Diskuse » Archiv 2017 » Železnice » Fotofleky, fotohádanky » Archiv diskuse Fotofleky, fotohádanky do 22. 06. 2017 | předcházející | další |
Archiv diskuse Fotofleky, fotohádanky do 22. 06. 2017dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Majkl007
|
|
Neregistrovaný host 78.102.203.9 |
obermuchel: nelze jinak než dát opět Je to na viaduktu ve městě Hanušovce nad Topľou na východě Slovenska, ze kterého "právě" odjíždí vlak Os 9110 Humenné - Prešov. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 554 Registrován: 9-2013 |
Majkl007: Ono z Lovosic do Chotiměře je trať plně udržovaná, protože je tzv. ve výluce. Nezpůsobilá je až od vjezdového návěstidla od Dobkoviček. Z toho vyplývá, že vlak do Chotiměře může klidně jet, když se o to zažádá. Teď tu mělo něco jet, Cyklovláček, nebo něco takového, ovšem víc informací se mi ani jako domácímu zjistit nepodařilo. Včera (12.6.2017) ale něco kolejového v Chotiměři muselo být, protože na kolejích je lehký obrus. A jinak k tomu pohledu z Kletečné na chotiměřskou stanici. Na Kletečné jsem byl už několikrát, ale vypátrat fotku, zaměřenou přímo na samotnou stanici, ne a ne vypátrat. Když něco objevím, tak ji sem vložím. (Příspěvek byl editován uživatelem Rychloběžka.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8771 Registrován: 6-2004 |
F 319: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2222 Registrován: 8-2009 |
Tak zde slíbené pohledy z Kletečné na žst. Chotiměř. Bohužel jen v mobilní kvalitě. Jinak s tím letním víkendovým "cyklovlakem" také sohlasím, že by to určitě smysl mělo. Snad tu trať v dohledné době opraví. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 555 Registrován: 9-2013 |
Pene: V dohledné době zrovna nějak nevím, mluví se o roku 2019, nebo 2020, ale.... Největší háček tkví v tom, jak to vyřešit přímo v místě sesuvu, či tam udělat přemostění, anebo vysoký násep. Zatím ,,lítají" ve vzduchu obě varianty. Dle mě by bylo lepší přemostit toto místo a to kvůli již jednou narušené stabilitě podloží. Když se piloty pustí do pořádné hloubky, tak by to z mostem už nemělo hnout, narozdíl od náspu. Je to ale jen můj soukromý názor, třeba je to blbost. A jinak, druhý snímek zabírá mé bydliště, obec Velemín, to jen tak pro informaci. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 556 Registrován: 9-2013 |
Rb017 Aby fotohádání nestálo, dám sem také zase něco, i když to asi nebude zrovna nic nepřemožitelného. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 47 Registrován: 3-2016 |
Rb017: Litoměřice dolní a tramvaje po nehodě z března 2015. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 263 Registrován: 12-2007 |
F319: Babice nad Svitavou ... a nebo těsně vedle? A dopolední Slovan? |
Tajupný Btax
|
|
Neregistrovaný host 92.62.226.10 |
Depa to je? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8773 Registrován: 6-2004 |
Majra: ano, na starším snímku je ona zastávka... F 320 aneb kolik ještě zastávek do cílové stanice? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8774 Registrován: 6-2004 |
Tajupný Btax: ono v tomto vlákně patrně nejde o vkládání jen a pouze vynikajících snímků, ovšem váš snímek (se sloupem uprostřed!) je vskutku něco mimořádného |
Btax šel na jedno
|
|
Neregistrovaný host 92.62.226.10 |
Sloup tam hraje velikou, neřku li zásadní roli. Bez něho téměř není možné ono místo řádně identifikovat, prostě. Již ta utahaná 131, velmi trefně a dovedně vkomponována do středu záběru napovídá více, nežli dost. Tato fotografie jest výzvou skutečným znalcům železnic, nikoli hnidopíškům |
neregPetrS.
|
|
Neregistrovaný host 89.203.212.124 |
Fany: šest? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 557 Registrován: 9-2013 |
Marduk11: No jo, přesně, jak jsem tušil, že to nebude nic těžkého. Litoměřice, dolní nádraží. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8775 Registrován: 6-2004 |
Btax šel na jedno: tak jak myslíte... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8777 Registrován: 6-2004 |
neregPetrS.: ano, ta šestá je "konečná", Přerov |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 558 Registrován: 9-2007 |
J 082: ... tak jsem jel a při jedné čurpauze jsem jednu fotohádanku ... kde to je či odkud kam to vede. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 558 Registrován: 9-2013 |
Ještě jeden návrat k tématu žst. Chotiměř. Zítra (15.6.2017) v čase 22:40h dorazí do naší staničky mimořádný vlak- Zamračená a pět typově neurčených osobních vagónů. Má to být nějaký výletní vlak. Z hlediska neobsazenosti chotiměřské železniční stanice budou vagony z Lovosic sunuty. Následující den (16.6.2017) v čase 17:00h pojede tento vlak zpět. Informace nejsou úplné, ale to podstatné jsem zjistil-časy, takže, kdo má zájem, může se k nám na tuto mimořádnost přijet podívat, klidně i v ty pozdní hodiny na můj svátek. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 559 Registrován: 9-2007 |
... help k J 082 ... toto je přejezd asi o 2,5 km dále od místa fota J 082 ke konci vlečky, které??? |
Starý Hanák
|
|
Neregistrovaný host 77.242.90.180 |
Jenajv: Tipuji Kobeřice. Tu vlečku příliš neznám... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4885 Registrován: 5-2007 |
Opět po čase něco ode mě.Tak kde?:
Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13436 Registrován: 12-2007 |
Druhá fotka - Vysoké Mýto město? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4886 Registrován: 5-2007 |
David- tak to bylo rychlé...jo,je to tam
Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 560 Registrován: 9-2007 |
Starý Hanák: J 082 ano je to vlečka do Kobeřic |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8781 Registrován: 6-2004 |
F 321: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1968 Registrován: 8-2007 |
F 321: Zábřeh - Jeseník.
Sbohem, Ťapino! Díky, žes tu byla... +5.6.2012
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5141 Registrován: 6-2010 |
a stanice Horní Lipová |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8784 Registrován: 6-2004 |
Pilatus: ano, oba správně... (jen upřesním, že "před námi" je směr Zábřeh) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4888 Registrován: 5-2007 |
Pro všechny zde:...tady to už ve Vysokém Mýtě neni...Tak kde?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4516 Registrován: 5-2002 |
Chlopi, kde by mohlo být tohlenstotox?
www.prototypy.cz - Stránky, které vytváříte Vy všichni!
UPOZORNĚNÍ: Pokud najdete na stránkách O prototypech chybu, opravdu nepomůže, když budete po diskuzích šířit, že Kolmačka má toto a tamto špatně. Pomoci může jedině to, když mi napíšete CO je špatně a JAK je to správně... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10804 Registrován: 4-2003 |
Rosta_kolmix Ružomberok
http://www.k-report.net/diskuse/prohlizec-obrazku/?autor=Jnd
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4517 Registrován: 5-2002 |
Díííííííík! A tato?
UPOZORNĚNÍ: Pokud najdete na stránkách O prototypech chybu, opravdu nepomůže, když budete po diskuzích šířit, že Kolmačka má toto a tamto špatně. Pomoci může jedině to, když mi napíšete CO je špatně a JAK je to správně... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 561 Registrován: 9-2013 |
Rb018 Tak kdepak by mohlo být toto? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4518 Registrován: 5-2002 |
A poslední co nevím kde je (tedy i ta předchozí tunelovka zůstává nezodpovězena):
neregPetrS.
|
|
Neregistrovaný host 89.203.212.124 |
Kolmix: Vypadá to na Ružínský tunel. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8789 Registrován: 6-2004 |
F 322 aneb něco snadného v tom vedru: cílové stanice vlaků? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2454 Registrován: 1-2006 |
Fany : zkusím A - Ústní nad Labem? (R Kolín - Ústí) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8790 Registrován: 6-2004 |
Mixmouses: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2455 Registrován: 1-2006 |
Tak po dlouhé době zasejc něcos ode mně : |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1583 Registrován: 11-2012 |
F 322: A - Břeclav B - Luhačovice C - vypadá to na opačný směr, takže Praha hl.n.
Klidně zaprodám svou duši peklu, pokud budu moct do konce života dělat jen na Kocourech a Škodovkách II. generace. To jsou mašiny, pro které se do práce těším.
Okolí neustále prudím tím, že mluvím pravdu, ale jinak su moc hodný... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 107 Registrován: 8-2008 |
Rosta_kolmix: To poslední by mohl být Štiavnický tunel. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8791 Registrován: 6-2004 |
Pavel_Večeřa: všechno OK F 323: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1970 Registrován: 8-2007 |
F 323: vjezd do Prostějova hl.n. od OL.
Sbohem, Ťapino! Díky, žes tu byla... +5.6.2012
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2223 Registrován: 8-2009 |
Tak bych tu měl opět jednu (bohužel opět jen mobilní - došly baterky ve foťáku) nadhledovku. Takže, kterou trať jsem si včera projel a kam jsem se šel během tříhodinové pauzy v nejmenovaném městě podívat? |
obermuchel
|
|
Neregistrovaný host 80.243.50.8 |
Pene: Martinice, trat 252 od Rozhledna |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2226 Registrován: 8-2009 |
obermuchel: jako vždy to bylo bleskové . Ano, jsou to viadukty mezi zastávkou Martinice u Velkého Meziříčí a žst. Velké Meziříčí. A foceno je to skutečně z rozhledny Fajtův kopec. Původně jsem chtěl udělat fotohádanku samotné žst., ale ta je bohužel za stromy a není vidět. Ale ty viadukty jsou nádherné |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8793 Registrován: 6-2004 |
Pilatus: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2456 Registrován: 1-2006 |
Tak jsme na čísle 106 zobrazení, dávám první malou nápovědu - na kilometrovníku jest číslo 31,0 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13918 Registrován: 5-2002 |
Mix: kus pod Mlýny směr Česká Kamenice...? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2457 Registrován: 1-2006 |
Hajnej : jasan , pohled na druhou stranu : |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 108 Registrován: 8-2008 |
Mixmouses: 4 sklonovníky na jedné fotce, tam s nimi fakt nešetřili |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13920 Registrován: 5-2002 |
Tmsm: 4 sklonovníky na jedné fotce, tam s nimi fakt nešetřili Přičemž pikantní je, že důvodem osazení může být kolísání sklonu o 1 promile na hraniční hodnotě, třeba 15 a 16 promile. Zato jindy může sklon lítat o 4 promile (16 až 20) a není tam nic... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8796 Registrován: 6-2004 |
F 324 aneb určete názvy dopraven, pro které platí tyto předvěsti: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13922 Registrován: 5-2002 |
C = Prostějov...? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13923 Registrován: 5-2002 |
B = Blatec...? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1587 Registrován: 11-2012 |
A - Vrbátky od Blatca. B - Toto mi ovšem kilometráží nepříjde jako trať 301. Tam to vypadá na dvojici Rousínov a Komořany. C - Prostějov od Vrbátek, v pozadí je vidět Hanácká dálnica.
Klidně zaprodám svou duši peklu, pokud budu moct do konce života dělat jen na Kocourech a Škodovkách II. generace. To jsou mašiny, pro které se do práce těším.
Okolí neustále prudím tím, že mluvím pravdu, ale jinak su moc hodný... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8798 Registrován: 6-2004 |
Hajnej: a co snímek bez nápovědy, rozuměj "staničení" ? Pavel_Večeřa: tož domorodec, jak jinak.... Čili všechny tři snímky uhodnuty správně (Příspěvek byl editován uživatelem Fany.) |
Majkl007
|
|
Neregistrovaný host 78.102.81.100 |
Tak zase jedna nadhledovka... Uprostřed fotky je vidět jakési nádraží (velká budova cihlově červené barvy), kterým zrovna projíždí nákladní vlak. Jaké je to nádraží a odkud bylo ? |
neregPetrS.
|
|
Neregistrovaný host 77.240.103.200 |
Šotoušův sen. Kdepak to asi je? |
Starý Hanák
|
|
Neregistrovaný host 77.242.90.180 |
Majkl007: Návsí. Z Kozubové? |