Diskuse » Archiv 2017 » Autobusy a trolejbusy » Zájezdové autobusy | předcházející | další |
Zájezdové autobusydolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse Zájezdové autobusy do 01. 08. 2017 | Honza7887 | 60 | 1 | 01-08-17 15:26 |
autor | příspěvek |
---|---|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 964 Registrován: 6-2015 |
Napr. patrove Setry. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1115 Registrován: 12-2007 |
Tunning OASA NEOPLAN Tourliner L v SAD Prievidza |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 176 Registrován: 2-2016 |
Za ten Neoplan |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 187 Registrován: 11-2014 |
Ten nový Tourliner je opravdu parádní Několik fotek z kempu Baško-Polje (focené minulý týden) Jeden pro S-A neznámý Mercedes od DEPO-BUSU, možná se jedná o přečíslovaný 2T7 1432, nebo je to úplně jiný vůz, podložky pod RZ měl s logem Inzertbusu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10761 Registrován: 3-2005 |
Díky za pěkné fotky
VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!! |
kpz.int
|
|
Neregistrovaný host 77.48.156.13 |
Jihlavská Bova Magiq čeká v průsmyku Furka ve Švýcarsku. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 188 Registrován: 11-2014 |
Magiq: to jsem rád, že se líbí kpz.int: Touto Bovou Magiq od Hustáka jsem jel před 4 roky z Chorvatska. Tehdy ji měl cca měsíc koupenou, takže neměla ani televize. Mohu říct, že znovu bych s ní jet určitě nechtěl. Nevím, co je to za "dětskou" verzi, ale nemá absolutně žádné místo na nohy. S mými zhruba 180cm jsem se nemohl vůbec na sedačku vejít (myslím, že to byla dvousedačka před pětkou). Ani po přesednutí jinam jsem si moc nepolepšil, stále jsem měl kolena zaražená v sedačce přede mnou. Když to porovnám s letošní cestou Jílkovým Tourismem, nebo Tourismem od DEPO-BUSU, je to dost obrovský rozdíl, jelikož tady jsem měl minimálně 15cm volné místo. (Příspěvek byl editován uživatelem Ondra_1.) |
kpz.int
|
|
Neregistrovaný host 77.48.156.13 |
Ondra_1: Televize už má, leč sedačky jsou stále stejně otřesné - pro trpaslíky. Vozí s tím jihlavské fotbalisty - ti prý mají každý dvousedačku pro sebe... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 185 Registrován: 11-2012 |
Hodně dopravců u nás ted vozi z Francie Renault (Irisbus) Iliade a nahrazuje těmito vozidly starší Karosy, to jsou ty autobusy tak dobré ? Nás vozí do práce taky jedna Iliade a až na ten rozvrzaný interiér, kdy se člověk bojí že mu něco spadne na hlavu, mi to přijde jako dobrý autobus, v létě klimatizace pěkně chladi, v zimě to dobře topi a sedačky jsou pohodlne a na nohy je dost mista. Když už se takhle ptám, tak ta Iliade co nás vozí do práce má misto řadici páky joystick kterým řidič bud cvaka dopředu když řadí nahoru a nebo dozadu když řadí dolu, to je automat ? U automatu by přede dal D a nemusel by se o nic starat. Děkuji |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1086 Registrován: 2-2012 |
lukas5: Jedná se o nenáročný a provozně laciný autobus s puncem zájezdového komfortu. Navíc moc nereznou a náhradních dílů je na ně dost. Ve Francii je vyřazují a nahrazují Magelysy, tak se prodávají do méně náročných zemí. Jinak ta převodovka je s největší pravděpodobností poloautomatická. Ta je v Illiadách vcelku běžná
753 301 EDIT: Tak holka znova do služby
|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1036 Registrován: 6-2015 |
nenáročný a provozně laciný autobus |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 404 Registrován: 2-2014 |
Iliada - No mě ty autobusy teda moc neoslnili, klimatizace je fakt dobrá to je fakt, ale to je asi tak vše, hlavně mi připadají hrozně líní
SWAGER
|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1069 Registrován: 6-2015 |
Tuhle babicku vlk ani rez zatim nesezrali. Zajimalo by me, kde se toulala, ze jsem ji uz hezkych par let nevidel, az dnes v Hustopecich. Omluva za kvalitu, ridit, fotit a zdravit najednou jde dost blbe. |
Neregistrovaný host 213.235.83.67 |
Irizar i6 od SPETRY (avšak zájezd je od Wisnara)jelo se ním skutečně parádně. Vedle je MAN Lion's Coach od slovinské cestovky. Foceno v Lido di Jesolo |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1117 Registrován: 6-2015 |
kpz.int: Myšleno A tým? Potkal jsem to dnes po sedmé večer na D2, což mi se zápasem prvoligových fotbalistů v Jablonci n. N. moc nekoresponduje. A Béčko hraje v UH až zítra. Co/kdo tedy vozí A tým?"Ondra_1: Televize už má, leč sedačky jsou stále stejně otřesné - pro trpaslíky. Vozí s tím jihlavské fotbalisty - ti prý mají každý dvousedačku pro sebe..." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11035 Registrován: 4-2003 |
Pánové nemáte někdo fotku autobusů od brněnského Expresline ?? Jezdily nějak v polovině 90let. Měli Neoplány dvoupatrový modrý ,dvoupatrový červený a jednopatrový fialový nebo tak něco. Určitě byly z Brna a parkovaly v Praze na Jižním městě ... což je důvod proč si to pamatuji.
https://www.k-report.net/diskuse/prohlizec-obrazku/?autor=Jnd
|
Tomas25
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3085 Registrován: 12-2007 |
Zdravím, měl bych dotaz ohledem majitele vozu. Věděl by prosím někdo, kdo je vlastníkem bílé VDL Futury 2 (12m) s SPZ 7C7 9412? S-a ji nezná. Děkuji. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1158 Registrován: 6-2015 |
Myslím, že tady se to brzy dozvíme. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10776 Registrován: 3-2005 |
Taky mě to zajímá, každopádně je to jiný vůz než jsem myslel.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7368 Registrován: 8-2003 |
MAN -> Dlouhé stráně 10/2017
World In My Eyes...
cestuji ekonomicky a to pouze první třídou |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10777 Registrován: 3-2005 |
Tak už jsme se dozvěděli. Zatím je na testování v DOPAZU.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 88 Registrován: 11-2013 |
|
DENNIS*EMO-KIDS
|
|
Neregistrovaný host 188.116.79.201 |
tyvole, já se už lek že někdo vzkřísil 470 ku autobus nic moc,ale s tím nátěrem vypadá jak mini panťák |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 94 Registrován: 11-2013 |
DENNIS*EMO-KIDS: Neviem čo je 470 a neviem čo je panťák. |
Tomas25
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3086 Registrován: 12-2007 |
Vodič 216: 470je tohle. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 11-2017 |
Moderní bus v tak trochu retro laku a la 70. - 80. léta Dnes takovéhle proužky už moc k vidění nejsou. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 216 Registrován: 11-2014 |
CZECHBUS 2017 - výstaviště Praha |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1892 Registrován: 1-2009 |
"Kinder vejce" trochu jinak - |