Diskuse » Archiv 2018 » Železnice » Kočky chované v železničních stanicích » Archiv diskuse Kočky chované v železničních sta... do 07. 12. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse Kočky chované v železničních sta... do 07. 12. 2018dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1696 Registrován: 1-2009 |
Dvojnohé kočky v stanici metra B Florenc v 80.rokoch a k tomu ešte aj tancujú https://youtu.be/GMfuGhDGsQo |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 222 Registrován: 1-2010 |
Paveldacicky bylo by jedno kotě volné? pošlu email |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3141 Registrován: 7-2006 |
Dnešní den 160 let KND – šotouší rodina bez koček.
ŽOS Kladno - malovýroba osobních a nákladních vozů.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5308 Registrován: 5-2007 |
Dýmák... Prozatím ještě volné je.Co bys rád? "Kluka" nebo "holku".Podle mýho jsou tam tři kocouři.Počkej ale tak cca.dva měsíce,než povyroste. (Příspěvek byl editován uživatelem paveldacicky.)
Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
|
Haschischschachtel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 63 Registrován: 7-2015 |
Rychloběžka, Tempotaxi: takovému výmazu říkat záběr? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1058 Registrován: 9-2013 |
Haschischschachtel: Hele pane odborník, běžte otravovat někam jinam. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1059 Registrován: 9-2013 |
Paveldacicky: Tak tomu říkám zázrak, čtyři bílé koťata. Jestli se tam někde v okolí velešínské stanice motá bílý kocour, vypadá to dost pravděpodobně, že by mohl být otcem. Před léty se naší kočce narodili tři koťata, tři kocouři, jeden černý a dva typický vhledem tzv. Britské kočce. Po čase jsem náhodou narazil na kocoura, který byl to samé a hned v ten moment, co jsem ho viděl, jsem pojal podezření, že je otcem těch tří koťat. Přeci jenom, takového vhledu a zbarvení se moc koček v terénu nepohybuje. V tom druhém případě bych to typoval v obou naších koček na hříčku přírody, či nějaké vzdálené geny z minulosti. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 878 Registrován: 8-2015 |
Trenčianská Teplá kočka v autobusu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1981441498579454&set=pcb. 1981447221912215&type=3&ifg=1&__tn__=HH-R&eid=ARCNYMmZS46XCPsd3We vrN9IXD2gNkceFg7UHMLZOr8GTvModCGQlodAcBDDpqws2s4BSMY3TbiPH65g |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 879 Registrován: 8-2015 |
Japonská nádražní kočka Tama na obrázku a fotka její následovnice. Z TV Prima Zoom |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3142 Registrován: 7-2006 |
ŽOS Kladno - malovýroba osobních a nákladních vozů.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1544 Registrován: 11-2005 |
Tráva v kolejích je prý nejlepší
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration |
Pepa_kox
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4511 Registrován: 9-2005 |
Miram: V neděli jsem měl jednu její kamarádku na zelenině. Dlouho jsem si tak nepochutnal.
Jako droga se sbírá její kořen (Radix dauci), semena (Fructus dauci) a výjimečně i nať (Herba dauci). Mrkev se používá v léčitelství jako močopudný a projímavý prostředek.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5261 Registrován: 7-2011 |
Nutrie? Bobr? Vydra? Nebo co to je vlastně zač? Pardon, ale nějak se mi ty kočky pletou... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1978 Registrován: 8-2005 |
Paveldacicky: Bylo by nějaké aktuální foto z "provozu" ve Velešíně?
Co je vrchol mazlivosti? Malý bílý kocourek nalezený před dveřmi na rohožce :-)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1549 Registrován: 11-2005 |
Bobiku, popis je u fotky, jde o invazní druh - Nutrii, "vodní krysu". Záměnu s bobrem ještě chápu, ale vydra je zcela něco jiného, krásného a chytrého
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5263 Registrován: 7-2011 |
Miram - eh, díky, popisek jsem přehlédl... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5318 Registrován: 5-2007 |
Raspi...dnes byla koťata poprvé na větší procházce .
Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1115 Registrován: 9-2013 |
Paveldacicky: Ty jsou úchvatné. Už jsou známé pohlaví? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5319 Registrován: 5-2007 |
Rychloběžka....jestli jsem dobře koukal,tak jsou to dva koucouři a dvě čičky.Krom jednoho,tak ostatní malinko dostávají takový zabarvení s proužkama jak bílej tygr. Jedno rezervuji už pro Dýmáka,pokud stále má zájem.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 516 Registrován: 6-2003 |
Mačičky chované v stanici Horné Srnie 28.10.2018: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3619 Registrován: 8-2010 |
Tel Aviv-Ben Gurion: místní kočka, která ráda vstupuje za bezpečnou zónu
Praha-Ruzyně, Olomouc
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1963 Registrován: 11-2012 |
Sice offtopic, ale kdysi zde byl odkaz na Simon´s cat, což je dosti známé, ovšem toto znáte? https://www.youtube.com/watch?v=RAxElNM-Dmg&list=PLHZZojDg7cOAV31 7Y1jF_T9V5NRCU1uiZ Vyžaduje znalost angličtiny, ale ty hlášky prostě stojí za to.
Kočátko říká, že poctivý analog je lepší než digitální náhražky.
Pohrdám všema, co si nechaj kálet na hlavu jakožto aj těma, kdo jim na tu hlavu kálí... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3598 Registrován: 3-2006 |
Jsem chtěl přeskočit reklamu a nějak to nešlo ... Tenhle vyžaduje také znalost cizího jazyka:
Upozornění: Příspěvek může obsahovat stopy ironie, cynismu a černého humoru.
Vyrobeno v závodě, který zpracovává vzdálené vize, bláznivé sny a šílené nápady. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3241 Registrován: 9-2003 |
Á, skotská klapouchá.
NOBLE BRICKS
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 310 Registrován: 5-2009 |
Vrchní deratizátor Felix ze stanice Huddersfield. Více o něm v knize Felix z nástupiště č. 1 (Příspěvek byl editován uživatelem Monte walsh.)
Requiescat in pace.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25 Registrován: 7-2017 |
Felix https://www.youtube.com/watch?v=1tiamFdfTxs |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5338 Registrován: 5-2007 |
Tak kočička je u Dýmáka v Olbramovicích a zůstali nám tři kocouři.Máte-li někdo zájem,dejte vědět včas.
|
Vladimír_b
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2757 Registrován: 6-2008 |
P.D.: to mají opravdu modré oči? Kde jste sehnali na vsi kocoura thajské kočky? To je můžete rovnou střelit za valuty, taková drahá vzácnost... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3279 Registrován: 9-2003 |
Všechna novorozeňata (i lidská) mají, pokud nemají oční vadu, při narození oči modré. Až postupem času nabydou barvy definitivní.
NOBLE BRICKS
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1971 Registrován: 11-2012 |
Přesně to samé napadlo aj mě, že jsou všecky jak Siamky a těch modrých očí jsem si též všiml.
Pohrdám všema, co si nechaj kálet na hlavu jakožto aj těma, kdo jim na tu hlavu kálí... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5340 Registrován: 5-2007 |
Pánové ,tak toho jsem si všiml taky,že oči maj modrý.Ale že by to byla nějaká echt vzácnost mi neni známo.Jeden z těch tří kocourů je má zelený. No uvidíme,až povyrostou.Teda když daj budoucí majitelé vědět.
|
Emanuel_bacigala
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 132 Registrován: 6-2010 |
Servus páni, chcel by som vás tu po dlhšej dobe pozdraviť Nech sa páči. Eman z P. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3342 Registrován: 5-2002 |
A pak že nemůže být adventní kalendář už v listopadu, díky Emane, chlapče, chyběl si nám ! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5775 Registrován: 9-2011 |
Eman: no konečně Ne že by modrooké kočky Pavla D. nebyly nádherné, ale už to chtělo změnu
Všichni jste volové. Servít
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 449 Registrován: 7-2017 |
Copak adventní kalendář, ale cenzor už několik dní nejedl! Přitom víme, že rád nechává zmizet i naprosto formálně i biologicky spisovné výrazy pro zevní části pohlavního ústrojí :-x Posláno z mobilu. 2.0 |
Cogwheel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6071 Registrován: 1-2012 |
Takovýto snímek je doufám nezávadný: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3344 Registrován: 5-2002 |
Fuj, víš, že sem tvrdý péčko nesmí, koukej to smazat, než to tu zase zabanujou !!!! |
Bdlm
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1633 Registrován: 3-2007 |
To je hnus velebnosti,že by bubák. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3346 Registrován: 5-2002 |
BDlm > Tak na takové hodnocení je moc málo dat. To by chtělo seriozní výzkum, ze kterého ti může vyjít cokoliv, že to má chapadla, nebo v tom schovává francouzskou bagetu, že je to patolog jedoucí ze sálu... Na druhou stranu...nechtěl bych ta data sbírat... Pak se jim na druhou stranu div, že jim houpne, když přijedou do Evropy, a tady zíraj na Evropanky s upravenými vlasy, v krátkém tričku, lodičkách... |
Cogwheel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6072 Registrován: 1-2012 |
Tak raději nějakou Němku ve vlaku: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 188 Registrován: 12-2017 |
Cogwheel: Tak ti děkuji, teď strachy neusnu. Hnus velebnosti! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 189 Registrován: 12-2017 |
Cogwheel: No tím druhým obrázkem si mně uklidnil. Ovšem pravá Němka, jak dlouho budou praví Němci takto vypadat? Po zásahu führerin Merkel dlouho ne! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2123 Registrován: 8-2007 |
Pavel_reiser: Souhlasím, jen místo (aspoň) 12 fotek (lépe 52) vidím jen 3...
Sbohem, Ťapino! Díky, žes tu byla... +5.6.2012
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3347 Registrován: 5-2002 |
Pilatus > Nesmíš bejt jak malej a chtít otevřít všechny vokýnka hned první večer a vyloupat a sníst všechnu čokoládu |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5784 Registrován: 9-2011 |
Pilatus: to máte nějakej divnej advent... 52 okýnek... Nebo u vás začíná advent už 3. listopádu?
|
Cogwheel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6073 Registrován: 1-2012 |
Adventní kalendář se ale často dělá ve formě vláčku ( táhne 24 vagonků), kde každý vagonek buď skrývá pamlsek, nebo je přímo možno ho sníst. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5785 Registrován: 9-2011 |
Nejlepší adv. kalendář, co jsem viděl, měl formu basy piv a na víčkách lahví byla čísla 1 až 24 :-) To byl velice praktický kalendář
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12550 Registrován: 11-2002 |
Aleš_Liesk.: drobnou vadou na kráse mohla být jeho váha, ne? |
Cogwheel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6074 Registrován: 1-2012 |
Lehčí je plechovkový, v tomto případě třetinkový: - ale to není ono. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5787 Registrován: 9-2011 |
Myslím že to taky byly třetinky. Ale řekl bych, že to mělo do 15 kil, tak vám to manželka může přinést, aniž by porušila nařízení Ministerstva práce o tahání těžkých břemen ženami
|
Petr_k
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12540 Registrován: 4-2003 |
Basa půllitrových kuželek obsahuje jen 20 ks, takže adventně využitelná je vždy jen třetinková. »Dem Reinen ist Alles rein« – so spricht das Volk. Ich aber sage euch: den Schweinen wird Alles Schwein! (Friedrich Wilhelm Nietzsche: Also sprach Zarathustra * Ein Buch für Alle und Keinen) |
Emanuel_bacigala
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 133 Registrován: 6-2010 |
Nech sa paci, pani: Eman z P |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1565 Registrován: 7-2017 |
usměvavá slečna |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3906 Registrován: 3-2005 |
Také jsem myslel, že tam bylo 24 piv, ale dle tohoto opravdu jen 20: http://www.salenateka.cz/salenateka/pivo-darkova-baleni/popis/piv ni-adventni-kalendar-mix-piv-pivovaru-lobkowicz-20x05l/2/ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3607 Registrován: 11-2009 |
Tak ono se da sehnat ledacos ... spis je to o zvyku v dane oblasti; klasicka basa ma u nas 20 kousku, obcas tu vidam pulbasy s 10 nebo 11 kousky. Ale na zapad od nas se basa na 24 kousku vyskytuje relativne casto.
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2126 Registrován: 8-2007 |
Pavel_reiser, Aleš_Liesk.: Aha, to měl být jen adventní kalendář. Já to bral jako celoroční, tak proto ta čísla...
Sbohem, Ťapino! Díky, žes tu byla... +5.6.2012
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5923 Registrován: 11-2009 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1980 Registrován: 11-2012 |
Přirozená krása a jak se pěkně culí.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1584 Registrován: 7-2017 |
souhlasím |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5799 Registrován: 9-2011 |
Strojvedoucí hezká, ale tu fólii tam lepili snad vožralí... anebo místo pod ruce koukali po té strojvedoucí, která si přišla zkontrolovat postup prací
|