Diskuse » Archiv 2017 » Železnice » Fotofleky, fotohádanky » Archiv diskuse Fotofleky, fotohádanky do 02. 11. 2017 | předcházející | další |
Archiv diskuse Fotofleky, fotohádanky do 02. 11. 2017dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 720 Registrován: 9-2013 |
Rb045: Jedna nadhledovka. Kterou stanici na snímku vidíme a odkud jsem fotil? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3070 Registrován: 6-2007 |
Semolina: Doubrava AWT Rychloběžka: Rb045: Muráň, od hřbitova |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5060 Registrován: 5-2007 |
Toto myslím bude asi trochu těžké.Tak se ukažte,kdo pozná?: (Příspěvek byl editován uživatelem paveldacicky.)
Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 722 Registrován: 9-2013 |
Vojtag: Obojí správně. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10 Registrován: 7-2017 |
Paveldacický: Broumov-Olivětín ?? ale ten přístavek mne tam mate |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9051 Registrován: 6-2004 |
A je tady F 403: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6594 Registrován: 2-2006 |
Vojtag: Správně. Další hádanka - kde a odkud? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3072 Registrován: 6-2007 |
Tak to je taky jasné reginka jede mezi Veřovicema a Frenštátem, u přejezdu na Daremní. Foceno z Velkého Javorníka |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2476 Registrován: 1-2006 |
Gdepak ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5061 Registrován: 5-2007 |
pudr.kolsky....Broumov-Olivětín.Tak tam ne.Jak říkám,je to těžký,tak poprvé napovím,že stanice neni pod drátama,a název tak trochu souvisí se dřevem
Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6595 Registrován: 2-2006 |
Vojtag: Správně. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13543 Registrován: 12-2007 |
Paveldacicky: Věděl jsem, že to bude některé ze slovenských nádraží (kde typově téměř stejná je mj. budova na nádraží Pohronská Polhora, ale liší se nátěrem i okolím budovy), tak po nápovědě z možných adeptů s tímto vzhledem asi Brezová pod Bradlom? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5062 Registrován: 5-2007 |
David: Tak tě zklamu.Ani Brezová pod Bradlom to neni.
|
Šmajchl
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 753 Registrován: 9-2011 |
Mixmouses: Asi to je blbost, ale polní přejezd mezi Velkým Valtinovem a Jablonném v Podještědí |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2477 Registrován: 1-2006 |
Šmajchl : ale vůbec to není blbost, naprosto správně |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 640 Registrován: 9-2007 |
Paveldacicky: Hontianske Tesáre Fany F 403: Studenec ... a taky jedna ode mne J 102 je kde??? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5063 Registrován: 5-2007 |
Jejnav...bravisimo.Jsou to Hontianské Tesáre.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 641 Registrován: 9-2007 |
... help k J 102 kde? ... to už je jen za čtvrtku Bludišťáka |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5065 Registrován: 5-2007 |
Jenajv..na ty Tesáre jsi přišel jak?.Tam se málokdo dostane.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 642 Registrován: 9-2007 |
Paveldacicky: to víš na nemocenské je nuda na posledním šotu jsem si nachladil ledviny a ta nápověda o tom názvu souvisejícího se dřevem zoznam staníc a na pátý pokus podle mapy to vyšlo . I když jsem měl jisté adepty podobně jako David včera večer, ale nic mi nepasovalo tak jsem se na to pak vykvákl . Jsi tam pokládal koleje či jen tak na vejletě?? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5067 Registrován: 5-2007 |
No jo to dřevo.Takže osobně jsi tam nebyl.My tady od pondělka sypali štěrky.Dokonce dneska dorazila podbíječka a je tu i PÚŠL.Jo a ještě se tu po okolí prohání "BOBOR".Trochu fotek i tady
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 643 Registrován: 9-2007 |
Paveldacicky: takže v práci a zároveň na šotu , na osobní návštěvu ještě v budoucnu příjde řada jestli nám nepoberou režijky |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5068 Registrován: 5-2007 |
I když se už nějaký čas mluví o obnovení provozu,tak teď se do Krupiny nedostaneš ani se zlatou režijkou. (Příspěvek byl editován uživatelem paveldacicky.)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5070 Registrován: 5-2007 |
Samozřejmě myšleno obnovení provozu osobní dopravy,protože do Krupiny a někdy i do Hontianských Nemcov a Hontianských Tesár párkrát do týdne zajede ze Zvolena manipulák buďto pro ložený a nebo s prázdným vozem pro dřevo.Jak je to ze směru od Šahů,nevím. (Příspěvek byl editován uživatelem paveldacicky.)
|
VIA
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6 Registrován: 8-2017 |
Jedna dvojitá hádanka: Kde, to nebude těžké, a co to je, to možná jasná šotozáležitost nebude:-) |
VIA
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7 Registrován: 8-2017 |
A abych nebyl nařčen, že ta první hádanka nepatří na železnici, tak druhá je přímo od kolejí:-) Kde? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 150 Registrován: 6-2009 |
VIA: Střekov a mník? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9053 Registrován: 6-2004 |
Fany F 403: Studenec ano, potvrzuji P.S.: a zítra už o5 s aktualizovanými hodinovými údaji "v šotokrabičce" |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5077 Registrován: 5-2007 |
Kde je toto? : Fany..pšt.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 723 Registrován: 9-2013 |
Rb046: Jeden ze snímků z doby, kdy jsem ještě fotil na klasiku- kinofilm. Takže snímek je oskenován, tedy úplně ostrý není. Snad to někdo pozná, kde jsem fotil. (Příspěvek byl editován uživatelem Rychloběžka.) |
Strom
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 517 Registrován: 7-2008 |
Rb046-za závorami je most přes údolí...zatím nechám pro někoho dalšího
Nejlepší byl zatím topírenský posun v DPOV Nymburk na stroji 703 717
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 726 Registrován: 9-2013 |
Strom: Tak z touhle nápovědou už to, počítám, nebude problém. |
Tajemný_em
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3466 Registrován: 5-2002 |
Místo je jasné, "Pomenší pěstební plochy u Listnatého stromu Jednoho evropského národa". Mmch, mechanické závory v pozadí, co měly přídavné výstražníky, ty nafocené asi nemáš, co? Já vůl jsem se k tomu nebyl celá léta schopen dokopat - a teď je pozdě.
"Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára da Cimrman
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 727 Registrován: 9-2013 |
Tajemný_em: Kamaráde, potěším tě, mám je nafocené, ovšem jen směrem od obce. Dodnes nevím proč jsem je nevyfotil i z druhé strany. Níže jsou fotky, které ti můžu poslat po mailu (víc jich stejně nemám): Fotky jsou pořízené dne 26.7.2009. A jen tak pro doplnění pro ty, co stále nevědí, o jakém místě je řeč, tak jsou to Zahrádky u České Lípy. Dnes už . (Příspěvek byl editován uživatelem Rychloběžka.) |
Tajemný_em
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3468 Registrován: 5-2002 |
Dík moc, tohle bohatě stačí. Mrkačka pro opačný směr od Úštěku byla nezvykle umístěná, stála ještě před tou nepřehlednou zatáčkou, nějakých 75 metrů před přejezdem. Takže tam každý, kdo se dokoulel až ke spuštěným závorám (což dělali všichni), vlastně porušoval zákon.
"Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára da Cimrman
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14800 Registrován: 5-2002 |
T_em: Takže tam každý, kdo se dokoulel až ke spuštěným závorám (což dělali všichni), vlastně porušoval zákon. Ale...? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 730 Registrován: 9-2013 |
Jó tak a ono mi to teď pořád vrtá hlavou, kde vlastně byla z druhé strany. Nějak jsem si to po těch létech nemohl vybavit. Fotky pošlu zítra (tedy, když si vzpomenu). Musím do postele, ráno vstávám brzy do práce. Přeji dobrou noc! |
VIA
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8 Registrován: 8-2017 |
Koráb: Ze střekovské strany to je, mník to není. Protože nejsme u rybářů, doplním, že je to Hlaváč černoústý, invazní rybka dotažená z Černého moře, nyní pohroma Labe... |
VIA
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9 Registrován: 8-2017 |
... a maličká nápověda k té druhé: O chloupek zpět to ve stanici vypadá takto: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5081 Registrován: 5-2007 |
VIA....Děčín východ?
|
VIA
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10 Registrován: 8-2017 |
PavelD: Správně.:-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5083 Registrován: 5-2007 |
Nikdo nepoznává mojí z neděle? Nápověda taková,že otočím-li se,tak dojdu k zařízení,které je v globále důležité pro docela podstatnou část Evropy
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11076 Registrován: 4-2003 |
??
https://www.k-report.net/diskuse/prohlizec-obrazku/?autor=Jnd
|
dohlib
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 391 Registrován: 8-2014 |
Paveldacicky : Dukovany, trať 240? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5085 Registrován: 5-2007 |
Dohlib....
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14811 Registrován: 5-2002 |
PD: podle černých "bryndáků" je to někde na Slovensku a podle té čtyřicítky a nezávislých vjezdových návěstidel spíš na nějaké lokálce. |
dohlib
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 392 Registrován: 8-2014 |
Paveldacicky : Tak Jaslovské Bohunice ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 159 Registrován: 12-2009 |
Paveldacicky: Tak jsem v mapě vykoukal, že to je vjezd do žst. Šahy. Akorát to globálně důležité zařízení mi nějak uniká |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5087 Registrován: 5-2007 |
Attilius....ano jsou to Šahy. To zařízení je PS4 Šahy-Tupá na ropovodu Družba :48.1002753N, 18.8952581E Ostatně v Šahách stojí i ten Talbot (Příspěvek byl editován uživatelem paveldacicky.)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 736 Registrován: 9-2013 |
Rb047: Kde? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3821 Registrován: 3-2005 |
Dohlib: Dukovany, trať 240? To bylo myšleno vážně?? |
dohlib
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 394 Registrován: 8-2014 |
Regent :To jsem střílel od boku dle nápovědy jsem myslel že tam je jaderná elektrárna, u Dukovan je trať jen jednokolejná... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9055 Registrován: 6-2004 |
F 404 aneb která trať ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9056 Registrován: 6-2004 |
F 405 aneb odkud/kam těch 22.2 km? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 165 Registrován: 8-2010 |
Rychloběžka Rb047 Bělá pod Bezdězem :D |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 737 Registrován: 9-2013 |
567594: No sláva, už jsem myslel, že budu muset dát nápovědu. Je to Bělá pod Bezdězem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15 Registrován: 7-2017 |
Rychloběžka: mohu se prosím zeptat, kde to v té Bělé je? Jsem rodák a myslím si, že to tam znám. Opravdu nevím. Díky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9057 Registrován: 6-2004 |
F 406 aneb kdepak? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2036 Registrován: 8-2007 |
F 406: Tady: https://mapy.cz/s/2aC6T
Sbohem, Ťapino! Díky, žes tu byla... +5.6.2012
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2037 Registrován: 8-2007 |
JVM: Tady: https://mapy.cz/s/2aC8s
Sbohem, Ťapino! Díky, žes tu byla... +5.6.2012
|