Diskuse » Archiv 2020 » Hry a simulátory » SIMT MHD předcházející | další

SIMT MHD

dolů
   autor příspěvek
Questin
Úterý, 17. března 2020 - 12:14:26  
Neregistrovaný host
Jde si stáhnout nebo vytvořit repainty na vozy do hry, aby měly jednotný nátěr?
Michel
Úterý, 17. března 2020 - 14:48:21  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 26
Registrován: 6-2017
Jako takhle. Jednotný repaint v SIMTu má jenom Solaris Urbino 12M #356, jinak všechny vozy mají repainty podle reálné předlohy jako je třeba Brno, Praha, Ostrava, apod. Pokud bys brouzdal na googlu tak najdeš nějakých pár repaintů ke stažení do SIMTu.

Tvorba repaintů jako taková je na vlastní nebezpečí. Potřebuješ zkonvertovat soubory XNB na PNG a po úpravě zase zpět na XNB. Ještě předtím si zjistit v jaké složce se nachází jakej vehikl (tzv. Scin číslo). Seznam vozidel je na hlavní stránce v záložce nápověda > vozidla ve hře. Potom je potřeba si stáhnout program XNB to PNG convertor a PNG to XNB convertor.
[kladivo]
http://michelmodel.wbs.cz
[kecal]Web o modelech plastikových a na dalkové ovladání.[kecal]
[pozor]Model, na kterém teď pracuji: Škoda 14TrM 3286 DPMB[pozor]
Pondělí, 07. prosince 2020 - 09:36:36  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2197
Registrován: 10-2005
Nedávno vyšla další obrovská aktualizace. Přinesla řadu novinek hlavně na pozadí SW hry, které hráč tolik nevidí - zásadní vylepšení engine, mnohem lepší optimalizace hry, oprava řady fatálních problémů atd. A dále se objevily věci, které hráč zaručeně uvidí. Hra konečně podporuje terén, čili mapa se pěkně změnila. Zatím tedy severozápad mapy, ale postupně se bude měnit mapa celkově - tzn, že jeden den hrajete a další den bude stejné místo vypadat zcela jinak [happy]

Výčet nejdůležitějších novinek:
Kompletní proměnou prošla legendární linka 61.


Trolejbusy
- celý systém trolejbusů byl značně zdokonalen. Jedná se o nejvíc realistický simulátor trolejbusů jaký je nyní dostupný. Ve hře je několik druhů výhybek (které se pojíždějí různými rychlostmi, včetně změny ovládání jednotlivých výhybek), a dále legendární výhybka "kremnica". Jsou zde i úsekové děliče, ruční nasazování sběračů, kompletní zavěšení trolejového systému na sloupy či budovy. A citlivost sběračů je také velmi realistická. Novinkou jsou také funkční trolejové stříšky.


Mapa + ostatní
- byly upraveny tyto lokace: celé sídliště Rolky a okolí, trasa linky 13, 61. Oblast koupaliště, letiště a Jánuv most (reálný název je Tyršův most z Plzně). Dále jsou upraveny přejezdové zabezpečovací zařízení a přibyl starý typ výstražníků AŽD. Přes dědinky jezdí nově i motoráček ř. 810. Objevilo se i nové počasí - zataženo.



Vozový park
U spousty vozidel byly upraveny zvuky.
- Nová Karosa C943.

- Nová Škoda 24Tr ve Vánočním laku.


Součástí této verze je samozřejmě i Vánoční trolejbusová linka, kde se vánoční trolejbus hodí [happy] Samozřejmě může jezdit na jiných linkách, stejně tak na vánoční lince může jezdit i jiný vůz.
Punk's not dead! blesk happy