Diskuse » Archiv 2017 » Hry a simulátory » Bahn | předcházející | další |
Bahndolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 702 Registrován: 3-2007 |
Hned ze dvou různých soudků. Pozná někdo, o co se jedná?
22.11.1962 - 19.12.2011
Vokovice! Anvilia *2007 |
Návrat k BAHNu
|
|
Neregistrovaný host 94.113.177.49 |
Zdravím chlapi, dají se někdě sehnat vozidla z dnes již bývalého webu ivozovna? Nebo jsou už jen v propadlišti dějin a mém starém notebooku, jež to má už nejspíš za sebou? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 728 Registrován: 3-2007 |
Návrat k BAHNu: Klik"Zdravím chlapi, dají se někdě sehnat vozidla z dnes již bývalého webu ivozovna? Nebo jsou už jen v propadlišti dějin a mém starém notebooku, jež to má už nejspíš za sebou?"
22.11.1962 - 19.12.2011
B01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 833 Registrován: 5-2006 |
Návrat k BAHNu: "Zdravím chlapi, dají se někdě sehnat vozidla z dnes již bývalého webu ivozovna? Nebo jsou už jen v propadlišti dějin a mém starém notebooku, jež to má už nejspíš za sebou?" Jako autor těchto vozidel mohu říct, že tramvaje jsou aktuálně ke stažení na bahn.dopravni.net a postupně tam budou přidávány další vozy, jak jim budu doplňovat otevírací dveře. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 739 Registrován: 3-2007 |
Od 17.6. je venku nultá beta verze 3.89, klik (Příspěvek byl editován uživatelem ZXS91.)
22.11.1962 - 19.12.2011
Príležistosť
|
|
Neregistrovaný host 84.245.121.201 |
Dobrý deň. Mám trochu nezvyčajnú myšlienku, tak prečo to neskúsiť. Veľmi rád tvorím grafikony, o to radšej riadim či destabilizujem (z pohľadu dispečera) dopravnú prevádzku. Toto všetko mi hra Bahn dokonale ponúka. Dlhé roky sa dokopávam k tomu, aby som postavil vlastnú, schopnú sieť. Za poslednú dobu som rozbehol aj aktivity netykajúce sa dopravy, takže úspešná realizácia by bola celkom v nedohľadne. Keďže najviac si grafikon podľa svojich predstáv šperkujem v okolí Prešova (MHD, PHD, vlaková doprava, linky s celorepublikovým charakterom), tak voľba práve padla na to. Rád by som preto našiel niekoho, kto by bol ochotný postaviť sieť - od ciest až po zopár perlí v užívateľskej grafike. Po kvalitatívnej stránke niečo na úrovni sietí ,,dedina“, „Osciezna“, „Mariánske Lázne“, „Tábor“, príp. až Střežňovsko. Po kvantitatívnej stránke by šlo o ca. 900 km2,ca. 25 obcí, jedno okresné mesto a jedno krajské mesto. Termín si rozhodne nestanovujem. Nechcem, aby protistrana robila niečo nasilu, len tzv. „aby bolo“. V takýchto veciach – paradoxne – nie som vôbec zásadovitý, takže uvítam aj pozmeňujúce návrhy. Svoje otázky (a záujem), hlavne čo sa týka finančnej kompenzácie, pokojne píšte na matej.macko78@gmail.com. |