Diskuse » Archiv 2017 » Automobily, lodě a letadla » Nehody | předcházející | další |
Nehodydolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 638 Registrován: 6-2015 |
http://budejovice.idnes.cz/vinik-nehody-v-krumlove-ujel-dij-/bude jovice-zpravy.aspx?c=A170310_152005_budejovice-zpravy_mbe Kdyby neujel, dal bych mu klasický litr flastr, stát se může. I mně se dnes stalo, naštěstí to dopadlo líp (snad paní, co si užila let přes celý autobus, je opravdu celá, a řidič Transitu si už trenky vypral...), ale svým laickým pohledem nevidím důvod, proč mu nenapařit paragraf za neposkytnutí pomoci, a to v celé dvouleté variantě. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 675 Registrován: 6-2015 |
Chape nekdo, jak se muze pri vyjezdu z jednosmerky stat toto? |
Jef
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5652 Registrován: 5-2002 |
Hm, třeba tak, že taxík zastavil u levého okraje, Tiguan si myslel, že taxík bude stát, chtěl ho objet, ale taxík se rozjel...?? |
22michal
|
|
Neregistrovaný host 85.93.96.34 |
Já bych to tipnul na kombinaci nedávání blinkru a nedívání se do špíglu. Plus zastavení u křižovatky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3892 Registrován: 11-2006 |
Nedávno se mi stala podobná věc (bez nehody), stál jsem na okraji křižovatky a dával přednost autům na hlavní, když v tu se vedle mě postavil na stejnou úroveň nějaký dement, který chtěl prostě být v křižovatce první...třeba podobný případ. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1564 Registrován: 3-2010 |
Trochu jiná (pivní) nehoda. Auto, ze kterého se tekuté zlato v lahvích vysypalo stojí vpravo za podjezdem. |
Peta303
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2515 Registrován: 6-2005 |
To vypadá na prázdné lahve, i tak ten smard ale musel stát za to.
cynický škarohlíd
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1565 Registrován: 3-2010 |
Máš zřejmě pravdu, to jsem si nevšiml...pak to tak dopadá, když člověk dělá věci narychlo. Každopádně je to dost frekventovaná křižovatka "téčko". Doufám, že pak přijela pořádná úklidová technika, smetákem by to uklízel do večera. |
22michal
|
|
Neregistrovaný host 82.117.159.151 |
Na Triumphu škody, že by se za to dalo to AX-ko koupit alespoň desetkrát: Triumph vs. Citroen |
Peta303
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2521 Registrován: 6-2005 |
Jednání s pojišťovnou (v této zemi prakticky jakoukoli) tomu chudákovi nepřeju... :-( (Příspěvek byl editován uživatelem Peta303.)
cynický škarohlíd
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6859 Registrován: 12-2005 |
Včera to zamnou v koloně položil kluk na motorce a ta po 8 metrech zastavila až o muj nárazník. Já mam škodu minimální ale motorka je polámaná a servaná hodně mírnym odhadem tak za 20 litrů. Aspoň že to odnes jen modřinou.
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 515 Registrován: 7-2014 |
jedna z roku 1965 v Bratislave na Dulovom nám, keď cisternová Tatra 111 (asi Benzinol) aj s prívesom vybehla hore schodmi.... https://vtedy.tasr.sk/zoom/568127/view?page=1&p=separate&view=0,0 ,2434,1181 https://vtedy.tasr.sk/zoom/568637/view?page=1&p=separate&view=0,0 ,2434,1181 |
22michal
|
|
Neregistrovaný host 85.93.96.34 |
Sice to nebyla tak úplně nehoda, ale spíš to ukazuje na to, co za debily lze potkat... https://www.novinky.cz/krimi/437960-agresivni-ridic-porsche-v-pra ze-vybrzdoval-hasicskou-cisternu.html |
22michal
|
|
Neregistrovaný host 82.117.159.151 |
Ojoj. Jeden těžce zraněný, žigulík na odpis pozary.cz |
Martinmarilynmanson
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10369 Registrován: 12-2007 |
Včerejší D5: Ještě v tom byla další dvě auta, viděno naštěstí z autobusu ČSAD Plzeň.
Be clever - use public transport!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2498 Registrován: 11-2009 |
Když jsem šel okolo, odjížděla asistenční odtahovka, z auta byl cítit benzin jak v chemičce. Tipuji menší náraz a pár převrácení z rychlé a neopatrné jízdy.
Kdo z nás je vinný: "Kdo chce psa bít, vždycky najde si hůl".
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15 Registrován: 7-2017 |
Hm, 33 hodin za volantem, to je fakt nad moje chápání... https://www.novinky.cz/krimi/445192-ridic-cisterny-jel-nepretrzit e-33-hodin-a-usnul-v-protismeru-zavadil-o-kamion.html |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4736 Registrován: 10-2008 |
Chalanisko to hodil cez budu, ale vobec netusim ako sa mu to podarilo.
20 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2017
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá RZ - maximá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2006 Registrován: 8-2013 |
šmolko: "Chalanisko to hodil cez budu, ale vobec netusim ako sa mu to podarilo. " Ako tak pozerám tak SKP ho pozná od 2.5.2017. Prešli 3 mesiace a auto môže ísť do šrotu Smutné
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 210 Registrován: 2-2016 |
V Piatok Audi Q7 x Fiat Punto pri ekonomickej v Topoľčanoch. Čtyři kroužky pro teploušky boli na vine, nedali prednosť. Nehoda pred oknami a hneď v škole o zábavu postarané. |
Martinmarilynmanson
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10516 Registrován: 12-2007 |
Trochu pomuchlaná Cordoba. Pro jistotu jí odstavili hned za křižovatku, aby jí kdyžtak někdo nabořil i zezadu...
Be clever - use public transport!
|