Diskuse » Archiv 2017 » Automobily, lodě a letadla » Slovenské EČV - diskuse » Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 15. 08. 2017 | předcházející | další |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 15. 08. 2017dolů |
autor | příspěvek | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
dnblistener
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1283 Registrován: 7-2013 |
Škoda Felicia modrá: PP-283BB (O94 PPD 78-59) Škoda Favorit 135LS červená tmavá: SN-194AX (O86 SNC 25-64) Fiat Croma šedá metalíza: PD-891EE (O86 CAA 91-20)
PP-308DD
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 745 Registrován: 12-2013 |
C77000 dnes Levice LV-666FF už prekonaná ZMP na Seate Arosa |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2492 Registrován: 11-2009 |
ilustračně asi u nás v regionu na dovolené: jen musím podotknout, že značka na nosiči kol je fakt super
Kdo z nás je vinný: "Kdo chce psa bít, vždycky najde si hůl".
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 33 Registrován: 7-2016 |
MI GHOST čierny nissan gt-r | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 34 Registrován: 7-2016 |
SN HUMER sivý Hummer v MI pri Tescu | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 35 Registrován: 7-2016 |
SK AUDI5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1982 Registrován: 8-2013 |
NR-344DD Dobýroba z II. na III.typ Mercedes Benz Actros 1844
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 36 Registrován: 7-2016 |
SO TDF12 žlté Ferrari na Vinnom jazere |
šumák
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 7-2017 |
Tomino: Na Vašich stránkách, v menu rozdělovníku 1960-1997, máte místo kódu VV kód SP. Pokud chcete, poznamenejte si mnou spatřenou 00-VV-25, V77. Jde o raritně dochovalou federální registraci, provozovanou dodnes v ČR. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 311 Registrován: 3-2015 |
TN-295FJ - modrá motorka upravuje začiatok tejto série (zatiaľ 290-399); pomerne rýchlo sa rozobrala | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 696 Registrován: 1-2014 |
Pre zberateľov Kodiaqov: VK 990BY Plus sa mi podarilo odchytiť zaujímavý úlovok : BB-146CD - podľa všetkého ide pravdepodobne o ex. BB-001AA Plus myslíte si, že v tomto prípade sa jedná o dovýrobu alebo si niekto len tak prelepil EÚ prúžok cez značku? Nevedel som to spoľahlivo posúdiť, preto sa pýtam na názor vás. Táto EČV totiž originál spadá do rozsahu I. typu. |
Kapitán
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2367 Registrován: 6-2012 |
Podle těch nálepek na EČV soudím, že si jen někdo dolepil europruh
Neustále toužíme po nových zážitcích a brzy se k nim staneme lhostejnými. Včerejší zázraky jsou dnes běžné jevy. (Nikola Tesla)
|
garazmajster
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 995 Registrován: 9-2012 |
Pridávam nejaké C-čka KM, bazoš: DS, bazoš: KN, live: BA, live: BB, bazoš: +jedno prekonané ZMP BL-007PP na čiernej Honde Civic predošlej generácie: |
st66sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 77 Registrován: 2-2016 |
KK BAP33 KK DADKA
Sorry, I'm speaking English and German only
|
st66sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 78 Registrován: 2-2016 |
BA BONYJ
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1987 Registrován: 8-2013 |
Jedno búrané Dino TN-876AA klasika Škoda Felicia
www.autoskodaklub.sk
|
garazmajster
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1000 Registrován: 9-2012 |
Môj jubilejný 1000. príspevok bude obsahovať nazbierané ZNP za poslednú dobu
|
JozefLXI
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 602 Registrován: 10-2013 |
@ garazmajster, ten DS-UPDAT stojí pred "ich" predajňou: http://www.update1sk.sk/onas alebo http://www.update1sk.sk/ . | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2343 Registrován: 3-2007 |
Garazmajster BA-RISO1 alebo BA-RIS01? mám dojem že je tam 0 ,lebo Riso z "O" sa kedysi vozila na bielom Touaregu .. Ak by to bolo predsa len "O" tak by to bol iba druhý prípad kedy už raz vydaná EČV na prianie zmenila auto . Prvý prípad je z NZ. JE také niečo vôbec možné ? BA-BLISS ja ju mám zachytenú na Cadillac Escalade ,potvrdené aj cez SKP ,ale už uhynula na TT-456FT |
JozefLXI
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 604 Registrován: 10-2013 |
Plate, ja tam vidím BA RIS01, O má vpravo hore medzierku, čiže 0. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6750 Registrován: 3-2007 |
Plate: Fyzicky nezmení značka auto, ale uvoľnenú kombináciu je možné vydať znovu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 746 Registrován: 12-2013 |
Tomino: "uvoľnenú kombináciu je možné vydať znovu." Znamená to že ak napr. predám svoje auto BA-JOZEF do iného okresu, môže si o túto kombináciu niekto opäť požiadať? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6751 Registrován: 3-2007 |
Presne tak. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2344 Registrován: 3-2007 |
Hmmm a keby som chcel PD-001AA ,v princípe je to to isté nie ? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
garazmajster
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1002 Registrován: 9-2012 |
@Plate, JozefLXI: Obaja vidíte zle, lebo je to BA-RISnulasedem a nie BA-RISnulajeden ani BA-RISOjeden @Tomino: Tak potom je to dobrý bordel s tými ZNP! Teoreticky je potom možné, že predtým, ako vymením staré auto, ho proste prehlásim z ZNP na obyčajné ečv a následne keď kúpim nové auto, tak požiadam o to isté ZNP, ako som už mal na predošlom aute, lebo je voľné??? |
JozefLXI
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 606 Registrován: 10-2013 |
garazmajster, hej, hej, je to šikmá jednotka . Zameral som sa na nulu a na nenulu, mea culpa, len som to skopčil bez skontrolovania, na budúce si to nebudem zľahčovať. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
st66sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 79 Registrován: 2-2016 |
PP LAJKY PP SAHAA
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4722 Registrován: 10-2008 |
To s tymi recyklaciami ZNP je to pre mna novinka. Ked som videl v Bratislave "rovnake" kombinacie, tak bolo ze jedna s prefixom BA a druha s BL. BTW ked spominame tych Jozkov, tak znacku BL-JOZEF mam kdesi na fotke.
20 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2017
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá RZ - maximá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 747 Registrován: 12-2013 |
BA-111AB a NZ-999AA na predaj |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1284 Registrován: 3-2010 |
Na SKPčku som objavil prvú lastovičku z 2-riadkovej série DK, ktorá bude podľa predpokladu pred moto-sériou: DK 878BM - Mitsubishi Pajero, biela (do tabuľky nezapisujem) Čo znamená, že okrem toho že h.m.i. nových 2-riadkov bude na DK 880BM, tak d.m.i. aktuálnej série veľkých motocyklov je na DK 881BM (videl som, ak si dobre pamätám, 890BM aj 88*BM) |
st66sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 80 Registrován: 2-2016 |
LE OOOO0
|
šumák
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 7-2017 |
K mojí výše uvedené informaci ještě názorně: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1063 Registrován: 8-2012 |
Ono je to aj v čr poistené. Tomuto sa vraví modrý maurícius |
šumák
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3 Registrován: 7-2017 |
Snad dokonce červeno-bílo-modrý . Každopádně ano, v CZ platná pojistka. Navíc bez pauzy, až kam sahá paměť České kanceláře pojistitelů (1.1.2000). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4723 Registrován: 10-2008 |
Pioniersky pocin vramci prenositelnosti SPZ do ineho okresu ci federativneho statu 😂
20 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2017
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá RZ - maximá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10009 Registrován: 7-2006 |
Vždyť to tvrdím pořád, že nějakou skulinkou se dá u nás zaregistrovat vozidlo na starých slovenských SPZ.
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 30.6.2017
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 30.6.2017 Regiomap Zlínského kraje - update k 30.6.2017 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1002 Registrován: 3-2011 |
Rul: dá sa stále, alebo to bolo možné len do 1993?
E pericoloso sporgersi - Nicht hinauslehnen - Не высовываться - Ne pas se pencher au dehors
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10011 Registrován: 7-2006 |
Fero (1002): Jelikož česká legislativa uznává československý rozdělovník ze 60. let, nevidím jediný důvod, proč by nebylo možné zde v ČR přihlásit vozidlo s SPZ ze stále platného systému. Konkrétně značka VV není slovenská, ale československá a rozdělovník ji uvádí. Ona i možná stačí souhra náhod v kombinaci s neznalostí úředníka, resp. nějaká známost na odboru dopravy. Vůbec bych se ani nedivil, kdyby někdo ze stodoly vyhrabal vozidlo ze značkou z 50. let a úředník to vše posvětil razítkem, navíc v době, kdy už se přeregistrace vozidla z okresu do okresu absolutně neřeší.
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 30.6.2017
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 30.6.2017 Regiomap Zlínského kraje - update k 30.6.2017 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1003 Registrován: 3-2011 |
Rul: to že stále platí aj starý systém vrátane slovenských okresov chápem. Ale celkovo mi to aj tak hlava neberie. Povedzme, že stále existuje tento Warťas aj s dokladmi: U nás bolo vozidlo vyradené z evidencie a ja sa teraz rozhodnem, že ho chcem zaregistrovať v ČR. Neriešme teraz trvalý/prechodný pobyt alebo občianstvo, v najhoršom prípade sa zaregistruje na nejakého známeho v ČR. Ako by to malo prebiehať? Pri prihlásení na polícii asi bude musieť byť uzatvorené PZP, poisťovni by to malo byť asi jedno, aká tam je ŠPZ. Ďalší možný problém by mohol byť s neplatnou STK. EDIT: takýmto postupom by teda bolo možné prihlásiť aj vozidlo na českých ŠPZ, ktoré už raz bolo vyradené z evidencie, ale existujú k nemu doklady a značky, keďže systému je vlastne jedno, aká skratka okresu tam je. Toto bolo myslené poslednou vetou začínajúcou "Vůbec bych se ani nedivil..." ? (Příspěvek byl editován uživatelem Fero.)
E pericoloso sporgersi - Nicht hinauslehnen - Не высовываться - Ne pas se pencher au dehors
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1992 Registrován: 8-2013 |
C 71943 Vlečka za traktorom. Neviem či to pomôže ale je to z jedného videoklipu na YT a na konci klipu je v titulkoch napísane obec Nižný Slavkov.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2348 Registrován: 3-2007 |
Fero : tiež ma napadlo či toto nieje cesta ako legalizovať už nepríhlasiteľné autá na SR ktoré nemajú vymenenú špz za EČV. Lubos1993 : jasné že pomôže ,každý kúsok je dobrý do mozaiky, táto konkrétne bude z okresu Sabinov ,ale v okolí nemám nič ,takže ťažko povedať či tam je nejaký blok pre daný okres alebo nie. V každom prípade sa javí že min 716xx-746xx budú všetko okresy Prešovského kraja |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1585 Registrován: 6-2011 |
Netušil som že tieto značky sa dajú dať na 4-kolky... KE-Z289 alebo 298 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6753 Registrován: 3-2007 |
V prípade, že ide o "lesnú" štvorkolku, môže byť vedená ako pracovné vozidlo. |
st66sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 81 Registrován: 2-2016 |
KK ACURA
|
dnblistener
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1288 Registrován: 7-2013 |
DK-456AA TS-968AA SL-508AA Lada 1600 modrá (1979): SN-168AU (O53 SNA-49-83)
PP-308DD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 41 Registrován: 7-2016 |
MI WGO07 čierny VW Tiguan | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JozefLXI
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 615 Registrován: 10-2013 |
Včera som v križovatke míňal starý kombajn, bol som zvedavý, akú tabuľku má. Myslel som, že bude Z-ková, ale bola C-ková a nestihol som si ju "prečítať". | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dnblistener
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1291 Registrován: 7-2013 |
ZA-310AA Fiat Punto zelená metalíza: BB-211BM (O94 BBI 63-42) Škoda 105L hnedá: SN-243BA (O53 SNB-01-67) Vozík Samovýroba: PP-878YC (V77 08-PP-24)
PP-308DD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 42 Registrován: 7-2016 |
KE OOOEK biele SUV dnes v KE na poštovej | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10030 Registrován: 7-2006 |
Něco málo z Pezinku, bohužel najít v tomto městě nějaké přeregistrace z původních SPZ BH, je zcela nemožné:
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 31.7.2017
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 31.7.2017 Regiomap Zlínského kraje - update k 31.7.2017 |
dnblistener
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1293 Registrován: 7-2013 |
BA-111AB viac tu
PP-308DD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 727 Registrován: 3-2015 |
Videná zatiaľ nevidená 2R séria Sobraniec o rozsahu 311-330AU. Tomino, pri najbližšej aktualizácii môžeš doplniť do analýzy. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 749 Registrován: 12-2013 |
Rul lebo ozajstné skvosty sa nachádzajú v pezinských garážach. Jednu som tento rok odtial vyslobodil | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2358 Registrován: 3-2007 |
Do tabuľky : ZC-353AD hmi pre duplicitné VM ZC-682BI hmi pre prvú neduplicitnú sériu VM ,čím sa séria rozširuje min.na 661-690BI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 729 Registrován: 3-2015 |
Vrátim sa k svojmu príspevku z nedele. Neviem, či to tu už niekto nespomínal, ale až teraz som si uvedomil, že zápis SO 805AU od Standa v dvojriadkoch je blbosť, keďže: 799 AU Audi A3 800 AU Škoda Fabia 801 AU Seat Leon 802 AU BMW 804 AU Škoda 805 AU Škoda Octavia 806 AU Volkswagen 807 AU Volkswagen Passat 808 AU Volkswagen 810 AU Škoda 811 AU Honda CR-V Štofi, vymaž to prosím ťa z tabuľky a môžeš zapísať to 315AU, ktoré je tým pádom maximum. Dík |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 731 Registrován: 3-2015 |
Objavená nevidená 2R séria Rimavskej Soboty o rozsahu 711 - 760CG : 711 CG Mitsubishi Pajero 712 CG Mitsubishi Pajero 713 CG Mitsubishi Pajero 715 CG Liaz 100 718 CG Mitsubishi Pajero 719 CG Liaz 720 CG Tatra 815 721 CG Mitsubishi Pajero 722 CG Nissan Patrol 723 CG Mistubishi Pajero 724 CG Nissan Vanette 726 CG Landrover Freelander 727 CG Multicar ... 732 CG Praga V3S 733 CG Mitsubishi Pajero 734 CG Landrover Discovery ... 741 CG Toyota Landcruiser 743 CG Landrover Defender 744 CG Landrover Freelander ... 751 CG Mitsubishi Pajero 752 CG Liaz 753 CG Mitsubishi Pajero 754 CG Tatra ... 759 CG Toyota Landcruiser 760 CG Dodge Durango Prosím doplniť pri najbližšej aktualizácii |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2360 Registrován: 3-2007 |
Palii : ale áno ,už som to tu písal ,objavil som pritom sériu v AV ,ale Tomino nič ,ako aj mnoho ďalších príspevkov. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6765 Registrován: 3-2007 |
Plate: SO 805AU som mazal a 701-707AV s vyčlenením medzery do 720AV som dopĺňal už v rámci júlovej medziaktualizácie hneď ako si to zverejnil (odkedy začali moto vydávať v hlavnom rade, tak VM/2R sa snažím aktualizovať každý týždeň-dva). Posledný rok aj niečo hlavný rad tabuľky aktualizujem pravidelne začiatkom každého mesiaca, takže pre istotu stlač Ctrl+F5 , momentálne je tam verzia aktuálna k 2.8.2017. Palii: (Příspěvek byl editován uživatelem tomino.) |
st66sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 82 Registrován: 2-2016 |
PP BLACK
|
st66sk
|