Diskuse » Archiv 2017 » Automobily, lodě a letadla » Slovenské EČV - diskuse » Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 12. 04. 2017 | předcházející | další |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 12. 04. 2017dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 710 Registrován: 12-2013 |
Polo sedan. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1751 Registrován: 8-2013 |
Combaynista: "Polo sedan." Ja som ho dnes videl naživo poprvýkrát v živote ani som netušil že sa VW Polo (2002-2005) robilo aj vo verzií sedan Foto z predu (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1211 Registrován: 3-2010 |
@Plate 2219 Áno, som si istý. Mám aj fotku, ale je z diaľky a nekvalitná (ako som už spomínal). Ale ak budeš chcieť, môžem ti to poslať na mail. Btw. tento týždeň som ho stretol znova, ale opäť nebola možnosť na foto zblízka... K tým ostatným Tebou spomínaným NO - EČV (typom) sa vyjadriť neviem, ale NO-474AS je čistý II. typ. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2227 Registrován: 3-2007 |
ex.PDB 30-72 je to teda Octavia alebo 1202 ? SKP udáva Škoda 120... inak doteraz ju bežne stretávam v premávke ,občas slúži ako presúvadlo do práce. Na ten vek veľmi zachovalo vypadá. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6645 Registrován: 3-2007 |
Skoda 1202 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4600 Registrován: 10-2008 |
Plate: 1202 sa da rychlo odlisit od Octavie podla zaoblenych zadnych okienok. Aspon tak som sa to naucil ja. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 711 Registrován: 12-2013 |
Octavia Combi napr. nikdy nemala 2 dvere na jednej strane, zatial čo 1202 má na pravej strane dvoje dvere. Ďalej Octavia mala vzadu plutvičky alebo neskôr vodorovne umiestnené svetlá zo Škody 100. A samozrejme 1202 bola rozmerovo o dosť väčšia. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 600 Registrován: 1-2014 |
Najlepšie je, že má dve povinné zmluvné poistenia |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4604 Registrován: 10-2008 |
Oku lahodiaca BL-111II (opat asi v drzbe niekoho, kto ma co docinena s vydajom ECV ) Nitriansky kolegovia: Fotka NR-111II sa tu uz objavila? Ja mam pamat ako klokan a nespominam si. Ale snad tyzden dozadu som ju videl v Bratislave na Mercedesy triedy E minulej generacie... (Příspěvek byl editován uživatelem šmolko.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1764 Registrován: 8-2013 |
šmolko ešte som ju nevidel ale podla skp ide o Mercedes Benz E trieda strieborná metalíza poistenie od 30.4.2016
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 603 Registrován: 1-2014 |
BL 111II podľa SKP ex. BA 700XG, čo je tiež celkom pekné číslo Inak, to je krátka alebo kombi? Z tej fotky to nejako neviem rozlíšiť Inak, v časoch, odkedy navštevujem toto fórum, tak si pamätám, že sa riešilo aj BL 111II, aj KE 111II, aj NR 111II, avšak BA-111II bolo strašne dávno, to som ešte toto fórum nenavštevoval, preto som bol naň zvedavý, googlil som a aj som vygooglil na tomto fóre, tak vám preposielam pre pripomenutie, vy si možno radi pripomeniete, pre mňa to bola novinka : A podľa SKP a S-EKA pravdepodobne ešte stále žije |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4605 Registrován: 10-2008 |
Falco: je to kratky liftback Dakujem ze si vygooglil moju starsiu fotku s BA-111II, ja som chvilku rozmyslal, ze ju sem dam na porovnanie, ale vidim, ze nebolo treba. Ako sa ti podarilo vlozit link na fotku, ze sa zobrazuje ako nahlad fotky a nie ako text? Lubos1993: Ved hovorim, ze to bola E trieda, len som sa ponahlal a nemienil som kvoli hladat parkovacie miesto na frekventovanej bratislavskej ulici. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 604 Registrován: 1-2014 |
šmolko a možno aj pre ďalších, postup, ako nepridávať link na obrázok ako klasický hypertextový odkaz (text), ale náhľad obrázka: Fotku som našiel v tomto Tvojom príspevku Adresa obrázka je: http://www.k-report.net/discus/obrazky/81/89/518189.jpg Táto adresa je viditeľná po rozkliknutí obrázku na novej karte kliknutím na malú šípočku vľavo hore v náhľade obrázku Číslo medzi posledným lomítkom a formátom obrázku .jpg, teda v tomto prípade 518189 je číslo obrázka Pri pridávaní nového obrázku sa v príspevku, do ktorého ho pridávame, ešte pred odoslaním zobrazí kód obrázku v tvare: opačné lomítko (\), slovo "obrazek" a v hranatých zátvorkách { } číslo nového obrázka vygenerované systémom. A do týchto hranatých zátvoriek som vložil číslo obrázku 518189 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2231 Registrován: 3-2007 |
V piatok som stretol stále aktuálne maximum pre Nitrianske X-značky. ide o NR-X 201 ktoré sa "vozí" na tmavomodrom Superbe mkI. Inak mám k vozu zaujímavú poznámku že by sa malo jednať o vozidlo patriace org.Konferencia biskupov Slovenska. Tomino , vidím že tabuľke nemáš prakticky nič ,tak môžeš doplniť ... NR-X 001 až 201 = I.typ NR-X 202 až 240 = ZREJME NEVYDANÉ ! NR-X 241 až 287 = II.typ - 287 by malo byť na Nissan X-trail ,ak budem mať čas skúsim niečo ešte vytiahnúť z SKP . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 662 Registrován: 3-2015 |
Do čadčianskej analýzy: CA 162YA, I.typ, 2R Rozsah série však presne určiť neviem, to je skôr otázka na Platea Foto: bazos.sk |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2236 Registrován: 3-2007 |
Palii : no veruže tu sa ani ja nechytám ,ale mám poznámku že 165YA je 2R ,a zhodou okolností som videl predvčerom CA-212YA ako 1R |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 961 Registrován: 3-2011 |
Pár starších značiek: odkaz
E pericoloso sporgersi - Nicht hinauslehnen - Не высовываться - Ne pas se pencher au dehors
|
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1216 Registrován: 7-2013 |
Zopár AA z posledných dní
PP-308DD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1778 Registrován: 8-2013 |
Nový policajny VW Transporter T6 s koncovkou OA na policajné auto nie úplne stará koncovka (začiatok mesiaca február), toto není vo zvyku P.s nevie niekto bližšie info či novú T6 dostala iba Bratislava alebo budú vo všetkých krajoch }
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6651 Registrován: 3-2007 |
Pretože to nie je policajné auto a patrí Skytollu. Značky len BL. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4613 Registrován: 10-2008 |
Tomino: Pretože to nie je policajné auto a patrí Skytollu. Hmmm.. to je zaujimave ked disponuje napismi "Policia". |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6652 Registrován: 3-2007 |
Napriek tomu nemá s ministerstvom vnútra, resp. policajným zborom nič spoločné. Aj autá patriace napr. Škoda Auto Slovensko disponujú nápismi "Polícia" a ešte nemusia patriť policajnému zboru. Zadná rampa slúži práve na kontrolu mýtnych jednotiek. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 614 Registrován: 1-2014 |
Ale ako môže auto, ktoré nepatrí policajnému zboru, byť takto polepené? Nápisy polícia, plus k tomu aj číslo 158. Nie je to náhodou protizákonné? Dnes platné znenie zákona zakazuje používať označenia "Policajný zbor" alebo "Polícia" vo všetkých tvaroch, vrátane zmien v ich diakritike a so začiatočnými malými písmenami: v ústnom vyhlásení, na odeve, v písomnom styku, v názve domény web stránky a na vozidle. Z článku: https://auto.sme.sk/c/6970353/policia-vydala-znacku-po-licia-zako n-si-vysvetlila-po-svojom.html |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1493 Registrován: 12-2007 |
To označenie POLÍCIA je úplne v poriadku lebo je to vozidlo patriace polícii a vykonáva policajnú službu v zmysle zákona.Prísediaci zamestnanec Skytoolu je len panáčik čo pozerá do monitoru a kontorluje okolo idúce vozidlá spadajúce do kategórie platiteľov mýta.Ak zistí problém tak musí osloviť policajta aby auto zastavil.Sám nemôže zastavovať autá, zákon mu to nedovoľuje, a tiež mu zákon nedovoluje vyberať pokutu za zistený priestupok.Toto oddelenie policajného zboru okrem kontroly mýta vykonáva aj bežnú hliadkovú činnosť na cestách.Občas sa vyskytne pri nich aj IBP a kontrolujú vodičov. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2239 Registrován: 3-2007 |
Renegade : len potom mi to nedáva logiku ,v aute je policajt ,riadi ho policajt ,ale patrí Skytolu ? Celé mi to príde ako bububu na občanov aby rešpektovali niekoho kto ide len pokutu vyberať a pritom by mohol používať bežné civilné auto. Pripadá mi to ako operatívny lízing aj so všetkými vymoženosťami pre civilných zamestnancov Skytolu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 712 Registrován: 12-2013 |
V zahraničí je celkom bežné, že policajné autá sú majetkom lízingových spoločností. Sú teda polepené, no nie sú majetkom MV. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2241 Registrován: 3-2007 |
Combaynista : skôr mi ide o to že autá s označením POLÍCIA používajú súkromné firmy. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 615 Registrován: 1-2014 |
Prikláňam sa k názoru kolegu Plate-a, aj keď Renegade možno má pravdu, že sa tým vozidlom vykonáva činnosť, ktorá je okrajovo spojená aj s policajným zborom, ale napriek tomu, Tomino uvádza, že vozidlo patrí firme SkyToll, čo je súkromná firma. A policajný zbor je policajný zbor. Preto si myslím, že takéto označenie vozidla takýmito nápismi nie je v poriadku. Navyše, Tomino uvádza, že ani iné vozidlá s nápismi Polícia nemusia patriť policajnému zboru. Ako napríklad tie patriace Škoda Auto Slovensko. Podľa mňa je toto celé na hlavu postavené. Vozidlá s nápismi Polícia majú patriť len a výlučne policajnému zboru, nie bársjakej súkromnej firme. Btw, keď nabudúce pôjde za mnou "policajné" auto a bude mu na majákom blikať STOP, tak jednoducho nezastavím a odôvodním to tým, že som nevedel, či sú to policajti, alebo SkyToll, alebo Škoda Auto Slovensko. Napr. Škoda Auto Slovensko nie som povinný zastaviť, ani ma nemôžu zastaviť. A či sú to oni alebo kto, ja neviem spoľahlivo určiť. Preto nie som povinný zastaviť (moja logika). Ak logika tohto štátu je, že všelibárskto môže jazdiť na autách polepených policajnými nápismi. (Příspěvek byl editován uživatelem Falco.) (Příspěvek byl editován uživatelem Falco.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1495 Registrován: 12-2007 |
Je to rovnaké ako keď si firma kúpi auto na leasing.Nie je majiteľom, iba držiteľom.A má na aute svoje logo alebo niečo iné.Aj keď sa jedná o MV(štát), tak kupujú autá na leasing a to znamená že sú držiteľmi, nie majiteľmi.Označenie POLÍCIA je v poriadku a Skytool je prevádzkovateľom mýtneho systému a vykonávateľom kontroly, čo mu ale neumožňuje udeľovať pokuty.Vysvetlenie je na dlhé písanie, ale zákon o policajnom zbore a k tomu príslušné vyhlášky to všetko právne ošetrujú. Falco:Ak si myslíš že to uhráš na to že nevieš či ťa zastavuje polícia alebo nie, tak si pozri z. 315(autoškola) a tam máš presne vysvetlené kto ťa môže zastavovať.Rovnako to je aj policajným radarom umiestneným v aute ktoré nemá viditeľné označenie POLÍCIA, ale je to vozidlo MV. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 616 Registrován: 1-2014 |
Tomino však uvádza, že okrem SkyToll-u aj iné firmy majú vozidlá s nápismi Polícia. V prípade Tominom ako príklad uvedenej Škoda Auto Slovensko sa tým myslí financovanie prostredníctvom Škoda Financial Services? (Hoci neviem, či je to presne jedna z foriem leasingu, v tejto oblasti nie som až tak zbehlý). Pokiaľ áno, tak už sa začínam trochu chytať a trochu tomu rozumieť. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2242 Registrován: 3-2007 |
Renegade : jasné zákon je jedná vec ,ale či to je v súlade so zdravým rozumom je druhá. Osobne si myslím že používanie vozidiel represívnych zložiek na účely súkromného zisku (neviem to nejak inak vhodnejšie formulovať) nie je kóšer. Ďalej bude kto ? Bonul ? Veď aj oni strážia štátom vlastnený majetok.. A osobne sa ani nečudujem keď polícia stráca autoritu AJ podobnými záležitosťami. A funguje také niečo aj v Nemecku ,či vo Švajčiarsku ? Neviem ,preto sa pýtam ,či zase iba v našej gubernii nevymysleli niečo extra. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1496 Registrován: 12-2007 |
Tomino:Skús upresniť o ktoré firmy ide. Označenie vozidiel nápisom POLÍCIA presne vymedzuje zákon.A okrem vozidiel MV toto označenie nesmie nikto iný používať. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1497 Registrován: 12-2007 |
Plate:Zákon jasne stanovuje že súkromná osoba alebo súkromná firma(aj keď je v % pomere zo štátom) nemôže vyberať pokuty.To, čo vyberie polícia spolu so Skytool-om ide do štátnej pokladne a potom Skytool dostane svoje percento na základe zmluvy o mýte. Môžeme tu viesť debatu na túto tému, ale aj tak sa k ničomu inému nedopracujeme.Podľa zákona to je v poriadku a či je zákon v súlade s etikou už nie je na naše rozhodovanie. Ak sa pýtate na iné krajiny, tak to funguje aj tam.Napríklad v CZ to zariadili tak že zriadili zvlášť oddelenie ktoré má na starosti mýto a Kapsch ako prevádzkovateľ mýta umožnil prístup do svojej databázy aby mali policajti prehľad.A vybraté pokuty sú tiež po vložení na štáty účet percentuálne delené medzi štát a Kapsch (Příspěvek byl editován uživatelem renegade.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4615 Registrován: 10-2008 |
Mýtna polícia uz u nas nefunguje? Nejak to nesledujem (prvy a posledny krat co som o nic pocul bolo ked dostali tie drbnute Peugeoty), ale tato institucia nevznikla za ucelom o ktorom sa tu rozpravame? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1498 Registrován: 12-2007 |
šmolko:Mýtna polícia u nás nefunguje tak, ako v iných štátoch.Predpoklad bol že tie "zaprášené" Peugeoty budú vybavené počítačom na monitorovanie OBU-jednotiek, ale priestorovo to nevyšlo tak ako to plánovali... Preto VW Transporter (Minimálne 2Trasportery ktoré doslúžli na mýte teraz slúžia ako zásahové) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6653 Registrován: 3-2007 |
...tak ako hovoríš, jeden je tuším BL-985GZ a druhý si nepamätám. Zvyšok sa rozpredal súkromníkom, väčšinou strhali zelené pásy a nápisy, ale nechali žlté odrazové prúžky. Tie tiež patrili SkyTollu a nie zboru. Rovnako ako Multivany z prelomu 2013/14 a aj tieto nové Multivany. Pekne si to môže nájsť hocikto aj v SKP, keď bude mať chuť. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 202 Registrován: 12-2014 |
KE-071KX Len tak na ukážku. Podľa mňa ZMP - nie maximum. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 619 Registrován: 1-2014 |
BB 695BZ - dovýroba z II. na III. typ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 620 Registrován: 1-2014 |
Dino: NZ-608AA - VW Polo Classic (Bazoš) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 714 Registrován: 12-2013 |
Minulý týždeň som v priebehu jedného dňa videl 7 ks. X-kových ECV, čo ma dosť prekvapilo, a to som ani nebol v Bratislave. Na dialnici som postrehol za sebou idúcu BA Octaviu 2 série XA a Kiu Ceed so značkou BB X 148 alebo 147. Prekvapilo ma, že tá Kia mala značku 1. typu. V čase predstavenia Ceed-u sa totiž vydávanie X-kových značiek práve končilo. Je možné že X-kové značky sa občas prenášajú na novšie autá alebo boli v okrese BB s vydávaním tak pozadu? (Příspěvek byl editován uživatelem Combaynista.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4620 Registrován: 10-2008 |
Combaynista: Je možné že X-kové značky sa občas prenášajú na novšie autá alebo boli v okrese BB s vydávaných tak pozadu? Za "B" je spravne. X-kove znacky sa vela krat vydali zo starych zasob a v Pezinku takto beha Superb 2. generacie na prvom type PK-X 067 (teraz neviem ci som trafil cislo). Skor ma zaraza, ako sa vyradene a odpredane vozidla Slovenskej Posty "odnalepkovali" od napisov, ale X-kove znacky im veselo ostali. Vcera som minul opat jeden takyto VW Crafter. Je mi jasne (a urcite aj vam), ze samotna znacka by uz nemala zarucovat ziadne privilegium, ale ked stretam tie "mozgove kapacity", ktore za posledne roky zastavili (rozumej policajti), tak silno pochybujem, ze to tak beru tiez. To je ako ked si myslia, ze auto s ZZ 44xxx je diplomat |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4623 Registrován: 10-2008 |
Mimochodom Bratislava prekonala dalsi milnik. Nakolko 3.typ zacinal na BA-701OK a uz je v beznom vydaji seria BL-OL tak de facto ma Bratislava povydavane v 3.type vsetky dostupne koncovky. Samozrejme cast BA, cast BL. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1050 Registrován: 8-2012 |
BA-073HD vydaná 20.7.2002 Momentálne dovýroba na 106 |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1218 Registrován: 7-2013 |
ZA-700BH dovýroba III. typu (vzadu mal I. typ)
PP-308DD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9844 Registrován: 7-2006 |
C 47257 - okr. Púchov (malý dřev. zeměd. přív.)
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 31.3.2017
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 31.3.2017 Regiomap Zlínského kraje - update k 31.3.2017 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2249 Registrován: 3-2007 |
Rul : Vďaka za tú C-čkovú. Mám pomerne málo záznamov ,ale rysuje sa to ,aj s tvojím príspevkom na "mega" objednávku pre Púchov v rozmdezí C 47251-47530. Jediné v okolí mi známe rozhranie je pre Prievidzu C 46381-46670 |
st66sk
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 61 Registrován: 2-2016 |
SC BUSLL SC LBUSL
Sorry, I'm speaking English and German only
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1788 Registrován: 8-2013 |
Dnes videné NR-560IU 2.R na Mercedese E Trieda podla SKP NR-561IU je škoda octavia čiže 2.R séria IU je od 541IU-560IU http://www.spz.unas.cz/1996/nr.htm
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 206 Registrován: 12-2014 |
Dnes videné KE-177KX Mercedes - Benz E. Podľa SKP evidované od 13.3., takže asi ZMP. Maximum ZMP je už inde, takže to už len tak na spestrenie asi. |
Neregistrovaný host 81.90.173.55 |
Vážení kolegové (asi primárně z pod Tatier), koupím první a třetí typ Vašich EČV. Sháním buď Trenčín, Žilinu, Martin, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Poprad nebo Spišskou Novou Ves, eventuelně i Kežmarok. Sháním jen tabulky v pěkném stavu. Moc děkuji za případné nabídky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2254 Registrován: 3-2007 |
Včera som bol prihlasovať nové auto ,tak som tajne dúfal že vychytím nejaké pekné FX alebo niečo z FV ,nakoľko 300 ečiek za takú somarinu nemienim dať. Nakoniec mi systém vylosoval 997FV,a pod nožnicami skončila KM-423AO ,predo mňou to bolo 083FX (akt.rekord) a 022FX ,inak pusto na DI. Inak na stole prichystané krabice 121-160FV, 521-560FV a pár krát som sa pozrel či dobre vidím ale naozaj tam bola 161-200FF a celá plná ale typujem že tam boli len nejaké zbytky asi z iných krabíc ,a jedna "prívesová" 761-800YH, asi 3ks veľkých moto a už nič. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4628 Registrován: 10-2008 |
Plate: A tiez si uz dostal zeleno-zlty velky technicak, ci este mate v PD zasoby tych zeleno-modrych? |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1222 Registrován: 7-2013 |
Tatra 613 biela: ZA-617DU (O86 BAV 20-66) Škoda Favorit biela: DK-367AJ (O86 DKB 73-68) Avia A 31.1N modrá: MT-090BE (N53 MT-78-17) Toyota Carina E 2.0 GLi červená: ZA-005CA (O94 ZAE 68-65) Toyota Corolla (E100) XLi červená: MT-140BH (O86/O94 MTC 87-58) Citroën BX TZD Turbo biela: ZA-526DJ (O86 BBE 78-28) Škoda Felicia modrá: DK-708AJ (O94 DKB 98-32)
PP-308DD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2256 Registrován: 3-2007 |
Šmolko : už mám ten nový zelenožltý |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 630 Registrován: 1-2014 |
BB-544AV - Škoda Fabia Combi, lagúnová modrá metalíza |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1795 Registrován: 8-2013 |
V posledných dňoch som videl v Nitre USA verziu Nissanu Pathfinder (Nissan Armada) s ečv BA-212OO Zadnú ečv mal zohnutú do písmena "U" :D. Čo ma prekvapilo že auto nie je dovezené (nenašlo mi ho na ko.sk) Chcem sa spýtať že je možné že auto bolo kúpené na Slovensku aj keď ide o USA verziu? P.S jeden takýto kúsok je na predaj v Česku Zvuk to má krásny motor 5.6 V8
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1970 Registrován: 3-2011 |
Jeden kousek co mě zaujal, třeba se slovenským kolegům bude hodit
Nevědět je špatné. Nechtít vědět je mnohem horší.
Vítejte v zemi neomezených možností. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4633 Registrován: 10-2008 |
Lubos1993: Nissany Armada su v BA zastupene viacerymi kuskami. Musim ta ale opravit, Armada nie je premenovany Pathfiner (tak ako povedzme Navara - Frontier), ale je to citelne vacsie vozidlo. Ked si nacal bratislavsku seriu "OO", tak vcera som odchytil dalsiu oku lahodiacu kombinaciu: BL-001OO Akurat svetlo nebolo idealne. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6660 Registrován: 3-2007 |
Lubos, koncovka OO je z roku 2006, kedy jednotlivo dovezene vozidla este nepodliehali kontrole originality. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1796 Registrován: 8-2013 |
šmolko Ok diky za opravu ja som písal preto Pathfinder lebo seka.sk aj skp.sk píše typ vozidla Nissan Pathfinder Tomino to sedí lebo podľa seka.sk je rok výroby 1.1.2006
www.autoskodaklub.sk
|