpečil" kraj
Zhášecí komoru
odejmout, neb zasadit na vypinači bez napětí v poloze zapnuto |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 227 Registrován: 4-2016 |
Tak vzhledem k plánu SŽDC která chce přepojit řízení všech tratí na CDP Praha a Přerov tak zabezpečení pomocí telefonu, to podle mě nepřipadá v úvahu. Proto si myslím že se zde kompletní provoz ukončí nebo se to bude muset nějak zabezpečit... Můj názor | |
Luboš_3.21
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 915 Registrován: 4-2014 |
Co se týče té rekonstrukce tratě Číčenice - Týn nad Vltavou. Má to cenu provádět takovouto rekonstrukci?, když kraj tu trať zařízl a s nějakou osobní dopravou tam opět vznikající nové vedení kraje nepočítá. Smysl by ta rekonstrukce měla, ale pouze tehdy, pokud SŽDC bude mít záruku, že tam kraj obnoví provoz v plném rozsahu, do té doby bych s rekonstrukcí raději počkal a spíše bych ty peníze vrazil do tratě č.190 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 228 Registrován: 4-2016 |
Podle mě to bude stejně jednou potřeba. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2992 Registrován: 7-2009 |
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 229 Registrován: 4-2016 |
Co tady dělala? Asi se chystá na GVD 2016/17...? Ne? | |
Jirka_E
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 501 Registrován: 6-2015 |
PČS: Zácvik strojvedoucích. (Příspěvek byl editován uživatelem Jirka_E.)
Vítejte v DOBĚ INTERNETOVÉ.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 230 Registrován: 4-2016 |
Jirka E: To jo. Jaký lokomotivy budou zde od GVD turnusovaný? | |
Jirka_E
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 502 Registrován: 6-2015 |
380 budou tahat čtyři páry vlaků do Linze a obrat R 729 ,,Ohrada" a Ex 536 ,,Budvar". Jinak 362.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 110 Registrován: 5-2008 |
Hele, nechystá se teď od nového GVD taky nasazení 380 na Bechyňku? Já jsem si říkal, že když je to ta vícesystémovka, že by se tam teď mohla hodit, když odchází ty hyperkrámy... Já jsem asi tak před rokem možná už před dvěmi viděl v Malšicích stát právě 380 tak od té doby čekám kdy k tomu dojde i běžném provozu a stále nic tak teď už by mohlo ne? (Příspěvek byl editován uživatelem javor.)
Výluky a zpoždění, cestování koření!
|
|
BmbČ
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7222 Registrován: 1-2007 |
Já mám 380 v zásuvce a taky z ní furt nic při běžném provozu nevyjelo.
|
|
Mladějov
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8973 Registrován: 3-2007 |
No to máte docela dost podpětí | |
Mladějov
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8974 Registrován: 3-2007 |
Na Bechyňku se plánuje nasazení zbývajících třívozových 451 z Prahy. Tam stačí akorát prohodit kabely u trakčáků a poštelovat napěťové relé. |
|
Jirka_E
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 503 Registrován: 6-2015 |
Mladějov: Podpětí?
|
|
BmbČ
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7223 Registrován: 1-2007 |
Řekl bych, že hodnota 380 V je hodnota, kterou mají distribuční společnosti vedenou ještě jako platnou odchylku od jmenovitého napětí, nejedná se tedy o podpětí. Pálím od boku - odchylka ±10% ze sdružené hodnoty 400 V.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 231 Registrován: 4-2016 |
Žabáci na Bechyňce? Proč ne. | |
Jirka_E
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 504 Registrován: 6-2015 |
Bmbč: Tak. (+-10-20%)
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17703 Registrován: 1-2006 |
Noční Mn Tábor - Branice vezla 742 111 ... Mn dnes - zatím ... 751 219 Veselí - Gmund - Borovany - Veselí - ČB 708 701 Veselí - Soběslav - ČB 742 441 Protivín - Jetelín - Týn - Protivín - 8 vozů ...
ICQ 191300062
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 11-2016 |
Zdravím pánové, dovoluji si Vám vstoupit do diskuze s trochu jiným tématem. Studuji nějaké archivní materiály k trati č. 190 a narazil jsem na poznámku se kterou bych potřeboval poradit: Dienststelle BFJ Strakonic WH 247. Předpokládám služebna Bahn Franz Josef, Strakonice, Wachterhause č. 247. Ovšem přesně na 247 km s novou ani s původní kilometráží mi žádný strážní domek nevychází. Nevěděl by někdo, kde se wechtr č. 247 nacházel či nachází? Jedná se o dokumenty z roku 1916-1921. Děkuji za pomoc! (Příspěvek byl editován uživatelem miloslav.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 232 Registrován: 4-2016 |
Tak Maršále, povedlo se mi od ČD zjistit zda se tento rok koná akce: "Příjezd paní zimy do netolic". Ano, koná. V příloze je jízdní řád s orientačními časy. Jinak jede se v řazení 842+057+842. Za poskytnutí informací děkuji Českým Drahám (Příspěvek byl editován uživatelem pravyceskysotous.) |
|
Maršál
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5187 Registrován: 1-2010 |
No vidíš. Je to lepší, než se zde pořád ptát dokola ne?
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 234 Registrován: 4-2016 |
Maršál: Jo to jo. Pojedeš? Já ano | |
Maršál
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5189 Registrován: 1-2010 |
Uvidím. Zatím jsem jel pokaždé a bylo to pěkně narvaný.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 235 Registrován: 4-2016 |
Já tím nikdy nejel, tenhle rok jede Kvatro navíc, platí se normálně jízdné ČD nebo nějký jiný tarif? A místenky asi ne... | |
Maršál
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5190 Registrován: 1-2010 |
Tato souprava už jednou jela. Místenky byly asi ze začátku. Zde tarif neplatí. Mám za to, že lístek stojící 100 Kč zpáteční.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 469 Registrován: 4-2014 |
PČS : Jízdné dospělí jednosměrné - 50 Kč děti jednosměrné - 30 Kč dospělí zpáteční - 90 Kč děti zpáteční - 60 Kč cestující do 18 let, kteří budou mít zvonek nebo lucerničku - zdarma Zdroj : http://www.cd.cz/jihocesky-kraj/nostalgicke-vlaky/-27876/ |
|
749.243-2
|
||
Neregistrovaný host 37.188.230.94 |
Vesničan: a co cestující hodně nad 18let, kteří se ale chovají jako malí smradi? Když si vezmou lucerničku a budou dělat bim-bam, tak možná ušetří 100Kč, ne? | |
Puma
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 551 Registrován: 4-2011 |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 236 Registrován: 4-2016 |
Dobrá děkuji | |