Diskuse » Archiv 2018 » Železnice » Tratě pod Jedlovou » Archiv diskuse Tratě pod Jedlovou do 24. 03. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse Tratě pod Jedlovou do 24. 03. 2018dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Statistik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5883 Registrován: 6-2004 |
Druhá várka dřeva s IDSC za chvíli z Rumburku směr Kamenice, resp Děčín. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 99 Registrován: 3-2016 |
Něco z dnešní zkušebky na Jedlovou |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 713 Registrován: 1-2012 |
Dnes v českolipském depu byla k vidění malá modelová i velká železnice. Z nádru do depa jezdil Hurvínek. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 222 Registrován: 10-2012 |
Včera jsem viděl v České Kamenici vlak plný dřeva. Odkud kam se vozí? Kde se to nakládá? To je likvidace nedávné kalamity? |
Statistik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5884 Registrován: 6-2004 |
Taz. čert: máte to napsáno o dva příspěvky výš... Nakládalo se ve Šluknově. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 223 Registrován: 10-2012 |
Statistik : Ten vlak ale měl lokomotivy směrem Jedlová, tak mě to překvapilo, že by jel z Děčína nahoru. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5037 Registrován: 5-2010 |
Jezdilo to s postrkem tak možná proto,dnes to již jelo na DB Elbtalem,do Bádu si pro to přijelo EBS. |
Statistik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5885 Registrován: 6-2004 |
Ano, byly směr Jedlová, protože poté, co dovezly do Kamenice svou polovinu vlaku, přešly rovnou na postrk a takto to tam stálo nějakou hodinu až do odpoledne. Poté dorazila z Rumburku druhá polovina vlaku s dalšími dvěma lokomotivami, v Kamenici se to spojilo dohromady a po osobce to vyrazilo vstříc Děčínu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5039 Registrován: 5-2010 |
Tak oprava to IDS vezlo pro "Briketu" 155 007 EBS obilovozy,nikoliv dřevo z výběžku,to veze Maxima do Chebu a pak na DB. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 224 Registrován: 10-2012 |
Statistik : Díky za vysvětlení. Takové hemžení nákladů ta trať už asi dlouho nepamatuje ! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 152 Registrován: 6-2010 |
Nevítě někdo, co bude jezdit v následujících týdnech,když je výluka na 086? (Příspěvek byl editován uživatelem fabec.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 656 Registrován: 2-2013 |
Asi tě nepotěším, žádný lokomotivy. Jediná výrazná změna je, že rychlíky Bene-UNL budou lítat 844 - alespoň podle plánů. |
Prcekzlipy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3561 Registrován: 11-2007 |
Na nasazení "velký soupravy" si musíme počkat až na výluku koncem března... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 100 Registrován: 3-2016 |
Prcekzlipy: už se všichni co tušíme těšíme :D myslím si, že to bude dost nevšední focení i svezení |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12046 Registrován: 9-2007 |
jj březen tam velitel něco plánoval...měl bych tam mít s 754 nějaké směny, ale to příp. po mejlech, zatím na to nic vydané není
s Ropidem na věčné časy...ámen...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6119 Registrován: 12-2011 |
Heč, já budu mít směny na 754 a vy ne
"Je to vaše zadnice?" otázal se a ukázal fotografii Zdeničce.
"Je," řekla a usmála se. "Kdo vám tam natiskl ta staniční razítka?" ptal se rada Zednicek. "Pan výpravčí Hubička" Mé fotky na K-reportu odkaz |
Statistik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5888 Registrován: 6-2004 |
intelpetr: neřeš to, to je marný. Ten už jinej nebude. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12047 Registrován: 9-2007 |
si to klidně můžete vzít za mě...! Hlavně pak nezapomeňte nahánět 754, až vám jí s Prckem, Honzou a spol. dáme dohromady Jen by mě zajímalo, čím se zasloužil intelopPetr, tedy vyjma toho, že si takto přiblble nechává říkat No, takže info po mejlech, aby nebylo zase vyprodáno...
|
Prcekzlipy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3562 Registrován: 11-2007 |
Však máte všici ty věštecké gule,tam se vše včas dozvíte resp.už je to tam teď. Takže kdo hledal,našel. Info chodí mejlem už běžně. Není důvod sem psát kdy pojede a s čím Vendys,Velveta nebo 2.383+021 apod. Koneckonců by se tady zas pak objevili poznámky, že jezdí furt to samý... |
Statistik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5889 Registrován: 6-2004 |
Hele vy dva, vy už i bydlíte spolu? Vždycky příspěvky prakticky ve stejný čas, stejný obsah, stejná forma, stejný opovržlivý tón... Kdyby Vás člověk neznal, tak by řekl, že jste jednovaječný dvojčata. Vlastně trojčata, zapomněl jsem na alter ego Kolpičeva No, takže info po mejlech, aby nebylo zase vyprodáno To hovoří samo za sebe. Ale neboj, například já Ti tu Tvou, vlastníma rukama opravenou a vomalovanou brejlatou krasavici nahánět nebudu. On život je jaksi otázkou priorit, a ty má naštěstí většina lidí jinde. Takže tu nemusíte s prckem hrát takový trapný divadlo. I když jsem se tu nedávno dočetl, že ti praví mistři nevyvářejí pod Jedlovou, ale o pár desítek kilometrů víc na západ, ne? Že by se situace změnila? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12049 Registrován: 9-2007 |
No, spíše ironie... nám stačila akce Úštěk, když jsi se přiřítil pod Sedlo a nepozdravil. Jinak je nám to samo u pr...opatření dělá někdo jiný a pokud ho sem vloží nebo ne, je jeho věc. My jsme v práci, takže asi tak na vysvětlenou. Já se docela divím, že ten současný provoz stále dokola někdo řeší! a ještě chce mít info dřív, než dopravce. Akce 771 byla pod taktovkou někoho jiného, takže bylo na něm, co pustí a co nikoliv. Nemám oprávnění to sem psát a dohadovat se. Tedy jen jsem zde nastínil, bo vím, že sledovači si to dohledají...Víc není co dodat.
|
Prcekzlipy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3563 Registrován: 11-2007 |
hlavně,že je veselo... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12050 Registrován: 9-2007 |
to jo, teď jsem dal 2x Steiger a tatranský čaj... a za měsíc asi repete...
|
Statistik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5890 Registrován: 6-2004 |
Úštěk, když jsi se přiřítil pod Sedlo a nepozdravil. Takže jen pro ostatní, abychom si nalili čistého vína: pod Sedlem jsem strávil cca jednu minutu, vzdálen mnoho metrů od 750371 a prcka. Vylezl jsem z auta (vlak už přijížděl), zamířil, vyfotil a zase odjel. Abych tam za někým chodil a strašně se s ním zdravil, nebyl jednak absolutně čas, a v případě obou zmíněných jedinců ani velká chuť (kdo zná pana 750371 osobně nebo po mailu, nepotřebuje dodatečné vysvětlování). A abych kontroval, tak vzápětí, po focení pod Sedlem, v Úštěku ve stanici jsme všichni strávili mnoho dlouhých minut stáním prakticky vedle sebe. Kdybych já neřekl jako první "bú", tak bys ani z povinnosti nepřišel a tu svou nevymáchanou hubu bys ani neotevřel. Prcka, toho ani nekomentuju, ten nezdraví a nekomunikuje ze zásady. Tím bych to uzavřel. (Příspěvek byl editován uživatelem statistik.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6120 Registrován: 12-2011 |
Ono stačí Antonína znát z netu a z Dráhy, to bohatě stačí Kdo se má na ty trapné manipuláky v horní dolní dívat.
"Je to vaše zadnice?" otázal se a ukázal fotografii Zdeničce.
"Je," řekla a usmála se. "Kdo vám tam natiskl ta staniční razítka?" ptal se rada Zednicek. "Pan výpravčí Hubička" Mé fotky na K-reportu odkaz |
Prcekzlipy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3564 Registrován: 11-2007 |
Když já komunikuju jen přes mejly,jak bylo psáno výše Jinak souhlas, taky je mi jedno jestli si to či ono vyfotí někdo jiný. Ale poslední dobou mě osobně nebaví se potkat na fleku s 10 lidma,když už se někam vykopu.Ale kdo chce tak si zjistí.Viz poslední jízdy 383 s bixama.Tady tuším info dopředu na čem pojede nebylo a stejně jsou na fb fotky.Tak asi tak.Stejně tak si lze zjistit výluky a i opatření dopravce k výlukám.Nic co by se nedalo zjistit. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12051 Registrován: 9-2007 |
intelo: a kdo tě k tomu nutí? maminka? To máš blbý, ale když musíš, tak musíš...Já když nechci, tak nemusím... Ale jsem rád, že mě znáš, já tě neznám, žiju a neschází mi to, obrázek si udělám na netu. Stat: já tě zdravil pod Sedlem, když jsi se tam jak trefně píšeš mezi nás přiřítil na poslední chvilku, že jsi nevnímal, za to nemůžeme. Tlupa jela v klidu s vlakem od Ploskovic, nebyl důvod magořit a krosit. Ale i výjimky se najdou, byť je to v řádu jednotek(y).
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19575 Registrován: 3-2005 |
750 371 Ty jsi teďka na SK? Já měl právě něco podobného na Štrbě
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12052 Registrován: 9-2007 |
Nezdy: jj na KOP další akce na SR na jaře s Prckem...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19576 Registrován: 3-2005 |
To se někdo má, já mám soukromou kopku
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 663 Registrován: 10-2008 |
Ten Steigr ve Skalce je šíleně kyselej......nebo v lipadu loni byl.....lepší naproti ve Skále....to bylo jiný kafe.... musim pochválit.... dvanáctka Šariš.... a přece to chutnalo....a jak.... :-)... Ať čmelíci čmelej :-))) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 664 Registrován: 10-2008 |
F.Plášek 2.3. : To byla jen provokace pro nás, věčné kritiky reko horního .... On moc dobře ví, že jedna velká dá přes kopce tak max 4-5 ložených kočárů a na jedno obilí by těch mašin muselo být šest...... Délka roli nehraje, neb by se to nikam nevešlo ani před reko..... Je to prostě jen takové ¨přátelské¨ šťouchnutí aby se ukázalo kdo že to má na vrch a pod čí taktovkou se infra ubírá do věčných lovišť :-))) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19578 Registrován: 3-2005 |
To já už musel dneska na pivo až sem
www.MBZS.net
|
750371
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12068 Registrován: 9-2007 |
z DC Wendys 26 vozů, 252+061 a pk 166+394, 2300t vč loko, do BnP na X s R v 10h
|
Prcekzlipy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3566 Registrován: 11-2007 |
V brzké době bude i Velveta. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 739 Registrován: 6-2010 |
VIDEO: Zkušební jízda 475.179 na Jedlovou 3. 3. 2018 https://youtu.be/qzgkkQ8PcfY kamera: Dominik Schön, Petr Holub , František Stojaspal |
Prcekzlipy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3567 Registrován: 11-2007 |
Po nedělním Mn ve Mlýnech s 742.225 byla dnes tamtéž 731.041 |
750371
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12072 Registrován: 9-2007 |
tzn vozy odvezeny, další obsluha Mlýnů nebude
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 155 Registrován: 6-2010 |
https://www.facebook.com/ZstJedlova/photos/a.570453283094976.1073 741831.231276883679286/1041239579349675/?type=3&theater Ono se má zase něco rušit? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1256 Registrován: 9-2005 |
Co je to za blábol, vždyť se má od dubna začít rekonstruovat most v Brtníkách (samozřejmě za výluky). |
Prcekzlipy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3569 Registrován: 11-2007 |
Dnes opět cisterny z Lbc přes Novinu. Z Lužný na cestě do Č.Lípy 720.139 |
750371
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12081 Registrován: 9-2007 |
Na kopec 86012 jako dvouhlavá souprava 394 a 225pk a sněhu jak se říká po kokot...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 383 Registrován: 6-2007 |
Všichni jsou asi omámeni sněhem a nikde ani čárka, že zrovna jede IDS do Šluknova pro dřevo. |
750371
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12083 Registrován: 9-2007 |
zrovna včera jsme o IDSCV debatovali v hospodě v Kr.Lípě... Dnešní 004 do Lužný:
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1651 Registrován: 12-2006 |
IDSCV bude až bude v příští pětiletce, to bude založena regionální zákaznická pobočka IDS Chomutov. Čestný!
bylo: Trabant sedí na silnici výborně a jeho akcelerace je bezvadná. To však nesmí svádět k lehkomyslnosti. (návod - Trabant) + VAZ-2108 je pětimístný, komfortní, rychlý, maloobjemový automobil nejmodernější koncepce určený pro provoz na jakýchkoliv vozovkách s vyjímkou cest s nezpevněným povrchem s hlubokou stopou.(návod - Lada)
je: VAZ 2105 hranatec a VAZ 2101 kulatec |
750371
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12084 Registrován: 9-2007 |
"V" je jedna přezdívka od výpravčích. Vysoceproduktivní a vzniklo to, když se naplánované nedodrželo, jak jinak, ale osádka se domáhala jízdy a bylo jí jedno kam...aneb jedu, jedu, ať se kola točí. V Chomutově není kšeft, s kterým by se IDSCV mohli přetahovat s cargem nebo jiným dopravcem. Snad jedině se vloudit do mattonky. Obecný průser je v tom, že nové přepravy nejsou a o ty současné se jen dopravci přetahují. Jenže mnohdy i ta pravidla nakonec skončí formou náhodných výbuchů.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1652 Registrován: 12-2006 |
Byla to jednoduchá narážka na zkratku CV, dá se rozklíčovat jako třeba jiné zkratky (LT, MO, DC, nebo svého času GT:-)). Chomutov nebyl myšlen vážně. Ale kdo ví, s čím přijde další zasedání dílenského výboru!
bylo: Trabant sedí na silnici výborně a jeho akcelerace je bezvadná. To však nesmí svádět k lehkomyslnosti. (návod - Trabant) + VAZ-2108 je pětimístný, komfortní, rychlý, maloobjemový automobil nejmodernější koncepce určený pro provoz na jakýchkoliv vozovkách s vyjímkou cest s nezpevněným povrchem s hlubokou stopou.(návod - Lada)
je: VAZ 2105 hranatec a VAZ 2101 kulatec |
750371
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12085 Registrován: 9-2007 |
jj to já pochopil... no depo je tam velký a ND ještě víc, vč mnoho šrotů... takže by se tam dala udělat i základna a to co by nejelo na vlak, mohlo by sloužit jako výstavní exponáty...(tedy jestli bude i ta zelená 140, co slibujete?)
|
750371
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12086 Registrován: 9-2007 |
http://www.kr-ustecky.cz/t2-brtnicky-cyklovlak/ms-240696/p1=24069 6
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5059 Registrován: 5-2010 |
Brejle ČD Carga 750 079 aktuálně s měřícím vozem železničního svršku,měří v úseku Dolní Žleb-Děčín st.h. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5060 Registrován: 5-2010 |
Tak bangle IDSC 740 758-740 763 v Rumbajzu pro druhou várku dřeva. První je již v Kamenici a poté komplet směr Cheb a na DB. |
750371
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12088 Registrován: 9-2007 |
cca 13.30h vyrazí (nikoliv z Florence J.Bek s autobusem), ale uhlí z Rybniště do Varnsdorfu. Loko 166+394.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 660 Registrován: 2-2013 |
Divím se že tu nejsou žádné slova o nasazení velké mašinky na následující dny. Nebo je to tajné? |
Statistik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5912 Registrován: 6-2004 |
Tak před nedávnem byste se tu dozvěděl, že bysme překáželi elitě při focení této vzácnosti na flecích, takže proto je potřeba to tady před "lůzou" trapně tutlat a pouze vyvoleným toto super tajné info předávat pouze e-mailem... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 661 Registrován: 2-2013 |
Aha, tak kdyby náhodou se někdo nudil tak následujících pár dní, tak bude velká úroda hub a borůvek podél tratě 080. Zítra by měli začít růst po odjezdu vlaku 6003 z České lípy. |
Prcekzlipy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3571 Registrován: 11-2007 |
Statistik : Co je špatného na posílání informací mezi sebou po mejlech? Podle mě nic. Info bylo na fb a akorát se ušetří zbytečné poznámky,pokud nepojede na čem byla loko plánována. Jako dnes. A jistý jedinec z Prahy si ušetří prsty od psaní zbytečných udání na vynášení interních opatření dopravce. Takže já vidím jen samá pozitiva. |
750371
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12099 Registrován: 9-2007 |
Stat: to si vyřiď s 753006, proč sem nevylepí ROV. Ho slušně požádej a pošle ti to do mejlu. Nakonec ty jsi IDSku taky na krp nevynesl, přesto že jsi na FB měl plná ústa keců vč prezentace fotek. Ono ani nejde o to, kolik lidí kde fotí, ale jak se chovají. Jeden planýruje stromy, další přijede na flek v čase focení a ještě se vzteká....To není normální.
|
Statistik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5913 Registrován: 6-2004 |
Co to znamená, že jsem IDS na krp nevynesl? Jaké kecy jsem psal na FB? Prosím přeložit do češtiny. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3747 Registrován: 7-2004 |
Info o nasazení 754 se šíří přes FCB, jinak aby jste neřekli, tak na 6652 a nejspíš tedy i 6657 jede 714 a bixy. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11372 Registrován: 4-2003 |
Info o nasazení 754 se šíří přes FCB A mohl bych ted porosit o ten odkaz kde to je když ne tady ??
https://www.k-report.net/diskuse/prohlizec-obrazku/?autor=Jnd
|