Diskuse » Archiv 2018 » Inzeráty » Služební pomůcky | předcházející | další |
Služební pomůckydolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Neregistrovaný host |
Zdrávím, scháním služební kličku (čtyřhran) nemá někdo náhodou kus bokem? Pokud ano rád bych odkoupil. Kontaktujte mne na 2mara1@seznam.cz Předem děkuji. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 27 Registrován: 1-2011 |
Zdravím, nabízím k prodeji či na výměnu pražské tramvajové cedule používané na tramvajích typu T3 různé linky a typy(čelní, zadní, boční, zrcádkové, zátahové) v případě zajmu mě kontaktujte na email: vozovnastra@seznam.cz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1503 Registrován: 10-2009 |
Lidi, sháním do sbírky chybějící SJŘ čísel 116 a 117 (Východná dráha) a 725 (Jihozápadní dráha). Nejlépe z let ČSD, kdy tam ještě něco jezdilo. Prosím, nabídněte, možná i výměna. Něco mám víckrát, třeba se trefíme. P. Majlová adresa, ať ji nemusíte hledat: T466.2427@seznam.cz |
Neregistrovaný host |
Sbírám projeté jízdenky na pražskou MHD a tak sháním lidi, kteří si je z jakéhokoli důvodu schraňují, nebo je kdysi také sbírali... Sbírku mám od roku 2000 už celkem slušnou, ale roste jen pomalu, jelikož jako každodenní uživatel MHD jezdím na tramvajenku. Sbírám jízdenky pouze tohoto, od roku 1996 dodnes v Praze používaného formátu (~51x86 mm), tzn. starší ne. Máte-li něco, ozvěte se mi, prosím, na mail v mém nicku. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 28 Registrován: 1-2011 |
yardam: "Zdravím, též sbírám takoví jízdenky a něco málo mám, v případě zájmu bych mohl něco vyměnit když tak muj email vozovnastra@seznam.cz" |
Neregistrovaný host |
Nabízím na výměnu či prodej větší množství sešitových jízdních řádů z let 1978-1998. K dispozici jsou i hůře dostupné kusy jako ze ŠRT nebo JHMD. Více info na mailu k.dvorak111@seznam.cz |
Radar007
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 394 Registrován: 7-2010 |
k.dvorak : Poslal jsem Vám mail, bohužel odpověď žádná .......... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15 Registrován: 7-2017 |
Prodám staré Dodatky k ZCP z roku 1987 Slovensko: k ZCP: 106, 109, 119, 120, 122, 123, 124, 125, 126, 127 Některá čísla mám vícekrát. Kromě čísla 120 velmi dobrý stav. Stav viz foto. Možno i jednotlivé kusy. Cenu nabídněte - na email: petr.marcalik@gmail.com Zaslání po ČR za 60,-Kč Zaslání na Slovensko za 120,-Kč |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 536 Registrován: 12-2007 |
Sháním rychloměr Metra a řídící jednotku MCP z řady 451/452 , piště na mail Signalista@seznam.cz
Přerov :-)
|
Kuba S.
|
|
Neregistrovaný host |
Koupím klasickou Karosáckou kličku od kufrů, za nabídky předem děkuji. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 29 Registrován: 1-2011 |
Nabízím tramvajové cedule na prodej či výměnu po dohodě možno i jiné linky piště na email vozovnastra@seznam.cz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 116 Registrován: 12-2011 |
KDO MÁ ZÁJEM O STARÉ JÍZDNÍ ŘÁDY ČSD? Volejte Boris 602809231} |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 20 Registrován: 1-2010 |
koupím razítka a pečetidla |
Pavel Z12545
|
|
Neregistrovaný host |
Na prodej hodinky znak kola s křídly p.zapletal@seznam.cz Ostrava |
Koty_470
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12 Registrován: 3-2018 |
Zdravím ve spolek Koupím za rozumnou cenu / vyměním něco jiného díly na motor/převodovku ,knihy(dokumentaci,technické a provozní knihy), štítky,cedule, přepínače,vypínače,páky do kontroléru a směrové páky,čísti pultů,houkačky,okenní rámy,původní odlévané oboustranné kliky od dveří atd. na motorové vozy M144.0,M263.0... Díky za případné nabídky (Díly sháním na budoucí plánovanou renovaci m.vozu M144.0008 a možná něčeho dalšího) |
linkové orientace
|
|
Neregistrovaný host |
Zdravím, neměl by někdo na prodej, nebo darování linkové orientace z hrazd tramvají T3 pražské MHD? Kdyby ano, prosím o kontakt na? wendaul@seznam.cz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 30 Registrován: 1-2011 |
Nabízím čelní, zadní, boční a hrazdovy cedule z prazké mhd linky 1-26.. prodej či vymena za věci ze železnice |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 31 Registrován: 1-2011 |
pište na email. vozovnastra@seznam.cz |