Diskuse » Archiv 2018 » Hry a simulátory » Microsoft Train Simulator (MSTS) | předcházející | další |
Microsoft Train Simulator (MSTS)dolů |
Před odesláním příspěvku čtěte upozornění na úvodní stránce.
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 26 Registrován: 10-2016 |
Ahoj nevíte jestli jsou někde ke stažení hlášení do msts hlásiče? díky za odpovět |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2857 Registrován: 1-2005 |
Č. Brod - Řevnice |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3509 Registrován: 8-2010 |
zdenda007: Tady jsou další...
Praha-Ruzyně, Olomouc
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5 Registrován: 2-2018 |
Dobrý den mám dotaz na Open Rails (diskuzi na OR jsem nenašel) když zapnu OR tak mě se nechcou zobrazit vozidla (přitom ve složce Trains a pod složce Trainset to mám) nevíte co s tím? Děkuji za odpověď a pomoc |
: o )
|
|
Neregistrovaný host |
Kolik je souborů ve složce Consists? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6 Registrován: 2-2018 |
kde najdu GLOBAL (nevím zda je BP ale prostě pro trať Luhačovice) v1.0 díky za odpověď a ty vlaky jsem si už upravil (Příspěvek byl editován uživatelem LukezLuha.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 61 Registrován: 7-2017 |
Hoši stalo se už někomu v Olmiku u aktivity Podvečerní dvojka že se mu v Neředíně za výstupní nepřehodila výhybka správným směrem, a když si ji přehodil sám, tak buď zadním vozem vykolejil a nebo mu T3ka co má jet 2 minuty předním zůstala před ním stát? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9 Registrován: 1-2017 |
Dobrý den, mám takový menší problém s OpenRails. Abych popsal problém blíže: Při prohlídce tratí v TSRE5 mám všechny objekty. Jakmile zapnu hru jako takovou, polovina objektů již není vidět, lépe řečeno, nezobrazují se. Neví někdo, co s tím? Předem děkuji za odpověď. Trainzak195 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10 Registrován: 1-2017 |
Zde přikládám obrázky. "Pro lepší pochopení" Trainzak195 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11 Registrován: 1-2017 |
Zdravím, tak problém s "neviditelnými" objekty jsem vyřešil, způsobuje to nastavení "hustota objektů" stačí dát na co největší (10) a je vidět vše... Trainzak195 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 949 Registrován: 2-2007 |
Jamnik: Zřejmě jsi během aktivity někde popojel dozadu (couvl). Jinak by se to stát nemělo. Tuto aktivitu jsem zrovna včera (po několika letech) jel až do vozovny. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 93 Registrován: 7-2017 |
Je to možné že to bude rozjezdem od Hřbitovů do Neředína. Jinak pro změnu mi blbne i aktivita kde rozpojuju soupravu linky 6 a s A vozem jedu do Pavloviček, na Prioru stojím v zastávce, odbavím a najednou aktivita ukončena, vlak vykolejil.. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 87 Registrován: 7-2017 |
Hlášení Ahoj, přínáším různé nahrávky hlášení stanic a zastávek STAHUJ |