Diskuse K-report » Archiv 2016 » Automobily, lodě a letadla » Youngtimery » Archiv diskuse Youngtimery do 25. 10. 2016 | předcházející | další |
Archiv diskuse Youngtimery do 25. 10. 2016dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8629 Registrován: 5-2002 |
Farebná, jeseň je farebná ... ... Kto to napísal, kto to napísal, dozaista dáky rasista! © Horkýže Slíže |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 341 Registrován: 8-2015 |
Má Škoda 120 čekající před servisem na výměnu hlavy motoru Jiná auta na parkovišti Zlín Jižní Svahy: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 348 Registrován: 8-2015 |
Výjezd kopce Papradná mou Škodou 120: https://www.youtube.com/watch?v=L95QINpnJI8 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4446 Registrován: 10-2008 |
Kamarati vedeli by ste mi pomoct s tym co si mam predstavit pod polozkami zvlastnej vybavy: •OR •sklo float Resp. co znamenal priplatkovy •stlpik •brzdy ? S bezpecnostnymi pasmi a Fridexom som OK. Dakujem |
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2091 Registrován: 9-2012 |
Důkaz toho, že i stará, běžná(no, asi jak pro koho?) provozní škodárna může nějak vypadat, stačí se jen starat Burg, evidentně ve né ve vlastnictví důchodce, vypadá to na srazovku. Docela překvapil že nestojí někde v teplé garáži, fotky trochu na pytel, bylo šero. Rapid, jako novej. Rapid, taky vůbec nebyl špatnej. Dvě rozleštěný kultovní auta. A třetí kultovní auto... Vlastně ne, jen to, co z něj zbylo. Majitel asi po smrti, garáž už asi rok otevřená dokořán.
IQ+Love= Škoda Auto Scania R 620
" You just hurt my god damn feeling. And that was the last one i had - Eminem" |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 356 Registrován: 6-2015 |
Pěkné, nad Rapidem a Kačkou budu slintat ještě dlouho. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 350 Registrován: 8-2015 |
Bílá Škoda 125 Zlín 2016-09-28 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8635 Registrován: 5-2002 |
Kam jezdíte na prázdnny? No máme chatu. A to je vaše chatička? Ano, to je naše chatička. A jak tam jezdíte? No autem tam jezdíme. A to je vaše autíčko? © M. Donutil A ještě jedna. Jsou města, kde se živí celé odbory na úřadech zakazováním a vyhrazováním parkovacích míst ... a pak jsou města, kde pořád v centru můžete zaparkovat přímo před hospodou kam jdete na večeři. Mimochodem podnik vřele doporučuju... |
Diferák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 181 Registrován: 12-2012 |
Jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium...
ŠKODA OSTROV s.r.o
Dolní Žďár 43 363 29 OSTROV Česká Republika |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3645 Registrován: 11-2006 |
První věta krásně platí na Říčany. Tady teď začali pokutovat na všech sídlištích, pokud není dodrženo 6m volné silnice. Pak se zjistilo, že starosta nemá vjezd na svůj pozemek a stojí na ulici a porušuje tento předpis a městapo toto zase přestalo postihovat. Nicméně se chystají modré zóny už i tady... (Příspěvek byl editován uživatelem mirous.) |
-OndraS
|
|
Neregistrovaný host 95.82.137.200 |
ad 353...to je vaše autíčko? Tak pojďtě na kávičku Všichni říkali, že k té chatě vede hrozná polňačka, pak lesní cesta a nakonec jenom tráva. Tak jsem se rozhodl, že to prostě amerikou projedu. No a projel. Projela oktávka, projel Megane, projelo Camaro, a jediný co štrejchalo o každej výmol, byl holčičí sporťák - Tigra |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8638 Registrován: 5-2002 |
Tak pojďtě na kávičku ... jo jo. Teda za stodváca moje nebyla, ale uprostřed té retro chatové osady byla vysloveně kůůůl. Autíčko & chatička |
-OndraS
|
|
Takovýdle chajdy mají i kempy, kde se pořádaj srazy amerik - nejenom amerik. Jizbice, Konopáč, Stříbrňák apod. Na retro fotku dobrý, ale jinak hrůza běs, všechno se rozpadá, prohnilý, nefunkční, zatuchlý, breberky všude kam se dohlídne. Jsem docela zvyklej spát kdekoliv a usnu i v buldozeru co padá ze skály, ale než tady ty chatičky za peníze, radši spím v autě Vždycky když to vidím, hlavně ta Jizbice ja fakt shit, si vzpomenu na "děti, rychle sem! Tak takhle se kdysi svítívalo.... " |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8640 Registrován: 5-2002 |
Kemp kde pořádáme Moskvič srazy, tedy Lázně Bohdaneč, to je taky krutý retro. Ale dělal jsem mezi lidma anketu a pro většinu je důležitější páteční klídek a sobotní autoburza než ubytování. Takže tam zatím zůstáváme. Existují ale i světlé vyjímky, třeba letos na jaře sraz ve Výrovicích, tam to mělo úroveň úplně někde jinde. Obě fotky © Hanka Hořáková (Příspěvek byl editován uživatelem 353.) |
Slim
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5478 Registrován: 2-2005 |
Ahoj, poradí mi někdo, z čeho pocházejí tyhle blinkry? Tipoval jsem nějakého Fiata, ale všechno, co mě napadlo, v nějakém směru nesedělo... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 308 Registrován: 4-2007 |
Slim: staré Turbo Daily https://www.google.cz/search?q=iveco+daily&espv=2&rlz=1C1VFKB_enC Z626CZ626&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj hp6jX47rPAhWILsAKHdL5ApMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=iveco+turbo+daily&im grc=_ http://www.seznamzbozi.cz/?q=iveco+turbo+daily+blika%C4%8D |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 616 Registrován: 1-2012 |
Dvoje sovětské sáňky samochodky v České Lípě...a s původními čísly. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 354 Registrován: 8-2015 |
Má Škoda 120 byla opravena a zahajuji zkušební provoz. Na fotkách je motor s novou hlavou, rozbitá stará hlava (prasklý je třetí válec zleva a celé auto |
Jef
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5595 Registrován: 5-2002 |
Dvoje sovětské sáňky samochodky v České Lípě...a s původními čísly. Hm, na poměry České Lípě ! A co ten krásný Hillman z vedlejší diskuse, ten má jakou SPZ? |
vlečka
|
|
Neregistrovaný host 185.15.111.26 |
v sobotu na Královce u Bedřichova.... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 97 Registrován: 10-2014 |
Kwasi- Já bych s prasklým celým autem měl asi strach jezdit,si to nech někde zavařit-je to prasklý podélně nebo napříč? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6500 Registrován: 12-2005 |
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 355 Registrován: 8-2015 |
Prasklou hlavu jsem vyměnil za jinou ze svých zásob a prasklou prodal do šrotu :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 927 Registrován: 1-2013 |
Na Prague-Carlsbad tahle nádherná BMW 3200 CS ještě ve švýcarských barvách- jak vidno zůstala u nás. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6511 Registrován: 12-2005 |
Ňáký starý hujdy si dáme... Porovnáme zadomotory východního a západního bloku Podíváme se jak to dopadá když jeden dělá totéž že to není totéž Pak si dáme začátek 90. let z blízka i z daleka A nakonec si ještě jednou zaKwasím
-OndraS
|
|
Nechceš si natřít ten přední nárazník? Kousek barvy a bylo by to o level hezčí, ne? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 100 Registrován: 10-2014 |
Tož taky jedna porovnávačka Kwasící |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6515 Registrován: 12-2005 |
Nechci .... přístí rok bych chtěl udělat novou fasádu komplet po lehkym vyvaření.... takhle ten nárazník krásně koresponduje se zbytkem auta .... celý je flekatý. Pro hnidopichy která by mi chtěli chytat za slovo že tu básnim o původnim laku a sám chci dělat novej tak veřte že už předemnou ho někdo lakoval a možná i víckrát.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3689 Registrován: 11-2006 |
sběratel: to jsou Tvoje káry? na retroměstečku co? Tu Avii jsem viděl na virtu, pěkný počin. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 358 Registrován: 8-2015 |
Má Škoda 120 a Žigul 1500 ve Zbýšově 2016-10-08. Po opravě jede auto dobře |
-OndraS
|
|
Tady ten žigul potkávám v Brně skoro denně, je to dailydriver. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3701 Registrován: 4-2003 |
Sběratel kuriozit: Konečně vidím tu tvoji Avii. Moc pěkná, stejně jako Š1203. O hodně sešlejší Furgon, kterému bůhví kde je konec. Jestli už ovšem není na pravdě boží. Pro Feudala: 384-90-95 A ještě odbočím hodně od aut, no u ambulance zůstanu. Jak jsem ti dával do sanit Kramerovy dlahy, tak ukázka jejich alternativního využití ;-)
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
|
PI
|
|
Neregistrovaný host 81.90.173.55 |
Martin_100: Busík pěknej, dokonce i ten nárazník chápu. Co ale nechápu je ten pluh. To jakože Ameryka, pyčo? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3226 Registrován: 9-2006 |
Doktor: Díky . .
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6517 Registrován: 12-2005 |
To jakože Ameryka, pyčo? Ne proč?¨ Jakože ameryka pyčo je muj daily rider
PI
|
|
Neregistrovaný host 37.188.227.69 |
Ne proč? Protože mi příde, že ta plachta vepředu kazí jinak moc pěkný auto, tak mě zajímalo, jestli je to stylizace do americkýho stylu (k čemuž by se ale hodil spíš US dvouřádek), nebo je to z jinýho důvodu. Sympatická je mi fólie na znaku Evropského svazu. |
PI
|
|
Neregistrovaný host 37.188.227.69 |
A dejly rajdr supr. Starý Fordy maj svý kouzlo (sorry za dva příspěvky, fotka se mi prve nezobrazila). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6519 Registrován: 12-2005 |
Je to snadný původně se značka vozila na straně vedle vstupu vzduchu k chladiči... jenže poslední dobou kvůli tomu orgáni (chlupatý i stk) měli řeči. Tak se nastěhovala na prostředek a až do letošního léta to nedělalo problém. Jenže letos bylo nějak moc horko takže pro úlevu chlazení se musela nastěhovat pod nárazník. Tam je na sklopnym mechanismu aby lépe odolávala případným terénním překážkám při kempování. A ne nevlaje za jízdy je to pružný s dostatečnym odporem.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 101 Registrován: 10-2014 |
Mirous-jen ta Avia mi říká pane,amerika patří trans hospitalu... Doktor-dík,ten sešlejší furgon je už v hutích,jezdil v Brně-Řečkovicích,odkoupen jako nepotřebný materiál firmou HASS,mnou vyzobán jako zdroj vybavení,když jsem odjížděl,tak už ho maníci začali porcovat... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 171 Registrován: 2-2009 |
Šestsettrojka, Simka, Škodovka stovka, Volkswagen Té trojka
http://marek275.rajce.idnes.cz/
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 943 Registrován: 1-2013 |
Tohle není nejnižší lada na zeměkouli, ale... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1514 Registrován: 12-2006 |
...hnusně snížený italský Fiat 124.
bylo: Trabant sedí na silnici výborně a jeho akcelerace je bezvadná. To však nesmí svádět k lehkomyslnosti. (návod - Trabant) + VAZ-2108 je pětimístný, komfortní, rychlý, maloobjemový automobil nejmodernější koncepce určený pro provoz na jakýchkoliv vozovkách s vyjímkou cest s nezpevněným povrchem s hlubokou stopou.(návod - Lada)
je: VAZ 2105 hranatec a VAZ 2101 kulatec |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 377 Registrován: 6-2015 |
To je paradox jak Němec s Vauxhallem... |
353 v práci
|
|
Neregistrovaný host 77.236.207.11 |
Dnešní výlet... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 621 Registrován: 1-2012 |
Jeden krásný Warťásek kombi na včerejším Posledním parním víkendu v železničním muzeu v Lužné u Rakovníka. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 623 Registrován: 7-2008 |
Dokumentačně sem něco našel v KV
ZČU -Plzeň
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 946 Registrován: 1-2013 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1629 Registrován: 10-2007 |
To je fotka jak z filmu "Šťastnou cestu," z té pěkné reklamy s panem Pavelkou. No jo, šestsettrojka je už snobský veterán. Zvlášť tyhle první modely mají už dost přemrštěné ceny. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 949 Registrován: 1-2013 |
Díky. Neznal jsem to-tak jsem to dohledal. Je tam na rohu žabka, tak si dám kafe s koblihou, a než to zkonzumuju, občas něco přiletí. Je to trochu magické místo. |
Slim
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5519 Registrován: 2-2005 |
Mardob: nechte těch průhledných jedovatých narážek na pana Bureše, von je už takhle chudák dost nešťastnej po tom Waterloo..;-)))))))))))))))))) Nebo Vám tam bude muset poslat kontrolu z finančáku a to von by moc nerad... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 166 Registrován: 11-2014 |
Lada 2105 a Trabant 601. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 953 Registrován: 1-2013 |
Pro Slima-říkám až půjdu kolem vyfotím ten bus. Ale cestu jsem tam nenašel -tak oficiální foto A jinak jsem už viděl jen R16. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 437 Registrován: 10-2007 |
Rencek ovšem parádní |
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2099 Registrován: 9-2012 |
Valí se mi tu použitelné PP sklíčko blinkru na Embéčko, tak kdybych někdo chtěl tak dejte vědět, jinak to vyhodim.
IQ+Love= Škoda Auto Scania R 620
Citroen Xantia 1995 1.8i 16V " You just hurt my god damn feeling. And that was the last one i had - Eminem" |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 955 Registrován: 1-2013 |
Kdo to z mimopražských neví,tak v Kotvě je prodejna veteránů. Nejlepší je sjet dolů do alberta a pak projít průchodem směr parkoviště. |
-OndraS
|
|
Ale češtin v popisku mají jak řezník na rohu ulice. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1631 Registrován: 10-2007 |
Nějak mi k těm červenejm autům slovo "veterání" nejde. Pro mě je veterán auto, který celý život poctivě sloužilo, pak dosloužilo, rozpadalo se někde "v kopřivách" a nakonec je někdo vytáhl, opravil a ono si užívá důchodu, pěkně čisté si vyjede ve slunečné dny a za odměnu po dlouhé a těžké službě je teď na machrování. Tahle červená auta byla zakoupena, aby se s nimi machrovalo ve slunečné dny, celý život se takto používala a teď? No pořád to samé, bude se s nimi machrovat ve slunečné dny. Slouží pořád k tomu samému, jen prostě už nejsou nová, jsou ojetá. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3703 Registrován: 11-2006 |
A co když to auto poctivě celý život sloužilo, ale v kopřivách se nerozpadlo? dožilo se třeba dnešních dní v garáži stále provozní? . No, jsem skoropražský a vůbec nevím, že něco takového v Kotvě je. Asi to bude tím, že OCčka jdou těžce mimo mě. Každopádně bycch řekl, že ten Capri a možná i poctivě sloužil. To byla v tehdejší době spotřebka... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1632 Registrován: 10-2007 |
To byla jen taková úvaha, nikoliv definice. Netřeba to brát doslova. Prostě jsem napsal, co mě napadlo při pohledu na ty obrázky. Vždyť mě znáte, že namísto cvakání foťákem raději přemýšlím, tak mi to odpusťte. Zatím to není trestné, jenom divné. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 406 Registrován: 8-2012 |
Risane to není divné. To je u Tebe normální a to je dobře. Já jsem Tě pochopil, protože jsi složitější. Tito lidé to můžou mít v životě složitější, ale to není důvod, aby se omlouvali a nebo aby přestali být sami sebou. |