Diskuse » Archiv 2018 » Vzkazy pro redakci, dotazy, připomínky apod. » Otázky, odpovědi, rady, upozornění atp. | předcházející | další |
Otázky, odpovědi, rady, upozornění atp.dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17 Registrován: 1-2017 |
Dobrý deň, mám otázku ohľadom súkromných správ. Už minule sa mi stalo, že som inému užívateľovi poslal SZ, on mi na ňu údajne odpovedal, ale na e-mail som odpoveď nedostal. Tento týždeň som posielal SZ inému užívateľovi, ale zatiaľ mi neprišla odpoveď a tak neviem, či je to opäť rovnaký problém, alebo mi len zatiaľ nebolo odpovedané. Ďakujem.
Československá štátna automobilová doprava, národný podnik
|
Věra
|
|
Neregistrovaný host |
Dobrý den, je pravda, že v neděli 30.9. pojede Stříbrný šíp z Prahy do Brna? Pokud je to pravda, ví někdo podrobnosti? Dík, Věra |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2146 Registrován: 6-2015 |
Na BVV při MSV bude, víc bohužel nevím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1700 Registrován: 6-2010 |
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli ještě platí omezení pro počet poslaných obrázků / den a pokud ano, kolik to je. V návodu jsem to nenašel. Mám připraveno 55 fotek ke zveřejnění a nevím, jestli to mohu dát najednou, nebo to rozdělit do více příspěvků / dní. Děkuji. (Příspěvek byl editován uživatelem Venca21.) |
Administrátor Číslo příspěvku: 8837 Registrován: 6-2002 |
50 za den stále platí |
Ikarosa
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 942 Registrován: 12-2007 |
Dobrý den, mám dotaz : Dá se vyhledat příspěvek podle čísla staženého obrázků? Totiž, stáhnul jsem si před časem obrázek číslo 811254 a potřeboval bych si připomenout k jakému tématu byl připojen. Děkuji za odpověď. IK |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14359 Registrován: 12-2007 |
Dá se vyhledat příspěvek podle čísla staženého obrázků? Totiž, stáhnul jsem si před časem obrázek číslo 811254 a potřeboval bych si připomenout k jakému tématu byl připojen. https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2754159 |
Ikarosa
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 943 Registrován: 12-2007 |
Davide: Mnohokrát děkuji! |