Diskuse » Archiv 2018 » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Karlovarském kraji » Archiv diskuse Doprava v Karlovarském kraji do 13. 09. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse Doprava v Karlovarském kraji do 13. 09. 2018dolů |
autor | příspěvek | |
---|---|---|
Pretty Women
|
||
Neregistrovaný host |
Pumpkin756: Ono ti tam toho chybí víc, SO 84-43,SO 84-49,SO 88-73...atd Možná bych i někde schrastil podklady. |
|
Petr_k
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12394 Registrován: 4-2003 |
6332 - GO byla dělána Přešticema v létě 2011 (před GO to byla naprosto regulérní devítka se vším všudy). Do úvahy by připadaly jen stroje typu .1340.4 (ročník 1994 a vejš) - ale proč by se kvůli tomu tahal šrot z Varů (do úvahy by tak připadaly jen dva modely, odstavené a zrušené ovšem v roce 2010 - KVA 71-02 a SOA 05-78)? »Dem Reinen ist Alles rein« – so spricht das Volk. Ich aber sage euch: den Schweinen wird Alles Schwein! (Friedrich Wilhelm Nietzsche: Also sprach Zarathustra * Ein Buch für Alle und Keinen) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3072 Registrován: 6-2011 |
Petr_k: A jak víš že Přešticema? Mě kdysi někdo říkal že byla dělaná ve Varech. A devítku zbořily a šla do šrotu, tohle byla regulérní 734 z nějakýho důvodu postavená na spz po devítce |
|
Petr_k
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12395 Registrován: 4-2003 |
Vím, kdo ji odkud přivezl a pak s ní pár týdnů jezdil. »Dem Reinen ist Alles rein« – so spricht das Volk. Ich aber sage euch: den Schweinen wird Alles Schwein! (Friedrich Wilhelm Nietzsche: Also sprach Zarathustra * Ein Buch für Alle und Keinen) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3073 Registrován: 6-2011 |
Tak to jo, a tím že je to 734.1340.4 jsi si taky jist, mám dojem že ty většinou mřížku vzadu na pravém boku měly...jak jsi vlastně došel k tomu že je to 734.1340.4? (sry za blbou otázku, tolik se v tom nevyznám)... Pokud to byla jedna z tebou navržených, sázím na 05-78 - díky absenci zmíněného střešního vikýře |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 324 Registrován: 5-2012 |
Amogh: určitě napíšu, jenom to bude až na konci července, budu teď dlouhou dobu mimo civilizaci. PW: chybí tam toho hodně, ale dle SPZ jsou Tebou zmíněné vozy právě ty již zapsané pod Plzní, to je celý problém. A jak psal výše Petr, který je který už asi dohromady nedáme. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2072 Registrován: 1-2009 |
Vcelku zajímavý denní počin dopravce Daily Bus a jeho proslulého "našeptávače" mezi Frantovkama a KV Škoda že to v KV ujíždí RJ na Prahu a jede dlouho po příjezdu RJ z Prahy
To by mohlo i pár jedinců odvézt |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 980 Registrován: 5-2007 |
Neboj se, ono to dlouho jezdit nebude. Neuživí se. (jinak Tě zdravím ) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2073 Registrován: 1-2009 |
Ad Mazda_6: - já vím, to bude komedie Co jsem se doslechl,bude to úředně v KV kraj hooodně sledováno! Též zdravím a až budeš na potulce v KV dej vědět |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2073 Registrován: 1-2009 |
Ad Mazda_6: - já vím, to bude komedie Co jsem se doslechl,bude to úředně v KV kraj hooodně sledováno! Též zdravím a až budeš na potulce v KV dej vědět |
|
Pajzák
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1958 Registrován: 6-2015 |
On i JM kraj, potažmo brněnský magistrát, chtěl sledovat zastávku Hl. nádraží v Brně. I když je asi moc nemrzí, že se o víkendu nemusejí trmácet do rozpáleného centra. Popravdě řečeno by mě zajímalo, jestli Mudroch s Paulem chlastají spolu nebo odděleně, a vždycky po nějaké takové akci dojde ke změně JŘ do ještě utopističtější podoby. (Příspěvek byl editován uživatelem Pajzák.) |
|
Info
|
||
Neregistrovaný host |
V Karlových Varech se ale našeptávači povedla věc nevídaná,dostat se na zastávku Tržnice,kterážto je nedotknutelná pro nástup a doposud ji nesměl krom DPKV nikdo nikdy použít,vždy jen výstup a divím,se,že i magistrát a potžmo vedení DPKV neprotestují,tak jako tomu bylo vždy v minulosti,nebo spíše ví,že je to utopie a řekli si,necháme blázna vybláznit,stejně nepřijede a označník jízdní řád unese. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2074 Registrován: 1-2009 |
Ad Info: nebo z toho úředníci mají prdel Spíše bych řekl,že "našeptávač" přednesl tak tvrdý argument,že úředníkovi nezbylo nic jiného,než to schválit Nebo,a to snad ani nechci ve snu přiznat - končící hegemonie státu ve státě DPKV |
|
Info
|
||
Neregistrovaný host |
Anebo že by se konečně Tržnice dočkala té rekonstrkce jak se o ní mluví už asi 20 let?? A úředník si řekl,necháme ho tam,on stejně asi ani nevyjede a i kdyby náhodou ano,bude odkloněn na náhradní stanoviště. A navíc,u Tržnice se neplatí,zatímco na terminále ano,čili vlastně zase jako v jiných případech šetřímééééé.. Ono hlavně lidé se už naučili chodit na Terminál,neb tam jsou toalety,občerstevení,možnost nákupu cestovních dokladů a není od centra lán světa a ani tolik bezdomovců se tam nepotuluje. | |
Info
|
||
Neregistrovaný host |
Mimochodem,od cca poloviny srpna se dle agentury JPP začnou na linkách Lignety(osobně si myslím že budou patřit pod Regionalbus) směrem na Chodov potulovat zcela nové MANy v plné palbě i s novým odbavovacím systémem,mluví se o osmi kouscích a vše na plyn. Ale zatím je to jen neověřená informace,pokud to bude pravda,výrazně se zlepší komfort cestujích směrem do Chodova a okolí a třeba Ostrováci budou moci jen tiše závidět,protože některé stroje DPKV už mají to nejlepší dávno za sebou a nově pořizované ojetiny jsou na tom podobně,viz žlutobusy z Mostu nebo bílobusy z Děčína. Uvěřím ovšem,až je uvidím v provozu. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2075 Registrován: 1-2009 |
Ad Info: tomu Chodovu věřím, tam je to upečené ve spolupráci s radnicí a Many budou nakoupeny z dotací EU a je to tam dokonce snad jedna z podmínek.(plyn) A upřímně či jiného slušného na plyn je tu na výběr za "rozumný" peníz... To akorát KV ze známých utrácí za zdechliny v plynu na bázi angoraku |
|
ManLigneta
|
||
Neregistrovaný host |
kupní smlouva k těm MANům: https://zakazky.rpa.cz/document_audit_6017/kupni-smlouva-ad-ligne ta-man-truck-podepsane-pdf na konci jsou i požadavky - takže panely BusTec a palubák EmTest 126i |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 106 Registrován: 12-2015 |
https://karlovarsky.denik.cz/zpravy_region/soudni-pre-o-kouzelne- mestecko-pro-parkovani-autobusu-skoncila-20180805.html ještě od září (asi) nové odbavovací systém bezkontaktní karty a 8 autobusu na CNG .
Nejleší vozy Iveco Crossway line 12M a Iveco Crossway Le Line 12M
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 48 Registrován: 2-2018 |
Obyvatelé Chebu budou jezdit od září autobusy hromadné dopravy zadarmo: https://vary.idnes.cz/cheb-doprava-mhd-cena-0l9-/vary-zpravy.aspx ?c=A180807_419200_vary-zpravy_pkz |
|
eghalanda
|
||
Neregistrovaný host |
ještě víc penízků pro pana inženýra Suchana ! | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2098 Registrován: 1-2009 |
FlixBus do Chebu...
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 107 Registrován: 4-2013 |
Tak proto jsem dneska ráno kolem půl sedmý viděl projíždět Setru od Flixu přes sokolovskej terminál... ale idos mi žádnej jejich spoj ze Sokolova ještě neukázal...
Škoda Auto
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 191 Registrován: 4-2011 |
To je sice fajn, ale cestující si jízdenku ve Varech nekoupí, protože v JŘ jsou uvedeny paragrafy v úseku KV, tržnice až Cheb, aut. nádr., kdy v označených zastávkách není povolen nástup za účelem přepravy do shodně označených zastávek spoje. Tohle opatření naprosto nechápu...
"Představte si to ticho, kdyby lidé říkali jen to, co vědí." - Karel Čapek
seznam-autobusu.cz - evidence vozů DP Karlovy Vary "Sorry jako." - Andrej Babiš, 2017 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2100 Registrován: 1-2009 |
Ad Kolumbus: vysvětlení hledejte v omezujících podmínkách vydavatele licence, tudíž na patřičném odboru dopravy - v tomto případě bych možná přeskočil Prahu rovnou na krajského úředníka v Karlových Varech. Ale myslím si,že nějaká legální klička tam bude. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4574 Registrován: 4-2003 |
Tak jak si vede nová linka Daily Busu? | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2111 Registrován: 1-2009 |
Ad Jenda z HK: nevím,ale jak jsem o víkendu a dnes pozoroval na cestách do/z práce,tak autobusy domácích (DPKV) podezrele rychle opouštěli svou domácí plochu a i jejich běžné ledabylé parkování stylu "zahod mne kde můžeš" se omezilo na spořádaně vyrovnané. Asi v očekávání kolon posilovych marsutek jedoucích jako posila posili běžné marsutky 😂 |
|
Info
|
||
Neregistrovaný host |
Od pondělí 20.8. platí výlukový JŘ na lince 421312 Ostrov-Lučiny,autobusy budou končit už v Dubině a to z důvodu uzavírky silnice vedoucí z Dubiny na Lučiny a nemožnosti objížďky,protože jediná možná objízdná cesta je úzká a má takový profil,že je pouze pro osobní vozy. A bude to na cca 1 rok,předběžně,s výjimkou prosince,ledna a února,kdy by se mělo jezdit normálně až na konec. | |
Pajzák
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2012 Registrován: 6-2015 |
4K3 4313, SOR C10,5 ex SAD Prievidza, dnes AKV, teď odjel po lince 481820 z KV do Vřesové. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3107 Registrován: 6-2011 |
Pajzák: Podle RZ to vypadá na novinku max měsíc starou ze Sokolova. Viděls třeba nárazník - můžeš tipnou stáří busu? Neměla nad blinkrem náhodou logo ER-Busu? |
|
Pajzák
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2013 Registrován: 6-2015 |
Viděl jsem ji jen na chvíli a zezadu a zboku. Na dveřích bylo logo AKV, na PP kole bílá poklice, poměrně vystouplá. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3108 Registrován: 6-2011 |
Díky, kdybys ho náhodou ještě potkal, můžeš poslat fotku a výrobní číslo...přidáme na s-a |
|
Pajzák
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2014 Registrován: 6-2015 |
Nepotkám, ráno vyrážíme zpět na Moravu. Ale jestli je ER Busu, tak by mohl točit i příští týden totéž, ne? | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3109 Registrován: 6-2011 |
To je fajn nápad, vyhlásím pátrání :-) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2123 Registrován: 1-2009 |
Myslím že je to ER-BUS - něco podobného viděno dnes Egeru | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3110 Registrován: 6-2011 |
Lc937gt11: Opakuju se, ale když to uvidíš ještě a dodáš výrobní číslo a fotku....:-) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2124 Registrován: 1-2009 |
Ad 6332: chápu,ale opravdu jsem měl na rozkopané křižovatce za volantem při zelené na práci jiné věci než tahat mobil brzdit a fotit. Nicméně logo ER-BUS jsem na tom myslím viděl | |
Info
|
||
Neregistrovaný host |
Lignetí MANy už jsou na Mírové,probíhá polep,RZ začínají 4K3. Potkal jsem jeden cestou a tak jsem se za ním vydal,je jich plný dvůr. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3124 Registrován: 6-2011 |
Info: Ve smlouvě jsem nenašel co je to za konkrétní typ Manu, nevšiml sis/dokázal bys zjistit? Lak předpokládám byl klasický Lignetí? |
|
3877
|
||
Neregistrovaný host |
Lak je klasika bílá s modrými pruhy Typ Lion's city ü |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3125 Registrován: 6-2011 |
Díky moc, tak už jen RZ a eventuálně výrobní čísla :-) |
|
3877
|
||
Neregistrovaný host |
Až to bude možné dodám. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 107 Registrován: 12-2015 |
Ligneta minuly týden byla vyřazena a zrušena Karosa Récréo 2K9 8856 špatný stav . Prosim u Neoplanu u dvou chybí rok vyrobni číslo a Mercedes-Benz Sprinter 311 CDI chybí rok vyrobni číslo dškuji doplnít než budou vyřazení u jedno mam 4K1 4714 > WAG2 4416Y 3PU 34430
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3127 Registrován: 6-2011 |
2K9 8856 jsem zrušil, když kdokoli budete mít možnost zjistit, tak z autobusů co na seznamu máme odšťavené už dost bude určitě ve šrotu. Čili hodilo by se zjistit jaké autobusy jsou aktuálně u Lignety odstavené Všem co jste poslali info a podílíte se na aktuálnosti evidence děkuji! |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 108 Registrován: 12-2015 |
jsem tam byl na posled 23.května/2018 co tam byli odstavení skončíli ve šrotu zustali pouze ty dva Karosa C954 jako sklad a te neoplan nahradní dily , co tam byli odstavení ty karosy C934 a C935 ta KVL 26-75 a poslední c734 skončíli ve šrotu .
|
|
3877
|
||
Neregistrovaný host |
Zrušená je i 3K2 1992 | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3128 Registrován: 6-2011 |
Výborný, fakt moc díky. Ty o kterých píšeš ty Luky1992 vyházeli letos nebo už dřív? 3877: Počítám že ta dojezdila taky 8/2018, asi? :-) |
|
3877
|
||
Neregistrovaný host |
Jo jo | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 109 Registrován: 12-2015 |
ahoj už jezdit many od lignety děkuji . Mate tam chybu u šl 114 DPKV rok ne 1980 ale rok 1974 http://seznam-autobusu.cz/vuz/8486 opravit děkuji nevite kam poděli ty půjčený citelisy line 196 a 197 děčin co jezdily MHD Ostrov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3137 Registrován: 6-2011 |
Luky1992: Many zprovozněny...máme RZ sedmi z nich 4K3 9223-9229 zná někdo RZ osmého? edit. Taky budu rád za info o dalších odstavených, předpokládám že u dvou Ligneta nezůstane (Příspěvek byl editován uživatelem 6332.) |
|
Lukáš 92
|
||
Neregistrovaný host |
Výrobní číslo u toho neoplanu doplniš totam psal 31*8 dík . | |
Lukáš 92
|
||
Neregistrovaný host |
Ty citelisy půjčení jezdí fůr u dpkv 196 a 197 děkuji | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3138 Registrován: 6-2011 |
K Neoplanům prý má kolega podrobnosti v mailu, tak věřím že až bude mít čas, tak to doplní |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 23 Registrován: 11-2013 |
Chlapci z S-A, tak prý vám jedna SPZ Mana chybí |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3140 Registrován: 6-2011 |
ZEK: Teď už ne, díky ti A koukám že mají i ev.č.... Předpokládám že to bude podle RZ... takže 92-99, asi? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 24 Registrován: 11-2013 |
Zkoukl jsem fotky a zapátral v paměti a evidenční čísla by fakt měli být podle RZ |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 35 Registrován: 10-2014 |
Jaký ty MANy mají výkon motoru? Díky. | |
CW137
|
||
Neregistrovaný host |
Buď 272HP nebo 310HP. | |
3877
|
||
Neregistrovaný host |
V Manech je silnější motor takže 310hp | |
Pajzák
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2096 Registrován: 6-2015 |
No, úplně moc to není, ale v porovnání s tou slabší variantou se s tím jezdit asi dá. Kolik taková věc váží ve srovnání s Crossem (Le)? | |
3877
|
||
Neregistrovaný host |
Popravdě hmotnost zjistím až uvidím štítek, ale když ta silnější varianta pohání kloubaky a 15.cti metry tak myslím že to bude dobrý | |