Diskuse » Archiv 2019 » Vzkazy pro redakci, dotazy, připomínky apod. » Otázky, odpovědi, rady, upozornění atp. | předcházející | další |
Otázky, odpovědi, rady, upozornění atp.dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 61 Registrován: 2-2013 |
Zkousel jsem vyhledavani svych prispevku nekdy z obdobi 3 roky zpet (takze jsem zadal 3000 dnu a jako vyhledavane textove po svoji prezdivku), ale naslo to jen ty nedavne. V archivej jsem zjistil, ze to lze jen googlem, ale takto jsem pres svou prezdivku nic nenasel. Neni jina moznost? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 991 Registrován: 8-2006 |
Pro vyhledávání nepřečtených příspěvků využívám možnost filtru "3 hod" a "1 den" nahoře v hlavičce. Nebylo by možné tyto filtry rozšířit i o hodnotu třeba 6 hodin, případně 12 hodin? Díky za úvahu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3923 Registrován: 5-2004 |
Redakce, tak už vím, jak se mi povedlo vyrobit tohle: dal jsem do popisu obrázku (popgif) URI. Ta se při náhledu nijak nekonvertovala, odeslalo se to, a až někdy později to bylo obaleno oním \newurl, které způsobilo chybu. |
Marťas_u bez hesla
|
|
Neregistrovaný host |
Dobrý den, měl bych prosbu - zapomněl jsem heslo a chtěl jsem si ho vyresetovat, mail ale nepřišel ani po deseti minutách. Co s tím? Zkoušel jsem zadat uživatelské jméno tak jak jsem byl zaregistrován, i bez diakritiky. Nepomohlo. Mail furt nikde. |
Administrátor Číslo příspěvku: 73203 Registrován: 4-2003 |
Již by to mělo fungovat - instrukce v e-mailu. |
Marťas_u bez hesla
|
|
Neregistrovaný host |
Opravdu? V mailu nic nemám? Poslal jsem vám mail... |
Administrátor Číslo příspěvku: 73205 Registrován: 4-2003 |
A o který účet teda vlastně jde? Martasv? Podobnější jsem nenašel, ale asi jsme tedy změnil jiný... Heslo letělo na snow*****@*******.cz. Edit: Mea culpa, už to vidím... Z jakéhosi důvodu se mi tenhle účet neukázal a skutečně jsem zasáhl do cizího. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4040 Registrován: 5-2004 |
Napadlo mě k Marcelovi a případným dalším, kteří píšou svoje výtvory do citačního okýnka: co takhle zkusit dát té citační <textarea> atribut readonly? Když si to v inspektoru zkusím, text furt vybrat jde a částečné citace tedy budou fungovat dál, ale přepisovat už ne (a psát za složenou závorkou v normálním poli už snad Marcel et al. zvládnou) (Příspěvek byl editován uživatelem David_Jaša.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 516 Registrován: 12-2003 |
Zdravím, šlo by prosím barevně zvýraznit (podobně jako v případě skupin) příspěvky, které od poslední návštěvy v diskuzi přibyly? Díky. |