Diskuse » Archiv 2017 » Železnice » Pracovní vozidla » Archiv diskuse Pracovní vozidla do 12. 06. 2017 | předcházející | další |
Archiv diskuse Pracovní vozidla do 12. 06. 2017dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4837 Registrován: 5-2007 |
Ti Poláci tu v Čechách měli kšeftů víc.Co vím,tak měli něco u Boleslavi či kde tam v okolí,potom na Jesenicku a pak docela velkej kus mezi Okříškama a Náměští. Ti si to tu užili.Naopak mě zas mrzí to,že před vstupem jistejch pánů Š+Š do TSS-ky bylo u nás v jednu chvíli cca.6 provozuschopných čističek a dobrejch, co měly práci a prakticky i neměly konkurenci.Nyní z nich je funkční jen jedna A proto se sem tahají ti různí Poláci a Němci s Rakušanama.Moc nechybělo a byli tu i Maďaři. Slováky prosím nepočítám,protože ta RM-76 z tss-Grade je v Česku prakticky natrvalo a pod Olomouckou pobočkou. (Příspěvek byl editován uživatelem paveldacicky.)
Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 499 Registrován: 5-2013 |
Někdo se tu ptal z jaké mandeliny je MVTV 2.3-001 .. Tak by to měla být MVTV2-087 prý původně že Zdic .. |
Luboš_ct
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14313 Registrován: 9-2002 |
Brodacek: A máš to aspoň ověřené na vlastní bulvy?
Ferrin & Morris - Glory (Original Mix)
* * * T.R.A.N.C.E. F.O.R.E.V.E.R. * * * |
Buštěhradka
|
|
Neregistrovaný host 83.208.56.193 |
Pavle, ruku do ohně bych za to nedal, ale mám takový dojem, že i příkaz k MZ tehdy zněl jasně, z Polska sem a když se porouchala, tak zase hned zpátky... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 500 Registrován: 5-2013 |
Zatím nee ale dneska to omrknu .. Prý je to vyřazeno na rámu .. |
Luboš_ct
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14314 Registrován: 9-2002 |
No tak pokud to tam najdeš tak budeš dobrej. Ono to místo je dost blbě vidět. Pod novým lakem o to hůř. Hlavně abys nebyl překvapenej, že tam bude vyražené něco jiné než 087
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1007 Registrován: 4-2009 |
Lubosi_ct, 087 ze Zdic potvrzuji. Byl jsem jeste u Podniku, kdyz se tam posilala. Zdice jsou zavrene, stala pak v Karlstejne. Muzu najit starsi fotky, dokud to byla 087. Ale nemam fotku co tam ma vyrazene. A muzem zkusit dat dohromady ty MVTV2.2. Mam par obrazku... Ale fakt nevim co pod co zavazali, ale cisla podvozku sedi jako oba stejne pod jednim vozem. Zatim jsem jich videl 7 z 10ti. P.S.: Zajimavy, ze kdyz jsem Ti posilal tabulky laku z MVTV, nezajimalo Te to... Omluvte sms cestinu, tablet...
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1506 Registrován: 12-2007 |
Medvěd.cz - napíš mmi prosím mejl. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 501 Registrován: 5-2013 |
Tak omluva, beru zpět .. Před chvilkou sem na to koukal a na boku nic vyrazeno neni, jen na podvozcích je M153.0096 a ten normálně jezdí ve Strancicich/Olbramovicich .. |
Luboš_ct
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14315 Registrován: 9-2002 |
Brodacek: No vidíš, ani nevíš kde vyražený údaj hledat. Na boku opravdu nic nenajdeš Nehledě na to, že údaj 087 tam opravdu není. Ale tím nechci říct, že se o 087 nejedná O tomto asi moc lidí neví.. Medvěde: Ono dříve jsem se o dráteníky nijak zvlášť nezajímal. Až od doby, co začli chodit ve velkém do Třebové do dílen. Dokonce jsem si snad všechny poctivě i nafotil. Jednou jsem je i přepravoval z Jihlavy do Třebové. Takže ohledně těch rekonstrukcí vcelku přehled mám. Podvozky jsem ale nesledoval. Mě spíš dříve zajímala nějaká historická organizační struktura. To je to, co jsem s Tebou chtěl vždy na chlastačce řešit, ale nikdy k tomu nedošlo..
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1010 Registrován: 4-2009 |
Teď nevím, jak to napsat slušně. Řekněme, že tam už nedělám a jeden snědší pán, který už neví, kam vlézt, mě jistě kontroluje Kéž by tak zařídil, aby mi ta organizace poslala po téměř půl roce třeba takový zápočtový list... Nic, dráteníkem zustanu už jen srdcem, protože většina lidí tam za to stojí. Každou pořádnou partu ničí jen pár jiných lidí. Zbytek je naprosto v pohodě Historii dáme dohromady, je to dost zajímavá věc a pro elektrizaci je nutné zachovat v paměti hodně lidí, kteří za to stojí. A i jejich stroje. Tratovak: Mail odeslán. Měnil jsem práci, s tím i tel. čísla a i hlavní mail. Sorry.
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1276 Registrován: 12-2007 |
Tratovak: Priatelia žltých potvor, nemáte niekto náhodou fotku U 400/6x4 (šesťnápravový drátenícky unimog)? není to tuto? http://kasme.rajce.idnes.cz/plzen-170325/#P3254218.jpg
Fotek je moc, nejsou popsány, tříděny... Komu to vadí, ať se nekouká...
Praha, RoPL * stavební diskuse na ttnz.cz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1509 Registrován: 12-2007 |
Je to tam, to vzadu so žltou kabínou. Samotné by asi nebolo, však? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 512 Registrován: 7-2014 |
Myslím že v Podívíne v stanici na bočnej koľaji včera stála súprava pracovného vlaku z Rakúska - Swietelsky, nejaký plošiňák s kontajnermi a žltý veĺký krytý Gabs ex OBB, bolo tam toho viac len to prekrýval iný vlak..... |
bombes
|
|
Neregistrovaný host 90.181.144.141 |
V žst Podivín stálo SPENO RR16 M10. V pondělí a úterý (24. a 25.4.) brousilo celou 1.TK v úseku Podivín - Zaječí, celkem asi 6km. Zbytek týdne bylo SPENO nasazeno na trati Bludov - Hanušovice a v polovině května bude ještě k vidění mezi Březovou nad Svitavou a Svitavami. |
bombes
|
|
Neregistrovaný host 90.181.144.141 |
Ještě přidám fotky výhybkové podbíječky Swietelsky 08-475 UNIMAT 4S, jezdí společně s pluhem SSP 110 SW. V loňském roce tu byla od jara do podzimu, hlavně u Mladé Boleslavi - žst Dobrovice a žst Luštěnice. Letos dorazila z Polska v březnu a už absolvovala propracování žst Dobrovice, žst Luštěnice, výhybna Bezděčín. Od začátku dubna se pohybuje na koridoru od Blanska po Svitavy a v úseku Podívín - Zaječí. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10673 Registrován: 4-2003 |
bombes K čemu slouží to rameno stím vozíkem u té podbíječky na druhé fotce ??
http://www.k-report.net/diskuse/prohlizec-obrazku/?autor=Jnd
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 953 Registrován: 7-2007 |
Jnd: asi to řeknu laicky, ale snad to bude stačit. To rameno slouží při podbíjení výhybek, aby přizvedávalo i odbočnou větev výhybky - taky se všimněte, jak ten podbíjecí modul je "vychýlený", to proto, že je podbíjena zrovna ta odbočná větev. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10676 Registrován: 4-2003 |
Jo ted koukám ,že to přizvedává ... já si toho původně nevšiml a vypadalo to,že to na té koleji jen tak volně "leží"
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1517 Registrován: 12-2007 |
Volá sa to "synchronní přízved odbočné větve". |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 951 Registrován: 11-2008 |
Mám otázku na vás znalce.. Je možné ze existuje vůz ex postwag co má na střeše montážní plošinu pro elektrikáře?skanska? Děkuji moc za potvrzení či vyvraceni..
trvale
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1525 Registrován: 12-2007 |
postwag = postw ? Myslím, že dva reko na trafikantské má (mal) Chládek a Tintěra. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 952 Registrován: 11-2008 |
Tratovak: omlouvám se za nepřesnost..tak děkuji za potvrzení...
trvale
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1526 Registrován: 12-2007 |
Na externom HDD som našiel fotku: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 953 Registrován: 11-2008 |
Tratovak super děkuji moc..
trvale
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 5-2017 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 5-2017 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1530 Registrován: 12-2007 |
Tak RM 79 má premiéru za sebou... Radotín - Smíchov. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 45 Registrován: 7-2015 |
Na metru už několik let svařuje DOSTA Plasser byl víceméně používán jen občas,a do tunelu jezdil jen na zkoušky brzd. |
Puma
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 574 Registrován: 4-2011 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 566 Registrován: 8-2015 |
Zlín střed MUV 69.2. 2017-05-13 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 541 Registrován: 7-2014 |
Dneska dorazili na Ba predmestie 4 vozne z Rakúska s naloženými výhybkami, z toho dva sú špeciálne so šikmými plošinami.....zajtra dorazia ďalšie mechanizmy na ich pokládku..... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 652 Registrován: 10-2012 |
Nevěděl by někdo prosím, původní číslo M153.00xx tohoto trafikanta??? MVTV 2.3005 (99 54 9439 026-4) Praha-Holešovice dnes. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10725 Registrován: 4-2003 |
No ta tabulka byla někde na webu a vůbec by nevadilo kdyby se tento odkaz dal nacpat do záhlaví zdejší diskuze ... jenže já jí nemohu najít ...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1537 Registrován: 12-2007 |
voloda: A to budú meniť ktoré výhybky? Kedy? "Dneska dorazili na Ba predmestie 4 vozne z Rakúska s naloženými výhybkami, z toho dva sú špeciálne so šikmými plošinami.....zajtra dorazia ďalšie mechanizmy na ich pokládku....." |
Tajemný_em
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3328 Registrován: 5-2002 |
Číslo 99 54 94-39 026-4 měl přidělený (kdysi poříčanský) 892.063. Tak snad někdo nekouzlil s čísly a motor na fotce je bývalý 63.
"Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára da Cimrman
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 653 Registrován: 10-2012 |
Díky! Koukám, že jsme s tím přečíslováním pomalu jako na Slovensku..... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10726 Registrován: 4-2003 |
Jo podle toho co tady čtu u sebe v knize souhlas s T.em. píšou tu rok 2016 reko na MVTV 2.3
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4855 Registrován: 5-2007 |
Ve Vsetíně dnes tato mandelinka MVTV2.3 006:
Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 355 Registrován: 1-2011 |
Pár foto za posledních 10-dnů práce s Mazlíkem,naložení bet. bloků a mostního provizoria v žst. H.Brod na vagóny a noční pokládka mezi Okrouhlicema a H.Brodem,hned druhý den vyndavání dvou ocelových mostů v žst. Bečváry.Noční pokládka bet. výměn 1-14-760 v žst.Beroun pro Subterru a druhý den již pokládka poslední bet. výměny a kolejových polí v žst.Frýdlant
PZ
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3089 Registrován: 11-2007 |
Ze kterých MVTV vznikly 2.3 002-003 a 007 a 008, teda pokud ty dva už poslední jsou? |
Ts Andersen
|
|
Neregistrovaný host 90.183.20.130 |
První nasazení strojů Plasser & Theurer Dynamic Stopfexpress 09-4X a BDS 2000 v ČR, v tomto případě konkrétně stanice Heřmaničky a Ješetice. BDS 2000 4X |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4862 Registrován: 5-2007 |
Co k tomu dodat?Byť se naše českoněmecké firmy(GJW,STRABAG,HROCHOSTROJ) a SKANSKA snaží modernizovat (TSS je prozatím out) a posílit svůj strojový park,tak prostě tito jsou o ten pomyslný krůček/krok před f.SWIETELSKY a pod. Kujva,s tim by se to dělalo.Pěkný moc pěkný......Chcete mě?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1538 Registrován: 12-2007 |
Čo dodať? Že našinec musí ovládať umenie upliesť z hovna bič... Úprimne by ma zaujímalo, či na tej akcii aj niečo zarobili, alebo to je iba výkladná skriňa... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4864 Registrován: 5-2007 |
Samozřejmě,buďme rádi za to,co tu je a že ten pomyslný z hovna bič se tu upletl.Kloubouk dolu všem,co se na tom podílí.Pár strojů,co tu v Čechách existuje,totiž doslova povstalo i z popela a vyjelo z kopřiv.
|
Tajemný_em
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3330 Registrován: 5-2002 |
Janek_lemoch: "Ze kterých MVTV vznikly 2.3 002-003 a 007 a 008, teda pokud ty dva už poslední jsou?" 2.3.002 má být původní břeclavský 892.044. Ty ostatní zatím bohužel... Ty víš, který dráťák posloužil pro 2.3.004??? Adepty na reko byly 892.030, 34, 59 a 67 (+ teoreticky ještě dva - původní smlouva byla na 10 kusů MVTV2.3).
"Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára da Cimrman
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3094 Registrován: 11-2007 |
Tu 004 jsem přehlídl že chybí. |
Radek Z
|
|
Neregistrovaný host 158.255.27.6 |
Ta výše vyfotografovaná MVTV 2.3 006 je bývalá zábřežská 043 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4869 Registrován: 5-2007 |
Trochu si přihřeju polívku.VVM 1000 v oknech projíždějícího vlaku:
|
Blanka
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 447 Registrován: 12-2014 |
Video z Prvního parního víkendu v Lužné (14.5.), kde si významnou roli zahrál uhelný jeřáb https://youtu.be/WPjyC-ewybk
Můj Youtube kanál BlanCamCZ s převážně železniční tématikou dostupný zde
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3098 Registrován: 11-2007 |
Na chvíli se vrátím k reko Mandelinek na MVTV 2.2. Nepodařilo se někomu zjistit které z těchto vozů - MVTV 2.2 001, 3, 4 a 5 má čísla 99 54 9 439 032, 060, 089 a 092? Díky |
Sparta
|
|
Neregistrovaný host 188.246.111.251 |
Nemáte někdo tušení, jak se značí MUV 69: Jde mě o to, jestli výrobní čísla sedí i s jejich inventárním - např. MUV69-123 jestli mělo výrobní číslo 123 atd. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1545 Registrován: 12-2007 |
Priatelia veľkých žltých potvor, práca na dodatku k "SDV" sa pomaly ale isto blíži ku koncu. Budú v ňom stroje: MUV 69.9, MUV 74.2, MUV 77.1, DZ 500 MT, ZRM 79, RM 79, MFS 33/MFSD 33/MFS 40, SPLM 16-2, USP 303, MV ERTMS, DS NDT, DJ NDT, MMD.1, MMD.2, MVTV 2.3, MTW 100, U 400/6x4, UniRoller-V, APT 1500 RL, DAF CF 440 TWT, UST 78 U, CASE WX 148 S, CASE WX 168 S, Liebherr A 922 Rail, WŽB 10.1-M a 09-4x4/4S. Fotky nejaké sú, ale ak by ste niekto uznali za vhodné podeliť sa v ňom so svojími, tak sú vítané. Niektoré zatiaľ nemáme v uspokujujúcej podobe. Ďakujem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 23 Registrován: 7-2015 |
A kde je MV FST4? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1547 Registrován: 12-2007 |
FST 4 sme ešte stihli dať do 2. vydania, resp. 1. dodatku: http://www.tratovestroje.net/cs/dodatok-a-opravy-k-prvemu-vydaniu -knihy-specialni-drazni-vozidla/ |
Polabský
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 938 Registrován: 10-2010 |
Hezký den Všem, v rámci pražské Muzejní noci 2017 bude NTM na Letné presentovat provozní drezínu TATRA, která účinkovala v Oskarovém filmu Ostře sledované vlaky !! |
jagg
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 429 Registrován: 5-2012 |
Jsou ještě někde v CZ & SK provozní nebo odstavené Dogy? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4882 Registrován: 5-2007 |
jagg:odkaz Např.fa N+N má funkující a v provozu. DGKu Další,leč neprovozní je např. na stř.TSS ve Starém Plzenci.Na Slovensku je jich též několik.. (Příspěvek byl editován uživatelem paveldacicky.)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 35 Registrován: 1-2017 |
Před dvěma lety jsem jednu potkal i v Návsí. Celkem mě to překvapilo, po těch modernizacích jsem věděl jen o těch, které zmiňoval Paveldacicky. Jestli ještě existuje však nevím. Pouze můžu potvrdit tu v Plzenci. |
jagg
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 430 Registrován: 5-2012 |
Tak to je bída, jestli je aktuálně v CZ už jen 1+1 a v SK pouze několik :-/ |