Diskuse K-report » Archiv 2016 » Automobily, lodě a letadla » Zahraniční SPZ » Archiv diskuse Zahraniční SPZ do 23. 09. 2016 | předcházející | další |
Archiv diskuse Zahraniční SPZ do 23. 09. 2016dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9488 Registrován: 10-2003 |
HR-Chorvatsko Jediná značka - Varaždin, asi je motorky netáhnou :-) CH-Švýcarsko Radost mi udělal tento autobus s nízkou značkou: Zbytek klasika, a motoznačky: imho žrádelní I-Itálie Podařila se mi série AA i AB Na současné motoznačky jsem trochu pozapomněl, prostě toho bylo moc, tak jen dvě auta:
ČESKÉ REGISTRAČNÍ ZNAČKY • 13 let na K-reportu
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9489 Registrován: 10-2003 |
LV-Lotyšsko Tak nevím, jestli se mi líbí takové děravé značky :-) MK-Makedonie MNE-Černá Hora Značka z Bijelo Polje N-Norsko NL-Nizozemsko Na trojpísmenné značky si trochu zvykám, to uspořádání 2-2-2 bylo prostě TOP
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9490 Registrován: 10-2003 |
PL-Polsko Pšonka si vyfotím jen když je opravdu něčím zajímavý, mrdky čísla písmena v jednom bloku nefotím... Tak tedy: Typ 105 a navíc pěkné číslo (Zamość, Lublinské w.): Tady se mi líbí ta dvě óčka (Olesno, Opolské w.): Motoformát se povedl, tady přímořská exotika (Olsztyn, wojewodswo ani neumím vyslovit, natož napsat) Tady se mi líbilo auto (Krakov) Exotika (Gdynia) a DMI navíc bez míchání písmen (Milicz)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9491 Registrován: 10-2003 |
RO-Rumunsko Opět dvě motorky s číslem 11 (viz Rakousko) a navíc stály poblíž (také Bacau a Iasi leží kousek od sebe), zbytek, Bukurest, Cluj a Brašov. Rumunské kódy jsou super. Intuitivní.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9492 Registrován: 10-2003 |
Dokončení zítra
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 881 Registrován: 1-2013 |
Gapa to není žádná diplomatická Gruzie. Diplomatická Gruzie nestojí za každým rohem jako tento Jeep a vypadá takto nebo takhle. 3260 to tam fakt nebyla aspoň jedna jediná zajímavá značka? Zdálky to vypadalo naprosto neuvěřitelně. Zblízka už přišlo vysvětlení. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9493 Registrován: 10-2003 |
3260 to tam fakt nebyla aspoň jedna jediná zajímavá značka? Nebyla, všechno běžné značky. Ale za 50 let je určitě oceníme :-)
|
m04
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 224 Registrován: 11-2013 |
3260: Není náhodou 3. GB motorka spíš francouzská, département 01 - Ain? |
Gapa
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1270 Registrován: 8-2006 |
mardob: Tak to se omlouvám. Moc gruzínských SPZ jsem zatím neviděl, tak jsem to považoval s tím "CD" na začátku za diplomata "Gapa to není žádná diplomatická Gruzie. Diplomatická Gruzie nestojí za každým rohem jako tento Jeep a vypadá takto nebo takhle"
Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se proti ní nesmí přestat bojovat.
chcete dostávat pohledy z celého světa? Registrujte se na www.postcrossing.com/about - posíláte a dostáváte pohledy od ostatních uživatelů |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9494 Registrován: 10-2003 |
MOTO GP - 3. část Švédsko Slovinsko Srbsko
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 882 Registrován: 1-2013 |
gapa nemusíš se omlouvat,zbaštil to dosud skoro každý. Jen kdybys dával ty fotky do řádku,tak by se mi to líbilo víc. Hlavně,že netapetuješ. Číňani se přehnali v neděli večer Prahou a nejvyšší byla 5. Takže 4 se mi podařilo dohledat. 3 z nich byly Made in China. A tenhle byl nejzajímavější. Jinak i obyčejný stát může být zajímavý. Viz L. Nad RO značkami se ale opravdu nedojímám. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9497 Registrován: 10-2003 |
Je to prosím Finsko?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 423 Registrován: 10-2013 |
3260, podľa mňa hej: Pozri tá 6 a 7 sú rovnaké/podobné: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 424 Registrován: 10-2013 |
Teraz mám prosbu, otázku ja. Toto mi pripomína španielsky font: Nie je to niečo zo Španielskeho kráľovstva? Napríklad "transportka", keďže na začiatku má T. Vďaka. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 884 Registrován: 1-2013 |
1 vozidlo-3 značky, nóbl bus Irán |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1093 Registrován: 7-2013 |
KBL 811A
PP-308DD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6466 Registrován: 12-2005 |
mardob - ty jo spz s titulkama
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 889 Registrován: 1-2013 |
Martíne, na té žluté je zleva 234215/91 a kdyby se četlo zprava ,tak to nesouhlasí. Jsou to 2 značky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15 Registrován: 1-2014 |
Iránský bus - tahle skupina byla ubytovaná v hotelu kde pracuji, chtěl jsem ho dofotit na parkovišti ale ráno byla moc tma a pak už odjeli Ze zvědavosti jsem se ptal jejich průvodce jak dlouho sem tak trvá cesta. Oni dělají takový orkuh Evropou: Turecko - Řecko - Itálie - Francie - Německo - ČR - Rakousko - Maďarsko - Rumunsko. V bukurešti lidi sednou na letadlo a letí zpět do Teheránu. Řidičům tedy zbyde prázdný autobus a zhruba ještě 3000 km před sebou. Celý zájezd prý trvá 44 dnů, řidičům okolo 50 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 890 Registrován: 1-2013 |
tucek244 kde spali? Napiš mi to třeba na mail. Vím,že ráno byli na Hradě. Odpoledne parkovali na Letné (jak mi zpětně napsal jeden spotter z Tábora,co zrovna ve středu lovil v Praze) ,večer jsem je lapil v centru. Jinak story rakouské červené pokračuje 1. foto asi 2 roky staré 2. včera A ještě jednou: jedno vozidlo-3(mezinárodní!)značky (Příspěvek byl editován uživatelem mardob.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 426 Registrován: 10-2013 |
A_W 68186 A: Tu je červeno-biela na nosiči bicyklov. Na oboch je rovnaká zrkadlová kombinácia. Tú bielo-čiernu som nevedel odfotiť, aby bola celá viditeľná, motali sa okolo toho... |
Xik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 192 Registrován: 1-2011 |
Číňan v Curychu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 179 Registrován: 3-2015 |
žeby nemecká autoškola so ZMP v Dubnici nad Váhom? Brnenský autobus v Trenčíne s 2R 1B3-8320 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 72 Registrován: 7-2015 |
Uměl by jste někdo určit, z kterých států bývalého SSSR pocházejí tyto značky? Díky |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 891 Registrován: 1-2013 |
Ternopol,Vinica a Žitomir ,vše Ukrajina |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 73 Registrován: 7-2015 |
mardob: Díky |
Petrd
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 595 Registrován: 11-2009 |
Nějaké moderní Nizozemí: ... značky sleduji jen letmo, ale tahle mě zaujala - ty znaky tam jsou dolepovaný? Nezdá se mi, že by to bylo lisované.
Kočka mňouká, pes štěká a lidé si stěžují ...
|
Gapa
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1282 Registrován: 8-2006 |
Když jsme u toho Holandska... Druhá výměna za ztracenou značku (s jedničkou jsem již několik viděl, ale dvojka je moje poprvé)
Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se proti ní nesmí přestat bojovat.
chcete dostávat pohledy z celého světa? Registrujte se na www.postcrossing.com/about - posíláte a dostáváte pohledy od ostatních uživatelů |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9499 Registrován: 10-2003 |
2011 a 2016
|
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1099 Registrován: 7-2013 |
Chorvátsko s EU prúžkom
PP-308DD
|
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1100 Registrován: 7-2013 |
Dnes dve czarne błachy
PP-308DD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1615 Registrován: 3-2011 |
Uzbeckých značek tu asi moc nebude, jedna z alba na facebookovém profilu ČT24...
122 - nejlepší elektriky
Nevědět je špatné. Nechtít vědět je mnohem horší. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2644 Registrován: 6-2007 |
ad Petrd Kdo chce v Nizozemí EXTRA nechá si takové tabulky vyrobit. Podklad je normální Alu-slitina, znaky jsou ze speciální odolné umělé hmoty a na podklad přinýtované tak, aby např. při nějaké destrukci šlo z pozic nýtů rozklíčovat registraci... Je to technicky krok do období před 2. sv. válkou. Ale když se jim to líbí...
www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1617 Registrován: 3-2011 |
Dnešní návštěva ze Saúdské Arábie na severu Čech
122 - nejlepší elektriky
Petrd
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 596 Registrován: 11-2009 |
Minor: Díky, mě osobně se to zamlouvá, v dnešní uspěchané době je to poměrně unikát.
Kočka mňouká, pes štěká a lidé si stěžují ...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 895 Registrován: 1-2013 |
Minore už si tady dlouho nebyl, tak tě pozdravuju otázkou Olava jestli je to opravdu NL army v D. Matijaku ani mě neunikla,ale šlo o vteřiny A v pátek ve 12 jsem si napsal do blogu při hodnocení srpna,že snad jediné ,co mě zklamalo ,že dvouleté čekání na Island v Praze neskončilo. A v 18 už jo. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1618 Registrován: 3-2011 |
To mě vždycky fascinuje, jak to všechno dokážeš odlovit Gratuluju, já si toho všiml jen náhodou při cestě na nákup, u nás na venkově tyhle značky nejsou rozhodně obvyklé
122 - nejlepší elektriky
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2646 Registrován: 6-2007 |
Nazdar mardobe Olav si může být jist že to tak je a ověřit si to u holandských kolegů. Ač má ta tabulka 7 znaků tak ten kontingent je tak malý, že by si vystačili s třemi znaky. Cílem je učinit cizí vojáky na území Německa méně nápadnými ač by v tomto případě bylo lepší použít také německý font jako to je u Amíků...
www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 898 Registrován: 1-2013 |
Tak jo, díky. Předám. Vím,že specielně v tom Beneluxu jsi velmi dobrý. Matijaku s tím Uzbekistánem vyvoláváš takový hořký pocit. V těchto U,K,T,Tu -stánech zřejmě není nikdo,koho by napadlo se jet autem nebo na motorce podívat jak to ve světě vypadá. A dokonce už přestal jezdit i Kazachstán. Aspoň,že Čína to za ostatní dorovnává a předhání. O prázdninách bylo více CHN než MD,BIH,P,IRL o MNE ani nemluvě. Co se Severu týče. Máte tam tu novou kuvajtskou vesničku. Tak se tam jeď podívat a dej nám vědět. Sem jezdí jen s U značkama. Zato to v Palladiu vypadá jak na tržišti v Dauhá. Co loni přijel už jediný účastník rallye Kuvajt-Maroko, tušil,že to je její konec. Naštěstí to nahradil jiný ,jeden jediný KWT. Takže velká vzácnost. A vyhlašuju soutěž o nejnižší rakouskou CD. Nadhazuju tento Vatikán. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 40 Registrován: 10-2014 |
Neplánovaná jednodenní návštěva Prahy se vyplatila. IRL které jsem předtim nikdy neviděl, teď najednou 2x |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1530 Registrován: 8-2013 |
Ahojte nevie niekto dokedy platia Maďarské prevozne značky P 01677 Ďakujem
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7095 Registrován: 5-2004 |
Lubos1993: Ahojte nevie niekto dokedy platia Maďarské prevozne značky P 01677 Ďakujem Tyto značky platí ten kalendářní rok, který je na tabulkách vyznačen.
PLZEŇ. DŮVOD K HRDOSTI. www.plzen2015.net | SPZ - Sdružení přátel značek, o. s.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 9-2016 |
Hello everyone I am new member, sorry i don't speak Česko. I collect license plates .. and i am always interested in buying Arabic / Middle east license plates .. if you have any let me know ! --- Ahoj všichni Jsem nový člen, Promiň, že jsem nemluví Česko. Sbírám státní poznávací značku .. a já jsem vždy zájem o koupi Arabic / poznávací Blízký východ desky .. Pokud máte některý dejte mi vědět! Google translate |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 899 Registrován: 1-2013 |
The Bohemian Rally, Goodwood to Prague, 3 – 9 September 2016 Jestli tomu rozumím správně. Někdo si koupí Ferrari F12 a chce číslo F 12 GTC. V době,kdy se F12 začaly vyrábět už ale dávno nebyl systém s jedním písmenkem na začátku. Tudíž musel hledat,kdo mu to číslo prodá anebo pokud tahle F12GTC tehdy nebyla vydána, mu ji dodatečně zaregistrovali? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4438 Registrován: 10-2008 |
mardob: Ja mam z jednocifernych len WD-9 a kdesi som mal aj WD-8. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9657 Registrován: 7-2006 |
Po delší době se mi opět nakupily nějaké australské státy a teritoria: ACT NSW NT QLD TAS VIC WA Kdo chce vidět více australského železa, stačí kliknout ZDE.
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 31.8.2016
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 31.8.2016 Regiomap Zlínského kraje - update k 31.8.2016 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1533 Registrován: 8-2013 |
Ahojte nevie niekto o aké ide ecv?
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1623 Registrován: 3-2011 |
Už to tu sice zřejmě kdysi bylo, ale Réunion po Praze stále jezdí, včera z centra.
122 - nejlepší elektriky
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6481 Registrován: 12-2005 |
To je výhra ty platikový tabulky... hlavně na předku jak je ta irská a reunionská rozlámaná
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 902 Registrován: 1-2013 |
Matijaku ,bravo, roste mi konkurence,a to je dobře Po Guadeloupe a Reunionu jsem v době stěhování národů do Krakova za papežem objevil i Francouzskou Guajánu.Zapsal jsem si to,ale radost z toho moc velkou nemám. Určitě si to nebudu dávat do hitparád. Ten Reunion si nepočítám ani do denního součtu. Mimochodem denní rekord byl letos 2x 43 (vyrovnání loňského) a včera jsem viděl celých 18. Motat se po rožhaveném centru odmítám. Takže můžu nabídnout akorát holky ve fontáně. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1179 Registrován: 1-2013 |
Lubos1993: pokud se nepletu tak by se mělo jednat o Belgii |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1625 Registrován: 3-2011 |
mardob: To bylo myšleno vážně, nebo ironicky? Pražák zdaleka nejsem a tyhle značky potkávám jen vzácně, včera se poštěstila stará Makedonie, ale jinak nic extra, aspoň teda pro tebe určitě ne. Taky jsem línej se v tom vedru někde potloukat půl dne, navíc jistě že nemám ty správné pražské tipy, kam zajít. Réunion mě potěšil, sbírám všechny francouzské departementy a ty zámořské mi samozřejmě chybí, tak mám aspoň první. Kdybys věděl ještě o něčem, budu rád.
122 - nejlepší elektriky
Amschelberg
|
|
Neregistrovaný host 46.135.226.12 |
Večer mezi Příbramí a Selčanama Toyota s malým dvouřádkem a podivnou vlajkou na něm. Když jsem ji dojel, konalo se překvapení: TG! Tady v těch samotách docela rarita. Foto bohužel: protisvětlo, špinavý okno, zrcadlovka v jedny ruce a sledovat to nebyl čas. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 41 Registrován: 10-2014 |
Amschelberg: To jako fakt? TG ještě nikdo za ty roky z evropských spotterů nikdy neviděl. Afrika vůbec kromě severních států nejezdí. A potkat to na takovým místě, to už je naprostá senzace. |
Amschelberg
|
|
Neregistrovaný host 46.135.226.12 |
Toyota byla hodně unavená, taky to klidně mohl být někdo ze vsi nedaleko, kdo přišel k tožské značce a vozí ji na tom jako "nenápadné" krytí. Každopádně značka vypadala autenticky, když to porovnám s tím, co je třeba na googlu. |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14380 Registrován: 8-2002 |
jedna pěkná Indonésie/Jakarta, ale nikoli plechová, nýbrž plastová: https://www.flickr.com/photos/gulfanaferophotography/24704518205/ +červencový úlovky: .at EU:BUS3 zezadu i zepředu a Nor v A6 avant |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1630 Registrován: 3-2011 |
Jedna stařičká Žitava s českým kolegou
122 - nejlepší elektriky
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 673 Registrován: 11-2005 |
Kamarádi, v sobotu 24.9. se uskuteční drzhý ročník podzimního srazu sběratelů SPZ v motelu Arkuš za HK směrem na Jaroměř. Těším se na hojnou účast. Salonek rezervován od 10h. http://www.motel-arkus.cz/ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 903 Registrován: 1-2013 |
Když v červenci přijela CO motorka, pár carspotterů ji taky šlehlo.Pamatuju si,že jsem k nim pak pronášel: " Tohle si zapamatujte,to je jednou za život". Nikdo jak jsem se dopátral nemá Kolumbii a dokonce ani bez fotky ji nikdo neviděl. A taky jsem přemýšlel. Co je lepší než kolumbijská motorka.Odpověď přišla po pár týdnech. Asi CO auto |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3208 Registrován: 9-2006 |
Nizozemský „pražák” 1960 Škoda Octavia .
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde |