Diskuse » Archiv 2019 » Automobily, lodě a letadla » Slovenské EČV - diskuse | předcházející | další |
Slovenské EČV - diskusedolů |
V diskusi lze uvádět:
• fotografie vozidel či RZ, ze kterých není patrné místo ani čas pořízení (výřez, neidentifikovatelné pozadí apod.),
• textové informace o RZ, ze kterých může být patrný čas spatření, ale bez uvedení konkrétního místa.
Příspěvky porušující uvedené požadavky budou vymazány. Podrobná pravidla najdete zde.
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 14. 03. 2019 | JozefLXI | 60 | 1 | 14-03-19 13:01 | |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 12. 04. 2019 | Lubos1993 | 60 | 1 | 12-04-19 11:30 | |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 15. 05. 2019 | dnblistener | 60 | 1 | 15-05-19 18:37 | |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 24. 06. 2019 | Plate | 60 | 1 | 24-06-19 07:03 | |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 24. 07. 2019 | Baggio | 60 | 1 | 24-07-19 16:45 | |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 25. 08. 2019 | Baggio | 60 | 1 | 25-08-19 19:38 | |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 18. 09. 2019 | stargazerMI | 60 | 1 | 18-09-19 20:41 | |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 06. 10. 2019 | Baggio | 60 | 1 | 06-10-19 07:41 | |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 02. 11. 2019 | Baggio | 60 | 1 | 02-11-19 21:40 | |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 04. 12. 2019 | Baggio | 60 | 1 | 04-12-19 12:12 |
autor | příspěvek |
---|---|
st66sk
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 224 Registrován: 2-2016 |
SL XXYXX
Sorry, I'm speaking only English and German
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1048 Registrován: 7-2017 |
IL JKOO7 biely VW Caddy |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2965 Registrován: 3-2007 |
Lubos1993 , Je to riadna somarina že to zrušili teraz príde hocikto na aute ktoré je v dezolátnom stave a v pohode ho prihlási. A takéto auto skontrolujú buď policajti pri bežnej kontrole alebo na TK Jak somarina ,šak keď auto prejde TK,EK tak na čo budú robiť policajti duplicitu . Bola to riadna somarina ,iba čo to zdržovalo ,a bola to len formalita. Nech sú TK,EK za niečo zodpovedné keď už berú peniaze. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 787 Registrován: 12-2013 |
Kedysi sa žiadosť o 2R zapisovala do kolónky "poznámky" na tlačive. Mne 3 roky dozadu v pohode vydali 2R, hoci som odovzdával 2x 1R. Len sa ma spýtali prečo to mením, ale v pohode som im vysvetlil že to doteraz nebolo dobré. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3158 Registrován: 8-2013 |
Ahojte mám takú otázku. Na budúci rok bude prepisovať moje auto do NR. A chcem sa spýtať že keby som chcel značku NR-777xx že ako to prebieha na DI. Je nato nejaká kolonka na tom automate keď si beriem lístok na prihlásenie vozidla? Alebo len prídem k okienku a poviem že chcem NR-777xx a oni mi ju vydajú za tých 331€? Najviac by sa mi páčila značka NR-777LM ale tá koncovka mi až tak nevadí hlavne aby som mal 777 Plate: "Lubos1993 , Je to riadna somarina že to zrušili teraz príde hocikto na aute ktoré je v dezolátnom stave a v pohode ho prihlási. A takéto auto skontrolujú buď policajti pri bežnej kontrole alebo na TK Jak somarina ,šak keď auto prejde TK,EK tak na čo budú robiť policajti duplicitu . Bola to riadna somarina ,iba čo to zdržovalo ,a bola to len formalita. Nech sú TK,EK za niečo zodpovedné keď už berú peniaze." Tak hej je nato TK a EK. Lenže napr. Auto keď má platnú EK a TK a nepôjde znova na EK a TK. Tak to auto prihlási a nikto ho neskontroluje v akom je stave. To je to isté ako čo zrušili TK na prívesné vozíky. Viem že taký čo ide z vozíkom 2x za rok to prekážalo ale mali to z dvoch rokov dať na každé 4 roky aby tam bola aspoň nejaká kontrola že či je v dobrom technickom stave. Takto budú jazdiť iba vraky. (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2966 Registrován: 3-2007 |
Lubos1993 : vraky jazdia tak či tak ,niekedy mi proste rozum zostane stáť keď vidím čo všetko prešlo TK. Tie autá sú často na prvý pohľad vraky... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2967 Registrován: 3-2007 |
Lubos1993 Ahojte mám takú otázku. Na budúci rok bude prepisovať moje auto do NR. A chcem sa spýtať že keby som chcel značku NR-777xx že ako to prebieha na DI. Je nato nejaká kolonka na tom automate keď si beriem lístok na prihlásenie vozidla? Alebo len prídem k okienku a poviem že chcem NR-777xx a oni mi ju vydajú za tých 331€? Najviac by sa mi páčila značka NR-777LM ale tá koncovka mi až tak nevadí hlavne aby som mal 777 Máš nejak veľa peňazí ,za takú somarinu dať toľko euri .Ja by som si dal ,keď už ,NR-SEDEM ,fakt že čisto náhodne môžem prísť k 777 by mi nedovolilo vycálovať toľko za to. Mne sa tiež blíži výmena ,budúca streda ,aktuálne sme na 661BN ,ak by hodily do výdaja 3 krabice ,teoreticky by som mohol mať 777,či 700 alebo 700 ,chcel som však dvojriadok ,a to môžem vychytiť kadečo z BI,BK alebo BL |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 175 Registrován: 12-2018 |
SC HADVO } https://auto.bazos.sk/inzerat/105738432/predam-skoda-fabia.php |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 243 Registrován: 4-2019 |
KE EPOUT KE SVS22 KS IJOX5 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1050 Registrován: 7-2017 |
SV OOO11 čierne Audi |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1200 Registrován: 10-2013 |
KN OOOO8, možno je toto ↓ JozefLXI: Potom som vtedy zle počul počet zaókaní. "z 12.11.2019 C 86915; dnes predpoludním, možno asi nejaké budúce KN OOO.. Aspoň tak usudzujem, lebo jeden z dvoch 3x zaókal pri rozhovore. A ešte tomu druhému pripomínal, že nula má medzierku hore." • A aby sa dalo zmiasť druhých, tak máme: KNOOOO8 | Osobný automobil | BMW | RAD 8 | ČIERNA METALÍZA KNOOO08 | Osobný automobil | MERCEDES-BENZ | V | ČIERNA
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1052 Registrován: 7-2017 |
VT XXXXX čierne Audi, videné dnes predpoludním |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 327 Registrován: 4-2017 |
IL-KAMO2 biele BMW X1 IL-KAMO1 čierna motorka Honda |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 183 Registrován: 12-2018 |
TN BAROK Audi TT |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 246 Registrován: 4-2019 |
KE RRSK1 KS ERGA2 KE MAIK0 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3169 Registrován: 8-2013 |
Teraz videné ďalšie do zbierky ZNP BT BT-GPSKO Škoda Superb sedan biela farba po FL. Na aute bol polep Monitorovanie vozidiel
www.autoskodaklub.sk
|
st66sk
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 225 Registrován: 2-2016 |
LE RLINE
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 247 Registrován: 4-2019 |
KE MZZ05 KS ANGIE KS JARRO |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3179 Registrován: 8-2013 |
Z vedľajšej komory: Mňa by zaujímalo čo bude z už prihlásenými elektro autami. Hromadne teraz pôjdu prehlasovať autá na tieto nové ečv? A aké značky dostanú také ako mali len zmenia farbu alebo dostanú nové ečv?
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 249 Registrován: 4-2019 |
KE OSOO7 KE ROO44 KE EAST8 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2974 Registrován: 3-2007 |
lUBOS1993 :No keďže s toho bude zrejme plynúť výhoda možnosti jazdy v bus pruhoch, vjazd do centra ? a pod. tak čakám vlnu prehlásenia . Obe tominom hlásené z rekordov sú prehlásené - z BL-xxxTK a TN-xxxFL . No a za pár mesiacov budeme tam kde sme nechceli byť ,lebo sa tým iba zapchajú cesty ktoré majú byť apriori určené na hromadnú verejnú dopravu. Nevidím dôvod na takéto vyčeleňovanie časti autoparku ,nechápem prečo by sme mali my v autobuse čakať v rade za x-takýmito autami ,keď v konečnom dôsledku viac šetríme prostredie ,ako niekto kto gro času trávi vyvážaním sa v plechovici. Z analytického hľadiska vyvstávajú otázky : - budú aj 2R ,VM,MM ? -kde sa zaradia v blokoch ,typujem po MM a pred klasické 1R |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3180 Registrován: 8-2013 |
Plate: "lUBOS1993 :No keďže s toho bude zrejme plynúť výhoda možnosti jazdy v bus pruhoch, vjazd do centra ? a pod. tak čakám vlnu prehlásenia . Obe tominom hlásené z rekordov sú prehlásené - z BL-xxxTK a TN-xxxFL . No a za pár mesiacov budeme tam kde sme nechceli byť ,lebo sa tým iba zapchajú cesty ktoré majú byť apriori určené na hromadnú verejnú dopravu. Nevidím dôvod na takéto vyčeleňovanie časti autoparku ,nechápem prečo by sme mali my v autobuse čakať v rade za x-takýmito autami ,keď v konečnom dôsledku viac šetríme prostredie ,ako niekto kto gro času trávi vyvážaním sa v plechovici. Z analytického hľadiska vyvstávajú otázky : - budú aj 2R ,VM,MM ? -kde sa zaradia v blokoch ,typujem po MM a pred klasické 1R" Aj to by ma zaujímalo či budú iba 1.R alebo aj VM,MM 2.r a ešte že či budú aj značky na prianie. Lebo aj tých je dosť na elektromobiloch. Zrejme sa nám tabuľka rekordov výrazne rozšíri v prípade ak budú aj 2.R VM a MM.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 328 Registrován: 4-2017 |
TN-XXXS6 Audi A6 RK-FERO3 hnedý Lexus |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1066 Registrován: 7-2017 |
NM SENNA |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 113 Registrován: 7-2016 |
MI EWI28 |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1205 Registrován: 10-2013 |
Podľa mňa tie, neskôr asi iste ťažšie čitateľné (ako napríklad maďarské), "elektrotabuľky" sú len módna hlúposť, len opičenie sa po iných (H, ...), čo zdegraduje (M)HD. Vraj aj budú oslobodené od platenia mýtneho. Tesly & Co. si zatiaľ môžu dovoliť len "bohatší". A niekto si zarobí naviac €€€ ich výrobou. Čo potom, keď ich bude časom väčšina v premávke? Opäť sa bude meniť ich "farba".
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3181 Registrován: 8-2013 |
JozefLXI: "Podľa mňa tie, neskôr asi iste ťažšie čitateľné (ako napríklad maďarské), "elektrotabuľky" sú len módna hlúposť, len opičenie sa po iných (H, ...), čo zdegraduje (M)HD. Vraj aj budú oslobodené od platenia mýtneho. Tesly & Co. si zatiaľ môžu dovoliť len "bohatší". A niekto si zarobí naviac €€€ ich výrobou. Čo potom, keď ich bude časom väčšina v premávke? Opäť sa bude meniť ich "farba". " Môj názor na toto je taký že štát bude chcieť na tom všetkom zarobiť nakoľko je na Slovensku už veľmi veľa elektromobilov, a majitelia týchto áut začnú tieto autá hromadne prepisovať aby dostali tieto nové značky. Veď aj tie prvé dve čo sú vo vedľajšej komore mali klasické biele ečv a iba zmenili značky na tieto nové. A to nehovorím o tom aký bude chaos na dopravných inšpektorátoch keď začnú hromadne nabiehať majitelia prepisovať svoje autá. Dúfam že budú mať na DI toľko rozumu že bude pre tieto autá zvlášť okienko a nebudú blokovať všetky okienka na DI
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1131 Registrován: 2-2009 |
Podla tohto by sa mali vydávať aj 2R, VM, MM, len som nikde nenašiel či sa budú vydávať aj zelené ZNP, ale myslím, že by mali byť aj ZNP, však prečo nie |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5093 Registrován: 10-2008 |
Jakub dík za link na tú tlačovú správu. Keď som hľadal info ohľadom EČV pre elektromobily tak mi vždy vyhodilo výsledky zo začiatku roka a fotky ten značky "TD-VZORB" V pdfku vzorov EČV nič a Turčan Delta klasický drieme a má tam stále ten istý obrázok so vzormi ešte aj X-kových EČV Administrácia webu ako pome...
22 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2019
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá spz.unas RZ - maximá |
garazmajster
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1425 Registrován: 9-2012 |
@Jakub, @šmolko & všetci skalní sledovači a zapisovačí: Zväčšil som tie foto z článku a vidím tam krabice s tabuľkami BL-109BA, KE-915NB, RK-982CN, PO-459HK Obávam sa, že s nejakou rozumnou evidenciou sme v . Nebude nijako rozumne možné rozlíšiť, čo bol vydané na normálnom DI a čo na CDI. Jediné nejakou dedukciou, ak sa bude jednať o veľké preskoky, to by mohlo naznačovať, že sa jedná o výdaj z CDI. Je pravdepodobné, že tam naviezli časť z kvartálnej objednávky a toto budú nejakú dobu vydávať. A keď sa to minie, tak zas kto navezú kto vie čo. Je škoda, že žiadneho motoristického novinára nenapadlo spraviť o tom článok, ako to vlastne funguje, aké majú zásoby pre jednotlivé okresy atď... Kam to zapisovať, úprimne neviem. Evidovať by sa to malo, ja by som sa asi prikláňal k tomu, že sa jedná o ZMP. Technicky a prakticky sa jedná o ZMP, akurát to už teraz nebudú pekné čísla 555, 666, 777 a podobné, ale úplne náhodné, akurát s inými koncovkami, v prípade veľkých okresov úplne mimo o niekoľko sérií. Takže ja hlasujem, zapisujme tieto veľké odskoky medzi ZMP |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3184 Registrován: 8-2013 |
garazmajster: "@Jakub, @šmolko & všetci skalní sledovači a zapisovačí: Zväčšil som tie foto z článku a vidím tam krabice s tabuľkami BL-109BA, KE-915NB, RK-982CN, PO-459HK Obávam sa, že s nejakou rozumnou evidenciou sme v . Nebude nijako rozumne možné rozlíšiť, čo bol vydané na normálnom DI a čo na CDI. Jediné nejakou dedukciou, ak sa bude jednať o veľké preskoky, to by mohlo naznačovať, že sa jedná o výdaj z CDI. Je pravdepodobné, že tam naviezli časť z kvartálnej objednávky a toto budú nejakú dobu vydávať. A keď sa to minie, tak zas kto navezú kto vie čo. Je škoda, že žiadneho motoristického novinára nenapadlo spraviť o tom článok, ako to vlastne funguje, aké majú zásoby pre jednotlivé okresy atď... Kam to zapisovať, úprimne neviem. Evidovať by sa to malo, ja by som sa asi prikláňal k tomu, že sa jedná o ZMP. Technicky a prakticky sa jedná o ZMP, akurát to už teraz nebudú pekné čísla 555, 666, 777 a podobné, ale úplne náhodné, akurát s inými koncovkami, v prípade veľkých okresov úplne mimo o niekoľko sérií. Takže ja hlasujem, zapisujme tieto veľké odskoky medzi ZMP " Ja ako som už navrhoval že by sa spravila nová kolonka v Stofiho tabuľke buď z názvom CDI alebo KMP a tam zapisovať tieto rekordy. Lebo toto sú v podstate bežné výdaje a nie ZMP. Akurát sú tam priveľké preskoky. Bolo by to prehľadnejšie podľa mňa. A nebol by problém aj zo zapisovaním nakoľko ako vidno sú tie skoky privysoké oproti bežnému výdaju a v niektorých prípadoch aj oproti ZMP.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7442 Registrován: 3-2007 |
Toto je všetko fajn čo navrhujete, avšak len do momentu, kedy prvý raz výdaj na okienkach dobehne čísla toho elektronického, t.j. cca. v júni 2020. Potom sa to už bude miešať jedno cez druhé. |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1208 Registrován: 10-2013 |
garazmajster: Veď i ja som to tak aj zapísal. I za tým stále stojím. Sú to také ZMP bez príplatku. Tento názor som chcel opäť napísať i dnes, len som nestihol, až teraz. Preto by som poprosil, aby Štofi obnovil tie zápisy, čo asi na Ľubošov popud vymazal."@Jakub, @šmolko & všetci skalní sledovači a zapisovačí: Kam to zapisovať, úprimne neviem. Evidovať by sa to malo, ja by som sa asi prikláňal k tomu, že sa jedná o ZMP. Technicky a prakticky sa jedná o ZMP, akurát to už teraz nebudú pekné čísla 555, 666, 777 a podobné, ale úplne náhodné, akurát s inými koncovkami, v prípade veľkých okresov úplne mimo o niekoľko sérií. Takže ja hlasujem, zapisujme tieto veľké odskokyza medzi ZMP "
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5094 Registrován: 10-2008 |
Obávam sa, že sa pri zapisovaní maxím pripodobníme kolegom z ČR. Tak ako sa krajské maximá istý čas objavujú v konkrétnom ORP podľa dodávky krabíc, tak u nás budú oscilovať medzi DI a CDI podľa toho kde skončí najnovšia dodávka.
22 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2019
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá spz.unas RZ - maximá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3185 Registrován: 8-2013 |
JozefLXI: "garazmajster: "@Jakub, @šmolko & všetci skalní sledovači a zapisovačí: Kam to zapisovať, úprimne neviem. Evidovať by sa to malo, ja by som sa asi prikláňal k tomu, že sa jedná o ZMP. Technicky a prakticky sa jedná o ZMP, akurát to už teraz nebudú pekné čísla 555, 666, 777 a podobné, ale úplne náhodné, akurát s inými koncovkami, v prípade veľkých okresov úplne mimo o niekoľko sérií. Takže ja hlasujem, zapisujme tieto veľké odskokyza medzi ZMP "Veď i ja som to tak aj zapísal. I za tým stále stojím. Sú to také ZMP bez príplatku. Tento názor som chcel opäť napísať i dnes, len som nestihol, až teraz. Preto by som poprosil, aby Štofi obnovil tie zápisy, čo asi na Ľubošov popud vymazal." Áno JozefLXI asi sa to vymazalo z tabuľky kvôli mne, a keď sa zhodneme väčšina na tom že to budeme zapisovať ako ZMP tak nebudem proti. Pokojne sa tieto ečv môžu zapísať znovu do tabuľky ako ZMP. Nechcel som nič pokaziť, je to pre nás sledovateľov po niekoľkých rokoch niečo nové. A musíme sa s tým zmieriť.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 252 Registrován: 4-2019 |
KE ANDY9 KE LTP27 KE IZZI7 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1072 Registrován: 7-2017 |
SP TSSG1 biela Kia Sorento |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2976 Registrován: 3-2007 |
Osobne sa prikláňam K LUbošovi ,podľa mňa o ZMP nejde ,ide len o dvojkolajnosť výdaja ,čiže by to malo mať svoju tabuľku . Lenže teraz sme to zachytili ,lebo sa skákalo o niekoľko sérii ,ktoré budú pohltené ,aj keď tú dieru cez SKP dokážeme vystopovať ,lenže čo ak bude ďalší takýto blok vydávaný niekde uprostred už "relatívne"vydanej série ? Napr.Levice budú v GJ ale CDI začne dávať blok 401GI nahor. To proste nezachytíme ... takže neviem vlastne čo s tým . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1073 Registrován: 7-2017 |
dnešný výdaj VT LKASX |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 257 Registrován: 4-2019 |
BL DTM12 PO BOLEX KE WIN89 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1078 Registrován: 7-2017 |
v piatok BL IZOB1 biely Fiat Ducato dnes VT VWR32 čierny VW Golf? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 329 Registrován: 4-2017 |
celkom vtipná ZNP ZA-CINAM |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 116 Registrován: 7-2016 |
MI IAMGI Biely Mercedes dnes večer v MI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3196 Registrován: 8-2013 |
Celkom originálna zrkadlová ečv ZNP MT-AMATM Volskwagen Touran oranžová metalíza
www.autoskodaklub.sk
|
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1212 Registrován: 10-2013 |
Aj i litery sú zrkadlové, symetrické, podľa zvislej osi. Ako ŤAHAŤ na sklenených dverách.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 260 Registrován: 4-2019 |
KE DSA08 KE GNSO1 PO TANKA |
garazmajster
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1426 Registrován: 9-2012 |
Riešili ste už niekto niečo cez CDI? Vyzerá, že ma čaká výmena prednej TEČ, nejaký idiot s vozíkom mi na parkovisku pred hyper obchoďákom nacúval do predného nárazníka. Nárazník to prežil bez újmy, ale presne v strede tabuľky ju mám seknutú. Nejde to vyrovnať a zdeformovaná je aj číslica. A keďže som puntičkár a auto musí byť v 100% stave , tak idem riešiť výmenu... Číslo mám úplne obyčajné, za duplikát nie som ochotný zaplatiť tie nekresťanské peniaze, takže to vidím na novú tabuľku. Skúsil som cez portál sa k niečomu doklikať, ale voľba výmena TEČ tam nie je - len nahlásenie krádeže, alebo zmena držiteľa. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 788 Registrován: 12-2013 |
LV-584GH Octavia II. Skok cez 4 série. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3201 Registrován: 8-2013 |
Combaynista: "LV-584GH Octavia II. Skok cez 4 série." Toto už nie je možné táto značka tu už bola napísaná 3x a bolo jasne povedané že zatiaľ sa tieto preskoky nezapisujú do tabuľky. Takže prosím vymazať túto ečv z bežného výdaja. Ďakujem
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2979 Registrován: 3-2007 |
Lubos : akurát presne Combaynista je jeden s tých čo sa .ebú na nejaké zapisovanie rekordov aj na plochu ,dáva to rovno do tabuľky ,teraz nedávno na to poukazoval JozefLXI ohľadom LV-999GG. No a teraz sa pekne prezradil že pozerá iba tabuľku a o nejakom bežnom výdaji nemá poňatia. No a môže ťa ebnúť keď to takýto jedinci neustále sabotujú. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3202 Registrován: 8-2013 |
Plate: "Lubos : akurát presne Combaynista je jeden s tých čo sa .ebú na nejaké zapisovanie rekordov aj na plochu ,dáva to rovno do tabuľky ,teraz nedávno na to poukazoval JozefLXI ohľadom LV-999GG. No a teraz sa pekne prezradil že pozerá iba tabuľku a o nejakom bežnom výdaji nemá poňatia. No a môže ťa ebnúť keď to takýto jedinci neustále sabotujú." Tak kto to sabotuje tak mu treba dať zákaz zapisovania rekordov do tabuľky a je po probléme. Z vedľajšej komory: JozefLXI: "NZ 903HK; biele (?) dnes predpoludním opäť u nás (SKP: NZ903HK | Osobný automobil | BMW | NEUVEDENÝ | BIELA | * | * | 22.11.2019 00:00), TOTO NIE JE NÁHODNÁ NÁHODA (už som videl 14.12. o niečo nižšie a zapísal sem i do tabuľky ako ZMP), už to nejako normálne VYRIEŠME! Buď zvláštne ZMP alebo preskok. To nemaximum NR 531KR, taktiež z toho istého príspevku, bolo predtým francúzske EJ-028-FL:" Foto z Kontroly originality (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2981 Registrován: 3-2007 |
Kukajte čo som vidoloval z bazoša ZC-S 001 - úplne zachovalá ! ,ale na dovezenom aute zo Švajčiarska |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1654 Registrován: 7-2013 |
Rád by som vedel, na základe čoho má S-kové značky
PP-191CU / PP-308DD / PP-749EF
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3203 Registrován: 8-2013 |
Plate: "Kukajte čo som vidoloval z bazoša ZC-S 001 - úplne zachovalá ! ,ale na dovezenom aute zo Švajčiarska" Trošku som pátral a našlo mi toto: stkonline ju reálne pozná že ide o: Typ: Škoda model: neznámy farba vozidla: zelenožltá svetlá palivo: benzín Dátum prvej evidencie vozidla: 24.6.1999 Dátum prvej evidencie vozidla v SR: 24.6.1999 Na kontrole originality tento Vin kód nenašlo. Tipujem to na nejaké rallye auto Favorit alebo Felícia. Je možné že majiteľ tohto superba vlastní nejaké športové auto Škoda a iba dal značky kvôli fotkám na Superba. Reálny Vin kód Superba je TMBJE63T0C9016889 Edit: SKP ho pozná takže ide o Škodu Felícia ex.NR-137BM zrejme prerábka zo seriovej na športovu verziu Felicie. od 1.1.2002-24.10.2003 je táto Nitrianska ečv. A od 30.10.2004-2.2.2006 už tá ZC S001. Potom už túto felíciu SKP nepozná zrejme posledná jazda tejto Felície bolo v roku 2006? (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 261 Registrován: 4-2019 |
KE PIKI1 SC DOMI5 KE FOGO2 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1084 Registrován: 7-2017 |
KE RKFH7 biela Kia Ceed |
st66sk
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 227 Registrován: 2-2016 |
BL HTT07